Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
senior tag
válasz
Juhasz27
üzenetére
Kulcsot nem tudsz átadni. Ha becsatlakozik hozzád valaki, és úgy nyitsz ki egy ládát, hogy 150/150 tele a hátizsákod, akkor kidobja a földre. Ha utána csinálsz helyet a hátizsákban, akkor fel tudod venni a földről, és az így felvett tárgyat meg tudod osztani azzal aki veled egy group ban van. Arra figyelj, ha a földön van a cucc, és még nem került be a hátizsákodba (ami tele) akkor nehogy Delta legyen vagy lefagyj, mert akkor a bukó, nem tudod visszaszerezni.
-
Deck
titán
Azért textúraba elbújni nem semmi... Rájöhettem olna már, hogy a multi részét ne vegyem komolyan...
-
Juhasz27
tag
Winter keys-t hogy tudok átadni havernak?
-
5150head
senior tag
-
centrino
senior tag
Meg sem lepődök, minden csak a szokásos.... Három Krampuslauf-ból esett egy bounty, egy másikat matchmake-el csináltam és összesen van a két teljesítés és kb 40 Krampuslauf kill után 2, azaz 2 kulcs....
-
need
addikt
Sziasztok
Van most valami karbantartás mert nekem nem indul.. -
centrino
senior tag
Plusz egy hét Krampusz farm! -
centrino
senior tag

Ide vele de azonnal.... -
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Csak ugye ebben az az érdekes, hogy addig, amíg egy exo csak raiden eshetett vagy csak egy adott küldetésen, érthető ha alul súlyozzák a drop rate-jét. De a Lengmo meg a Unit Alloys ugyanolyan sárga, open world gear, ugyanúgy két-két neves itemmel. Szóval miért nem ugyanúgy esnek a neves itemek a CD-ben?
(Nyilván költői kérdés.) -
centrino
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Eszméletlen sok Carpenter és Backbone esett, Salvo és Equalizer nagyságrendekkel kevesebb ez tény. Soha nem fogjuk megtudni a valós RNG beállításokat sajnos, mi milyen százalék és ezek mennyire accounthoz kötöttek. (Miért van hogy egy héten ha esik X db exo, abból az adott héten X/2 ugyanaz, majd hónapokig egy sem, hanem következő hétnek is megvan a "favoritja")
Tényszerűleg mindenben rosszabb mint egy Lexington, amiből tucatjával daráltam be, biztosan csak a nosztalgia faktor miatt, de már nagyon régen örültem meg valaminek ennyire:
Évekkel ezelőtt szó szerint heteken, hónapokon keresztül "farmoltam" eredmény nélkül. Azóta esett "középszar" statokkal jópár, de nem áldoztam rá annyi alapanyagot, most jött egy közel "godroll". Nekem ez az igazi unicorn, nem a Backbone

-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Nem tudom, hogy a loot % hogy van beállítva, de most tűnt fel egy furcsaság. Mivel a Lengmo nem esett dupla pirossal a bounty területen, így futottam utána a CD köröket. Az egy dolog, hogy ott sem esett dupla piros neves táska, de körönként 4-5 db nevesített táska+mellény biztos, hogy esett. Mondom, ha az nem is esik ki, átteszem Unit Alloysra és kiszedem a mellényt. Ott jellemzően egy darab neves sem esik, vagy max 1 db körönként. A Lengmo meg hullik, mintha nem lenne holnap...
-
Akhim92
csendes tag
A legjobb amikor olyan sok explosive stickit lő ki és robbant fel a DZben, hogy kifagy a játék. Fel is tudtam venni egyet.
-
centrino
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Nem tudom hány kört mentem, de lett 140 kulcs és 999 Lengmo alapanyag. Párat biztosan buktam ebből is, de nem álltam le kraftolni.
Csak a CHC/CHD-t tartottam meg.
Lett három mellény (Glass. Unbreakable, Overwatch), egy Backbone, amiből már volt, egy térd és egy holster (a meglévők mellé) Kesztyű nem esett (Overdogs miatt úgysem kell), maszk nem esett egy sem
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Tegnap egész este, meg még ma reggel is futottam a Lengmo miatt a bountykat, de egyetlen egy dupla piros táska sem esett. Ugyanígy napközben CD-n sem. Bezzeg sárágából vagy 5 is. (Mondjuk ugyanígy voltam az új AR-es cuccal is. Ott mellény nem esett eddig csak 2 db, hiába a target farm.) Szóval ezt összerakni tényleg nem egyszerű.
-
centrino
senior tag
A lag switch in The Division 2 is an illegal device or software trick used by some players, especially in the Dark Zones, to intentionally cut their outgoing data (causing opponents' game to freeze/stutter) while keeping incoming data flowing, letting them move freely, shoot, or heal with an unfair advantage, and it's considered a form of cheating punishable by bans. Players often report seeing opponents teleporting, moving unnaturally fast side-to-side, or seemingly glitching due to this network manipulation.
How it works:
Interferes with connection: A lag switch momentarily disrupts your upload/outgoing connection to the game server.
Creates "rubber-banding" for others: While your game slows for opponents (making them rubber-band or freeze), you remain active, allowing you to take shots or reposition.
Uses physical or software methods: Can involve a physical device (like a foot pedal) or software tricks to manipulate network traffic.
-
Deck
titán
Ez a dz-be vagyunk. Majd az ellenfél egyhelybe fut pár mp-ig (mintha ha lag lenne tudjátok) majd mögéd teleportál, és azonnal halsz. Semmi lövés vagy valami. Minden esetben megy az az egyhelyben futás cucc majd bárhol is légy mögéd kerül és haltál... Ez mégis mi?
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Esetleg naponta nézz rá a target loot-ra, és ha területen van nem missionben, akkor érdemes CP-ket farmolni Heroicon: named enemy nagyobb eséllyel dob named cuccot
-
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Named item blueprint párat kivéve (Specialization hoz kötődő itemek pl) jelenleg csak descent és retaliation farmingból láda...
Equalizer ha kell, sztem a legjobb Countdown United Alloy target loot és utána season láda a pontokból.
-
spleenszuru
őstag
Urak, az Equalizer blueprintet meg lehet valahonnan szerezni, ami nem reta..., és nem descent? Úgy tűnik a control pointok nem adják.
Unom, hogy nem dobja ki chc-chd-vel a másodikat, ezért kraftolnék inkább.Közben elvertem 400+ Lengmo anyagot is, a maszkot másodjára kidobta chc-chd-vel, de a holstert nem adta nulláig.
-
centrino
senior tag
Minden SHD ügynöknek küldöm a Neoton Família "Ha elmúlik Karácsony" című örök klasszikusát.....
Egy héttel korábban "véget ért" a Winter Event. Nincs karácsonyi dekor, nincs Krampuszlauf, nincs Krampusz Bounty, nem lehet kulcsokat gyűjteni. Beváltani még be lehet, de eltűnt minden.... (Edit: a zöld ajándék boxok "resetelődtek")
Tipik Ubi fuckup, vagy mi a f%sz?
-
centrino
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Bocs ha kusza volt. Unikornról volt szó. Tipikusan pl a Habsburg egy Hotshot buildben vagy a Lengmo a Pestilence buildben.
Említett Pestilence build: (3 Lengmo, Overdogs, Fox's, Sacrifice mellény)

Ennek vannak variációi ha nem (Perfect) Glass Cannont akarsz. Variálhatod ahogyan akarod, de pl ezek közül egyik nehezebb opció, ha Lengmo mellényt akarsz, és full red buildet, mert akkor azon a mellényen nem csak a CHC/CHD nek kell passzolnia, hanem a talentnek is, ahhoz hogy át tudd az alapból kék fő attribútumot pirosra.(Pestilence Striker elírás volt részemről korábban, ott Backfire Striker volt amit írni akartam)
-
NoOne1976
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Mit nézek rosszul vagy mit nem veszek észre?
Lengmo-ról írsz, meg hogy még két darabbal már 4-nél tartunk. Meg arról, hogy nem fél órás mutatvány összeszedni a képen látható buildet. Azon meg 4 db Hotshot és 2 db Petrov van...
Az egész beszélgetés meg úgy indult, hogy a Pestilence és a 4 db Striker. Egész pontosan hogy is néz ki ez a Pestilence build? -
spleenszuru
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Köszönöm. A szerencsém addig is tartott, mentem jó pár kört, de a tatyón kívül más nem esett ki, közel sem.

Nem baj, legalább gyűlt Lengmo anyag. Ha lesz kedvem holnap reggel 9-ig még grindelni kicsit a krampuszt, hátha, más nem majd kraftolok. Nagyon érdekel már ez a pesti build, de az a helyzet, ezzel együtt már 3 félkész buildem van...
Az a baj, expertise 3x event is van, és eszembe jutott egy olyan baromság, hogy MINDEN alapanyagom beletöröm, kicsit hagyva csak heti resetre, úgyis összegyűlik lassan megint...
-
centrino
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Több féle képpen össze lehet rakni, itt egy "kiinduló" helyzet:
Pestilence Build GuideItt nagyon a numerikusan elérhető max a build lényege, de egyénileg variálj rajta. Kevesebb Weapon damge, több armor vagy glass canon helyett másik talent...
-
Garsza
veterán
válasz
centrino
üzenetére
Nem kellett volna ilyen hosszú válasz.

De köszönöm. Játék dolgaival úgy ahogy tisztában vagyok azért a 7 év alatt van benne 1200+ órám. Csak ezt a slanget még nem hallottam.
Én most a hazardos Beckfiert pörgetem.
Technician -nal és pajzsal és skill gyógyító hive -val.
Élég nehezen lövik le a pajzsot.Nekem rifle -vel jobban tetszik a Hedhunter determined buil. És egyszerűbb összedobni.
Bár én Legendaryval nem sűrün szivatom magam. Egyedül meg végképp. -
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Glass cannont-én nem szoktam.
Build fix pontja a Backbone és Overdogs.
Még két Lengmo-val négynél tartunk.
Egyéni preferencia, hogy Salvo (10% rate of fire fasza nagyon), vagy Fox's Prayer, Equalizer, Perfect Braced mellény, vagy egy 10%Armor on kill Palisade darab, vagy Turmoil... Nagy a választék.
Most ha sikerül érdemes maszkot, holstert összeszedni a Backbone mellé, és bónusz ha esik egy megfelelő talentes CHC/CHD Lengmo mellény...
Unikorn: pl Lengmo alapból kék fő stattal esik, ezért jelentősen nagyobb arányban kék attributomokkal kapod őket. Sokkal sokkal ritkább Lengmoból egy CHC/CHD darab, mint mondjuk Ceska, ami alapból mindig piros fő stattal jön. A legkisebb esélyű az olyan darab, ahol még a talentnek is passzolnia kell, mert csak akkor tudod az alapból kék fő statot átforgatni pirosra. Pl Lengmo mellény CHC/CHD statokkal és Obliterate talenttal. Vagy Habsburg mellény Handling/Headshot statokkal, Headhunter talenttal. Nem adnak hatalmas előnyt, főleg, hogy ha fegyver 30-ra van húzva, inkább csak "presztizs darabok" mint a PFE 13% modok.
Nem fél órás mutatvány mondjuk egy ilyet összedobni:
-
centrino
senior tag
Ha valakinek PC-n még nincs Eagle Bearer, Ouroboros, Regulus, Lexington, Turmoil stb és nincs ideje/kedve Winter Key - farmoláshoz, írjon rám, van csomó kulcs, meg tudom osztani ha becsatlakozik a nyitogatásra....
Kettő "unikorn" már esett: Backbone CHC/CHD és Lengmo kesztyű CHC/CHD. Kár hogy egyik se kell, Backbone van, kesztyű pedig a buildben Overdogs...
-
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ma van a Pestilence unicorn nap. Krampusz farm target loot. Vagy Heroicon farmolsz és hátha esik, vagy normalon farmolsz, bedarálod és lekraftolsz ami kell.
-
centrino
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
január közepén lesz egy "FPS Day" event Japánban, pár hónap múlva franchise 10. évforduló, de még korainak érzem, Div2 Survival is inkább év második felében év végén reális... Div3 még nagyon korai fejlesztési szakaszban van, 2 de inkább 3 év múlva várnám. Persze ha nem megy csődbe az Ubi addig, vagy meg nem veszi valaki a jogokat. Bizakodjunk a legjobbakban...
-
Garsza
veterán
És Div 3 ról még mindég nincs szó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azóta dobálja szépen

(Nyilván költői kérdés.)