- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Az új maszkot, a Ruin-t, ki milyen szinten szerezte meg? -
Nagus
senior tag
Végre költhető a textil még így is maradt 50000 (meg pár ezer kulcs). A korábbi próbálkozás, hogy egy-egy ládát vehetsz naponta az nyeh, franc fogja keresgélni. Most már csak azt kellene megoldani, hogy a több ezer kulcsot egyszerre lehessen elnyitni és ne egyesével kelljen.
-
Bird
addikt
Masteren az a boss .... Van ott HP dögivel....
-
centrino
senior tag
15000 textil pontért lehet venni 50 stretch goals szintet (5 prestige láda)
-
-
Nagus
senior tag
Én nem értem miért szopatják a népet. Múlt héten orrba-szájba dobta a zöld ejtőernyős ládákat, mert nem az volt a manhunt feladat. Most lófaszt nem.
-
The Division 2: Bloody Valentine Event 2026.02.12-26.
Y7S3.3 Patch Notes (9:30-14:30 között/5 órás karbantartás)
![[TD2] Twitch drops - TD_Twitch_image_B](https://staticctf.ubisoft.com/J3yJr34U2pZ2Ieem48Dwy9uqj5PNUQTn/LY3vpXeFn2tCfyWnH5NzJ/41f6e944cc67951dd08b501d3643c5cb/TD_Twitch_image_B.jpg)
-
soo277
őstag
Nagyon köszi srácok, a Hard Weir build lett a nyerő,elképesztö baszó egy cucos
-
pzstm
titán
Az elite resource convoyt nem tudom teiggerelni valahogy hogy azt sobja??? Fel oraja semmi
-
5150head
őstag
válasz
soo277
üzenetére
Pár dolog így elsőre:
Providence mellény felesleges, ahogy vszínűleg a rajta lévő statok is.
Gear modoknak mehet mindenhova skill haste ha sok a cd.
Érdemes Tech spect választani skilles buildhez. ált turret+drone szoktak lenni a skillek.
Pajzs megint csak felesleges, mert skilles buildel ált sunnyogni szoktunk, a skillek intéznek mindent, max fegyóval buffoljuk még őket.
Hirtelen ennyi, de biztos más még mond valamit hozzá.
Érdemes működő tech buildeket nézni, pl ikia buildjeit. -
soo277
őstag
Sziasztok hülgyek ,úrak
kérdésem lenne!
Soha nem csináltam még skilles buildet,összeraktam egy Seeker Mine ost,elég jó is lett, lőtéren kiprobálva nagyon jó,3sec CD vel, a mapon élesbe meg 34sec a CD
mit rontottam el?
köszönöm -
Cr00py
senior tag
Mivel invaded terület ( pirossal van "bekerítve" ha ráviszed az egeret ), ezért nem elég csak a cp-t elfoglalni. 3 invaded mission + a stronghold - tidal nem kell hozzá. Utána már nem lesz invaded terület. Ha a közeli területeken is vannak zöld activity-k..nagyobb az esélye, hogy bedobja. Ez már nagyon régóta így van.
Lenyomtam a 3 küldit + a zoo-t elég hamar.. elfoglaltam a cp-t. Logout-login..kb 10-15 sec után megjelent a "bilincs" -
Nagus
senior tag
válasz
basaharc502
üzenetére
És már megint szivatnak a manhunttal... Egy zöld bilincs ikont hajtok, hogy "túszt" szabadítsak egy olyan helyen ahol egy CP van, az is elfoglalva mégis tele piros aktivitással a terület és hébe-hóba sem dobja be. Ha meg netán bedobja, és az ember spawnol egy közeli pontra akkor egyből eltűnik.
-
capulet75
addikt
Azért az egy kicsit vicces, hogy minden grafikai opciót csutkára tolva, egy laptop 9955HX ( 16c32t ) meg egy RTX5070 70-80FPS-t tud prformance módban.
Oké, hogy egy 3440x1440-es külső monitoron, de akkor is. -
basaharc502
aktív tag
Az új content-el is vitbába szállnék...azt, hogy van vannak új season-ök, amikben pontosan ugyan azt kell csinálni, mint az előzőekben...hát nemtudom...546. alkalommal felszabadítani az x control pointot én nem mondanám új contentnek, de tény és való, hogy legalább próbálkoznak és a játék nincs teljesen magára hagyva...de kihagyott ziccerek garmadája az van. A Div1-et is túl hamar elengedték, pedig a téli/havas környezet miatt mai napig kb. minden "Mi a legjobb havas/téli játokod" top 3-as listában ott van....a 2-be, az, hogy nem tudtak kiadni egy havas dlc-t akkora öngól, hogy az hihetetlen. A dark zone a csalók miatt már az 1.-ben is kb. kuka volt, a 2-ben is.
-
Nagus
senior tag
Őszinte leszek.
Imádom az AC Black Flaget, valahogy az utolsó olyan AC volt ami pozitív érzéseket hagyott bennem.
De azokat nem tudom megérteni akik a sorozatban hetente jövő fizetős skinekért adnak pénzt és ezzel ösztönzik őket az ilyen tartalomra. Két hete jött ez az Anubis ruha is, már aznap abba rohangáltak...
Az ilyenek miatt van az -nem gondolnak bele- hogy nem jön új tartalom. Úgy vannak vele hát látjuk jó ez a népnek minek ide más. Ha nem vásárolnák ezt a sok szart akkor jobban lenne esély DLC-re amiben tartalom is van. -
centrino
senior tag
legalább őszinte a Live Stream-ben a főni: " Ne reménykedjetek semmiben, Div1 Definitve edition semmi más mint egy új csomag" (3 DLC +skinek összecsomagolva a Gold edition árán) szóval se remaster, se új kontent, se semmi...
-
5150head
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Az ilyenekből látszik, hogy megy a vergődés.
Ez a Div 1-es Survival fest is az volt. Ne mondja nekem senki, hogy egy 10 éves játék DLC-jéből akarnak még plusz adathoz jutni a készülő kieghez. Mi új dolgot fognak még látni amit az elmúlt 10 év alatt nem láttak/tapasztaltak?
És itt az AC-ban mi lesz? Be kell lépni majd, a Blackflagbe és majd Div2-ben kapsz egy hajó lógót a táskádra?
Nem akarok konteózni, de az hogy visszaterelik az embereket 1-1 játékhoz, szerintem a régi játékok játékosszámának növelésére van. Mivel amúgy is kilóg a lóláb ubiéknál, ezért ha eladásra kerül a sor, akkor jól mutat majd, h néda Div1-el is milyen sokan nyomják még... -
centrino
senior tag
A következő a Just Dance vagy Rayman collab lesz? -
granini
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
az akkor lenne ha AR szinten pontos lenne, de mivel SMG, igy azért szór kicsit, szal inkább egy automata sószóró, ami 9mm-es lőszerre van kalibrálva
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
Akhim92
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nevesített spas vagy m870 brazennel. Szerintem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Rock n' Roll a legjobb sztem, esetleg Tsunami vagy The Mop
-
spleenszuru
őstag
Tudnátok mondani egy shotgunt a Scorpio helyett Hunter's furyba?
Betenném az Ourot mainnek, szóval a Scorpio így kiesik. -
Deniel84
csendes tag
Sziasztok!
Megtetszett a Chatterbox+Hunters Fury build. De nem igazán akar esni kék magos Hunter Holster vagy Térdvédő. Gondoltam az asztalon gyártok párat, hátha. Erre az asztal azt írja hogy Season 3 reward volt a tervrajz. Meg lehet ezt most szerezni valahogy? A heroic CP-k már nem adnak tervrajzot, 1000es az órám, CD target farm nem opció mert nincs PS Plus előfizum. Köszönöm a válaszokat! -
Zen_Ronin
tag
Gyere közénk!
Nálunk minden platformon vannak játékosok. /PC-Ps-Xbox/
Azt nem tudom Div1-et tolják e, de gy kérdést megér.
Zen szervere. -
centrino
senior tag
Nem csak nekünk, az Ubinak is a cél a túlélés:
-
Akhim92
tag
Ongoing vagy tipping scales lmgvel, akár Tinkerer maszkkal vagy overdogs kesztyű. Refactor csapattámogatásra. Glass canon rifle build zwiadowka és fox. Ninja és minden skill brand (empress, hanaU, wyvern és shiny monkey).
-
Zizi123
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Van Striker, Hotshot, HeartBreaker, Nego, Future, Sokolov, Express, és egyéb hibridek is.
Mind a 15 loadout tele van
-
centrino
senior tag
válasz
Zizi123
üzenetére
Unalom ellen nekem legutóbb ami a legjobban bevált: "Random exotic" build.
Létrehozol egy új karaktert, level 30 boost, kapsz egy "random" buildet, majd Priority Objective-el pár perc alatt full RNG-vel szerzel egy exo fegyvert/geart. Elkezded csinálni a mission-öket majd ha valamit variálni akarsz, másik fegyver, másik random exo gear, vagy pár szinttel feljebb kezd gyenge lenni a level 30-as fegyver, akkor újabb Priority objektív, újabb exo drop.... Korábban sose használtam a Diamondback fegyvert, de egyből beleszerettem az új játékstílusba amit megkövetel...Egyéb ötletek: ha már cover based shooter, akkor egy Umbra build-et is ki lehet próbálni, főleg soloban megvan a varázsa....
vagy egy determined nélküli MMR build. Pl Shroud sniper elégjó vagy ha nem próbáltad még a Mantis + Decoy kombót.
-
-
Zizi123
senior tag
Tudnátok felrakni képeket a mostani legjobb gear-ekről?
Kellene valami cél a játékba, mert ezért hagytam már 3 éve is abba, mert unalmas volt folyamatosan farmolni ugyanazt. Most 2 nap után is kezd unalmas lenni.
Jöhet bármi PVP kivételével. A lényeg, hogy szórakoztató legyen vele játszani.
Köszönöm. -
marky1970
tag
Ha valaki csak ki akarja próbálni a játékot akkor Ubisoft+ classic most 1 euro egy hónapra.
Benne van a DIV2 standard edition. -
centrino
senior tag
válasz
sony309
üzenetére
köszi, WTF pedig ki is próbáltam....
ráuntam kicsit az állandó "farmolásra", utolsó százalékok reszelgetésére, indítottam egy Hardcore karaktert. Szuper élmény újra örülni egy kék dropnak, odafigyelősen játszani. Level 20-nál jött egy szerver hiba és ennyi..."Kár érte, kiváló ügynök volt..."Indítottam egy új sima level 1 karaktert és most azzal tolom dirket olyan fegyverekkel amit már ezer éve használtam utoljára, SMG+Rifle revive hive nélkül. Valamivel ki kell húzni míg jön a Survivor vagy Realism mód...
-
sony309
őstag
válasz
centrino
üzenetére
Link helyesen:
https://redeem.ubisoft.com/thedivision2/en-US -
centrino
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Március közepén ér véget a mostani season és kezdődik egy rövid "10th Anniversary"' season eddigi infók alapján március 10-17 körül és utána jön Year 8 season 1
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon max 60%-ra tudom elfogadni..

köszönöm
Egy 7 éves játék, a grafikus motor meg 17. Amikor megjelent ez az engine, akkor a GTX285 volt a felsőpolcos VGA meg az 5870.