Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Von Alfred
üzenetére
Nekem is megy a net, direkt az M4 Sport alkalmazással teszteltem. Néztem egy meccs összefoglalót.
-
Von Alfred
csendes tag
Hali. 8.-án jár le a dominókártyás netem net plusz L, de viszont ma kifejezetten olyan mintha feloldották volna ( elértem az egy gb adatforgalmam). Sokkal gyorsabb, erről valami info hogy miért lehet?
-
Zeki
nagyúr
-
hjanos1
senior tag
Tudom, nem is azt akarom elérni. Alapból a legtöbb netnél a Telekomnál 10mbps a max és az elég lassú (erre korlátozza a T), de van aminél ez a limit le van véve és tényleg csak azok a tényezők befolyásolják amiket írtál. Ez lenne a cél, hogy ne a T korlátozza be a sebességet, hanem csak az aktuális viszonyoktól függjön.
-
hjanos1
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Teljesen korlátlan? Hol?
Akár priviben is jöhet. -
hjanos1
senior tag
Sziasztok!
Milyen opcióban tudnám legolcsóbban megoldani, hogy 150mbps sebességű korlátlan böngészésem legyen havonta?
(úgy kéne, hogy a telefonszámom megmaradjon)
Köszönöm! -
válasz
BrownB
üzenetére
A rendszer külön kezeli a tarifára, illetve a készülékre vállalt hűséget.
A tarifahűséged az átváltáskor újra indult.
Azonban mivel nem vettél telefont, azt 29 nap múlva tudsz venni.Ha pl fél év múlva akarsz telefont venni, akkor is tudsz, csak arra kell figyelned, hogy a tarifa hűséged hamarabb jár le. Azaz pl. fél évig drágábban kapod a Next csomagot vagy aláírsz 2 év múlva újabb 2 évet a Nextre, s telefont csak később tudsz venni.
-
BrownB
tag
Arany kedvezményjogosultság szintű mobilnet (Net&Roll XS) is lehet főkártyája pl. egy ATK Next S-nek?
-
StLui
veterán
Köszi!
Közben felmerült, hogy jó fél éve véletlenül a havidíjas telefonszámra töltöttem fel 1500Ft-ot egy ugyanehez a csoporthoz (céges előfizetéseink) tartozó Fun S helyett. Mit tudok ezzel kezdeni, még parkolást sem fizetek soha mobillal. Ebből tudok feltölteni pl erre a dominóra? Vagy ezt elbuktam, ott marad míg világ a világ?

-
StLui
veterán
Fiam használ egy 12 hónapra havi 10 perc lebeszélhetőséget adó dominó kártyát, első 3 hónapra volt rajta 50-50MB net, tudok erre párszáz MB-ot adni neki legalább 1 hét vagy 1 hónap időtávra? Táborba megy egy hétre vasárnap.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
azigazimoris
üzenetére
Hamarosan lesz VoLTE

Elég nagy a mozgolódás a 4G hálózattal kapcsolatban (LTE Advanced fokozatos bekapcsolása), nem lepődnék meg, ha pár hónapon belül hivatalosan is menne a VoLTE - igaz májusban már kirakták sajtóanyagként, hogy sajtónyilvánosan VoLTE telefonoztak.3G fejlesztésről úgy tudtam, hogy teljesen leállt. Ezek szerint nem?

-
4Grider
félisten
-
Keem1
veterán
válasz
dptrsk
üzenetére
Megtaláltam azt, ami talán megválaszolja a kérdéseinket:
Promóciós időszak
A promóció időtartama 2016. július 5. - 2016. szeptember 5.
A promócióra történő regisztráció időtartama: 2016. június 1. - 2016. június 30.Tehát valószínűleg az adatot is csak július 5-től kapjuk meg

-
Keem1
veterán
A másodikra: vidéken sok helyen elég gyér a T lefedettsége 3G hálózaton. Már csak a 4G-t fejlsztik, érthető módon, ebben viszont igen jól állnak. Ha egy non-LTE telefonnal ilyen helyen vagy, az LTE modul hiánya miatt 3G-t keresne a telefon, az viszont nincs. Így marad a GSM/Edge. Ezért sem jó vidékre menni Xiaomi tulajdonosoknak, a B20 LTE hiánya miatt ők ugyanezt tapasztalhatják.
Pünkösdkor kirándultunk a barátokkal, cimbi Xiaomi telefonja Edge-t mutatott, az enyém (Samsung) meg 4G-t. Mert csak GSM és 4G volt a környéken.
zsoca9208: én igen, pont most néztem, hogy nincs még plusz adat. Mondjuk levelezős diákigazolvánnyal regeltem, remélem, nem volt kitétel a nappalis jogviszony. Az aktiváló linket megkaptam, de azóta mást nem.
alisck: teljesen igazad van, nemrég olyan telefont cseréltem le, ami 4G-s volt, tehát az nem lehet indok, hogy nem elterjedtek a 4G-s készülékek. Már szerintem mind az.
-
zsoca9208
tag
Valaki regisztrált a fesztre hajtók 3giga net bónuszra? Kell erről valamiféle értesítést kapni, ha indul? Énúgy veszem észre, hogy nálam nem megy
-
Z()L3
tag
Sziasztok !
A Telekom oldalán fellelhető valahol hogy egy adott készülékre hogyan kell a netet beállítani ? Egész este böngésztem és nem találtam semmit
Egy Nokia 225-ös készülékről lenne szó.Más, egy kis érdekesség : Lumia 630, falun : 3G képes telefon, de nem lát soha 3G-t, csak E (gondolom Edge) kapcsolatot. Felhívnak Telekomtól hogy lejárt a hűség meg ménem váltok nagyobb csomagra, nameg kedvezményes készülék is lenne. Mondom nekem jó ez is, de ha már lehet akkor elhozok egy Lumia 640-et. Átköltözök a 640-re, és jött a meglepetés : LTE hálózatot lát
Nahogy ezt hogyan ? 
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Köszi, sejtettem, mert direkt figyeltem és nekem se jelezte.
-
-
boygabi_
aktív tag
válasz
313313
üzenetére
Nos nem volt megrendelve semmilyen net szolgáltatás. Ezért is fura hogy miért tűnt el hirtelen a feltöltött összeg mikor egy deka adatforgalom nem volt. A fönti lenyíló menüben bekapcsoltam az adatforgalmat és vártam a netet

Amúgy országon belül voltunk, lehet kicsit félreérthető volt a nyaralás dolog miatt. -
313313
addikt
válasz
dedike
üzenetére
"Nagyon új vagyok mobilnet témában. Kaptunk egy Samsung Galaxy S3 mini telefont és a nyaralás alkalmával azzal szerettünk volna netezni."-ebből arra következtettem, hogy külföld, de ne kérdez miért

"Igen fel is írtam magamnak egy kis papírra, hogy mit kellene sms-ben elküldeni."
Ez meg eggyel utána, ebből nekem az jött le külföldön vannak/voltak... -
boygabi_
aktív tag
válasz
dedike
üzenetére
Igen fel is írtam magamnak egy kis papírra, hogy mit kellene sms-ben elküldeni. De úgy gondoltam talán úgy is működik mint a Telenornál, hogy lehet netezni csomag nélkül is de ahogy látom T-nél nem így van.
Persze mobilnet be volt kapcsolva és a beállítások is megvoltak.
Futunk még egy kört az ügyfélszolgálatnál. Köszi. -
válasz
boygabi_
üzenetére
Nem tudom hogyan és miképpen próbáltátok. Gondolom kellett valamilyen mobilnet csomag ezek közül. Meg kellett hozzá, hogy a mobilnet ne legyen letiltva. Meg kellettek hozzá jó beállítások.
Igen, a SIM is bekavarhat a dologba.
A helyedben bemennék egy ügyfélszolgálatra, s ha te vagy a szám tulajdonosa, vagy ő is ott van veled, akkor érdeklődnék. Vagy 1430, de ott azonosítanod kell magad. -
Atos23
senior tag
válasz
blackmajesty
üzenetére
Köszi

-
4Grider
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
A másik meg egy feltöltős tarifacsomag.
-
bopeti98
őstag
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Az egyik az nem mobilinternet csomag feltöltősre? a másik meg ugye hanghívás sms
-
boygabi_
aktív tag
Fölteszem ide is hátha tudtok valami okosságot.
Sziasztok. Nagyon új vagyok mobilnet témában. Kaptunk egy Samsung Galaxy S3 mini telefont és a nyaralás alkalmával azzal szerettünk volna netezni. Viszont nem sikerült. Sőt a feltöltött 5000 Ft keret is odalett
hogy hogyan fogalmunk sincsen hiszen egy oldalt sem tudtunk megnézni.
A telefon T-mobile-os feltöltőkártyás. A mobilnet beállításokat állítgattam de sehogy sem akart működni még a gyári alapértékeken sem. Nem töltött be egyetlen oldalt sem. A fölső sávban csak egy H betű jelent meg a 2 nyilacskával valamint egyetlenegyszer villant fel egy 3G felirat de soha többé.
Kérdésem az, hogy lehet e probléma a kb 10 éves régi sim kártya ami benne van? Valamint, ha nem neteztünk hová lett a feltöltött összeg?
A másik pedig. Ha töltünk a telefonra pénzt elvileg kapunk mondjuk 100 mega mobilnetet. De az mégsem működik. Hogyan kell ezt felhasználni illetve úgy megoldani, hogy ne a telefonálásra szánt keretet fogyassza el a teló? -
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szerintem meglévő hűség mellett ATK-ra nem tudsz váltani. Készülékkel meg biztosan nem. Persze ha a kötbért kifizeted akkor igen.
-
alisck
tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Biztos, hogy semmi bajod nem lesz, főleg, ha feltöltős vagy...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Semmi hatrany.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hali! tudnátok segíteni? Az imént hívott egy ismeretlen szám és angolul szólt bele valami csajszi, de nem gép volt, mondtam neki hogy nem kéne magyar telefonszámot hívogatnia mert sokba fog neki kerülni, aztán azt mondta hogy internetről hív.. meg is lepődtem aztán mondtam neki hogy hagyjuk is ezt a beszélgetést, letettem. 1 percet se beszéltem vele, Ebből nekem származhat valamiféle károm? Domino feltöltőkártyás vagyok.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Írtátok korábban, a Június 26.-i hozzászólások környékén, hogy aki Dominóról vált Next csomagra, az kap kedvezményt.
Én tavaly júniusban váltottam Dominoról Next S-re.
E-packkel, 2 év hűséggel, készülék nélkül fizetek most havi 6.490 Forintot. Akkor engem most átcsesztek?

Köszi!

-
4Grider
félisten
válasz
Ferike81
üzenetére
Természetesen nem. LTE A képes telefonok kellenek hozzá.
-
alisck
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Akkor marad a telekom, hát ott talán a frondeo jobb vagy hát netre passzolom az olcsóbb díjakat... Telekom sajnos netben sehol sem olcsó...
Olyat tudok, ami korlátlan tarifás telekomos és van benne sok net, mondjuk 7 giga nettel 10300 ft/hó, de az ugyebár a te keretedbe nem fér bele sajnos... (Bár most fogják újítani a tarifát jövő hónap közepétől olcsóbbak lesznek, ezt ígérték...) -
A Music opció és a Korlátlan Music opció 2016. július 31-én éjfélig vehetők igénybe, azokat kivezetjük, a vonatkozó rendelkezések az ÁSZF-ből törlésre kerülnek.
Forrás: Magyar Telekom Nyrt.
-
alisck
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
2 giga net nem elég neked, mert ha igen, akkor tudok olyan csomagot, ami havi 3200 ft és még majdnem egy ezres is van benne, ami lebeszélhető és 15,24 ft a percdíja másodperc alapon, viszont vodás... Ha érdekel, szívesen segítek, adok kontaktot...
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Szerintem Magentában lehet az otthoni telefon is "főkártya", azaz lehet mellette ATK Next S. A meglévő hűség nem releváns, attól Magentába be lehet vonni, a megszüntetésnél kell figyelnie.
-
madle
őstag
Ez eszembe sem jutott, így a legtisztább. Bár kétlem azért, hogy ez rugalmas lenne.
Másik: fél év Magenta1 otthoni szerződéses időszak után át tudom tenni rá a "főkártya" jelleget egy meglévő Like S előfizetésről? Mivel lehet ezt a Like S-t megszüntetném majd idővel, de van hozzá kötve egy Next S ATK és azt nem szeretném elveszíteni.
-
madle
őstag
Sziasztok,
ma kerestek a Telekomtól, hogy kiemelt ügyfélként részesülhetek olyan baleset/életbiztosításban, hogy minden kezelést finanszíroznak stb.... persze havi 890 Ft, de kiterjed minden családtagomra is. Ez elég jól hangzott így telefonba, de ezt mennyire lehet komolyan venni, hogy ha tényleg baj van, fizetnek-e? Mert a biztosítók általában akadékoskodnak mindenen. Viszont az tény, hogy más biztosítók ajánlataihoz képest ez nagyon kedvező volt.
-
taip
senior tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
A honlap szerint a bónusz 50 percet 14 napon belül lehet elhasználni, a 29 Ft-os percdíj hálón belül értendő.
Átvinni nem tudsz perceket, maximum megmarad 1500 Ft-od a feltöltésből, amit utána bármikor felhasználhatsz. -
Oryctolagus
tag
Mármint milyen árra?
A domino surf szolgáltatás 890 Ft, tudom, hogy ez nem lebeszélhető, csak a szolgáltatás díját jelöli.
A domino net plusz xl szolgáltatás pedig 2590 Ft.
Havi 3480 Ft, 5000-el töltve kapok 30Ft-os percdíjat 3GB mobilnetet és 1500Ft vagyis 50 lebeszélhető percet amit át is vihetek a következő hónapra. -
Oryctolagus
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Mert 5000 Ft-nál nem költenék többet egy mobiltelefon előfizetésre.
Mert többet internetezek, mint telefonálok, előfordul hogy egyáltalán nem hívok senkit.
Ezzel ugyan azt érem el mintha move xs rendelnék net plusz xl-lel.
Ellenben a domino esetén megmarad 1500 Ft plusz amit átvihetek a következő hónapra.(5000 Ft lélektani határ esetén)
Kicsit zavaros, de én értem.
-
wmati
addikt
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Igen ez kivételezhető így csak az árra figyelj.
-
4Grider
félisten
válasz
Oryctolagus
üzenetére
Meg lehet rendelni SURF-re a Net plusz Xl-t ha ez a kérdés. De miért éri ez meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Macbook Pro 16" A2141 2019 Silver i7 (2020 végi gyártás)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 Astro i9 1TB SSD (2021-es gyártás)
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy Nokia 225-ös készülékről lenne szó.
Nahogy ezt hogyan ?

hogy hogyan fogalmunk sincsen hiszen egy oldalt sem tudtunk megnézni.

Olyat tudok, ami korlátlan tarifás telekomos és van benne sok net, mondjuk 7 giga nettel 10300 ft/hó, de az ugyebár a te keretedbe nem fér bele sajnos... (Bár most fogják újítani a tarifát jövő hónap közepétől olcsóbbak lesznek, ezt ígérték...)