-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen_Ronin
tag
sziasztok!
A következő gondom van.
A scout 8-ban mikor a 2. köldetés után megkapom a Bountyt, hiába indítom el azt írja még meg kell csinálnom valamit.A másik: St. Elmo's Engine fegyón nem tudok távcsövezni. /a tegnapi frissítés után/
Nmek ilyenek a statjaim:
DPS :
Striker:
-
spleenszuru
őstag
Na miután megláttam, hogy van 56 db exotic cuccom, rerolloltam az egyik St. Elmom, és szerintem egészen használható, mostmár majd "csak" optimize kell neki. Maradt is 45 exotic cucc.
Szerintetek kezdjek mostmár ráfeküdni az SHD 1000-re, vagy CD-zzek míg teljesen maxos nem lesz minden gear?
Még csak SHD 322 vagyok, jönne azért még abból stat rám.Ceska maszk, és Grupo mellényem van éppen:
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32160 üzenetére
Gyakorlatilag is.
Anno Phantom-nak dobtam ki a Capacitort, nekem meg volt, neki még nem.
Utána már ő is kapott. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32156 üzenetére
így van, DE, ha olyannal mész, akinek már van, esik neki, és kidobja neked, utána bekerül a loot poolodba és elvileg eshet neked is később.
-
Cr00py
senior tag
válasz
sony309 #32129 üzenetére
Igen.
Van egy másik summithoz kapcsolódó is, ha jól emlékszem. Ott 50x kell befejezni a summitot. Annyi a kikötés, hogy legalább hard fokozaton legyen. Nincs minimum teljesítendő challenge, vagy direktíva. Nekem csak az hiányzik, amelyiknél az összes küldit meg kell csinálni 1 ascent alatt..elég körülményes..én meg inkább csak végig rohanom a heti 15 szintet.. ( régen ez ugyebár 30 volt.. ) Nem szoktam resetelni..ha kész a 15, akkor lépek is. Még a checkpoint-t se nézem olyankor. -
mg1992mg
őstag
"Fixed the issue with Manny’s brief VO playing every time after login or Fast Travel between zones."
-
sony309
őstag
PC-n a karbantartásnak vége.
-
spleenszuru
őstag
A Capacitor AR addig nem eshet loot poolból - tehát pl CD-ből - míg egyszer nem lett megszerezve a summitos 5 challenges dologgal?
Az most még nem kell, viszont targetem az is, szóval lenyomnám gyorsan azt a summitos cuccot, ha kell, és akkor hátha esne az is utána CD-ből.
-
pzstm
titán
válasz
st3v3np3t3r #32153 üzenetére
Nekem 10,47GB volt ha jol remlik Xboxra
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #32153 üzenetére
Nekem is PC.
-
sony309
őstag
Elég combos a frissítés, 9,94 GB.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #32144 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32147 üzenetére
Megtartom akkor egyelőre mindhármat, grindelek tovább, de amúgy nagyon gáz, hogy még egy sárga sem esik jó stattal/talenttel a több száz esett AR-ből.
Volt már annyi CD tokenem, hogy tudtam venni 11 db exo ládát, természetesen egyikből sem Elmo jött.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32147 üzenetére
Kezdő játékosnak én nem ajánlanám az átpörgetést, nincs annyi exo-ja.
Nagyon ritka az, hogy 1-2 pörgetésből jó lesz és akkor csak elbukja az exo-t.
Szerintem. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32146 üzenetére
Nem, exot nem donatelünk, hanem ha nem jó, akkor törni kell, exo komponenst kapsz belőle, ahogy többen is írták többek között ezzel tudod pl átrollolni az exo-kat, hogy magasabb statja (gear), vagy másik attribja legyen fegyvereknél.
Nem utolsó sorban a világ összes exo komponense kell majd amikor expertise szintet raksz 1-1 fegyverbe. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32146 üzenetére
egyet tarts meg és használd sztem, meg ha van rá anyagod megpróbálhatod átpörgetni damage to target out of cover-re.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32145 üzenetére
Jó tudni.
Nehéz amúgy memorizálni mindent, mert ahány csapattal bemegyek, mindig annyi felé megyünk. Persze maguk az érkezési helyszínek már megragadnak, csak az odavezető labirintusok nem.
Steamen majd nyomok egy fájl csekket, tegnap játék közben nem crashelt az updated chipset és vga driverrel, viszont kilépéskor ugyanúgy, mint azelőtt.-------
A rossz statos exokat is nyomhatom bele gondolom expertiseba, mint bármi mást, nem?
Esett tegnap 2 Elmo is, de egyik sem jó.
Vagy előbb vegyem meg hozzájuk a recalibrate blueprintet a crafting stationben? Ahogy látom, oda kér a fegyver modellből egyet. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32133 üzenetére
A CD-ben van néhány hely, ahol ha nem jó helyen mész ki a végén a ládától meg ilyenek, akkor instant kifagy. Főleg ilyen a kísérleti reaktor, ha az a vége a küldetésnek, ott nagyon sokan szoktak elhullani.
Érdemes lenne egy fájlcheck, vagy simán újrarakni a gammát.
Nekem open world már nem is emlékszem, hogy mikor fagyott ki utoljára(anno a több száz órás HC karakterem elvesztése elég mély nyomot hagyott bennem
)
Amióta a románok megcsinálták, azóta kiváló, én nem tapaszatalok semmilyen extra crasht, pedig a jelen win is úgy lett az egyik gépből a másikba átrakva az SSD, és ment minden tovább.
Egyedül a CD, de ott meg már ismerős, hogy hol szabad és hol nem menni a végénJó pár száz CD után ismerős a pálya.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #32129 üzenetére
Hű ez nagyon régen volt már, de ha jól rémlik, akkor annyi, hogy egy futás alatt csinálj meg legalább 5 Ascent kihívást (ezt 20x), szal nem a 100 emeletet kellett megcsinálni, nem is 0-100-ig, hanem egy etapban az 5 kihívást, azaz addig nem lehet resetelni, meg lemenni a lobbyba meg ilyenek.
-
granini
őstag
válasz
sony309 #32141 üzenetére
Na hátha ez a következő karbantartás megjavítja a sok crasht.. volt már rá példa az Ubi történelmében hogy Marika néni, a takarító és átmeneti OKJ-s Snowdrop game engine developer (nyugdíjasként!! mer nemjelentjükbe! nemfizetünk utána TB-t!! ...) ráhibázott és véletlenül javított 23 bugot ls nem mutatott be újakat közben..
-
sony309
őstag
Holnap karbantartás 09:30-tól.
Becsült leállás: 5 óra -
granini
őstag
válasz
FireKeeper #32135 üzenetére
Semmi értelme.. nálam ugyanez a helyzet mint amit fentebb leírtak.. van hogy hetekig no crash, minden hibátlan, stabil, aztán egyszer csak kezdődik a szenvedés. Amikor kijött a kis DLC semmi gondom nem volt. Most nekem is kb múlt hét óta kb 10-15 percenként állóra fagy és exit to desktop.. foggalmam sincs miért én semmit nem változtattam.. többször végigmentem az összes ilyen reddit meg uplay fórumon található mindneféle leírásokon hogy mit állits be, mit kapcsolj ki, mit limitálj.. jajajaja.. peeesze..regeditbe turkáltam napokig mindenféle custom dolgokat heggesztve.. hót felesleges..
ez mind game meg szerver oldali probléma.. 1. szokd meg, 2. majd elmúlik a következő patchel és/vagy nem.. 3. (tudom, nekem se nagyon megy, de...) játssz mással.. ez van, ez kb 2018 óta így megy ebben a játékban.. Ubifos.. nem a te készülékedben van a hiba.. meg nem is az enyémben..
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Erre valaki? [link]
-
sony309
őstag
válasz
-Rolika- #32134 üzenetére
Kb. 20 perc és 8 ügynök kell hozzá.
Ha a végén ki is lép 1-2, atttól még teljesíthető.Próbáld ki, jó móka!
Fentebb írtak már róla pár fontos dolgot, azt érdemes betartani, de semmi extra.
Loot-olni nagyon jó, mert sok loot esik és beállíthatod, hogy mit akarsz farmolni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32126 üzenetére
ahogy látom hasonló gépünk van. én mindenképp feltenném a legfrissebb chipset drivert, és legfrissebb grafikus drivert, utóbbit úgy, hogy az AMD cleanup utility-vel nulláról installálva.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32131 üzenetére
Hétvégén 10-15-öt mehettem. Ebból 2 wipe lett a finálé hunter részen. 1 db exo esett összesen, ami Elmo volt ugyan, de sajnos rossz stattal.
A többi loot is, ami esett, futásonként talán 1-2 darab van, ami nem megy a levesbe, neveseket most nem számítva, abból teszem el mindet, mintha muszáj lenne.RNG-ből mindig is rossz voltam.
#32130rumkola
Igazából tuning nincs, vagyis a ram XMP-n megy, amit ugye annak tekintünk, de azt nem fogom kikapcsolni emiatt.
A videokarin UV van, de szintén nem crashel semmi mással, csak ezzel.
Lapozófájl megérhet egy misét, köszi. -
Ribi
nagyúr
válasz
Én is szórazkotam ezzel egy ideig, de kb attól függ épp milyen patch jött ki. Volt amikor hetekig semmi, aztán napotan 2-3x, pedig nálam is minden vissza van fogva, fps limittel.
-
sony309
őstag
Futottam 4 CD-t challenge szinten nosztalgiából -ha már erről volt szó-, esett 3 St. Elmo és kb. 55 loot futásonként.
Szóval, ha valaki nem tud összerakni ennyi lootból egy használható buildet, az nem is akar! -
rumkola
nagyúr
válasz
ha tuning van vedd vissza (vga, cpu, ram), lapozófálj meg vagy auto vagy fix 64-128GB
-
sony309
őstag
Jól értelmezem?
Csináljam meg 20x a Summit 100. emeletét, úgy hogy van legalább 5 challengem (tactical/ascent)?#32128 FireKeeper
Ezt írtam én is! -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32125 üzenetére
Ad annyival többet egy majdnem maxos fegyver/felszerelés, hogy érdemes farmolni napokig/hetekig?
Én inkább megtartanám és használnám.
Pár százalékokról beszélünk! -
spleenszuru
őstag
Köszi újra mindenkinek.
Lenne egy technikai kérdés is, mindenféle javaslatot látok erre is a neten, de véglegest nem.
A PC-s crashekre nektek van bevált módszeretek? Nagyon kellemetlen countdown felénél kicrashelni, de amúgy random bárhol hajlamos rá.
Játékból kilépésnél pedig minden alkalommal "oh no! it's crashed!" van.DX11-12 közötti váltás nem segít, volumetric fog low-ra állítása sem, FPS capelve van 140-re, azt amúgy is mindig capelem mindenhol.
Ubisoft overlay ki-be kapcsolása sem csinál semmit. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32122 üzenetére
mivel kezdő vagy, és nincs anyagod, az olyanok is kuka, túl sokat kéne húzni rajta hogy jó legyen.
esetleg érdemes lehet washingtonban megcsinálni a Huntereket (van hozzá youtube guide) ami ad egy neves F2000-et perfect optimist talenttel, az is jó lehet elsődleges fegyónak.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Igaz nem engem kérdeztél, de én az ilyeneket töröm be.
Én sem vagyok hardcore játékos. Van, hogy 2 hétig el sem indítom és most vagyok 132 shd levelen. Én aminek a statjai nem maxosak vagy ahhoz közeliek azokat kukázom is. Setből is csak a striker van meg és az sem maxos sajnos, de heroic missionöket és cp-ket szoktam tolni, de amiket dob, azoknak talán ha 5%-a amit megtartok. -
sony309
őstag
válasz
Én megtartanám és nem is optimalizálnám azokat, amiknek nem túl jók a statjaik.
Nincs annyi alapanyagod.Countdown orrvérzésig, lootnak assault rifle jelölve.
Minden kimentésért kapsz "pontot", amiből vásárolhatsz exot.Ezért mondtam a nem random csapatot, valakinek csak esik egy Elmo és kidobja.
Probléma letudva. Szerintem. -
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32120 üzenetére
Igen erről volt már szó, viszont kérdésem, ha jó a 3. attribut, és/vagy a talent, de amúgy elég rosszak a core attrik, tehát mondjuk felétől rosszabbak, akkor az is kuka?
Ránéztem az optimalizálásra, és kegyetlenül drága cucc, viszont a drop rate talán még rosszabb, lehet ezeket nem kellene kidobnom.#32121FireKeeper
Azon vagyok egyébként igen, St.Elmo-t próbálok szerezni, de exokat nyilván nem nagyon nyomja a CD sem. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
kb minden RPG lényege hogy a hibrid buildek funolni jók, de a nap végén mindig a minmaxelt buildek mennek a legjobban, itt sincs másképp. sztem először rakj össze egy rendes strikert mielőtt elkezdesz kísérletezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
Fegyvereknél alapvetően ökölszabály, hogy vagy a tálent legyen jó rajta, vagy a 3. az a Damage to target out of cover (LMG-knél meg Damage to Armor, mert ott a 2. a DTOOC).
Ahol rossz a 3. és még a tálent is kuka, azok ebben a sorrendben
1., Ha van rajta maxos érték, és még nincs benne a Libraryben, akkor oda bedonatelni
2., Ha még nem lenne meg, akkor talent pool.
3., Donate proficiency-be (expertise)
4., összetörni(eladni egyelőre felesleges, mert minimális creditet ad, és amíg kapsz belőle alapanyagot + specifikus fegyver alapanyagot, addig törés)
Arra figyelj, hogy az alapanyagoknál van maximum érték, e felett a törés megy a levesbe.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32115 üzenetére
Neked is, sony és Anonymus kollégának is jövök egy hatalmas köszönömmel, amiért pusholtátok a countdown témát!
Tegnap végre rávettem magam, sikerült ötöt menni, semmi gond nem volt, még öltem is alkalmanként vagy 20 ellent, amire én már nagyon büszke voltam.
Igazából a nagyok végig carryzik az egészet, de azért tök jó, mikor oda tudok menni, és szépen lestunnolni az ellent legalább nekik, ha én már túl sok dmg-t nem teszek hozzá.
Hatodiknál kicrashelt a játékom, jelzés volt, hogy mára elég, de legalább a fél event lootja is megmaradt.Amúgy találtam redditen egy nagyon szimpi buildet, ami szerintem nekem legjobban fog passzolni:
A Negiotator's Dilemmás, skilles fegyveres hibridet. Ott van idő elbújni, healelni, addig a drónnal darálni.
Ráadásul bemákoltam egy Memento baget már korábban, így csak a Capacitor lesz szenvedős.Neves lootokkal viszont baj lesz, szarja őket, és fogalmam nincs, mit tartsak meg belőlük?
Jelenleg mindet tolom stashbe, gondolom expertiseba kellene tenni majd a rossz statosokat, de mi alapján döntsem el, mi a rossz statos?
Ezekre van valami guide? -
sony309
őstag
Build Station app
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sony309 #32116 üzenetére
ez igaz... 2-3 csapattárs már azért sokszorozza az esetleges jó lootokat... nekem is anno nagy segítség volt jó cuccokat összerakni meg nyeranyagot gyűjteni... és bizonyos célterületen nagyobb az esély, hogy dob használható vagy használhatóbbá tehető cuccokat...
Magányos farkasként a kezdet nagyon nagyon nehéz ebben a játékban... mondjuk úgy nyögve nyelős, ha nincs egy jó loadout összerakva...
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
Nem véletlenül mondták itt a veterán ügynökök, hogy egy csapat (vagy csak pár ismerős veterán) megfizethetetlen!
Minden másra ott a Mastercard!Azt értsd meg, hogy csak a te érdeked, hogy ismerős veteránokkal játszál, nekik nem! De mégis jólesik segíteni!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
kb ennyi, hekkelhető skill tényleg ne legyen mert a huntereknél el lehet hasalni. kövesd a többieket, ne nézegesd a lootot, igyekezz nem elhasalni, inkább csinálj kevesebb DPS-t minthogy folyton szedni kelljen. illetve egy olyan íratlan szabály van még hogy a túszmentős objective-et nem szokták csinálni mert tud sokáig tartani.
Heroic CP akkor jó ha craftolós anyagot meg Field Recon Datát akarsz farmolni optimalizáláshoz, illetve 3x/5x xp event alatt szintezni sem rossz, ha van már builded rá amivel gyorsan tudod csinálni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32113 üzenetére
Oké. Hallgatnom kellene rátok, és tényleg menni CD-be challenging fokozaton, különben az életben nem lesznek kész a buildjeim.
Napokban láttam reddit posztot, pont új játékos érdeklődött CD-ről, hogy mi az elvárt a veteránoktól.
Igazából ne vigyek drónt meg egyéb támadó skillt, mert meghekkelik a hunterek, ne álljak meg nézelődni a loottal, csak loot all, és ne maradjak le a csapattól. Meg olyat írtak, hogy utolsó 10-20 másodpercben kell hívni a koptert. Ennyi?A Heroic CP-k világa már tényleg egészen más loot szempontból, csak ugye ott nincs targeted.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
Érdemes CD-ban beállítani lootnak a St. Elmo-t, elég gyakran esik.
Cél az out of cover attribútum.
Neked nem érdemes forgatni az exo-t, mert sok exo elmehet rá és neked még nincs olyan sok belőle.
Bár hetente esik az adományozásból (karakterek számától függően) 1 és karakterenként a heti projektekből is 3.
Szóval azért lehet gyűjteni exot. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
pirosat, lilát ált. igen, sárgából is a rushereket szokta vinni. általában az is a taktika annál a buildnél hogy keresel egy pirosat akit le tudsz szedni fejessel hogy elindítsd a Headhunter-t és a Determined-ot.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32110 üzenetére
Köszi.
Kiesett tegnap az első exo fegyver lootból, ráadásul St.Elmo.Mondjuk a másodlagos attributja sajnos stability, de hát ez van.
Persze heroicból esett 4 direktívával, elkezdtem tesztelni a snipert.Amikor fullos lesz a build, mint a tiéd is, az már képes levinni a lilát vagy sárgát is első fejlövésből?
Mert az enyém jelenleg csak pirosakat tud one shot kinyírni, mint első target, aztán heroicban ez gyakran problémának tűnik, ugyanis van, hogy nem látok a CP előőrsben pirosat. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32106 üzenetére
Kisokos gearhez, talentekhez, érdemes könyvjelzőzni.
Ha nem neves vagy exo fegyverrel mész, akkor sztem a legjobb sebzős talent az Optimist vagy a Strained.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
a habsburgot engedd el egyelőre, ultra szívás kifarmolni mivel alapból armor core-al jön, tehát minden másnak stimmelnie kell rajta. Egyszerűbb ha rámész a neves tárgyakra (Chainkiller mellény és The Gift hátizsák), vagy Araldi, normál talentekkel.
-
sony309
őstag
válasz
Lehet egyszerűbb és előbb összeszedhető lenne egy Providence, Airaldi mellény és hátizsák, ahogy Anonymus is mondta.
A Habsburg nem 1-2 óra alatt fog esni.
Ha meg van a Hotshot build és a fegyver (pl. M700) a megfelelő Determined talenttel, már használhatod is. Majd kiegészíted! -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32099 üzenetére
Lehet ráveszem majd magam a héten, mert a loot minősége így valóban ratyinak mondható.
No de már "csak" a Habsburg táska és mellény kell megfelelő core-okkal, aztán végre kezdhetem használni a snipert, kis tinkering után.
Szerencsére libraryben táska+mellény talentekből már csak egy táskás combined arms hiányzik, szóval ezekért legalább nem kell szenvedni.Amúgy vagy elsiklottam rajta, vagy tényleg nem volt említve, de a striker buildben a fő fegyveren (épp AR, de amúgy esett egy maxos Slingshot SMG, és most azt használom secondnak, meglepően jó) melyik talent a leghasznosabb?
(Mivel nincs még exo fegyverem).
Másodikra javaslatod szerint rátettem az armor on killest.#32100Anonymus23
Igazad van a nevetséges loottal kapcsolatban, de legalább az a pár zöld kiesett most hirtelen. A hetihez challengingen nyomom, így kicsit legalább az XP is több.A játék típusához mérten, igen, azt gondolom keveset nyomom, a játékórát SHD 1000-ig nem érzem vesztegetett időnek, mert addig legalább kapok statokat, utána elgondolkodom mi legyen. A Div1-et abszolút nem akartam buildekkel bonyolítani magamnak, itt legalább igen.
A hsz mennyiség meg sosem rossz. -
sony309
őstag
válasz
Gondolom a CD-t akartál írni az elején és nem Summit-ot.
-
Cr00py
senior tag
Nálam jó. whitehouse-tól keletre lévő cp-t kellett foglalni a scout 2-nél..3 db-t. Mivel nekem mindegyik zöld volt a mapon..ezért reseteltem..megcsináltam a 3-t, majd szintén a keletre lévő cp-nél ment a donate. reanimated..hs + turmoil..pikk-pakk megy. Hyena trükkösebb a sisak miatt..de sokat segít a turmoil ilyen esetben. Solo lega is sima volt így..bár a district az nem a legnehezebb amúgy sem..viszont fun
-
pzstm
titán
Scout7 harmadik tennivaloja masnak szamol? Harom kulonbozoncontrol pointnak adtam fejenkent 200 anyagot de 0/150 meg mindig
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mármint a Countdownba, sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest