- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi968
tag
válasz
draco31 #100049 üzenetére
Hívószámkijelzés USSD kódok:
Hívószámkijelzés szolgáltatásunk státuszának lekérdezése (CLIP): *#30#
Hívószámkijelzés-tiltásunk státuszának lekérdezése (CLIR): *#31#Saját hívószámunk továbbításának engedélyezése egy hívás erejéig: *31# hívószám
Saját hívószámunk továbbításának letiltása egy hívás erejéig: #31# hívószám -
jozsi968
tag
válasz
GeneraL_XTX #96896 üzenetére
Ahhoz, hogy te tudd őt hívni, ahhoz neki nem kell net. Pont ez a lényege a voipnak.
-
jozsi968
tag
válasz
GeneraL_XTX #96894 üzenetére
Én pedig azt nem tartom logikusnak, hogy valaki még ma, gsm hívást indít külföldi telefonszámra! Pláne, hogy az előfizetése tartalmaz netet.
Én csak egyszerű mezei feltöltőkártyás vagyok, de még nem fizettem sacc/kb. 4 ft-ot hazai mobil és 2 ft-ot angol mobil hívásáért.
Javaslom nézz egy kicsit szét a voip topicban!
Voip topic -
jozsi968
tag
válasz
makoss #90314 üzenetére
"Domino Most díjcsomag mellett Net +S szolgáltatástól van jobb ilyen áron?"
Ennél csak jobb van! Domino Fix + Most opció+ 4 GB Maraton / így 1 MB net ~ 1 Ft, nem pedig 3,2 Ft, mint az általad favorizált Net+S -nél./ Ha beszélgetésre amúgy is a vodafont használod, akkor akár netre is használhatnád, 500 Ft a 300 MB. Ez is olcsóbb az általad favorizáltnál! Igaz, ez nem lassítós, hanem ha elfogy a kereted akkor kikapcsolják! S végül de nem utolsó sorban a Bluemobile Bluenet M 133 MB 84 Ft-ért !!, ami szintén lassítós! Mindig lehet olcsóbbat találni, csak körül kell nézni! -
jozsi968
tag
válasz
dptrsk #88037 üzenetére
"Az a szerencse, hogy ebben az esetben (is) a felhasználó javára van tévedés az oldalon. Nem pedig az, hogy 100 forint, s majd jön 300ról a számla.."
Egészen pontosan, megy a számla a 300-ról, majd ha megreklamálod, visszakapod. De nagyon sokan nem reklamálnak, mivel rá sem pillantanak a számlára, csak a végösszegre és azt automatikusan befizetik. / modjuk nem is sajnálom az ilyet/
Na igen ezért kéne rendbe tenniük az oldalt, hogy azt se tudják átb@ni aki amúgy hagyná!!! -
jozsi968
tag
válasz
tothmaxy182 #88015 üzenetére
A hívó fél nem tudhatja hogy Te külföldön vagy,így neki 9 Ft. Neked pedig ketyeg a 100 perc hívásfogadásod. /Méltányos használat/
-
jozsi968
tag
Engem sem tudnának mégegyszer rávenni az előfizetésre. Nem beszélek sokat, kb. havi 100-120 percet. Vodafone Dupla tarifám van. Minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra a bónuszegyenlegen. Csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegből mobilvásárolok /lottó/. A 84 Ft-os blue net S és M -et használom, ugyanis a többi hívásom Voip-on intézem, aprópénzért.
-
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87940 üzenetére
"Ha így van, akkor amennyivel több bónusz lenne egy ezresért, a váltás pedig ingyenes (?), akkor 0 Ft-ért 40 perc, 500 MB (vagy mennyi alapból)"
Ezt most komolyan gondolod? A két szép szemedért átváltják a kártyád 0 Ft-ért FIX-re és még kapsz hozzá ingyen 40 percet és 500 MB-ot? Ezt azért gondold át!
Én is zárom a témát, mert látom teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetet! -
jozsi968
tag
válasz
#08205312 #87932 üzenetére
Bakker, nem egy több ezer forintos tételen spórolsz egy ezrest, hanem konkrétan ugyanannyit fizetsz a 40 percért és az 500 MB-ért, mint neten rendelve a 80 percért és az 1 GB-ért. Számolj, ha egy ezresért kaphatsz kétszer annyit, akkor miért jó neked, ha csak fele annyit kapsz?!
-
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87930 üzenetére
A hangsúly itt van : "ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten."
De mint írtam a Te döntésed!
-
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87927 üzenetére
Ezt a számod eddig senki nem ismerte, de Te ragaszkodsz a számhoz, még akkor is ha ezért sort kell állnod az üzletben, ráadásul feleannyi percet és adatot kapsz mintha egyszerűen megrendelnél egyet a neten. Komolyan mondom nem értem az embereket, de a Te döntésed!
-
jozsi968
tag
válasz
kovacsmi_74 #87924 üzenetére
Mivel netes kártyáról van szó, így gondolom a telefonszám nem érdekes, mivel úgysem hívható. Akkor miért ragaszkodsz hozzá ennyire? A feltöltött összeget ellottózod, parkolsz, autópálya matricát vásárolsz belőle stb... Ha Domino Fixet szeretnél, vásárolj neten és 2* annyi netet, 2* annyi percet kapsz, mintha az üzletben bohóckodnál!
-
jozsi968
tag
válasz
RoSSo3 #87790 üzenetére
A neten rendelt kártyát már aktiválva kapod meg, ingyenes házhoz szállítással. Nem lesz adategyeztető levél, sms-ben kód visszaküldés stb... De, ha mégis az üzletben történő vásárlás mellett döntesz, akkor azt tudd, hogy ott ugyanazért a 990 Ft-ért feleannyit kapsz.[link] Percből is és adatból is. Arról nem is beszélve, hogy az üzletben megpróbálhatnak rábeszélni az előfizetésre, mert azzal sokkal jobban járnál /szerintük/.
-
jozsi968
tag
válasz
takacsbotond #87538 üzenetére
Ha nem tudsz örülni egy vadi új telefonnak, mégha az telekom függő is, akkor vidd vissza és kérd vissza a kijelzőhibás készülékedet.
-
jozsi968
tag
válasz
bajaki #87388 üzenetére
Hadd kérdezzem meg, mi tetszett meg ennyire a Telekom előfizetéses csomagjaiban, hogy képes voltál a Telenor feltöltőkártyás csomagod lecserélni? Talán a 25 Ft-os percdíj, a telenor 19 Ft-os díjával szemben? Ha nem beszéled le a 80 percet akkor is rosszul jársz, ha pedig többet beszélsz akkor onnantól 35 Ft/perc . Vagy talán nem volt jó a 900 Ft-os 500 MB net a Telenortól, s neked az 1000 Ft-os 400 MB net tetszett meg? Vagy csak egyszerűen eleged lett a feltöltőkártyások szabadságából és ezért kötöttél előfizetést? Soha nem fogom ezt megérteni!
-
jozsi968
tag
válasz
rayoliviero #84513 üzenetére
Nem domino fix plusz, hanem domino fix extra,de igen 990 forintba kerül, nincs havi díj és később feltölthető már ha akarod mert akár vásárolhatsz újabb kártyát is.
-
jozsi968
tag
válasz
makoss #84403 üzenetére
Ha a Telekom fon szót a google keresőbe írtad volna, az túl nyilvánvaló lett volna?
TELEKOM WI-FI FON INTERNET -
jozsi968
tag
válasz
Schizoka #84225 üzenetére
Nem értem, mi nem világos ezen?
" Egyeztesd adataidat online díjmentes hétvégi beszélgetésért!
Egy hétvégén át korlátlanul hívhatod a Telekom mobil- és vezetékes számait, ha telekomos feltöltőkártyás hívószámod adategyeztetését online végzed el. Az adataid online elküldése utáni első munkanapon SMS-ben értesítünk a kedvezmény bekapcsolásáról. A korlátlan beszélgetés az ezt követő első teljes hétvégén vehető igénybe belföldön, alapdíjas Telekom mobil- és vezetékes számok hívása esetén. A korlátlan beszélgetést egy hívószám esetén egy alkalommal lehet igénybe venni."
Ne csak olvasd, értelmezd is! -
jozsi968
tag
Itt a link! ADATEGYEZTETÉS FELTÖLTŐKÁRTYÁS ELŐFIZETŐKNEK
-
jozsi968
tag
válasz
#74774528 #83915 üzenetére
Mi van? Mi az hogy ő ebből él? Na álljunk már meg egy szóra! Ugyanúgy megkapja a fizetését, ha valakit nem is tud bepalizni, legfeljebb jutalékot nem kap utána. Még hogy nem kedvezőtlenek az új csomagok? Ember, gondolkodj már mielőtt valamit leírsz! Nem mindenki olyan helyen él, hogy a telekom mindhárom szolgáltatását igénybe tudja venni!
-
-
jozsi968
tag
válasz
overclockerr #81919 üzenetére
Átváltasz az előfizetésesről feltöltősre /Domino Fix/ . MOST opcióval 9/19 Ft.
Domino Maraton 4 GB 4000,-Ft, a kártya érvényességéig felhasználható. Feltöltéskor bónuszpercek, bónusznet. -
jozsi968
tag
válasz
Soulfly842 #80874 üzenetére
Azt írod:
" - Fix díjcsomag esetén már alapértelmezés szerint a technikai internet működik!"
... " - Igényelhető hozzá bármilyen Netplusz díjcsomag, ill. maraton opció is."
Kérdésem az lenne, hogy CSAK a maratonnal is működik ? A másik kérdésem a honlapon rendelhető Domino Fix Extra 1 GB adat és a 80 perc lebeszélhetősége is a kártya lejáratáig érvényes ? -
jozsi968
tag
válasz
werszomjas #79547 üzenetére
Tessék ! Válogass kedvedre!
[link] -
jozsi968
tag
Látom nem nagyon hallottál még a voip-ról, ha azt hiszed hogy a másik félnek is használnia kell hogy kapcsolatba tudj vele lépni. Pont az a lényege, hogy a telefonján hívod fel. S persze nem 30-40 Ft-os percdíjon, hanem mondjuk 3-4 Ft.
De ha ezt trükközésnek érzed, akkor beszélj csak a drága percdíjakon.
[link] -
jozsi968
tag
válasz
Vangelis #79411 üzenetére
Tökéletesen igazad van, a percdíjak is jobbak, bár én nem a dominomat használom elsődlegesen.
Nekem Vodafone Dupla tarifám van. Minden egyenlegfeltöltés után a feltöltés értékével azonos összeg kerül jóváírásra a bónusz egyenlegemen.
Duál simes telóban ez a kártyám van a 2.slotban , az egyesben pedig egy blue mobilos kártya, mely biztosítja a 90 ft-os netet a Voip-hoz /Stuntcalls/.
A Vodafone Dupláról csak a bónuszegyenleget beszélem le, a rendes egyenlegem pedig akár el lottózom vagy innen bármit: http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas
A Voip ellenesek mindig a hívás minőséggel jönnek. Nekem ha szükségem van a jó minőségre, akkor gsm-en hívok a bónuszegyenlegből /ingyé'/.De egyébként nekem semmi bajom a voip minőséggel sem. -
jozsi968
tag
"Lesz az az élethelyzet, amikor viszont már nem akarsz töltögetni, hanem választasz egy olyan csomagot, ami lefedi az igényeidet és szépen fizetgeted havonta."
És mivel különb, hogy fizetgeted havonta, mint hogy töltögeted ? Ja, és elárulom a feltöltősön épp úgy el tudnak érni, mint az előfizetésesen. Feltöltős + voip és az előfizetéses töredékéért lehet telefonálni. -
jozsi968
tag
-
jozsi968
tag
válasz
Soulfly842 #79155 üzenetére
Apropó,a 10 kártyáról jut eszembe: Azt nem tudod,hogy ez a 10 szolgáltatónként értendő vagy összesen? Mert ha az utóbbi, akkor valamiféle közös adatbázissal kéne rendelkeznie a szolgáltatóknak.
-
jozsi968
tag
válasz
Black_Raven #79154 üzenetére
[link]
Itt -
jozsi968
tag
válasz
AsusBoy #79134 üzenetére
Tehát kb. 60-80 percet beszélsz? Szerintem első körben dominóra válthatsz. 2500 Ft-os feltöltésnél kapsz 25 bónuszpercet és 100MB netet 14 napra. Esetleg vásárolhatsz egy másik domino kártyát is 490 Ft-ért, ami 3 hónapra ad 1GB netet, azzal simán voipozhatsz. Rengeteg sok megoldás van a "jóárasításra".
-
jozsi968
tag
válasz
AsusBoy #79096 üzenetére
A call back lényege az, hogy : ha olyan helyen vagy ahol gyenge a wifi jel, vagy a mobilinterneted, akkor használod a call back-et, ugyanis az csak addig használja a netet, míg a kliens interneten kiküld egy híváskérést a hívandó számmal a VOIP szervernek. A szerver hívja a GSM számod, majd a hívandó felet és összekapcsolja a két hívást. Ez kb. 1 MB-ot használ el, s erre jön a kapcsolási díj ~ 3.9 cent, és a kétszeres voip hívásdíj.
Amit viszont nem értek ,az az, hogy ha ennyire preferálod a call back-et, akkor miért van szükséged a Fun S díjcsomagra +1950 Ft-ért? -
jozsi968
tag
válasz
AliasB #76895 üzenetére
"Szóval át is fogok váltani Domino 5re és megrendelem a marathon 1GB-ot ami ameddig megy megy és megrendelem ha elfogy. És ha Domino 5öt töltök fel 3500al akkor kapok mellé 1GB adatot amit 2 hétig kell felhasználnom. Na így szerintem 3 hónapot (2.5) is kihúzok a marathonnal."
Elárulom neked, a 3500-as feltöltésért 100MB-ot kapsz! Ha 1GB-ot szeretnél akkor 10000 ft-ot kell töltened! [link] -
jozsi968
tag
[link]
ÁSZF módosításba bekerültek a " Most és a Maraton" -
jozsi968
tag
Ezt a Domino Most-ot hol találom a honlapon?
Mert én még semmit nem találtam róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt