Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kb00
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy X9 Pro vásárlásán, főleg az üzemidő és a fotós képességek miatt. Utóbbi kapcsán kérdezném attól akinek van, hogy mennyire alkalmas mozgó témák elkapásához?
Nyílván csodát nem várok, de a legtöbb tesztben amit néztem főleg statikus témákat fotóztak, és érdekelne hogy hozza-e legalább egy Pixel vagy iPhone szintjét a dinamikus témáknál (pl izgő-mozgó gyerek stb.).
-
ghiottone
nagyúr
Sokat rágódva rajta a végén a gomiboról rendeltem egy sima X9-est, így pár nap és csatlakozom. Ahogy nézem a kamera hardver az X8 Proból jött, amit kedveltem, csak a pwm szabályozása volt rossz a kijelzőnek. Ugyanolyan volt, mint az OP12-esnek sajna. Szeptemberben és decemberben volt OP13-asom, abban már nem jó volt.
A kezelhetőbb méret maradtam az X9-nél + néztem pár összehasonlítást és akkora előny számomra nem volt a Pronál, hogy azt rendeljem.Rendelt valaki a gomiboról? 1-4 munkanap alatt tényleg megérkezik?
-
Ricardo
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Pedig van igazság abban amit mond. Nem találsz rendes tokot, kijelzőfóliát......
Samsunghoz, iPhone-hoz an szinte "mindenhol". Átlag felhasználó nem fogja emiatt feltúrni a netet.Az fórum nem mérvadó, mert itt olyan emberek vannak, akik ebben a témában jártasabbak, hiszen ez az érdeklődési körük. Azonban az eladások többségét az a réteg generálja, akik nem ilyen beálítottságúak.
Az eladások nagy része ráadásul valamilyen szolgáltatóhoz köthető itthon. Nézd meg a kínálatukat.
De ha nem ott veszi, hanem bemegy egy nagy áruházba, ahol nem fog találkozni Oppos, vagy Vivos emberrel, de Samsungossal nagy valószínűséggel igen.
Közvetlen kontakt, akinek felteheti a kérdéseit, amikre részletes választ kap.
Hiába van rekordon a netes rendelések száma. Ezek többsége Temus, és hasonló oldalak rendelései teszik ki. Ahonnan vagy azt kapja amit rendelt, vagy nem
Emiatt z emberek jó része nem szívesen rendel többszázezer forintos tételt egy olyan helyról amit nem igazán ismer.
Ezt nevezheted szűk látókörnek.
Ettől még az emberek többsége szereti megnézni mit vesz ennyi pénzért. -
cami][us
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem semmi.
-
attak79
tag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Én nem rendeltem onnan,de ez kínai verziós,magyar nyelv nincs benne,esim sem biztos.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki rendelt innen az ebayről telefont? [link]
Kíváncsi volnék tartalmaz e magyar nyelvet illetve esimet? -
klaya86
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Mert a Samsung és az iPhone már felépített egy brandet, hozzá a megfelelő ökoszisztémát. Van minden sarkon hivatalos viszonteladó, normális garanciával, szervízhátterel. Hosszú, stabil szoftveres támogatással, millió tartozékokat stb. Ehhez képest az átlag vásárló nem fog "no name" kínai gyártókkal foglalkozni, ami lehet , hogy egy két specifikációkban jobb,de se megvenni nem tudja normális helyen, sem a fentebb felsorolt előnyöket élvezni. Cserébe kb ugyanannyiba kerülnek lassan,mint bármelyik Samsung, iPhone csúcs telefon. Az , hogy itt a fórumon pár száz ember képben van, csak egy csepp a tengerben. Jóval komolyabb marketing kellene Oppo/vivo/oneplus részéről, jóval komolyabb házai hivatalos elérhetőség és nem utolsó sorban versenyképesebb árak. Hány random vásárló fog szerinted a média Marktba betipegve 550et lerakni egy számára ismeretlen vivo x 300 óra, ha mellette 2 méterre komplett standon ott van kiállítva az aktuális iPhone/Samsung széria, hasonló áron?
-
South Velen
addikt
Nem olyan gagyi, nálam majd 3 hétig bírta, ami nagy szó mert annyira zavarni szoktak a műanyag fóliák, hogy pár nap után leszedem
ez alatt a 3 hét alatt nem is szedett be karcot.Üveggel viszont csak a szívás van az ultraszonikus ujjlenyomat érzékelő miatt. (Ezért preferálom az optikait)
-
válasz
South Velen
üzenetére
Én arra nem tudok rájönni miért mennek el nálam sokkal kevesebbet a telefonok mint bárhol máshol, másnál. Kb 50-75%-ban hozza azt amit mondanak mások. Ez az első tel ami kimagaslóan sokat elmegy még így is, hogy nem hozza amiket látok neten. Redditen látni érdekes üzemidőket. Biztosan az is benne van, hogy nem merítem nullára és töltöm 100-ra, de még ha így tennék akkor sem mindig hoznám amiket írnak sokan. Talán a térerő nálunk a kulcs, mert az nem sok van. Innen 400m-re el is megy és sok száz méteren át nincs is, néha a 2G bevillan. Yettellel még istenes, de ONE mellett még így sem menne. Van eladósoron egy Poco X3 NFC-m és abból pár napja kivettem a SIM -et. Nem akarok hazudni, valami pár százalékot merül/ nap. De vettem egy Xiaomi 12-est, az meg 24 órát megy el egy teljes akkuval nulla nyomódás mellett. Abba is várok akkut, de az a gyanúm, hogy drasztikusan nem fog javulni.
-
South Velen
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Engem egyedül az zavar, hogy tök azonos felhasználas mellett van hogy 9 óra, van hogy 15 óra SOT-ot tud. De jellemzően 10-11 óra.
Nem tudok rájönni miért van ez.
Valami kalibrációs issue lehet, egyszer csutkára merítettem, még 1%-on több mint egy órányi SOT volt benne
utána feltöltöttem 100%-ig és 8 óra SOT csak 50%-ot vitt le. De azóta megint nem egyenletes. -
Szűk 48 óránál járok,, nekem ez a max. Szűk 20% marad ilyenkor. Ezt is azért tudom, mert havi 1x mélyebbre merítem mint szoktam és 100-ra töltöm.
-
klaya86
őstag
Sziasztok. Op15-nél olvastam,hogy a legutóbbi frissítéssel javították a vezeték nélküli Android auto problémák. Érdekelne, hogy itt mi a helyzet? Illetve mennyire okés a rendszer maga? Látom, hogy azért több embernek van már itt hosszabb távú tapasztalata. Netbank, fizetés, értesítések jól működtek?
-
Surci1
tag
válasz
dempeti86
üzenetére
Az enyém gyárilag le volt fóliázva a doboz és a doboz alján a fólián volt egy zöld papírlap fül. Azt a nyíl irányában meghúzva felszakadt a fólia. Egyébként fóliázott állapotában is látszik, hogy maga doboz nem volt semmilyen címkével leragasztva.
Érdekes, hogy nálad a doboz alján a felirat teljesen más.
Az enyém a Gshoppertől jött. Te honnan rendelted?

-
dempeti86
csendes tag
Sokan sok helyről rendeltük és kíváncsi lennék volt valakinek ilyen gyári matrica lezárás a doboz alján?
-
adam0602
csendes tag
Ki hogy van megelégedve az értesítési rezgésekkel illetve a hangszórókkal? X8 Pro-ról váltanék főleg a rezgés miatt, mert egyszerűen ha az óra nem lenne rajtam lemaradnék minden értesítésről/hívásról olyan gyengén rezeg. Igen, elég zajos a munkahelyem így csak a rezgésre tudok alapozni.
Illetve még a fényerő is érdekelne. X8 Pro-nál sajnos nem lehet eléggé lehúzni így lefekvésnél elég bántó rajta bármit is nézni, legalábbis nekem.
-
Surci1
tag
Az enyém a Gshoppertől jön. 11 nap volt az út Mo.-ra. Tegnap előtt átadták a magyar DPD-nek. Rendszeresen rendelek külföldről dolgokat, így nem vagyok egy aggódós típus, de most azért izgulok a DPD miatt. Kíváncsi leszek mikor hozzák ki.
-
attak79
tag
Üdv kedves fórumtársak!
Január végén remélhetőlegén is egy X9 pro-val a kezemben feszíthetek, pdaplaza-ról rendeltem,de 15-25 munkanap,mire elküldik egyáltalán. -
gerii
addikt
Befizettem egyre a Trinityelectronic-nél, kíváncsi leszek.
-
dempeti86
csendes tag
Kicsit fura hogy kb. két hete van meg a telefon és harmadszor fordul elő hogy kilépek egy alkalmazásból egy pillanatra lefagy a telefon elsötétül a képernyő utána meg újraindul a telefon...
-
Helltak
őstag
Globálra megérkezett a decemberi update:
link -
Nálam 1 hónapra 21 akkuciklus jut. OP13-nál Ahány nap annyi jutott. Persze előbbi csak 1 honap átlaga, még utóbbi 10 hónapé.
-
stuka20
senior tag
Mi rá az esély, hogy megkapom az ünnepek előtt, ha hó elején adtam le rendelést (6-án) a tradingshenzen-en? Mik a tapasztalatok?
-
laciba77
tag
Az új, 401-es update-ben új töltési lehetőséget is kaptak a kínaiak, remélem mi is majd:

-
gerii
addikt
válasz
dongasre
üzenetére
Én ott 1240 euroért látom.
Amit néztem boltokban a Global verzió:
Tradingshenzen: 1017€
Wondamobile: 965€
Averagedad: 401.000Ft
Trinityelectronic: 940€TS-től már rendeltem régen, többit nem ismerem, szóval engem is érdekel, honnan kéne.
Gyári hívásrögzítő ugye nincs a Global verzióban, de létezik app hozzá, ami automatikusan, láthatatlanul, hallhatatlanul működik, mint egy Xiaominál például?
Ami még kérdés számomra, hogy mennyire billeg a kameraszigeten?
Illetve a fő kérdés: miért ne X300Pro?
-
Surci1
tag
válasz
dongasre
üzenetére
Én most (nov. 30-án) rendeltem először a Gshopper-ről. Annyi biztos, hogy nem kapkodják el a küldést, mert még feldolgozás alatt van a rendelés. Ha holnap estig sem adják fel, akkor lehet írok nekik, hogy mi a helyzet.
Ha jól láttam a weboldalon 4-5 napot írnak feldolgozásra, viszont a termék oldálán a Mo.-ra szállításnál meg 8 napot. -
dongasre
tag
Sziasztok!
Gshopperről rendelt valaki? Most 358 ezerbe kerül a global 🙈
Megbízható oldal? -
South Velen
addikt
válasz
kornel1000
üzenetére
Ezt a tokot én is tudom ajánlani.
-
kornel1000
tag
Aliexpess-ről rendeltem én is több különböző tokot. Ami nagyon bevált: https://www.aliexpress.com/item/1005010152621559.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.1ef118023hrqjZ
Tökéletesen illeszkedik, nagyon jó tapintású az anyaga. Külső pedig szubjektív. -
Kevés cég képes nekem megfelelő tokot gyártani. Logika nulla a tervezésnél...
-
válasz
szkorhetz
üzenetére
Ez a felszín egy morzsa telefon vonalon, elvagyok ezekkel.
gerii! Látom h nem értik sokan mi miért van, felteszik a kérdést, savazzák az alis eladót, a telt a márkát miegymás. Nekem annyi volt a lényeg, h értsem mi történik. Én ebben a 30W-ban elleszek, bár igen igen közel a Watt emelés ilyen mAh-es akkuk mellett. -
-
Elmondom mi lesz nyáron töltés vonalon. Siralom. 45W mellett feltettem a radiátorra 30 másodpercre, beesett 40% alatt már 20W-ra a kraft. Fogtam jetfannal nyomattam rá a levegőt, újra 45W-al ment. És ilyen körülmények között 77%-ig 45W-al tolta. Mint érdekesség. Hő hő hő.
Ja és a 40 fokos akkut sem értük el. 33-35 fok körül oké, 37-38 táján beeseik. Nyáron a 40 lazán meg lesz. Ott majd mire esik be. -
Van aki 1 nap alatt le tudja meríteni 0-100% között? 23 óra alatt 46%. Hát nem igaz.
-
F.tibooo
tag
-
válasz
kornel1000
üzenetére
Akkor valószínűleg Hong kong kiadás. Nézd meg 11.A vagy B-s [kép]
Sztem A-s.
Ja és az Oxigen Updater működik, talán már valaki írta is. -
kornel1000
tag
Pénteken megérkezett a telefon Gshopper-től, semmilyen plusz költség nem merült fel Magyarországon.
Ami meglepetés volt, dobozban volt töltő és tok is. Erre nem számítottam... -
27% akkura jut 4 óra 41 perc kijelzőidő. Nálatok? Esetleg nektek több kevesebb?
stuka20! A HongKong verzió mellé jár. Nincs gond vele csak más. Lehetne ideálisabb. Az visszalépés a OP13-hoz mérve. Sztem a szimpla cellás akku az alapja.
-
stuka20
senior tag
Oppo-hoz járt töltő? Fent eléggé ijesztő az a töltési probléma, ez mindenkinél fent áll?
Tradingshenzen oldalt mennyire ajánlanátok? (vám?) -
válasz
South Velen
üzenetére
Na ez az. A mindennapokban az MTK ugyan olyan jó mint a Snapi. Következő generáció is jöhet.
-
válasz
South Velen
üzenetére
A tolteswn kívül én hőt sehol nem tapasztaltam még. 360-as videó vágásakor sem tegnap.
-
laciba77
tag
válasz
dempeti86
üzenetére
Szerencsére nincs tele szemetelve a telefon. Az Oppo és a Google saját programjai mellett talán 3 általam feleslegesnek ítélt program volt rajta, pl. Netflix vagy talán a LinkedIn, ezeket el lehet távolítani.
A kedvedért most körbenéztem: a telefon saját Oppo alkalmazásait - számológép, hangrögzítő, zenelejátszó, számológép stb. természetesen nem tudod eltávolítani, csak letiltani. 3 extrább Oppo program van rajta az alap alkalmazásokon kívül: AI Studio - ezzel kb. 500 AI képet tudsz generáltatni, eltávolítható. Zen Space - valami zen dolog
eltávolítható, ORoaming - ez az Oppo/Oneplus roaming vásárlós cucca, ezt csak letiltani tudod.A Google saját cuccai közül pedig minden extra eltávolítható, ami nem kell: tv, youtube, youtube music, one stb. A rendszer alapjait képező Google cuccok csak letilthatóak pl. névjegyek, wallet, térkép, de ezeket meg ki akarná ugye eltávolítani?
Szóval nem kell félni, nincs tele szemetelve kínai cuccal, tényleg global.
-
dempeti86
csendes tag
Milyen szoftverek vannak előre telepítve a telefonra amíg nem távolítható el a külföldről rendelt globális változatokon?
-
Rendeltem még tokokat, már van pár ami "nekem nem nyert". Rendkívül könnyen kieesik nekem egy egy tok is,.ha magas a perem a kamerák körül, ha nem jó a fogása, ha nem jó érzés megnyomni a gombokat, ha túl robosztus lesz a tel, ha úgy van benne a tel, h koptatja a házat, stb.
Remélem ezek bejönnek. A gyári jó volt 1 hetet. Már el van színeződve. A melós ruhában a sarkainál kifénysítette pl. -
Oldfoksz
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez valami startrekes kommunikátor?

Fézer van benne?
( vagy a szkálynet rajzolta a képet) -
spect80
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
na ez vadul jónak tűnik

Bár lehet még be tudom várni az x9 pro-t vagy a M8pro-t, mert megrendeltem alzatól vasárnap, írta hogy 11.26 jön, aztán hétfőn, hogy 11.27, aztán tegnap hogy 12.03 a beérkezés várható ideje. Impulzív vásárlóként nem szeretem az ilyen csúsztatásokat mert van idő variálni
-
F.tibooo
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére

-
spect80
őstag
válasz
F.tibooo
üzenetére
Hasonlítgattam x9 proval meg pixel 10 proval is, megnéztem rengeteg képet. Számomra akkora különbség ninc. Különösen a pixel lepett meg, mennyire gyenge bizonyos helyzetekben. Üzemidő nekem a legfontosabb, dual simmel használnám, gsmarena szerint az SD modeme sokkal hatékonyabb. Na meg fold 7 van most, ebben a kamera annyira tré hogy annál minden nagyságeendekkel jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VGA kibeszélő offtopik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez alatt a 3 hét alatt nem is szedett be karcot.

eltávolítható, ORoaming - ez az Oppo/Oneplus roaming vásárlós cucca, ezt csak letiltani tudod.