- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
meglátásom szerint egyrészt anélkül is teljesen stabil lesz ez, elég szilárd/merev a PLA, másrészt ha indokolt is lenne statikailag akkor sem ér sokat, ahhoz átlóban kellene lennie (feltéve, hogy a csavarodás és oldalirányú mozgás megakadályozása lett volna a cél).
nyugodtan elhagyhatod, csak anyagpazarlás. -
oba
addikt
Ha esetleg valakinek van kedve/ideje ránézne erre a modellre? Google drive link: [link]
Én rajzoltam, egy szerszám tartó/rendszerező lenne az asztalra. Teljesen kezdő vagyok, olyannyira, hogy még a nyomtatóm sincs meg
Egy Bambu A1-et fogok majd venni nemsokára. A Bambu Studio töménytelen mennyiségű supportot akar generálni hozzá. Erre tényleg szükség van, vagy csak túl óvatos és akár support nélkül is mehetne ez? PLA-ból nyomtatnám majd. -
Sketch001
tag
válasz
Sketch001
üzenetére
Egy sovol sv08 / centauri carbon / bármelyik anycubic kb/ a legtöbb creality is tud elég jó minőséget már, és attól függően hogy mennyire akarsz belemaszni a lelki világába akár hobbizni is többet lehet velük... Mondjuk a bambuval eleve alig tudsz bármit tenni, úgyhogy ahhoz képest bármi többet ad ha szerelni szeretsz.
Egy jó voron kit sose rossz ha tényleg csavarhuzozni kell, ott már vannak izgi dolgok.... Egy vzbot...
-
soldi3r
veterán
válasz
Sketch001
üzenetére
Ez érdekes. Pl melyikre gondolsz? Ha találnék olyan mozgásvezérlőt, ami hasonló szintet tudna, mint pl ez a kettő, akkor lehet építenék inkább. A makerbase oldalán van néhány, csak még nem olvastam utánuk.
Hirtelen fejszámolva az sem lenne több, viszont mechanikailag ezektől lényegesen stabilabbra lehetne csinálni.#52630Imy, Akkor azért az sem minőségi anyagokból van összerakva.
-
kavalkád
senior tag
válasz
ptesza
üzenetére
szvsz nem releváns hol voltak, valahonnan el kell indulni minden cégnek, csak az számít most hol vannak és meglátásom szerint ügyesen eltanulták másoktól a szakmát, sőt van amiben már őket koppintja más, lásd beépített szárító funkció a filament tárolóba.
a supportról nincs tapasztalatom, de lehet az ő usereik is megkapják ugyanazt amit a Bambu nyújt, passz. a Bambu trendet teremtett a megoldásaival, az Anycubic meg ügyesen lemásolta, a belépő szektorban már nincs semmi előnye, az S1-et is csak bekapcsoltam, elkalibrálgatta magát és azóta olyan minőséget nyomtat ami nekem varázslatszámba megy az Elegoo Neptun után, ahol minden nyomtatás előtt kalibrálgattam vagy 10 percet
én az árakat néztem amikor váltottam és nem bántam meg a Kobrát, nem tudom, hogy hobbi nyomtatásra mit tudna extrát nyújtani a Bambu ami nekem hiányozna és megéri a kb. dupla árat. -
Sketch001
tag
Igazából a bambu a kezdő tömegnek mondás, ott van valós értéke. Abszolút vállalható minőséget hoz kb 0 kalibracioval, manuális trukkozes nélkül. Be van profilozva minden nozzle, rengeteg retegvastagsag azon belül is, anyagok, etc. Haladó userenek aki szeret ilyeneket magának csinálni nem tétel, de annak van más, olcsóbb nyomtató is, vagy hasonló ában nyitottabb okoszinsztema.
-
Joshi
titán
válasz
ptesza
üzenetére
Én a Bambu P1S nyomtatási minőségétől nem estem hanyatt. Nem mondom hogy nem jó, de messze nem tökéletes. Ezt a minőséget a végén már egy Anycubic Kossel Deltával is hoztam, persze a delta nyomtatók saját hibáit hordozva. A Bambu "ököszisztéma" tetszik nagyon, meg hogy mindent is lehet hozzá kapni, habár ez utóbbi ma már igaz minden más gyártóra is.
-
kokokka
addikt
válasz
ptesza
üzenetére
Értik, hidd el. 3db Anycubic-om van itthon, mindegyik hibátlanul teszi a dolgát. Nem ezer dolláros kategória persze. Sőt, a resin nyomtatóm is Anycubic, és ha én nem cseszek el valamit, akkor egyik sem fog. Az, hogy a mai világban ki kiről koppint meg már qrvara nem téma szerintem. Még átgondolom de lehet, hogy jön az új gépük is.
-
ptesza
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Lehet, de melyik Bambu nyomtatónál nem kapott a user tökéletes támogatást és full ingyen? @Soldier: A P2S árazása a tudásához mért. Ezen az áron mostanság még sorba is kell állni érte. Dehát több út van. Mindenki azt vesz amit megengedhet magának. Az Anycubic kb. sehol nem volt amíg neki nem állt koppintson a Bambut. Azt jól tudnak, de mi van ha nem értik?
-
syler123
veterán
válasz
ptesza
üzenetére
Azért a P2S-nél még vannak gondok, amik remélhetőleg javítva lesznek.
-
ptesza
senior tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Mivel egyértelműen szeretnél több színt nyomtatni, vedd a P1S vagy P2S inkább és az AMS-t is vedd meg. Nem csak a többszínű nyomtatáshoz kell az AMS, hanem pl. support anyag nyomtatása. A kültéri (és drága) anyagokat nem lehet csak úgy meztelenül odaakasztani a gép oldalára, mert nem szeretik a a levegő páratartalmát és ez igaz minndre is. Az AMS2 képes kiszárítani és újra normálisan nyomtathatóvá tenni a drága filamenteket. Combóban mindig olcsóbban jön ki. Ne spórolj most rajta mert később még többe is fog kerülni. Én is utólag vettem és az az utólag csak 3 hónap volt . Szóval én biztosan a P2S-t venném AMS2-vel és a tápegységgel, mert szárítóra is lessz szükség nagyon hamar. Így a legkompaktabb. A P2S már a P1S továbbgondolt változata, ezért venném azt.
-
TomMusic
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Na ez már jó kérdés.
Nekem elég stabilnak tűnik, illetve hát azért nem sok idő a kézi filament csere. Csak figyelni kell hogy mikor odaér a nyomtatás hogy szünetel, akkor minél hamarabb történjen meg a csere.
Ezt ha betartjuk, akkor szerintem az eredmény nem lesz gyengébb mint AMS esetén.
De hosszútávú tapasztalatom nincs ilyen jellegű nyomatokkal.
-
TomMusic
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Hát akkor viszont kell az AMS. Ezzel együtt is jó választás szerintem a P1S.
De mint írtuk, az AMS-t utólag is megveheted. Összedugod, belerakod a filamenteket és kész.
(mondom ezt úgy hogy nekem nincs AMS
)
Egyébként attól függ milyen geometrián kell a két szín, de ha pl. egyszerű sík felületen, akkor ezt meg lehet oldani AMS nélkül is. Csak kicsit macerás, mert színcserekor kézzel kell ki/be fűzni a filamentet. Ezt is így oldottam meg, most a napokban nyomtattam: [kép]. -
TomMusic
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Szia,
Elsőre a Bambu Lab P1S-t találtam, ezt mekkora macera később a többszínű nyomtatásra alkalmassá tenni?
Semennyire, tavaly én is ezt a logikát követtem. Vettem egy P1S-t (akkor még jóval drágábban
), és bármikor bővíthető egy külön megvásárolható AMS-el.
Én azóta se vettem AMS-t mert nincs rá szükségem. A nyomtató nagyon bevált, imádom.
Más:
Amúgy aki nyomtatott P1S és P2S nyomtatókkal, jobb az utóbbinál a nyomtatási minőség, és ha igen mennyivel? -
doc
nagyúr
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Felmerült itthon az igény egy 3D nyomtatóra. Mit lenne érdemes venni? Elsőre a Bambu Lab P1S-t találtam, ezt mekkora macera később a többszínű nyomtatásra alkalmassá tenni?
A másik a Anycubic Kobra S1 Combo volt. Méretben, árban elég hasonlók. Ennyivel jobb a P1S, mert abból a Combo már másfélszer drágább. -
Sketch001
tag
válasz
azbest
üzenetére
Lenne értelme, plan kívül van pár tucat más is a piacon... Abs /asa pl végtelenül újrahasznosíthato lenne, és én speciel abból nyomtatok kb mindent is.
Viszont a feladat nem könnyű, jó filamentet csinálni otthon, de akár csak vállalható minőséget is nehéz, és baromi drága...
Pedig ha lenne egy értelmes vennék, akár nyomtatót is dupla nozzle - el, és mehetne az infill saját filából... Az durván csökkenteni tudná nálam a fila vásárlás költséget... De jelenleg nem igazán látom értelmét amikor 3k a kiló abs amit használok...
-
azbest
félisten
Hm, érdekes kis videó a filament újrahasznosításról...
Teaching Tech: Giving up on making recycled 3D print filament - ReDeTec Protocycler+ review [link]
röviden: a tesztelt készülék nem teljesítette az ígéreket, a terméktámogatást igénybevéve próbált megoldást találni, azok bekértek infót, aztán pedig soha többé nem válaszoltak neki.de az egyik kommmentelő a legjobb
@VikOlliver
Vik here, inventor of PLA filament. The problem with using recycled PLA is that once extruded the polymer chains break down and the molten result is more runny. The more you process it, the runnier (and weaker, more brittle, more hydroscopic) it gets. This is why it makes a mess at the nozzle. Commercially I could only use 10-12% of reprocessed filament in the extrusion line, and that was invariably done in black with carbon black added. The carbon black was added dispersed in pre-pelletized PLA. In short, making 1.75mm recycled filament is a mug's game.I should have said "recycled PLA filament is a mug's game." Best thing to do with it is bury it. Saves energy, locks up carbon for decades, non-toxic, biocompatible if it gets out - no microplastic problem. This is no accident!
It wasn't quite that random. Having built the RepRap I had to make something to put in it to print with. Rolling CAPA literally by hand was getting tedious. Given we knew 3D printers would replicate pretty rapidly once the printer's parts were printable and Open Sourced, it made a great deal of sense to pick something fairly benign to print with.
Lényegében a pla polimer láncai extrudálás után sérülnek, minden újabb feldolgozás egyre jobban töredezi őket és egyre folyósabb és kezelhetetlenebb lesz. Szóval filament gyártáskor max 10% körül lehet hozzátenni a "szűz" anyaghoz, hogy ne romoljonak a paraméterei. Ezért eléggé átverés bármelyik otthoni újrahasznosítást ígérő termék. De legalább a pla környezetbarát. A legpraktikusabb elásni a lpa hulladékot, mert nem lesz belőle veszéles hulladék, idővel lebolmik majd, addig is szenet tárol. A kommentelő pedig az egyik reprap alapítótag, aki először gyártott pla filamentet, szóval képben van a témával.
Más fajta újrahasznosító masinánál is kb azt láttam, hogy a rengeteg energia és gépek (daráló, olvasztó, extruder), ami kell hozzá nem tűnik egyáltalán reálisnak, több energiát használnak el, mint ami haszna van az egésznek.
-
Sketch001
tag
Én a h2s-t pár ezressel olcsóbban vettem 3dee-nel, de kb csak azért, mert volt személyes átvétel - előre fizetés után nyilván, és 20k volt a személyes átvétel is... -, de így két fuvarossal és egy rakodassal bennebb voltam. Nem könnyű a gép és sok az üveg benne, ne dobálja nekem annál több ember mint ahánynak muszáj
-
sonny007
tag
válasz
punisher1
üzenetére
De lehet. Itt ahol betudod állítani a profilokat. Ezeken bellül a szerkesztési lehetőségeknél megtudod változtatni a hőfokokat (3db kis pötty egymás mellett). Nekem ennél pl a Generic alap beállításokon megy. A Professional 205 fúvóka fejjel dolgozik. A fehér (Generic) 220 fokon.

-
sonny007
tag
Utálom, hogy előre ki kell fizessem és várjak több hetet-hónapot rá mire megkapom.
De a márkánál viszont szivesen maradnék.
#52596kavalkád
Nem ismerem az Anycubicot. Mivel ennyire más alternatíva nem jött szóba inkább maradnék a Bambunál. Nekem az A1-el se volt kifejezetten problémám. Pont ma néztem 1250 üzemóra van benne. De köszönöm az ajánlást!
-
katyilkadr
tag
FreeCad-ben lehetséges jpg-ből szilárd testet varázsolni?
-
Joshi
titán
válasz
sonny007
üzenetére
Elvileg itt van raktáron.
-
sonny007
tag
Sziasztok!
1 éve vásároltam egy Bambu A1 Combot. Nagyon szeretem, viszont eljutottam oda, hogy szeretnék egy zárt nyomtatót vásárolni színcserélő rendszerrel. Keret maximum 300eFt-ig ! Bambutól a P2S-t néztem ki de már hónapok óta nincs. Ennek tudatában van értelme várnom hátha nem fogy ki a készlet vagy legyen valami más? Ha más akkor mit tudnátok ajánlani?!Köszönöm szépen a segítségeket.
-
-
kavalkád
senior tag
Kobra 3 v2 combo-t mondanám, de nem fér bele a 100-ba. nagyobb építési tér, multikolor, filament szárító.
ha ezekre nincs szükséged akkor jó a Mini. -
oba
addikt
Sziasztok! Jövő hónapban tervezek 3D nyomtatót venni. Igazából csak ismerkedni szeretnék a dologgal, hobbiként fognám fel, és bőrdíszművesként talán tudnék is pár hasznos dolgot nyomtatni magamnak. Ahogyan felületesen beleástam magam a témába, arra jutottam, hogy a Bambu A1 mini lenne a megfelelő. Olcsó és kezdőbarát. Van esetleg valami más ajánlott vétel ebben a max 100e Ft környéki kategóriában?
-
Joshi
titán
válasz
punisher1
üzenetére
Az lehet, de ugyan az a gyártó is? Egyébként az a baj, hogy a piros és a sárga filamentek nem tapadnak egymáshoz. Most vagy túl sok idő telik el, mire a másik színnel elkezd nyomtatni a nyomtató, vagy egyszerűen nagyon más tulajdonsága van a két PLA-nak. Mindegyik PLA egyidős? Én megpróbálnék másik gyártó anyagát.
-
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki nekem abban segíteni,hogy miért van az hogy nem tapadnak össze az elemek hanem olyan mintha ki is vágná.
-
válasz
TomMusic
üzenetére
nenáalm 23 fok van, és 50% páratartalom, és nem nagyon kell szírátani. Ilyenkor hazsnálat után vákumos zacsival, és szilikagéllel elrakom, és semmi baja. Tavasszal, amikor esősebb, párásabb a levegő, akkor szárítgatom, de ilyenkor nem nagyon kell. Nálad meg extrém száraz a levegő, nem nagyon van nedvesség amit magába szívhatna

-
TomMusic
őstag
Tegnap este bontottam egy új Sunlu fehér PETG-t, nyomtatás előtt beraktam 6 órán át 65°C-ra a Sunlu S2-be, résnyire nyitva hagyva.
A szobában 27°C van, 34% páratartalom.
Ilyen feltételek mellett mikor érdemes újra szárítani?
Pl. ha most akarok újra nyomtatni?Szerk.: ja, a nyomtatás hibátlan lett, bár a fehér PETG-vel nem szokott probléma lenni.
-
NF-
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Bambuéknál nem nagyon van kupon
Azért ezen tudnék vitatkozni
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Lecserélném a 3d nyomtatómat (Sovol SV06 Plus) egy Bambu Lab P1S-re. Van olyan hely esetleg ahol beszámítják vagy mit lehet vele kezdeni? Jelenleg klipperrel megy, Raspberry Pi 4-el, de vissza tudom állítani alap állapotába. Kb 6-7 Kg filamentet nyomtattam el vele az élettartama alatt
Mennyit érhet?A 3dee.hu mennyire megbízható? Ott olyan 160eFt szállítással a P1S. A 3djake-en sem sokkal drágább. Hivatalos oldalon talán drágább.
-
doc
nagyúr
válasz
Sketch001
üzenetére
hat koszi, ezt megtalaltam, de addig nem akarom melegen tartani az asztalt mig ez ideer a nemetektol is karacsonykor

de megoldottam, gyorsan csinaltam egyet PETG-bol, mukodik \o/
Fel is toltottem MakerWorldre, szerintem nyomtasson minden A1 tulajdonos, MIELOTT meg szukseg lenne ra

-
kavalkád
senior tag
általánosságban TPU-nál mennyi az ajánlott max volumetric flow (köbmili/mp)?
-
doc
nagyúr
besz0pattam magam
van az A1 extrudereben a rugo alatt ez a pici kis alatet, ami NYILVAN kiugrott mikor raktam vissza, es az orokkevalosagig bolyongani fog a kvantumsemmiben... UGYE senkinek nincs Gyor kornyeken keznel egy felesleges (vagy akar komplett extruder keszlet)?a mereteit tudja valaki? a rugo alapjan a kulso atmeroje 7 mm, a belso kis pocok meg 5mm, de vajon milyen vastag az alja? :S nem talalok pontos mereteket, pedig egy gyors potlast nyomtatni vagy lezerrel kivagni valoszinuleg eleg egyszeru lenne... nekiallok probalkozni, de ha valakinel van elfekvoben, nagyon boldogga tenne

-
H2o-pok
senior tag
Mikor elkezdtem a 3d nyomtatást kb.2 éve, rendeltem egy rakat vákumzacsit, silikát, sunlu száritót. De nekem az macerás volt mindik ki-be zacsizni,vákumozni, a zacsi is sokszor elereszt. Aztán vettem zárható tárolódobozokat, 5 tekercs megy bele, aljára szilika zacsikkal. (Melóhelyről tudok hozni mindig) + minden dobozba 1 indikátoros szilika páramérős dobozban. 27-40% ot tartja hónapokig. Majd hőlégkeveréses sütőben száritom ha már kell. Nekem ez bevált,soha egyszer sem volt ezzel gondom, hogy nedves az anyag vagy emiatt rossz lett a végeredmény. Ami tekercs pedig a gépen van , és épp nem megy, ráhúzok a tekercsre egy kukacsákot,benne egy szilikazacsival. Ennyi. Ismerőseim is áttértek erre a megoldásra, szerintem a leg egyszerűbb és legjobb.
-
Joshi
titán
válasz
Emunem
üzenetére
Hiába mentetted le a hozzászólásomat elrettentő példának
, mert ABS/ASA-t nem kell szárítani. Amúgy nem is törik mint a PLA. Ha a helyiségben nagyon magas a páratartalom, az már az egészségre is ártalmas. Ha a helyiségben 60-80% páratartalom van, akkor javasolnék egy párátlanító gépet beszerezni. 
ui.: amúgy meg TomMusic PETG-ről kérdezett, erre te belinkelted az ABS/ASA-val kapcsolatos véleményemet. Kérlek ne trollkodj ha kérhetem. THX.
-
Emunem
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
70 az sok, nekem 64 van. össze fog tapadni a szál. Nem kell mindig szárítani . De arra figyelni kell, hogy száraz legyen!
Én is amikor megveszem bemegy a szárítóba, utána vákuumos zacsi szilika golyókkal, egy inikátorral benne, aztán hadd szóljon. Ams-t figyelni, ha több mint 28% a páratartalom, de inkább 25%-nél már szárítom a szlikát benne. Eddig csak 1x talán tört bele, viszonylag könnyen kiszedtem, az is valszeg régi raktáros pla lehetett, szárítás se segít a PLA-n, le kell tekerni, és figyelni, meddig törik mint a ropi. Azóta se volt ilyen.
-
TomMusic
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Sunlu S2 szárítóm van. Mennyi időre/hőmérsékletre rakjam be? A gyári PETG beállítás 70°C, 6 óra.
Anno próbálgattam, hát talán valami eredménye volt, de nem tudom hogy zárt térben hogyan jönne ki a nedvesség a filamentből. -
doc
nagyúr
válasz
Emunem
üzenetére
Én Jayo PETG HF-et nyomtatok siman a gyári Bambu PETG HG profillal, szárítás után tokeletes

minap beraktam már valamelyik topicba, PETG nyomtatásnal elfogyott a jól beszárított anyag (bal), egy frissen bontottal fejezte be (jobb), ugyanaz a gyártó/tipus/szin, ugyanabból a szállítmányból, az egyetlen különbség a szárítás (hiánya). Szoval ja, PETG-nel azért rendesen számít…
-
Emunem
őstag
válasz
TomMusic
üzenetére
én nyomtattam "gagyi" eryone és elegoo filamentet, illetve amazonos sajátmarkással is bambu profillal, csak jól ki voltak szárítva, tökéletes volt. Kalibrálni sem kellett.
Ettöl függetlenül illik kalibrálni az anyagot, hogy ne legyen meglepetés, de akkor én bevállaltam próbaképpen, és bejött. De ez nem jelenti azt, hogy mindig ok így nyomtatni.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Ez egy 30 mm magas kis akasztó: [link] .
Sunlu PETG filament, Bambu P1S nyomtató.
Érdekes, mert más (fehér, szürke) Sunlu PETG-nél nincsenek ilyen csúfságok.
Ennél a feketénél mindig van, szinte bármit nyomtatok vele.
Nade, szóval vennem kell fekete PETG-t, de Sunlu helyett kipróbálnék valami mást, hátha az nem lesz ilyen csúnya felületű. Tudtok ajánlani, ami bevált és Budapesten minél hamarabb beszerezhető?
-
kavalkád
senior tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
fúvóka hőfokot tedd feljebb szerintem.
-
katyilkadr
tag
Sziasztok! Eddig még csak 0.4-es nózlival nyomtattam. Szeretnék 0.8-as, 1.0-ás fúvókával is. Mondjuk 1.0-ás-hoz elég csak a szeletelőben beállítani az átmérőt, meg az adaptív térfogatáramot, vagy sebességen kívül van még valami, ami kötelező? Qidi Q1 Pro Klipper Fluidd

-
kzkz
őstag
válasz
Petikeje
üzenetére
A kábelcsatorna fent van a neten, de túl nehéz rápattintani, kicsit lehetne lazább.
A többi saját tervezés, épp amilyen kellett az adott eszköz méreteihez, meg itt az volt a kihívás, hogy egymásra vannak pakolva, nem egymás mellett vannak, így rettentő sok helyet megspóroltam, pedig mellette van még egy ennél nagyobb méretű board. Na az most üresen áll, és még ezen is van hely
-
kzkz
őstag
-
Sketch001
tag
Tailscale, pihole, heimdal, uptime kuma, netdata, egy kb komplett arr stack, home assistant, vaultwarden, egy minimal owncloud csak kintre file megosztasnak, meg pár apróság. Ezek egy része majd megy át a swarmra, meg akkor lehet játszani majd még sokmindennel

Ezek mindegyike elférne a nason is ahogy régen, de abban semmi poén nincs
-
Sketch001
tag
Amikor a játszos, kiserletezos, filléres homelab kinovi a szekrényt rovatunkban...
Egy h2d-vel, pár óra fusionnnel, meg egy másfél kiló abd/asa - val később...
Várom még a harmadik Orange pi zero 3 - at a clusterbe, de a többi kész
Nyilván az ötlet nem saját, de mivel a switch nem fér be 10"-os rackbe inkább nulláról rajzoltam egy saját verziót
-
katyilkadr
tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
"Fluidd"
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
katyilkadr
üzenetére
Milyen nyomtatóról van szó?
-
katyilkadr
tag
Sziasztok! Eddig még csak 0.4-es nózlival nyomtattam. Szeretnék 0.8-as, 1.0-ás fúvókával is. Mondjuk 1.0-ás-hoz elég csak a szeletelőben beállítani az átmérőt, meg az adaptív térfogatáramot, vagy sebességen kívül van még valami, ami kötelező?
-
ParadoxH
aktív tag
Köszi fiúk!

-
kokokka
addikt
Úgy látom nem csak az S1 Max jön az Anycubic-tól, hanem a Kobra X is. Kíváncsi leszek, ez a rövidebb út hossz tényleg számít e annyit, amennyit a gyártó ír. Tuti, hogy számít, tuti, hogy nem keveset, de vajon az 89+ szazaligaz lehet e? Na meg az ára ami kérdéses. 9 nap múlva kiderül.....
-
ParadoxH
aktív tag
Szeretném ezt a modellem egy kicsit felfuttatni karácsony előtt. Aki tud az pls segítsen egy letöltéssel. Köszönöm!
Bocsi az offért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mondom ezt úgy hogy nekem nincs AMS
)
Majd januálrba kiderül. Csak ugye déli akció van ötödikéig. Nem tudom utána mennyi lesz az ára. Áh, nehéz ügy
), és bármikor bővíthető egy külön megvásárolható AMS-el.

, mert ABS/ASA-t nem kell szárítani. Amúgy nem is törik mint a PLA. Ha a helyiségben nagyon magas a páratartalom, az már az egészségre is ártalmas. Ha a helyiségben 60-80% páratartalom van, akkor javasolnék egy 

poli27