- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz Hínár929 #73995 üzenetére
Menj vissza az üzletbe ahol ezt mondták, és olvastad el velük ezt az oldalt
Sajnos sok helyen nem tudják a saját szabályaikat. Anno függetlenítésnél is azt mondták, hogy ez illegális. Visszakérdezve, hogy miért van benne az árszabásukban csak pislogtak. Pár telefon és meg tudták oldani
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Hínár929 #73995 üzenetére
Ingyenes (én is nemrég cseréltem). A már megszokott, jól tájékozott ügyintézővel találkoztál
(I)"A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekom micro vagy nano SIM-kártyával működő készülék használata céljából."(/I)"A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem vásárolsz nálunk készüléket (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás) esetén."[ Szerkesztve ]
-
Hínár929
tag
Köszi a megnyugtató válaszokat!
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Dominos sim kártyát szeretnék kisebbre cserélni, nem a telekomtól vettem az új telefont ezért 4500Ft-ot kellene fizetni a telefonos ügyintéző szerint.
Ez tényleg így van?
Nem elveszett vagy rongálódott, csak túl nagy
Ha jól tudom a másik két szolgáltató ingyen cseréli. -
Snx
csendes tag
válasz 4Grider #73991 üzenetére
Áh,gondoltam hogy túl jó h igaz legyen .
Azért reménykedtem h attól üzleti h külföldön mindenhol tudj telefonálni meg netezni.De köszönöm a válaszokat
Másrészt, jó az a csomag írtam elsôre(next s)?
Nemtudom h mennyi 1gb de ha suliban használnám kb mindennap 10percre az sok lenne vagy lenne bôven még? -
Snx
csendes tag
Üdv,
Azt kérdezném meg, hogy van ez a lehetőség: Üzleti előfizetéssel szeretném megvenni a telefont
Ez miben lenne jobb?Lakossági:
Next S 2 év hűséggel készülékkel
Átvételkor fizetendő:
5990 Ft
Havonta fizetendő összesen:
13 980 Ft/hó
5990 Ft/hó készülék részlet + 7990 Ft/hó havi díjÜzleti:
Next Business Comfort 150 és Üzleti Mobilnet EU 7 GB
Átvételkor fizetendő:
5583 Ft
Havonta fizetendő összesen:
11 673 Ft/hó
5583 Ft/hó készülék részlet + 6090 Ft/hó havi díjMegkérdezném, hogy van-e hátránya vagy feltétele(hogy megvegyem) ha üzletiben lesz megrendelve?
Olcsóbban jön ki sokkal több nettel.Ezt egy magánszemély is megrendelheti ugye?(csak hogy ne legyen félreértés)Köszönöm!Várom a válaszokat
-
addikt
-
-Ben-
veterán
(#73981) dedike Igen.. Szerencsére.
Akkor most 14, 15, vagy 30?
Más: ilyenkor mi a szokás? A visszatérített összegből levonnak 1 havi előfizetést? Elvégre valamennyi adatforgalom volt..[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz dedike #73985 üzenetére
Az Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság jó lesz?
-
4Grider
nagyúr
válasz dedike #73983 üzenetére
A forrásod jogszabálysértő.
Elállás esetén az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére, az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni. -
-Ben-
veterán
válasz lugosi #73977 üzenetére
Szerencsére nem kellett nagy balhét csapnom. Kaptam egy rendes csajszit, aki sokkal jobban értette a dolgát. Először problémázott, hogy ő nem akar nekem semmit se kiadni/aláírni, mert az olyan, mintha ő vette volna át. Végül egy kissé rámenősebb stílust felvéve megnézte, hogy ott van-e még a csomag és szerencsére pont akkor volt a futár, amikor tegnap „ügyet intéztem”, így ott volt ma még. Kivette a csomagból a számlát, lefénymásolta, ráírta tollal, hogy tegnap átvették és a webshop részére visszaküldték, pecsét és viszlát. Úgyhogy megoldódott - elvileg. Remélem más gond nem lesz, mert az agyamra megy már.
Egyébként mindig 30 napon belüli pénzvisszatérítésről beszélnek, de én 15-ről tudok.. -
Snx
csendes tag
Üdv!
Valaki tudja mire számíthatok egy P9 vásárlása esetén?
Magenta1-es csomagban szeretném megvásárolni.
Kérdésem, hogy lehet-e választani Next S és M között(úgytdom utóbbi sokkal drágább)?Nincs szolgáltatóm most,szóval minden új lesz.
Köszi!
-
MODERÁTOR
Remélem kiegyenesedik a dolog. Majd írd meg hogy mi lett a vége.
Esetleg menj vissza az üzletbe, és ha nem hajlandóak valami papírt adni, akkor kérd meg az üzletközpontot, hogy az arra az időre való kamerafelvételeket legyen szíves megőrizni. És ezt én a helyedben meg is említeném a boltban, hogy a kamerafelvételeket kikéred az üzletközponttól.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van egy régi Domino kártyám, amit nemigen használok. Évente töltöm rá a pénzt, már összegyűlt rajta majdnem 20 eFt egyenleg.
Most felmerült az igény, hogy netezésre használjuk a kártyát.
Kérdésem az, hogy hogyan lehet a Dominó kártyán lévő egyenleget a leghatékonyabban netezésre konvertálni. A mobilinternet forgalmi igény havi 300-600 MB lenne, eléggé változó mértékben...
Köszönök minden ötletet
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
[P]laci
senior tag
válasz csabi94 #73971 üzenetére
"A Korlátlan közösségi oldalak adatopció szöveges és képi megjelenítésű tartalom használatát biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár okostelefonos alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített, beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése."
Forrás: [link]
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Korlátlan facebook-ba ugyebár az is beletartozik, hogy megosztom a netem, és a gépen facebook-ozok. Legalábbis ez ment a lassított nettel is normális sebességgel, ezért gondolom, hogy így van.
Na de, vajon beletartozik-e az, ha elkezdek facebookon keresztül játszani?Hülye kérdésnek hangzik, de megmondom őszintén, hogy látok rá esélyt, mivel a lassított nettel is, ha facebookból nyitok meg egy hivatkozást az iPhone-on, pillanatok alatt bejön. Ilyen alapon a facebook játéknak is mennie kell.
-
Soulfly842
addikt
Legközelebb vigyetek egy ilyet, ha nem akartok egy órás várakozást.
Természetes folyamata szerint ez egy öt perces tranzakció. Ott sztornózni nem tudják, felküldést követően két héten belül történik meg a sztornó (ugyan annak a virtuális 'raktárnak' kell sztornóznia, ahonnan az eszköz kiadása megtörtént).
Az üzletekben is max a visszapostázásban tudnak segíteni (Belső postával), de természetes folyamata szerint a visszáru nyomtatványt az ügyfélnek kell kitöltenie.
Ha megnézitek nem is szerepel rajta csak a vevő aláírása... persze, azért egy gyors kaparást odavéshetnek rá, hogy átvették.
-
Laci13
tag
Sziasztok!
Samsung telefonnál garanciális javításhoz elég csak a garanciajegy számla nem kell?
Most jól tudom úgy lehet letölteni nem adják egyből?Valaki esetleg tudna mutatni képen akár privátba hogy nézz ki most egy hivatalos garanciajegy?
Akitől vennék telefont csak garancia jegy van hozzá számla nincs mert nyereményként kapta.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sajnálom hogy így jártál de ebben nagyon erősen hibás vagy te is. Szerintem tök alap hogy elismervény nélkül nem adsz át semmit. Ha nem kapod vissza a pénzt, mit fogsz csinálni? Egy hónap múlva megkérdezik őket, és nem emlékeznek rá? Nem azt mondom, hogy ellopják / letagadják, hanem simán csak nem emlékeznek rá? Teljesen fegyvertelen vagy innentől velük szemben, totál rájuk van bízva, hogy innentől mi történik. Szerintem azonnal írj a Telekomnak, hogy ekkor és ekkor itt és itt mi történt, nem kaptál elismervényt, kérj egy e-mailes visszajelzést legalább.
-
addikt
Pedig az egy jó hely. Ma délután kb harmincan álltak bent (és kint) szorongatva a kis cetlijüket... Megkajáltunk az emeleten, meg benéztünk ide-oda, mikor végeztünk, legalább annyian voltak még mindig. Az a baj, hogy a "régi" motorosokat ott is kirúgták (vagy maguktól elmentek), pedig anno a Fő téren nagyon jó csapat volt, végig egy vezetővel, aki értette a dolgát. Ez még az elején ugye a Sugár éra volt...
Jó szerencsét!
-
-Ben-
veterán
válasz Ateszpapa #73960 üzenetére
Amikor már a „vezető” is hülye, akkor nehéz mit tenni. Tudom, kár, hogy hagytam, de már sokadszor mentem oda és baromira elegem van belőlük. Írok a T oldalán nekik, de egyszer még pár évvel ezelőtt írtam nekik, valami más ember levelére válaszoltak, tök más ügyben.... Borzalom. Teljes katasztrófa. Ekkora fejetlenséget nem tudom, hogyan engedhetnek meg maguknak...
(egyébként ez Tatabányán történt) -
Ateszpapa
addikt
Csak nem a Mammutban jártál?
Kajakra így jártam én is.
Bevittem a készüléket, mondom a hölgynek hogy mi a szitu.
Először azt mondta, hogy hagyjam ott, kész vagyunk.
Mondom neki ezt így papír nélkül itt nem hagyom!
Mondom van nyomtatványuk erre. - Azt ő nem ismeri jöjjek vissza vele.
Mondom egy frászt (kaja időben voltam) Akkor írt egy papírt, hogy sérülés mentesen leadtam a készüléket IMEI számmal feltüntetve, lepecsételve aláírva odaadta nekem.Azért csak nem hagyott nyugodni a dolog, mert azt sem kérdezte hova küldjék a visszajárót.
Írtam a telekom oldalon nekik, elmeséltem a dolgot.Pár hétre rá, jött egy levél benne az elszámolással, és elvileg a következő számlámon jóvá írják az összeget.
Röviden kb ennyi lenne a történet.
Papírt mindenképp kellett volna kapjál, ezt kár, hogy hagytad.
Írj a Telekom oldalán nekik.
-
-Ben-
veterán
válasz SUPREME7 #73955 üzenetére
Szerintem nem én voltam zseniális.. Totális fejetlenség volt. Ott álltam majd' 1 órán át és senki se értette, hogy mit csináljon ezzel. Még úgy nézett ki, hogy én vagyok a komplett idióta, hogy mit akarok ott.... Azért szerencse, hogy az „ügyeletes főnök” valamit konyított a dologhoz, de azért ő se túl sokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz....
-
SUPREME7
addikt
Ki kellett volna tölteniük egy papírt, hogy visszavették tőled a cuccot. Így mégis mit vársz? Semmivel se tudod bizonyítani, hogy leadtad hiánytalanul, és valaki átvette tőled. Ha az átvételt letagadják (valószínűleg persze nem fogják, de ha megtörténne) akkor fizetheted az előfizetést telefonostul.
Egyébként meg valószínűleg mivel nem kértek tőled bankszámlaszámot, így postán fogják visszaküldeni a pénzt, ha fizettél a készülékért. A szerződést meg egyszercsak törlik.
De ha esetleg mégse történne meg, akkor elég nehezen tudsz bármit is intézni .. Szóval összegezve zseniális voltál
Szerintem még ma menj vissza, és kérj róla papírt. Ha nem akaródzik nekik, akkor asztalcsapkodás, és legalább a vásárlók könyvébe írj, legalább nyoma legyen.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz Panthera #73952 üzenetére
Olyan nincs, hogy megrendelsz egy kisebb csomagot minimális időre hogy emez olcsóbb legyen. Két okból sem lehetséges:
1. a 200 megás a legkisebb netcsomag, bár 2016-ban már az sem elég túl osk mindenre, de még létezik
2. ha átváltasz egy másik havidíjas csomagra, amiben alapban legalább minimális mobilnet benne van (pl. Move XS - 30 MB), akkor ahhoz téve a Netplusz S-nek már az olcsóbbik árát kell fizetned, de csak addig, amíg ebben a díjcsomagban vagy. Olyan nincs, hogy visszaváltod a díjcsomagot, de a neted marad olcsóbb.#73950 dugynok:
Ha az átvevőnek nincs semmilyen szolgáltatónál tartozása, és a telefonszámhoz kapcsolódóan nincs elmaradás, sima ügynek kell, hogy legyen. Az átadó és az átvevő fél kell, hogy jelen legyen, személyesen, papírokkal. Átírás díját első havi számlába fogják terhelni jó esetben.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Hát ez valami kegyetlen volt.. Visszavittem ma az online rendelt készüléket (14 napon belül voltam még) a szerződés dokumentumaival, SIM kártyával, mindennel egy T üzletbe. Az ügyintéző nő olyan durván nem tudta a dolgát, hogy először is csuklóból el akart küldeni, hogy oldjam meg online. Utána kihívta a főnökét, aki végre konyított valamit a dologhoz, de végül az össz dolog, amit tettek, hogy bevágták egy zacskóba a telefont a szerződéses papírokkal együtt, oszt' szevasz. Kérdeztem, hogy valami papírt nem kapok esetleg, hogy 'ekkor és ekkor itt és itt' átvették a készüléket? Különben mivel bizonyítom, hogy nem nálam van, hanem ők elvitték? Nem, nem. Ők nem adnak semmit. OK.
és a telekom hogyan fogja visszafizetni nekem a telefon árát, ha semmiféle papír nem lett kitöltve arról, hogy én utalással kérem-e, vagy készpénzben, címre?
Válasz: ez már nem a mi dolgunk..........
Hát folytatnám még, mert volt más is, de ez így is egy csúcskatasztrófa. Most így egyáltalán lesz ebből valami?
-
Panthera
őstag
Hali!
Meglévő előfizetéshez szeretnék kapcsolni [Netplusz S mobilnetet] - de jelenleg nincs netem. Így csak a drágább táblázat árai jöhetnek szóba. Van ennél kisebb csomag, amit minimális időre megrendelhetek, hogy aztán emez olcsóbb legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz Soulfly842 #73948 üzenetére
Köszi, szépen akkor az lesz.
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
dugynok
senior tag
Üdv,
Új előfizetőhöz (nem volt sose t-s) csak személyi, lakcím és adó/taj kártya kell? Közüzemi számla lakcímes, stb...? Mit kérdeznek/kérnek az ügyfélellenőrzéskor? Meglévő előfizut iratnánk más nevére. Az előfizu ősszel lett kötve 2 év hűségre.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Visszaérkezik. Onnantól, hogy visszaérkezett legfeljebb két hét a sztornózása - ha ez megtörtént, akkor utána újra rendelheted.
A személyes vásárlásnak is meg vannak az előnyei. Meglehet előtte nyomogatni a kiállított készülékeket, kezedbe foghatod őket, s utána okosabban dönthetsz
-
Soulfly842
addikt
válasz Nescafé #73923 üzenetére
Valószínűleg integrált társkártyád van, ezért csak az "előfizetésre vállalt hűségidőt" hozza, a díjcsomagra vállaltat nem. Hívd fel a 1430-at, vagy menj be egy telekom üzletbe és segítenek. (úgy is ugyanaz az az ár az online felületen, személyesen, ill. telefonon Iphone-ra).
WS nem kezeli jól az integrált társkártyát (otthonihoz rendelt társkártya).
(#73932) dugynok
Csak akkor, ha nincs rajta készüléktörlesztő (4500 ft-os költség mellett). Ha van rajta, akkor előbb a készüléket ki kell fizetni, s utána átírható.
-
trebrona
nagyúr
Ugyan én nem vagyok otthon ebben a témában, de az összefoglalóban van egy ilyen:
- a mobiltelefonon; *111# -> (1) Továbblépés -> (2) Szolgáltatások és biztonság -> (2) Mobilinternet, Mobil TV és Zene -> (1) Mobilinternet -> (1) Csomagok napi használatra -> (6) (LTE) Alap Net szolgáltatás
Bizonyos esetekben lehetnek eltérések az elérési útban, de az a lényeg, hogy az "(LTE) Alap Net szolgáltatás" pontot kell keresni és aktiválni!Próbáld meg így, legfeljebb majd kijavítanak, ha nem ez a megoldás.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
A telekomnál a 14 napos elállásnak milyen feltételei vannak? Bevihetem egy sima T-be is a cuccot? Nem nagyon szeretnék a postázássap szenvedni. Az előfizetés is visszamondható, vagy csak a telefon?
-
-
r3dsnake
nagyúr
Volt egy nem fogadott hívásom a 30/930-3100 számról. Le fog járni a 2 éves előfizetésem (Move XS), gondolom ezzel kapcsolatban hívattak. Mire számíthatok? Szoktak ilyenkor akciót felajánlani?
-
Bári
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 3 tulajdonosa vagyok, de kártyafüggetlen. Szeretném beállítani a T-nél, Domino kártyával és Domino díjcsomagban a net elérést. Max napi netet szeretnék később, hogyha olyan helyre megyek, ahol nincs UP, Digi, stb, akkor is legyen valami. Amit eddig beállítottam, az az APN beállítások, a link alapján [link] (lentebb részletesen amit látok).
Elírtam valamit, vagy központban kellene aktiváltatni valamit. Régi telefonomon sosem mobilneteztem, mert nem volt képes rá... Valaki tudna esetleg segíteni egy kicsit?
Név: T-Molbie H
APN: internet.telekom
Proxy: nincs megadva
Port: nincs megadva
Felhasználónév: nincs megadva
Jelszó: nincs megadva
Szerver: nincs megadva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.051.126.010
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Azonosítás typusa: PAP
APN típusai: default,mms,supl
Hozzáférési pont protokollja: IPv4
Hozzáférési pont nevének protokollja: IPv4
Tulajdonos: unspecified
MVNO type: Semelyik
MVNO type: nincs megadva -
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy hűségidős társkártyát is át lehet iratni másnak a nevére?
-
MODERÁTOR
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása miatt a régi SIM kártyámat nano SIM-re cserélték. Rendben működik, viszont jött egy SMS a Telekomtól, hogy ingyenes alkalmazásokat telepítenek a telefonomra. Nem sokkal ezután jött egy másik SMS, hogy a telepítés sikertelen, engedélyezzem az automatikus SMS küldést.
Ezt nem tettem meg, mert fogalmam sincs hogy mivel járna, és gyanítom hogy az alkalmazások is csak marketing célokra vannak.
Tudtok erről valamit?
Ajánlották a t-mobile.hu oldalt, de ott nem találtam semmit.Kösz
42LM660S
-
Nescafé
őstag
A honlapon , meglévő előfizető vagyok, Iphone 6S Plus, next S atk
29 990 Ft kezdőrészlet
+ 14×17 090 Ft/hóLétezik az hogy jót ir?
Uj előfizető Next S
29 990 Ft kezdőrészlet
+ 19×9490 Ft/hó[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
cbmfan
őstag
az előbb jött SMS a 30/5241481-es számról, hogy telekomnál tegnap kisorsolták számomat és nyertem 175 ezret, hívjam őket most. erre válaszoltam ezt: Nigériában találtak valakit aki úgy-ahogy tud magyarul? Kész csoda, gratulálok!
még nem jött válasz
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Off-topic leszek, de nem találtam megfelelő fórumot a kérdésemhez. Következő hónapban, külföldön leszek (Ausztria) és szeretnék vásárolni prepaid kártyát internetezésre, normális áron. Létezik-e ilyen és ha igen, akkor melyik szolgáltatónál, milyen néven futnak az ilyen csomagok, egy hónapra lenne rá szükségem kizárólag.
halahala
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ForRedGlory #73915 üzenetére
Ez kicsit furcsa...
Én rábízom a kereskedőre az eszközömet, aki törvényi előírás miatt átveszi.
Az én kezemből látható külsérelmi nyomok nélkül került ki, s ha a szervízből azzal jön vissza, hogy van egy repedés a kijelzőn, ami szabad szemmel látható, akkor így játam?Nem kötekedni akarok csak ez most így eszembe jutott.
Ha ráírta a lapra, hogy sérült, akkor persze van nyoma.
De szerintem azt is rögzíteni kellene, hogy külsérelmi nyomok szabad szemmel nem láthatóak vagy hasonló.Konkrét esetben nem feltétlen szabad szemmel látható, ezért nem biztos, hogy ér valamit is a küzdelem...
-
azigazimoris
aktív tag
válasz ForRedGlory #73915 üzenetére
Fordított esetben pedig rögtön felveszik a munkalapra, ha a teló egyik sarka sérült, hiába állítom, hogy hónapok óta olyan de a problémám most jött elő és köszönőviszonyban sincs a hibával... Na mindegy. Le kell játszani a biztosítóval 'azt' kész
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
ForRedGlory
félisten
válasz dptrsk #73907 üzenetére
Ez baromsag. Nincs jogszabalyi kotelezettseg arra, hogy rairjak a munkalapra a telefon allapotat, tovabba sokszor nem is latszodik a serules. Mivel a Telekom nem szervizel, eszkozok nelkul laikusan nem is irhat ra hitelt erdemlo adatot, mert nem tud rairni... Szemrevetelezessel meg nem allapithato meg minden esetben a telefon allapota. Ezzel semmit nem fog tudni kezdeni, de azert hajra. Reklamacio alapjat nem kepezi az allapot feltuntetes hianya.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz dptrsk #73910 üzenetére
Se telefonban se ipaden nem jönnek meg.
11: csak azt nem tudom, hogy régen hogy aktiváltam, mert akkor még ment. Azóta ios 10 betaról visszaálltam 9-re, tiszta telepítéssel így aktiválni kéne a vibert de csak sms-ben lenne hajlandó. És akkor mi a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Sziasztok!
Csak netes előfizetéshez kapott számra nem jönnek meg az sms-ek. kérdésem, ha olyan szolgáltatást szeretnék használni, ami az aktivációs kódot sms-ben küldi (pl.: viber), mi a teendő? így jártam?
-
herrká
senior tag
válasz dptrsk #73907 üzenetére
Garanciális igen. 4 hónapos. Biztosítás is van rá.
Hát, bementünk a szerviztől kapott levéllel a boltba, ahol vettük. T-Partner. Csak tárogattak, hogy nohát-nohát, meg ejnye-bejnye, de akkor nem tudnak mit csinálni, mert nekik ide, ebbe a szervizbe kell továbbítaniuk a készülékeket. Próbáljunk a szervizzel zöldágra jutni.. Ők nem tudnak segíteni![ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz herrká #73906 üzenetére
Szerintem nincs minden veszve, ha még garanciális(volt), a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy leadáskor sérült volt, s mivel nincs papírja, hogy sérülten adtátok le...
Mondjuk nektek sincs olyan, hogy sérülésmentes volt, de garanciaidőn belül a kereskedőé a bizonyítási teher, ha jól tudom.
-
herrká
senior tag
válasz azigazimoris #73890 üzenetére
Sajnos nem. Kérte az Asszony, mert mondtam neki. De az átvevő kishölgy azt mondta ő még ilyet soha nem írt és nem is kell neki ilyet írnia! Meg sokan várnak idő sincs rá stb! A nej meg annyiban hagyta...
[ Szerkesztve ]
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de eddig csak egy telefont használtam és addig, amíg el nem romlott, nem szoktam cserélgetni, így nem merült fel a következő:Lejárt a hűségidőm, most sem akarom még lecserélni a telefont, de a meglévő előfizetéshez kapott kedvezménnyel vennék most egy másikat (részletre, csomagváltással). A régi készüléket használnám tovább ezzel az új csomaggal, az új készüléket megkapná az egyik családtag, dominó kártyával használná.
Értelmezésem szerint ezzel nincs semmi gond, de gondoltam, rákérdezek itt is, hátha változtak a feltételek.
Köszi a választ előre is. -
t1
addikt
Sziasztok.
Van egy előfizetésem amire nincsen hűségem már, viszont vettem hozzá készüléket részletre. Még 8 hónap lenne vissza.
Most vennék megint egy készüléket de még nincs rá lehetőségem, kérdésem az lenne ha kifizetem a fennmaradó részleteket akkor lehetséges a kedvezményes készülék vásárlás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest