- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Egyébként én még annyit hoznék be gyorsan a prototype dologba, ami segitene, de nem volna túl nagy fejlesztés, hogy egy prototype cucc betörésekor adjon mondjuk 10 exotic komponenst. Akkor is 5 cucc kell ahoz, hogy egy normál itemet felhúzz 30-asra. Nem beszélve az összes többi nyersanyagról, de az könnyebben szerezhető, mint exo komponens.
-
i@lex
őstag
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
A prototype felszereléssel kapcsolatban nem tiszta nekem, hogy a prototype-ra átforgatott cuccaimon csak újrapörgetést és a kiegészítő fejlesztést lehet végrehajtani?
Tehát pl. a weapon dmg-t nem tudom fejleszteni, max. weapon dmg csak úgy lehet, ha azzal esik egy item? Jól értem? -
Garsza
veterán
Helló! Ez a mostani vállpántos event hogy működik? Hogy ad bónuszt?
-
Így nézett volna ki a Div1 MMO-ként:
-
sp8787
addikt
-
centrino
senior tag
-
Nekem kikapcsolt retaliationnel (ha 3x volt, akkor mindegyikre abandon) számolta, mást nem kellett csinálnom. Közben rájöttem arra, is hogy a Grand Washington az hyena küldetés, szóval ott azonnal össze lehetett szedni. Mivel a Black Tusk retaliationt kikapcsoltam, hirtelen minden CP az lett, így azt is le tudtam tolni rögtön

-
pzstm
titán
We also want to reassure you that we’re aware of other issues affecting Prototype gear, Daily and Weekly Projects, and Escalation. Fixes are in progress and planned for the next Title Update on April 21.
nah addig a manhunt meg semi sem javul gondolom én
-
need
addikt
Sziasztok..
Mint fentebb írtam ez a nyomorult nem számolja a Manhuntban a hyénákat.. + a Black Tuskot sem.. Kikacsoltam a vállpántott nem aktív retaliation sem..
És nem számol.. küldtem rá hiba jegyet.. és ha hát ha.. mert így nem fasza..
-
i@lex
őstag
4 kedvenc szettem felhúzva proto-ra.
Most eldöntöttem az a cél, hogy a 6 striker darabon mind a két perk max legyen.
Egyelőre 1/6.
Aztán ezekre majd szépen ráforgatni az echot.
Kicsit kezdek megbékélni, a tier 5 lett az ideális farm tier, persze csapatban, a több mob, több dropchance alapon. Nem hazudok, minden körben dob 1 proto-t, volt egy kör ahol esett egyszer 2 is, srác a chaten azt írta 2 kör alatt 4-et kapott.
A heti best szerintem a bank hq.
Egyelőre élvezem, hogy van cél, és nem feltétlen adják ingyen.Szerintem az sem normális, hogy jön egy új játékos, nyom egy level 40 boostot, megy pár countdownt, és konkrétan minden tartalomra good to go.
-
válasz
szatyor1972
üzenetére
Ezekre hogyan jössz rá?

-
granini
őstag
Megcsináltam a 3 invaded main missiont és semennyit nem ment fel a Black Tászk agitáció.. mostakkor pontosan mivel lehet triggerelni őket hogy valamikor tudjak egy jó BT retaliációt menni..?
-
need
addikt
válasz
szatyor1972
üzenetére
ezt nekem szántad...?
ha igen akkor kipróbálom.. és köszi
-
Garsza
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
Helló! Te még tolod a játékot?
-
szatyor1972
tag
Sziasztok!
Kapcsoljátok ki a vállpántot és ne legyen aktív retaliation egy sem, nekem így sikerült.
Ettől független sz... -
Garsza
veterán
Ez hátizsák ebben a szezonban jött?
-
need
addikt
Sziasztok..
Tanácstalan vagyok és nem tudom mit kellene csinálni..!
Xboxon játszom..
A mostani manhunttal vannak gondok de nem csak ezzel az első feladat lőj le 30 hyénát..
leöltem és nem számolja őket.. még mielőtt kérdeznétek aktiv a scout..
De van egy olyan feladat is pl. 30 Blac Tuskot kell lelőni azokat sem számolja.
Így tulajdonképpen nem tudom megcsinálni..!
Mit lehet ilyen esetben tenni..? Kijelntekztem be jelentkeztem ki léptem be léptem de nem változott semmi.. -
pzstm
titán
Olom a hyenakat downtown eastben, de nekem nem szamolja
-
NoOne1976
őstag
Jól megszívtam. Az inventorymban volt egy láda, amit még kompenzációként adtak jó régen valami hiba kapcsán (1-2 éve biztos). Soha nem nyitottam ki, mert mindig fullon voltam materiallal és hogy ne vesszenek el a nyitással, így tartogattam. Mondom, megnézem most, hogy mennyi exo komponens van benne, mert én 100 körülire emlékszem és lehet hogy akkor itt az ideje elhasználni a protora. Erre sehol nincs a láda. Azt tudom, hogy a szezon előtt megvolt, mert akkor nyitogattam az inventoryban, hogy ne 20 db-on álljak, töröltem itemeket és egyébként is a legelső láda volt, mindig utána esett be a többi, ha meg nem volt hely, akkor tette a Mailbox/deliveriesbe.
Erre most sehol
Hiába lépek ki, majd be, nincs meg a kompenzációs láda. Bármi ötlet?
-
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Szerintem nem a proto mati a szűk keresztmetszet, hanem az exo komponens. 90 db kell a 30-as szinthez, meg egy proto material. Mit egyszerűbb összeszedni?
És nem arról beszélek, akinek eleve 30asok az itemei. Mondjuk neki pár proto matit megszerezni nem probléma. Nekem is van 15, kizárólag escalationből, de nem vusz rá a lélek, hogy annyi exo materialt költsek el. Ha heti 20-25-öt összeszedek, akkor is egy hónap egy item szükséglete, ami simán lehet, hogy nem max weapon damage-el fog esni, hanem másik attribútum lesz maxos. Szóval ez a proto készítés inkább egy lehetőség, de nem cél, ahogy a jaáték most kinéz, viszont target loot nélkül semmire nem jó az excalation. Ma este esett az első Providence. Hazard protection és repair skill volt a mellényen, borzalmas talenttel. -
granini
őstag
válasz
NoOne1976
üzenetére
De ezt csináltuk csak azta eltelt 6 év..
Nyilván az se jó ha mindenki üveg proto buildben rohangál, de abban bizom hogy legalább bizonyos eventek, aktivitások esetén majd lesz garantált proto mati és/vagy proto item reward.. ahogy az exo esetén is most.. és akkor kicsit jobb lesz a helyzet.. -
NoOne1976
őstag
válasz
granini
üzenetére
Amúgy nem ezt csináltuk a játék legelején? Esett valami, azon egyet tudtál változtatni az asztalnál. (Nem volt optimalizáció.) És mivel senkinek se volt maxos cucca, azért 1-2 tized javulás miatt is megtartottad az új cuccot, nem dobtad ki másnak. A god roll kb. lehetetlen volt, főleg táskánál, mellénynél, ahol 3/4 kellett hogy legyen, hogy egy cserével minden sor jó legyen. És csak futottuk és futottuk. Aztán jött az optimalizáció, ráadásul a buildek készen voltak és ott volt az úk karakter indítás, törlés, shd elköltés. Végtelen optimalizáció.
Most kb ezt lehet kezdeni elölről. A régi cuccot nem tették tönkre, nem jött 50-es szint, de lehet menni újra a tizedekért. Persze ennyi itemmel és target farm nélkül kb a lehetetlen. Nekem 13-14 proto item esett eddig, kb. 25 kör alatt. Mind szemét. Olyan brandek, amiket sehol nem használok, arról nem beszélve, hogy milyenek az attribútumok. Addig amig nincs target loot állítás, csak alapanyag farmolás. -
Garsza
veterán
Ez a Pesti build így használható? Megálja a helyét?
-
granini
őstag
Most hogy lement az első hét, azt gondolom ezzel az escalation-el meg a prototype cuccokkal teljesen és végérvényesen elb**ták ezt a játékot.. 5-ödik napja kizárólag a Grand Washingtont farmolom, már véreres a szemem és vér szivárog az orromból, és mindezt ezért a kva petákért ami máshol nem esik.. aztán megtekered a geart és lesz néhány százalékkal jobb sora meg rákerül valami fika augment ami érdemben azért nem váltja meg a világot..
Ez tényleg a fanatikusoknak van.. csak a problem az, hogy mást meg kb nincs értelme csinálni, mert már prototype nélkül is mindenhol kés a vajban a buildem, de bármi mást csinálok, control point, akármi, mindig az érzem hogy elvesztegetett idő, mert addig se proto matit farmolok..
Már az expertise rendszer is nagyon véleményes.. és akkor jött az hogy farmolj orrvérzésig exo matit mert mindenhez az kell.. és e mellé még bejött ez a proto cucc, hát nemtom.. szerintem borzasztó irány.. nem azt játszod amit szeretnél, hanem amit "kell" ..
És tényleg ez hogy mentem 40 kört, abból lett nyamvadt 4-5 proto droppom, és felnézek a netre meg a youtubra és mindenki más tripla godroll teljes prototype gearben rohangál hát kva életbe..
És make no mistake.. ha jövő héten neadjisten mondjuk a Lincoln lesz az egyik Escalation mission, akkor csak és kizárólag Lincolt fogom majd farmolni, mert az egyetlen dolog amivel még azt érzem hogy fejlődni tudok az a prototype gear.. közben persze minden szart is fel kell húzni exp lvl 30-ra, tehát a 900 exo matim úgy illan el mintha sose lett volna.. véééééééégtelen farmolás néhány %-nyi plusszért...
Tegyük fel hogy valaki addig farmol mig mind a 6 sloton a 15% helyett 22.5% wpn dmg-s proto gearje lesz.. az 6 x 7.5% = 45% plusz wpn dmg a gearen.. oké.. és vajon ez ér ennyit..? Vajon ha valakinek a tipping vagy striker buildje ennyivel jobb, az pl be tut menni ezzel a dmg builddel egy solo legendary-re..? Szerintem továbbra sem.. Mert nem igy működik a játékmechanika.. Be tud vele menni Tier 4 escalation helyett mondjuk Tier 8-ba..? Szerintem szintén nem...
-
Garsza
veterán
Most akkor ennek a prototipe gearnek csak inkursionben jön ki az előnye a nagyobb sztatokból?
-
i@lex
őstag
-
granini
őstag
Vitatkoznék.. előrebocsátom hogy Escalation Tier 04-05 volt a max amit mentem, de azt éreztem - és a crit számok is ezt mutatták, meg az érzet is ez volt.. - hogy még a fullos striker szett (mellény + hátizsák) is elfogy ezen a szinten, és a Tippin Scale + Alejandrónak egyszerűen jobb a dmg outputja.. a striker egyszerűen hamarabb cappel.. a Tippinget nyilván nehezebb felstackelni és fenntartani, de pl Grand Washington vége felé mikor mikor a tetőn jönnek ki a mobok meg a pufi az ajtón, ott nagyon nagyon sok a mob, ezen a szinten lassan is halnak, a Tipping egyértelműen magasabb számokat hozott..
-
i@lex
őstag
Sajnos amióta bejött a játékba a striker, az a meta. Az escalationben meg olyan bulletsponge minden, hogy nincs más alternatíva.
Tier-3-4-ig el lehet bohóckodni mindennel, aztán viszont jön a mélytorok.
De alapvetően akár le is tojható a proto gear, anélkül is bitang erősek vagyunk már így is, pláne, hogy raid/incursion/pvp-ben nem is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Energiaital topic
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Elektromos autók - motorok
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiába lépek ki, majd be, nincs meg a kompenzációs láda. Bármi ötlet?