-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
punky10 #103898 üzenetére
Ezt sem tudtam, köszi!
Olyan van még, hogy hűségidő lejárta előtt felhívnak és tesznek egy "kedvezőbb" ajánlatot? (a szolgáltató maradásra)
Jelenleg 7.-ik hóig van hűségem (vettem TV-t és 2 évet vállaltam mindenre) és lehet megvárom a szolgáltatót míg jelentkezik majd egy jobb/kedvezőbb ajánlattal. (nyár felé) -
tibor23
senior tag
válasz
punky10 #101776 üzenetére
Én meg csak annyit üzennék, hogy nézz szét árakban és szolgáltatásban olyan helyen ahol van digi, és ahol nincs, akár ugyanazon utca két oldalán...
És a különbséget sajnos nem lehet kimagyarázni. Az, hogy kábelTV és Internet szinten Magyarország szerencsésebb helyein kánaán van, csak a Diginek köszönhető. Nem felejtsük, hogy hőn szeretett T a mai napon is a normálhoz képest dupla akkora szolgáltatást feléért ad ott ahol van digi is. És ott van a műholdas TV, ahova ha nem jön be a digi, ott is Ny-európai díjak dupláját fizetnénk, ugyan úgy ahogy mobil téren.Amúgy tudom, hogy mobil téren nagyon rossz pozícióról indul a Digi... és csak emiatt nem vagyok optimista.
-
törölt tag
válasz
punky10 #100627 üzenetére
Simán kukázhatod, a régi kártyát nem szabad ennek befolyásolnia.
Viszont ha egy dominót kaptál volna (ha a régi számhoz kaptál új simet, akkor ez persze lényegtelen), lehet, h van az új kártyán 1GB v 11GB ajándékba, akkor megnézném egy aktiválással, utána még mindig ott a kuka
-
törölt tag
válasz
punky10 #99743 üzenetére
Szia!
Igen, érdemes foglalkoznod vele. Jótállás keretében cserélni fogják. A szolgáltatót viszont érdemes ebből kihagynod, inkább fordulj közvetlenül a Samsunghoz. Szervizpont-kereső.
-
air
nagyúr
válasz
punky10 #99383 üzenetére
Tehát mégiscsak a fogalmaknak van jelentőségük.
Ugyanis tegnap senki sem kedvezményekről beszélt, hanem akcióról. Nem ugyanaz a kettő.
Kedvezményekkel csökkentett ár, így már érthető a dolog nekem is. De az akció teljesen mást jelent. Az mindenkire egyformán érvényes, a kedvezmény lehet egyedi, személyre szabott.
Köszi, így már tiszta.
-
tsteve
senior tag
válasz
punky10 #97892 üzenetére
ha valóban minden domino kártyát korlátoz a Telekom 30 mb/s-ra, azaz a Maratont is, akkor büntetést kell(ene) kapnia... ezt egyszerűen ki tudja mutatni a hatóság... a hasonlatod ez esetben nem stimmel a szerencsejátékra, hiszen ott valóban nyerhetsz is, itt viszont nem lesz magasabb sebességed soha, ha korlátot állít a cég... de én nem fogom jelenteni most őket, nincs maratonom
-
RoSSo3
senior tag
válasz
punky10 #97678 üzenetére
Igen! Pont ez a helyzet nálunk is! Az oldalukon kerestem rá, és nem működik, holott már 3 éve megy.
És kb. 1 éve járt le a 2 éves hűségünk, akkor bementünk, és az volt a válasz, hogy hűség nélkül megy tovább minden, ugyan ezen az áron, amit eddig fizettünk. És valóban, eddig minden u.a.
Viszont most, hogy esetleg szeretnénk módosítani ezt a 3-as csomagot, aminek része a SAT TV is, félek, hogy bemondják, hogy ezt így már nem lehet (ráadásul azt hiszem, hogy a netcsomagunk sem élő már, mert talán 30-as lehet, és ahogy nézem, 50 minimum).
Szóval nehogy az legyen, hogy akkor egy teljesen új csomagot kell összeállítani, amivel viszont buknánk a SAT TV-t, mivel már nem értékesítik, vagy már nem rendelhető.
Szerk.: bizony, most olvasom az ÁSZF-et:
"Az Alap csomagra és a Szuper Családi HD csomagra 2017. október 20. napját megelőző feltételekkel új előfizetői szerződés nem köthető, az értékesítés lezárásra kerül. A csomagokra 2017. október 20. napját megelőzően vonatkozó feltételek áthelyezésre kerülnek a „Lakossági ÁSZF 5/d tv – lezárt - melléklet”-be. " -
Keem1
veterán
válasz
punky10 #97219 üzenetére
Óriási tévedés. Ahhoz, hogy valakinek a személyes adatával rendelkezz, a személyes adat tulajdonosának bele kell egyeznie. Ő abba egyezett bele, hogy ő rendelkezhessen az ő és a te személyes adatoddal. Te nem rendelkezhetsz az övével.
Egyébként pedig hogy ezt megtehesd, a beleegyezésen kívül adatkezelővé kell válj (világosan megfogalmazott adatkezelési célokkal), garantálni kell a kezelt adatok biztonságát (csak az férhet hozzá, és oly mértékben, aki és amennyire szükséges), felügyeleti szerv ellenőrzését kell biztosítani, a személyes adat tulajdonosának kérésére a teljes törlést igazolható módon megoldani, stb-stb.
Óriási tévhit van az emberek fejében, hogy csak úgy magáncélból rögzítek. Egyrészt, bármit is tartalmaz a hangfelvétel, ha jogosulatlanul készült, bíróságon semmibe veszik. Másrészt ha boldog boldogtalan rögzítene, rengeteg hangfelvétel jutna rossz kezekbe (te nem úgy vigyázol rá, mint egy adatkezelő).
-
Soulfly842
addikt
válasz
punky10 #97214 üzenetére
Az csak egy jogsértő hangfelvétel, ha nem tájékoztatod a másik felet.
Senkit nem érdekel(het).
(#97215) Ádám16
Pont ez a lényege a jelszavas szerz. védelemnek... hogy ne akarj megtudni sokat, s ne csinálj feleslegesen semmit magadnak
Ha cég nevén, akkor van erre dedikált kapcsolattartótok (cégen belül is), aki esetleg kérdésfeltevés esetén segíteni is tud.
Szerk előző hsz-ed alapján:
Pedig más nyitja és módja nincs ennek
-
válasz
punky10 #96173 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy reggel hamarabb jött néhány perccel a futárszolgálattól az SMS és e-mail, mint a Telekomtól, hogy adott napon és intervallumban kiszállításra kerül a rendelt termék, de olyan is, hogy a futár gyorsabb volt, mint az SMS és az e-mail.
thomas77: Persze, az érdeklődés sosem árt, pláne ha megfelelő ügyintézőt is fog ki.
Nekem is volt olyan, hogy azonos napon rendelt két telefon nem egyszerre lett kiszállítva, mert az egyik havi díjas, a másik pedig Domino konstrukciós volt, utóbbi egy nappal később érkezett meg, pedig minden más feltétel azonos volt, készlet...stb is. Mindegy, örültem, hogy a Domino ellenére csak egy napot csúszott. -
-
gjo
tag
válasz
punky10 #94190 üzenetére
Ez világos, de pont a sok jogi csavar miatt lehetne körülnézni milyen lehetőségek vannak, nem feltétlen a telefon megvásárlására, hanem az ezzel töltött időmnek (tehát a pénzemnek) a kompenzálására. (Egyébként a boltban polcra kitett termék és alatta az ár nyilvános ajánlattétel és kötelesek is a legalacsonyabb jelzett áron értékesíteni, de ez persze most lényegtelen.)
Azért én írok nekik panaszlevelet, ha arra járok még a vásárlók könyvébe is, nagyon unom amit művelnek. Égjen az ő rezsiórájuk is
A számom már rég kimentettem domino kártyába hogy közöm ne legyen hozzájuk, de hihetetlen hogy még így is meg tudnak szivatni..
-
South Velen
addikt
válasz
punky10 #94178 üzenetére
Azért ez durva.
Régen a telekom volt a mintapéldája az ilyen rendelések benyelésének, szinte egyedüli módon tök korrekten álltak hozzá, ha eláraztak valamit, és simán teljesítették a rendelést.
Ráadásul annyira nem is volt elárazva, nem 99900 helyett 9990 volt, vagy ilyesmi..
Persze már más világ van, az eredeti árak is az egekben vannak...
-
-
4Grider
félisten
válasz
punky10 #94152 üzenetére
Sajnos akkor is adatot elemezni tudó humán erőforrás kell ahhoz, hogy a szolgáltatók pontosan tudják, egy előfizetőhöz hány előfizetés tartozik. Ráadásul egy szolgáltató több előfizetői adatbázisához (ott is a teljes adathalmazhoz) nem adhatsz minden ügyintézőnek hozzáférést...
Én 30 nap után kaptam csak meg az utolsó Domino kártyámat... -
-
-
tomy86
addikt
válasz
punky10 #88829 üzenetére
Mobillottó
Bocs, nem néztem, hogy előttem ugyanezt linkelte Mr.Csizmás. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
punky10 #88829 üzenetére
mobilvásárlás app ebből fogom, csak előtte matekozok egyet a számokkal, tízvhány éve bejött.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
punky10 #88720 üzenetére
Hiába támogatja a telefonod, ha a szabványhoz nincsenek meg a megfelelő beállítási adatok.
Lásd pl. 4G, az is szabvány, de ha nem stimmel az APN, akkor nincs neted.Gondolom VoLTE esetén is kellenek bizonyos beállítások, amiket le tud küldeni sw frissítés útján, ha szolgáltatós a telefon vagy Apple Carrier Bundleben tudja állítani.
Azt nem tudom, hogy pontosan, hogy működik.
-
bernel
tag
válasz
punky10 #81823 üzenetére
Klépve valóban sikerült, azt hittem azért van az online felület, mert azon keresztül kell intézni, de így privát ablakban végigment simán, köszi.
Egyébként megpróbáltam másik böngészőből is belépve, úgy sem ment, vagyis az online felületen valami nem stimmel nálam, pedig amúgy az egyenleget meg egyebeket mind látni szoktam gond nélkül.
-
törölt tag
válasz
punky10 #81001 üzenetére
Pálcika.....
vs.
dBm....ASU....Még a hőskorban történt, amikor nem volt a westel dominonak roamingja: Felvidéken voltam pár napig, ~50 km-re a határtól, egy hegycsúcson elővettem a telefonom. Pálcika az volt dögivel, de olyan messze volt az adótorony, hogy a hívás elveszett az éterben....
-
4Grider
félisten
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
punky10 #73293 üzenetére
A netes felületen nem nagyon volt ilyen mobil oldalon.
Vezetékes oldalon volt olyan, hoggy előre látszott az összes részlet, s tudtál előre fizeni.A lehetőség most is adott, keress fel egy T-Pontot vagy 1430, s kérdezd meg milyen számlaszámra milyen adatokkal kell utalni.
-
golyós
addikt
válasz
punky10 #73118 üzenetére
Ezek a dolgok pont nem érdekelnek, nem akarom romolgatni, mókolni csak használni szeretném amit csak kompromiszumokkal lehet.Csupán leírtam a hibáit, nekem az elsők között volt meg, akkor még azt sem tudtuk- tudták, hogy nem lesz benne magyar nyelv.Ez mondjuk nem akkora gond.
Csupán csak azon vagyok kiakadva, hogy isteníti mindenki pedig nagyon nem isteni csak a sebessége.De befejeztem, nem ide való a téma.
-
-
válasz
punky10 #72263 üzenetére
a my telekom esetén fiókos bejelentkezést használok, úgy nincs sms.
balagedebr; a flotta milyenségének a függvénye is, de ha annál a díjcsomag módosítása megoldható a my telekom felületen (a honlapon bejelentkezve), az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*111#), vagy a telefonos önkiszolgáló (1430) menüben, akkor nincs külön költség.
üzletben, személyes ügyintézéssel elvileg 2000 ft, telefonos ügyintéző által, vagy postai úton (levél vagy fax) pedig 1500 ft.iwroteapoem; valakinek jó az ügyfélmegtartási módi, ha nem gond a hűség.
Draken; akkor marad a sim kártya cseréje.
ahogy előttem is írták, a csere nincs kihatással a már lezárt díjcsomagra, attól az nem fog módosulni, külön kellene díjcsomagot váltanod, hogy ne léphess vissza a lezártba. -
Soulfly842
addikt
válasz
punky10 #71224 üzenetére
A sony-nál sajnos elég sok elrontott szoftvervezió van, ami miatt tömegesen mennek vissza szervizbe készülékek. Lehetnek, hogy én nem is siratnám azt az 5.0-t.
Melyik telefon ez pontosan?
Az "Xperia 02" az nekem nem mond semmit
Bár lehet nem túl kiterjedtek az ismereteim
Ha M2 lenne, akkor tedd össze a két kezed, hogy csináltak downgrade-t.
-
válasz
punky10 #71218 üzenetére
a szolgáltató a gyártói/szerződéses szervizbe küldi tovább a készüléket, ott intézik/intézték a dolgot, de a kábel elcserélésére érdemesebb lehet a szolgáltatónál rákérdezni.
a szabvány egy dolog, de néhány (kérdéses) utángyártó tesz rá, ezért a gyártó csak a sajáttal garantálhat bármit is. (elég sok esetben történt már probléma, amikor kérdéses minőségű, utángyártott kábel, töltő, akkumulátor...stb. volt az ok.)
a firmware verzió több tényező kérdése, elvileg a készülék identitásának megfelelő frisset szokták feltenni, ezért tudni kellene, hogy a megfelelő szolgáltatós (adott esetben telekom) 5.1 volt rajta - ha van olyan -, mert akkor nem okés a 4.4, de ha másmilyen, legyen az független vagy eltérő szolgáltatós, de telekomos csak 4.4 van, akkor jogosan tehették rá azt.
amíg az eredeti állapot visszaállítható az eltérő firmware felhúzása után (flashtool és társai), addig a garancia (jótállás/szavatosság) kérdésével nem feltétlenül kell foglalkozni. -
ivaxov
csendes újonc
válasz
punky10 #70693 üzenetére
Ha jelen van a kártya, akkor a csere teljesen díjmentes, már elég jó ideje. Viszont három utas kártya nincs benn, csak a plug-in+3FF és a 4FF-es (nano) kártya. Legcélravezetőbb egy NFC-s nano kártyára cserélni és venni hozzá egy adaptert.
Még egyszer, csak akkor ingyenes ha jelen van a kártya, amúgy 4500 a pótlás díja.
-
ghostie
tag
válasz
punky10 #61329 üzenetére
Sziasztok,
Vettem én is egy ilyen akciós Luna bluetooth headsetet, de valami nem stimmel vele.
Berakom a bölcsőbe, rádugom a töltőre, elkezdi tölteni mind a bölcsőt mind a headsetet (pirosan világít mindkettő). Egy idő múlva a bölcső ledje zöldre vált, gondolom azért, mert feltöltődött. Viszont a headset ledje nem világít egyáltalán, a bölcsőbe helyezés után pirosra vált majd 1-2 percen belül kikapcsol. Ha megpróbálom kivenni a bölcsőből 1-2 másodpercre zöldre vált, majd 1 másodpercre kéken villog mintha elkezdené a párosítást de kikapcsol és nem tudom párosítani.
Úgy tűnik, mintha a headset akkumlátora nem töltődne ezért a bölcsőből kivéve rögtön kikapcsol.Segítséget szeretnék kérni olyanoktól akiknek van ilyen készüléke, hogy én csinálok valamit rosszul, vagy hibás a headset?
Köszönöm
-
válasz
punky10 #61320 üzenetére
Nekem is kiadták. Bár én sokat szórakoztam ott az ügyintézőkkel, mert alapból nem fizettem ki, hanem később fizettem be a Telekom fiókon keresztül, mert ott megjelent befizetetlen számlaként. Az ügyintéző meg elsőre nem látta a rendszerben, hogy ki van fizetve, ezért elkezdett telefonálgatnia 1430-ra, hogy ilyenkor mi van. De nagy nehezen sikerült elmagyarázniuk neki, és kiadta utána.
Az sorszámot 15:05-kor kaptam és 15:59-kor jöttem ki a Telekomtól...
-
Soulfly842
addikt
válasz
punky10 #61252 üzenetére
Ne légy ilyen naiv. Néhány mp alatt meglehet nézni a számlát és a kedvezményező sorokat is. Nekik nem bír egészen egyszerűen semmilyen prioritással.
Vannak azért érdekes akciók egyébkét is. Példaként most az üzletekben a class 10-es samsung 16 GB-s memóriakártya 1990 Ft az üzletekben, a gyári Samu S4 flip cover 990Ft.
Csak ki kell fogni
MB-MGCGB/EU
Gyári samsung 64GB mem. Kártya: 14890 Ft
LG POCKET Photo 9900 Ft,
Stb.Amargo,
Szívesen -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest