Hirdetés
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
válasz punky10 #32544 üzenetére
"Az aktuális egyenleg egy tájékoztató jellegű nettó forgalmi adat, amely a hívószámodon bekapcsolt kedvezményeket, az áfát, havidíjat, és a megrendelt szolgáltatások díját nem tartalmazza."
Ezt a választ kaptam.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
polonic
félisten
válasz punky10 #34168 üzenetére
Nem tudom most mire gondolsz. Vagyis nem értem, hogy miért baj, ha külön díjszabás. Egy mobil és egy vezetékes hívás soha nem lesz ugyanolyan díjszabású.
A lényeg, hogy havi 200 perc erejéig 0 Ft-ba kerül a telekomos mobilhívás. Régebben egyébként még 500 perc sem volt, ha jól emlékszem. Volt az összes hívásra havi X ezer perc és ennyi.
-
HellGreg
őstag
válasz punky10 #34119 üzenetére
Sajnos, eleve úgy volt beállítva, hogy a jelenlegi csomaggal adta meg az árakat, újra megnéztem. Pl. ugyanazt az iphone4 8gb-ot, amit anno odaadtak 12*2400 ft-ért, most jóval drágábban adnák, pedig igencsak múzeumi darab lett azóta.
Azt hiszem itt az ideje elhagyni őket, úgy látszik, semmire sem becsülik a "hűséget". -
razorka777
veterán
válasz punky10 #34973 üzenetére
Igen, az új honlap valóban tré, de sajnos ez van ezt kell szeretni.
Nekem a régivel nem volt semmilyen gondom, egyszerű volt, semmi csili-vili, mégis használható volt.
Remélem a belépés hamar megoldódik, igaz a dominó kártyámat nem a T-nél vettem anno, hanem egy mobilosnál.
Gondolom így esélytelen átvinnem a számom, ha most vennék a Telekomnál hivatalosan sim kártyát?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
djculture
félisten
válasz punky10 #36030 üzenetére
Vangelis kupon móka rev 3.0-át Amúgy meg szerintem ha nagyon akarták volna egyböl cselekednek, de mostanában renegeteget szrakodnak az ügyfelekkel kaptak egy mázsa pénz büntetést is a hivataloktól megtévesztések miatt így szerintem csak plusz pontot akartak szerezni ha már így alakult.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz punky10 #36110 üzenetére
Hidd el a végén még ŐK jönnek ki jól belőle!
Majd jön a hír, hogy a telekom webshop lett a leglátogatottabb oldal a hónapban!
Többet nyernek ezzel ők mint vesztenek!
Az is lehet, hogy ez csak egy teszt volt. Így olcsóbb volt nekik a hibákat kideríteni mint ha milliókért kértek volna fel valami céget tetsztelni!
Ha gond lett volna akkor észrevette volna mindeki.
Majd kapnak valami díjat megint ügyfélkiszolgálásból.
De reklámnak tényleg nem volt utolsó!
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz punky10 #36471 üzenetére
Hát ja!
Tegnap este még böngészgettem a kínálatot, hogy ha hosszabbítok az előfizetésemre, akkor milyen konstrukcióban tudok, erre most meg közli, még mielőtt lehetőségem lenne a belépésre, hogy nekem nincs semmilyen készülékváltási kedvezményre lehetőségem.
Olyanok már ezzel a webshoppal mint egy bukdácsoló kisvállalkozás, akinek a weblapját a titkárnő szerkeszti kapcsolt munkakörben! -
legenda
válasz punky10 #39817 üzenetére
ott éltem én is, 97 áprilisában vettem az első mobiltelefonomat westel900 előfizetéssel, és utána még vagy 5 évig sokat tartózkodtam otthon, pedig akkor már bőven ment a chat wap útján, de ahhoz még elfogadható volt a gprs, viszont mostanság már nyűg, ha olyan helyen kellene laknom, biztos nem lenne gigányi adatforgalmat tartalmazó előfizetésem, mert kihasználhatatlan lenne, és akkor minek fizessem?!?!
legalább edge lenne, de az sincs...
igaz, látom/értem a másik oldalát is, vannak olyan vidéki területek, ahol nem érdemes kiépíteni 3g hálót, mert nem nagyon lenne kihasználva.
az a néhány ember bosszankodik, aki esetlegesen rendszeresen használná, de ez sajnos nem csak a mobilos szektorra igaz.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Vangelis
nagyúr
-
tomy86
addikt
válasz punky10 #45383 üzenetére
10 napos autópálya matrica vásárlás. Egyébként ABC123 HETI. Külföldi rendszámnál a rendszám után szóközzel az országjelzést.
Az ne zavarjon, hogy az elején kiemelve az van, hogy "Személyautó (D1 kategória), havi (30 napos) autópálya-hozzáférés vásárlásának menete", mert utána már a 10 napos (heti) matricavásárlás menetét írják le. A T informatikusai hozták a formájukat. Szerintem félnek, hogy ha hibátlan lesz az oldal, akkor mindenkit kirúgnak.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz punky10 #45386 üzenetére
Igen, az "újabb" kártyákon ezeket a szolgáltatásokat lehet elérni. Korábban többek között ezért cseréltettem le a szintén még westeles kártyámat.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz punky10 #45609 üzenetére
Amire te gondolsz, az lezárt díjcsomag, itt viszont kivezetésről van szó, tehát mindenképp váltani kell valamelyik másik díjcsomagba.
Move XS e-packkel 1.990 forint havidíjas, esetleg még ezt tudnám ajánlani, itt viszont a percdíj jelentősen magasabb, így érdemes elgondolkozni valóban a Like S e-packen. (2790 Ft)
-
ChipKng
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen