- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-

-
RazoR
Topikgazda
Boldog Lootban Gazdag Karácsonyt MIndenkinek!
-
nejad
aktív tag
Hello! Valaki duo estefelé? Macaulay Culkin helyett
-
ULPIUS
őstag
Igen biztos valami ilyemsi lehet, mert tényleg ez van, hogy egyik nap még jó volt aztán már nem. Nekem win 10 pro van ami már nem frissül, szóval játék vagy tényleg vga driver oldalról történhetett valami inkább. Én valamiért a havas eventhez kötöm de lehet, hogy tévedek és nem jól figyeltem meg, de mintha azóta lenne.

-
Ugyanez van nálam is fegyver téren, én élvezem, hogy sokféle fegyóval tudok játszani. Most pl wipe óta még mindig nem haltam 1x sem, a kezdeti rattlerrel megyek, csak felhúztam asszem már 3-asra, + amiket találtam attachmenteket rárakt
/silenced, kapaszkodó van rajta meg egy szürke válltámasz/.CptAdamica: tudsz venni boltból is fegyókat, pl renegade napi 1x, anvil napi 3 stb. A pénz aztán meg igazán nem gond. Sima szürkével meg egy light vagy medium armoros embert elég jól el lehet párologtatni, Sticher meg Kettle elég jó példa erre. A rattler az szar, mert régebben 10-es tárral jött ami totál vicc, de ez a 12-se egy nagy eresztés. Mellé viszont legalább még egy évezred is újratölteni, ami pvp-ben kutyaszar kategóriába dobja.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem az a baj, hogy még a kék cuccokhoz is nehezebb hozzáférni, lilának kéne lennie ennek a kategóriának és a kék egy idő után felválthatná a zöld cuccokat. De amúgy még kék fegyvereket is elég ritkán találok a pályákon.
Nekem ezek a sima kezdő szürke cuccok is kicsit már inkább fárasztó kategória, eszméletlen sokat kell 1-1 ellenfélbe lőni, hogy megmurdáljon.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen gyakorlatilag elég régóta ilyen lett a játék, te is mondtad tudom és ugye ez ilyen ok okozati dolog, mindenki túl hamar elkezdte félteni a komolyabb cuccokat, így már nincs senkinél semmi csak amit lootol, illetve sajnos hamar kirajzolódott, hogy nincs is szükség komolyabb fegyverekre mert bármelyik hitvány szürke vagy zöld fegyó elég az esetek 98%-ában, a maradék 2% meg kb annyi, hogy bastion vagy bombardier ellen beviszel egy deadline-t meg Photoelectric Cloak-ot, azt is safe pocketben amíg el nem használod

Én freevel utoljára akkor mentem be amikor stellán zsinorban 5-6 két perces kör után ledaráltak, volt egy ilyen időszak, amúgy looting mk2 használok csak, az a legjobb sztem solohoz, és mindig két fegyvert viszek, mindig IV-re húzva, egy közelharci és valami heavy ammo-s ARC-ok ellen, defib is van nálam mindig és sohasem safe pocketben (ahogy látom sok videóban
), ha én megdöglök hátha valakit fel tudnak húzni vele és pont ezen múlik a köre.
Mióta van bobcat és venator BP-m azóta azokat is szoktam használni rendszeresen. Bár buried city-re és stellára mindig shotit viszek fő fegyónak, IV-es Toro etalon és csak egy ext. mag kell rá, van 3db Vulcanom is, egyiket felhúztam IV-re és egyszer bevittem de a Toro sokkal jobb sztem, nagyobbat sebez, le is raktam a vulcanot.
Én ugye nem wipe-oltam, jelenleg az új Trials-al tök jól elvagyok, ahhoz gyűjtöm a pontokat, van konkrét cél, egy ideje a legtöbb cuccot ami nem crafthoz kell eladom, de így is kb csak 1 millám van most, azért venni is szoktam dolgokat. Tegnap ha már írtam a skillekről, hogy milyen haszontalanok este azért revizionáltam a skill fámat, pár tényleg totálisan jelentéktelen pontot átcsoportosítottam, úgyhogy vettem egy resetet ~140.000 coin
ami amúgy semmi, tök jó, hogy ezt berakták. -
Ezt a gear dolgot mármikor írtam, itt rakat player a stashben nézegeti a kék meg lila fegyókat, sőt még a szürke/zöld vonalat se pimpeli ki lvl3-4-re. Nyílván mindenki úgy játszik, ahogy akar, de aki nem is wipe-olt az kb már trilliárdos, szóval ott végképp nem értem, hogy mi értelme spórolni..
Én most ebben a wipe-ban segítek mindenkinek, most már van defiben is, azzal járok be, eddig 2 embert támasztottam fel. Friendly vagyok, csak akkor lövök, ha valaki megtámad. Nagy feeling nem is gondoltam volna, igaz egyelőre még nem kaptam fel a vöröskeresztes skint, a buckalakót használom, nekem eszméletlen bejött /van akik csipognak érte, hogy tré, miért ezt kaptuk/
Viszont a köv wipe-nál már most elhatároztam inverz lesz. KIll on sight, teljesen mindegy, hogy integet, don't shoot, akármibármi. Azt se bánom, ha emiatt majd agresszívabb que-ba kerülök, hosszú távon a chilles lootsim nekem nem lesz kielégítő. -
ULPIUS
őstag
Igen erre én is gondoltam, sokszor felvillannak oldalt a jelek és röccen a játék, csak nem értem mitől szaródhattak el a szerverek? Korábban tényleg nagyon fluid volt az egész.
jozefgucci1
áhh, azt kb el lehet felejteni, hogy jóféle cuccokat lehet playerből kiszedni (én alapvetően itt solora gondolok mert csakm azt játszom), mindenki tucat cuccokat visz csak be, ha egyáltalán bevisz valamit.
Én nem vagyok nagy pvp-s egyelőre, de azért ennyi idő alatt nyilván abban is volt részem bőven, ill. stella montisra is sokat megyek újabban, csomószór találok hullákat, sokszor többet egy kupacban akiket nem lootoltak ki és senkinél sincs soha semmi igazán értékes vagy különleges, még a kék fegyó is nagyon ritka nemhogy lila vagy arany. A játék jelenleg egy alapvetően barátságos looting simulator, nincsenek kihasználva a komolyabb gearek mert mindeki félti illetve nincs rá szükség szinte, ugyanez single playerben teljesen máshogy nézne ki nyilván. -
Chalez
őstag
Egy kicsit nálam is be-be laggol, pedig aztán van minden alá, de mégis néha pár röcc, és a min 0,1% fps 18-20-at is mutat, persze pillanatok alatt visszamegy, de azért észrevehető. Az én szemem baromira érzékeny az ilyesmire, főleg oleden 240Hz-en az ilyesmi nagyon feltűnik. De azért nincs olyen nagy gáz, csak na, lehetne picit jobb.
-
Nagyon egyet tudok veled érteni . Mi jellemzően duózunk és ott is pvp az irány.Persze "zsírosabb loot esetén azért kijövünk ,de azt vettük észre , hogy a játékosok jó része még mindíg alap cucokkal jön be és megy ki
, szóval ritka a jó loot.A piros helyeket túrjuk és még így 70 óra játék után is rengeteg blueprint nincs meg. Ahogy kitapasztaltam a legtöbb mapon egy fuloos sticher és 4-es anvil/ venátor bőven elég a lila fegyóknak nincs akkora jelentősége.Ma vettem észre , hogy az utolsó 10 skillpontom ki sincs osztva ,de ahogyan te is írtad szerintem semmi jelentősége nincs .Tehát a wipe csak annak éri meg aki ezt pörgeti nap nap után és keresi a kihívást. Nekem tök elég , hogy azt viszek be amit akarok , mert ha bukom sincs semmi kb sose fogyok ki . -
Komplikato
veterán
Most pár napig nem voltam a játékban, de jól látom, hogy az utolsó patch óta (tehát már a havas event utáni patch óta) a DAM térképen egy csomó dolgot variáltak? Van ahol fák tűntek el, pár épület, néhol sziklák lettek lepakolva. Nem tudom a játékmenet miatt, vagy perfomance és pálya hibák javítása miatt?
-
ULPIUS
őstag
Neked most hogy fut a játék, végül hagyas driver van fent nálad?
A havas event előttig nekem semmi gondom nem volt, teljesen fluid volt a game, nem raktam fel a legújabb drivert, de azóta nálam is mikro laggok meg röccenések vannak.
Tegnap ddu-val újra raktam egy régi drivert (581.57) ami az ARC megjelenésekor jött ki, állítólag az a legstabilabb mai napig, de továbbra se lett olyan fluid mint korábban volt.
(rtx 3060ti) -
ULPIUS
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én se a skint se a maximum +5 skill pontot nem látom érdemi jutalomnak főleg úgy, hogy a már lejátszott küldiket lehet csak újra csinálni, lényegében semmilyen többlettartalommal vagy extrával nem jár ez az egész.
A skill pontok a játék jelenlegi formájában sztem teljesen marginálisak, a stamina fejlesztése az egyetlen érdemi halmaz, meg a secu breach volt még egy kézzelfogható skill, addig amíg fix helyen spawnoltak a szekrények, most már ez is lutri.
Aki nagyon pvp heavy jelleggel nyomja azoknak talán ici picit számíthat az, hogy hány skill pontja van de a nagy átlag számára, a legtöbb meccsben szinte alig van jelentősége. Addig amíg az egész játékban konkrétan free loadis playerek szaladgálnak, vagy max ilyen alap zöld geares cuccokban nyomjuk és köszöngetve gymásnak szemetet kukákzunk, addig kb semmi értelme ennek a sok skillnek. Én most lvl 73 vagyok és konkrétan egyszer se kerültem olyan helyzetbe ahol azt éreztem, hogy bármilyen skill miatt hártányban vagy előnyben lennék, ebben a játékban semmi nem múlik ezeken a pontokon onnantól kezdve, hogy a kezdeti szint után egy értelmezhető stamina állapotra feltápolja magát az ember, de az szerintem kb mennyi lehet 30 pont, vagy annyi se?
Ezek alapján sztem ez a +5 sk pont, 5 milláért egy nesze semmi fogd meg jól. A wipe azoknak lett kitalálva akik sokat tudnak játszani, illetve azoknak akik ezt akarják játszani, hogy nullázódnak aztán kezdhetik előről ugyanazt.
Számomra jelenleg sokkal többet ér az, hogy felhúztam a bencheket, van egy csomó jóféle bp-m, így használhatom is azokat a jobb cuccokat amiket szeretnék és nem minden nap arról szól, hogy regain meg minél több loot kimentekítése.
Mivel ha jól láttam 60 nap van a kövi wipe-ig és a jutalmazást átdolgozzák, akkor simán elgondolkodok rajta én is. -
Üdv!
Most találtam egy ilyen kártyát.
Jól gondolom, hogy ebből csak pénzt lehet kivenni, másra nem lesz használható? -
válasz
Triathlete
üzenetére
Lehet erre is van algoritmus, hogy direkt a másik csapatnak dobálja az agresszíveket.
Simán megy, ha nem unom meg addig.
Mondjuk ezt a blueprint dolgot javíthatnák, mert ez így nem annyira korrekt. Igazából egy anvil, meg egy kék vagy lila loot tatyó és kb. mehet is a farmolás úgy, mint reset előtt. Skillben most teljesen másfelé mentem el.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Részemről szerintem igen. Gyakorlatilag most, hogy tudom mit kell runolni, nekem ömlenek a cuccok, nem lesz gond se a workshop-ok felhúzásával se az expediton összeszedésével. Ha marad az.5M limit, akkor így, hogy nem derült égből villámcsapásként kell összeszedni az is sima. Szóval véleményem szerint nem lesz akkor stressz, mint az előzőnél volt.
Annyi, hogy ha nem fognak változtatni a BP átadáson, akkor 1-2 kritikusabbat én is letároltatok vkivel /remélem észhez térnek és ezt kiveszik a gaméból/ -
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egyszer lőttek le azóta. Nagyon barátságos szerencsére a környezet. Egy ismeretlen srác mondta, hogy 70 órája van a játékban, és eddig kétszer lőtték le. Egészen széles a spektrum úgy látszik.

#2829CactuS: Többen a fal másik oldalán mi meg a PC-seket kerüljük, és emiatt instant off a crossplay

Egyébként, hogy látjátok most, a következő expeditionnek is nekiugrotok?
-
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem egyszer bent maradt a crossplay, abban a körben lőttek hátba köszönés után. Nem mondom, hogy konzolosok voltak, csak egy furcsa egybeesés.
-
-
Bazsi1987
őstag
Picit most meg torpantam feleszteni kénne a bencheket de alig jön alapanyag hozzá meg pl kulcsokat se találok hogy bemehesek szobákba bluprinteket se találok
tippeket tudtuk adni hogy tovább? -
válasz
Triathlete
üzenetére
Jaja, nekem is jött már asszem 2db 3as is. Viszont ami nagyon durva, wipe-ban még nem haltam meg, igaz többnyire békések a mapok. Asszem 4 vagy 5 incidensem volt, ahol belém kötöttek, de mindegyiket lehoztam
Lvl 20 van meg, de most kicsit hosszabb szünet következik, pár napig most nem leszek gépközelben. -
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"Rózsa táskákat" én is nagyon várom, jobban mint az Anvil BP-t, de egyelőre egyik sem akar esni, csak fegyver modok, azok viszont tömegesen :s
-
Bár legyártani még nem tudom, de azért elraktam

-
ACE-
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Ennek a videónak mi értelme most őszintén?
-
Roland861010
veterán
-
RazoR
Topikgazda
Csak nálam hülyült meg az inventory kezelés? Shift+click-re csak 1db megy át a stashbe nem az összes az adott itemből
-
ULPIUS
őstag
Kiegeszites: az, hogy maga a quick use olyan amilyen mindegy lenne granatok meg egyebek kapcsan de legalabb a medkitet/pajzsot ki lehetne tenni egy gyors gombra mint barmilyen mas jatekban azert az jo lenne, ez vicc, hogy kivalasztas utan meg egy masik gombot hosszan lenyomva lehet csak aktivalni.
-
ULPIUS
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Én is szoktam bénázni minden játékban (ki nem?), itt is sokszor megszívtam én is ARC túlerő miatt vagy rossz ritmus miatt, szóval amit most mondani fogok azt tényleg nem bántásból de ez teljesen user error amit állítasz.
Sztem a youtuberek nem vágtak ki semmit, az enemy spawnolása csomószor random, főleg az ilyen kis guruló szaroké, lehet amikor ők mentek nem úgy voltak jelen az épületben pont. A másik, hogy tényleg készülni kell ezekre mindig ha valahova bemész zárt, szűk terekbe. Ha más nem az ilyen esetekből lehet tanulni, de egyébként már többször felmerült bennem, hogy az ilyen peches helyzetek miatt baromi jó lenne ha legalább solo módban lenne 1 self revive opció, mert csomószor az ai enemy irreálisan hülyén viselkedik, vagy olyan is van csomószor ebben a játékban, hogy bebugol valami és amiatt nem nyit/zár egy ajtó, átjön a falon az ARC sebzés stb.
A quick use rendszer szerintem is baromi körülményes és buta ebben a játékban, de egyébként ha nyomsz egy Q-t (alapbeállítás pc-n) akkor azonnal átvált arra az eszközre ami ki lett választva utoljára a quick use körből, tehát egy gombnyomásra is elő tudod hozni a kötszert pl. Én azt szoktam csinálni, hogy mindig a pajzs feltöltőre állítom alapvetően és időnként csekkolom, hogy az legyen mindig kiválasztva, ha közben esetleg használtam is gránátot vagy mást a körből. Így ha meglőnek csak nyomok gyorsan egy Q-t aztán már mehet is a bal egérgomb hosszan. De mondom még egyszer ez tényleg egy hülye rendszer még így is. -
-
Tényleg a BP-ket vissza tudtátok tradelni?
-
Ok, de nekem az a gondom volt most ezzel, hogy egyik videóban se volt ilyen akció, azokban úgy látszott, hogy simán bementek, becsukták az ajtót, és szép komótosan felporszívóztak, semmi nem zavarta őket. Ezért gondolom azt, hogy kivágták ezt a részt a feltöltés előtt.
Motoszkáló hang, meg nem volt jellemző.
Egyébként azt sem értem, hogy azt a pár dolgot, ami a gyorselérésben van, miért nem lehet közvetlenül egy-egy billentyűzet gombra kiosztani, sokkal gyorsabb lenne a használatuk, ráadásul látná azt is az ember, hogy mi zajlik épp körülötte, mert amíg az inventoryban tökölünk, semmit nem látunk abból, hogy épp mi zajlik körülöttünk. -
xundyingx
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Teljesen egyetértek, ugyanezeket gondoltam én is, hogy legyen valami "megkülönböztetés" amiért te elérted ezt a wipe-ot, mert azért kellett ehhez is egy 100 óra legalább.
Ez a része szerintem tarkovban jól megvan csinálva a prestige dögcédula és karszallagoknál. Persze ott dupla / tripla annyit kell grindelni és kiégni.
-
-
Egy-két youtuber is elmehet, a sunyi, sündörgős picsába, mivel a feltöltött videóikkal csúnyán megszopattak.
Eddig összesen 3 db kulcsot találtam a lezárt helyiségekhez, ma beesett a negyedik, ami az űrkilövős pályán, az egyik toronyhoz szólt.
Mivel ez a pálya, már a kezdetektől sem volt túl szimpatikus, így nem is járkálok oda, ezért előtte megnéztem két videót, hogy pontosan hogy lehet oda eljutni, meg hol van az az ajtó.
Mindkét videó tökéletesen mutatta, hogy mi, merre, hol, mindkettőn a kinyitották az ajtót, majd becsukták maguk mögött, és szép komótosan összeszedték a limlomot, majd angolosan távoztak.
Engem pont a pálya túlsó végén dobott be a játék, kilenszázakárhány méterre a toronytól. Már azzal elment 8-10 perc mire odaértem, mert volt egy-két neccesebb hely, amin át kellett sunnyognom.
Végül eljutottam az ajtóig, kinyitom, majd becsuktam magam mögött. Még annyi időm se volt, hogy szétnézzek, hogy merre induljak, amikor rögtön rám robbant egy ilyen tüzes, gurulós szar, és utána épp csak annyi időm volt, hogy belépjek az inventoryba, hogy kiválasszam a feltápolós cuccot, de használni már nem tudtam, rögtön ott volt a másik gurulós is, ami ki is fektetett.
Ez a fajta fogadtatás, egyik videóban sem szerepelt, gyanítom, hogy kivágták ezt a rész a feltöltés előtt, hogy majd szívjon a parasztja rendesen, amikor odaér.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy csak én voltam olyan kitüntetett helyzetben, hogy ilyen fogadtatás várt, mást meg nem. 
-
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szerintem fullos skin, meg írtam is korábban, hogy neten mindenhol mindenki azt kérte, hogy tegyék be a tutorialos skint. Hát ez az, úgyhogy aki megcsinálta megkapta

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy anvil reci jobban adná.
Azt többet használtam ebben a seasonben, mint bármi mást. 
-
Chalez
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én most abban nyomom, szerintem nagyon jó a buckalakó skin
Most már viszont célirányosan tartom meg a cuccokat ami kellenek a benchek-hez, scrappy jobban kapar, több xp jön, nagyobb stash, sztem jó ez így. -
BandiHUN
veterán
Szerintem ugyanaz kell... de lehet nem wipeolok pl. én többet/legközelebb, most elég sokat játszottam, de a benchek is alig voltak húzva pl, most jó lenne ráfeküdni komolyabbra+ARC-ok elleni cuccokra bp-kre, lényegében mindent beletoltam az expeditionba, és még steam acsi se járt érte

Az az 1 skin meg... most jó pár napig, hogy nesztek, én wipeoltam, de aztán úgyis más ruha lesz. Betehetnének valami jelzést a wipeosoknak, vagy pl. kiírhatná a szintet, vagy lenne reputáció ikon.
Legalább látná az ember, kivel áll szemben, számíthat-e rá, nem lepuffantja-e az exiten vagy ha kilőttétek az ARC-okat, nekem ez volt a legtöbbször.Plusz kéne egy backpack, amiben secure mondjuk az elsődleges weapon+2 quick use slot(ne bukd a gyógyit+a pajzstöltőt) +egy bónusz safety. Simán bevállalna az ember komolyabb ARC-okat/max a lootot bukná. Azért a nagyobb fegyverek kemény bukók, és még csak nem is jók ember ellen... a pvp-sek is max. eladnák.
-
Chalez
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem néztem meg tüzetesen, de az első fül valami hasonló cuccokat kér
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

/silenced, kapaszkodó van rajta meg egy szürke válltámasz/.
), ha én megdöglök hátha valakit fel tudnak húzni vele és pont ezen múlik a köre.
, szóval ritka a jó loot.A piros helyeket túrjuk és még így 70 óra játék után is rengeteg blueprint nincs meg. Ahogy kitapasztaltam a legtöbb mapon egy fuloos sticher és 4-es anvil/ venátor bőven elég a lila fegyóknak nincs akkora jelentősége.Ma vettem észre , hogy az utolsó 10 skillpontom ki sincs osztva ,de ahogyan te is írtad szerintem semmi jelentősége nincs .Tehát a wipe csak annak éri meg aki ezt pörgeti nap nap után és keresi a kihívást. Nekem tök elég , hogy azt viszek be amit akarok , mert ha bukom sincs semmi kb sose fogyok ki .
Jól gondolom, hogy ebből csak pénzt lehet kivenni, másra nem lesz használható?

Azt nehezen tudom elképzelni, hogy csak én voltam olyan kitüntetett helyzetben, hogy ilyen fogadtatás várt, mást meg nem.