Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz troland26 #11581 üzenetére
A legegyszerűbb mód a számod megtartására a Dominoról havidíjas előfizetésre való átváltás, ezzel megtarthatod a régi számod.
A lejárt személyiddel meg inkább ne próbálkozz.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz troland26 #24133 üzenetére
Hát igazság szerint szeretnék új telefont vásárolni, közben pedig átmenni előfizetésesbe (hogy megmaradjon a mostani telefonszámom), de akkor ez így macerás.
Mert én úgy gondoltam, hogy átmegyek előfizusba, majd pedig telefonváltáskor aláírok még 2 évet. Csak ugye akkor ez nem játszik a kedvezmények miatt, mert már nem új előfizetés vonatkozna rám, hanem meglévő.
Akkor lehet úgy járok a legjobban, ha aláírok frissen 2 évet és lesz egy új számom.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
1430
senior tag
válasz troland26 #24137 üzenetére
Így, hogy arany szintű, akár az is szóba jöhet.
A lényeg, hogy egy új havidíjas hívószámhoz (ha szerződéskötéskor nem vettek, akkor) legfeljebb 7 hónap után lehet készüléket venni, viszont úgy tudom, hogy ezt a szabályt felül írja az, ha arany szintű a hívószám. Persze vadonatúj hívószám esetén (a beiktatott időkorlát miatt) legkorábban is csak 8 hónap után lehet arany szintre lépni. Viszont Domino-ból havidíjasra váltáskor nem nullázódik a Kapcsolat Program, vagyis 8 hónap előtt is arany szintre léphet, illetve ha arany a Domino szám, akkor előfizetőként is az lesz.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
-
Varszegig
veterán
válasz troland26 #37372 üzenetére
Mivel az egész szar jvascriptben van összefércelve, már annyi elég ha pl. tiltva van a javascript.
Most azért abba nem mennék bele, hogy egy üzleti alkalmazásnál mekkora hiba, hogy egyrészt az üzleti logika javascriptben a kliens gépén fut, illetve hogy is kéne kinéznie egy ilyen programnak, de ha nekem egy programozó ilyen munkát adna le, úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet. A JS arra van, hogy eyecandy dolgokat varázsoljunk a user orra elé, de nem arra, hogy abban fusson az egész logikája. Az, hogy a view source-szal meg tudod nézni pl. a kalendáriumot megint csak a szánalmas kategória. Arról már nem is beszélek, mekkora biztonsági rés ez, remélem az ügyféladatokat is így tárolják -
djculture
félisten
válasz troland26 #38071 üzenetére
Szerintem ez még most is él hogy évente egyszer lehet venni dominó készülékes csomagot mert ott van a honlapon:
Havidíjas és Domino előfizetői szerződés feltétele az üzletszabályzatunkban
Vásárlások engedélyezett gyakorisága: Domino-kártya + Domino-készülék csomag vásárlását évente egyszer teheti meg. Amennyiben csak Domino kártyát szeretne vásárolni, akkor azt egy éven belül többször is megteheti.Lap alján:
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Sragi
őstag
válasz troland26 #39278 üzenetére
Csak nem mind1 ,hogy a sufni gsm-ben milyen garanciát kapsz stb. Fórumokon a legtöbb bibi mindig azokkal van.Persze nem azt mondom,hogy nem lehet jókat kifogni de azért 1+1 év garancia jobb mint az 1.Mondjuk a gsm boltok mellett szóljon megint csak az,hogy nincs tele szarva a készülék mindennel (lásd Android).Szóval ha van ilyen -30% akció akkor én azt mondom megéri bevállalni 2 évet.
-
MODERÁTOR
válasz troland26 #39950 üzenetére
A Telekomtól 2790 Ft online, ebből 2700 lebeszélhető, de pl MediaMarktban 1500 Ft, amiből 1000 Ft lebeszélhető plusz 200 MB adatforgalom.
-
1430
senior tag
válasz troland26 #39947 üzenetére
Bár már válaszoltak, de annyit még hozzátennék, hogy a SIM csomagoláson (a papírborítékot lezáró vonalkód alatt) szerepel a csomagolási dátum, amitől indul az 1 év.
Buster17
A St3ven által már említett internetes önkiszolgálón kívül a 1777-es automatán és USSD önkiszolgálón (illetve közvetlen USSD kóddal) is beállíthatóak / módosíthatóak a Domino 5 kedvezményes számok.bodrik11
Ugyanannál a küldőnél szokott előfordulni vagy többnél is?
A küldő(k) Telekomos(ak)? Mert ha nem, a küldőnek kellene jeleznie a problémát a szolgáltatója felé (a küldő szolgáltató központja kezeli az SMS küldést, a Telekom legfeljebb a sikeres fogadást látja).
Próbáltad ki másik készülékben is, hogy a készülék hiba kizárható legyen.Soulfly842
Domino-nál nincs jelszóvédelem.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz troland26 #40715 üzenetére
Hacsak addig nem változtatnak a szabályon (és lesz arany/platina szinted), akkor 3 hónappal a 24 hónapos hűség lejárata előtt már vehetsz készüléket.
sz.balazs.95
Úgy tudom, hogy több kivezetett (megszüntetett) adatcsomag "kódját" használták fel újra. Ezek szerint az L csomag a megboldogult Net 30 kódját kapta meg, és az önkiszolgálóban megjelenő nevet ezek szerint elfelejtették átírni.Draken
Hétvégén sok probléma volt az aktiválhatóságokkal, az önkiszolgálón egyáltalán nem is működött (elvileg, de lehet csak egyes csomagoknál nem), és akiknek nem volt net csomagjuk, azoknak az ügyintézőn keresztüli aktiválás is problémás volt...porse
4-én éjfélig tudod felhasználni a keretet, 5-én 0 órától pedig az új keretet használod majd, amit március 4-én éjféli "kell" beosztani. Ettől függetlenül a havidíj naptári hónap szerint lesz számlázva.St3ven és djculture
De, az összes új díjcsomagnál díjmentes a hívószámkijelzés.313313
Csak nincsenek fókuszban, de egyelőre a Mozaikok maradnak, illetve az Eco XS mindenképpen, mivel kötelező tartani "adatmentes" díjcsomagot is. Bár az Eco XS-hez "automatikusan" jár a Go!NapiNet, de az nem számít, mert annak a díja nincs belekalkulálva a havidíjba (ha például a Move XS-hez tartozó adatkeretet kapcsoltatod ki, nem lesz olcsóbb a díjcsomag, tehát olyan szolgáltatásért fizetnél, amit nem tudsz kihasználni).djculture (és még sokan mások)
"Amennyiben egy adott hónapban valamely feltétel nem teljesül, Előfizetőnek adott hónapra vonatkozóan nem jár az e-Pack kedvezmény (...) Amennyiben Előfizető a rákövetkező hónapban teljesít minden feltételt, úgy adott hónapra vonatkozóan ismét jár számára a kedvezmény, ehhez Előfizetőnek nem szükséges újra regisztrálni az e-Pack kedvezményre."
(díjszabás 3.1.)zoli62
Már írtam, hogy a NetPlusz-ok kizárják a Duplanet 400-at, vagyis például ha Duplanet 400-ad van és NetPluszt aktiválsz, ugrik a Duplanet kedvezmény.pepe091
Király. Valóban, a díjszabás is azt támasztja alá, hogy a Like S lebeszélhetősége nem változott... Ennyit az oktatási anyagokról... Bár még nem zárom ki azt a lehetőséget, hogy a díjszabásban copy-paste-eltek és a gyakorlatban már hálón kívül is lebeszélhető.Szelley
Sima Like-ból eddig is bármikor válthattál volna Like 300-ba, kérdés, hogy megérte volna e. Új Like S-re elvileg önkiszolgálón is lehet váltanod, de nem lepődnék meg, ha nem ajánlaná fel az oldal.
Akár erre, akár (február 28-ig) Like 300-ra való váltásban telefonon segíthetnek.
(D@ve89, a Like-ok között nem lehet "váltogatni", eddig csak a Like >> Like 300 és a Like 50 >> Like 300 irány volt megengedett, most ez bővült ki Like >> Like S, Like 50 >> Like S és Like 300 >> Like S irányokra, de mindegyikre igaz, hogy ha valaki vált, vissza már nem válthat az előző Like csomagra - márciustól meg pláne, mikor már csak a Like S lesz eladható)tylerddd
Mivel az Eco XS-re nem lehet tarifahűséget vállalni (ebben voltál akkor), ezért biztos nincs tarifahűséged, vagyis válthatsz Mozaik XS-ről Move XS-re.t-bali3
Ha Go!Net-ed van, akkor NetPlusz-od is lehet.kali és pepe091
"előfizetéses hang díjcsomagokhoz kínált mobilinternet kiegészítők" van a fejlécben. és a "csak hang" díjcsomagokhoz valóban 72/1,4-es sebessége van a NetPlusz-oknak.[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz troland26 #48651 üzenetére
Igen, drágábbak így a készülékek valamelyest. Ha online bejelentkezel, láthatod, mennyivel. A hűsé lejárta előtt egy hónappal már az új előfizetés szintjén vannak az árak.
Ez az új T felület egy rakat hulladék. Be sem tudok lépni, mert nem jelenik meg a felület...
Hurrá, a Segíthetünk/Elérhetőségek alatt be tudtam lépni. Gratulálok...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
[P]laci
senior tag
-
taip
senior tag
válasz troland26 #52653 üzenetére
Ha havidíjas vagy, akkor kapsz számlát, nem? Akár online, akár papír alapon.
Gondolom, még az is rajta van, miből jött ki a végösszeg.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
bepe79
addikt
válasz troland26 #53129 üzenetére
DETTO. Miért van olyan érzéesem, hogy a P7-et, Ace4-et, S4 Mini-t pl. nem fogják leakciózni? Csak ha tudom előre, hogy tényleg nem fogják, holnap meg is rendelném az új Ace4-em, ugyanis holnap lejár a hűségem.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
djculture
félisten
válasz troland26 #53243 üzenetére
Nem igazitanak méretre hanem adnak egy másikat
szabogabor10: Osztrákoknál már az összes úgy adja jó ideje. De ott olyan előfizetések is vannak hogy nincs havidíj akkor fizetsz havidijat ha használod az előfizetésT és nem utolsó sorban 100-600 perceket tartalmaz minden előfizetés ami egész eu-ban lebeszélhető. Nem lehet összehasonlitani a hazai luxus árakkal.
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz troland26 #53414 üzenetére
Full bontatlan, biztonsági címkés doboz, benne a bontatlan zacsis teló, akksi külön zacsiban, füles, adatkábel, töltőfej szintén. A gariról a csaj semmit nem tudott mondani, ha hazaértem megnézem a t-mobilba belépve mit tudok majd letölteni, garijegy, számla ilyesmik.
-
313313
addikt
válasz troland26 #53487 üzenetére
Én már találkoztam olyannal is, hogy képek mellett home videó... Facebok, Gmail, Viber, +2-3 mél fiók meg egyéb apróságok és így adta be gsm boltba
Bár számítógép szervizesek se egyszerűek. Adatmentés azzal indul, hogy megnézik mi van a gépen, ha talál valami jót, leszedi magának... ott is előfordultak már home videók/képek, ez is tapasztalat
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Új Lenovo LOQ 15IRX9 - i7-13650HX, WQHD (2560x1440), RTX 4050 TGP 105W, 16GB, 1TB SSD
- 900-939 Eladó Lenovo T490 laptop FHD Touch kijelző 256SSD 16GB RAM Gyári Magyar bill Face Id+LTE
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest