- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zo-lee
aktív tag
És a fura az, hogy játékom kezdetén, január végén, a nyugalom ugyanúgy jellemző volt a solo, meg a duó meccsekre is. Tényleg, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor keveredtem csatározásba másokkal, saját kezdeményezéssel pedig egy ilyen alkalom sem volt.
Pont ezért volt szimpi a játék, mert úgy láttam, hogy a game díjazza azt, ha békésen játszom, és nem rak (és akkor nem is rakott össze) olyanokkal akiket a pvp éltet. -
Grillo
őstag
Ok, de azért az túlzás, hogy nem lehet játszani lassan, mert állandóan vadásznak ránk. Nem bántunk másokat, valahogy ezt súlyozhatná a játék. Értem, hogy ne legyen kizárva a PvP, nem baj, ha néha van összetűzés, de amikor mondjuk 10 körből 6-7 ilyen, akkor kezdi a kedvem elvenni.
-
Grillo
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, ha tegnap 5-6 alkalommal nem lőttek le, akkor egyszer sem. A végén már free cuccal mentünk be, mert kezdett nehézkes lenni a felszerelkezés.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt téma, de tényleges választ nem láttam erre vonatkozóan, visszagörgetve se. Jan 31-én vettem meg a játékot, mert szimpatikus volt, hogy nagyrészt pve játékosokkal dobált össze. Jól eldumáltam akiket utamba sodort a szél, néha lelőttünk pár gépet, és nagyjából minden alkalommal vissza is tértem a hq-re. Talán 20-ból, ha 1 alkalommal lőttek rám.
Most ezzel szemben az utolsó frissítés óta nincs olyan kör, hogy ne lőnének le (mert alapvetően nem pvp szándékkal megyek be a térképre, nem a player killek gyarapítása a célom). Ez ugyanúgy vonatkozik duó, illetve solo játékra is.
Tisztában vagyok vele, hogy ez alapvetően egy pve/pvp játék, tehát kell ezzel számolni, de mi volt az utolsó frissítésben, ami ennyire megváltoztatta a játékosok hozzáállását ?
És a játékosbázis megfogyatkozása is ennek köszönhető vajon ? A SC alapján kb felére esett a játékosok száma január végi statisztikákhoz képest. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"ránk"? 2-3 fő esetén sokkal nagyobb az esély a pvp-re.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Frod
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyértelmű volt, hogy nem hagyják őket egyetlen mapon.
Meg ugye így a legkönnyebb kipipálni azt, hogy "New Arc Threat", hiszen bár bizonyos mapokon új lesz, valójában persze mégse
-
Sirandrish
legenda
Úgy látom megint hószünet van az oviban. 2-3 nap nyugodt játék után most 6-ból 6szor lőttek ránk. Éjszaka, nappal, trial közben, tökmindegy. Kivétel nélkül mindig a ingyen hokimaszkban lévő free loadoutos sticheres, kettleres b*lfaszok...már elnézést.
-
Ombi5
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy a legkonnyebb ezt kiirtani stellan?
-
arpi6k
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Furcsa húzás. Meglátjuk... Tuti lesz új fegyver, és ennek is köze lehet hozzá.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondolom épületbe szánják őket.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy meg nem tudtam mi hiányzik

Remélem majd a sik teperek tele lesznek velük
-
Sirandrish
legenda
Első próba 50K lett a heti trial. Jelenleg természetesen első vagyok, de szerintem a TOP 10 még csak vagy 2 trialt csinált meg, szóval innen még lesz mélyrepülés

-
-
laracroft
senior tag
Sziasztok, bocs, skippeld, ha túl hosszú neked

50-es vén szar játékos vagyok, aki 90-es években élte fénykorát, de ezt most ki kell írnom magamból.
Sosem játszottam online játékokat, kerültem őket, mindig csak a játékok kampány része érdekelt. Nem tartom magam béna gamer-nek, de azért a 8 éves Pistikék el tudnak intézni elég hamar :)
1 játék volt, amit kipróbáltam online az a The Divison, de az is inkább azért tetszett, mert oltárian jól nézett ki. De hamar elmúlt...
Aztán tavaly decemberben enyhén felemelkedett jobb szemöldököm egy Arc Raiders gamplay-t látva. PVE/PVP? Az meg micsoda? 40 Euro...
Na jó próbáljuk ki. És BAMMMM. Óriási élmény lett. Persze kinyírtak párszor, amit akkor még elég rosszul éltem meg, de mára már nem parázok a loot vesztés miatt.
Azt tudni kell, hogy nekem a Dam az otthonom, ott érzem magam biztonságban. Nemigen szoktam máshová menni, ott mindent ismerek, biztonságban vagyok. Egyértelműen PVE játékos vagyok 1 killem volt, az is véletlen :).
Persze Fortnite-on felnőtt kislányom állandóan zaklatott, hogy ne legyek már beszari menjek máshová is, fedezzek fel más világokat is...
Persze elmentem már többször is Blue Gate//Spaceport/Buried City-be is de mindig biztos pont maradt a Dam.
Kedvencem a Seeker grenade, amit sajnos csak venni tudtam és naponta csak 6-ot. Ez egy kicsit zavart, mert sosem volt elég. Oké, kell a blueprint!
Na k.u. 2026.03.23 volt az a szent nap, mikor el mertem menni Stella Montisba. Lányom történelem leckéjét félrerakva izgult velem együtt. A célom egy Seeker grenade blueprint volt.
Dam-hez képest Stella egy adrenalin bomba. Ennyi (üres) hullát még nem láttam egy térképen az biztos.
Zabszemmel a seggemben lopakodtam faltól falig, félszeg don't shoot-okat suttogva :) Úgy be voltam kaksizva, mintha Jack keresne egy labirintusban baltával a kezében. Azt sem tudtam merre van az előre.
Volt 2 kártyám (Archive és Assembly) ezeket a szobákat próbáltam megkeresni.
Elsőre beleakadtam egy shredder-be. Megöltem 3 seeker gránáttal, lapulva egy méretes targonca mögött. Úgy örültem, mint óvodás énem egy matchbox-nak... de egy raider sem látta :)
Jött pár guruló rohadék is, de mind ment a másvilágra.
Aztán megtaláltam egy kijáratot és inkább pánikolva hazajöttem minden érdemleges loot nélkül.
Hiperventilláltam pár percig, aztán irány vissza...
Na ekkor már csak kúszva tudtam hazajönni, némi loottal az Archive-ból. Blueprint továbbra sincs.
Harmadjára megtaláltam a Assembly-t is, de gránát blueprint ott sem volt.
Közben volt valaki, aki nagyon rendes volt velem (KAS) és megmutatott pár loot helyet miközben pvp-t játszott :) Ölte a raider-eket mintha muszály lenne, de engem nem bántott. Persze Loot-olhattam az áldozataiból is :) Segített eljutni a kijárathoz is. Köszi innen is! Blueprint továbbra sem volt.
Aztán negyedjére már nagyon lejáróban volt az idő és a kijárat környékén egy rohadék füstölgő shredder állta el az utamat. Szorított az idő. Útközben találtam 2 Wolfpack-et. Odavágtam neki egyet, mire fel is robbant a rohadékja. A kijárat előtt viszont ott feküdt egy halott katona. Megnyomtam a lifthívót, de gondoltam még megnézem mi maradt szegénynél. És igen volt nála egy Seeker grenade blueprint is...
Remegve vettem el tőle és raktam a safe pocket-be a wolfpack-em hűlt helyére. Lányom már 2 lábon ugrált örömében, én még csak el sem mosolyodtam. Előrehajoltam a fotelben, felvettem legideálisabb gamer testtartásomat és komoran, koncentrálva, a hátam mögé nézve beléptem a liftbe. Megnyomtam a vigyél haza gombot és folyamatosan az upgrade 4-es Anvil-emet lóbálva forogtam a szobában.
Aztán Speranza-ban kitört belőlem a feszültség és Ross/Phoebe/Rachel módjára ugráltam lányommal örömömben, mint egy kisgyerek.
Ismeretlen katona... Sajnálom ami veled történt, de egyben köszönöm is.
Ez egy óriási élmény volt srácok. Percekig lihegtem, mintha a Mount Everest-et másztam volna meg...2-szer.
Sokan úgy gondolják (feleségem is), hogy játszani nettó baromság és időpocsékolás. Ez bizonyítja, hogy az nem lehet semmire sem jó, ami akkora pozitív érzelmeket tud kiváltani belőled, hogy percekig minden problémádat gondodat el tudod feledni és felhőtlenül tudsz örülni egy ilyen kicsi dolognak is. Gondoljatok csak viszza, hány felhőtlen pillanatra tudtok emlékezni az elmúlt pár évben. Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevésre. De erre a kevésre mindig emlékezni fogtok...
Úgy gondolom, hogy minden dicséret kijár az olyan eseményeknek, játékoknak stb, ami ezt a hatást tudja elérni az embereknél. Ezért óriási köszönet az Embark Studios-nak, hogy adta nekünk ezt a játékot. Én még biztos sokáig fogom játszani, pláne, ha only PVE is lesz benne.
köszi hogy elolvastad :) -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A locked gate eventen vannak elszórva aknák, azokat kell hatástalanítani.
-
Sirandrish
legenda
Nah ezek a trialok kemények

A Stellast meg se nézem, a disarmos azt se tudom mi, a növényszedés meg...nah mindegy
-
Eversmann
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ha fent leszel délután, itt az ID-em
Eversmann#7741 -
ImpersonatoR
addikt
Remote Raider Flare Blueprint -et keresnék.
És ezeket tudom adni helyette.
-
válasz
Eversmann
üzenetére
Nálam van elrakva hátha kell majd valakinek alapon.2 vagy 3 darab nem tudom. Viszont sajna várnod kell holnap délutánig mert nem vagyok otthon. Stella assembly asszem ott farmoltam az emeleti irányitószobában. Van egy spwan is ott mellette. Addig menten surrender pucér raideket amíg oda nem dobott be. Ha nincs ehhez türelmed és tudsz várni holnapig akkor odaadom.
-
Eversmann
senior tag
Ion Sputter van valakinek elfekvőben? 20x bementem, de semmi
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt koax van, de sose volt semmi gond, egyedül hogy Pest fixen 20ms innen, Szolnok mellől+nevetséges, hogy 12500 a 100/8 net+fullos tv, szóval vastagon behúztak, mert a telekom itt nem jó, hiába ezres net, a boxaik hulladékok. Ennyiből jó, hogy végre bár nem fizetek kevesebbet(de 3 hó ingyen), de végre azt kapom, mint egy nagyvárosi, a 8 mega up vicc, a tv-n se adtak mindent ugye az átvetteknek, most lesz minden, a box bármilyen nettel megy, rendes Android szabad installálás, Play store, stb+5 streaming szolgáltatás free. Megváltás lesz, 2 hete már megvan a wifi7 router is, az Asus AC65P ment nyugdíjba, jobb wifi sokkal, a LAN is jobb, torrentet is bírja(sok kapcsolat), Cudy WR3600 lett helyette. 
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
BandiHUN
veterán
Ejj, a jó kis Stellázások...
Ma jutottam a héten először a gém elé, na mondom Stella missziók, nem volt semmi értelmes event... Egész jó dolgokat sikerült kihozni, bp csak 2,de azért az USA az USA, 1 pvp dolog volt, lobbyn az emeletről lesipuskázott egy patkány... DE szerencsémre jött egy srác, szólt, hogy kússzak fedezékbe, felhúzott, lelőtte a csávót, és felajánlotta, hogy lootoljam ki nyugodtan
Biztos látta a dolgot, meghogy nem lőttem vissza. Bastiont is bandáztuk, de otthagyták a többiek, kellett pont 4 cucc belőle asztalhoz, jó, azért tettem is bele munkát, seekerek, stb, egy srác jött még, baromi hálás volt a maradék 2-ért+apróságok,volt benne sok extra alloy, lehet pont kellett az is neki+kilövöldözgettünk mindent is(ismételt tapasztalat, 3 seeker elvisz egy fullos shreddert), 1 srácot pont megmentettem egy shreddertől, 2 shot anvil, rámugrott a srác, nyomában a cuccal, de így megmaradtunk, nevettük, jó hangulatok memtek, mentem egy dam water complexet, de sajna 22 perc, már nyitva volt, ott nem volt misszióm, de azért lett alapanyag, 2 rusted geart is találtam pl. már lootolt szekrényben, azért az usákok az ilyesmiket otthagyják, hátha valakinek kell asztalokhoz.Vissza nem mennék soha EU-ra, akkorse, ha 130 a ping, picit elé kell lőni, ha valami oldalra mozog, de atomstabil. 1x dobott ki eddig, de simán visszajutottam.
Hétfőn kötik az üvegszálat, megváltás lesz a 100/8 után az 1000/1000,és One, nem lesz Telekom routing gond, 500ft-al lesz több, de 2 box 1 helyett+3 hónap ingyen, 30 nap elállás...
Évek óta vártam, még Invitellel kezdtem, lett Digi, most One, de végre fejlrsztettek. 🍻 -
F-ECT$
titán
Szerintem ha lőni akarnak, akkor nem a skint fogják nézni.
-
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem lesz furcsa, mikor női skin van, és megszólalsz majd öblös férfi hangon

Én amúgy default férfi skinnel megyek, hátha kevesebb szajrét néznek ki belőlem... És nem, ugyanúgy lőnek

-
-
F-ECT$
titán
Megérkezett a steam leárazás, lesz egy kis játékosszám boost
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közben megnéztem és lehet.

Bár sok női arcot nem vélek felfedezni
-
Sirandrish
legenda
Amúgy eszembe jutott valami!
Nem lehet utólag át"építeni" magam női karakternek? Hátha ritkábban lőnének le.
Nyomnék valami voicechangert is. Mondjuk Mia Khalifa hangján szólalnék meg vagy valami
-
Sirandrish
legenda
Én ott tartok hogy mindig van 10 előre legyártott 4s Anvilem a stashbe, hogyha lelőnek akkor se kelljen kraftolgatni. Kb semmit nem tudnak elvenni tőlem, amit 2 sec alatt ne tudnék stashből pótolni. Nem ez a baj. Nem is a feszültség, mert bennem aztán nulla feszültség van. Van hogy 200 ember mellett is elsétálok, beszélgetünk, akármi, van hogy 6 körből 6on lelőnek. Erre nem lehet felkészülni, és pont ez a baj. Nem állhatok mindenki elé csőre töltött fegyverrel hogy hátha vissza kell lőni.
Én játszani járok fel, kikapcsolódni. Az nem kapcsol ki, ha 12 óra meló után beugrok 3 körre, amiből egyiken se jutok ki, mert épp valaki rambot játszik az egyik bokorban.
Meg hát wipe után biztos zokon is venném...már alig várom..lehet akkor hagyom majd abba
Illetve mi lenne ha vissza is lőnék, és lelőném! Mit nyernék vele? Semmit! Mert az ilyenek 10ből 9en free cuccokkal mennek be. Ha 3 rubber van nálam, már értékesebb a invem mint az övé. Aztán egyre inkább olyan lobbyba dobna be. Ergo nem nyerhetsz! És ez itt a probléma! Elbaszod a saját lobbydat a semmiért.. -
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Főleg, hogy visszakapod. Ha következő körben normális lobbiba tesz be, és nem lőnek le. Lootolás megy, nyugiban, és még ők is dobnak valamit neked.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a játék nem PvP játék, 0 skill kell ahhoz, hogy valakit lesből leszedj 2,5 másodperc alatt egy free loadout-os garbage fegyverrel.
Aki azzal dicsekszik, hogy az Arc Raiders-ben leszedett már millió playert, az körülbelül olyan, mintha azzal büszkélkedne valaki, hogy be tudja kapcsolni otthon a mikrót.
Ez a feszültség pedig kell a játékba, hogy bármelyik sarokban bújhat egy patkány, hogy elszedje a cuccaidat.
Wipe után engem is leszedtek párszor hátulról vagy éppen, amikor másztam fel egy hosszú létrán, de ez van, nem haragszok valójában ezekre, ez a skilljük, egy normális online shooterben esnek-kelnek-fekszenek, itt legalább lesből tudnak ölni, megvan a sikerélmény.
Egy idő után annyi a pénzed, hogy semmit nem befolyásol, ha leszednek párszor....én még nem tartok itt, a 2 weapon blueprintemmel és az 1 milliómmal.
-
Sirandrish
legenda
Én most találtam 2 fegyverládába egy Vulcanot meg egy Bobcatet..
Aztán összefutottam 2 sráccal, és odaadtam nekik...egyiket az egyiknek, másikat a másiknak! Megköszönték, én meg mentem tovább pop-ot keresni a daily questhez
Nekem ez jobb érzés mint hátbalőni valakit, aki épp a sebeit nyalogatja egy ádáz csata után, vagy csak vinné haza a nehezen kiguberált lootját
-
ImpersonatoR
addikt
A fejlesztők elmondása alapján csúnyán alulbecsülték a PvE csicskamátyások számát (én is az vagyok) a PvP -t is preferáló emberekhez képest.
Szerintem ebbe piszkáltak bele kissé most.
Plussz nekem meggyőződésem, hogy update után (de szerintem heti trial reset után is) újraindul a karma rendszer és vegyes lobbykba rak.Nekem a módszerem jelenleg a safekeeper amit olcsó legyártani azért és abba húzom bele az egy darab IV -es fegyóm ha helyzet van.
Márpedig mostanában az van elég gyakran. -
Sirandrish
legenda
Tény hogy nem vagyunk egyformák, de miért lenne óriási baklövés?
A PVE-sek is maradéktalanúl élveznék a játékot, a PVP-sek meg továbbra is PVPzhetnének orrba szájba.
Az egyetlen különbséget ott látom hogy a PVP-seknek nehezebb dolga lenne, mert jelenleg potenciálisan 10ből 7-8 ember még csak vissza se lő.
De ha engem kérdezel, aki PVPzni akar, az PVPzzen, és ne a békésen lootoló emberkéket lője hátba.. -
válasz
matebabaja
üzenetére
Én 340 óra után is ugyanúgy élvezem, mint az elején, egy napot sem hagytam még ki a premier óta.
A PvP/PvE lobby-k elszeparálása óriási baklövés lenne....mondjuk engem nem nagyon lőnek le, de ha minden 2. partiban leszedne egy patkány hátulról, akkor is ez lenne a véleményem. -
matebabaja
junior tag
Ja és mi elég kezdők vagyunk, mondjuk lassan közelítünk a 70-es szinthez de na. Mi se olyan vehemenciával meg nagy örömmel nyomjuk mint az elején. Pedig jöhetne vmi update is vagy új mapok.. ne a retkes fegyvert butítsák meg drágítság a cuccokat mert az ember kedve elmegy ettől is. Lehet tartok egy rövid szünetet a Crimson Deserttel

-
válasz
matebabaja
üzenetére
+1

Nem véletlenül csökken a játékosok száma, eddig 150k volt ilyenkor a steamen, most 50k. -
matebabaja
junior tag
Szerintem is kéne külön Pve meg Pvp lobby. Haverommal duoba nyomjuk és egy ideig tök nyugis volt, mostanság meg egyből leszednek. Hiába ordítunk h ne lőjj, miközben ő kérdezi h friendlyk vagyunk-e? Kezd idegesítő lenni, de már unalmas is, mert minden jó cuccot elvesztünk aztán mehet a free-vel való szögelés , már ha kitudunk jönni.
-
Sirandrish
legenda
Hogy más téma is legyen!
Heti trialokkal hogy álltok? Tegnap este sikerült befejeznem mindet 3 csillagra, de persze semmi értékelhetőt nem kaptam!
Ami furcsa volt hogy a field depot-os baromság volt a "legnehezebb"
Perpill első vagyok a ligámban (biztos nem marad így), szóval talán a 2x-es promo már tuti
-
ujbayard
újonc
Mindegy mit csibalsz, stellan lonek. En full pve vagyok, solo, lonek, csapat- lonek. Biztosan ez lesz a veszte, mert unalmas kezd lenni. A stella cucc szinte elerhetetlen. Valoszinu azert az a quest, legyen akit lelonek pvpsek
amugy meg talalkozol sima palyakon gamerekkel, es eldumalsz, siman odaadjak a legjobb cuccokat. Es ok is unjak a stellat. A pvpsek megazon nyignak sok a free loudout, hat valtoztatnak majd, vagy csak az lesz. Az elejen ennel jobb volt, nyugisabb rohamok voltak. -
-
Sirandrish
legenda
Két napja gyakorlatilag sétálok a mezőn feelingem van...nem bántott senki!
Tegnap délután jött 2 ismerősöm, akik most kezdték a játékot...pár órájuk van benne, de nem bántottak soha senkit. 6 körből 6on lőttek ránk, 5ből nem is jutottunk ki!Még mindig tudom hogy ez a játék része, és egy idő után már nincs jelentősége hogy kiérek-e a lootal vagy sem, de ez akkor is genyóság. Blue gaten leszedtem a srácokkal egy Leapert, erre mikor lootolják kifele előlép egy kis házból 3 ember, és darabokra lőnek minket.
Ez rohadtúl nem PVP...ez a szánalmas, maguktól bármire képtelen emberek gyűjtőhelye.Ez lesz ennek a játéknak a veszte, ha nem csinálnak ezzel valamit. Aki PVE-zne, az megunja hogy fojton ledarálják, aki meg a free killekért jár be, az meg rájönne hogy nem is olyan könnyü megölni valakit, ha az is rá vadászik..
Egyszerüen nem is értem. Ha én PVE-zni akarok, miért nem csinálhatom azt? Miért kell nekem minden saroknál, minden épületnél, minden extracnál a haláltól félnem? Miért kell nekem egy bossfigtnál attól rettegnem, hogy akivel együtt harcolok negyed óráig az gondol egyet és fejbelő?
Osszák ketté a francba..Marhára megnézném hogy mennyi PVP májer lenne, ha a PVP részre csak azok mennének akik PVP-zni is akarnak. Nem lenne a lobby 80%a free kill/loot. Egyből behúzná a fülét/farkát a sok free loadoutos kemper féreg!
-
F-ECT$
titán
Ha olyan lobbyba mész, ahol esélyes hogy lesz lövöldözés, akkor erre mindenhol számítani kell. Miért ne lőnének le a liftnél? Akkor van nálatok jó cucc, én is ott campelnék ha ez érdekelne.
Ami engem zavar, hogy a full friendly lobbyk után egyszer csak bedob egy pvp lobbyba és úgy lőnek le, hogy erre semmilyen szinten sem számítottam. Persze, ez is benne van a játékban, de ez az, amit talán egy picit unfairnek érzek.
-
ACE-
addikt
Tényleg kéne már egy olyan mód, hogy only PvP, akár úgy, hogy nincs semmi loot-olható cucc bent, csak az van amit viszel! Így az ember a megérzéseire hagyatkozhat, és arra, hogy úgy mozogjon, hogy ne legyen betámadható illetve ő vegye észre az ellent mozgás közben. Nem lenne loot-olás kényszer sem, így a loot-olás közben támadók, meg a leselkedők is megszívnák.
-
Egy alja féreg valóban.
Mivel ebben a játékban 0 (NULLA) skill kell a pvp-hez, ezért lett a játék pvp része a láma f@szok gyűjtője.
Ja, amúgy engem még mindig nem lőnek le, csak hogy reagáljak az elmúlt napok tapasztalataira.
Viszont....mivel én csak 2 XP pályákra megyek, rendesen hiányzik a napfény, el is felejtettem, hogy mennyire jól néz ki a játék, ha süt a nap. -
válasz
matebabaja
üzenetére
Jól beszélsz, undorító férgek, tegnap is kempelnek a liftnél, és mikor háttal voltunk, mind a hármónkat ledaráltak, hiába mondtuk ne lőj, és a vicc az egészbe, hogy előtte 3 hullával találkoztunk, semmit nem lootoltak ki belőlük, akkor meg minek ölnek? Erre van egy jó játék, az a neve Apex, ott lehet menni ember ember ellen, de jól mondja egyik haver, ott bénák, ezért jönnek ide, csak itt nincs ending, nincs champion stb.. tegnap be is írtam Tfue-nak, még röhögött mikor háttal lootolt neki egy user, és közel kúszott kinyírta, mekkora boldogság, ki is bannoltak, hála az égnek legalább nem látom többet a csicska kutyát.
Ennek a játéknak ez lesz a veszte, aki mostanság kezdte, egy valamire való q@va fegyvert nem tud összerakni, mert nem tud gyűjteni hozzá semmit, ha nincs szerencséje. -
Eversmann
senior tag
Kedvenc pvp arcom mostanában, lighthh
Tempest-el gyilkol mindenkit akit meglát. Pontosabban, a playereken teszteli le hogy melyik modding jó hozzá, na
De az a rezzenéstelen David Getta fej... Kész
link -
v450
tag
Sziasztok!
Keresek Looting Mk. 3 (Safekeeper) BP-t és Tactical Mk. 3 (Revival)BP-t, cserébe adok Looting Mk. 3 (Survivor) BP-t. Van 2 db.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kívánok még 20 évet legalább 

Pedig ebben a sesonban teljesen barátságos vagyok
RazoR