- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Breki #142880 üzenetére
Szia!
A vezetékes topikba való a hozzászólásod.
A Telekomnál nincs egyedi árképzés, azért faggattak, hogy megtudják, a konkurensük mennyiért ajánlja a szolgáltatásokat, hogy adott esetben helyi akcióval reagálni tudjanak. Bár az, hogy az első hónapot ingyen adják, nem éppen egy futó akció, szóval próbálkoztak valamivel
Szerintem az, hogy december 5-ig meg kell rendelni a szolgáltatást inkább arra vonatkozik, ha a szolgáltatás mellé készüléket is rendelsz és a készüléket karácsony előtt meg akarod kapni. A Telekom általában 1-2 héten belül beköti a szolgáltatást.
-
TomPack
őstag
válasz
Breki #142805 üzenetére
Ha már egyébként is lesz két otthoni vezetékes szolgáltatásod, akkor én a helyedben ezzel a felhasználási szokással Domino kártyára váltanék, mert ennyi is elég a Domino Magenta kedvezményekért;
Így lesz egy megújuló opcióként havi 1990Ft-ért 5Gb neted és 50 perc beszéded, és dupla feltöltési bónuszod;
Plusz ha még a bérletedet is a mobilvásárlás appból veszed meg, vagy a parkolásod/lottód, akkor azzal egyenesen egyenlegfeltöltést tudsz generálni ami adja majd a további bónuszokat;Ha meg ez sem lenne elég, akkor van az appban 590Ft-ért egy napra korlátlan beszéd, vagy ugyanennyiért egy hétre 90 perc ami 6-7Ft-os percdíjat is jelenthet ha mind elfogyasztod.
És akkor ott vannak a Domino Day szerdák...
-
Fernet
senior tag
Szia!
Igen, engem is kerestek. ITT írtam is róla.
Én elfogadtam, a kapott szerződésben annyi van, hogy ha a két éven belül felmondod, akkor az időarányos kedvezményt vissza kell fizetni. De a megkötéstől számítva 14 napon belül el is állhatsz a szerződéstől.
Nekem Magenta csomagom van, úgyhogy maradok a T-nél még egy darabig. (Másik szolgáltató meg nem is nagyon van a környéken)
Ha kell elküldöm priviben a szerződés szövegét.
-
Teko001
őstag
Van külön téma, de igen, csak rájuk vonatkozik.
-
persze, ha bolti "garanciával" veszed, aminek köze nincs a gyártói 2 éves teljes körűhöz, amivel a szolgáltató is adja.
érdemes elolvasni a gsm üzletek garanciális feltételeit, a linkelt üzletben nem elég, hogy csak bolti garival van, de még a drágábbik bolti is csak 1 év teljes körű + 1 év szoftveres, amiből utóbbi nem sokat ér, viszont a korrekt gyártói jótállás 2 év teljes körű, és a szolgáltató is úgy adja.
igaz, a bolti 2 év teljes körű sem érne fel - ha annyit adnának - a 2 év gyártói jótállással. -
-
tomika13
tag
Helló!
MM XS csomagra, amikor bejött februárban, lehetett vállalni tarifahűséget, de nem volt kötelező, tehát így lehet, hogy van rá hűség.
Ezt my t-n nem fogod látni én úgy tudom, talán 1430, vagy számlabefizetésnél megmondják.Üdv: Tom
ui.: Írtam pm-et a DSL-lel kapcsolatosan
-
Szia!
Ami a kérdésed első felét illeti: nincs. Talán egy Eco (1890,-) és egy Go!Net M (990,-) combo betölthetné ezt a szerepet, ha a mobilTv-re és az sms-ekre nincs szükséged.
A kérdésed második felét passzolom... Talán itt tudnának jobban segíteni benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged