Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Az árakat úgy nézzem hogy pl kiválasztom a telefont 2 év új hűséggel 5400-as előfizuval az s3 lte 47800 ft ehhez jön hozzá az a 3 havi kötbér mivel még nem járt le a teljes hűségidőm ami akárhogy számolom max 10 ezer körül kéne lennie. Szóval 57-58 körüli összeget kellene mondania. Ha a bolti árat nézem az 60+10. Szóval ha ennyiért akarja eladni nekem akkor megmondom neki hogy köszönöm nem kérem. Pár perc kattintgatás megrendelni a netről.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Na hát felhívtam őket és kértem pontosabb tájékoztatást mivel az s3 lte-re 20% online kedvezmény van így azt ők nem fogják tudni adni szóval megvehetem tőlük 60k plusz az a kötbér az olyan 10 ezer. Vagy megvárom a délutánt amire feláll a rendszerük holnap meg amikor hazaérek a munkából és megvehetem online 48+10 ért Reggel ha hív az ügyintéző elmondom neki hogy köszönöm az ajánlatukat de inkább meggondoltuk magunkat Azért 12 ezer ft ért lehetnek is kedvesek a telefonba meg jópofák hogy visszahívnak nekem semmit nem kell csinálnom naná plusz 12 k ért
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
aktív tag
-
Egész napos lenne a legjobb
(#72858) PainKiller13 : Céges előfizum van és a cég Telekommal paktált le.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
addikt
Akkor küldenek készülékváltásnál új SIM-et, ha más méretű kell, mint ami ahhoz az előfizetéshez kapcsolva volt. Ha pl. egy iPhone-t cserélsz egy S7-re, akkor nem küldenek újat, mert mindkettő nano-s. Ha egy Note4-et A5-re, akkor meg igen, mert ugye az mikro-nano váltás.
Legalábbis egy éve így volt.Jó szerencsét!
-
viera
őstag
Nem enged tovább azt írja,hogy 30 nap múlva tudok venni.Most már számolja visszafelé az időt,nap-óra-perc-másodperc felosztásban.
Ateszpapa: Igen,én is meglepődtem,hogy 3 hónappal előbb vehetek mielőtt lejár.
A másik előfizetésem nekem is jövő júliusban jár le.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Oryctolagus
tag
Mármint milyen árra?
A domino surf szolgáltatás 890 Ft, tudom, hogy ez nem lebeszélhető, csak a szolgáltatás díját jelöli.
A domino net plusz xl szolgáltatás pedig 2590 Ft.
Havi 3480 Ft, 5000-el töltve kapok 30Ft-os percdíjat 3GB mobilnetet és 1500Ft vagyis 50 lebeszélhető percet amit át is vihetek a következő hónapra.Per aspera ad astra.
-
veterán
-
313313
addikt
Amúgy is kb a készülékek fele pillanatnyilag nem rendelhető státuszú volt
Szerk.: készülékek(minden amit forgalmaznak: telefon/laptop/tab/etc...)
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen