- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Három darab jöhetne, de csak mint koldus tartom a markomat
, adni nem tudok semmi értelmeset cserébe, a köszöneten kívül.
Másokhoz is egy, a fegyverbótos asszonyság küldetéshez, kellene 1 db Flow Controller, de azt meg ahogy utána néztem, kizárólag a Stellán lehet csak abszolválni, oda meg be nem megyek, szóval ha valakinek lenne egy fölösleges ilyenje, megköszönném. -
HAGYMAFA
tag
Ez egész jó kör volt
Ennyi reaktort még sose sikerült összeszednem 
Valakinek nem kell esetleg, mert így ezzel az 5-tel van vagy 11 db

-
darkrock
aktív tag
Wolfpack, Heavy Gun Parts BP vihető
-
válasz
wandor0930
üzenetére
De mit csinál vele, ha resetelődik az invertory?
Vagy átadja egy haverjának, aztán reset után visszaadja neki? -
wandor0930
aktív tag
Igen, egy resetelő írt privibe hogy vinné mindenestől.
Mire fájna a fogad?
-
huby80
senior tag
válasz
matebabaja
üzenetére
mindegyik pályán csinálja? nekem csak a havas páyán csinálta ! adtam a gpu nak egy kis feszt és megszünt ! a többi pályán sose crashelt
-
ACE-
addikt
válasz
wandor0930
üzenetére
Minden? 😭
-
wandor0930
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Elkelt
-
matebabaja
junior tag
Sziasztok! A nagy frissítés óta de szerintem már előtte is folyamatosan becrashel, mindig más hibával . Valamikor GPU Crash scene -Y ShadowDepts stb vagy Unhandled Exception hiba és van amikor tök mást ír mint a képen. 9800X3D és 5080 mellett. Más játékoknál nem csinálja. Újraraktam a játékot aztán nvidia drivert is frissítettem de semmi változás. Steamen már próbáltam a dx11 vagy dx12 es indítást . Ugyanúgy crasht. Vkinek van vmi tippje megoldása? Már nagyon idegel, hogy egy kört nem tudok menni mert 3 perc után kidob..van hogy a menüből is.

-
Eversmann
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem egy Queen reactor, köszi
-
wandor0930
aktív tag
Resetelőknek vagy igazából bárkinek esetleg kell valami?
-
Delávégá
aktív tag
Kipróbáltam az új környezeti hatást. Ez a hurrikán mehet a kukába, szerintem. Nekem a játszhatatlan kategóriában van. Minden más része pöpec a játéknak. Rég volt hogy valami ennyire beszippantott.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Control towerbe kell menni, és fel is kell venni a 2 cuccot, miután végigment a csík, asszem'

Gátolhatja, ha ilyen küldinél teli a stash, egy hasonló küldit én is 2x csináltam tegnap, sőt van olyan, aminél ha tárgy kell hozzá, ami sima cucc, be kell vinned/találnod újra, hiába volt kipipálva, hogy a tárgyat már leadtam, nem tudtam anélkül befejezni, a tatyóban kell lennie bent. -
Eversmann
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Flashback:
Ott nem elég bemenni
- find the shipping notes in the foreman's office (jegyzeteket kell keresni az iroda részen)
- Upon collecting the notes, you'll be able to learn that the LiDAR scanners were sent to the Control Tower A6 (majd át kell menned a A6 toronyba, második emelet-keleti részére, LiDAR scannert begyűjteni)Chalez:
Este nekem is volt, csak úgy meglátott. Elkezdett lövöldözni, még arc-okat is ráúszítottam. Nem zavarta, így is hátbalőtt
Ő így játsza a játékot. Profil természetesen csak sima Embarc account, vagy steam privát profil. -
Tegnap elkezdtem küldizni. 32es szinten már ideje volt...
Viszont a "Reach to Jiangsu warehouse"-os küldit nem adta meg. Pedig mèg a shipping documents-et is megtaláltam.
- Ilyenkor ùjra od kell mennem, vagy ez valami bug?
- Stashem mkst 280as mèretű. Ezt mèg lehet növelni? -
HAGYMAFA
tag
Jól kezdődik a nap, kijáratnál kilőttek, mondjuk elfelejtettem, hogy az este egy debilt knokkoltam, lehet pucéran kellett volna mennem

-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Tegnap megyünk ki, Dam-en várjuk a liftet, a tetőn állunk négyen, mennek az emote-ok, az egyik tag meg fogja a fegyvert folyamatosan egy másik tagra.
Szól neki, hogy ne fogj rám fegyvert...szól még egyszer, de akkor már kiabált (orosz volt szerintem, akcentusból ítélve), nem hagyta abba, elővette az is a vasat, szarrá lőtte a lift tetején, "mondtam, hogy ne fogj rám fegyvert."
Közben megjött a lift, bementem, kérdeztem, hogy jönnek-e, azt mondják nem, menjek csak.
Úgyhogy mentem.... -
Chalez
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Duóztunk öcsémmel, aztán oldalba támadtak a haverjával amikor egy wasp-ra lőttünk éppen, Tempest IV volt mindkettőnél... valaki már beírta neki a steamre, hogy rat... Mi freevel voltunk, kb spawn után 1,5 perccel, szóval nem veszett oda semmink. Kapot egy kis oltást, a dédapám kocsis volt, szóval van miből válogatnom @&#@đ

-
HAGYMAFA
tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Oks, átpasszolom majd.
Vannak a játékban debilek, most egy faxi a fejszéjével elkezdett ütni, elfutottam előle, futott utánam azt ütött a fejszéjével, kilőttem a picsába, akkor meg rákezdett, hogy miért lőttem ki? Meg elkezdte mondani közeli raidereknek, hogy kilőttem... WTF
De rendes voltam, mert a kijáratnál knockoltam, szóval ki tudott menni, ha akart
-
Chalez
őstag
Van itt Tibinátor nevű f@sza gyerek? Nyalja meg a bal heréjét egy kismókusnak
-
HAGYMAFA
tag
Valakinek kell?

-
F-ECT$
titán
válasz
wandor0930
üzenetére
Ez egy ismert bug pl turretnél is, hogy ha a cső vége átlóg egy falon, akkor simán át is tudja lőni azt.
-
wandor0930
aktív tag
Nem vettétek észre hogy a Firefly mintha bugos lenne?
Volt hogy bementem előle épületbe és a falon keresztül is felgyújtott, illetve mikor már direkt messzebb álltam a faltól is látszott hogy a lángok átcsapdosnak rajta. -
F-ECT$
titán
Én azt gondolom, hogy az adott pillanatban, az adott szerveren, az adott mapen az adott kondícióval nem mindig van épp ugyanannyi pve és pvp játékos ami épp kell, és ilyenkor előfordulhat, hogy összekeverednek egy helyre. Meg az is lehet, hogy a játék időnként direkt kever egy kicsit a kártyákon, hogy legyen izgalom.
Bár én továbbra is azt gondolom, hogy ha full pve emberek közé berak full pvp embereket, akkor a játék elején a Traderek dumájába bele lehetne szőni, hogy a közelben raider gyilkos raidereket láttak, hogy legalább egy minimális esélyed legyen ellenük. Bár egy Eq-val sosem fogsz legyőzni egy Bobcat-et, még ha készülsz is rá...
(Egyébként melyik ez a videó?)
-
válasz
darkrock
üzenetére
Megnéztem most én is, nem semmi. Az a legdurvább benne, hogy elképzelni nem tudják, hogy nem ölik egymást halomra a playerek a Matriarch után. 5 percig azon lamentálnak, hogy milyen gáz, hogy mindenki együtt van, összedolgoznak, utána meg hogyan egymásnak fognak esni... Aztán persze nem így lett, és ezt felfogni sem bírták (az egyik megjegyzi, hogy ilyet még nem is látott), úgyhogy bedaráltak akit csak tudtak, az a biztos.
Elég meglepő amúgy, ezekről én eddig azt hittem, hogy kb. azért vágják, hogy kihasználnak másokat, tönkreteszik mások játékát, csak hát nekik belefér, ők ilyenek, a játék meg engedi, ez van. Viszont úgy néz ki, hogy ebben semmi ilyen tudatosság nincs, ez meglepő

-
darkrock
aktív tag
Nem tudom mi van, de állandóan lőttek rám mostanában.
Nézem Youtubeon Agyremet, full pvp-s a srác, és most pve lobbyba kerültek és a Matriarch harc után mindenkit agyon lőttek a kijárat előtt. -
Megvan

-
Gubu0101
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Van mind2,majd jelölj és adom,nem kell semmi
-
F-ECT$
titán
Elég agresszív ez a pvp jelölés, vagy tényleg csak sokan gondolják úgy, hogy most már szabadon lehet pvp-zni.
Kb 20-30 meccse full friendly minden. A Spaceporton lévő új questet akartam épp megcsinálni, de bugos(?) és csak az első ember tudja megcsinálni, aki odaér. Már vagy 6-7 kört mentem, de mindig késve értem oda, és már nem lehetett megcsinálni. Végre viszonylag közel rakott le, futottam egyenesen oda, de persze már volt ott valaki. Mérgemben belelőttem (csak testre, 1 lövés), erre ő is visszalőtt és még valaki más is elkezdett rám lőni (akit nem láttam korábban). Gyorsan elfutottam, végülis nem halt meg senki. A következő 3 kör full pvp lobby lett azonnal (csak úgy röpködtek a flare-ek, meg felém a golyók), én nem lőttem senkire, aztánb szép lassan kezdett visszatérni a pve lobby. Mikor már tuti pve lett megint a karakterem bementem Stellára (sima nappali). Ott találkoztam pár 2-3 friendly emberrel, de vagy 3-an rámlőttek ott is 2 perc alatt. (Pedig fut az éjjeli Stella is, mehetne oda a sok pvp-s
) -
wandor0930
aktív tag
válasz
Flashback
üzenetére
Nekem pont most volt negatív.
Tegnap Blu Gaten Hurrican alatt 2en is csak random rámlőttek, az első elől sikerült meglépni, a második már a szellőzőben mikor ütöttem a gépet ugrott le mellém és megölt.Ilyenkor ez picit elveszi a kedvem, meg újra belémjön picit a félsz hogy jó cuccokkal menjek be, de 1-2 nap és helyreáll minden

-
-
Kicsit vissza állt a bizalmam a raiderekbe.

Tegnap ketten küzdöttek egy Bastionnal. Beragadtak a szobába az Arc meg lőtte öket.
Tetöröl dobtam rá két gránátot meg a Bettinától kapott két sorozatot és feküdt.
Elkezdték lootolni mire lemásztam a tetöröl aztán megköszönték hogy segítettem és meghagyták a többi lootot nekem. Lett 3 Bastion Cell is belőle.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én is jobban örültem volna +10 skill pontnak. De ez van

-
Eversmann
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Elvileg csak akkor, ha az elsőnél bepakoltál mindent, de pénzed (5millió) nem volt meg
-
Gubu0101
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Megnezem este,ugy remlik van mind2,majd jelzek
-
pandras83
őstag
Ha valakit hozzám hasonlóan zavart hogy a játék indításnánál mindig E-t kell nyomni a főmenübe jutáshoz, annak itt egy egyszerű "mod": LINK
Egy file-t kell bemásolni és többet nem kell E bill-t nyomva tartani. Apróságnak hangzik de én pl utálom ha más játékokban is alkalmazzák. -
F-ECT$
titán
Meg is jött a Hurricane cache nerf, vagy csak nem volt szerencsém és ezért volt benne ma már kevesebb cucc?
-
Triathlete
senior tag
Tagging grenade és combat mk3 agressive tervrajz van valakinek?
Alábbiakért cserébe vagy matri' core.
Anvil
Bettina
Ext' medium mag 3
Ext' shotgun mag 2
Heavy gun part
Il Toro
Medium gun part
Osprey
Padded stock
Remote raider flare
Shortgun silencer
Showstopper
Silencer 2
Snaphook
Stable stock 3
Tac' mk3 healing
Wolfpack
Volcano
Vita spray -
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elrakom persze,egy ideje mar orizgetem ugy is
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A 10 credekkel szedtél össze 500-600-at?
-
BandiHUN
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Köszönet itt is a 2 leaper core-ért!
A maradék 3 is meglett, leadogattam a dolgokat az expeditionban, még kell 3 bombardier cell, erre ott is leaper jött, ahol bombardier szokott
99%,hogy figyeli a gém, mit hajt az ember. Még kettőt aztán segítettem megölni másoknak is, spawnolt is újra 10 perc alatt. Bezzeg 2 napig jártam az Olive Groove-t előtte, ma meg aztán még a gate bejáratánál is az volt a bombardier helyett+ 1 fent is, ahol kötéllel fel lehet menni, a tetején.
Surveyor vault is most, hogy nem kell, szétlőttem egy golyszit útban a forthoz, 1 volt a magban, 2 páncéldarabban 1-1.Snaphook+2 bobcat bp keresi free a gazdáját! 😇 Meg persze egyéb is, most fun van 4 napig, a resetig, mindenkinek köszönöm az ilyen-olyan helpet!

-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mennyi creddel vágtál neki a 3-ik decknek?
Nekem is ma lett meg, de én 800-ról indultam, és így is kellett még egy pár Feats, hogy meglegyen.
-
ImpersonatoR
addikt
A Cantina legend nek mi volt az alja most pontban kb ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Holnap 5 utan leszek,majd vegyetek fel es kapsz te is meg Pendre54 is,ha minden igaz van 2db🤔Itt a PH jatekos listan megtalaltok
-
Gubu0101
veterán
Meglepodtem,mert blue gaten a surveyor dobott egy valami mk 2-es augment bp-t,fejbol mar nem tudom milyen volt
-
pandras83
őstag

Az Embarknál két nap múlva valaki: Nézzük már meg ezt a Electromagnetic storm dolgot közelebbről...nincs túl sok Rocketeer driver a roncsokban?
forrás -
Sirandrish
legenda
Nah meglett a szakáll. Sajna én majdnem nulláról kezdtem, mert még a második decket épp hogy elkezdtem, jött a 3.

De a szakáll miatt gyorsan változott a prioritás
-
Bohus84
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amikor ez nekem megtetszett szétnéztem redditen. Ott találtam:
Blue Gate - Reinforced Reception, le a zipline. Az aknából balra ki és az első nyitható ajtó jobbra. Tovább egyenesen, néha van a falon egy turret, és jobb kéz felé van egy breach door. Na ott benn mindíg van Augment blueprint. Kb 3 órát próbáltam és meglett ez is. A lényeg, hogy elsőként érj oda, mert mindíg van aki oda megy azonnal. Ha első vagy már fél siker. Security Breach sem árt, mert van hogy két zárt szekrény is van benn. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha "véletlenül" lenne még valakinek egy ilyen, akkor én is beállnék a sorba.
-
Sirandrish
legenda
Ilyen BP-je nincsen véletlenül valakinek fölösbe?
-
Gubu0101
veterán
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaaa, a Blue Gate Raiders Refuge-ről van szó. Igen ott néha nagyon trükkös helyeken vannak a gombok, de mindig ugyanazokon a helyeken. Egy srác egy videón bemutatja a helyeket.
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig máshova rakja, a vicc az hogy a 4 gombot EGYSZERRE kell megnyomni, tehát ha 3-as csapatban vagy akkor is kell egy segítség
Solo-ban viszont 4-en kell lennetek. Mi a múltkor 2-ben voltunk és már volt ott egy másik csapat akik mondták hogy menjünk le. Fostunk, de végül lementünk, és sikerült kinyitni, hát nem kis loot van ott, 3 fegyós táska, Epic fegyverek, és tárgyak.
Ja és legközelebb amikor ott voltam, egy olyan helyen lehetett benyomni a gombot ahova még egy zárt (akksis) ajtón kellett bemenni, na az akksit nem találtuk sehol, bár mind1 volt mert nem volt ott más aki segített volna nyomkodni a gombokat. -
Gubu0101
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Biztos megvan mind,mert jartam mar ott mikor nyitva volt az ajto.
-
Sirandrish
legenda
Blue Gate-n van egy lejárat amihez 4 gombot kell megnyomni..
Létezik az a 4 gomb? Egy pali összeszedte a fél mapot...vagy 10en kerestük 20 percig, de csak 3at találtunk
-
Csokishurka
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Jah nem nem, ne értsetek félre. Nem csak ennyit csinálok hanem megyek be és gyűjtök mindent csak ha összegyűlik a battery meg a powercall akkor azt lecfratolom és az energy clipet adom el nem az alapanyagot.
De ahogy látom Pedro78 kolléga linkelte hogy 3 misi elég szóval minden rendben van papírforma szerint.
-
BandiHUN
veterán
Hullcracker jó, és 30k megvenni, bármikor, egy átlag kör megkeresni ennyit, én rocketeert öldöstem most vele, 4-5 találat elég, csak az ívet kell belőni, mennyit fog esni a lövedék, és mivel minden hit kibillenti a rocketeert, amíg tudod hitelni, nem tud eltalálni, 3-asra húzva még egy mellélövés is belefér 2 találat közt.
-
BandiHUN
veterán
-
ULPIUS
őstag
válasz
Flashback
üzenetére
Legjobb pve loadout amivel meg is tudod magad vedeni esetleg player ellen kozelharcban:
Venator + hullcracker
En mar szinte csak ezt hasznalom (hacsak nem valami konkret mas igenyem van pl trialshoz ) Stellara esetleg shoti a hullcracker helyett.
En ezzel pve-ben tokeltesen elvagyok, Arcok ellen a Hull legjobb. A venator meg eleve eros is bar most nerfeltek ugye de amugy is kedvencem. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hullcrackerrel 2 (max 3) lövés, 10-et le tudsz rakni egy menetben simán, ha vadászol rájuk.
A közeledbe sem kell engedned... -
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudod megúszni
Csak Stellán van. Vagy olyan időpontba menj be (ha európain szerveren vagy, amikor kevesebben vannak, pl. délelőtt). Meglátsz egyet, keresel fedezéket, elkezded sorozni, bújócskáztok, kinyírtad, gyorsan lifthez... És ezt eljátszod párszor
-
BandiHUN
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
No, örülnék neki!
Tudok adni egés sok mindent, ami kellhet... bp csak bobcat és vitashot van, de alapanyag kb. minden van, ami kellhet asztalhoz, stb, egyedül shredder gyro nincs, azt leadtam a 10-et,azóta nem voltam Stellán...Reaktorom 2 queen van felesleg+kb. mondhatja mindenki, mi kell, úgyis menne a levesbe resetkor.
Keyes kolléga, nem is tudom hirtelen, kinek szoktam:megint van 5,igaz abból 2 asszem' patrol car key, de az is ad jókat! -
Sirandrish
legenda
Amúgy jól sejtem a Shredder Gyro csak Stellán jön a repülő R2D2-ból?
Már vagy 2 hete kéne 10 és még egy sincs, Stellából meg még élve nem jöttem ki, ezért gyanús
-
Tegnap este fullos lett az új deck, meg az időjárásos project is. Lehet, hogy nem kellene ennyit játszani.. (oké, annyira egyik sem nehéz, főleg ha 800 cred van a zsebben induláskor).
Viszont mekkora szerencsénk volt már: haverral tanakodtunk az utolsó kör előtt, hogy mit kellene csinálni (igazából aludni, de menjünk valami jó nagy hülyeséget). Mondom neki, hogy lottózzunk: full üresen be Stella night-ra, lootoljuk ami szembe jön amíg élünk. Az eredmény: egy Aphelion BP, és egy Deadline BP a safe pocketben, + egy halom egyéb lila a tatyóban. Persze innét már elkezdett tétje lenni a dolognak, de nyilván leraktak minket. Mondjuk a metrólejáratig azért eljutottunk

-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Tegnapi első köröm: fullos medium shield, Stitcher-el hátulról a patkány, 1 mp. alatt olvadt le a medium pajzs, meg az életem is, megfordulni nem volt időm.
Lóf@sz ez, nem nerfelés.
Most várom a global ban-t, mert elég kemény 3 mondatot ejtettem el a patkánynak, remélem nem vette fel.
-
Pedro78
senior tag
Nem tunik megvalto nerfnek, en meg mindig azt mondom, hogy a shieldek mintha nem is lennenek. Az a .5 base dmg csokkentes...haaaat. 1-2 skuloval tobb kell kabe, eddig 0.00005 sec alatt meltelte a shieldet, most majd 0.0005 alatt fogja. (remelem nem igy van/lett, de ezek a szamok...)
-
Pedro78
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Mi a jó PvE felszerelés, úgy hogy legyen esélyem még a patkányokkal szemben?
Amig nem kezdenek valamit a shieldekkel es a fegyverek/ammom rajuk kifejett dmg-vel addig a patkany elonyben van es ha hatulrol jon akkor 99% hogy lerak mire megfordulsz. Konkretan mozdulni nincs ido. -
Pedro78
senior tag
Elso reset nem volt , szoval ugy nez ki ez a valtoztatas ez igy mukodik. Kicsit beparaztam mikor itt irta valaki tegnap, hogy ha elso masodik reset akkor ugyanugy 5m a beugro, de ezekszerint megsem.

-
Megint megpróbálok farmolni a Bettinálval. A 4-es Hullcrackert nem merem még bevinni...
Viszont a gondom hogy nagyon gyorsan amortizáodik. Ilyenkor a javítás helyett inkább szétszedem és újra craftolom.
Van valaki hasonoló cipöben?
Mi a jó PvE felszerelés, úgy hogy legyen esélyem még a patkányokkal szemben?
Tegnap is belefutottam egybe (pedig senkire nem lövök), már mentem volna kifelé, liftet hívtam, elbújtam és kaptam egy fejest, mire megfordultam még egyet. Ez az igazi loot taktika, a kijárathoz hozzák neked a cuccokat. Csak värni kell, egy jó PvP szettben...
-
BandiHUN
veterán
Izé.... leaper core még mindig érdekelne...
Tegnap is csak kettő jött össze, nyomtam két órát, legnagyobb gond a konkurencia+most már az új arc-ok sem piskóta
Persze patkány is jutott tegnap a roncsoknál, pofátlanok is vannak, alig tudtam egy core-t behúzni úgy, hogy még én vittem wolfpackot, nagyon sietni kell. 4 még kellene, 2x1 megmentve, de hála az új cuccoknak, murdelni is sikerült 3x,a legvégén a roncsnál majdnem megvoltam, mikor random beugratott a roncsba egy új robbanó izéke... alt+f4...
De bandáztunk is jót, Blue gate-n volt matriarch event, legalább visszajött közben a bukott felszerelés. Dam-on, Buried city-n csupa bastion volt vagy rocketeer.Még 4-et kéne szereznem
Eventkor elvileg kéne respawnolnia még a körben, de nem. Blue Gate Fort-nál pedig régen volt 5 perc alatt másik, de nem, a roncsnál se adott újat.Dam stormot próbáltam, rocketeerek+bombardier volt+még meg is kúrt egy stitch-hornet-lángszórós miafene trió, simán benyomta a lángot az ablakon, 2mp alatt elolvad a light pajzs+fél hp
Anvil IV-ből is kell 5-6 lövés neki, a guruló izének is. De amúgy tetszene, viszont ez+a robbanók craft varia jöhetett volna resetkor
-
BandiHUN
veterán
válasz
Csokishurka
üzenetére
Rossz út. Bármit csinálsz azzal, amit találtál, értéket veszt! Ha lebontod is, ha elkraftolod is, az összérték kevesebb lesz! Legjobb, ha szedsz mindent, és eladod, ennyi. Vagy csak ami tuti nem kell a maradék időben, ugyanott vagy. Hely kérdése. Mindegy, hogy cuccként, vagy eladva van az adott érték, ugyanannyi.
Még a magokért vehető cuccok is kevesebbet érnek, mint amennyi a ráköltött mag ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mesterséges intelligencia topik
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Vallás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, adni nem tudok semmi értelmeset cserébe, a köszöneten kívül.
Ennyi reaktort még sose sikerült összeszednem 

Ő így játsza a játékot. Profil természetesen csak sima Embarc account, vagy steam privát profil.

Raadasul 2 fajta akkumlator kell ha jol lattam.
, pl. Sirandrish! Asztalaid hogy állnak?