- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
"Később megint intett az üzletvezetőnek majd bementek egy szobába . Én ezt nem értem, minek ennyiszer megbeszélni valamit ráadásul nem előttem, ha egyszer meg van rá a jogszabály..."
Pont azért, hogy megbeszéljék, hogy, hogy tudják kijátszani a jogszabályokat..
Ne kapkodd el a dolgot és ne bólints rá egyből majd arra amit ajánlanak.. -
Vangelis
félisten
Bemész!
Elkéred az aznapi kisker árlistát amikor a készüléket vetted! (nem akciós)
Majd elkéred a mostani kisker árlistát! (nem akciós)
Akkor látni fogod, hogy mennyi volt akkor a készülék és azon az áron max 5000ft -.al drágább készüléket vehetsz.
A sima kisker árlistán nem kerek számok vannak. ... tehát nem 99.990 ft meg hasonlók, hanem 187312 ..stb...
Meg hát a lap tetején ott lesz, hogy kisker árlista.
Ne hagyd magad
Pár fórumtársnak, már segyített ez az infó... neked is fogHa végkép nem tetszik semmi akkor kérd vissza a pénzed!
Nem kell aláírnod semmilyen 2 évet... csak, ha akciós áron akarsz készüléket venni.... de senki nem kötelezhet erre! ....Kitartás! Megoldod te... csak ne hagyd magad!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
lela
aktív tag
válasz Vangelis #75596 üzenetére
Move M csomaghoz 5400ft/hó
144200ft volt a készülék ebben a csomagban 2015.08-ban
Most az s7 edge akciós webshopos ár:162000ft
Azt mondták visszavásárolják a készüléket és ráfizetem a kettő különbözetét 17500ft ot és alá írok újabb 2 évet, amit nagyon nem szeretnék.
Honnan tudjam hogy mennyi volt a vásárláskori kisker lista ára a telefonnak? 165000ft-ot mondott az biztos...
A furcsa az volt hogy a srác elment, mondta hogy ezt meg kell beszélni a felettesével majd visszajött mondta jó.
Később megint intett az üzletvezetőnek majd bementek egy szobába . Én ezt nem értem, minek ennyiszer megbeszélni valamit ráadásul nem előttem, ha egyszer meg van rá a jogszabály...[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Mennyiért vetted a készüléket?
Kisker árlistát muatattak? vagy akciós kisker árlistát?
A vásárláskori kisker ár vs mostani kisker ár a mérvadó. A többi átverés.
Vagy vásároltasd vissza velük a készüléket a számla alapján és akkor lesz kp-d.
Remélhetőleg nem drága díjcsomaghoz vetted.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
lela
aktív tag
Voltam ma bent G4 cseregaranciával a Debreceni T-pont-ban és azt mondták hogy nem vehetek drágább készüléket mint a listaár+5000ft (kinyomtattak egy árlistát: a G4 azon 165 eft volt, tehát 170eft-ért választhattam volna másik telefont (kivéve almát) a listán csak a P9 vagy S6 edge fért volna bele az s7 edge 229000ft volt rajta, tehát azt nem választhattam volna. Ha az edge 7-et akarom helyette akkor visszavásárolják a telefont és újra indul a 2 év hűségidő.
Az árral is gondok voltak mert az én csomagomban az edge 7 webshop ár 162000ft a boltban meg 189000ft ot mondtak. Persze én előtte felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy mivel a G4-et is webshopban vettem ezért ezt is abban kell hogy figyelembe vegyék.. Persze akkor már bólogattak a boltban is...
Akinek már volt ilyen ügye esetleg írhatna róla, mert holnap mennék intézni, de bizonytalan vagyok emiatt az újabb 2 év miatt.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75586 üzenetére
Megvan, be is fizettem, meg a többi számlát, csak épp mindenre azt írja hogy feldolgozás alatt, jó a rendszer
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Vangelis
félisten
Találtam egy domiono kártyát a lomok között... bele telefonba és be kimenő is él.
A telekom honalp meg azt írja nincs ilyen szám.... nem tudok jelszót kérni rá....
Ismeretlen ....
-
veterán
válasz enginev3.0 #75585 üzenetére
Az aktuális részletednél lévő nyílra kattintasz, majd még egyszer az alatta megjelenőre, és ott lesz egy Befizetés egy összegben gomb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75583 üzenetére
És azt hogyan? Nincs már sok hátra
-
MK VII
veterán
válasz ANDROID??? #75581 üzenetére
Ja már nem idegeskedek... Több mint két hónapja nincs telefonom miattuk, már lassan meg is szokom, hogy nem csörög, nem érnek el, nem tudok hívni senkit.
Szerviz éppenséggel kiesik, mert veszprémi vagyok. Igaz járok fel havonta pestre, de egy egy napon annyi dolgom van, hogy nem tudnám belesűríteni a szerviz látogatást..
Egyébként úgy tudom, hogy a Huawei kihátrál a TMX-től és saját gyártói szervizt fog nyitni.. Szóval már várom, hogy valami történjen, mert ez kész katasztrófa amit a TMX csinál..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enginev3.0 #75582 üzenetére
Neten csak az összes fennmaradó részletet lehet egyszerre fizetni.
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75580 üzenetére
Ja, de én neten gondoltam
Nálunk nincs T
-
ANDROID???
addikt
válasz MK VII #75577 üzenetére
Ne idegeskedj, ez a TMX szerviz ügyködése, velem is ezt játszották, csak Alcatel készülékekkel.
(Először egy OT-995 járt hozzájuk vissza fél éven át szívattak, és elmentem a békéltetőhöz, akkor is még vacakolni akart velem a T miatt... Után a TMX hibátlannak minősített egy általuk összekarcolt és hibásan visszaküldött IDOL S készüléket, amit érdekes módon végül csereutalvánnyal oldottak meg, a Telekom ekkor felajánlott csereként egy IDOL 3-at, naná, hogy azt már kihagytam, hoztam helyette egy H. P8L. készüléket, szerencsére az rendeben van.)
Az a kellemetlen, hogy a Telekom a szervizre fog "mutogatni" a szerviz meg nem fogja hibásnak nyilvánítani a készüléket, vagy nincs szerencséd és nem jó szervizeshez kerül vagy épp nem produkálja a készülék a hibát, az tuti, hogy a szervizbe sok készülék kerül be, mármint sok fajta típus és márka, így a készülékekre kevesebb idő marad (bár azt nem értem, hogy mi a bánatért kell bevállalniuk ennyit, ha nem bírnak vele).
Valószínű, hogy most sem csereutalvány lesz a vége, de ne legyen igazam. Szóval a Békéltetőt keresd meg nyugodtan, de az is ahogy írtad hetekig fog húzódni.
A Huawei válasza is ez a nesze semmi..
Ja és ha nem esik nagyon ki a szerviz keresd fel személyesen, hogy mi a bánatot szívatnak, mert már unod..
(Az az érdekes, hogy az egyik alkalommal az Idol-S -t személyesen vettem át épp amikor közöltem az ügyfélszolgálatossal, hogy most hívja ki a szervizest, mert.. ugyanis tettek rá egy origi hátlapot ami végig volt vésve, láss csodát az ügyintéző hátravitte és 8-10 percen belül karcmentes hátlappal hozta vissza, igaz a készüléken még 2 órán belül mutatkoztak azok a hibák amivel leadtam..)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz enginev3.0 #75578 üzenetére
Személyesen.
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #75575 üzenetére
Hogyan?
-
MK VII
veterán
Skacok. Ma ismét leadtam a Telekomhoz a telefonomat. Gyakorlatilag most küldöm fel a szervizbe ötödször és mindig szar készüléket kapok vissza.. Utoljára már mikor felküldtem, a szolgáltatómon keresztül akkor csereutalvány kiállítását kérte a szerviztől, ehelyett kaptam egy szar Refurbished készüléket.. Nem tudom meddig szórakoznak még velem.. Ha jól tudom, hogy, ha nem teljesíti a kérésemet a szolgáltató akkor fordulhatok békéltető testülethez? Nos. Elsőre nem sikerült neki teljesítenie amiért már most mehettem volna a békéltetőhöz, de mondom még adok nekik egy esélyt.. Ismételten csereutalvány kiállítását kértem a szerviztől és beleírattam az ügyintézővel a jegyzőkönyvbe, hogy semmilyen más megoldást nem fogadok el, tehát sem javított sem újnak mondott készüléket nem vagyok hajlandó átvenni.
Huaweinek írtam egy szép levelet egy két szitokszóval, mert már lassan harmadik hónapja nem tudom használni a telefonomat amit júniusban vettem. Ergo talán, ha 1 hónapot használtam összességében.
"Üdvözletem.
Egy konkrét normális választ várok önöktől..
Nem a sallangot meg a "küldjem fel a szervizbe bevizsgálásra, aztán majd lesz valami" szöveget.
Ha a szolgáltatóm csereutalványt kér önöktől illetve a szerviztől, a sorozatos hibásan visszaküldött készülékek miatt, azt meg tudják oldani? Kapok cserutalvány-t, hogy ne javított szarokat kelljen állandóan visszakapnom?
Ma utoljára fogom bevinni a szolgáltatómhoz a készüléket és ismét csereutalvány kiállítását fogja kérni a szerviztől, ahogy ez előtt is tette, de nem azt kaptam, hanem egy felújított giroszkóphibás, hangszóróhibás szart..
A végén úgy is az lesz, hogy csereutalványt fognak kiállítani, mert a békéltető testületi ügymenet vége úgyis az lesz.
Nem lehetne, hogy megkapom a csereutalványt és nem kéne heteket, hónapokat hivatalos ügyek miatt levelezgetnünk egymással?
A levél hangneme a valós állapotomat tükrözi.. Ezt érték el 2 hónap alatt, hogy így fogalmazzak meg egy levelet.."A válaszuk:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a készülékét a kérésének megfelelően be fogjuk vizsgálni. Több tesztelésen át fog esni. Amennyiben az illetékes ügyosztályunk jóvá hagyja a csereutalvány kiállítását, akkor ez meg is fog történni.
Amennyiben a teszteléseinken a készüléke átmegy és a márkaszervizünkben töltött idő alatt kifogástalanul működik, akkor sajnos nem áll módunkban csereutalványt kiállítani.
Természetesen az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezzért kiemelten kezeljük az ügyet.
"Ergo ismét lehetséges, hogy csereutalvány helyett javított vagy egy felújított készüléket kapok megint?
Milyen alapon mernének ugyan olyan szar készüléket visszaküldeni mint az előző 4 alkalommal? Nem véd engem valamilyen jogszabály? Vagy el kell viselnem azt, hogy egy 160 ezer forintos készüléket nem tudok használni, és mellette az előfizetésemet sem lassan 3 hónapja? Képtelen a szerviz a javítására a telefonnak akkor joggal igényelhetek teljesen új készüléket nem?
Igazából a kérdésem arra vonatkozna, hogy akkor végül is a következő alkalommal már a békéltető testülethez forduljak?[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz enginev3.0 #75574 üzenetére
Ha jól látom Díjneten az összes törlesztőrészletet kilistázza a rendszer - legalábbis nálam.
Telekom fiókon keresztül viszont csak a legutóbbi jelenik meg. -
veterán
válasz enginev3.0 #75574 üzenetére
Igen, akárhány hónapot ki tudsz fizetni előre.
-
enginev3.0
félisten
Van egy mobil törlesztő részletem
Neten tudok valahogy előre előre fizetni? Ugye havonta fizetek 6990ftot, elő tudok törleszteni valahogy?
-
_q
addikt
Domino Surf díjcsomagja akinek van, vagy bővebb információt tud annak a segítségét kérném. Az ügyfélszolgálaton azt mondta az ügyintéző, hogy ha szeretnék mobil internetet, akkor a Surf mellé még kell egy külön mobilinternet szolgáltatást is csinálnom. Önmagában a Surf nem nyújt internetet. Ezt kicsit hülyeségnek tartom, neten se találtam leírást, hogy kell egy alap mobilnet és a Surf ehhez ad +150MB adatforgalmat. Jelenleg NETPLUS S-t használok + Domino Nap, ami kb a mostani Domino 5-nek felel meg. Erről szeretnék váltani Surf-re ha 890Ft-ért kínál 150MB-ot 29ft/perc díj mellett, nem pedig még +1090Ft NETPLUS S-el közel 1900Ft-ért.
-
taip
senior tag
válasz Donki Hóte #75555 üzenetére
Ezért is jó a dual SIM-es független telefon, mert akkor a 2. foglalatba olyan internetet rendelsz, olyan szolgáltatótól, ami jól esik, akár flottásat is.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
_q
addikt
Sziasztok!
Próbáltam a telefonos ügyintézést mobilinternet kérdéskörrel kapcsolatban keresni, de már majdnem minden menüpontot végignyomkodtam és nem találtam az "ügyintéző kapcsolás" menüpontot. Próbáltam a 1430 és 1777-es telefonszámot is. Tudnátok esetleg segíteni, hogyan tudnék élő személlyel is beszéli az automata helyett?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Sayuar #75562 üzenetére
Blue ÁSZF törzsszövegből:
12.2.3.
... Az Egyedi Előfizetői Szerződés
megkötésének időpontjától kezdődően jelen ÁSzF feltételei vonatkoznak az Előfizetőre.
Átváltáskor az Előfizető hívószámát megtarthatja, de az átváltáskori Telekom mobil vagy MOL
mobile egyenlege nem vihető át a blue mobile szolgáltatás előfizetői folyószámlájára.
...Egy esetben marad meg az egyenleg, ha bule, MOL vagy Domino csomagból havidíjasra vált.
Én is olvastam ilyet, de biztos nem így van, nekem se maradt meg annak idején
Se Domino->Blue
Se Blue->Domino váltás esetén. -
anadroid
senior tag
válasz St3ven #75518 üzenetére
Regisztráltam a köznépnek szántra, de fülük botját sem mozgatják. Nem küldték el a gmailre a címigazolást kérő emailt sem. Vagy annyira németek, hogy a német egységünnep miatt a bitek sem mentek tegnap dolgozni?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
dptrsk
Topikgazda
-
nagyúr
Sziasztok!
Next M csomagom van, Németországba telefonálnék, honnan tudom meg a díjazást? ASZF-ben ezt írják:
"EU roaming helyzetben történő felhasználás esetén a
szabályozott EU roaming többletdíj felszámításra
kerül"de hogy ez mennyi, azt nem találom sehol
előre is köszi
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Sayuar
senior tag
Akkor válts bluemobile-ra: megmarad az egyenleged, és 1290 Ft-ba kerül 1GB net.
-
dptrsk
Topikgazda
Nem jár vissza az egyenleg, ha a megszűnés oka számhordozás.
Az egyenleg egyetlen esetben jár vissza, ha az elmúlás oka a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnése.
Esetedben, ha tutira hordozod, akkor azért szűnik meg mert a telefonszám számhordozásra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Értem.
Ezek szerint még azzal is jobban járok, ha veszek egy Domino Net&Roll kártyát és arról internetezek, mert azon 1000 Ft-ért adnak 500 MB adatforgalmat, tehát az 1 GB 2000 Ft-ba kerül (de ezen nem lehet beszélni).
Az már csak offos megjegyzés, hogy a legjobban akkor járok, ha átmegyek a Vodafonhoz és veszek egy feltöltőkártyás TUTI csomagot, ahol havi 1500 Ft-ért adnak 1 GB netet és a fennmaradó 500 Ft-ból a 19 Ft-os percdíjjal számolva még 26 perc beszélgetés is kijön.
Igazából azért maradnék a Telekomnál, mert van a Domino kártyámon vagy 20 ezer Ft egyenleg, de akkor ebből számhordozás lesz, vállalni kell a procedúrát, hogy kp-ben vissza kell kérni a feltöltőkártyás egyenleget.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Zeki
nagyúr
válasz Donki Hóte #75553 üzenetére
Nem, az a 890 a net díja. A 150 megáé.
-
veterán
válasz Viktor77 #75552 üzenetére
Köszi!
Tehát ha jól értem, akkor Domino NetPluszL csomag (ami 1 GB netet tartalmaz) díja 1590 Ft/hó és ehhez jön a Domino Surf csomag, aminek a díja 890 Ft/hó.
Tehát ez együtt 2480 Ft.
A Domino Surf csomag 890 Ft/hó díja az lebeszélhető?
(Egyébként ha mindennek havi díja van, akkor ez miért nem havidíjas csomag? Miért hívják feltöltőkártyásnak?)
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Donki Hóte #75551 üzenetére
Az Domino, csak rossz link. Ez a jó.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
veterán
-
norberto_th
aktív tag
Na a frissített telekom app-ban már időpontot is lehet foglalni.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
4Grider
nagyúr
válasz totron #75548 üzenetére
Mivel nem tudják egyelőre feltöltéskor felajánlani az azonnali cserét, ez nem is megoldható. De simán beírhatják egyik napról a másikra az ÁSZF-be, hogy az opciók azonnal hatályukat vesztik, a díjcsomagot meg korlátozzák, amíg nem váltasz aktív csomagra.
Hidd el, a TÜFSZ a legtutibb megoldás. Akkor legalább kapsz kártérítést, ha nem mondanak igazat. Minden egyéb esetben csak az orrod húzhatod. -
totron
addikt
Adott egy Domino SIM, rajta egy lezart internetcsomaggal. Ha csomagot valtok az elonyosebb percdijak okan, vajon ugrik a netcsomag is? Jo volna 1100%-g biztosra menni.
-
taip
senior tag
válasz Donki Hóte #75544 üzenetére
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
Van egy Dominó kártyám, Domino csomagban most melyik a legolcsóbb lehetőség havi 1 GB net elérésére?
(Valaki kérdezte, hogy mi jelentősége van a Voda TUTI díjcsomagját bemutatni itt, nos számomra az a jelentősége, hogy a TUTI fix havidíj nélkül ad 19 Ft-os belföldi percdíjakat és SMS-t /az összes hálózat irányába/, illetve lehet hozzá internet opciót kérni, 1 GB internet 1500 Ft. Ha elég sokáig nem ad hasonló opciót a Telekom, akkor viszem a számot a Vodához.)
-
taip
senior tag
Azért érdekes, mert a Telenor ezt a kombót árulja az otthoni mobilnethez, szóval feltételezhető, hogy valahogy működésre lehet bírni, hiszen ha senkinek nem menne, nem árulná.
Én nem jöttem rá, mit kell vele csinálni, de szerencsére megtehettem, hogy visszaküldöm, nem akartam a végtelenségig kísérletezni.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Nekem Telenoros netnél csinálta azt, hogy a tálcán a wifi ikonon megjelent a sárga felkiáltójel, a router elérhető maradt, de megszakadt a kapcsolat a modemmel, nem volt net. Ugyanakkor ha a modemet közvetlenül dugtam a gépbe, sosem szakadt meg a kapcsolat.
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a D-Link modem nem szereti a D-Link routert. Próbálgattam egy darabig, de nem jutottam megoldásra és mivel interneten rendeltem, ment vissza az eladóhoz.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
mm00
aktív tag
Adott egy telekomos D-link DWR-116 + DWM-222 modem. A problémám az, hogy egy idő után lecsatlakozik a modem a hálózatról és nincs internet. Belépek a router felületére és kapcsolódás után megint működik. Mit kellene beállítanom, hogy folyamatosan legyen internet?
Maximum idle time már 0-ra van állítva a 4g beállításainál.
-
8nemesis8
veterán
Minden oké volt. Nem volt pingelhető. Mint kiderült egy technikus mondta, hogy előfordul, hogy látszólag tudja a forwardingot, gyakorlatilag meg nem működik. Akkor küldenek ugyanilyen típust, de olyan amiben jó is a forwarding Akkor mondom oké. Aztán beállítottam egy másik routert és hibátlan! Korrektek ezek a t-s eszközök
-
hurenzon
senior tag
Ez az új Vodafone topik?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Carline #75530 üzenetére
Itt pedig: "A Vodafone Tuti tarifacsomag 2016. október 3-tól visszavonásig érhető el előre fizető feltöltőkártyás magánszemély előfizetők részére."
De egyébként nem tudom, ennek mekkora a gyakorlati jelentősége a Telekom topikban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Carline
őstag
-
St3ven
addikt
válasz SUPREME7 #75525 üzenetére
Mondjuk én akkor sem vártam volna az előfizetés megszüntetésével, ha mondják. Most simán átváltod Tutira SMS-ben, oszt' jónapot. Többe került volna az a pár plusz nap előfizetésesként.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
SUPREME7
addikt
válasz St3ven #75520 üzenetére
Pont most tettem le egy előfizetést kártyásra a vodánál, de ezt elfelejtették említeni, így valami 49Ft-os percdíjú csomagba dobtak El se akartam hinni, hogy ilyen percdíj még létezik. Mondjuk 10 napig tartott eleve a lemondás mert összevissza bénáztak, szóval meg sem lepődök...
Gondoltam átviszem a T-hez a számot domino5-re a 12x10 perces hálózaton belüli duma miatt, kb annyit van használva a kártya, de az csak online rendelésnél van, és nem lehet összehozni a neten rendelt kártyát egy számhordozással.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
-
Bailey
senior tag
válasz St3ven #75520 üzenetére
Arra sem volt válaszuk hogy a többiek levitték a mobilnet árakat a kártyásoknak már egy éve. Csak a Domino Surf esetében kerülnek annyiba a netcsomagok mint a többieknél, de a Surf meg időszaki díjas. A Telenor 40 forintos csomagjára sem válaszoltak. Illetve ott a Blue ami eddig a legjobb volt.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
A Vodafone 19 Ft-os kártyás percdíjára lesz vajon válasza a Telekomnak?
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz St3ven #75515 üzenetére
A német Telekomos dolgozóknak.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy akárhogyan nyitok portot és forwardolom egy eszközre, akkor kívülről nem fogom tudni elérni a no-ip szolgáltatáson keresztül, ha t-mobileos netünk van?
Szegeden, Digi netnél, ugyanez tökéletesen működik! -
anadroid
senior tag
válasz troland26 #75505 üzenetére
Jobban jársz, ha kártyával fizetsz. az ugyanis ingyenes, az átutalásnak pedig szinte mindenütt külön költsége van.
-
St3ven
addikt
Izé... a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick a 2.2.1.3. pontban van, a Domino 5 Plusról és a Domino Surf Plusról pedig még gyakorlatilag semmit sem tudni, ezért is kérdeztem, hogy vajon ugyanarra lehet-e számítani, mint az előbbi kettő esetében.
-
troland26
őstag
Sziasztok
Kéne egy kis segítség . Pár hete meghosszabbítottam az előfizetésemet és az elektronikus befizetést választottam a számlám rendezésére a következő hónaptól . Banki átutalással tudom rendezni a számlám ? Mit írok a címzetthez ? Milyen számlaszámot írok be ? Megjegyzés rovatba valamilyen azonosítót kell beírnom ? Bocs , ha láma kérdések ,de közüzemi számlát nem fizettem még banki utalással ( távszámlát , díjlehívást kihagynám )
-
Zeki
nagyúr
válasz St3ven #75503 üzenetére
Sok minden nem derül ki.
Se Domino Surf plus, se Domino 5 plus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest