Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Pisszty2 #67422 üzenetére
A biztosítás ugy szól, hogy elsősorban javítás, másodsorban tipusazonos csere, és legvégső esetben más típusra csere van. Ha beázott, akkor szinte biztos, hogy nem javítanak, akkor csere lesz. De a szerviz fog ajánlani készüléket, a te készülékedhez hasonló paraméterekkel rendelkező, hasonló áru készülékek közül választhatsz, amiket ajánlanak. Ha nem lesz benne S6 (szerintem esélytelen), akkor nem lehet S6-od. A Telekom üzletben nem fogjak kicserélni, nekik nincs semmi beleszólásuk a biztositasos ügyintézésbe. Ráfizetni sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz dokee78 #67472 üzenetére
Pirosaknál 12 év után kapnék 6000 ft kedvezményt, mert alacsony csomagom van (8000 ft alatti csomagom van, minden évem után kapok 500 ft-ot) és még részletre sem vihetek el ezzel a csomaggal semmit.
Szóval máshol sincsenek értelmes kedvezmények...lugosi: nem a számlád végösszegét nézik, hanem a tarifacsomagodat. Ha van 3 előfizud, egyenként 1990-es alaphavidíjjal, akkor nem kapsz kedvezményt, mert nem garantált, hogy minden hónapban lesz akkora forgalmad, hogy 30ezreket fizetsz a végén. És ezt mindegyik magyarországi szolgáltató így csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz ANDROID??? #67528 üzenetére
A garancia nem hosszabbodik meg, ha okt. 31-én lejárt, akkor lejárt. Én azt ajánlanám, hogy vidd be egy üzletbe, és reklamáld meg, hogy a szervizelés nem sikerült jól, mert bár kijavították a hibát, de egy korábban nem létező hiba keletkezett közben. Ha nem tudnak mit tenni, akkor kapcsolat.tmx.hu, itt írd meg részletesen, mi történt, és add meg a telekomos javítási jegy számát, valamint az imei számot.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz dptrsk #67547 üzenetére
Ez abban az esetben lehet igaz a mostani ügyre, hogy ha az 1 év telt le okt 31-én. De ez esetben apple-t kivéve van egy második év korlátozott jótállás, vagyis még egy évig javítják ingyen ha a fődarabbal, szoftverrel van gond. Amennyiben a 2. év telt le, akkor nincs hosszabbodás, mert az egy korlátozott jótállás, a gyártó dönthet úgy hogy ad ilyet, de erre már a törvény nem terjed ki. Ha innen nézem, akkor egyik esetben sem hosszabbodik, mert az első esetben ott a korlátozott.
Ha pedig alma volt az érintett készülék, akkor cserélték, nem javították, és ilyen esetben újra él az 1 év teljeskörű jótállás.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz ANDROID??? #67549 üzenetére
Azért írtam a korábbi hozzászólásomban, hogy ha mást nem, akkor írj a kapcsolat.tmx.hu-n. Veszíteni valód nincsen.
A térítéses javításra meg amennyiben 20ezernél drágább volt, fél év jótállás van.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz inferno88 #68038 üzenetére
Alcatel esetén nincsen visszavásárlás, mert ők nem állítanak ki ehhez megfelelő papírt, mint a samsung vagy az lg. Az alcatelnél csak egy olyan állásfoglalást fogsz kapni, hogy nem tudják javítani, ezért kérik a készletről való cserét. Mivel már nincs ez a típus, megnézik a kifutó listaárát, és a jelenlegi készülékek közül az ezen a listaáron elérhető készülékek közöl választhatsz (illetve ezen listaár+5000ft). Ráfizetés pedig nincsen, nem tudom honnan szedte ezt az ügyintéző.
A hűséged pedig megy tovább, semmi sem változik. Ha lejár a hűséged, akkor ugyanúgy aláírhatsz újabb 2 éve, vehetsz mellé új telefont, nem fog számítani. hogy most kapsz újat. Viszont az új készülékre ez esetben ugyanúgy 2 év garid lesz, a csere napjától.Samsung vagy LG esetleg Nokia/Microsoft szokott ilyen esetben kiállítani készülékcserére jogosító igazolást, ami esetén lenne választási lehetőséged, hogy új készüléket kérsz, vagy pénzt vissza. Ez utóbbi esetben lenne csak a hűséged törölve, kötbér törölve, előfizud megmaradna.
-
blackmajesty
aktív tag
Viszont a készülékekre a kötelező jótállás 1 év, ezt írja elő a törvény. Ha egy éven belül volt a javítás, és nem tudják megjavítani, akkor úgy van, ahogy írtad, élhet a visszavásárlással, amennyiben nem lehet azonos típusra cserélni.
Viszont ez esetben a készülék elmúlt 1 éves, így már csak a gyártói korlátozott jótállás érvényes. "A gyártó által vállalt kiegészítő/korlátozott jótállás feltételeit a gyártó határozza meg." Azaz ez esetben ha a gyártó (illetve annak szervize) csak a készletről cserét ajánlja, akkor azt el kell fogadnia.Az idézett mondat a telekom honlapjáról van.
-
blackmajesty
aktív tag
Oké, rendben, igazad van, ha nem fogad el semmilyen telefont, mert az nem egyezik az előzővel, akkor valóban opció a felvásárlás. De a garanciális cserénél ráfizetni nem lehet, akkor azt úgy lehet megoldani, h visszavásárolják a telót, törlik a kötbért és a készülékhűséget, és utána választhat drágább telefont, de akkor alá kell írnia hűséget újra. Míg garanciális cserénél, ha elfogad a felajánlott telefonok közül egyet, akkor ketyeg tovább a meglévő hűség.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz tusi74 #68790 üzenetére
Igen, küldenek hozzá sim kártyát, amit telefonon keresztül tudsz beaktiválni. Ez többnyire jól működik, de bármikor előfordulhat, hogy nem jön össze, mert nem megfelelő kártyát küldenek, ilyenkor kénytelen leszel bemenni egy üzletbe, ahol díjmentesen cserélnek neked sim kártyát.
De ez viszont baromság:
"Fontos információ, hogy a kártya cseréje előtt gondoskodj a régi SIM-kártyán tárolt adatok mentéséről, ellenkező esetben a rajta tárolt adatok, képek, egyéb tartalmak elvesznek!"
A régi sim kártyán megmaradnak a telefonszámok, csak hálózatra nem fog tudni felmászni. Képeket meg nem tud tárolni, és egyéb tartalmat, max sms-t, de abból sem túl sokat. -
blackmajesty
aktív tag
válasz tusi74 #68792 üzenetére
Méretre jót szoktak küldeni, a telefonszámod meg még nincsen hozzákapcsolva, pont ezért kell, hogy felhívd azt a számot, hogy a régi kártyádról "áttegyék" a telefonszámod az új kártyára. Az csak a rendszerben van benne, hogy a tiéd milyen, és az ahhoz passzoló kártya kell, de pont a napokban futottam bele, hogy eltévesztették, és egy olyat küldtek, amit nem lehetett ahhoz az adott számhoz hozzákötni. Ezt abból fogod tudni, hogy nem jót küldtek, hogy a telefonos ügyintéző nem tudja majd megoldani, és mondja, hogy fáradj be valamelyik üzletbe. De ilyen eset azért nem túl gyakori szerencsére.
Illetve akkor fordul még elő, hogy nem jó a kártya, ha van több előfizetésed, és mondjuk az egyessel veszed a telefont, mert az a szabad, de a kettes telefonszámmal szeretnéd használni. Mert mindig ahhoz a telefonszámhoz küldik a simet, amivel vetted, de ugye nem muszáj azzal használni.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz #45553408 #68859 üzenetére
De csak a törvény által előírt 1 év kötelező jótállás alatt cserélt készülékre indul újra az 1 év kötelező jótállás (csak a kötelező 1 év, a korlátozott második év az nem indul újra, vagyis nem lesz a cserétől számítva 2 év). A második évben cseréltre nem indul újra.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Derek V. #68930 üzenetére
Olyat nem lehet, hogy a te neveden van, és más mutatja be a diákigazolványát. Csak az veheti igénybe, akinek van érvényes diákigazolványa.
Másrészt ha neked lenne diákigazolványod, akkor sem léphetnél át, a jelenlegi számod megtartásával:
"Meglévő előfizetés Like S díjcsomagba online csak Like, Like 50 vagy Like 300 díjcsomagból váltható.
A Like S díjcsomag Telekom üzletekben kizárólag számhordozás esetén, valamint Domino-ról előfizetésre váltás során kérhető." -
blackmajesty
aktív tag
válasz szabogabor10 #70491 üzenetére
"Mindenesetre nem hagyom annyiba, az örületbe fogom kergetni az ügyintézőket, és qrvára nem fog érdekelni, hogy nem ők tehetnek róla..."
És ezek után még mindenki csodálkozik, hogy némelyik ügyintéző hogyan áll a dolgokhoz. Amikor egymás után olyan ügyfeleket szolgálnak ki, mint az idézett... -
blackmajesty
aktív tag
Neked iphone-od van. Ott máshogy működik a függetlenítés. A kód, amit beírtak az imei lekérdezéshez kellett, erre az imeire kértek függetlenítést az apple-től, ez kb másnapra megvan, ekkor kell egy gyári visszaállítás itunes-al, és független a teló.
Minden más márkánál máshogy megy ez. Ott az ügyintéző, akinél kéred, vagy azonnal tud adni egy kódot, vagy kb másnapra kapja meg, és akkor vissza kell menni hozzá, és ott fel tudja oldani, de ehhez kell egy másik szolgáltatós kártya, anélkül nem oldható fel. -
blackmajesty
aktív tag
Remek, megint sok esze volt valakinek. Május elejére volt ígérve a frissített telekom alkalmazás windows telefonokra, amibe már be lehet jelentkezni telekom fiókkal (e-mail-es bejelentkezés). Azóta vártam a Lumia 950-re, néztem az áruházat, nincs frissítés. Ma valamilyen megfontolásból rákerestem a Magyar Telekom által kiadott alkalmazásokra, és mit látnak szemeim? Van ugye a Telekom nevű app, ami csak telefonszámmal vagy MT-vel enged be, és egy Magyar Telekom nevezetű app, ami viszont az amire már több mint egy hónapja várok. Nem frissítették, csináltak egy windows 10 only appot... De legalább működik, mint a többi rendszeren...
-
blackmajesty
aktív tag
Ami miatt nekem a legfontosabb, az az, hogy mivel van vagy 5 szolgáltatás a telekom fiókomban, (4 mobil, és egy otthoni) tudjam könnyen a számlafizetést megoldani. Eddig ehhez külön kellett bejelentkezni, így már nem kell. És nem is mindig volt hajlandó a régi belépni, jellemzően ha moziba mentem, és igénybe akartam venni a kapcsolat program kedvezményt, nem tudtam bemutatni a kártyámat. (nem fogom fizikális formában magamnál tartani, mert már így is annyi kártyám van, hogy nem fér el sehol) Egyelőre ezzel nincs ilyen gondom.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz kakuk.tamas #73819 üzenetére
Igen, augusztustól nem lesz music opció, a spotify-nál kell majd előfizetni.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz r3dsnake #73822 üzenetére
De a korlátlan music opció azért elég jól jött. Volt hogy 10-15 gb volt csak a spotify adatforgalmam, és ez mind mobilneten. A netplusz xxl is csak 5gb, szóval mezei halandó ha sokat használta a spotify-t mobilneten, jóval olcsóbban kijött, mint ha dobálta volna fel a tudbo opciókat.
-
blackmajesty
aktív tag
Majd megkapod az e-mailt, hogy elkészült a számlád, de én pl ezt csak 5-6 nappal azután szoktam megkapni, hogy elkészült. Többnyire addigra már be is van fizetve. szerk.: lugosi jól írja, akkor jön az e-mail, ha letölthető a pdf, amit most is ír az oldal, hogy legkésőbb 15-ig az lesz.
#74151: azért nem vagy még aranykártyás, mert a "belépési kritérium" aaz aktiválástól számított 7 teljes hónap, amit te még nem értél el, ha januárban kötötted az előfizetést. Ha ez megvan, innen már 6 havonta fogja vizsgálni, hogy hány pontod van, és melyik szinten vagy. Én decemberben kötöttem egy előfizut, tegnap váltott aranyra, szóval egy hónap és neked is meglesz. Hogy ezt egy telefonos ügyintéző miért nem tudta pontosan megmondani, azt nem tudom.
74155: Ezt egyszer kell az embereknek elmondani, hogy akkor innentől az mt azonosítód alapján tudod a postán befizetni, és utána már nem kell ezért visszamenni a boltba. Nem is értem, hogy aki csekket kap, miért járt az üzletekbe befizetni, a postán simán fel lehet adni, aki meg e-számlás, az meg miért személyesen fizet. Én amióta lehet elektronikusan fizetem a számlám, sosem jutott ezsembe bemenni egy üzletbe, legyen az vodafone, vagy telekom, vagy bármi. ha pedig nem tudom megoldani az elektronikus befizetést kérek csekket, és befizetem postán a többi sok-sok csekkel... Az üzletbe vásárolni járok, ha problémám van egy szolgáltatással, azt online, vagy telefonon jelentem be, sokkal egyszerűbb, és mindig gyorsabban megoldódik, és ezt szintén nem csak a telekommal kapcsolatban mondom, hanem minden egyéb szolgáltatóval kapcsolatban, upc, vodafone, digi, hívtam már mindegyiket, mág aznap elhárult minden gondom...
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Donki Hóte #74214 üzenetére
Aki a domino kártyát vásárolta az a domino előfizető. Ha nem te vagy, akkor semmit sem tudsz csinálni a személyes ügyfélszolgálaton, sim kártyét sem fognak cserélni neked. Ha ismered az előfizetőt, és együtt bementek, akkor egyből rögzíthetnek téged mint domino felhasználó, és innentől kezdve szabad az út, ha nem ismered, vagy nem tudtok együtt bemenni, akkor kérheted, hogy rögzítsenek 30 napos felhasználóként. Ez azt jelenti, hogy küldenek az előfizetőnek egy levelet, amiben jelzik hogy kérted, hogy te legyél a szám felhasználója. 30 napon belül ha nem reagál, akkor automatikusan rögzítenek, viszont ha ő jelzi, hogy ezt nem engedi, akkor sajna nem fogsz tudni ügyintézni azzal a számmal.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Donki Hóte #74228 üzenetére
ez díjmentes folyamat
-
blackmajesty
aktív tag
válasz bopeti98 #74241 üzenetére
Nem nyomtathatják már ki a hívásrészletezőt, senkinek sem. Két lehetőség van, egyik, hogy az online felületen elérhetővé teszik, a másik, hogy kipostáztatják a központból. De ez a 2 megoldás csak annak van, akinek a nevén van az előfizetés. Meghatalmazással csak a postázás lehetséges, és az az előfizető címére megy, és nem a számlázási címre, ha van ilyen külön, hanem az állandó lakcímre. Más megoldás nincsen. Ha bárkinek kiadták, akkor az igencsak nagy gáz lenne, ilyet nem tehetnek.
-
blackmajesty
aktív tag
-
blackmajesty
aktív tag
válasz #99546112 #74353 üzenetére
Na, ebben igazad van, a telekom fon szerintem is megjárna a hűség hosszabbítóknak is.
74369: Netpluszon nincsen hűség, bármikor ki-be kapcsolgathatod, de egy hónapon belül nem érdemes többször, mert az aktiválás díját (ami ugyanannyi, mint a havidíj) a második alkalomtól ki számlázzák. Vagyis ha bekapcsolsz egy xl-t, elhasználod 10 nap alatt, és még abban a hónapban bekapcsolsz egy xxl-t szintén10 napra, akkor kifizeted az xl-t 10 napra vonatkozó dijat, az xxl szintén 10 napnyi díját meg a teljes havidíját is mint aktiválási díj.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Ateszpapa #74596 üzenetére
Ez egy térítéses javítás, arra nem indul újra a jótállás. És ha elolvasod a biztosítási feltételeket, benne van, hogy elsősorban javítás van, ha nem javítható gazdaságosan, akkor kaphat ugyanolyan használt vagy felújított készüléket, valószínű h itt is felújítottat kapott. Amennyiben nem tudnak ugyanolyant adni, akkor kaphat egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező telefont, ami szintén lehet felújított. Jótállást pedig fél évet vállalnak.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz eladogeppc #74657 üzenetére
Ha csak az a kérdés, hogy letilthatják-e, ha nem fizeti a számlákat, arra igen a válasz. Lehet függő vagy független.
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Vangelis #74802 üzenetére
Várj, a 90990 ft-os listaár amit mondtak, az a kisker akciós listaár, amiről pedig levélben tájékoztattak az pedig a nem akciós listaár, bár még így sem ugyanarról az árról beszélünk, mert a 158ezerből 110990-nek kellene lennie. Így is alacsonyabb árat mondtak neked a cseréhez, de nem annyival, mint azt te gondolod. Valószínű, hogy a legutolsó listaára a készüléknek ennyi volt, amit mondtak, és ők ez alapján kell hogy eljárjanak, mert ha olyan készülékre cserélik, ami jóval drágább, akkor azt bizony a gyártó nem fogja megtéríteni a szolgáltatónak. Amúgy a listádból 3 készülék abba is belefért volna, csak a sony xa meg az lg g4 nem, a másik 3 igen.
Amúgy mikor kaptad a listát és a levelet, miután reklamáltál? Lehet hogy a reklamációd miatt felülbírálták a dolgot, és azért ajánlottak egy magasabb árat, mondjuk az eggyel korábbit. Vagy csak simán elnézte egy sorral az ügyintéző az árat, de az tuti, hogy ők az akciós listaárat nézték, míg a levélben nem az szerepel.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Vangelis #74805 üzenetére
mint írtam a 90990 az nem a sima listaár, hanem az akciós listaár. a sima listaár sosem ilyen kerek, mert abból nem lehetne szép kerek értékeket kihozni az akciós árlistára. tuti h az akciós, és ahhoz a jelenlegi akciós árlistát kellene nézni a cseréhez, és mivel ilyenkor +5000 ft-ot rászámolhatnak, így a samsung a5 belefért volna. ha neked a sima listaárat mutatták a választható készülékhez, akkor valószínű, h hibázott az ügyintéző, de nem hiszem, h szándékos volt. amúgy lg g4-et már nem kaptál volna szerintem, ha azt szeretted volna, szerintem már nincs készleten sehol.
amúgy melyik üzletben voltál, ha szabad tudnom?
-
blackmajesty
aktív tag
válasz musicryder #75291 üzenetére
Vodafone előre számlázza a havidíjat, Telekom pedig utólag.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Daffni2 #75300 üzenetére
Ezzel egy probléma van. Ha én hó közben felmondom a szolgáltatást, nem adják vissza az előre kifizetett de igénybe nem vett szolgáltatás díját ( ha egy percet sem telefonáltam akkor sem). Ez nettó lehúzás.
Mondok egy konkrét példát. Húgom száma faterom nevén volt, adott hónap 15-én járt le a hűség róla, 19 a számlazárás. Mivel telekomnál vagyok jogosult flottás csomagra, gondoltam átiratom a nevemre (5000ft), és ha lejár a hűség, indítjuk a számhordozást, ez számlazárás előtt végbe is megy. Mindenki örül, kivéve a voda. De ez nem ilyen egyszerű, mivel 250 km-re lakom tőlük, így ugyanazon hónap 5-én, vagyis pont a számlázott hónapja közepén amikor épp szabadságon voltam, és hazautaztam, bementünk átiratni a nevemre. Közölték, hogy lehetséges, DE! nekem mint új előfizetőnek (12 évig voltam náluk előfizető, de kb 8 hónapja váltottam) ki kell fizetnem annak a számlázási hónapnak, 5-19-ig terjedő időszakát előre, és egy hónapot előre. 3500 ft-os csomag, vagyis kb 5000 ft-ot, plusz az előfizető váltás díját. 10000nél járunk. Amit húgom előre kifizetett azt nem adják vissza, amit én kifizetek azt sem. Vagyis a hónap 5-19-ig tartó idejére duplán fizetünk, a következő hónapot is beszedik. Tehát lehúz 5000ft-al csak azért mert előre számláz, és nincs törthavi számlázás, csak féltörthavi. De vehetjük úgy, hogy nem 5, hanem 10ezer lett volna az előfizető váltás, de csak mert nem egy red csomagja van... ott jó eséllyel 20-ban állt volna meg a mutatvány.
Ezzel szemben egyrészt Telekomnál törthavi a számlázás, vagyis utólag elkészül még egy fél számla, nem fizetteti ki előre a teljes hónapot. Ezek után fogtam magam, új számnal lett előfizu, a vodás ment kártyásra, amiben az volt a szerencse, h a hűség pár nappal a számlazárás előtt lejárt, így nem húztak le egy újabb hónappal...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Daffni2 #75307 üzenetére
Nézd, bementem a pécsi árkádbeli üzletbe, hogy váltani szeretnénk, azt mondta előre ki kell fizetni. Mondom jó, belefér, de ami nincs kihasználva az visszajár, ugye? A válasz, NEM, ez mondjuk így, a szolgáltató haszna... Ezt mondta az emberke. Én meg szabadságom alatt nem vagyok hajlandó velük ennél többet foglalkozni... Most vagy tévedett, vagy átbaszott, az engem nem érdekel, kerestem más megoldást.
És itt be is fejeztem a vodafone emlegetését, nem célom vita generálása, de úgy látszik ott sem tökéletes emberek ülnek, akik tökéletesen tudnak mindent a munkájukkal kapcsolatban, vagy ők is tudnak hibázni.
-
blackmajesty
aktív tag
Dominos aranykártyára nem kapod meg előleg nélkül ha előfizetésre váltasz belőle. Ahhoz, hogy ne kérjenek előleget, ahhoz kell a neveden lennie egy (minimum) aranykártyás mobil előfizetésnek, vagy egy minimum aranykártyás otthoni előfizetésnek. Egyébként ha azt mondták h a listaár 30%-át kérik, ez a minimum, felfelé eltérhetnek. A listaár 365700, ennek a 30 %-a 109710, plusz a kezdőrészletet is be fogják kérni ezen felül. De ha 120000 előleget kérnek plusz a kezdőrészlet, megtehetik.
-
blackmajesty
aktív tag
De a turbót nem csak dominósok használhatják, úgyhogy biztos megmarad. Aki meg elhasználja egy hónap alatt az 1 gb-ot, mert nem figyel oda, annak meg a maraton drága bővítő. Illetve turbó van 3gb is, ami még jobb ár, de az is csak 30 napos.
A maraton annak jó, akinek a 200 mb kevés egy hónapra, de nem biztos, hogy 500 mb-ot elhasznál. mert ha csak 300-ra van szüksége, akkor az 1 gb-os maraton elég neki 10 hónapig egy netplusz s mellett, és így csak 1090+199 ft-ot költ el havonta. (leszámítva, hogy a maratont egyben ki kell fizetni)
Vagy ha csak pár nappal a 30 nap lejárta előtt fogy el a csomagja, és lassítják, akkor elég sokáig elég lehet az 1 gb. -
blackmajesty
aktív tag
válasz WonderCSabo #107619 üzenetére
Április 26 óta bevezetett új mobil portfólióban már nem lehet 1 évre hűséget vállalni havidíj kedvezményért. Így nem tudsz hosszabbítani. Ha hűséget vállalsz, azt 2 évre teheted, amiért cserébe eszközkedvezményt kapsz.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz =Thor= #107689 üzenetére
Két tanús meghatalmazást átírásra magánszemélyről magánszemélyre valóban nem fogadnak el. De üzleti előfizető meghatalmazhat ilyenre is két tanú aláírásával, de kell hozzá aláírás minta is. Ha ezek a doksik megvannak, akkor megoldható.
Ez ugyan otthoni átírásra vonatkozik, de mobilra is ugyanez a szabály.
Átírási igényhez szükséges további dokumentumok üzleti előfizetés esetén:
30 napnál nem régebbi hiteles cégkivonat vagy cégbizonyítvány, vagy a képviseletre jogosult által kinyomtatott, ellenjegyzett cégkivonat, alapító okirat, egyéb bejegyző okirat, vállalkozói igazolvány vagy a cégbírósági bejegyző végzés eredeti példányának hiteles másolata,
aláírási címpéldány hiteles másolata, vagy az azzal egyenértékű, ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-minta,
amennyiben nem az aláírásra jogosult jár el a Gazdálkodó szervezet nevében, úgy a cégjegyzési joggal rendelkező(k) aláírásával ellátott meghatalmazás eredeti példánya, csatolva a cégjegyzési joggal rendelkező(k) aláírási címpéldányának hiteles változatát, vagy az azzal egyenértékű, ügyvéd által ellenjegyzett aláírás-mintát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen