- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-25 19:24 Téma összefoglaló

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
Egyébként ezt a semmilyen expedíció reward tényleg nevetséges.... Az eventekből több raider coin jön be gyakrabban mint azzal.
-
ujbayard
csendes tag
Meg tobb pvpt szulne
igy is az elejen teljes pvp tapasztalhato, mondjuk ha oktoberre nem talalnak ki valami nagyot, akkor ugyis mindegy. Skill nelkul a wipe se eri meg, ott fog allni a fordulas utan a dolog szerintem, ahol a mostqni wipe elott volt, be se nyomjuk
-
pendre54
addikt
-
xundyingx
tag
Nálam is full pvp az egész és pl azt a 100.000K DMG-et igazán megcsinálhatnák hogy playerre csak 50K legyen.... Bár még az is sok.

-
BandiHUN
veterán
Nekem is pihi van, most a John Carpenter's Toxic Commando megy, de van, hogy este 10-kor érek haza melóból, öldöklés kell, nem chill

Várnék valami komolyabbat, mint megint ez a fixemfaxom gyűjtögetéses marhaság. Ha már nem resetelek úgyse, nehogy már grindeljek most meg ezt a szinte semmiért. A hetik is régen unalmasak, nem hajt, hogy legyek pl. daredevil, ha ugyanolyan random ad csak a csillagokért.A Toxic fun most, coop, de hardon már jó meredek, lehet jókat csapatni, képességfa, codos prestige-tartozék unlockok a fegyókra...
Sajna kevesen játsszák, pedig szuper UE5 gém, félig nyitott missziók, akár 1 órát is elvagyunk, ha sok mellékest csinálunk. Lőnivaló meg 100-assával is ömlik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem a zene is passzol, dinamikus, 20 dodót+11.9 júrót a deluxe-ért megért. -
ACE-
addikt
Na most engedtem el a játékot, 3 körből 2-szer megpróbáltak, és egyszer kinyírtak... azóta nem volt ilyen amióta ezt a csoda új rendszert bevezették, gratulálok a fejlesztőknek...
-
ujbayard
csendes tag
Visszavonva, mar freevel megyunk, allando loves
-
ujbayard
csendes tag
Nemhagyott nyugodni a dolog a tegnapi session után ma délelőtt volt fél órám mentem két matriarchot soloban. Tök chilles volt, segítették, felszedték egymást az emberek.
A végén vagy 15en zenélve táncolva vártuk a liftet.Kíváncsi leszek holnap hogy adja majd csapatban.
Mi most nyomjuk 2en es ugy is nyugis eddig, egy loves se volt rank, zehat lehet majd beall a rendszer 3asra is
-
wandor0930
senior tag
Nemhagyott nyugodni a dolog a tegnapi session után ma délelőtt volt fél órám mentem két matriarchot soloban. Tök chilles volt, segítették, felszedték egymást az emberek.
A végén vagy 15en zenélve táncolva vártuk a liftet.Kíváncsi leszek holnap hogy adja majd csapatban.
-
wandor0930
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
Ma is megyunk, ha valaki erez elhivatottsagot es van lovedekalloja
-
ujbayard
csendes tag
Csao, jatszol meg?
-
ACE-
addikt
-
ULPIUS
őstag
Én még mindig nagyjából napi szinten tolok pár kört, igaz kizárólag csak szólóban, és csak pve, és az elmúlt kb. 1 hónapban, egyszer daráltak le. A többi körökben nyugi volt, közösen ment a nagyobb dögök írtása, és a kibelezésekkor sem voltak konfliktusok. Akinek jutott, annak jutott, akinek nem annak nem, majd a következő körben.
Nalam is ugyanez, heti 2-4 este azert jatszom, neha tobbet, neha kevesebbet, melotol fugg. Soloban teljesen pve, kb egy honapja tuti nem lottek ram. Az uj patch masnapjan nyomtam nehany pvp stellat random triokkal, teljes meszarlas, utana mentem solozni tegnap 3-4 kört es ugyanugy bekes pve maradt . Nem tudom ez mennyire stabil de ugy tunik valamennyire mukodik
-
pendre54
addikt
Én még mindig nagyjából napi szinten tolok pár kört, igaz kizárólag csak szólóban, és csak pve, és az elmúlt kb. 1 hónapban, egyszer daráltak le. A többi körökben nyugi volt, közösen ment a nagyobb dögök írtása, és a kibelezésekkor sem voltak konfliktusok. Akinek jutott, annak jutott, akinek nem annak nem, majd a következő körben.
-
ujbayard
csendes tag
-
ujbayard
csendes tag
Folyamatos a meszarlas, mentunk 7 kort ebbol 4 be lottek full pve modba, tobbibe meg nem vartuk meg. Lottem mindenhol, meg damon is. Jatszhatatlannak hivnam, de jo volt a csapat, elvoltunk, szamoltunk vele.
-
RazoR
Topikgazda
Akkor most ha nyugiban pve-zek solo/duo/trio akkor elvileg nem fognak lemészárolni folyton? Ha így van akkor lehet újra tolnám a játékot.
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
-
ujbayard
csendes tag
toljátok csak én még dolgozom, 4 fél 5 körül leszek kb
Oke
-
wandor0930
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
Nekem elvileg jó lesz , de valamelyik patchben mintha azt írták volna hogy már nem számolja egybe a csapatsebzést.
Vagyunk ha vagy, mehet a daralas
-
arpi6k
addikt
-
ULPIUS
őstag
-
ACE-
addikt
Wolfpack pl nem stackelhető de amiből gyártod igen.
Szóval tecnikalilag megoldható az is ami gyártható.És sokan meg is oldják 100.000 dmg pl wolfpack el kész is van már sokaknak.
Aztán amikor ban-t kapnak vajon meglepődnek majd?
-
ULPIUS
őstag
-
arpi6k
addikt
Mást sem lehet látni csak hogy mindenki jön be majd megy ki a duplikált cuccokkal. Az előbb találtam otthagyva a kijárat tetején kb 30 rocketeer drive-ot... Kíváncsi vagyok mikor és hogyan fognak reagálni a fejlesztők.
-
ImpersonatoR
addikt
-
darkrock
aktív tag
-
ujbayard
csendes tag
Nekem elvileg jó lesz , de valamelyik patchben mintha azt írták volna hogy már nem számolja egybe a csapatsebzést.
Eddig se szamolta, de akkor is gyors. Oke, holnap vadaszunk
-
Flashback
veterán
-
Triathlete
senior tag
Majd írjátok meg mi a tapasztalat-e téren, mert sima solo is már attól szenved, hogy nem tudja megfelelően keverni a különböző attitűdű játékosakat a létszámhiány miatt.
Duo/trio ugye még emberigényesebb. -
arpi6k
addikt
-
darkrock
aktív tag
A frissítés után, új duplication glitch jelent meg, és könnyebb mint valaha
-
wandor0930
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
Holnap megyunk a sebzeses korokre ha valaki akar csatlakozhat. Pve be nyomjuk, ami esik szedheti is
-
Frod
addikt
Nem igazán értem ezt az új matchmaking rendszert. Én világéletemben Solo-ban nyomtam PvE meccseket, egyszer-egyszer nyomtam haverokkal Dual-ban, amikor általában mindig szétlőtt valaki. Most akkor az van, hogy ha a haver, és én is Solo-ban ugyanolyanok vagyunk, akkor ha együtt nyomjuk, akkor ugyanilyenekkel is fog dual-ban berakni? Vagy ha beállítom hogy random emberrel megyek Dual-ban, akkor ő is olyan lesz hogy PvE inkább, és ilyenekkel is rak be minket?
"Say you are a friendly solo player, but your two squadmates always want to dominate in trios PvP. Before, being friendly solo could push you into more cooperative trio rounds, and playing PvP-focused in a trio could push you into more PvP-focused solo rounds - so changing squad size meant matchmaking took a bit to adjust."
Ha mindketten carebear lobbys játékosok vagytok, akkor a duo is ilyen lesz.
(De ha úgy döntöttök, hogy ott szétlőttök mindenkit, a solo ettől nem változik, ez a mostani változás lényege.) -
ACE-
addikt
Nem igazán értem ezt az új matchmaking rendszert. Én világéletemben Solo-ban nyomtam PvE meccseket, egyszer-egyszer nyomtam haverokkal Dual-ban, amikor általában mindig szétlőtt valaki. Most akkor az van, hogy ha a haver, és én is Solo-ban ugyanolyanok vagyunk, akkor ha együtt nyomjuk, akkor ugyanilyenekkel is fog dual-ban berakni? Vagy ha beállítom hogy random emberrel megyek Dual-ban, akkor ő is olyan lesz hogy PvE inkább, és ilyenekkel is rak be minket?
-
ujbayard
csendes tag
Azt valaki nem tudja, hogy a skillpont most miert kerult ki a reset rendszerbol? Eddig ezert az egyert nyomtam, ha ez se lesz, teljes leallas tortenik mar. A token szamomra semmit nem er. Ha valaki tud valami infot a jovorol, kerem ossza meg, mert az ara meg fent van, de a jatek mar lehalt pve modba. Pvprol nem tudok nyilatkozni
-
darkrock
aktív tag
A Nomadic Envoy féle expedition vault is elveszik / nullázodik expedition- kor ?
Szóval expedition után lehetne újra megvenni a slotokat ?Igen, meg a pluszba vett tárhely is.
-
SoulReaver
veterán
A második 12 stash meg 400k.
Nemide
-
karburátor
tag
Ahogy elnézem, már túl nagy élet nincs a topikban
, de azért csak felvetem a kérésemet. Ugye van az a lehetőség, hogy az új kereskedőnél lehet venni még plusz 12 helyet, a raktározni való cuccokhoz.
Viszont cserébe le kell adni, egy csomó szirszart, 200 ezer peták értékben.
Én még csak itt tartok:
Tehát eddig, közel a fele van meg az elvárt értéknek. Az nem lenne baj, hogy lassan gyűlnek, a gond az, hogy tárolni is kell ezeket addig, amíg az összes meg nem lesz, és tároló kapacitással meg igen csak szűkösen vagyok.
Szóval, ha valakinek lenne ezekből a cuccokból feleslege, és nincs különösebb terve ezekkel, akkor én átvenném azokat .A második 12 stash meg 400k.
-
ImpersonatoR
addikt
A Nomadic Envoy féle expedition vault is elveszik / nullázodik expedition- kor ?
Szóval expedition után lehetne újra megvenni a slotokat ? -
SoulReaver
veterán
Ez az új MM jó valamire? Próbálgatjátok?
-
wandor0930
senior tag
Most szintenként 150 raider tokent és egy random blueprintet kapsz, ha ez nem kell akkor fölös megcsinálni.
-
xundyingx
tag
Ha már megvan a 15 skill pont, azaz az eddigi összes expedíció teljesítve lett akkor nem szükséges a jelenlegi 100K sebzést megcsinálni? Ugye több skill pont már nem lesz...
-
arpi6k
addikt
-
darkrock
aktív tag
Már az összes tarhely bővítést, expedition vaultot, és skineket is vettem.
Tegnap este mentem egy Harvestert, 4 reaktorral jöttem ki, igaz egyet kaptam.
A taktika: Bettina+300 lőszer, pár füst gránát és sok heal. A láb pancélokra kell menni és amikor leesik mehet rá a füst, így könnyen lootooható ha nem ér valaki gyorsabban oda
-
ACE-
addikt
-
darkrock
aktív tag
, de azért csak felvetem a kérésemet. Ugye van az a lehetőség, hogy az új kereskedőnél lehet venni még plusz 12 helyet, a raktározni való cuccokhoz.
Én még csak itt tartok:
Tehát eddig, közel a fele van meg az elvárt értéknek. Az nem lenne baj, hogy lassan gyűlnek, a gond az, hogy tárolni is kell ezeket addig, amíg az összes meg nem lesz, és tároló kapacitással meg igen csak szűkösen vagyok.
Szóval, ha valakinek lenne ezekből a cuccokból feleslege, és nincs különösebb terve ezekkel, akkor én átvenném azokat .Matriarch meg Queen eventen könnyen össze lehet szedni és legalább van valami cél. A második hely bővítés aszem 400k.
-
wandor0930
senior tag
Eszem ágában sincs wipeolni, nekem tökéletesen megfelel az az állapot, hogy elértem valamikor a max. 75-ös szintet, a pontokat kiosztottam úgy, ahogy nekem ideális, egyedül erre a plusz 12 db-os tárhelyre fáj még az odvas fogam.
Minden esetre köszi a felajánlásod, ha lesz valami felesleged, majd jelezd.
akkor csak hogy piszkáljam még a fogad szólok hogy ezt 2szer is megtudod venni

-
pendre54
addikt
Én most expedition miatt jövök vissza, ránézek majd van-e valamim, illetve a sebzés miatt is ilyen dögöket kell ölni szóval onnan is lesz majd még valószínűleg.
Te amugy nem wipeolsz? mert utána ez nem marad meg.
Eszem ágában sincs wipeolni, nekem tökéletesen megfelel az az állapot, hogy elértem valamikor a max. 75-ös szintet, a pontokat kiosztottam úgy, ahogy nekem ideális, egyedül erre a plusz 12 db-os tárhelyre fáj még az odvas fogam.
Minden esetre köszi a felajánlásod, ha lesz valami felesleged, majd jelezd.
-
Flashback
veterán
Tegnap elinditottam kb 3-4 hét után... bementem a Stellára. Persze pofán löttek

-
wandor0930
senior tag
Én most expedition miatt jövök vissza, ránézek majd van-e valamim, illetve a sebzés miatt is ilyen dögöket kell ölni szóval onnan is lesz majd még valószínűleg.
Te amugy nem wipeolsz? mert utána ez nem marad meg.
-
pendre54
addikt
Ok nyilván az van, ha nem, hát nem.
Azzal nincs gondom, hogy adott esetben mitől szabaduljak meg, ha már égetően kevés a helyem, csak szeretek hörcsögözködni. -
pandras83
őstag
Én még csak itt tartok:
Szóval, ha valakinek lenne ezekből a cuccokból feleslege, és nincs különösebb terve ezekkel, akkor én átvenném azokat .Kevessé valószínű, hogy valaki átadja
a nehezen összevadászott big arc alkatrészeit, most mindenki ezeket gyűjti. Viszont ha bedobsz ide pár screent a stashedről, könnyen megmondható h mit tarts meg és mit dobj vagy adj el. -
pendre54
addikt
Én még csak itt tartok:
Szóval, ha valakinek lenne ezekből a cuccokból feleslege, és nincs különösebb terve ezekkel, akkor én átvenném azokat . -
ULPIUS
őstag
Ezt a tegnapi hsz-ben már nem is akartam kibontani, de nagyon egyetértek ezzel és sok tapasztalat is van ezzel kapcsolatban.
Nagyon beszédes az is, hogy a pvp-s társadalom élcelődik a pve-sek panaszán, ami álságos és talmi, tekintve, hogy ha a pve-sek távoznak, az igazi pvp-s tábornak az csak jó, mert minőségi javulást hoz. Vagy inkább arról van szó, hogy nem lesz kit hátbalőni guberálás közben?
És itt megérkeztünk oda, amiért hülyének nézték azt a jelentős harmadot aki azt állította, hogy ha a pve-sek elpártolnak, bedöglik a játék. PS5, crossplay, NA szerveren pontosan ezt tapasztalom.
#6250: Milyen beállításokkal? EU, crossplay? Én azért is hagytam a f@szba keddről szerdára mert hirtelen akkora lett a kontraszt, hogy ha nem tapasztalom akkor nem hiszem el. Egy hét után adtam neki még egy lehetőséget. Ugyanaz. Nem láttam értelmét, nekem erre nincs szükségem. Pedig játszanék szívesen, Elden Ring óta nem tetszett ennyire egy játék sem. (800+ óra) De hogy mi b@szódott el, arra nekem csak a fentebb írt dolog, amit pandras83 írt a magyarázat.Igen, EU, crossplay. Nem tudom mi lehet de örülök, hogy nálam nem bolondult meg egyelőre a mm.
-
Triathlete
senior tag
Ezt a tegnapi hsz-ben már nem is akartam kibontani, de nagyon egyetértek ezzel és sok tapasztalat is van ezzel kapcsolatban.
Nagyon beszédes az is, hogy a pvp-s társadalom élcelődik a pve-sek panaszán, ami álságos és talmi, tekintve, hogy ha a pve-sek távoznak, az igazi pvp-s tábornak az csak jó, mert minőségi javulást hoz. Vagy inkább arról van szó, hogy nem lesz kit hátbalőni guberálás közben?
És itt megérkeztünk oda, amiért hülyének nézték azt a jelentős harmadot aki azt állította, hogy ha a pve-sek elpártolnak, bedöglik a játék. PS5, crossplay, NA szerveren pontosan ezt tapasztalom.
#6250: Milyen beállításokkal? EU, crossplay? Én azért is hagytam a f@szba keddről szerdára mert hirtelen akkora lett a kontraszt, hogy ha nem tapasztalom akkor nem hiszem el. Egy hét után adtam neki még egy lehetőséget. Ugyanaz. Nem láttam értelmét, nekem erre nincs szükségem. Pedig játszanék szívesen, Elden Ring óta nem tetszett ennyire egy játék sem. (800+ óra) De hogy mi b@szódott el, arra nekem csak a fentebb írt dolog, amit pandras83 írt a magyarázat. -
ULPIUS
őstag
Az első mondat igaz rám, de én maradnék, találnék motivációt, akár az új tradernél vagy trialsnál. Viszont ami nekem megölte az az indokolatlan PVP lobbykban való kikötés. És nem vagyok ezzel egyedül, sok panasz és yt video van erről.
A csökkenő játékosbázis pedig csak tovább erősíti ezt. Majd ősszel talán jó lesz!
Most az új projecthez elkezdtem a gyűjtögetést a napokban, minden este mentem 3-4 kört az update óta, előtte kb másfél hétig nem léptem be, de nálam semmi nem változott, teljesen szokásos friendly pve körök vannak, egyetlen pvp szituba se futottam bele és másokat se lőttek. (A 4. stage-ig már megvannak a cuccok. Stella night raid továbbra is fullos ilyen gyűjtögetésre, főleg a kék bőröndök és a kukák, de Dam emeletes házak is sok hasznos tárgyat dobnak )
-
pandras83
őstag
Az első mondat igaz rám, de én maradnék, találnék motivációt, akár az új tradernél vagy trialsnál. Viszont ami nekem megölte az az indokolatlan PVP lobbykban való kikötés. És nem vagyok ezzel egyedül, sok panasz és yt video van erről.
A csökkenő játékosbázis pedig csak tovább erősíti ezt. Majd ősszel talán jó lesz!
Erős a gyanúm hogy a
pve playerek nagyobb számban tűnnek el a szerverekről egy ideje, mint az inkább pvp-t favorizálók. Lehet hogy ez az oka annak, hogy a megmaradt carebear pve playerek több ólmot nyelnek, ami ugyebár tovább gyorsíthatja a szerverek leürülését. -
Triathlete
senior tag
Aki kezdetek óta játszik, nem pvp-zik és nem wipe-ol újra és újra (ami szerintem szintén uncsi) azoknak egyszerűen elfogyott a tartalom és nagyon repetitív lett szerintem, én ezt tapasztalatból mondom. A legutóbbi új pálya is pár nap alatt kifulladt, kicsi és semmi különös nincs benne. A trials-ra ugyanez igaz, ad valami feladatot/célt de valódi játékélményt nem igazán, a jutalom meg lutri, főként haszontalan lomok.
Én már csak a nagyobb frissítések után játszom pár napot, megcsinálgatom az aktuális gyűjtögetős eventet aztán kb ennyi. Volt már, hogy amikor ráuntam pár hónapja elkezdtem direkt pvp-zni, de mivel sok értelme nincs ebben a játékban már az se mozgat, pár napig volt jó móka.
Várható volt amúgy nyilván ez a jelenség.Az első mondat igaz rám, de én maradnék, találnék motivációt, akár az új tradernél vagy trialsnál. Viszont ami nekem megölte az az indokolatlan PVP lobbykban való kikötés. És nem vagyok ezzel egyedül, sok panasz és yt video van erről.
-
ULPIUS
őstag
Volt valami patch, ami elcseszte a játékot, vagy mi történt a játékosok számával? 400 komment lemaradásom van, bocs, nem olvasom végig, látom itt párral fentebb pont írjátok.
Jó lenne, ha nem halna be a stúdió, ugyanis a The Finalst nem tudom letenni, és még költök is rá itt-ott.
Aki kezdetek óta játszik, nem pvp-zik és nem wipe-ol újra és újra (ami szerintem szintén uncsi) azoknak egyszerűen elfogyott a tartalom és nagyon repetitív lett szerintem, én ezt tapasztalatból mondom. A legutóbbi új pálya is pár nap alatt kifulladt, kicsi és semmi különös nincs benne. A trials-ra ugyanez igaz, ad valami feladatot/célt de valódi játékélményt nem igazán, a jutalom meg lutri, főként haszontalan lomok.
Én már csak a nagyobb frissítések után játszom pár napot, megcsinálgatom az aktuális gyűjtögetős eventet aztán kb ennyi. Volt már, hogy amikor ráuntam pár hónapja elkezdtem direkt pvp-zni, de mivel sok értelme nincs ebben a játékban már az se mozgat, pár napig volt jó móka.
Várható volt amúgy nyilván ez a jelenség. -
DiamondBack
senior tag
[link] javaslom ezt a videót már az első pár másodperc is elég...
-
xundyingx
tag
Ernnyire komolyan nem követtem a dolgot de kajak ezt a játékot is elérte ez??? Októberre tényleg valami nagyot kell dobbantaniuk, mert ugyan a jelenlegi játékosbázissal még menne egy ideig de az is megtud csappanni....
-
DiamondBack
senior tag
Volt valami patch, ami elcseszte a játékot, vagy mi történt a játékosok számával? 400 komment lemaradásom van, bocs, nem olvasom végig, látom itt párral fentebb pont írjátok.
Jó lenne, ha nem halna be a stúdió, ugyanis a The Finalst nem tudom letenni, és még költök is rá itt-ott.
Sokat nem segít hogy nagyüzemben megy az itemduplikálás és a real money trading:

-
Flashback
veterán
Kb 2 hete mentem be egy kicsit PvE-zni, fullos cuccokkal.
A pálya vége előtt kb 5 seccel kijöttem egy Raider Hatch-en keresztül. Minden cuccom elveszett, nyitottam egy ticket... de semmi válasz nem jött rá. Kösz Embark! -100K meg olyan sárga cuccok amiböl csak 1 volt... -
spleenszuru
őstag
-
wandor0930
senior tag
Eléggé. 1 hónap alatt a felére, már csak 50k körüli a pc-s szám.
Nyilván innen még nagyon messze van, hogy dead game legyen, erről nincs szó, de azt be kell látni ennyi idő után, hogy az Embark nem volt felkészülve ekkora sikerre, és nem igazán tudtak mit kezdeni vele.
Helldivers 2 sztori pepitában, mondjuk ott sokkal több volt a felesleges balanszolás, amit senki sem kért, stb, de a számaik tök azonosak. (450k peak, 45k most)Én már a Riven Tides előtt kikoptam, és nem is vágyom vissza, mert tudom, hogy itt napi jelenlét kell a folyamatos teendők miatt, heti 1-2 órával teljesen felejtős ez a game - amivel persze semmi gond, kellenek ilyen címek is, de nekem ez nem fér bele.
Miért felejtős heti 1-2 órában?
Szinte semmi nincs a játékban ami nagyobb időráfordítást igényel, talán csak most az új kereskedő heti ajánlatai amik általában nem nagy eresztések, illetve wipenál a sebzés.Én pont azt érzem hogy még annak is van értelme, a trialt pl. megtudod annyi idő alatt is csinálni ha akarod.
A wipe sem nullázódik ha nem sikerül addig eljutni időre, hanem mehetsz kövi alkalommal. -
BandiHUN
veterán
Nyilván innen még nagyon messze van, hogy dead game legyen, erről nincs szó, de azt be kell látni ennyi idő után, hogy az Embark nem volt felkészülve ekkora sikerre, és nem igazán tudtak mit kezdeni vele.
Helldivers 2 sztori pepitában, mondjuk ott sokkal több volt a felesleges balanszolás, amit senki sem kért, stb, de a számaik tök azonosak. (450k peak, 45k most)Én már a Riven Tides előtt kikoptam, és nem is vágyom vissza, mert tudom, hogy itt napi jelenlét kell a folyamatos teendők miatt, heti 1-2 órával teljesen felejtős ez a game - amivel persze semmi gond, kellenek ilyen címek is, de nekem ez nem fér bele.
Nem kell sok idő, csak nem kell resetelni+ráfeszülni...
Én se játszottam több, mint 1 hete, de nagyon nincs is miért, 2 reset elég volt, most van minden, ami fontos bp, alkatrész, reaktor, van még jópár küldi, ha felmegyek, elvagyok. De engem ez a plusz stash ilyen áron annyira de annyira nem mozgat... ráadásul csak reaktor. Streamen látom, hogy hajtják, nem is lootolnak már, csak arc roncsot...
Meg ugye a hetik, de nem tudom, mi értelme a rangnak is. Esetleges, mit ad bármilyen rangon, éppúgy kaptam bp-t mint 3 ócska filléres kieget 3 csillagra. Még csak nem is látni, ki milyen szintű, hányszor resetelt, az se, rangra nincs lobby se, hogy über parti lesz, ráadásul semmi nem született a pvp-pve dologra, hármasban már igen nagy esély a pvp-re, randomokkal meg kb. 100%. Az új map is uncsi, szerintem ez gond, hogy bp nem esik se ott, se stellán csak specifikus.
De a legfőbb gondom, hogy csupa olyan kör van, hogy vagyunk max. 5-en talán. Lehet az ultra pve átka, de csomószor már 15 percnél kint vannak a többiek, kilövöldözik az exiteknél a nagy dögöket, aztán exitelnek. Mindenki drivert farmol
Vicces, mikor 18 percnél az új mapon elmentem a szállodába shredderezni, és érintetlen volt, és nem 1x. A végén se volt senki az utolsó exitnél se, roncs is csak 1-2db.
Hétvégén pl. Borderlands 4-eztem+nagyon szuper a Toxic commando, kellemes csalódás az is, mindkettő coopban ment. Egyikben se lépett ki senki, ha bebuktuk se, tanultunk belőle, én is most kezdtem mindkettőt. A Gray zone warfare viszont gáz, gagyi grafika, horror gépigény+ugrottam egy 3 métereset, megpusztultam rögtön, ráadásul eltűnt a cuccom valami bugban, ott álltam 1 szál késsel
Milsim a javából, de amúgy az eleje nem nehéz, késsel is levágtam 1-2 marhát, lett pisztolyom
De az a gém annak való, aki pepecsel+nem zavarja a sok kutyagolás+nem gond, hogy a nagy terület átka a buta AI+a 20.századi grafika persze azért megszórva totálfelesleges effektekkel.
Bármelyik Far Cry inkább, ha nem vonzó fullosan menedzselni katonailag, saját bázis, respawn van, a hulládhoz visszamehetsz, később nem volt gond halni, de nem is volt semmim... de én szerintem újrakezdem, mert elbugoltam a kezdő jó cuccot, végülis foglalni kell helyeket, frakció van, meg visszahordani lootot, avagy ugye az első szomszéd tábort elfoglaltam, de nem néztem, van-e láda...
Kezdéskor csak minimális oktatás van, ilyesmire semmi.Szóval én várok valami arc update-re, ami megoldja ezt a driver mániát. És nem lesz jobb, mert resetkor bukók a helyek, a max. 5 cucc átjön. Hát én maradok a teli tatyónál a maximum fun faktorral, hogy mindenből tudok másikat csinálni, ha megpusztulnék így-úgy, még az arany fegyókból is. Felénél kicsit több bp van meg, szóval eshet még hiány bőven.
De az expedition kész, ha lesz miért, mehet a reset. De plusz pontért vagy ruháért felesleges. Most túl jól állok az előző 2-höz képest, egyszem dolgot tudok talán, a komplex gun part bp, ami nincs, de mivel amikor játszok, mindig megvettem Celeste-től, van vagy 10db úgy, hogy minden sárga fegyóból van legyártva. Máshoz meg nem kell.
PvP érdekelne, ha jönne rá valami event, ahova ha bemegy az ember, öldökölhet, de nem számolja repuba. Amúgyis látom streameken is, hogy szinte mindenki free szintű loadouttal nyomja, alig tudnak lootolni a streamerek, max. kötszer, pajzstöltő, nagyritka a jobb augment, fegyó. -
Triathlete
senior tag
Sokan panaszkodnak fórumokon, youtube-on is, amit én is tapasztaltam, hogy PVE heavyként egyik pillanatról a másikra PVP heavy lobbyban találtam magam és az istennek sem sikerült kijönni, annak ellenére, hogy vissza se lőttem, leszartam. Percenként 10k bukó. Esélytelen élni több mint 5percet.
Csak bizonyos helyekre tudsz menni, különben vagy >3p sor, vagy 20p alá dob be meglévő körbe. Lootot nem tudsz kihozni, trialt nem tudsz csinálni. Sokan gondlták úgy, hogy az idejük többet ér.
Erre jött még a dupe-glitch. Én továbbálltam ahogy -sokan mások is- miután közel 3M ment a levesbe. -
ACE-
addikt
Na mondjuk azért leírni egy játékot, mert sok idő "kell" hozzá (ami szerintem nem igaz) szerintem balgaság. Nem kell idő, belépsz, szórakozgatsz, kilépsz, kész.
-
Frod
addikt
-
wandor0930
senior tag
-
ACE-
addikt
-
sixpak
nagyúr
-
RazoR
Topikgazda
Haldoklik a game?
-
DiamondBack
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
Hát az eheti kereskedői kínálat nem igazán keltette fel az érdeklődésem.
Főleg nem ezekkel az árakkal:
Hat nem egy nagy valami. Eleve a ritka kacsakbol.meg sosem talaltam
-
Triathlete
senior tag
-
xundyingx
tag
Ez így rém gyenge! Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ezekre van szüksége.
Ráadásul nálam az ABMM se működik a napokban valami jól. Körről körre bukta van 4-5perc max amit élek. Fél nap alatt 500k mínusz. Pedig az elmúlt hetekben csak nagy dögöket lövöldözök Hullcrackerrel meg embereket szedek fel. Előtte hetekig jól működött.Ezt mi is tapasztaljuk! 2 hete semmi pvp nem volt most meg sehol sincs egy perc nyugtunk (akár solo-ban is) de hát ha meg kell védeni magunkat akkor nincs mese...
-
Triathlete
senior tag
Ez így rém gyenge! Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ezekre van szüksége.
Ráadásul nálam az ABMM se működik a napokban valami jól. Körről körre bukta van 4-5perc max amit élek. Fél nap alatt 500k mínusz. Pedig az elmúlt hetekben csak nagy dögöket lövöldözök Hullcrackerrel meg embereket szedek fel. Előtte hetekig jól működött. -
wandor0930
senior tag
-
wandor0930
senior tag
egyszer meghalsz és cseszheted a szuper fegyvered, azt még safebe sem tudod húzni mint a snaphookot.
Snaphookal amúgy is könnyen hozzáférsz egy csómó fegyverládához, nekem fegyóból sosem volt hiányom sztem.
És ujbayardnek igaza van el is felejtettem hogy az Anvill megvehető, így annyira az sem fontos.
Én BP-ben gondolkodnék olyanban ami hasznos, seeker, wolfpack, gunpartsok, egyéb gránátok attól függően hogy pvp vagy pve beállítotottságú vagy.Ha többen játszotok akkor egy új steamfiók meg egy családi megosztással újravásárlás nélkül is tudtok második accot csinálni.
-
xundyingx
tag
Snaphook-ra én is gondoltam vagy egy nagyon fullos fegyver a legnagyobb kiegekkel akár?
Legtöbb haver / ismerős akikkel játszok szintúgy expedícióznak szóval maximum az jöhetne szóba ha vennék még egy gamót.
-
ujbayard
csendes tag
Én ugyan megoldom másként, de azért ez gondolom attól is függ hogy mit sikerül addig szerezni.
De ha feltételezzük hogy bármi elérhető:
Egy snap hook az elején megtudja könnyíteni az ember életét (fegyverládák).
Survivor BP
Anvil BP
Nekem PVE-re ez lenne a legfontosabbMaradék két helyen meg ezek között döntenék:
Seeker BP, Tempest BP, Gunparts BP-k, kiegészítő BP-kEbből valószínűleg Seeker lenne a befutó, az utolsót nemtudom.
Na majdnem egyforman agyaltunk, hook is jo anvil is, bar mar megveheto. De seeker es wp bp sztem alap ha van.
-
ujbayard
csendes tag
Ha van seeker es wolf bp, haladasba gyorsit. A legjobban amugy a magok porgetnek, de nem gazdasagos a par helybol athuzni, ha nagy ertek van azt erdemes, vagy ha megoldod haverral, akkor meg amivel gyorsan tudsz elejen haladni. Ez maganvelemeny. En eleve nem valtok vaultot, annak ertekeert barki megoriz neked 5 cuccot fordulasig aki nem porgeti le. Sztem tul draga millaert, foleg hogy csak 5 hely. Sokra nem megy vele ember. Persze van mikor mar haver is teli, akkor mindegy, mindenkepp millakat dobsz el sajnos. Ja es annak is fuggvenye, hogy pvp vagy pve. En pve modrol irtam, pvp mast vinnek.
-
wandor0930
senior tag
Én ugyan megoldom másként, de azért ez gondolom attól is függ hogy mit sikerül addig szerezni.
De ha feltételezzük hogy bármi elérhető:
Egy snap hook az elején megtudja könnyíteni az ember életét (fegyverládák).
Survivor BP
Anvil BP
Nekem PVE-re ez lenne a legfontosabbMaradék két helyen meg ezek között döntenék:
Seeker BP, Tempest BP, Gunparts BP-k, kiegészítő BP-kEbből valószínűleg Seeker lenne a befutó, az utolsót nemtudom.
-
xundyingx
tag
Aki majd (ismét) expedíciózik és kiváltott pár vault slot-ot, mit fog átvinni a következőre?
-
ujbayard
csendes tag
Tulfejlesztes
-
SoulReaver
veterán
Első alkalommal igen, pipa a kockába és OK

Köszi.
Pár hete indítottam, akkor még nem volt ilyen baja

-
DiamondBack
senior tag
Első alkalommal igen, pipa a kockába és OK

-
pandras83
őstag
Milyen figyelmes ez a játék!
-
SoulReaver
veterán
Találkoztatok már ilyennel?

-
Novver
senior tag
Nemsikerült összefutni tegnap de félreraktam őket neked.
Utólag is köszönöm, megkaptam őket

-
shotika
addikt
-
Eversmann
senior tag
-
wandor0930
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Nekem ingyen volt az arc

De a gray zone-t nézegetem egy ideje.. Majd ha kipróbáltad, írsz róla ?
Persze, írok, ránézek ma arra is, némi arc is lesz.
Igen, pl. nekem is ez a fő ok, amiért nem reseteltem, hogy pvp-ben sokat számít, hogy reset után se bp-d, se alapanyagod, nagyobbat "üt" egy patkány, ha az ember olyanokat bukik, amit még bp hiányában pótolni se tud/alapanyaga olyan. Most viszont, hogy mindenem van, annyira nem több kósza bosszankodásnál, mérgemben max. nyomok 1-2 free kört, rögtön nem szerelek újra, hátha tendencia változott, de ha az 1-2 kör friendly, utána visszaöltözök.
Mondjuk én néha direkt is megyek tesco-s kört, mk2 loot, kis pajzs, ferro vagy anvil 4.Persze 5 seeker, 5-5 heal. Olyankor jobban megyek küldire vagy épp rosszabb zónába, ilyesmi.Néha még a loot is sokkal jobb+nem tökölök leállni harcolgatni az arc-okkal se. Többmindent át lehet nézni, nem is látszik olyan jó áldozatnak az ember.

-
xundyingx
tag
Másnak is resetelődött az összes ingame beállítása? Amikor elindítottam, először mondom magamban nem volt ez ilyen Qrva hangos aztán nézem az összes hotkey, grafika mindent visszaállított....
-
SoulReaver
veterán
Még nem próbáltam, de ja, olyasmi, de nem olyan hardcore, van térkép, pve, ahogy olvastam+valamiféle sztori, ahogy emlékszem van, egy térképen tudsz egyre nehezebb helyekre bemenni, ha van cucc. De mondom, nem próbáltam, mikor a Borderlands-ot vettem, jött szembe olcsón, jókat írtak róla... persze keyshop. A BL4-et is valami 19 dodóért vettem az alapot, igaz én az Arc-ért is ennyit fizettem annó

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ingyen volt az arc

De a gray zone-t nézegetem egy ideje.. Majd ha kipróbáltad, írsz róla ?
-
shotika
addikt
Na végre jó hírek

Mondjuk tegnap pl. belenéztem a borderlands 4-be is, egy sráccal nyomtunk kétórás runt, hát az se rossz...
Viszont szerintem rémesen gyerekes
A jó hír, hogy szépen fut+kellően nehéz, de cuccokat is dobál, sokféle érdekes és hatásos kütyü van, csak ilyen mangás-drogos
Szóval ma ARC lesz. Gray Zone-t is megvettem, hogy legyen "komolyabb" vonal is, de azt még nem próbáltam.Az Arc Raiders 1 dologban nagyon nagy, a feelingben. Usákon a coop is kicsit jobb mondjuk, de a dumák hatalmasok, viszont megvan a hangulata, mikor sehol senki, a kövi kör mondjuk bandázás+zene, aztán jön event, és ugyanott tök más élmény.
Ezt nemigen fogják überelni egyhamar.
A héten visszatértem pár órára (utoljára február elején indítottam el), és igen, a hangulat nagyon ott van. Majdnem 500 órát vertem bele 2 és fél hónap alatt és a játék még mindig nagyon jó, de őszintén szólva én is örülnék egy olyan frissítésnek, ami ad valami PVE jellegű megoldást, mert én (is) attól égtem ki, hogy nem tudok nyugodtan gamelni benne, ha olyan kedvem van. Értem, hogy van egyfajta rendszer, ami megpróbál nyugis lobbyba rakni, de ez nem garancia arra, hogy hátba lőjön valaki, ha olyan kedve van - ehhez viszont nekem már nincs türelmem.
Akár egy olyan módosító is lehetne, hogy random időközönként X ideig a játékban PVP van - és ilyenkor mindenki eldöntheti, hogy vállalja a kockázatot - vagy safe pontba el tud bújni, amíg lejár az idő. Vagy külön PVP map - bár ezt gondolom már többen írták.Meg tök jó lenne körbejárni Speranzát, találkozni ott haverokkal, más playerekkel. Lehetne saját kis külön lakrészed, ami fejleszthetsz stb
-
BandiHUN
veterán
Az a Gray Zone kb mihez hasonlít? Tarkov?
Még nem próbáltam, de ja, olyasmi, de nem olyan hardcore, van térkép, pve, ahogy olvastam+valamiféle sztori, ahogy emlékszem van, egy térképen tudsz egyre nehezebb helyekre bemenni, ha van cucc. De mondom, nem próbáltam, mikor a Borderlands-ot vettem, jött szembe olcsón, jókat írtak róla... persze keyshop. A BL4-et is valami 19 dodóért vettem az alapot, igaz én az Arc-ért is ennyit fizettem annó

-
SoulReaver
veterán
Na végre jó hírek

Mondjuk tegnap pl. belenéztem a borderlands 4-be is, egy sráccal nyomtunk kétórás runt, hát az se rossz...
A jó hír, hogy szépen fut+kellően nehéz, de cuccokat is dobál, sokféle érdekes és hatásos kütyü van, csak ilyen mangás-drogos
Szóval ma ARC lesz. Gray Zone-t is megvettem, hogy legyen "komolyabb" vonal is, de azt még nem próbáltam.Az Arc Raiders 1 dologban nagyon nagy, a feelingben. Usákon a coop is kicsit jobb mondjuk, de a dumák hatalmasok, viszont megvan a hangulata, mikor sehol senki, a kövi kör mondjuk bandázás+zene, aztán jön event, és ugyanott tök más élmény.
Az a Gray Zone kb mihez hasonlít? Tarkov?
-
Novver
senior tag
Küldtem jelölést.
Este leszek is, köszi

-
BandiHUN
veterán
Na végre jó hírek

-
darkrock
aktív tag
És egy másik hozzászólás:
And this is the PVE mode everyone's been waiting for
tehát magyarán dam pve ground lesz, bent lesz egyszerre a queen és a matriarch is
Szerintem ez két külön event vagy map kondició lesz : Safe Zone és Two Queens olyan event mint Pl. az EMS, Close Scrutiny vagy Harvester.
-
DiamondBack
senior tag
New mechanism for ArcRaiders China server
Az egyik hozzászólásból:
Dam Battleground: Safe Zone
Thanks to the raiders' continuous reconnaissance, communications in this area have been fully restored. Sani can monitor any illegal activity on the surface.
Defection mechanic.
Buttons: View / Confirm
Dam Battleground: The Two Queens
High-frequency radar has simultaneously detected two targets: the Queen and the Clan Mother (Matriarch). There is no way out, raiders; for Speranza...
The Queen and the Matriarch appear at the same time. Additional supply drops in the ground combat zone.És egy másik hozzászólás:
And this is the PVE mode everyone's been waiting for
tehát magyarán dam pve ground lesz, bent lesz egyszerre a queen és a matriarch is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Diablo IV
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios 300 GAMER notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB WIN11
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, RX 9070XT 16GB OC,32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon 2029-ig garanciával hibátlan működéssel

igy is az elejen teljes pvp tapasztalhato, mondjuk ha oktoberre nem talalnak ki valami nagyot, akkor ugyis mindegy. Skill nelkul a wipe se eri meg, ott fog allni a fordulas utan a dolog szerintem, ahol a mostqni wipe elott volt, be se nyomjuk
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vicces, mikor 18 percnél az új mapon elmentem a szállodába shredderezni, és érintetlen volt, és nem 1x. A végén se volt senki az utolsó exitnél se, roncs is csak 1-2db.