- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
bopeti98 #137300 üzenetére
Nekem azt mondták a paksi üzletben nyáron, hogy bármikor lehet módosítani, hogy mit akarunk pluszba a korlátlan net mellé.
Viszont én nem váltanám ki a saját HBO előfizetésemet vele, mert mi történik, ha megteszed, majd 2 éven belül valamikor kivezeti a Telekom a HBO-s plusz szolgáltatást, és amikor anyud újraköti vagy meghosszabbítja a csomagját akkor puff, ennyi volt az HBO-d. És akkor veheted majd ismét piaci áron a HBO-t, ami biztosan nem kevés lesz, kiindulva abból, hogy mit elkérnek a konkurenciáknál. Mondjuk én még pár éve fizettem elő talán 1590 HUF-ért örökéletig, vagy hasonló árért, ezt nem éri meg kiváltani.
-
South Velen
addikt
válasz
bopeti98 #117661 üzenetére
Ja igen, nem csak kapott egy havidíjat, de még a percdíjon is emeltek. Kész vicc.
De a net is.. lényegében megszüntették azt, hogy 2-3000 Ft-ért telekomot korlátlanul hívj, és tűrhetően netezni is tudj. A kisebb pénzű vagy racionális spórolni akaró lakosságnak odavágtak egy 25-30%-os áremelést.
De lehet több is.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
bopeti98 #117509 üzenetére
Nekem Domino esetén mutat egyik Maraton csomagra 1 MB-ot az app.
Én azt a választ kaptam, hogy valójában nem 1 MB, hanem kevesebb van még vissza, de mivel roamingoltam és ott más egység alapján van az elszámolás, ezért csak akkor fog elfogyni, ha ismét roamingolok, itthon nem tudom lehasználni, mert a mérési egységnél kevesebb.Szerintem Nálad is hasonló a helyzet fordulónapig csak akkor fog az az 1 MB elfogyni, ha ismét olyan helyen forgalmazol, ahol a mérési egység kisebb, mint a megmaradt egyenleged.
-
Soma01
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
bopeti98 #114884 üzenetére
Nekem most nemrég már az új felülettel nyílt meg androidon az app, de frissítést nem láttam lefutni, nem is jelezte, és az áruház is csak márciusi állapotot mutat.
Amúgy a sötét téma kikapcsolható, ha valaki nem szereti.Már május 5 van a Play áruházban, de tényleg nem jelezte, hogy lenne újabb verzió, egyszer csak új felületet láttam.
-
MadMancs
veterán
válasz
bopeti98 #114884 üzenetére
Nálam sincs frissítés.
-
goop
őstag
válasz
bopeti98 #107472 üzenetére
Jó lenne mielőbb, megint leadtam hibára, hogy kimarad a hang a lakás belsejében, 2 nap múlva küldtek mait, hogy nálam elérhető a 2 - 3 - 4G is, ha van volte kapcsoljam be, vagy fixáljam 2G n a telefont. Eddig is ment a volte, csak épp beltéren 1 pálcás a térerő, sokszor le is vált. 2019, köszi telekom...
-
válasz
bopeti98 #107472 üzenetére
Jöhetne lassan, még ha nálam csak nagyon ritkán lenne haszna, akkor is.
Jó jelnek gondolom, hogy egyre több típusú készülékbe kerül be, eleinte csak a Telekomosoknál volt adott.GSPLR: Szia, SMS-t küldtek már a duplázásról?
Lehet, hogy ki-és bejelentkezés kell a fiókban és az alkalmazásban is, hogy az új felállást megjelenítse. -
-
válasz
bopeti98 #106898 üzenetére
Ha én terveztem volna a díjcsomagokat, akkor csináltam volna olyan Mobil díjcsomagot, hogy 0 HUF a havonta fizetendő összeg és 19 HUF összeg a percdíj és kötelező valamilyen adat díjcsomagot választani hozzá, pl. minimum az 1 GB verziójút és maximum a korlátlan verziójút.
-
Soulfly842
addikt
válasz
bopeti98 #105262 üzenetére
Ott már nem a lejárati időt írja, hanem azt, hogy Feltölthető: ...
Ez a lejárat utáni biztonsági 90 napos időintervallum... ez alatt aktiválhatod újra a kártyádat egy feltöltéssel (hívószám lekötési idő)
(#105270) kakuk.tamas
Igen, ahogy (#105272) goop is írta, nem kell!
Egyedül üzletekben van lehetőség rá... ha arany, vagy platinakártyás az ügyfél, egy ilyen típusú részletfizetése lehet plusz hűségidős szerződés nélkül.
Apple watch-okra volt hosszabb törlesztési ütem is, lehet hasonlóként van más okosórákra is. De erről az üzletben adnak majd tájékoztatást.
(#105276) Gedeon31
Okosóra otthoni mellé nem volt részletre, de azt hozná a weboldal, ha lehetne (az webshopon is megrendelhető lett volna)... Így szerintem nem...
Marad a mobil 'előfizetésre opció'.
-
vizslakutya
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
bopeti98 #102450 üzenetére
Ha régi magenta1 esetén felmondanád a vezetékest, az összes otthoni szolgáltatásra csak 20% kedvezmény járna, illetve a mobil csomagra is csak 20% a 25% helyett
Nem ismerem pontosan a 33. pont feltételeit, de a fent leírtakkal mindenképp kalkulálj...
Lehet, hogy az a -1875 forint +500 forintra jön ki, ha mindent beleszámolsz -
-
válasz
bopeti98 #100019 üzenetére
A telefonos üfsz is milyen lett már. Mióta van ez az - olyan alsó hangon még 10 évnyi tömény fejlesztést igénylő - vanda, azóta be se tudod magad azonosítani a jelszavaddal. Nem rég egy otthoni előfizetésemmel kapcsolatos számlareklamációval hívtam őket, az MT ID-mon kívül SEMMILYEN más azonosítási módot nem kért a kolléga...simán bekapcsoltatathattam volna mindenféle extra szolgáltatást.
Ugyanígy tudtam ügyet intézni MINDEN azonosítás nélkül olyan mobil előfizetésen is, ami ráadásul nem is az én nevemen van, de én kezelem...
Jó lenne, ha vandát konkrétan kiírtanák a 1414-ről, amíg nem tudja normálisan átvenni az automata szerepét. Megy a panaszlevél feléjük.EmberXY: nem is erre gondoltam, hanem inkább arra, hogy
- vagy volt a jómadaraknak egy Telekomos ismerőse, aki “segített” nekik
- vagy a fantasztikus online rendszer egyszerűen baszott kiküldeni egy 2FA SMS-t az előfizető telszámára.Mind a kettő egészen elképesztő eshetőség.
-
válasz
bopeti98 #99833 üzenetére
A Telekom alkalmazás nekem sem tölt most be Telekomos mobilinternetről, azt írja, amit említettél, wifi hálózatról azonnal betölt az alkalmazás és utána már mobilinternetre átkapcsolva is működik.
Tegnap este működött még mobilinternetről is.
A Telekom honlap és egyéb Telekom szolgáltatások működnek Telekomos mobilinternetről is. -
hzoltan
tag
válasz
bopeti98 #98747 üzenetére
Az előző Mix 2 és a jelenlegi Mix 2S is tudja és használja a VoLTE-t. Ha jól tudom, EU romban és Global Dev-ben alapból megy, stabil verzióban viszont tiltva van.
Ha nem aktív a szolgáltatás (ott van a menüpont, de szürke), akkor a tárcsázóba be kell írni: *#*#86583#*#* és menni fog
-
Soulfly842
addikt
válasz
bopeti98 #97044 üzenetére
Nyugodtan visszaválhatsz, ha új havidíj/eszköz kedvezményt nem vállalsz.
A differencia az e-pack kedvezményből adódik (ezeket a vállalt költési kereteket mindig e-pack és egyéb kedvezmények nélkül kell érteni (20-25% havidíjkedvezmény pl. 'társkártya/integrált kedvemény' sem számít bele)). A vállalt költési szint mindig e-pack nélkül értendő.
-
SUPREME7
őstag
válasz
bopeti98 #88405 üzenetére
Valószínűleg akkor a számla/jótállási jegy sem elérhető mert még nincs teljesítve a rendelés. Szóval szerintem minél előbb szólj, mert lehet nem fog nekik gyorsan menni, ha meg szükséged lesz valamelyik papírra akkor szaladgálhatsz miatta.
(ha nem titok, milyen telefont volt érdemes listaáron megvenni a T-nél ami nem olcsóbb máshol?
)
-
-
4Grider
félisten
válasz
bopeti98 #84740 üzenetére
Domino Fix Extra SIM-csomag
80 perc lebeszélhetőség belföldi alapdíjas irányba
1 GB adatforgalom belföldi mobilinternetezéshez
5 db SMS
366 napos rendelkezésre állási idő
Ingyenesen házhoz szállítjuk
Aktiválva kapod kézhez, így azonnal használhatod
Üzleteinkben: 1990 Ft
Kizárólag honlapunkon kedvezményesen 990 Ft -
matthewKER
tag
válasz
bopeti98 #80818 üzenetére
Ez nem a készülék hibája. A magyar ABC ékezetes karakterei közül egyedül az "é" minősül normál karakternek.
Az "á", "í", "ó", "ő", "ú" és "ű" karakterekhez más karakterkódolás szükséges, így viszont jóval kevesebb karakter fér el egy SMS-ben. Ha túl léped a 3 SMS-nyi határt, akkor szokott átváltani MMS üzenetre.
Két megoldás létezik:
1. Használj fordított ékezeteket! Pl.: à, ì, ò (Sajnos a nagy "Í", az "ő" és az "ű" karakterekre nincs alternatíva)
2. Ne használj ékezeteket! -
Soulfly842
addikt
válasz
bopeti98 #80813 üzenetére
Csak úgy nem mellékesen...
A zinternet működik rajta?
Hány karakter volt az az sms? Ékezetes karakterekkel?Szerintem a karakterek szaladtak meg kissé a kontextualitásban :
Rejtettem el választ is! Csak el van dugva, mint a föld alatti dudva! Ha eleget mozgolódnak a kezek meg is leledzhet!
Bocsi!
:troll off:
-
ANDROID???
addikt
válasz
bopeti98 #75401 üzenetére
Miért ne kínálnának kávéval, csak KV víz és főző nincs hozzá, a poharakat meg minek hoznák ki?
Nem fizetsz eleget, azért itt a főmuftik nem magyarok....Miért is nem lehet ebben az országban ugyanazt kapni mint külföldön???
Lehet ott több RAM van benne és dual és független, csak itt megy a szarozás, mert a népnek jó az is???
Azért azt a kis különbözetet szerintem szívesen kiperkálta volna több felhasználó is.. -
Zeki
nagyúr
válasz
bopeti98 #75401 üzenetére
A Telekom valóban ácsorgós. De a telenor is.
Amúgy meg nem kell ennyit náluk hagyni, és észbekapnak. Én sem hagyok már náluk egy fillért sem. VOIP meg telenoros flottás korlátlan mobilnet. 3.1Ft-ért hívok mobilt, 70 Fillér körül vezetékest, és a netem meg megvan havi 5000 Ft-ból.
Csak jól szét kell nézni, mik a lehetőségek. -
anadroid
senior tag
válasz
bopeti98 #74876 üzenetére
Nekem évekkel az elköltözés és átszerelés után a régi címre küldték ki a szolgáltatás átalakításáról vagy megszüntetéséről szóló levelet. Szépen ki is kapcsolták az új címen, miután nem reagáltam a meg sem kapott levelükre. Mint kiderült, egy helyen bent maradt a régi címem a rendszerben, és arra postáztak. Ezután átnézettem az összes rólam tárolt címet, és az előző költözéskor 14 évvel korábban megszűnt cím is szerepelt köztük.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
bopeti98 #74241 üzenetére
Nem nyomtathatják már ki a hívásrészletezőt, senkinek sem. Két lehetőség van, egyik, hogy az online felületen elérhetővé teszik, a másik, hogy kipostáztatják a központból. De ez a 2 megoldás csak annak van, akinek a nevén van az előfizetés. Meghatalmazással csak a postázás lehetséges, és az az előfizető címére megy, és nem a számlázási címre, ha van ilyen külön, hanem az állandó lakcímre. Más megoldás nincsen. Ha bárkinek kiadták, akkor az igencsak nagy gáz lenne, ilyet nem tehetnek.
-
A@ron
tag
válasz
bopeti98 #74225 üzenetére
Ha valaki tudja az 5 számjegyű jelszavadat, esetleg akkor. Egyébként nem.
Ha bemész egy szem. ügyfélszolgálatra igazolványokkal (és persze a te neveden van a szám), akkor ott utána tudnak keresni annak hogy pontosan mikor lett beterhelve a díj, és még arra is lehet esély, hogy kiderítsék, hogy ki által (de ez nem biztos).
A jelszót sztem változtasd majd meg biztonság kedvéért.Jóváírásért is reklamálj mindenképpen, általában megadják, főleg, mivel nem nagy összegről van szó.
(#74238) g0dl: Tudomásom szerint nem, szinte mindenhol fix összegek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Revolut
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest