- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamit tényleg kezdhetnének ezzel az expertise szintezéssel: PTS-en a világ összes alapanyagával is 1 óra felhúzni 30-asra 18-ról... Nyilván ebben benne van a lassú cache nyitás is, de ez nagyon durva.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi!
"Tele" vagyok amúgy exotic komponenssel, mert mindegyik exoból van egy a Stashben, a többit meg általában betörtem.
Az SHD calibration meg Field recon a nagyobb baj, de azt meg 5x eventnél be lehet spájzolni
De jó lenne, ha ezzel is kezdenének valamit. -
i@lex
őstag
Én egy striker szettett húztam fel, overdogs, equalizer, ha kell striker chesttel, egy high end pistol buildet, meg egy pfe/regen build.
Ezeket átalakítom, azt lesz amilyen lesz, kezdetnek megfelelő.
Az összes potens fegyver 30-as. Lexingtonból fogok kettőt átalakítani, a fix talentek miatt.
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom, hogy ez valós-e még, vagy egyáltalán:

Amikor én többet játszottam, akkor ettől még sokkal több exo-ba került feltolni, bennem az volt, hogy kellett bőven exo meg ugye az SHD Calibration és Field Recon.
Most van 930 körüli exom, az kb 2 szetthez elég, és nem is biztos, hogy elsőre kijön a pörgetés a Prototype-nál... Én pl szinte egyik gearnél sem toltam lvl12 fölé, csak fegyvereknél van sok lvl28-30-as, de most azért a geareket is érdemes lenne feltolni, ott még én is nagy lemaradásban vagyok... -
i@lex
őstag
Yannick a streamben említette, hogy az expertise szintezés olcsóbb lesz. Remélem a jelenlegi 90 exo componetet felezik legalább.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
A gear expertise már nem olyan vészes (jelenleg pillanatok alatt feltolok egy geart a max. 18-asra, amim jelenleg van), az "asztal" (expertise level) emelése viszont továbbra is időigényes. Nyilván kell hozzá nyersanyag, de az hamarabb összegyűlik, mint a proficiency szintek.
Persze utána nem muszáj minden geart feltolni 30-asra, csak amit használsz és amiről úgy érzed, hogy megéri az a plusz expertise, mert a jövőben is használható lesz (pl. Lexington, Big Alejandro, exoticok, skillek, ha van fix gear seted, akkor az). Meg ami nem esik majd az Escalation módban sem

Nekem most van egy Heartbreaker + Memento + high end holster buildem, ami mind 18-as szintű, mert ehhez szoktam hozzá a játékstílusommal. Néha próbálom variálni, meg mást kipróbálni, de ez az, amivel soloban sem halok azonnal Heroicon. De ezt a 18-as szintet kényelmes tempóval értem el szűk fél év alatt, ha farmolni kell hozzá, akkor hamar megunom. De majd megpróbálok még nem proficient cuccok berakni és felhúzni közben, mert a 3x/5x eventek azért nem olyan gyakran vannak és akkor is csak 3 napig
-
Anonymus23
veterán
Ez mondjuk jól hangzik, de ugye ehhez akkor sok esetben min-maxos build kell, és olyan, ami működik is, de a nagy kérdés, hogy a feelingen túl, hogy megcsinálta az ember, ad-e megfelelő jutalmat, amiért meg is éri tolni.
Bár el tudom képzelni, hogy sub 500 SHD-sok fognak nekirontani először szivárvány buildben
Most is beléptem Tidal Legendre, az utolsó pocketre dobott be egy csapathoz, 200 / 500 / 1800 SHD-sok voltak, még annyi időm volt, hogy felvegyem a jó biuldet, először wipe, mert mindegyik 5x elhalt közben, írtam nekik, hogy legalább maradjanak egy helyen és messziről lövöldözzék a mobokat, a többit intézem, a 200-as és az 500-as vette a lapot és elbújtak, lövöldöztek, persze az 1800-as kemény csávót játszott, és 1 perc alatt lefektették másodjára is, szerintem rage quitelt
Disconnect lett neki.
Nyilván így hosszabb volt, de lehoztuk, a végére még beesett egy healer MM-el.
Tökre élvezem, amikor akár pár százas SHD-s emberekkel játszom, akik normális buildben vannak, és/vagy átlátják a helyzetet és látszik, hogy van játékintelligenciájuk, mert fél perc alatt alkalmazkodnak az adott csapat össz képességéhez, és nem derogál nekik ha nem nekik a "leghosszabb" a score-board.Közben módosítottad, de azért abba gondolj bele, hogy feltolni egy cuccost lvl30-ra mennyibe is kerül, és ha nem az a roll jön ki, amit szeretnél, akkor kezdheted előlről egy másikkal, huhh, ebbe most nem gondolnék bele, hogy mennyi rare alapanyag is kell hozzá

-
Anonymus23
veterán
Igen, akik sokat kihagytak korában azoknak nem egyszerű most a 30-as szint.
Anno amikor bejött a CD és sokan tolták, és Heroicon is mindig volt elég sok normális ember, akkor a donate-el nagyon sokat lehetett viszonylag rövid idő alatt fejlődni, és a skilleket/1-1 exo-t vagy neves fegyvert is lehetett passzív módon feltolni, és még loot is sokkal több esett mint állítólag most.
Időben is el volt ugye tolva az egész, szóval más volt.
Nem beszélve a "végtelen" SHD-ról, amivel pár óra alatt egy új karaktert feltolt az ember és lehetett beletolni EXP-be az SHD-t (már akinek volt elég SHD-ja és szabad törölhető slotja, nekem SHD még csak-csak, de slot az nem volt).Jó lenne ha jönne már az új Incursion és a Survival mód is...
-
Each run also includes a mission timer. If the timer reaches zero before the mission is completed, the run fails.
Azért az Escalationbe is kellett még tenni valami csavart
Ez a strongholdoknál lesz nagyon érdekes, mivel checkpoint sincs, így még nehezebb lesz végigtolni (soloban ha crashel a játék, akkor annyi). Kíváncsi leszek, mennyire balanszolták ezt a korábbi időlimites küldetések alapján (mert nyilván az volt a teszt ehhez is).Ez viszont rendben van, legalább lehet egyből (30-as expertise szintű) gearből Prototype-ot csinálni:
You can convert your existing gear into Prototype Gear, but it needs to meet specific requirements:
The item must be Level 40.
Have maximum Expertise level.
All attributes must be fully optimized.
Once these requirements are met, the item can be upgraded to its Prototype version.
Upgrading does not require any resources, but it changes how the item’s attributes are generated.
One attribute is guaranteed to be maxed at the new Prototype maximum value
The other attributes remain at their previous maximum values
There is a chance for additional attributes to also roll at the new Prototype maximum
Because of this, you may need to upgrade multiple versions of the same item to obtain the combination of attributes you want.
Once an item becomes Prototype Gear, it can no longer be optimized or recalibrated in any way.
Because of this, you should finalize your gear piece or weapon before upgrading it. This includes recalibrating attributes or talents and fully optimizing before converting it into its Prototype version. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, az expertise szintnövelés nagyon lassú, elég intenzíven játszok tavaly ősz óta és még mindig csak 18-as szintre sikerült feltolni, pedig nyersanyagokat is raktam bele rendesen...
-
Y8S1 PTS Patch Notes
Y8S1 PTS Patch Notes - Escalation and Prototype GearMérete (nem telepített/telepített PTS build esetén): ~100GB/27GB
🔸Kezdés: Péntek, március 20, 14:00
🔸Vége: Hétfő, március 23, 14:00 -
Anonymus23
veterán
Hát ha nem cseszik el a csapat létszámra való nehézség skálázást és normális lootot / jutalmat lehet kiszedni a nehezített küldikből akkor látom az értelmét ezeknek.
Ha ezeket nem jól lövik be, akkor
Prototype: azért nem kevés cuccba és időbe kerül feltolni valamit 30-asra, és akkor azt még feljebb tolni, azzal együtt, hogy ők bármikor behozhatnak új metát, illetve bármikor szarrá nerfelhetnek egy szettet.
Legalább ha visszakapná az ember a beletolt alapanyagot ha összetör egy upgradelt cuccost.
Mondjuk nekem már az is jó lenne ha nem látszódna egy itemen, hogy optimalizálva van, mint ahogy anno a DIV1-ben sem
-
Kisebb javítás:
- csak Expertise level 30-as God roll high-end, named vagy gear set itemeket lehet Prototype-ra fejleszteni és az exotic kivétel
- Retaliation én lesz egy új Elite Kill Squad + további exotic blueprinted
- Escalation Tier 0-10 között lesz, a 0 a Heroic-kal megegyező szint -
Y8S1 új gear
-
Y8S1
- Stack alapú modifierek lesznek, rengeteg passzívval, amiket meg kell/lehet venni, nem pedig a Seasonal Journey alatt megszerezni
- Retaliaton bővül a Black Tuskkal és háromszor "feltölthető" mindegyik faction, így 3x lehet egymás után játszani + van már matchmaking rá
- Escalation nehézségi mód néhány küldetéshez: 1-10 emelkedő nehézségi szint, különböző ellenség módosítókkal (Mutators), ahogy nő a nehézség. 1-es szint = Heroic
- Prototype LILA gear layer, szintezhető augmentek, stackelhetők - Escalation módban szerezhetők, Protolab a recalibration részéhez, manuális szintezéshez, normál, de csak god roll (maximalizált/teljesen optimalizált) gear upgradeléséhez
- a Prototype gearek minimum attribute szintje megegyezik a god roll normál gearek max. szintjével, ennél csak nagyobb lehet
- duplikátumok egyszerűbb kezelése - Show all megmutatja az azonos gearből az összes meglévő változatot (stashből is)

-
Anonymus23
veterán
-
Nagus
senior tag
Tudja valaki miért nem lehet MM-ot indítani az állatkertre? Egyedül lehet tolni de máshogy nem engedi valami előfeltétel nem teljesültet írogat. Nincs összekötve semmivel.
-
-
Eddig ennyi érdekest találtam a mai AMA-ban:

-
Ami rohadtul meglep hogy 15ezer felhasználóval nincs disconnect, hibák tömkelege, rubberbanding, kutyafasza minden ami volt már, amikor ezer ember játszott. Valahogy egy kicsit gatyába rázták a gémet pedig ezek nagyon kezdők voltak 1-2 éve.
-
Habugi
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
Ezeket kapcsold ki, a Neutral Lightingot csak azért ajánlgatják hébe-hóba, mert a Massive annak a nappali megvílágitási effectjét/profilját elfelejtette lecserélni erre az új moslékra, ettől még a sötét helyeken ugyan olyan "rossz" mint régen. Nálam Off, release óta..
Jelenleg ennyit lehet tenni, nem lehet megszabadulni ettől az új designtól, remélhetőleg idővel kiveszik a francba, mert ha tippelnem kéne, sztem a feeling kedvéért rakták be, hogy a játék nyári atmoszféráját ezzel a narancssárgás/egyfajta őszi theme-el vigyék át az érkező Survival telébe.
-
capulet75
addikt
válasz
szatyor1972
üzenetére
Ugyanaz.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
A full sötét a kivilágítatlan helyeken éjjel sokkal zavaróbb, pedig már a brightnesst is feljebb raktam. Volt, hogy egy tetőről vakon jöttem le és botladoztam a távolabbi fényforrásig. Na ez az igazi realizmus
-
capulet75
addikt
Ez tényleg elég idegesítő, nem tudom kikapcsolható-e, én nem találtam. Olyan mint ha egy atomrobbanásba néznék bele.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
De, erre gondoltam. Jahogy ez a szokásos bugzásos feature?
-
spleenszuru
őstag
Lemaradtam valamiről, vagy tényleg hozzám vágott a játék ezer valamennyi premium kreditet? 1400 valamennyi volt, most van 2600.
-
És ez csak a Steam
Nyilván nem fogja tartani magát, de ha jön a következő season, akkor az megint dob rajta kicsit.
https://steamdb.info/app/2221490/charts/
-
10 years of The Division (Massive)
Azt hittem, hosszabb doku lesz

-
-
Azt mondja ingyen fogja adni a warlords dlct [link]
-
VTom
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Az első részbe 600 felett tettem bele, ebből 400-450 volt a PvP multi.
A megjelenés napján ugrottam rá a másodi krészre, de már az elején látszott, hogy ezt már eleve úgy fejlesztette a Massive, hogy több ezert órát KELLJEN beletenni. Ott el is engedtem.Voltak fellángolásai az évek során, amikor pár 10 óra belement, és jó is vele játszani, de a mai napig nem értem a fejlődési rendszerét, ahhoz nagoyn bele kellene ásni amgam, de annyi időm nincs egy játékra.
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem azért mert a season véget ért, és most meg a 10. évfordulós pass van.
-
The Division 2 - 2026
- lesz új DLC: Central Park, New York
- lesz új Incursion: Steel Creek (Hoover Dam?)
- lesz crossplay
- a Division Insurgence mobiljáték március 31-én jelenik megA mostani 4 hetes anniversary seasonben 2 új global event lesz (Ambush, Assault).
Meg kapott egy kis grafikai kiigazítást, főleg árnyékok terén (volt is egy éjszakai rész az előbb, ahol full sötét lett
)
Warlord of New York DLC ingyenesen játszató a season alatt (a Realism mód mellett).
90% engedmény van a játékra és a legtöbb DLC-re Steamen, Uplayen.Eddig ennyi a fontosabb.
-
pzstm
titán
Event pass van, season pass szamolodik de nem talalom…csak en vagy vak vagyok?
-
-
sony309
őstag
PC-n 25,92 GB a frissítés.
-
The Division 2 - karbantartás - 2025. március 3. kedd [ 9:30-14:30 ]
Patch notest majd a holnap esti stream (18:00) után kapunk:
Twitch (+drops)
YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a strongholdoknál lesz nagyon érdekes, mivel checkpoint sincs, így még nehezebb lesz végigtolni (soloban ha crashel a játék, akkor annyi). Kíváncsi leszek, mennyire balanszolták ezt a korábbi időlimites küldetések alapján (mert nyilván az volt a teszt ehhez is).

![[TD2] News - The Division 10th Anniversary 1. 10Y Anniversary Event Pass](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/3GtZgtfjkGoYsDBvsnJOUg/2a18a57cd78ab8375b414bb883b8045f/1._10Y_Anniversary_Event_Pass.jpg)
![[TD2] News - The Division 10th Anniversary 3. Big Alejandro Exotic](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/hPk7Nz4kcReFnKmKidIzj/20f6a5bde5c036f550ac944dc69755c0/3._Big_Alejandro_Exotic.jpg)
![[TD2] News - The Division 10th Anniversary 4. Harrier Pride Exotic](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/1FuvTKyETrm1K7aPhmoEIi/347709cbb46f9c03d4ab0d463142730c/4._Harrier_Pride_Exotic.jpg)
![[TD2] News - The Division 10th Anniversary 5. Mass Grant Hoodie](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/1VMwWD65kZxxiAAuPtq6CG/75f1a086b0f6b8c49b48e9ecf08689eb/5._Mass_Grant_Hoodie.jpg)
![[TD2] News - The Division 10th Anniversary 6. 10Y Anniversary Bundle](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/1gPm01Ykk3BY7y80wh4pN5/c510c20692ee28d9f2bf58a73418faf8/6._10Y_Anniversary_Bundle.jpg)
már tölthető