- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vwpolopg #129120 üzenetére
A 3G lekapcsolás is megkavarja a dolgokat. Nálunk pár hete nincs már és kb két hét kellett a hálózat újra beállításához. Pont ilyen drasztikus sebesség beesések voltak hetekig. Most rendben van már egy hete kb. 4G ilyen 30-80 megabit reálisan, 5G 320-450 megabit körül mozog, terheltség függvényében. Amúgy sajnos sok helyen mostanában vastagon jobb a Vodafone/Yettel páros. Ma pl Szekszárdon jártam: Telekom 8-10 megabit, Yettel 50-70, Vodafone 90-150 körül ment. Budaörsön pl a Telekom felejtős, olyan csiga lassú és szintén a Vodafone a leggyorsabb, Yettel kb hasonló. De ez sem általános, mert pl Budajenőn meg egyedül a Telekom tud 50 megabit felett, Vodafone meg max 3G, Yettel 8-15.
-
-
BBke
tag
válasz
vwpolopg #115172 üzenetére
Internet csomagot váltottam nagyobbra, igy másik routert kaptam. A régit személyesen vittem be a Shopmark (Europark) T saját üzletébe. Minden gond nélkül átvették. Lehet hogy nálad az a gond, hogy a T nem a saját üzletébe akartad leadni. Bár ott is kötelesek átvenni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Ja mindenhol eljátsszák. Egyszer régen velem is, egyből telóztam, és az ügyéfélszolga mondta, h menjek vissza, ragaszkodjak hozzá, h kötelesek átvenni, és ha nem akarják akkor telefonáljak megint. Persze a pontyfejű hülyegyerek egyből sunnyogott, nem merte hívni a sorszámomat...
-
válasz
Szia,
Nem így van, már ha ilyen esetre gondolsz:
12.6 Eljárás az Előfizetői szerződés megszűnése esetén
Ha a Szolgáltató tulajdonában álló technikai eszközöket a Szolgáltató nem szereli le, az Előfizető azt az Előfizetői szerződés megszűnésekor rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban a Szolgáltató valamennyi ügyfélszolgálatán személyesen, vagy postai úton visszaszolgáltatja. A Szolgáltató az Előfizetői szerződés megszűnése esetén valamennyi ügyfélszolgálatán köteles lehetővé tenni az Előfizető számára a Szolgáltató tulajdonát képező eszköz visszaszolgáltatását, valamint az Előfizető részére igazolást adni a visszaszolgáltatásról. (Eszr. 17. § (4))
Forrás: [link]
-
Hegyirabló
veterán
válasz
vwpolopg #113293 üzenetére
Olyan helyen laksz, mint én. Földszinti lakás. A mellékelt képen az én házam az egyes ház, a szolgáltató szektorsugárzója a hármas számú ház tetején van. Közöttünk van a kettes ház, ami árnyékolja a vételt, plusz még völgyben is vagyok a hármas házhoz képest (a karika a képen a rádióhullámok akarnak lenni). Tök jó lenne, ha a Vodának lenne vowifije, mert akkor nem kellene szenvednem itthon a folyton megszakadó, akadozó hanghívásokkal, hanem egyszerűen telefonálhatnék neten keresztül, amikor itthon vagyok.
-
Vangelis
félisten
válasz
vwpolopg #113213 üzenetére
Persze. Ha mi se vesszük észre. De látod csak az van, hogy nincs igazam ...
Tuti meg lehetne csinálni azonnal is. Mondjuk visszaveszi az órát 3 napon belül és törlődik minden. Gondolom én. Vagy lehet nem tudja ki vitte el az órát vagy tényleg be akartak húzni. De belexarok. Úgysem hagyom az igazamat. Max itt megpróbálok nem irkálni.
Meg persze a sorban állások stb idő energia ideg. Mert először azt se tudtuk, hogy hol lett megvevéve...
Aztán a számlán amit letöltöttem láttam, hogy ki rögzítette
Mindegy. Telekom azt mondta ilyen figyelmetlenség nem fordulhat elő náluk. A rendszer nem engedi véletlenül.
Olyan sok xaron kell átvinni egy hiteles vásárlást. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
vwpolopg #104342 üzenetére
Levásárolni szerintem a teljes árat vásárolhatod le.
Ha visszakéred a pénzt, akkor a jogszabály szerint a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, tehát a kifizetett pénzt visszakapod, a kupont is elvileg, de az mára már érvénytelen, (így mondhatjuk, hogy azt nem kapod vissza.) -
válasz
vwpolopg #104205 üzenetére
Szia,
Üzletben a legegyszerűbb szerintem.
Beniii06: Szia, 2500 Ft már egy évet ad (2400 Ft-ig 180 nap, felette 366 nap, de 100 Ft-os a legkisebb emelés), viszont változó, hogy a különböző feltöltési lehetőségek közül melyiknél lehet akár 100 Ft-jával meghatározni az összeget, vagy csak konkrét 3000 vagy 3500 Ft van.
Ha van Telekom fiók és hozzá lett rendelve adott Domino SIM, akkor azon belül ha a feltöltésre nyomsz, akkor lesz 2500 Ft-os 366 napos lehetőség is: [kép] -
thomas77
senior tag
válasz
vwpolopg #98182 üzenetére
Én a múltkor nagyon ráfaragtam az ingyenes időszakkal az előfizetésées kártyámmal. Ha jól emlékszem olyan 50 perccel éjfél előtt kikapcsoltam az adatforgalmat, mégis több 100 MB-ot levontak az egyenlegemből, mondván, hogy előbb van a zárás ideje.
Reklamáltam és kaptam is valamiféle jóváírást. Azóta nem kísértem az ördögöt. -
btudos
nagyúr
válasz
vwpolopg #96876 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ezek már az akciós árak (szerk.: kizártnak tartom, hogy azok legyenek, mindig volt ha nem is nagy, de látható mértékű árcsökkentés a futáshoz kapcsolódó termékekre), inkább azt tartom valószínűnek, hogy az akció ezekre fog majd vonatkozni, nem véletlenül nem került még ki a főoldalra.
-
thomas77
senior tag
válasz
vwpolopg #95464 üzenetére
Ahogy kali is mondta, csak szolgáltatás kell hozzá (tehát egy olyan sim, amin ez aktiválva van). Egyelőre csak előfizetéssel megy. Dominoval nem. És a telemátrix-szal sem megy együtt. Tehát ha valami okos flottás csomagod van, akkor jó eséllyel úgy se megy.
Ha egyszerű mezei lakossági előfizetésed van, akkor 1 perc alatt bekapcsolja a telefonos ügyfélszolgálat.
Onnan látod, ha működik, hogy nem vált vissza 3G-re vagy 2G-re hívás közben a telefonod, hanem marad 4G-n. -
-
tsteve
senior tag
válasz
vwpolopg #88552 üzenetére
előfizus vagy tehát nem kell aktiválni a roaming-ot, alapban aktív az esetedben.... próbálj egy kézi szolgáltató választást, hátha egy másik szolgáltató esetén működik a hanghívás is... végső esetben az ügyfélszolgálat tud segiteni: +36 1 447 4444 külföldről (kérj kölcsön egy működő telefont valakitől, vagy próbáld voip-n keresztül hívni ezt a számot)
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
vwpolopg #80762 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor mit javasolnátok? A gyermek kórházban, már megvettem valami Turbo 3 GB bővítőt neki, de másfél nap alatt elfogyott a fele. Mivel jönnék ki olcsóbban vagy milyen más alternatívák vannak? Youtube, böngészés lenne a lényeg. Ez sztem holnap estére elfogy neki.
Fun S atk-ja van, ha ez lényeges. -
313313
addikt
válasz
vwpolopg #78542 üzenetére
3 napos csere van csak, kérdés Pixel hibánál mikortól...
Netes vásárlás, ha nem tetszik 14 napon belül elállsz, 15-30 napon belül törlik és veheted az újat (ha van, ha előfizura vetted, 2-3. törlés után már mobilelőleget fognak kérni.)
Ezt szervizeltetni tudod, ha annyi és olyan számú pixel hiba van, ami a gyártónál hiba.
Használod így, megvárod a 3 hónapot, beadod szervizbe, pixelhiba, (fagyások/újraindulások, gyorsan merül) hibára hivatkozva és kapsz egy újat.
Vagy használod tovább így... -
-
Keem1
veterán
válasz
vwpolopg #78540 üzenetére
Csak saját tapasztalat nélkül tudok hozzászólni, ezért off.
Nem tudom, milyen gyártó készüléke, de régebben volt erre egy egységes pixelhiba policy (x db pixelhiba = csere). A nagyobb gyártók esetén meg szerintem simán kijelzőcsere a dolog.
Ha beírod, hogy melyik gyártó, lehet lesz itt valaki, akinek van tapasztalata benne. Esetleg megkérdezheted a dedikált márkaszervizet is (pl. Samsung esetén a Telemax). -
törölt tag
válasz
vwpolopg #78172 üzenetére
Netplusz adat promóció igénybe vehető minden új NetPlusz megrendeléshez, kivéve azoknál, akiknek az utolsó 3 hónapban (92 napban) aktív volt az aktiválttal megegyező típusú adatdíjcsomag. A NetPlusz csomagok között váltók esetében viszont a promóció érvényesül. Tehát ha átváltod XL-re akkor meg kell kapnod a 12GB.
-
4Grider
félisten
válasz
vwpolopg #68707 üzenetére
Ezekre kell jótállást vállalni ma Magyarországon:
1. Háztartási készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen hűtőszekrény, fagyasztó, kombinált hűtőszekrény, villanytűzhely, mosógép, centrifuga, szárítógép és ezek bármely kombinációja, mosogatógép, vasaló, vízmelegítő, fűtő-, légkondicionáló- és egyéb légállapot-szabályozó berendezés, porszívó, gőzzel működő tisztítógép, szőnyegtisztító-gép, padlósúroló- és fényesítőgép, varrógép, kötőgép, villanybojler, szivattyú;
2. villamos energiával működtetett konyhai kisgépek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen mikrohullámú sütő, kenyérsütő, kenyérpirító, kávéfőző, kávéfőzőgép, vízforraló, konyhai robotgép, grillsütő, olajsütő, ostyasütő, fánksütő, gofrisütő, szendvicssütő, elektromos palacsintasütő, elektromos pizzasütő, elektromos rotyogtatófazék, elektromos serpenyő, elektromos popcorn készítő, elektromos kontaktgrill, forgónyárs, mini tűzhely, rizsfőző készülék, tésztafőző, tojásfőző, ételpároló, légkeveréses főzőedény, gyümölcsaszaló;
3. gázkészülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen tűzhely, konvektor, gázkazán, gázbojler, gázgrill, gázzsámoly, gázsütő, gázperzselő, gázlámpa;
4. motoros kerti gépek és nem motoros kertészeti eszközök 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen kapálógép, fűnyíró, fűkasza, tologatós fűnyíró;
5. motoros kézi szerszámok 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen láncfűrész, fúrógép, ütvefúrógép, sarokköszörű, körfűrész, gyalu;
6. legalább egyéves kihordási idejű gyógyászati segédeszközök és készülékek, valamint napszemüvegek 10 000 Ft eladási ár felett;
7. egészségmegőrző termékek és eszközök 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen elektromos masszírozó, mágneses termék, fényterápiás eszköz;
8. közlekedési eszközök 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen kerékpár, elektromos kerékpár, elektromos roller, quad, motorkerékpár, segédmotoros kerékpár, személygépkocsi, lakóautó, lakókocsi, utánfutós lakókocsi, utánfutó;
9. motoros vízi járművek 10 000 Ft eladási ár felett;
10. gyermekgondozási cikkek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen pelenkázó-, illetve mosdató-állvány, babakocsi, magas- és asztalra szerelhető etetőszék, biztonsági gyermekülés;
11. gyermekmegfigyelő berendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen légzésfigyelő, szívhangfigyelő, bébiőrző;
12. gyermekhinták, csúszdák és hasonló tevékenységet igénylő gyermekjátékok bel- és kültéri, otthoni használatra 10 000 Ft eladási ár felett;
13. világítástechnikai termékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen lámpatest, fényforrás;
14. biztonsági riasztó- és jelzőberendezések 10 000 Ft eladási ár felett;
15. elektronikus hírközlő végberendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen telefon, mobiltelefon, telefax-készülék, több funkciós készülék;
16. híradástechnikai készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen üzenetrögzítő, kihangosító készülék; műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televízió, projektor, videomagnó, rádió, autórádió, rádiós ébresztőóra, műholdas helymeghatározó, lemezjátszó, szalagos és kazettás magnó, CD-felvevő és lejátszó, DVD-felvevő és lejátszó, játékkonzol, Blu-ray lejátszó és -író, asztali médialejátszó, egyéni hangrendszer, keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal, mikrofon és fülhallgató, head-set;
17. információtechnikai készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen asztali számítógép, laptop, note-book, tablet, PDA, monitor, nyomtató, szkenner, fényképezőgép, film- és hangfelvevő kamera, videokamera és camcorder, diktafon, fotónyomtató, film- és diaszkenner, MP3 és MP4 lejátszó, hordozható médialejátszó, pendrive, memóriakártya, akkumulátor-töltő, számológép, zsebszámológép;
18. irodatechnikai berendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen iratmegsemmisítő, fénymásoló, laminálógép;
19. írásvetítők és filmtechnikai berendezések 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen film- és írásvetítő, filmnagyító, filmelőhívó- és filmfeldolgozó készülék;
20. optikai eszközök 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen távcső, látcső, mikroszkóp, teleszkóp;
21. hangszerek 10 000 Ft eladási ár felett;
22. órák és ékszerek 10 000 Ft eladási ár felett;
23. bel- és kültéri bútorok, fekvőmatracok 10 000 Ft eladási ár felett;
24. mérőműszerek, generátorok, tápegységek 10 000 Ft eladási ár felett;
25. lőfegyverek 10 000 Ft eladási ár felett;
26. sporteszközök, vadászathoz és horgászathoz kapcsolódó eszközök 10 000 Ft eladási ár felett;
27. villamos energiával működtetett szépségápolási eszközök 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen hajszárító, hajformázó, testszőrnyíró gép, epillátor, villanyborotva;
28. nemes és félnemes szőrmésbőrből készült szőrmeruházati termékek 50 000 Ft eladási ár felett;
29. az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei 10 000 Ft eladási ár felett. -
vwpolopg
őstag
-
törölt tag
válasz
vwpolopg #68519 üzenetére
Januártól már szigorodnak a vásárlási feltételek:
Az előfizetői adatok valódiságának ellenőrzése valamint a fizetőképesség vizsgálat körében a
Szolgáltató által bekérhető adatok, igazolások felsorolása kiegészül a következőkkel: egyéni igénylő
esetében második fényképes személyazonosításra alkalmas igazolvány, adókártya, közüzemi számla,
munkáltatói igazolás, üzleti igénylő esetében bankszámla kivonat, NAV igazolás. -
válasz
vwpolopg #68519 üzenetére
Meg nem csak az ilyenek vásárolnak szolgáltatói részletre szerintem. Ott vagyok pl én. A (relatíve drága) díjcsomagomat úgysem mondom fel (céges, szükséges), ez 2 év múlva is kelleni fog. Ha tehát emellé veszek készüléket, úgy, hogy 30%-kal olcsóbb, mint üzletben, ráadásul részletre fizethetem ki, akkor miért ne?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest