- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Yettel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-25 19:24 Téma összefoglaló

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tense
támogató
Van valakinek Hullcracker? Mára már nem tudok venni
-
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
Uhh,sry,most nézem,hogy elírtam,Equalizert keresek(a sugárfegyó),Tempestem van!...
-
Tense
támogató
-
darkrock
aktív tag
-
ULPIUS
őstag
Először fel kell tölteni az összes cuccal amit kér a játék, több lépcsőben és csak utána lesz aktív ez a damage gyűjtős dolog.
November közepe óta játszom vele és egyszer sem reseteltem eddig, azért van ennyim, szinte csak friendly pve jelleggel játszottam sokáig, semmire nem költöttem szinte csak hordtam eladásra a lootot, de volt már 6mill körül is de megcsappant amikor elkezdtem pvp-zni direktbe. Amúgy ez nem nagy szám, sokaknak simán 8-10 millió -
Tense
támogató
-
ULPIUS
őstag
-
BandiHUN
veterán
Ha van esetleg Tempest BP-d...
Én most nem resetelek, alig van bp-m, igaz a legtöbb jobb dolog, de pont ezért nem resetelném már... Amúgy kész, csak nem indítom el. Most úgymond "végigjátszom"
Küldik, ilyesmik. Az új map baromi jó, este csak ott mentem, észak-Amerika, minden kör zenélgetős, 10+ raider utolsó exiten, gitár, furulya, mindenkinél defib és min. hullcracker, békés loot, minden is kilőve, még a kincskeresős eventen is túrtuk a partot, fun, bomba, facethugger, minden volt, régen nevettem ennyit... 2 új bp is kiesett már, ez a rakétahátizsák+ az eséstompító mat... -
darkrock
aktív tag
-
Tense
támogató
Én ma még egész nap tolom, de azt se tudom hol kell megnézni mennyi a dmg? Vagy Projektet kell hozzá indítani? Én csak játszom
Tempest jól jönne, vagy bobcat

Nem állhatok rosszul, mert ma Hullcrackerrel kb 500 ammot toltam el, igaz egy része mellé ment
Ahogy látom, ha ez az, messze van még a 100k 

-
darkrock
aktív tag
-
Tense
támogató
-
Eversmann
senior tag
-
Tense
támogató
Ok, holnap vagyok egész nap szerintem, most fejeztem be, mára elég volt
Embark ID - Tense#7224 Discord meg [Tense Discord] -
Triathlete
senior tag
Annyira jól sikerült a fegyverkopás módosítása, hogy az összes gun part, és mechanical componentem sikerült kinullázni két nap alatt, amit az első wipe óta halmozok, és hordom most is ki. Anvil, Renegade amit használok 95%-ban, kb 200 lövést bírnak míg nullára kopnak. Nem sírok mert a stash 60%-a fegyverekből áll, de az első wipe óta gyűjtögetem, de ha marad ez a tendencia, akkor másfél-két hónap után gatya mindennek.
Aki most száll be a játékba biztos élvezheti ezt!
-
Eversmann
senior tag
-
Grillo
őstag
-
Tense
támogató
Ugyan ez volt tegnap, elkezdtem élvezni, senki nem ölt meg egész nap, nem buktam semmit, ma viszont első meccs, minden oda, Tempest IV, sok full cucc, a következő meccs Hullcracker IV oda, minden mással együtt, 3. meccs, veszek újra Hullcrackert felhúzom 3-ra, minden oda szintén, és az a vicc, nem ember ölt meg, hanem az új pályán, nem tudtam fedezéket találni stb.. napi 2x lehet venni Hullcrackert azt hiszem megvettem mára az uccsót, ha elbukom van még egy Anvil III, és ennyi
Mind1, már nem idegeskedem rajta, Tempest-et sajnálom nagyon, soha nem lesz többé 
Néha jó soloba, de néha jó lenne ha nem egyedül kéne menni, hiába van dc-m nem értem az emebereket, itt a hétvége lehetne tolni, nem jön senki
-
Eversmann
senior tag
-
kiezTe90
senior tag
-
Tense
támogató
Lassan 55lvl, nem gondoltam volna hogy idáig eljutok, tekintettel arra, amikor megvettem 1.5 hónapig nem is játszottam vele, nem tetszett, de pl. ma egész nap
-
lnk
aktív tag
-
Frod
addikt
-
lnk
aktív tag
Sziasztok
Megerősítést vagy kiigazítast kérnék. A wipe projekt már rég kész. Engedett is jelentkezni. A 100 k dmg nincs meg. De nekem akkor nem is kell ugye? Az annak van aki szeretné magának az előző wipe-ból elmaradt 5 skillpontját? Vagy ennek a wipenak az 5 pontjáért megy? Ha van ott valahol infó erről a wipe ablaknál akkor bocsi , de most nem tudom megnézni.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Ha az időt nézzük, akkor csak hátráltatott az az item. Én is azzal próbálkoztam először, és alig jutottam jutifalathoz. Aztán elkezdtem csak rohanni, és pár óra alatt kimaxoltam amit kellett.
Az ötlet jó volt amúgy, már ami a cloak használatát illeti, de csak túlzóan körülményessé tette az amúgy faék egyszerüségü feladatot.. -
Tense
támogató
-
Frod
addikt
-
pendre54
addikt
Nekem van feleslegbe egy MK3 Survivor BP-m, amit ugyan már egy jó hónapja odaígértem egy itteni kollégának, de valahogy az istennek sem jött össze a találkozó vele.
Szóval, azért az egyik ilyen repülős izé BP-ért, cserélhetünk. Embark ID-m: pendre#6734, de majd mindenképp egyeztessük az időpontot, mert az utóbbi időkben már ritkábban lépek be.
Konkrétan, már vagy egy jó hete a tájára se néztem.
-
kiezTe90
senior tag
Tegnap leültem mentem pár kört az új pályán! Nagyon jól néz ki, látványos, sok az ARC, és ennyi. Nem olyan bántóan nagy (szerintem lehetne nagyobb). El lehet rajta lenni egy darabig. Viszont ez a fegyver romlás brutál. Körönként Anvil-t javítani nem esik jól. Már figyelek arra is, hogy hozzak ki cuccot ami kell hozzá. Kiesett a fehér zászló tervrajz meg 2 új item tervrajz. (Amivel "repülni" lehet a tököm tudja a nevét) Ha valakinek majd kell 1 akkor jelezze, szívesen odaadom. Ha van cserébe egy Mk3 survive az jó(sose lesz meg
), de ha nincs az se baj. -
Tense
támogató
"Jah igen, a Photoelectric Cloak meg kb kuka - kellett a játékosoknak használni a legutóbbi eventen annyit."
Kicsit lemaradtam a játékban, pár hete nem toltam, tegnap toltam párat, észrevettem hogy a kedvenc eszközöm kb 10 másodpercre csökkent vagy 30-ról, hát ez így valóban kuka, ha 30 méterre van fedezék már nem jutsz el oda
-
ujbayard
csendes tag
egyetertek. Bar a ket eltero tabort nem nehez megoldani, eddig minden jatek megtudta. Lsd sima arkok Ma a liftbe kentek hatba egy dontshootolo friendly player. Ja 4x kellett lonie, mert nagy gyakorlott is volt, de mar elugralni sincs kedvem. Inkabb kinyomtam gamet utana
-
Triathlete
senior tag
Hát nehéz ez fejlesztői oldalról is, hiszen két teljesen eltérő igényű tábort kell kielégíteni.
Én PVE szempontról tudok csak nyilatkozni, hogy ha nem kellene attól tartanom, hogy lootolás közben szednek le a "PVP istenek" akkor pont leszarnám az emelt kopást is.
Viszont így, hogy egyszerre jön minden könnyebb arcból kettő, a vaporizerig bezáróan és közben még "IamYourNewDad5789" is engem akar megrakni a IV-es Ferroért egy emeletről feljebb az már kicsit sok tényleg.
Szerintem semmi gond nem lenne, ha az ABMM-et nem manipulálgatná a PVP-s tábor. -
ujbayard
csendes tag
Ugy konkretan kezd sz.. lenni egesz
hatbaloves, fegyverkopas, 2 kifagyas cuccvesztessel. De legalabb elkezdtunk reportolni, had dolgozzon vele valaki, ha mas nem a rendszer
-
Triathlete
senior tag
-
Grillo
őstag
-
kiezTe90
senior tag
-
ULPIUS
őstag
Hotelről még annyit, hogy szinte semmit loot nincs benne főleg a méretéhez képest üres az egész, kulcsos szoba van több azt láttam de sztem ez így fura egyelőre.
Viszont összességében azt tapsztaltam, hogy több lőszert és fegyver kieget lehet találni mint eddig tök sima fiókokkban, tárolókban stb ahol eddig nem igazán.
Ezt az új detektort is kipróbáltam, na az meg ilyen nagyon türelmes embereknek való, baromi hamar lemerül és még el is használódik közben
max akkor fogom használni ha muszáj, kb 10 percet elbohóckodtam vele a beachen, azalatt 4 táskát találtam a homokban, egyetlen érdemleges loot volt, egy arany hajómodell, a többi kukázás. 100ról 30%-osra tört az eszköz ennyi idő alatt... -
Frod
addikt
Riven Tides - Patch Notes 1.26.0 | ARC Raiders
Weapon durability loss on shot
We've heard a clear frustration that maintaining high tier weapons is very expensive compared to the lower tier ones. We want high tier weapons to have more longevity compared to low tier weapons, so we're adjusting durability loss on shot to match this:
Common weapons: +75% durability loss on shot
Uncommon weapons: +50% durability loss on shot
Rare weapons: +35% durability loss on shot
Epic weapons: -5% durability loss on shot
Legendary weapons: -10% durability loss on shotÍgy sem jutottam a játék elé kb 2 hónapja, de ilyen nerfek miatt nem is vágyom vissza egyáltalán, mert ez már tényleg arról szól, hogy napi szinten nyomd a grindot, hogy legyen mati - most éppen - javítani.
Reddit alapján egy stack heavy ammo ellövése után az Anvil IV 130-ról 76ra "törik", szóval max két körönként lehet hegeszteni, de a kék fegyvereket is durván érintette ez.
(Nyilván aki mindennel is tele van, annak gondolom gond egy szál se)Jah igen, a Photoelectric Cloak meg kb kuka - kellett a játékosoknak használni a legutóbbi eventen annyit.
-
Grillo
őstag
-
ULPIUS
őstag
Jó vibe-ja van az új pályának, nekem kicsit a Dead Island jut róla eszembe főleg a hotelnél meg a beachen, már már nosztalgikus, csak a zombik hiányoznak

4 sima kört mentem, abból az egyiken lelőtt egy patkány ( I-es kettle) miközben egy shredder és valamelyik golyó üldözött a hotelben, remélem utána bedarálták őt
pedig megint kb 2 hete nem lőttek rám, igaz mostanában alig játszottam.
2 új BP viszont így is lett már, a fehér zászló meg a másik még nem tudom mi
-
pandras83
őstag
A hotel nagyon hangulatos, meg kell hagyni. Mindazonáltal....a teljes térkép mérete csalódást okozott. Olyan mint egy átvariált és lezsugirított Spaceport a kelleténél jóval több repülő Arc-kal. Utóbbi max addig hasznos, amíg az Expedition 100K damage-et össze nem jön, utána max frusztráló lesz. Nagyobb, többszintes épületekkel (mint az a bizonyos hotel) sűrűbben beépített térképre számítottam. Élvezettel fedezem fel, de mint új tartalom, hamar el fog fogyni. Boldogan fizetnék egy térkép csomagért 25 eur-t is ha kell és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
-
arpi6k
addikt
Szerintem szuper lett az új map.
-
darkrock
aktív tag
-
ImpersonatoR
addikt
-
xundyingx
tag
-
Eversmann
senior tag
Kijött az új patch, Tides pályával együtt. Hááát, nem sok lift van rajta
Cserébe az összes ellenfél megtalálható rajta.
-
darkrock
aktív tag
Ennyi lett ez a Trial szezon, egyéni rekord
-
arpi6k
addikt
-
venom8888
őstag
Sziasztok.Ha most kezded, vagy csak keresel egy normális csapatot, itt a helyed.Mit kapsz nálunk?– Nyugodt, mégis aktív közösség– Nincs toxic, csak chill + skill– Esti gamek, beszélgetés, coop, fun– Új és régi játékosok egy helyenHa:meló után játszanálnem akarsz egyedül grindolnikell egy jó társaságakkor csatlakozz hozzánk
[link] -
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
Na jót bandáztunk...
Azért a végén nem kellett volna "lenéznem" a földszintre
Esés közben se tudtam elkapni a kötelet, valami rohadt bug, simán rányomtam lemenni az E-re, ugrott picit felfelé, aztán szabadesééés...
Stellán meg még sose voltam ilyen rövid kört
No de itt mégegyszer a Hullcracker bp küldijei:
Fentről indul, a zöld vonal mentén ahogy jönnek a küldicímek, a jobb oldali részben mindkét ág kell, és a jobbra legszélső adja végül a bp-t, a küldi címeket kell nézni, azt megcsinálni.
-
ujbayard
csendes tag
Sracok, tud valaki biztosat hogyan lesz most akkor a wipe? Minden cuxxom adadhato akkor masnak, mert alig fog kelleni ha sebzek eleget? 3,5 nap mulva nyilik ablak, eddig ha indultal, a cucc elveszett, kiszamolta mennyi pont es reset. Most a cuccok.atadasara lesz ido a sebzes eleros idoszakban, vagy most kezdjem atadni? Emellett penz is csak akkor kell, ha elozobol.maradt el skillpontom? Kicsit kaotikusnak erzem, de nem szeretnem a teljes vagyon bukasat. Koszonom, ha valaki tobbet tud es megisztja
-
xundyingx
tag
De ha megmarad ekörül a játékosszám akkor nem lesz ezzel semmi baj... Csak nyomassák a contentet (és dolgozzák át a megígért expedíció rendszert).
-
Frod
addikt
PC-s számok (legalábbis a Steam, de kb úgyis az számít) nyilvánosak.
-
SoulReaver
veterán
Sokat esett vissza a játékos tàbor?
-
pandras83
őstag
Képtelen vagyok felfogni ezeket, főleg ha hozzám hasonlóan te is zéró pvp-ben veszel részt. A sok frusztrált, unatkozó, abuzált vagy nem tudom miért, de sérült módjára viselkdő agyhalottnak miért kell más cucca. Ebben a játékban minden sokkal egyszerűbben megszerezhető ha pve-t játszom.
-
Triathlete
senior tag
-
wandor0930
senior tag
-
Frod
addikt
Látszik, hogy befostak a népharagtól, egyrészt ezek elég alacsony számok - ennél biztosan több volt az eredeti tervezet -, és az ablakot is kinyitották 5 nap helyett 14re.
-
wandor0930
senior tag
-
pandras83
őstag
Jól sejtem hogy ez az elvárt 100.000 dmg miatt több player vs player interakciót fog eredményezni? Értsd: gyakrabban leszek hátbalőve az alatt a két hét alatt?
-
wandor0930
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
-
Thrawn
félisten
A friss infók alapján kb két heted lesz megcsinálni 20db Bastion killt.
Az 5 milla jó sok Hullcracker ammo
-
ujbayard
csendes tag
-
ujbayard
csendes tag
Ugy ertettem, hogy ezt a wipeot mar lenyomhattuk volna a regi rendszerrel. Most azert farmoltam meglegyen a sok milla is, de tok folosen, hiszen elveszik. En mar kesz vagyok, erre meg jatszhatok istentudja mennyi damageos 5 napot, ahol ki tudja mennyien lodoznek osszevissza, hol lesz a hatar. Ez olyan, mintha allamvizsgad elott benyognek nem a tetelek lesznek, hanem fozoverseny. De oke
-
BandiHUN
veterán
-
Chalez
őstag
-
Frod
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Chalez
őstag
-
ujbayard
csendes tag
-
Thrawn
félisten
-
Chalez
őstag
Nekem kész az expedíció, eddig mindig megcsináltam, ez lenne a harmadik, lóvé van gyűjtve rendesen, projektek kész, stb...
Viszont csütörtökön a jobb vállamon rotátorköpeny rekonstrukciós műtétet kellett végrehejtani, így hetekig esélytelen, hogy érdemben tudjak gémelni.
Szóval csesszék meg az anyjukat, főleg az, aki ezt az 5 napos akciót még kitalálta
Max megpróbálom kontrollerrel, vagy esetleg úgy, hogy az egész alkaromat az asztalra teszem, és csak csuklóból egerezek.
-
Sirandrish
legenda
Az jó...akkor szerintem kihagyom

Jelenleg úgy érzem hogy esélytelen hogy nulláról kezdjem...félő hogy ott rohadna meg a játék
-
Triathlete
senior tag
Lesz egy pár napos periódus amikor meg kell erősíteni, hogy akarod.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy ha megcsináltam az expedeciót a wipehoz, akkor már wipeolok is? Mármint már nincs visszaút?

-
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
Én nem fogok már resetelni, csinálgatom amúgy, de csak a beadandókat dobom be, a plusz x összeges részt nem. Anyag amúgyis van, ad egy kis motivációt is, most jól elvagyok, ma is ment pár kör, maxolgatom a missziókat+ott van a kis expedíció vagy mi a fene, ott most vagyok ott, hogy csupa új cuccos lap, és szégyen, de még nem is voltam az új módban, pedig már stabilan 4-es hullcrackerrel csavargok, stitchen kívül már mindenre az, vagy seeker, így egész jó, és sokan hálálkodnak, mert segítek, ma is volt, aki 3 bp-t is dobott, mert megmentettem... de nem fogadom el
Stash is optimalizálva, hely is van, de minden dologra van anyag, ha épp nem jutnék ki, de bonyolultabb ellenfélhez csak exit közelében megyek, most vagyok ott, hogy a gyorsabb kúszásra tudok dobni 5 pontot, bár ma is 2x felhúztak... pedig kijutottam volna.
Most mintha "békésebb" lenne a gém. Mintha kevés ember lenne csak bent, senki nem rohan lootért se úgy, se nem veszi komolyan.
De az ARC-ok is furák, több helyen az volt, hogy csak feküdt a földön a repülő ARC, akkor szállt fel, mikor közelbe értem, de nem, mert észrevett... a játék nem aktiválta, mert a kutya se járt még arra. Missziókon se vagyok egyedül, valaki mindig csinálja ugyanazt, de full nyugiban+köszönés, felületes loot, nem törekedik még piros helyen se senki mindent tarolni. Szerintem holnap agyon leszek szívatva, mert ma túl laza volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még 3 rocketeert is lelőttem, pedig nagy mumusom
Így azért funabb, hogy megcsináltam a hullcracker bp-t...
Egyébként van +1 wolfpack bp-m+1 gázos-robbanós gránát, ha valakinek kell, bár ez utóbbit már nehezebb kraftolni, de asszem'firefly cucc kell pluszba, de a firefly 2,esetleg 3 hullcrackerből megvan, azt könnyű szerezni/sokan otthagyják a roncsokat, egész jól lehet guberálni.A hullcrackerhez vezető küldi sorrendet már tettem be
Könnyen megvan, utána nem kell tartalékolni/ugye nem csak napi 1 vehető, mert a 30k egy random körből kijön, de ha bukó... És ha későn veszel, nap végén, másnap kezdéskor még nem lesz, mert 24 óra, és ha bukod, lehet baromkodni kis fegyóval.
Snaphook bp-re hajtok majd.
De bp kevés is van+esni nem esett pl. ma se. Igaz a java van pont meg. Újak még semmi, kiegem fegyóra szinte semmi
Mondjuk előző resetnél kb. minden kisebb cucc esett, de anvil nehezen lett pl. Most meg lvl10 alatt kiesett+az mk3-ból a megnemhalós kikúszós, nemrég esett füstgranyó, mehetek az új cuccokat szerezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flashback
veterán
Akinek kell Torrente BP vegyen fel: Flashback#0020
-
Eversmann
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Minél több idő telik el az első wipe óta annál jobban megerősödik , hogy felesleges újra csinálni, ilyen feltételek, jutalmak mellett.
Plusz, elindult a duatlon szezon és mindjárt a triatlon is. Lehet edzeni állatba' és nem attól fosni, hogy valamelyik gyógyegér mikor bassza tönkre 20perc munkáját! -
ujbayard
csendes tag
Kicsit en is elbizonytalanodtam. Pl en akkor nem lerek ra, akkor most hiaba csinaltam meg mindent, osszeszedtem.egeszet, megy a levesbe? Elolvasom majd reszletesen, de pont azert volt jo az az idoszak, mert nem kellett ott ulni
Elolvastam, nem csodalom felrobbant a net... nezek masik jatekot ha par nappal egesz elott valtoztatjuk a szabalyt. Vicces
-
Frod
addikt
Passz, én vagy 1.5 hónapja nem férek a játékhoz, de kiindulva abból, hogy random találnak ki mindent, közvetlen előtte, majd közlik aznap amikor nyílik az ablak

-
ImpersonatoR
addikt
-
darkrock
aktív tag
Jupiter BP-t keresek, ezeket tudom adni BP: anvil, venator, vulcano, heavy gun parts, stable stock 3, vagy bármi mást ha van
-
wandor0930
senior tag
Én sem voltam fent mostanában, kicsit pihentetem.
Ez lesz az első expedícióm kíváncsian várom milyen kihívás elé állítanak.
Nem annyira örülök neki mert gondolom ez azt fogja jelenteni hogy abban az 5 napban extra aktivitást kell nyújtani.
Eddig volt idő felkészülni most viszont ha abban az 5 napban valami közbejön baxhatod az egészet. -
Sirandrish
legenda
-
Frod
addikt
Fura, hogy 4 napja nincs hsz, amikor a külföldi közösségek azért dühöngenek rajta, hogy mit találtak ki a most esedékes expedícióra.
A Triumphant Exit | ARC Raiders
"Instead of gathering stash value and coins, players will now have to deal damage to get all 5 skill points (regardless if it’s your first, second or third expedition)." -
Eversmann
senior tag
-
ujbayard
csendes tag
Nyomja ma valaki pve, sima futasok?
-
Thrawn
félisten
-
Frod
addikt
Patch Notes 1.24.0 | ARC Raiders
Jövő héten nincs patch."There will be a store rotation next week but no planned patch in preparation for the Riven Tides update coming at the end of April. The team is full steam ahead polishing the last bits and bobs of the new map and content for you!"
-
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
-
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
-
ujbayard
csendes tag
-
Thrawn
félisten
Jól tudom, hogy hó végén kapunk új mapet és egy új Arcot?
-
ujbayard
csendes tag
-
BandiHUN
veterán
Időről időre kapsz patkányt/ ARC nehezítést, utána jellemzően dobsz egy bad minősítést a pvp-re vagy az AI enemyre, a kövi kör már jó lesz...
Szerintem ennyi kell is.
Hullcrackert meg küldi adja a bp-t:
Itt van, hogy hogyan jönnek a küldik, melyiket kell vinni, a középen a zöld azt jelenti, hogy ott mindkét ág kell, nem nehéz, de vannak, ami 1 kör alatt kell, de simán ráguglizva ott lesz képes help, hova menj, mit kell látnod.
De, akinek kell, csinálok 1-2 Hullcrackert... a missziók megvannak mondjuk gyorsan, én olyan 4 órát tettem bele, de volt benne, hogy ugye a köröket kitöltöttem, kivéve, ami 1 körben-es, no, ott iszkoltam ki+2 cuccos tatyó ajánlott, max annyit kell kivinni, de itt figyelni kell, mert így ki tudsz küldinél vinni tárgyat, amit csak ha visszaviszel+kidobod tudsz eliminálni, megszerezni újra meg kell(adott helyen esik 1 vagy 2 doksi, stb, nem kommersz dolog kell), ez csak akkor segít, ha kész a küldi minden, és meghalsz. Hatch key ajánlott. Free-vel is megy amúgy, ott csak spawn miatt volt rosszabb, mert 17 perc+messzire rakott mindig Burieden.

-
BandiHUN
veterán
Megrendeltem épp most az újat, immár cserélhetővel...
Fene egye meg. Szerencsére 10k-ból megúszom +1 db 70centis egérpaddal(bill+egér alá full, külön kis Razer van az egérnek, de sok a bármilyen kéztámasz), eddig is egy itt vett használt uRage volt csak ugye... Meetion MK006Pro lesz, ez is tkl(nincs numerikus, de F-ek vannak, és full rgb, 8k),megláttyuk.Nyertünk! macskás fadísz
-
ULPIUS
őstag
Ez már ezerszer ki lett tárgyalva, nincs olyan, hogy 100%-ig biztos pve/friendly lobby. Lehet aki rád lőtt szintén sosem lőtt eddig senkire de most éppen olyan kedve volt vagy be volt rúgva vagy akármit képzelj mögé stb. de az is lehet, hogy nem talált a játék elég olyan játékost a meccsre akik mindig friendly-k.
Ez továbbra is probléma játékkal, hogy emiatt a viselkedést szelektáló rendszer miatt a pve-sek elkényelmesednek és azt hiszik, hogy soha senki nem fog rájuk lőni. Ez egyelőre nincs biztósítva a játékban ezért folyton résen kell lenni. Ez van. -
Flashback
veterán
Eddig tök jó PvE köröket nyomtam erre a kezdésnél valaki pofánlőtt egy 1-es Anvilel. Szépen elbuktam az epic Hullcrakert meg a többi epic cuccot. Sose lőttem senkire (eddig), akkor miért dobott össze PvP-s arcokkal? Most mi történt?
-
ujbayard
csendes tag
-
Eversmann
senior tag
Arc Raiders "előrejelzés", időjárás, eventek, kondíciók... 20 órával előre
-
Eversmann
senior tag
-
BandiHUN
veterán
Nna, megvan a 2 frequency modulation box, majd küldjön füstjelet, aki kérte...
+van ion sputter 1+2 magnetron is, egykét shredder gyro is akad... egyébként jöhet kérés anyagra, küldicuccra... bp csak egy blazing grenade van, de akinek kell...
4 kör teljesen szuper kört dobtunk Stellán, friendly, bandázós, 1 spawnom volt jó, de az is assembly workshop
Bastiont is lövöm ezerrel, eldurran, örülés, bandázós ökörködés kifelé, kijövök, erre már nem is kell, kimaxoltam már az asztalt... 
Már csak 1db surveyor vault kell, majd szétnézek a rombuszokban...maxos a többi asztal.Viszont sz... akodik a billentyűzetem, uRage Exodus 860 TKL, blue switch, de forrasztott...
Szerintem sok volt neki a game melletti vape. Vacakolnak a gombok, erősebbre jó, de van, hogy nem érzékel, amit meg nem használok, na azok gatya, most vettem észre... 
-
xundyingx
tag
Egy Canto BP érdekelne bármelyikért cserébe! Azért még jó lenne kipróbálni az expedíció előtt! :')
"> -
Triathlete
senior tag
Sokmindennel egyetértek, de szerintem pont ezekkel indirekt módon próbálják eltolni a játékot a PVE vonalba, anélkül, hogy dedikáltan szétszednék a két tábort. Én is húzom a szám jópár dologra, de próbálom ezzel magyarázni. Persze ez önmagában nem fogja megállítani a 18-ik percnél beszálló free loadoutos majmot, hogy loot közben hátbalőjjön, de volt addig bő 10 percem tevékenykedni, és haladhattam az új projekttel.
NA szerver nálam crossplayyel még mindig egész vállalható, de tényleg picit fáradt nálam is a dolog, de nem tudom mi az ami vissza tudna rántani az első 100 órás állapotba. Az új map meg kondi aligha....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kompakt vízhűtés
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- GoodSpeed: MacBook NEO - tapasztalatok!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Én egyébként még egyszer sem reseteltem, egyelőre nem is fogok, de az elsőhöz anno összegyűjtöttem mindent amit kért csak nem nyomtam rá. Már alig játszottam de az elmúlt napokban az új pálya miatt visszatértem)
Küldik, ilyesmik. Az új map baromi jó, este csak ott mentem, észak-Amerika, minden kör zenélgetős, 10+ raider utolsó exiten, gitár, furulya, mindenkinél defib és min. hullcracker, békés loot, minden is kilőve, még a kincskeresős eventen is túrtuk a partot, fun, bomba, facethugger, minden volt, régen nevettem ennyit... 2 új bp is kiesett már, ez a rakétahátizsák+ az eséstompító mat...

Azért a végén nem kellett volna "lenéznem" a földszintre

RazoR