- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAGYMAFA
tag
Na mondom így este benézek még 1 körre, 2 percig se éltem, én nem tudom mi történik ma
Ma 5x lőttek ki úgy, hogy én 1x lőttem az egyikre vissza. Előtte meg vagy 2 hétig senkire se lőttem. 
Pontosan 1 perc 22 sec volt a kör
-
ULPIUS
őstag
Rocketeer is nagyon durva lett most már olyan helyeken ahol nincs zárt fedezék csak tereptárgyak (pl autók, oszlopok, sziklák stb), néha persze bénázik még de ha egyszer bemér akkor nagyon rákap és olyan brutál rádiusa van a robbanásának, hogy fedezék mögé is bever.
Én photoelectric cloak-ot mindig tartok magamnál egy ideje quick slotban fixen ezek miatt. Csak stellára nem viszem. -
Frod
addikt
Visszatér a Cold Snap február 10-én.
(én mondjuk hetek óta számítottam rá, a redditen persze megy a pikachu arc vágása) -
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Engem 3x tettek le Arc-ok ma, nem tudom mi van velük, szerintem tényleg tanulnak.
A Hornet ahova befér, oda be is megy.
Eddig ilyen nem volt.
Meg összeverődnek fél perc alatt 5-en jöttek rám.
Jó pár cuccom odalett, de a 12M-ból futja újra mindig.
Amúgy lehet én vagyok elbaszva, de én ugyanúgy élvezem a játékot, mint az elején, pedig már elhagytam a 240 órát.
-
HAGYMAFA
tag
Nem tudom, hogy mi van ma, 2 hétig senki nem lőtt rám, ma már 4x öltek meg a semmiből. High pajzsom volt mindig, de minek, kb olyan mintha nem is lenne. 4 db 4-es Hullcraker + 4 db 4-es Anvil oda. Nincs értelme cuccal bemenni, jó mondjuk a játéknak sincs semmi értelme jelenlegi állapotában
, de mégis játszunk vele. -
Eversmann
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Ma ez volt nálam is. Stellán bementem, csávó kúszik. Mellette lootol az egyik. Látszólag arrébb ment, néztem volna defibet neki. Erre hátbakapott
A másik kedvencem, szintén itt. Segítettem fireballnál. Erre azt hitték rájuk lövök, erre átváltott Rat módba az egyik, elkezdett lőni. Elfeküdtem, jött egy másik. Kiabált, én vagyok a Rat. Mondom, célt tévesztettél barátom. Erre már őt is lekapta a Rat. Röhögtem egyet
-
ULPIUS
őstag
válasz
Pedro78
üzenetére
Kettle "macrozás" megint működik úgy tudom, azért darálnak vele (én amúgy utálom azt fegyvert valamiért, meg kb az összes szürkét, annyira gagyik valahogy, hiába hatásosak papíron) És igen nagyon kéne egy fegyver meg pajzs balanszolás mert ez vicc ami most van, de ha nem lenne ez az egész friendly dolog akkor ezek az esetek se tudnának megtörténni.
-
ULPIUS
őstag
Távolra nem annyira jó azért szerintem de még ott is elmegy nyilván. Nekem is mindig van 3-4 db fullra húzva, felcicomázva
de azért nem 50
Ha találok csak akkor adom el ha mark I-es, afölött megtartom és IV-re húzom, mondjuk bp-m is van tehát sok értelme nincs amúgy tartogatni őket, de hát ilyenek vagyunk ugye, stash mindig fullon van bármit csinálok
-
Pedro78
senior tag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Konkretan egy kalap szar az egesz pvp. Tegnap steallan leraktam ket shreddert meg par pops/fireball-t es egy rakat pokot, fullra fel voltam healelodve es fullos volt a shieldem,(medium) egyszercsak hatulrol kaptam loveseket, mire megfordultam mar fekudtem is...lvl1 kettle hat koszbaszdmeg. (cod es bf-et is jaszom, szal a pvp-t szeretem, de itt mar kabe egy honapja sem lottem playerre mert okom sem volt es alapjaraton nem stilusom.)
Ez mar a harmadik ilyen ugy hogy tenyleg nem lottem senkire es altalanossagban mindig bejon hogy nem lovok, inkabb segiteni szoktam. ugyhogy szepen ertekeltem a kor vegen es elkuldtem oket anyjukba, hogy ezzel nem kezdenek semmit...Lehetne amugy, mondjuk ha egy lvl1-es light ammo-s fossal nem olvasztana el a medium shieldet. MEggondolna a sok csicskagyasz hogy lojjon-e...
-
ULPIUS
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Azért az nem klasszikus pvp-zés, hogy valaki váratlanul rádlő és nem tudsz időben ragálni, meghalsz és akkor szerinted szar. Ez valóban nagy probléma kezdetek óta a játékban, hogy a friendly lobbykban mindenki úgy kezeli a pvp-t, hogy az nem is létezik már, ezért ha egyszer elkezdődik egy lövöldözés akkor mindenki nyavalyog.
Én se sokat pvp-ztem eddig de szerintem nem annyira rossz az amikor már ráérzel, inkább az a baj, hogy tényleg nincs sok értelme mert aggresszív pvp lobbykban is tele van free loadouttal. Szoktam nézni olyan youtube mixeket ahol azért igen faszán pvp-znek egyesek, meg azokban a lobbykban mindenki pvp-re készül tehát máshogy kezdődik eleve egy harc nem úgy mint nálad vagy nálam, szóval tudna ez jó lenni, de ezekben a videókban is látni, hogy eltesz 8-10 embert, kifejezetten jó harcok is vannak de aztán nincs kb semmi jutalma mert a 10ből 8 faszi free-vel volt.Fegyverthasználatról sztem annyi, hogy olyat érdemes pörgetni amivel élvezed a játékot, akár csak az ARC-ok ellen, ill. néha érdemes kipróbálni új fegyvereket és pár napig menni velük, hogy kiderüljön mennyire jön be. Nem azért kell epic fegyvert bevinni mert op vagy ilyesmi hanem mert tegyük fel, hogy szereted használni ezt vagy azt. Én a Bettinával vagyok most így, újszerű élmény használni, eddig hozzá se nyúltam, mindenki szidja de ARC-ok ellen tök jó, illetve pötyögtetni kell nem full autoban tolni, csak egy bajom van vele, h nagyon eszi a lőszert és ugye 40db elfoglal egy slotot. Ilyen szempontból (is) renegade sokkal jobb, de azt meguntam meg a vanatort is kicsit pedig az kedvenc. Pisztolyból Burlettát használom mostanában inkább. Tempestet szeretném még elkezdeni aktívan használni de még nincs hozzá BP-m így azt a 2 db-ot ami van eddig féltettem
(tudom hülyeség)
Apheliont és jupitert próbálgattam még a napokban a lőtéren, eddig se tetszettek de ez továbbra se változott azután, hogy kb negyed óráig lövöldöztem velük, nekem nagyon nem adják. -
HAGYMAFA
tag
De jó így kezdeni egy kört
Megyek 20 métert és ez fogad 

-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Akkor én mit szóljak.
A tegnapi, közös pár perces együttműködésünk eredménye az lett, hogy miután este beléptem a játékba, többször támadtak be, mint az addig eltelt 150 órában összesen. Először nem esett le, hogy mitől vadult meg így a nép, mert már hetek óta, csak békés társaságba kerülök, mire kb. a harmadik letérdelésem után ugrott be, hogy mivel Te valószínűleg PvP-zel is, és mivel utoljára veled közösen mentem be arra a pár perces csereberére, a rendszer úgy kezelt, hogy én is átmentem zsiványba veled együtt, és sorozatosan a zsiványok közé dobott be ezután. 
Most már csak az kérdés, hogy hányt kört kell még vezekelnem, mire visszakerülök a békegalambos szekcióba?
-
HAGYMAFA
tag
Kibaszott szar a PVP amúgy ebben a gémben + semmi értelme.

Epic fegyver szart se ér, egy free loadoutos faxfej miatt.
Megéri azzal bemenni lootolgatni a drótokat.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Óh akkor elkezdem csinálhatni őket
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azt quest adja

-
Srácok valakinek nincs felesleges Burletta bp? Nem találtam még , de felhúzva kék cucokkal nagyon aprít.
-
Eversmann
senior tag
Az a baj, 75. szint felett már nincs sok kihívás. Tényleg, már csak a Project-ek maradnak (Expedition, Trophy)
-
HAGYMAFA
tag
Valakinek tudom adni.

-
xundyingx
tag
Ha már volt, bocsi.
Elég lesz "csak" 3 millió űr dollár az 5 skill ponthoz!

"> -
HAGYMAFA
tag
IV-es bobcat fegyver nem kell valakinek 2 db? Nem férek mert van belőle 4 db
+ tudok adni valakinek Anvil splittert is. -
Flesh33
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szia, nem kell semmi, magokat amúgy is mindig eladom.

@ACE-, neked is ugyanez, köszi azért, de ezek szerintem megvannak. Talán 4 db BP hiányzik összesen.

Úgyhogy ingyen a tiétek.
-
etrop01
tag
Wolfpack bp cserére ezeket tudom most ajánlani
-
wandor0930
aktív tag
Bedobom én is amim van, semmi extra de hátha valakinek hiányzik valami.

-
duronx
senior tag
Melyik nvidia driver a legstabilabb a játékhoz? Érdemes a legfrissebbet felrakni?
-
Flesh33
csendes tag
Sziasztok, 3 BP ha kell valakinek. Tactical MK. 3 Healing az Augmentes.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor csak van még mit csinálni
-
Nem jelentettük, és szerverprobléma vagy bármi egyéb sem volt ami miatt még esetleg lehetett volna ilyen (bár ahhoz a szöveg sem passzolt). Igazából nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, nyilván mérgesek voltunk, de megesett már máskor is, megtanultuk hogy ezen nem szabad felcseszni magunkat, el kell felejteni, és játszani tovább.
@ULPIUS: Volt persze sok hasonló esetünk, de a legfrissebb ez volt, és a cimbim nem is játszott azóta (ez szerda este történt amúgy), meg az inventory alapján is egyértelműen mindketten felismertük, hogy az a bastionos spaceportos kör volt.
Amúgy most hogy így írjátok, szinte biztos hogy ez lehetett, detektáltak a csávónál valami cheatet, mást nehezen tudok elképzelni (klasszikus hátbatámadásos "unfair" playre írni valami algót, vagy AI-val kutatni elég bonyolult, és a fals pozitívok miatt iszonyat népharag lenne miatta). Amúgy ahhoz milyen lelkivilág kell, hogy telepítesz valami cheatet ÉS még hátba is támadod a nagy arc-okat ölő pve csapatot?

-
ULPIUS
őstag
Nekem személyesen még nem volt rá példa, de igen, létező jelenség ebben a játékban, hogy visszaadják a bukott cuccod ha valami unfair szituba kerültél ami jelentve is lett vagy tényleg cheater ölt meg akit azóta banoltak gondolom.
Egyébként ez amit leírsz nem tűnik túl kirívó esetnek, szerintem ilyen, hogy lootolás vagy ARC lövése közben hátbalőnek napi szinten több ezer játékost érint de nem kapják vissza lootot csak emiatt. Nem emlékszel valami neccesebb esetre? Vagy tényleg egy csaló való és mivel detektálták ezért érintett titeket is. -
pandras83
őstag
-
Na ez mi: belépek, látom hogy van egy új levelem. Benne egy kedves szöveg, hogy elnézést kérnek az "unfair" élményért, és törekednek rá hogy a játék a csapatmunkáról és az összefogásról szóljon, ezért visszakapom a cuccaimat egy menetből. Nem írtak részleteket, de ez egy 2-3 nappal ezelőtti kör volt, csupán azért vagyok benne biztos, mert egy haverommal toltuk, aki azóta nem játszott, és ő is ugyanígy visszakapta a cuccait. Az az inventoryra is emlékeztünk amúgy, egy Bastion-re készültünk be vele elég vastagon Spaceportra. Egyértelműen ezt kaptuk vissza.
Ez történt: rádobtunk 2db wolpacket, szinte már megvolt, amikor egy mocskos patkány hátulról leszedett engem, aztán nekiállt don't shootolni, amin a haver egy pillanatra meglepődött mikor megfordult. Mire szóltam neki, már lent volt ő is. Sajnos screenshotolni nem tudtuk a mailt, rányomtunk az acceptre, és eltűnt.
Ti láttatok már ilyet?
-
SoulReaver
veterán
DayZ -vel játszottál már? Na abban az új játékos az első gránáttal mindig kinyírja magát kb...
Arc Raidersben a gránát dobást még jelöli is, hogy meddig megy, milyen íven dobod. Legjobb. 2db Trailblazer gránáttal megölöd a bastiont meg bombardirt. Ez egy újfajta gránát, szerintem nerfelik majd... Az elején egy wolfpackkal leszedtél egy rocketeert is. Már kettő kell
Szerintem a hullcracker nem kifizetődő ha csak úgy kószálsz. Egy harvester vagy matriarch eventre inkább hasznosabb.
Van gyakorló tér, ott azt hiszem tudsz gránáttal is gyakorolni. Hasznos. -
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meg ugye azért ne felejtsük el, hogy a barátságos is néha átváltozik nem barátságossá mert elege van a dont shoot majd kill vérpistikékből, és mindenkit lőnek akit meglátnak.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ha megfelelő spoton van úgy értem fedezékbe tudok vonulni akkor leszoktam ölni a bastion,bombardier,leaper , rocketeer. Amelyiket làtom. Granátokkat nem nagyon használom. Valamiért ritka bénán megy a dobálás ebben a játékban. Peek lövök visszabújok falmögé. Időigényes de leszoktak menni. Láttam olyat hogy csávókám kb 3-4 mp alatt nyírt ki egy bombardiert. Nem tudom miket dobált rá. Még tanulom a játékot.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tudom ritka kivétel de sajna a barátságos lobby sem éltbiztosítás. Kezdő vagyok hullcrakert meg a renegadet minden nap megveszem az árustól. 4-re húztam mindkettőt fullra szerelve. Erre ma egy spaceport nightraiden sajna egy majom hátbalőtt ajtónyitás közben úgy hogy előtte dontshootolt. Még csak véletlenül sem lőttek rám eddig. Sajna beleszalad ilyenbe is az ember.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha barátságosan játszol, tehát nem támadsz meg senkit, akkor barátságos lobbyba rak a játék. Oda nem kell nagyon komoly fegyver. Viszont nem baj, ha sokrétű.
Én a renegade-et szeretem lv4-re húzva és maxos kiegészítőkkel nagyon király tud lenni. -
Sirandrish
legenda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Anvilt használok primarynak, secondarynak meg ami épp jön...probalgatom.
Lett 2 lila shotim is, de en ugy érzem hogy az max akkor hasznos, ha a sok dont shoot között odamennek oszt arconlőnék vele valakit
HP es shieldtöltőt mindig viszek, viszont en mindig a Shieldel kezdem a regent, amit ezekszerint keményen elcsesztem
Az idő egyelőre nem fontos mert még mindent viszek kb, es pikkpakk tele a tatyi...főleg hogy buktam a kéket..
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én mikor már mindennel végeztem azt csináltam hogy minden fegyvert 4-re kihúztam
Stash értékem most 3-3.5 milla körül van. -
SoulReaver
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van attól jobb is

Solo-ban egy jó fegyverrel tudsz boldogulni, pl. Anvil. Ez egy 6 lövetű heavy ammo-s pisztoly. Az ARC-ok ellen mindig legyen fedezéked, mert nyílt terepen megerőszakolnak hamar. Próbáld a gyenge pontokat lőni. (Összefoglalóban le vannak írva, de pl: drónoknál a propellereket kell lőni. Wasp-nál mindegy melyiket, Hornet -nél a két hátsót. Legyen mindig kötszered és pajzs töltőd is. Először a HP-d csíkjával foglalkozz, mert a pajzsod csak a bejövő sebzést csökkenti, azzal együtt megy le a hp-d is, csak lassabban mint pajzs nélkül. Jah, és figyeld az időt, mert ha lejár, akkor kampó
HA utolsó pillanatban még sikerül lehívnod a liftet, vagy kinyitnod egy hatch-et, akkor engedi a játék, hogy kimenj. -
RazoR
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csináld a questeket, jelöld ki magadnak, hogy pl fullra húzod valamelyik bench-et, stb.
Engem már a játék hangulata és kinézete is elvarázsolt.
-
Sirandrish
legenda
Bementem egyedül, lezúztak a drónok...oda a kék tatyóm

Kell nekem egyedül játszani
-
ULPIUS
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mivel ez nem egy single player játék, se nem egy 3 perces meccsekből álló fps lövölde vagy egy cod warzone amiben 6 éve ugyanaz történik minden meccsben, ezekben sincs "end game", így nehéz megmondani, hogy mi a célja és mitől jó vagy jobb mint bármi eddig, azon túl amit te is leírtál. (a szubjektív véleményemet leírhatnám nekem miért tetszik de nincs sok jeletősége én csak egy vagyok a sok közül akiket valamiért berántott)
Ha nem friendly solo meccseket nyomsz hanem keményen pvpzel akár soloban akár squadban akkor pl egészen más arcát mutatja a játék és nem lootoló seggeket kell nézned.
Semmi értelme pár óra után, kvázi nulla tapasztalattal ezen agyalnod szerintem, ha nem jön be úgyis leteszed mert érezni fogod de lehet, hogy idővel rákapsz mint az állat ahogy sokan mások is. -
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár óra után én is így éreztem, aztán berántott "picit", és már van benne 60 órám. Lehet ez egy sima pvp game is, de ha a békésebb vonalon mennél, akkor ezek lehetnek a célok:
-felfejlődni max-ra
-felhúzni az összes asztalt, és megtalálni a legtöbb blueprintet, hogy magadnak tudd a cuccokat craftolni
-megcsinálni a questeket (valami minimális story kirajzolódik belőlük)
-kinyírni az összes minibosst egyedül akár többféle módon (rocketeer, leeper, bastion, bombardier)
-részt venni a nagy boss öléseken (queen, matriarch, harvester) - persze akár oda is sunnyoghatsz lootért, amíg nem igazán tudsz hozzá tenni a harchozAz is hozzá tud tenni ha haverokkal toljátok persze

-
Sirandrish
legenda
válasz
wandor0930
üzenetére
Nem vagyok az a vérengzős tipus. Eddig egy embert ütöttem le, az is a kivonási ponton kúszott

Őt se bántottam volna, de valaki kinyirta a társamat, és rajta álltam bosszút
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezdj el rálőni a többiekre és megváltozik a világ

De amúgy nagyjából sztem összefoglaltad, ez nem egy story game.
A játék különbséget tesz a jófiúk és a rosszfiúk között, ha előbbi vagy akkor egy chilles lootolgatós barátibb játékot kapsz, de ha te inkább a többi játékost lootolnád akkor pvp orientált játékosok közé fog dobni.
-
Sirandrish
legenda
Valaki el tudná mondani nekem hogy ebben a játékban mi lenne a cél?
Az világos hogy lootolunk, aztán egyre jobb cuccokkal lootoljuk ugyanazokat, de ennyi?
Van valami endgame?
Pár órát raktam bele, de egyelőre nem érzem azt a nagy dirrdurrt ahogy mondják, pedig alapjában én szeretek lootolni meg fejlődni.
Csak itt perpill nem látom értelmét. A játékosok zöme úgy viselkedik mint egy férfi öltöző...egymásnak segget fordítva próbál mindenki elkullogni a másik szeme elől
Nagy bossfightokat se igazán értem. Odaérsz a végére, és kiszeded a cuccokat mintha mi sem történt volna. Senki se mer rádlőni, mert mindenki fél hogy kap egy kokit, és oda az ő lootja is
-
HAGYMAFA
tag
Esetleg ezek közül valakinek kell valami?

-
ULPIUS
őstag
Nyilván ha pont a lift gombjánál vagy 5-10 méterre onnan ütnek ki akkor még beleférhet de de nekem régebben azért az ilyen szituk mindig éppen annyira messze történtek a lifttől, hogy nem tudtam élve megvárni hiába hívtam le. (egyébként kb 2-3 alkalomról beszélek szerencsére, tehát annyira nincs nagy tapasztalatom benne)
A másik, hogy ha pl pvp harcban esel el a lifthez közel akkor lehet, hogy még pár lövéssel down után lejjebb viszik a hp-dat, vagy robban a közeledben egy gránát de mondjuk mégis eljutsz a liftig mert többen lövik egymást és nem fogalalkoznak veled mert már csak ott vergődsz akkor se marad már időd a legyengített hp miatt. -
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt találtam. Nem nagyon van kivesézve de amit a srác ír az lehet az igaz, ha nyomkodod akkor amig éppen nem nyomod, addig visszatölt, de ebben az időben nem is haladsz előre, tehát kb. nem ér semmit...
[link] -
Pedig bőven van sima aug-al is időd a liftre. Belefér, hogy megnyomd a gombot és megvárd. Amikor kezdtem, akkor több társamnak is hangoztattam, hogy nézzétek meg, direkt úgy van kiszámolva, hogy beleférjen, aztán miután elkezdtünk erre figyelni, kiderült, hogy még több is marad ennél. Akár 10-15 méter kúszás (ezt csak szemre tippelem, de kb. ennyi) + gomb nyomás + kivárás + kar meghúzás is sima ügy, nem egyszer csináltam, skill + aug nélkül is. Ezért nálam alapvető szabály, és mindig ott van a fejemben: a lift közelében már csak player ölhet meg, más módon nem lehet bebukni (egy kivétel lehet: ki vagy ütve, és a roki akkorát durrant beléd a kar meghúzása közben, hogy kirepülsz, az ajtó pedig bezáródik
). -
Ombi5
őstag
Az mennyire placebo , hogy pl akksit hatrafele viszed ugy gyorsabban cipeli?
-
ULPIUS
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Én is szinte csak ezt használom már egy ideje(szerencsére bp is van nekem is), de amióta használom azóta egyszer sem tudtam vagy kellett kihasználnom ezt a funkciót. Korábban kezdőként volt párszor, hogy a lifttől nem messze még elkezdtem ARC-okkal hadakozni aztán jól elraktak de a liftet nem hívtam le előre pedig ott voltam pár méterre, vagy mondjuk raider hatch-től nem messze ugyanez és mire elkúsztam volna odáig már buktam....na ilyeneket már elve nem csinálok jó ideje, mindig az első a lift lehívása aztán utána már nem érdekes, ha esetleg kiütnek mert akkor még simán ki lehet jutni más auggal is.
-
Gubu0101
veterán
En mast nem is hasznalok,csak ezt.Nagyon sokszor megmentett mar
Eddig egy palyer se hasznalta ki,hogy kuszok,inkabb segitettek.Az ellen meg tuti nem ved,ha valaki szandekosan tamad.Makom volt,hogy hamar meglett a bp hozza,igy barmikor tudok kesziteni.Azota 1x buktam el. -
ULPIUS
őstag
Pedig írja is a tulajdonságoknál, hogy csak akkor tölt vissza, ha egyhelyben állsz.

Egyébként nyilván ritkán lehet hasznát venni, szinte csak arra jó ha soloban kiüt egy ARC és már valami lift közelében vagy és idő is van még a körből. Arra nagyon-nagyon kicsi az esély, hogy pvp harc után ezzel megusszad, de persze én is láttam már olyan videót ahol sorra ölték egymást az éppen a helyszínre érkező playerek és a gyerek a nagy káoszban el tudott bújni valami bokorban és ott kivárta amíg elcsendesednek a dolgok aztán még a lifthez is elkúszott, de ez valahogy nagyon a kör elején lehetett, ha erre volt ideje.
Arra pl tökéletes, hogy a lift megérkezéséig biztosan életben maradsz akkor is ha már csak eleve kiütve tudtad lehívni a liftet, mert ugye sima aug-al addigra meghalsz mire felér a lift. -
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem az csak placebo...
-
ACE-
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
És ehhez azt tudni kell (én is meglepődtem rajta), hogy kúszás közben ugyanúgy csökken az életerő, csak állva megy vissza kiba lassan, így túl messzire nem tudsz elkúszni, főleg úgy hogy még a térképet sem tudod megnézni, max az iránytűn látszik az irány, de pl. hogy az ajtó mikor záródik be, az nem. Persze a rutinosabbak megnézik hogy mikor melyik jár le, de vannak helyzetek amikor teljesen mind1, mert a megmaradt 5-10 perc alatt nem tudsz odakúszni, ha olyan helyen vagy. De Stella-n van olyan hely ahonnan létramászás nélkül nem tudsz kimászni, na ott is halál...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ez a stash dolog a műfaj sajátossága, emlékszem anno Tarkov/Gray Zone-ban is örültem, ha kaptam plusz férőhelyet, aztán pár nap múlva megint vakartam a fejemet, hogy mit kéne kidobni...

-
Ombi5
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
-
Ombi5
őstag
Melyik kepesseget kell felhuzni, hogy vki "orakat" kuszik a foldon /knockosan/ es nem megy le a HP-ja nullara fel perc alatt?
-
Triathlete
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sajnos teljes mértékben igazat kell adjak! Megcsináltam az elsőt, aztán sikerült előrehaladottabb állapotba kerülni, viszont ez így nem túl vonzó, hogy egy második resetnek alávessem magam.
Kétlem, hogy az az egy skin annyira jó legyen, mert a skill pontoknak jelenleg egy bizonyos szinten túl jelenleg nincs értelme, a stash méret növelésének sem, mert aki nem boldogul közel 300 slottal az +12/24-el sem fog.Nagyon szeretem a játékot, eddig kajáltam amit csinálnak, ezt most kicsit félresikerültnek érzem.
-
BandiHUN
veterán
Én ajipontból megvettem az utoljára kijött skint, ami amúgyis jobb, mint az expeditionos, első körére bedobtam a cuccokat a második expeditionnak, de csak mert sok volt a cucc, és már amúgyse azokat használom, a kakast se szedem ki, nem is fér, de az már nem is kell, mert nem ferro+sima bandage+esetleg talált gránát csöviben megyek be, hanem lvl2-3 augment, Anvil 4(napi 3-at lehet venni, míg nincs bp, de ugye pvp nélkül ritkán kell új), viszek 5 vagy 10 seekert, 3 gázos-robbanósat, ami minden földihez elég kivéve queen-matriarch, óvatosan megyek, de ha valami kiszúr, 1 seeker, kínlódik a fene.
De ugye ezekhez más anyagok kellenek már menedzselni(simán nem gond, az alapanyagok kraftja is megy), pontosan semmi kedvem resetelni.
Health spray, hook megvan, looting mk3-ból sajnos csak a talpon healelős van, azt is csak ha mem állok sebzés alatt, de legtöbbször mk2-t viszek. Fegyóra mindenhez minden kieg bp megvan kb., de Anvilra ugye csak elölre rakható, más cumó a másik slotba nincs, kinetic nem megy rá, van pedig 2.Meg megint van vagy 6 "felesleges" bp-m, pl. 2 db Bettina, ami 1 szobában esett 2 külömböző szekrényből
, meg van mindenféle kulcsom, csak legtöbbször már más nyitotta, mire odaérek+nem felejtek el bedobni
Hatch keyt is tudok craftolni, de megnemmondom valami asztal III. vagy bp kellett hozzá.Fun van, várok valami "érdemleges" fejlesztésre. Élvezem, hogy komolyabb gear van+nem kell megijedni, mi jön szembe, na jó, a rocketeerhez nem elég a 10 seeker önmagában, azt nem hergelem. Defib van, az is kraftolható, mindig viszek be kettőt.
-
Frod
addikt
Szerintem ez nincs érthetően kommunikálva, mert számomra sem egyértelmű.
De katyvasz az egész, hogy most E1 meg E2, de közben van a felzárkoztató discount skill pont, stb.
Teljes állás és család mellett továbbra is lófing az egész amit ad.
De majd a redditen másnap lehet villogni, hogy máris fullra húzott a HQ. 👏 -
pandras83
őstag
Ez egyelőre még nem tiszta. Én pl elkezdtem az elsőt, de valami stage 2-ig jutottam vele és még a lóvém sem volt a közelében sem az 5 misinek. Lezárult az első, elment a vonat nélkülem de engedte folytatni a stage-ek feltöltését, amit meg is csináltam és azóta 7 és fél millióm lett tisztán cashben. Bejelentkeztem a másodikra, rá is fogok nyomni ha itt az idő, de egyelőre nem tiszta hogy hova sorol és mit kapok. Valószínűleg csak a 2. Expedition jutalmait, attól tartok.
-
RazoR
Topikgazda
Tegnap YOLO-ban mentem pár kör Stella-t, persze mindegyikben leraktak, mondom megyek egy utolsót, összefutottam két játékossal de nem lőtt senki, majd csatlakoztak még 3-an és 6-an vadásztuk azokat akik játékosra lőttek és szedtük fel az áldozatokat. Az egyik srác dobott egy Deadline BP-t. Zseni volt.
-
ACE-
addikt
Én nem értem az egészet... most akkor ha újrakezdem már 24 stash-t fogok kapni és 10 képességpontot? plusz a nagyobb százalékokat? Vagy azt csak az kapja, aki már egyet megcsinált?
-
CptAdamica
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ha jól értem lesz egy felzárkóztató expedíció, ahol 300k/skill lesz a pont azoknak, akik az elsőt nem csinálták meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ma 5x lőttek ki úgy, hogy én 1x lőttem az egyikre vissza. Előtte meg vagy 2 hétig senkire se lőttem.
Ha találok csak akkor adom el ha mark I-es, afölött megtartom és IV-re húzom, mondjuk bp-m is van tehát sok értelme nincs amúgy tartogatni őket, de hát ilyenek vagyunk ugye, stash mindig fullon van bármit csinálok
(tudom hülyeség)

Hatch keyt is tudok craftolni, de megnemmondom valami asztal III. vagy bp kellett hozzá.