Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam 1 hónapra 21 akkuciklus jut. OP13-nál Ahány nap annyi jutott. Persze előbbi csak 1 honap átlaga, még utóbbi 10 hónapé.
-
stuka20
senior tag
Mi rá az esély, hogy megkapom az ünnepek előtt, ha hó elején adtam le rendelést (6-án) a tradingshenzen-en? Mik a tapasztalatok?
-
laciba77
tag
Az új, 401-es update-ben új töltési lehetőséget is kaptak a kínaiak, remélem mi is majd:

-
gerii
addikt
válasz
dongasre
üzenetére
Én ott 1240 euroért látom.
Amit néztem boltokban a Global verzió:
Tradingshenzen: 1017€
Wondamobile: 965€
Averagedad: 401.000Ft
Trinityelectronic: 940€TS-től már rendeltem régen, többit nem ismerem, szóval engem is érdekel, honnan kéne.
Gyári hívásrögzítő ugye nincs a Global verzióban, de létezik app hozzá, ami automatikusan, láthatatlanul, hallhatatlanul működik, mint egy Xiaominál például?
Ami még kérdés számomra, hogy mennyire billeg a kameraszigeten?
Illetve a fő kérdés: miért ne X300Pro?
-
Surci1
tag
válasz
dongasre
üzenetére
Én most (nov. 30-án) rendeltem először a Gshopper-ről. Annyi biztos, hogy nem kapkodják el a küldést, mert még feldolgozás alatt van a rendelés. Ha holnap estig sem adják fel, akkor lehet írok nekik, hogy mi a helyzet.
Ha jól láttam a weboldalon 4-5 napot írnak feldolgozásra, viszont a termék oldálán a Mo.-ra szállításnál meg 8 napot. -
dongasre
tag
Sziasztok!
Gshopperről rendelt valaki? Most 358 ezerbe kerül a global 🙈
Megbízható oldal? -
South Velen
addikt
válasz
kornel1000
üzenetére
Ezt a tokot én is tudom ajánlani.
-
kornel1000
tag
Aliexpess-ről rendeltem én is több különböző tokot. Ami nagyon bevált: https://www.aliexpress.com/item/1005010152621559.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1ef118023hrqjZ
Tökéletesen illeszkedik, nagyon jó tapintású az anyaga. Külső pedig szubjektív. -
Kevés cég képes nekem megfelelő tokot gyártani. Logika nulla a tervezésnél...
-
válasz
szkorhetz
üzenetére
Ez a felszín egy morzsa telefon vonalon, elvagyok ezekkel.
gerii! Látom h nem értik sokan mi miért van, felteszik a kérdést, savazzák az alis eladót, a telt a márkát miegymás. Nekem annyi volt a lényeg, h értsem mi történik. Én ebben a 30W-ban elleszek, bár igen igen közel a Watt emelés ilyen mAh-es akkuk mellett. -
-
Elmondom mi lesz nyáron töltés vonalon. Siralom. 45W mellett feltettem a radiátorra 30 másodpercre, beesett 40% alatt már 20W-ra a kraft. Fogtam jetfannal nyomattam rá a levegőt, újra 45W-al ment. És ilyen körülmények között 77%-ig 45W-al tolta. Mint érdekesség. Hő hő hő.
Ja és a 40 fokos akkut sem értük el. 33-35 fok körül oké, 37-38 táján beeseik. Nyáron a 40 lazán meg lesz. Ott majd mire esik be. -
Van aki 1 nap alatt le tudja meríteni 0-100% között? 23 óra alatt 46%. Hát nem igaz.
-
F.tibooo
tag
-
válasz
kornel1000
üzenetére
Akkor valószínűleg Hong kong kiadás. Nézd meg 11.A vagy B-s [kép]
Sztem A-s.
Ja és az Oxigen Updater működik, talán már valaki írta is. -
kornel1000
tag
Pénteken megérkezett a telefon Gshopper-től, semmilyen plusz költség nem merült fel Magyarországon.
Ami meglepetés volt, dobozban volt töltő és tok is. Erre nem számítottam... -
27% akkura jut 4 óra 41 perc kijelzőidő. Nálatok? Esetleg nektek több kevesebb?
stuka20! A HongKong verzió mellé jár. Nincs gond vele csak más. Lehetne ideálisabb. Az visszalépés a OP13-hoz mérve. Sztem a szimpla cellás akku az alapja.
-
stuka20
senior tag
Oppo-hoz járt töltő? Fent eléggé ijesztő az a töltési probléma, ez mindenkinél fent áll?
Tradingshenzen oldalt mennyire ajánlanátok? (vám?) -
válasz
South Velen
üzenetére
Na ez az. A mindennapokban az MTK ugyan olyan jó mint a Snapi. Következő generáció is jöhet.
-
válasz
South Velen
üzenetére
A tolteswn kívül én hőt sehol nem tapasztaltam még. 360-as videó vágásakor sem tegnap.
-
laciba77
tag
válasz
dempeti86
üzenetére
Szerencsére nincs tele szemetelve a telefon. Az Oppo és a Google saját programjai mellett talán 3 általam feleslegesnek ítélt program volt rajta, pl. Netflix vagy talán a LinkedIn, ezeket el lehet távolítani.
A kedvedért most körbenéztem: a telefon saját Oppo alkalmazásait - számológép, hangrögzítő, zenelejátszó, számológép stb. természetesen nem tudod eltávolítani, csak letiltani. 3 extrább Oppo program van rajta az alap alkalmazásokon kívül: AI Studio - ezzel kb. 500 AI képet tudsz generáltatni, eltávolítható. Zen Space - valami zen dolog
eltávolítható, ORoaming - ez az Oppo/Oneplus roaming vásárlós cucca, ezt csak letiltani tudod.A Google saját cuccai közül pedig minden extra eltávolítható, ami nem kell: tv, youtube, youtube music, one stb. A rendszer alapjait képező Google cuccok csak letilthatóak pl. névjegyek, wallet, térkép, de ezeket meg ki akarná ugye eltávolítani?
Szóval nem kell félni, nincs tele szemetelve kínai cuccal, tényleg global.
-
dempeti86
csendes tag
Milyen szoftverek vannak előre telepítve a telefonra amíg nem távolítható el a külföldről rendelt globális változatokon?
-
Rendeltem még tokokat, már van pár ami "nekem nem nyert". Rendkívül könnyen kieesik nekem egy egy tok is,.ha magas a perem a kamerák körül, ha nem jó a fogása, ha nem jó érzés megnyomni a gombokat, ha túl robosztus lesz a tel, ha úgy van benne a tel, h koptatja a házat, stb.
Remélem ezek bejönnek. A gyári jó volt 1 hetet. Már el van színeződve. A melós ruhában a sarkainál kifénysítette pl. -
Oldfoksz
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez valami startrekes kommunikátor?

Fézer van benne?
( vagy a szkálynet rajzolta a képet) -
spect80
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na ez vadul jónak tűnik

Bár lehet még be tudom várni az x9 pro-t vagy a M8pro-t, mert megrendeltem alzatól vasárnap, írta hogy 11.26 jön, aztán hétfőn, hogy 11.27, aztán tegnap hogy 12.03 a beérkezés várható ideje. Impulzív vásárlóként nem szeretem az ilyen csúsztatásokat mert van idő variálni
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
spect80
őstag
válasz
F.tibooo
üzenetére
Hasonlítgattam x9 proval meg pixel 10 proval is, megnéztem rengeteg képet. Számomra akkora különbség ninc. Különösen a pixel lepett meg, mennyire gyenge bizonyos helyzetekben. Üzemidő nekem a legfontosabb, dual simmel használnám, gsmarena szerint az SD modeme sokkal hatékonyabb. Na meg fold 7 van most, ebben a kamera annyira tré hogy annál minden nagyságeendekkel jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) , rendben van, Globál, tényleg, software is A verziós. Nagyjából tíz nap alatt ért ide, teljesen ajánlom.

eltávolítható, ORoaming - ez az Oppo/Oneplus roaming vásárlós cucca, ezt csak letiltani tudod.