Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Találkozott itt már valaki ezzel a hibaüzenettel?
"SIKERTELEN MEGRENDELÉS
Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Javasoljuk, hogy próbáld meg egy másik előfizetéseddel, vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel"Látszólag minden rendben van, azonban mégse enged rendelni.
1 éves hűség van az előfizetésen, ugyanazt a csomagot szeretném 2 évre. Tartozás nincs, a választott készülékből van raktáron. Két ügyintézővel beszéltem, az egyik még sosem találkozott ilyennel, a másik meg szimplán csak passzolta az ügyet..
-
-Ben-
veterán
Mostanában sikerült itt valakinek a Telekom chaten keresztül beszélgetést indítani? Nekem folyamatosan csak annyit ír, hogy várjak....
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Adott egy mobil S + 3GB net csomag. Ehhez szeretnék fizikai multiSIMet egy másik telefonba, amelyet csak ritkán használok. A kérdéseim ezzel kapcsolatosan:
- Ha a kettő közül az egyik telefon ki van kapcsolva/vagy repülő üzemmódban van, attól még a másikon fogadni tudom a hívást?
- A mobilnet teljes sávszélességgel használható a multisimmel is?
- Ha később mégse kell a multisim, mit kell tennem? Hol tudom kikapcsolni, lemondani?
- Ha jól tudom, akkor multiSIM esetében a 2. kártyának más telefonszáma is lesz. Bármelyiket hívhatják, ugyanúgy megkapom mindkét készüléken a hívást?
- Vannak még problémák a multisimmel, vagy mostanra probléma nélkül működik? 2 évvel ezelőtt még eléggé sok problémáról olvastam....Köszi!

-
-Ben-
veterán
Az ajándék korlátlan net óta nálatok is be van ragadva a telekom app?
Nem mutatja, hogy fogyna a mobilnet, pedig használják ....Most nézem, hogy webes felületen is mozdulatlan.....
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Az iPhone -ok továbbra is függetlenek a telekomnál?
-
-Ben-
veterán
válasz
vpanangin
üzenetére
Ez esetben nem értem. Még júniusban telefonáltam nekik, akkor azt kaptam tájékoztatásul, hogy fejlesztések zajlanak az oldalon, ezért ne lepjen meg, ha nem úgy működik a dolog, ahogy szeretném. A gond az, hogy azóta se úgy működik. A másik előfizetésemen idő közben lejárt a hűség, azt sikerült is módosítanom szerződés nélkül. A másik novemberben jár le, azt sajnos nem lehet módosítani.....
-
-Ben-
veterán
A csomag módosítása megszűnt hűségidőn belül?
Hónapok óta nem tudok módosítani..... -
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Hol a fészkes izébe tudok feljebb váltani csomagot szerződésmódosítás nélkül? Eddig lehetett ilyet, de most sehol nem találom. Magasabb netcsomagot szeretnék a hónap végéig...
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Ez pontosan mit jelent?
„A xxxxxx számú folyószámla jelenlegi egyenlege 253 692 Ft”
Ugye nem tartozás?
A telekom webes felületen írja, ha a fülecskével kinyitom az egyik számlát. -
-Ben-
veterán
beavis83, -secret-
Köszi, akkor nem szórakozom vele. Azért igazán tehetnének oda is egy figyelmeztető üzenetet... De nyilván nekik nem érdekük.

(#97390) kali: díjcsomagváltásnál nekem is, de a szerződéshosszabbításnál nem jelzi.

-
-Ben-
veterán
Akkor rosszul fogalmaztam. Tehát lehetőségem nyílt a szerződéshosszabbításra, azonban a csomagom összeállítását is engedi módosítani anélkül, hogy felhívná a figyelmemet egy esetleges (brutális) kötbérre.
Linkelek képeket is...Nem úgy néz ki, mintha kötbért akarna fizettetni, viszont ezt erősen furcsállom.
-
-Ben-
veterán
-
-Ben-
veterán
Még van hátra 2 hónap a hűségidőmből. Megjelent a „Hosszabbítsd meg hűségidődet 2 évvel, hogy havidíj vagy készülékkedvezményt kaphass!” lehetőség az online felületen. Válthatok kötbér nélkül alacsonyabb csomagra? Úgy látom, hogy engedné, de eddig úgy tudtam, hogy amíg nem jár le teljesen a 2 év, addig csak a jelenlegit lehet meghosszabbítani.

-
-Ben-
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem szokásuk elismerni, hogy rájuk is vonatkoznak a törvények. Szvsz 10-ből 9 embert elküldenek a fenébe...
Ismerősömet a voda küldte el, engem a telekom. Hosszas civakodás után elismerik, hogy létezik “szavatossági garancia”, viszont ekkor általában hivatalos szakvéleményt követelnek, amely bizonyítja, hogy a hiba rendeltetésszerű használat mellett keletkezett. Tudok olyan esetről is, hogy egy APR (iSTYLE) szakvéleményt állított ki, amivel lehetett menni a telekomhoz reklamálni....
Szerk.: Kötelesek lennének, igen. Előfordul, hogy átveszik, de a Telemax visszadobja azzal a szöveggel, hogy “lejárt a 12 hónap gyártói garancia”.
-
-Ben-
veterán
Skype/messenger beszélgetés kb. mennyi adatot zabál? Vannak tapasztalataitok ilyen téren?
-
-Ben-
veterán
Valamiért lement a vállalt minimum összeg alá a havidíjam, méghozzá közel 700 forinttal. Mi lehet ennek az oka?
Probléma ez? (Én biztos, hogy semmit se módosítottam!)(#94699) kali: lehetséges, de kicsit „sokallom” ezt a közel 700 forintot. Emiatt nem lesz problémám?
-
-Ben-
veterán
A Net 2GB, ha elfogy, akkor teljesen kikapcsolják, nem? Én így tudom. Elvileg elfogyott, de még mindig működik....
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
64GB, de ránézten az i8 Plus 256-ra is, ott csak 92.784 forintot kér.
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mindig iPhone X, hogy legyen stabil összehasonlítási alap.
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Érdekes. Tőlem most ~118eFt -ot követelne, de a számlák befizetése előtt még 127eFt volt.
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ez érdekes, mert tőlem meg kér, pedig jó ideje nem kért már.
Tőled mennyit kért, amikor még kérte? -
-Ben-
veterán
A következő a problémám: kénytelen voltam dec. 1 -jén új telekom fiókot készíteni, új e-mail címmel, mert a régivel gondjaim akadtak. Azóta a számlaértesítőket kapom a régi e-mail címemre, a számlabefizetés visszaigazolását az új e-mail címemre, minden egyéb más értesítést/ajánlatot, stb.. egy 3. e-mail címemre, amiről fogalmam nincs, hogyan került egyáltalán a rendszerbe. Legutóbb a 3. címemre arról kaptam értesítést, hogy „xy” telefonszám folyószámla ügyintézésre jogosult..... Mit lehetne tenni, hogy kizárólag egyet címre kapjak minden e-mailt?

-
-Ben-
veterán
Nem értem igazán, hogy miért ír az online felület +2094 forint egyenleget.

Mobil L + Net 15GB csomagom van és eddig még véletlenül se léptem túl a 150 egységet. Talán, ha pár percet beszéltem, akkor sokat mondok, szinte mindenki, akit hívtam, az telekomos. Ráadásul az se stimmel, amit ír. 11 percre ír 2094 forintot. Eléggé drága percdíj lenne ez....
-
-Ben-
veterán
Úgy tudom, a hűség lejárta előtt 90 nappal már vásárolható kedvezményesen készülék + hosszabbítható a szerződés. Ebben az esetben alacsonyabb havidíjú csomagra is lehet váltani és úgy hosszabbítani vagy csak az épp aktuális csomagot hosszabbíthatom meg, illetve akár feljebb válthatok?
-
-Ben-
veterán
Értem. Köszönöm a segítséget!
Én csak azért gondoltam a személyes ügyintézésre, hogy a készüléken látható hibát ne kenjék rám... Kellemetlen lenne, ha esetleg azzal vádolnának, hogy én barmoltam el a hátlapot és fizessek egy bizonyos összeget. Sajnos a telekomból már bármit kinézek.... 
-
-Ben-
veterán
Igen.
Az elállással kapcsolatosan még két kérdésem lenn.
1. Melyik naptól kezdve számolják a 14 napot? A rendelést 16-án adtam le, a számlát/rendelésre vonatkozó konkrét adatokat november 17 -én állították ki és 20-án reggel 9:36-kor vettem át a készüléket.
2. Bármelyik telekom fiókba is bevihetem leadni a készüléket? Jobb lenne, nem szívesen postáznék ilyen értéket, illetve szeretnék papírt is kapni arról, hogy átvették „hibátlan” állapotban.
-
-Ben-
veterán
Webes rendelés és a 3 napon sajnos már túlmentem bőven... Szerviz nem foglalkozik ezzel a problémával, ez biztos. A hátlapja gyári hibás a telefonnak (hiányzik belőle egy darabka festék...
), tehát ezt csak a Telekommal tudnám elintézni házon belül, de az elállás + újrarendelés eléggé hosszadalmas és fárasztó cécó, így ha nem sikerül másképp elintézni, akkor inkább hagyom a fenébe...... 
-
-Ben-
veterán
Szerintetek lehetséges az, hogy amennyiben hibás telefont kaptam, kicseréli a telekom és nem kell elállnom a vásárlástól/szerződéstől?
Nagyon nincs kedvem a cécóhoz, egyszerűbb lenne, ha kicserélnék és ennyi... -
-Ben-
veterán
Kb. 2 órája aktiváltattam az új SIM kártyát, minden rendben zajlott, de a kártya azóta se működik. Mondjuk a régi se, így legalább egyáltalán nem is tudok telefonálni....

-
-Ben-
veterán
Ha elállok 14 napon belül a vásárlástól, akkor minden esetben törlik az aláírt 2 éves hűségnyilatkozatot is, ugye? Szerződést hosszabbítottam, így gondolom ha elállok és visszaküldöm a telefont, abban az esetben visszaáll az aláírás előtti díjcsomagra az előfizetésem és törlik a 2 éves rabláncot is.
-
-Ben-
veterán
Megjött a rendelt telefonom, de küldtek mellé egy SIM kártyát is. Szerintetek minek küldtek?
A rendelésnél kivettem a pipát a SIM mellől és a rendelés részletezésében se szerepel, de mégis kiküldték. Az előfizetés nem módosult, a készülék nem indokolja. Ha aktiváltatom, akkor egy szimpla dominót kapok? -
-Ben-
veterán
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Az Allee -ban is van már iStyle?
-
-Ben-
veterán
Továbbra se jelzi az online felület az netcsomagot?
Nekem még mindig csak a Mobil L csomagot jelzi, mobilinternetnek meg annyit, hogy „választható”...Más: a NET15GB hogyhogy 8GB ?

-
-Ben-
veterán
Érdekes. Azzal az előfizetésemmel engedi a részletfizetést, amelyen kb. 4 hónapja lejárt a hűség. Bármelyik telefont elhozhatnám...
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
A vicc az, hogy ez az online felület már 2013 -ban se volt jó... Előtte nem tudom, mert akkor még nem volt telekom fiókom (vagy csak nem használtam), de 13' óta biztos, hogy mindig akadozik.
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én írtam nekik webes felületen, de nincs valami e-mail cím, ahol komolyabban veszik az efféle bejelentéseket?
-
-Ben-
veterán
- semmi
-
-Ben-
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ha öreganyámnak töke volna....
Ne keverjünk bele minden egyebet, maradjunk 1, azaz egy előfizetésnél. Nem mindenki veszi igénybe a többi szolgáltatásukat, például én se.Egyébként tudom, hogy most 0 ft-ért elhozható az S8 (mondjuk nekem nem kellene
), de egy Note 8 -nál már szintén 30+ ezer különbség van. 
-
-Ben-
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
Ebben részben igazad van, de akkor nézzünk egy másik példát:
Telenor Blue L (korlátlan beszéd + 2GB adat): 13690 Ft/hó, készülék ár: 269.989 Ft
Telekom Mobil Korlátlan + 2GB adat: 14349 Ft/hó, készülék ár: 319.000 FtA különbség 49.000 Ft, a havidíjat tekintve 2 év hűség esetén további 15.816, összesen 64.816 kvázi ugyanazért a csomagért. Ez szerintem nem elhanyagolható különbség..
Az egyetlen hátrány, hogy a Telenor függő készüléket ad csak, viszont a hűség lejártával ingyen függetlenítik. -
-Ben-
veterán
válasz
Robi_73
üzenetére
Köszi!

Más: előbb nézegettem a telenor ajánlatait. Tényleg összeszedhetné magát a Telekom, mert jelentős különbségek vannak előfizetéses vásárlás esetén.

Vegyük példának egy iPhone X 64GB készüléket:A telekomnál 346.500 forint lenne Mobil L + NET 2GB csomaggal, aminek a havi díja 7850 Ft.
A telenornál 314.990 forint lenne Blue M csomaggal, melynek havi díja 7690 Ft és nagyjából megegyezik a telekom Mobil L csomagjával. Azért ez egy kemény 31.510 Ft különbség....
-
-Ben-
veterán
Mobil L csomagom van, eddig még nem hívtam hálózaton kívüli telefonszámot, mégis 9 percet ír + 248 Ft -ot. Ez normális?
Nem tudom már, mit higgyek... -
-Ben-
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Lehet, de hivatalos állásfoglalás nem volt az ügyben, tehát akár szándékos is lehet. Az ügyintézők szerint pedig minden a legnagyobb rendben van, nem tudnak hibáról....
-
-Ben-
veterán
válasz
BronzIsten
üzenetére
Ennyit várnak... Volt már itt erről szó, sajnos ez van.
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
iX 64GB...
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
De mondok jobbat: előbb tettem egy próbát és simán elhozhattam volna előleg nélkül, részletre.

-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igen. Főleg azért érzem ezt keménynek, mert a 15-20 éves platina ügyfelekkel is teljesen ugyanúgy bánnak, mint egy újjal. Korábban erre nemigazán volt példa....

-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Én írtam nekik egy csinos panaszlevelet. Mindenkinek ezt kellene tennie (ez a minimum).
-
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem semmi a helyzet. Írtam chaten nekik:
Részlet a beszélgetésből (kép)
Illetve még ezt küldte el nekem az ügyintéző:
„A fizetőképességi vizsgálateredménye alapján a szerződés megkötését, módosítását vagy a kedvezményes eszköz vásárlását előleg megfizetéséhez köthetjük.
Az előleg összegét saját szabad mérlegelésünk szerint állapítjuk meg, ennek során figyelembe véve:
a fizetőképességi vizsgálateredményét, az igényelt előfizetői szolgáltatás és díjcsomag típusát, az értékesített eszközök értékét, a kedvezmények értékét, az előfizetői jogviszony időtartama alatt az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését(így pl. határidőre történő díjfizetést) a korábbi, Telekom otthoni, illetve mobil előfizetéseiden még folyamatban lévő részletfizetéseket.
Amennyiben a biztosítékadási kötelezettségnek eleget teszel, úgy az előleget befizetésként kezeljük, és a befizetést követően kiállított havi számlákon szereplő szolgáltatási díjak kiegyenlítésérefolyamatosan beszámítjuk.
A készülékrészletekből az előleget levonni nem tudjuk, így kérünk, a készülék törlesztő részletét minden hónapban egyenlítsd ki.Amennyiben úgy döntesz, hogy nem vállalod az előleg befizetését, sajnos nincs lehetőséged az adott részletfizetéses készülék, illetve kedvezmény igénybevételére.
Ebben az esetben válassz egyösszegű készülék ajánlataink közül, vagy vedd igénybe előre fizetett Domino mobil-szolgáltatásunkat.”Ja, és még a végén odaírta, hogy előfizetéssel mindenhogyan olcsóbban kapom meg a készüléket.
Úgyhogy, mindenki örüljön neki, hogy vehet telefont a Telekomtól.
8 hónap múlva lejár az előfizetésem, ha addig semmi se változik, én lépek ezektől... -
-Ben-
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nekem jelenleg nincs semmiféle tartozásom, csak egyetlen előfizetésem, készülék nélkül. Tőlem is kér előleget.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
karl_fischer
üzenetére
Teljesen ugyanez a problémám nekem is! Szintén Mobil L / Net 15GB -tal kapcsolatban.
-
-Ben-
veterán
Az is érdekes, hogy most már átállt az online felületen az új díjcsomagra, de a rendelt mobilnetet nem csapta hozzá, így a vállalt minimum havidíjam nem éri el a minimumot.
Remélem nem szándékoznak kötbért fizettetni velem a saját baromságuk miatt... 
-
-
-Ben-
veterán
Tegnap leváltottam a régi díjcsomagomat egy újra, kaptam SMS-t is. Online felületen továbbra is a régi díjcsomag szerepel és a "díjcsomag váltás" gomb is eltűnt.
Mi miatt lehet ez? -
-Ben-
veterán
válasz
elekreg
üzenetére
Szerintem elcseszerintettek valamit... Más gondok is vannak. Néha pl. nem látszik az összes készülék a listában, de előfordul, hogy nem is ugyanazt a végösszeget jelzi bizonyos előfizetések esetén a készülékre. Jó volna, ha valaki írna nekik... Majd lehet, hogy írok nekik egy „csinos” levelet.

(#92371) MK VII: Nos, ezzel sajnos egyet kell értenem. A 3 évvel ezelőtti önmagukhoz képest is botrányos a helyzet, pedig akkor se volt „csúcs”.

(#92373) elekreg: Erről van szó, pont ezért nem értem. Én biztos, hogy nem vennék így semmit se, de szerintem ezt más is pontosan ugyanígy gondolja. Talán, ha valami alacsonyabb összeget kérnének (20-40.000 Ft) között, az még elfogadható lenne..... talán!
-
-Ben-
veterán
válasz
üzenetére
Ezt olvasva a 1,5 évvel ezelőtti nyári mókám jutott eszembe, amikor 14 napon belül próbáltam visszaküldeni egy hibás készüléket. Nos, nem volt egyszerű menet, nagyjából ugyanez történt.
Mindenki össze-vissza beszélt, ment az egymásra mutogatás....
Igazán örvendetes lenne, ha olyan emberek ülnének azokban a székekben, akik értik is a dolgukat, nem csupán felveszik a fizetést, de igazából semmi érdemlegeset nem csinálnak. 
-
-Ben-
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
Bocsánat, de ez nem világos most.
Tehát, ha váltok, akkor ebben a hónapban még minden marad a régi? A december 1-jén kiállított számla a szokásos (fix összeg) lesz, majd az azt követő hónapokban már az új?
Mi történik akkor, ha többször váltok egy hónapban?(csak korlátlan vagy fix összegű díjcsomagokat veszek igénybe).
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Ha most váltanék online alacsonyabb összegű díjcsomagra, akkor a számla hogyan nézne ki? Kifizettetik velem a régi díjcsomag havidíját és az újét is, vagy csak a régit? Úgy rémlik, valamikor egyszer már megszívattak ezzel, de nem emlékszem... Nem mostanában volt.

-
-Ben-
veterán
Lejárt előfizetést hol tudok lemondani? Személyesen is lehet?
-
-Ben-
veterán
Telekom domino (feltöltő kártyás) csomaghoz is lehet mobilnetet aktiválni? Ha igen, milyen árban vannak ezek?

-
-Ben-
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De ez nevetséges. Az apple meg persze ha nem ismeri el a hibát (ahogy eddig se nagyon akarta), akkor kampó? Így jártam?
Azért mindig új szerződést kötni, egészen addig míg egy többé-kevésbé „tökéletes” telefont kapok, eléggé fárasztó és időigényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mi történik, ha hónapokig inaktív a multisim? A másik szám egyáltalán nem hívható, havi díjam sincs és minden további nélkül visszakapcsolhatom?
Nem mutatja, hogy fogyna a mobilnet, pedig használják ....
A CareCenter -nél tegyél egy próbát szerintem, ők nemrég cseréltek még szavatosságban telekomos telefont.

Az elállással kapcsolatosan még két kérdésem lenn.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)