- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
válasz
D@reeo #74176 üzenetére
Örülök én ennek a kedvezménynek nem arról van szó, csak gondoltam ha átváltanám NextS ATK-ra és nekem is 3990Ft. lenne a havidíjam, ahogy itt a fórumon is írták páran, azzal a Telekom is és én is jól járnánk. Többet fizetnék nekik havonta, de nekem is olcsóbb lenne annyival, hogy megérné váltani (jelenlegi árán inkább maradok MoveXS-ben).
Közben hívtam a 1430-at, de nem akarják 3990-ért adni a Next-et, legfeljebb 4490-ért. Mivel nálam 4000Ft. a lélektani határ, ezért marad minden úgy ahogy eddig. Csak hát jó lett volna ha összejön.
-
válasz
D@reeo #49320 üzenetére
a panel sem feltétlenül problémás, nekem a lakásban a 3g maximum térerőn, az lte pedig egy pöttyel kevesebb, illetve a legeldugottabb sarokban kettővel, de még akkor is tökéletes.
más gond lesz nálad, mert a mobilos nézetnek adott lelassított sebesség mellett is jobbnak kellene lennie, és a válaszidő a lassítás miatt sem nő meg annyira. -
válasz
D@reeo #49313 üzenetére
szia,
mobilos nézetben még elmegy a lekorlátozott 32/32 kilobit/sec, de teljes nézetben már elég nyűgös, legalábbis a gyorshoz képest - de közel sem 10 perc.
3g esetén soványabb a mérésed, mint a lekorlátozott alatt illene lenni, és edge alatt is csak a feltöltés jó, a letöltés elég satnya, a válaszidőről nem is beszélve, szóval más is lehet ott a háttérben. -
válasz
D@reeo #47122 üzenetére
Én mostmár be tudok lépni a Telekom alkalmazásban is, számlámat is meg tudom nézni, viszont a Távszámlától nem kaptam e-mailt. Amikor oda belépek, látom az augusztusi számlát mint tételt, de a teljes számlát pdf-ként nem lehet megtekinteni. Valaki járt még így, aki Távszámlát használ?
-
törölt tag
válasz
D@reeo #44443 üzenetére
A számhordozhatóság árnyoldala... igazából nem is a hordozónak, hanem az őt hívónak szívás.
Szerk: azért én úgy tapasztaltam, hogy ez a számhordozásos móka, nem annyira elterjedt idehaza, az adminisztratív macera, meg a váltás díja miatt. Arról nem is beszélve, hogy ha feltöltőkártyás ügyfélről van szó, akkor le kell beszélnie az egyenlegét, különben elvész.
-
dptrsk
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged