Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Én viszont vissza tudtam menni a játékba, belépés után mondta, hogy tudok reconnectelni a map-re, rá is nyomtam, és bár nyílt terepen voltam és már csak 12 perc volt hátra (azaz kb 18 percig voltam távol) mégis élt a karakterem. Valószínűleg nem volt végig ott, mert a shieldből csak egy kevés hiányzott. Így meglett mindenem, és még egy kis loot is jutott mielőtt kijöttem

-
-
F-ECT$
titán
Mennék be most Hurricane Dam-re, hallom hogy betöltött a map, de a képen továbbra is a loading screen pörög. Ááá, mondom nyomok egy restartot, erre a játék se indul el: In Queue. Hát köszi, 100k cucc megy valószínűleg a levesbe.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
No, azt én is kipróbáltam
Eldurrantottam vagy 3-at,dont shoot-olva, leapervadászat közben Old Fort-nál, mire rájöttem, nem felni a földben az a pár izéke...
Sentinellel is jártam így, nappal nem igazán feltűnő a lézer, és 2 lövésből le tud durrantani. Csak ugye kör végén meg lehet nézni, ha raider lő le. -
-
duronx
senior tag
Wipe után totál gusztustalan a játék. Csak pvp szerverekre rak be. 6 körből 5-ben lelőttek, pedig nem is lőttem senkire.
2x a kilépőnél a gomb megnyomás közben. -
Eversmann
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg pénzt gyűjteni, 3 millió is kell majd. De mire eljutsz az 57. napig, már valszeg duplája, triplája lesz.
-
Azért ez jó nagy szívás.
Nagyon hiányzik a Tempest-em és a Bettinám....és a Hullcracker, Wolfpack....
De egyedül akarom megkeresni az összeset...aztán lehet egy pár nap múlva én is jövök blueprintekért könyörögni....
-
F-ECT$
titán
válasz
Triathlete
üzenetére
A Disarm Mine-hoz nem kell valami talent? Vagy azokat majd anélkül is lehet hatástalanítani?
-
Orbiteric
aktív tag
akinek van felesleges bp-je irjon üzenetet, még ma átvenném.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha ezeket berakod, kész vagy....látom a többi már megvan.
-
ACE-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ennyi időd van a következő wipe-ig összegyűjteni a cuccot meg a pénzt.
-
Sirandrish
legenda
Itt mit jelent az 57 nap?
-
Eversmann
senior tag
Összes vagyonom
Wipe után. Még szokni kell, hogy nem tudok egy lendülettel átfutni az egész pályán...
Apropó, Expedition megint újraindult. 57 nap még
-
F-ECT$
titán
válasz
Triathlete
üzenetére
A Probe-os. Bár most olvasom, hogy a Medical wing-es is megadja, ha már nyitott konténerbe nézel be.
-
F-ECT$
titán
Úúúúúristen milyen tré lett az új Trial szezon. Talán 1 van az 5-ből, ami csinálható, a többire akkora verseny lesz, hogy a sima pve lobby is átmegy majd full pvp-be

-
wandor0930
aktív tag
BPket jelenleg nem - ha lesz valami azt bedobom majd - de ha van valami cucc ami jóljönne újrakezdéshez szóljatok.
Van pár snaphookom vagy vitaspray, Anvil, augmentek esetleg napi egy Hullcracker stb. -
F-ECT$
titán
Hát jó, de bemész Dam-re, van vagy 8-10 fegyver láda, amit 1 raid alatt útba ejthetsz, és máris lesz az alapnál jobb fegyvered. Persze, a gyűjtögetés és fejlesztések nem lesznek meg egyből, de nem kell alap fegyverrel rohangálni túl sokáig.
Valószínűleg sokkal gyorsabban meglesz a már komfortos felszerelésed mint az első végigjátszás alatt
-
F-ECT$
titán
No mizu wipe-osok?

-
Ezt csináltam egész nap, csak Matriarch és Harvester-re mentem, csak fullos fegyverekkel, az invertory-t telepakoltam pink és gold cuccokkal és persze a gitár.
Leraktuk a gépet, örömzene, és a liftnél mindig kiszórtam a cuccot.
Volt, hogy több mint 10-en mentünk ki, hárman gitároztunk, meg egy shakeres tag.
Szerintem pár milliónyi cuccot kiszórtam.
Na, ez hiányozni fog holnaptól, amikor 1-es Ferroval rohangálok.
-
F-ECT$
titán
Ha már wipe: bementem spaceport hurricane-re. 5 perccel később spanwoltam, de már így se nagyon találtam ép cache-t. Épp útba esett a central elevator, gondoltam kimegyek ott. Gondolom egy wipe-os ember járt ott mert a lift körül szétszórva: gitár, vita spray-k, bp-k, 4-es full bemodolt gunok hevertek. El is hoztam egy párat

Ja és a cloak: eddig szinte sehol sem használtam, de így az event alatt tök jó, lényegében nem kellett egyszer sem harcba bocsátokozni a segítségével.
-
darkrock
aktív tag
Keresnék valakit aki nem resetel. Van 1000 seedem, aminek a fele az övé ha másik felét megtartja nekem
-
ACE-
addikt
Én elfogadnék Queen vagy Matriarch reactor-t. ha még van valaminek.
-
Egy Flow Controller, nincs valakinél feleslegbe?
-
F-ECT$
titán
-
Bohus84
tag
Ezek vannak feleslegben, egy Tempest BP-nek örülnék cserébe, az valahogy nem akar esni sehogy sem. -
BandiHUN
veterán
válasz
wandor0930
üzenetére
Ok!
-
ULPIUS
őstag
válasz
pandras83
üzenetére
Az achievementeknek sincs semmi értelme mégis szeretik kimaxolni az emberek, van akit érdekel van akit nem, a wipenak sincs semmi értelme szerintem én meg arra nem megyek rá, inkább úgy játszom ezt mint egy single playert amit szeretnék kimaxolni gyűjthető dolgok terén még addig amíg leköt a játék.
-
F-ECT$
titán
Hát ja, most sokan ezt farmolják. Egyébként a normál loot helyek milyenek a Hurricane alatt, érdemes azokat is átnézni?
Most mentem 2-t Dam-en, több raiderrel is találkoztam, mindenki friendly volt és talán kicsit sűrűbben találtam cachet is. Igaz jó része nyitva volt, és persze az egyetlen bp amit találtam, az már megvolt...
-
Orbiteric
aktív tag
akinek van felesleges bp-je irjon üzenetet, holnap d.u átvenném.
-
BandiHUN
veterán
Snaphook és Bobcat bp-m van még, ha valakinek kellene, ne vesszen kárba+2 queen reactor. Holnap mennek a levesbe...

Kisebb kurrens mati is van sok, asztalokhoz pl. -
HAGYMAFA
tag
Ez a viharos pálya amúgy egy vicc, rocketier nem látszik a viharban, de ő meglát, már kétszer nyírt ki így az elmúlt napokban, mert esélytelen előle megmenekülni, ha nincs a közelben fedezék. Esküszöm a legszarabb ellenfél az egész játékban.
-
pandras83
őstag
Vicces ahogy itt többen a begyűjtött bp-k száma miatt izgulnak, de magában a játékban jó ha háromnak veszik hasznát a 74-ből.
-
HAGYMAFA
tag
Nekem azt hiszem 70/74 a BP-ek száma, de fogalmam sincs mi hiányzik
-
HAGYMAFA
tag
Milyen BP van a cache-ben, hogy ennyire keresitek ?
-
ULPIUS
őstag
Most mindenki erre van ráállva szerintem abban a módban, ráadásul új trials sincs még. Én is mentem két kört tegnap buried city hurricane, ugyanez volt mint neked, pedig 29 percre dobott be, körbe futottam a pályát,10 adrenaline shot, 2 cachet találtam, abból egy már nyitva volt a másikban pedig nem volt BP csak valami II-es osprey.
Én nem fogok wipeolni, szóval szeretném megtalálni a maradék néhány hiányzó bp-t, de egyelőre nem adja úgy tűnik. -
F-ECT$
titán
Bementem 2 kör Spaceport Hurricane-re, mert kellene 2 BP. Kb 20 és 15 perc volt a 2 run. Az elsőben egyszer rám lőttek messziről, szerencsére el tudtam futni, de esélyem sincs egy épületben lapuló lővész ellen ilyen körülmények között.
De nem ez a lényeg, hanem hogy térkép alapján kb 20-25 lehetséges cache helyszínt találtam meg, ebből 3-nál volt ott a cache, és mind a 3 üres volt már. Pedig raiderrel összesen 2-vel találkoztam ez idő alatt. Nem voltam valami sikeres
-
HAGYMAFA
tag
Azt kilőttek
LOL Mi van ma? 3 kört mentem, 2-be rám lőttek, most ahogy elkezdődött a kör, kilőttek a faxba
Vasárnap van, vérpistikék játszanak? Persze no name szürke szarral, még jó hogy 4-es lila cuccokba voltam
-
kzolee216
senior tag
válasz
matebabaja
üzenetére
Az GPU instabilitási probléma lesz. Ha használsz OC-t, UV-t, akkor állítsd vissza alapra és úgy próbáld meg.
-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Három darab jöhetne, de csak mint koldus tartom a markomat
, adni nem tudok semmi értelmeset cserébe, a köszöneten kívül.
Másokhoz is egy, a fegyverbótos asszonyság küldetéshez, kellene 1 db Flow Controller, de azt meg ahogy utána néztem, kizárólag a Stellán lehet csak abszolválni, oda meg be nem megyek, szóval ha valakinek lenne egy fölösleges ilyenje, megköszönném. -
HAGYMAFA
tag
Ez egész jó kör volt
Ennyi reaktort még sose sikerült összeszednem 
Valakinek nem kell esetleg, mert így ezzel az 5-tel van vagy 11 db

-
darkrock
aktív tag
Wolfpack, Heavy Gun Parts BP vihető
-
válasz
wandor0930
üzenetére
De mit csinál vele, ha resetelődik az invertory?
Vagy átadja egy haverjának, aztán reset után visszaadja neki? -
wandor0930
aktív tag
Igen, egy resetelő írt privibe hogy vinné mindenestől.
Mire fájna a fogad?
-
huby80
senior tag
válasz
matebabaja
üzenetére
mindegyik pályán csinálja? nekem csak a havas páyán csinálta ! adtam a gpu nak egy kis feszt és megszünt ! a többi pályán sose crashelt
-
ACE-
addikt
válasz
wandor0930
üzenetére
Minden? 😭
-
wandor0930
aktív tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Elkelt
-
matebabaja
junior tag
Sziasztok! A nagy frissítés óta de szerintem már előtte is folyamatosan becrashel, mindig más hibával . Valamikor GPU Crash scene -Y ShadowDepts stb vagy Unhandled Exception hiba és van amikor tök mást ír mint a képen. 9800X3D és 5080 mellett. Más játékoknál nem csinálja. Újraraktam a játékot aztán nvidia drivert is frissítettem de semmi változás. Steamen már próbáltam a dx11 vagy dx12 es indítást . Ugyanúgy crasht. Vkinek van vmi tippje megoldása? Már nagyon idegel, hogy egy kört nem tudok menni mert 3 perc után kidob..van hogy a menüből is.

-
Eversmann
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Nekem egy Queen reactor, köszi
-
wandor0930
aktív tag
Resetelőknek vagy igazából bárkinek esetleg kell valami?
-
Delávégá
aktív tag
Kipróbáltam az új környezeti hatást. Ez a hurrikán mehet a kukába, szerintem. Nekem a játszhatatlan kategóriában van. Minden más része pöpec a játéknak. Rég volt hogy valami ennyire beszippantott.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
Control towerbe kell menni, és fel is kell venni a 2 cuccot, miután végigment a csík, asszem'

Gátolhatja, ha ilyen küldinél teli a stash, egy hasonló küldit én is 2x csináltam tegnap, sőt van olyan, aminél ha tárgy kell hozzá, ami sima cucc, be kell vinned/találnod újra, hiába volt kipipálva, hogy a tárgyat már leadtam, nem tudtam anélkül befejezni, a tatyóban kell lennie bent. -
Eversmann
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Flashback:
Ott nem elég bemenni
- find the shipping notes in the foreman's office (jegyzeteket kell keresni az iroda részen)
- Upon collecting the notes, you'll be able to learn that the LiDAR scanners were sent to the Control Tower A6 (majd át kell menned a A6 toronyba, második emelet-keleti részére, LiDAR scannert begyűjteni)Chalez:
Este nekem is volt, csak úgy meglátott. Elkezdett lövöldözni, még arc-okat is ráúszítottam. Nem zavarta, így is hátbalőtt
Ő így játsza a játékot. Profil természetesen csak sima Embarc account, vagy steam privát profil. -
Tegnap elkezdtem küldizni. 32es szinten már ideje volt...
Viszont a "Reach to Jiangsu warehouse"-os küldit nem adta meg. Pedig mèg a shipping documents-et is megtaláltam.
- Ilyenkor ùjra od kell mennem, vagy ez valami bug?
- Stashem mkst 280as mèretű. Ezt mèg lehet növelni? -
HAGYMAFA
tag
Jól kezdődik a nap, kijáratnál kilőttek, mondjuk elfelejtettem, hogy az este egy debilt knokkoltam, lehet pucéran kellett volna mennem

-
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Tegnap megyünk ki, Dam-en várjuk a liftet, a tetőn állunk négyen, mennek az emote-ok, az egyik tag meg fogja a fegyvert folyamatosan egy másik tagra.
Szól neki, hogy ne fogj rám fegyvert...szól még egyszer, de akkor már kiabált (orosz volt szerintem, akcentusból ítélve), nem hagyta abba, elővette az is a vasat, szarrá lőtte a lift tetején, "mondtam, hogy ne fogj rám fegyvert."
Közben megjött a lift, bementem, kérdeztem, hogy jönnek-e, azt mondják nem, menjek csak.
Úgyhogy mentem.... -
Chalez
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
Duóztunk öcsémmel, aztán oldalba támadtak a haverjával amikor egy wasp-ra lőttünk éppen, Tempest IV volt mindkettőnél... valaki már beírta neki a steamre, hogy rat... Mi freevel voltunk, kb spawn után 1,5 perccel, szóval nem veszett oda semmink. Kapot egy kis oltást, a dédapám kocsis volt, szóval van miből válogatnom @&#@đ

-
HAGYMAFA
tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Oks, átpasszolom majd.
Vannak a játékban debilek, most egy faxi a fejszéjével elkezdett ütni, elfutottam előle, futott utánam azt ütött a fejszéjével, kilőttem a picsába, akkor meg rákezdett, hogy miért lőttem ki? Meg elkezdte mondani közeli raidereknek, hogy kilőttem... WTF
De rendes voltam, mert a kijáratnál knockoltam, szóval ki tudott menni, ha akart
-
Chalez
őstag
Van itt Tibinátor nevű f@sza gyerek? Nyalja meg a bal heréjét egy kismókusnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy hogy a rákba boldogulok vele, hát öröm e bódottá lesz, ha mindet elbuktam emiatt. 
Sentinellel is jártam így, nappal nem igazán feltűnő a lézer, és 2 lövésből le tud durrantani. Csak ugye kör végén meg lehet nézni, ha raider lő le.
2x a kilépőnél a gomb megnyomás közben.

RazoR