Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Van egy régi Domino kártyám, amire évente töltök pénzt, hogy aktív maradjon, de most elfelejtettem ránézni és tegnap lejárt az egy év. Van valami türelmi idő, ha ma rátöltök, akkor még aktiválható? (Egyszer régen bebuktam a Pannon GSM-nél a kártyán lévő pénzt is, meg a rátöltött összeget is, mert pár nappal lekéstem a feltöltési határidőt.)
Azt hogyan tudom megnézni, hogy a régi Domino kártya milyen kategóriának felel meg most?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz dptrsk #70144 üzenetére
De, írja, hogy
Aktív: 2016.01.19-ig.
De ezt eddig is tudtam, az a kérdésem, ha tegnapig volt aktív, akkor feltölthető-e még ma, vagy holnap.
Szóval azt szeretném tudni, hogy van-e valami rendelkezésre tartási idő, amikor már telefonálni nem lehet vele, de még feltölthető.
-
veterán
Van egy régi Domino kártyám, amit nemigen használok. Évente töltöm rá a pénzt, már összegyűlt rajta majdnem 20 eFt egyenleg.
Most felmerült az igény, hogy netezésre használjuk a kártyát.
Kérdésem az, hogy hogyan lehet a Dominó kártyán lévő egyenleget a leghatékonyabban netezésre konvertálni. A mobilinternet forgalmi igény havi 300-600 MB lenne, eléggé változó mértékben...
Köszönök minden ötletet
-
veterán
válasz lupus_l #74000 üzenetére
Na ezt nem értem. Ezt írják a linkelt oldalon:
Az új SIM-kártyát az alábbi módon szükséges aktiválnod:
Régi kártyádról hívd fel a +36-80-639-999 számot, és a szerződés jelszó megadását követően munkatársaink rögzítik igényedet. A kártyacsere a hívást követően azonnal megtörténik, így a készülékedbe helyezett új SIM-kártya - a készülék bekapcsolását követően - már működni fog a telefonodban.
Az új micro SIM-kártyát a régi, normál méretű kártyát elfogadó készülékedben adapter átalakítóval a későbbiekben is használhatod.
Vagyis ez az ingyenes kártyacsere csak előfizetéses kártya esetén működik?
Nekem a Domino kártyámhoz se szerződésem sincs, se jelszó sincs...
-
veterán
Régi Domino feltöltőkártyát át lehet valahogy konvertálni Domino Surf típusú kártyára az ügyfélszolgálat felkeresése nélkül?
Az ügyfélszolgálatos verziót már próbáltam, úgy nem sikerült. Mondván, hogy nem én vagyok az előfizető (létezik előfizető egy Domino kártyánál ) kib.sztak, mint macskát sz.rni
-
veterán
-
veterán
válasz blackmajesty #74226 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez lesz.
Semmit sem tudok az eredeti tulajdonosról, a T-Kom sem árul el semmit róla.
Hogyan kell indítani ezt a folyamatot és mennyibe kerül?
-
veterán
válasz blackmajesty #74231 üzenetére
Nagyon köszönöm az információt!
(Az a T-Komos droid, aki letagadta ezt az információt, az pedig minden reggel toljon ki egy adag sünt.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van egy Dominó kártyám, Domino csomagban most melyik a legolcsóbb lehetőség havi 1 GB net elérésére?
(Valaki kérdezte, hogy mi jelentősége van a Voda TUTI díjcsomagját bemutatni itt, nos számomra az a jelentősége, hogy a TUTI fix havidíj nélkül ad 19 Ft-os belföldi percdíjakat és SMS-t /az összes hálózat irányába/, illetve lehet hozzá internet opciót kérni, 1 GB internet 1500 Ft. Ha elég sokáig nem ad hasonló opciót a Telekom, akkor viszem a számot a Vodához.)
-
veterán
-
veterán
válasz Viktor77 #75552 üzenetére
Köszi!
Tehát ha jól értem, akkor Domino NetPluszL csomag (ami 1 GB netet tartalmaz) díja 1590 Ft/hó és ehhez jön a Domino Surf csomag, aminek a díja 890 Ft/hó.
Tehát ez együtt 2480 Ft.
A Domino Surf csomag 890 Ft/hó díja az lebeszélhető?
(Egyébként ha mindennek havi díja van, akkor ez miért nem havidíjas csomag? Miért hívják feltöltőkártyásnak?)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Értem.
Ezek szerint még azzal is jobban járok, ha veszek egy Domino Net&Roll kártyát és arról internetezek, mert azon 1000 Ft-ért adnak 500 MB adatforgalmat, tehát az 1 GB 2000 Ft-ba kerül (de ezen nem lehet beszélni).
Az már csak offos megjegyzés, hogy a legjobban akkor járok, ha átmegyek a Vodafonhoz és veszek egy feltöltőkártyás TUTI csomagot, ahol havi 1500 Ft-ért adnak 1 GB netet és a fennmaradó 500 Ft-ból a 19 Ft-os percdíjjal számolva még 26 perc beszélgetés is kijön.
Igazából azért maradnék a Telekomnál, mert van a Domino kártyámon vagy 20 ezer Ft egyenleg, de akkor ebből számhordozás lesz, vállalni kell a procedúrát, hogy kp-ben vissza kell kérni a feltöltőkártyás egyenleget.
-
veterán
-
veterán
Azt meg tudja valaki mondani, hogy Domino előfizetéshez tartozó jelszót hogyan tudok kérni a #111* rendszerben?
Már a Maraton megrendelése is eléggé nehezen ment (vagy ötödszörre sikerült a hasonló nevű menüpontok között megtalálni a Maratont), de a jelszó kérésére még csak utalást sem találtam.
Vagy azt csak az 1777-en lehet kérni?
SZERK!
Egy kis visszaolvasás csodákra képes, megtaláltam a választ, köszönöm szépen:
*111# felhívásával a 2-3-5-1
Köszönet Druss kollégának
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valaki elindította a névre írási procedúrát, mert használja a kártyát és szeretné, ha a nevén lenne (mert egyrészt csak akkor tud különböző szolgáltatásokat intézni a Telekom honlapján, másrészt meg június 30-a után nem tudja majd használni, ha nem vette a nevére).
Neked semmi teendőd sincs, ne válaszolj a levélre. Ha letelik a 30 nap, akkor lekerül a nevedről a kártya és a valódi használójának a nevére kerül.
-
veterán
válasz gianone #83996 üzenetére
Ez hogyan működik? Illetve a kérdés az, hogy ez működik Dominóval is?
Úgy jártam, hogy szerettem volna jelszót kérni Dominó kártyámhoz.
A *111#-en el is navigáltam a jelszó beíró menühöz, amire azt írta a kedves rendszer, hogy írjam be a régi 5 számjegyből álló jelszavamat
Na, régi jelszavam az tutira nincs, mert nemrégen vettem a nevemre a kártyát, akkor azt mondták, hogy a jelszót majd állítsam be magamnak. Szóval régi jelszó nincs, anélkül meg nem tudok új jelszót beírni
-
veterán
válasz gianone #84006 üzenetére
Már bent vagyok a fiókomban, az OK.
Ott akadok el, ahol előfizetést kellene hozzáadni.
Oda milyen jelszót kell beírni?
Ha itt a "Nem tudom a jelszavam" feliratra kattintok, akkor egy újabb azonosítót kér, ahová ha beírom a belépési email címemet, akkor küld egy új jelszót az egész Telekom fiókhoz történő belépéshez, de nem az új előfizetés hozzáadásához
Mit rontok el
-
veterán
válasz gianone #84014 üzenetére
Köszönöm, így sikerült beállítani az 5 számból álló jelszót. (Azt írja a rendszer, hogy ez most csak korlátozott, majd később egy SMS-re válaszolva lesz teljes értékű.)
Nekem ez az egész procedúra egy kicsit (pontosabban rohadtul) bonyolultnak tűnik
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz gianone #84045 üzenetére
Köszönök minden segítséget, ma megjött a véglegesítő SMS a tcom-tól, sikerült véglegesíteni a felhasználói fiókot és azon belül sikerült hozzáadni az előfizetést is
15 évi Dominó használat után a tcom szemében is teljes jogú felhasználója lettem a saját telefonszámomnak
Eddig csak a *102# kóddal tudtam lekérdezni az egyenlegemet, mostmár interneten is látok mindent.
Pl. azt is megláttam, hogy hiába ígérte az ügyfélszolgálatos, a FIX tarifára váltással és a Marathon csomag megrendelésével nem deaktiválódott a korábban használt NetPlusz M adatcsomagom, a Marathon mellett szépen havonta vonták volna a kis hamiskártyások a NetPlusz M díját is
Amúgy az internetes felület nagyon jó, minden infó rajta van, könnyű eligazodni rajta, ezért jár a pirospont a TCOM-nak!
(Arról meg szépen feledkezzünk meg, hogy nekem az elhatározástól 2 hét szívás volt eljutni idáig )
-
veterán
válasz Soulfly842 #84073 üzenetére
Ami még érdekesség lehet, hogy a jövőben nem - friss, sikeres adategyeztetést követően - nem fog elkülönülni az előfizető és a felhasználó.
Úúúú, és ezt hogyan fogják csinálni?
Pont azért mentem végig a névre vétel, felhasználói fiók regisztrálás, előfizetés hozzáadás folyamaton, hogy rendben legyen a nevemen az előfizetés és a barátnőm nyugodtan tudja használni a kártyát.
A jövőben minden nap felhívják a számot telekomtól és ha nem férfihang szól bele a telefonba, hanem ő, akkor megállapítják, hogy férfi az előfizető, de nő a felhasználó, és letiltják a kártyát
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Mennyi idő múlva jön meg az emailos visszajelzés az adategyeztetésről?
Ha nem sikeres, akkor milyen visszajelzés jön?
-
veterán
-
veterán
válasz 313313 #84260 üzenetére
És ez 6-7 éve is így volt?
Emlékszem olyanra, hogy kékbe öltözött lánykák ingyen osztogattak PannonGSM SIM kártyákat, volt rajtuk 200 Ft egyenleg, a rajta lévő egyenleget mindenféle aktiválás, vagy egyéb hókusz-pókusz nélkül simán el lehetett használni, sőt utána rá is lehetett tölteni pénzt, hogy működjön tovább.
-
veterán
-
veterán
válasz Soulfly842 #84347 üzenetére
Amit nem kérdeznek azt hol kell megadni (Mert ilyen kérdés biztosan nem volt.)
Hova kell ezt beírni és hogyan
Nekem se akar az istennek se sikerülni az adategyeztetés
-
veterán
-
veterán
válasz dptrsk #84370 üzenetére
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Töltöttél már ki adóbevallást elektronikus formában
Gondolom, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy még a NAV (amely szerv pedig a legkukacosabb Magyarországon) sem kéri azt, hogy a születési helyed után írd oda, hogy (MAGYARORSZÁG)
Arról nem is beszélve, hogy a születési hely sima városnévvel történő beírása után megjelent a zöld pipa a sor mellett és semmilyen hibaüzenet nem jött arról, hogy miért nem fogadta el a TKOM az adategyeztetést.
Ha odaírnák, hogy hol a hiba, akkor az ember csak rájönne, hogy mit akarnak, de semmi visszajelzés
Ha lenne valami kitöltési útmutató, akkor be lehetne írni, hogy mit kell ebbe a rovatba írni. De mivel nincs, az ember megy a józan esze után, de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével
-
veterán
A személyidben be van írva a városnév után?
Azt mondják, hogy sok embernek nincs odaírva a város után a (MAGYARORSZÁG) pontosítás, nekik nem is szabad beírni ezt, mert ha beírják, akkor az lesz a hiba oka
Agyrém
Ja, egyébként a születési hónapot arab számmal, római számmal, betűvel, rövidítve, vagy teljes egészében kell írni Ebben is lehet hiba
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Nem a csomagoláson lévő vonalkód kell, hanem a nagy SIM kártya aljára nyomtatott.
Szerencsére, mert attól tartok, hogy kevesen őrizték meg a 6 évvel ezelőtt használatba vett SIM kártya csomagolását, a nagy SIM kártya külső részét jobban elteszik az emberek, mert azon van a PIN meg a PUK kód.
-
veterán
Ma végre sikerült az adategyeztetés.
Karakterről-karakterre úgy írtam mindent, ahogy a személyin szerepel (kivéve a születési hónapot, mert az a személyin betűvel szerepel, az egyeztető adatlapon pedig ez választható egy legördülőből és ott csak számok vannak).
Végig nagybetűvel írtam mindent (mert a személyin is úgy van ), a születési helyhez beírtam a város után a (MAGYARORSZÁG) pontosítást.
Szerintem a Telekom nem küldi sehová az adatokat, a saját rendszerükön belül egyeztetnek, mert ugyanis, amikor rányomtam a küldés gombra, akkor egy képernyőfrissítésnyi idő (kb. 0,25 másodperc) múlva már ott volt a felirat, hogy az adategyeztetés sikerült
-
veterán
Arról már van valami iránymutatás az ASZF-ben, hogy a Domino csomagokhoz rendelhető Maraton NET csomag külföldi használatát hogyan monitorozzák és mikor korlátozzák?
Pl. ha valaki külföldi nyaralás előtt nem sokkal rendeli a Maratont, itthon 10-20 MB-ot használ róla, majd kimegy külföldre nyaralni.
Nem lenne jó, ha éppen valahol külföldön nyaral az ember, akkor elzárják a csapot, mondván, hogy magasabb a külföldi használat, mint az itthoni...
-
veterán
válasz btudos #84841 üzenetére
Mivel a Maraton nem díjcsomag
Ennek az állításnak kicsit ellentmond a Telekom honlapján olvasható (lentebb is idézett) szöveg:
A honlap szerint a Maraton is egy díjcsomag, persze a Telekom értelmezésében ez a díjcsomag nem az a "díjcsomag"
-
veterán
válasz tsteve #84894 üzenetére
ha nem tudjatok ki az, akkor be kell menni, s át kell íratni szükség esetén az előfizetőt
Kb. fél éve intéztem így egy Dominó szám nevemre vételét, mert fogalmam sem volt, hogy kié, ezért nem tudtam az eredeti tulajt magammal vinni az átíráshoz.
Mivel az eredeti tulaj nem reagált, ezért 30 nap után a nevemre is írták.
Kb. 1 hónapja mesélte a sógornőm, hogy kapott valamikor egy levelet a Telekomtól egy szám ügyében, de fogalma se volt róla, hogy miről van szó, ezért kukázta a levelet. Természetesen az általam használt számról volt szó
Ő se tudta, hogy eredetileg az övé volt a szám, én sem tudtam, hogy honnan került hozzám a kártya
Attól tartok, hogy júliusig tízezrek fognak szembesülni azzal, hogy nem tudnak megfelelni az adategyeztetésnek, mert az általuk használt szám ki tudja, hogy kinek a nevén van
-
veterán
-
veterán
válasz ArNick #84911 üzenetére
A múlt héten ez biztosan nem így volt!
Pár héttel ezelőtt vettem egy aktiválatlan Domino kártyát, ami az aktiválás után a nevemre került, mert ugye az aktiválás során még a cipőméretét is megkérdezik az embernek.
Gondoltam, hogy ne az én nevemen legyen, mert úgyis a barátnőm fogja használni, ezért megpróbálkoztam azzal, hogy eleve az ő nevére adategyeztetem és akkor átmegy a nevére.
Úgy megbuktam ezzel a próbálkozással, mint a sicc
Most már viszont kivárom, hogy ha marad az én nevemen, akkor kell-e adategyeztetni, vagy az aktiválás során megadott személyes adatok egyben megfelelnek az adategyeztetés kritériumainak is
-
veterán
A merénylők is "eldobható" kártyákat használtak...
Lehet arra találni KONKRÉT bizonyítékot, hogy Magyarországon vásárolt feltöltőkártyás SIM-ekkel kommunikáltak bárhol is a terroristák, vagy ez csak egy urban legend
-
veterán
-
veterán
válasz tsteve #84937 üzenetére
jelenleg pedig állami adatbázis (is) épül, amibe nem kerülhetnek fals adatok
És lesz kötelező, állami telefonkönyv is?
Na mindegy, valahol értem az adatpontosítás fontosságát, csak attól tartok, hogy a június 30-án éjfélkor a magyar rendszerből kizárt kb. félmillió telefonszám miatt egy terrorista se fog könnyeket hullatni, rengeteg magyar ember viszont szívbajt fog kapni, hogy miért nem tud telefonálni július 1-jén
-
veterán
Ez olyan, mint amikor ismerősömet beidézték a rendőrségre, hogy a telefonjáról bombafenyegetést kezdeményeztek.
Nem bonyolítom a történetet, az történt, ami bármelyik forgalomban lévő telefonnal megtörténhet: mivel segélyhívást a lezárt telefonról is lehet indítani, ezért valaki felkapta a telefonját, hívta a 112-t és elmondta, hogy hol a bomba.
Tehát egy asztalon hagyott, lezárt telefon után is bűncselekménnyel lehet vádolni bárkit, nem kell "elhagyni" a SIM kártyát
-
veterán
-
veterán
válasz tsteve #84950 üzenetére
Azért bízom benne, hogy jobban beindul a kommunikáció júniusban ebben a témában.
Mert pl. ugyan hiába küldözgetnek SMS-t, meg hangüzenetet azoknak, akik mondjuk egy épület riasztórendszerében használják az adott SIM kártyát, teljesen automatizált hívások bonyolítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- GTA VI
- Valami baja van a tápomnak
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen