- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pttypang
veterán
ez 1/4 kb minden gyártónak van ilyesmi készlete, jofogas/marketplace/vinted tele van ilyesmikkel, igaz azok kínaiak.. de láttam már aldi-st is
Igen, azok dragabban mennek, de akkor berendelem ugyanebbol a yatot parezerrel dragabban. Koszi, legalabb a masik negyedes szettemhez jo kiegeszito.
-
dellfanboy
őstag
-
Pttypang
veterán
miért egyáltalán volt 3/8as? én csak kicsit láttam az meg 1/4
Lehet, hogy negyed colos volt, igazabol semmilyen egyeb info nem volt, csak hogy hany darabos a keszlet.

-
dellfanboy
őstag
-
Tangerine
senior tag
-
6030D
addikt
Nem írták el?
Amennyibe ezek kerülnek, Parksideból akkor 16ezerért teljesen rendben lenne az ára akksi nélkül.7000 Ft volt múlt héten, katalógusban is benne van. Morzsaporzsívónak amúgy jó cucc, csak hangos, de használjuk már 3 éve.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nem írták el?
Amennyibe ezek kerülnek, Parksideból akkor 16ezerért teljesen rendben lenne az ára akksi nélkül. -
Thunderzolee
veterán
PARKSIDE KÉZI AKKUMULÁTOROS PORSZÍVÓ - PHSSA 20-Li D2 - ár 168 280 Ft
Nem írták el?
Amennyibe ezek kerülnek, Parksideból akkor 16ezerért teljesen rendben lenne az ára akksi nélkül. -
hockeyapu
senior tag
Ma hozta a futár a csere metszőollót. Ez már jól működik. 30 mp után csak alvó módba megy. A másik 20 mp-nél teljesen kikapcsol. Most van 2 gépem, nem kellett visszaküldeni, már a címkét sem kellett leszedni a rosszról. Megpróbálom a rosszat megcsinálni, ha tudom. Érzésem szerint egy rossz kondi lehet benne.
Én lehet kinyírtam a kicsit !
Túlerőltettem, ha lehet olyat csinálni vele (megpróbálom kicseréltetni ) . -
Pttypang
veterán
Sziasztok, az arany szinu 3/8 colos keszletet latta valaki a polcokon egyaltalan?
4 boltbol egyikben se volt a cimkeje se kint egy nappal az akcio indulasa utan -
Tangerine
senior tag
Ma hozta a futár a csere metszőollót. Ez már jól működik. 30 mp után csak alvó módba megy. A másik 20 mp-nél teljesen kikapcsol. Most van 2 gépem, nem kellett visszaküldeni, már a címkét sem kellett leszedni a rosszról. Megpróbálom a rosszat megcsinálni, ha tudom. Érzésem szerint egy rossz kondi lehet benne.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Döntöttem, a jobbat veszem, de kiderült, hogy ebből is kétfajta van:
Ez a mostani:

Ez pedig a régebben kapható változat:

Nekem ez az utóbbi szimpatikus, persze ez most nincs, csak a Parkszájd Dzsaváknál, 40-50.000-ért...
Viszont találtam az aukron 32000-ért szállítással, úgyhogy megrendeltem azt.
Igen, ránézésre tényleg tetszetősebb, bár ez ugye semmit sem jelent. De ha lehetne választani, én is azt választanám.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Van egy Bosch 2kW-os madzagosom (benzineset én nem akarok), az egész erős, csak nem hordozható.
1. Ha az erősebb akkusat veszem, akkor a Bosch-t eladom és egyetlen láncfűrész lesz, ami ugyan nem annyira erős, de mindenhova vihető
2. Ha a gyengébbet veszem, akkor meg 2 eszközben áll a pénz, azt nem szeretem, ennyire nem is használom kiDöntöttem, a jobbat veszem, de kiderült, hogy ebből is kétfajta van:
Ez a mostani:

Ez pedig a régebben kapható változat:

Nekem ez az utóbbi szimpatikus, persze ez most nincs, csak a Parkszájd Dzsaváknál, 40-50.000-ért...
Viszont találtam az aukron 32000-ért szállítással, úgyhogy megrendeltem azt.
-
Thunderzolee
veterán
Végtelen mennyiségű szemét fér bele, akkora a porzsák.
Pl épitkezési törmeléket ha szívok fel vele, már kábé akkor szoktuk csak kiüríteni, mikor már olyan nehéz a gép a sok felszivott cucctól, h alig lehet vonszolni, elfelejtem, h üríteni kellene, aztán porzsákcsere után meg meglepődök, h milyen könnyű vele dolgozni.
-
doddencs
senior tag
A 30 literes tartályos verziót vedd inkább.
A 30 literest tulzasnak erzem, igazabol erzesre nekem meg a kisebb 12 literes is eleg lehetne (csak fene tudja, mikor lesz megint).
A nagyobb szivoeron felul mit ad akar a 25, akar a 30 literes? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
sziasztok! csutortokrol kaphato lesz a PWD 20 C3 szaraz/nedves porszivo, hasznal valaki ilyet? elso sorban jarolapos terasz, beton kertifahaz porszivozasara lenne hasznalva. de garazsban esos nap utan a kocsi utani vizet is felszivnam vele.
megfelelo erre a felhasznalasra ez a gep? vagy erdemes lehet a PWD 25 C4 modellre varni? mondjuk kerdes, az mikor es vajon mennyiert lesz.Szia!
Sógornőmnek van ilyen, a víz kivételével nagyjából hasonló felhasználásra. Kerti tárolót, teraszt, műfű szőnyeget, stb.-t porszívóz vele, teljesen megfelel rá. Nekem a 30L-es nagyobb változat van, de mondjuk vizet én sem szívok vele.
-
Thunderzolee
veterán
sziasztok! csutortokrol kaphato lesz a PWD 20 C3 szaraz/nedves porszivo, hasznal valaki ilyet? elso sorban jarolapos terasz, beton kertifahaz porszivozasara lenne hasznalva. de garazsban esos nap utan a kocsi utani vizet is felszivnam vele.
megfelelo erre a felhasznalasra ez a gep? vagy erdemes lehet a PWD 25 C4 modellre varni? mondjuk kerdes, az mikor es vajon mennyiert lesz.A 30 literes tartályos verziót vedd inkább.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
megfelelo erre a felhasznalasra ez a gep? vagy erdemes lehet a PWD 25 C4 modellre varni? mondjuk kerdes, az mikor es vajon mennyiert lesz.Igen, évek óta. Nekem megfelel, csak az zavar, hogy nagyon hangos.
-
zeon.hu
nagyúr
Fa fúrószárak (a múltkori fémhez valók egész jók!), lyukfúró, meg egy Parkside papucs
-
doddencs
senior tag
megfelelo erre a felhasznalasra ez a gep? vagy erdemes lehet a PWD 25 C4 modellre varni? mondjuk kerdes, az mikor es vajon mennyiert lesz. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
Sajnos passz, azokkal nincs tapasztalatom. Néha azért szoktam vágni vastagabb akác rönköket, szóval nekem ezek az akkus cuccok ebből nem opciók. Egy McCulloch benzinesem van már sok éve.
Van egy Bosch 2kW-os madzagosom (benzineset én nem akarok), az egész erős, csak nem hordozható.
1. Ha az erősebb akkusat veszem, akkor a Bosch-t eladom és egyetlen láncfűrész lesz, ami ugyan nem annyira erős, de mindenhova vihető
2. Ha a gyengébbet veszem, akkor meg 2 eszközben áll a pénz, azt nem szeretem, ennyire nem is használom ki -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Jön a sok lomb szívó/fúvó cucc, mindenféle színben és méretben.
De van végre láncfűrész, csak azt nem tudom, hogy a simát vegyem vagy a jobbat.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Mondjuk a dupla akkus performance lombfújón már régen agyalok, de valahogy nem érzem most sem a nagy elhatározást, szóval még meglátom.
-
draco31
veterán
Meg mindenféle más cuccok, hirtelen a bőség zavara.
De úgy igazán semmi nem fogott meg most első nézésre. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
hockeyapu
senior tag
..hátha kicsit "vigasztal", én Budapesten a Váci útiba (Újpest-Városkapu) már 6:31 kor nem kaptam!
6-kor nyitott a bolt.. (Arnis fúró.. ütve fúróból meg sarokcsiszolóból volt egy rakással.. )
Későn szántam el magam rá, hogy vegyek belőle. Az elődje van itthon, és szökő évente használom csak.. szóval a józan ész vissza fogott.. aztán látom, hogy milyen fasza kis koffer, meg hogy jóval kompaktabb mint ami nekem van, ááá legyen! max eladom a "régit"..
E helyett vettem egy "flexet", mert abból még csak a zöld van, amit anno azért vettem, mert asszem 17 e volt 4Ah-s akksival, ami meg jól jött az ütve csavarozómhoz, amihez nem volt. De a flexet még sose használtam.. nem is tudom ezt most minek vettem meg
Boltkór..
csak kellett egy performance.. meg ha mar swarcit nem kaptam
Lehet eladom nyomott áron a zöldet.
fúróval ugyan így vagyok
abból is megvettem anno akcióban a zöldet, kettőt, hogy az ex após kap majd ajcsiba.. de közben inkább mást "kért", aztán meg elváltunk.. én meg vettem egy 'performancot
kicsit már már kezd beteges lenni
Nem vigasztal, mert ilyen régen volt, hogy nyitás után azonnal elfogyott ! Mennnyenek a ku'va annyukba !
Reggel 6-kor gondoltam elugrom venni, tököltem !
Lehet visszaviszek mindent, mert megsértődtem !
A bosszantó a koffer, szóval ilyet is lehet, mert azok a széria kofferek egy forintot nem érnek ! Asszem bepróbálom az alis makitát, nem lehet annyivsl rosszabb !
-
hzsolee
őstag
Komolyan mondom...betegek vagytok
-
draco31
veterán
Nekem is lett kettő 20v-os lámpa. Nem tudtam dönteni melyik lenne a jobb, szóval akit megbíztam, vett mind a kettőből.

-
vlevi
nagyúr
Én is bevásároltam tegnap.
Az öngyújtónál gondolkodtam, hogy nem lenne-e érdemesebb a performance változatot megvenni (fekete
), de végül maradtam a ződnél.
-
Laci4
senior tag
..hátha kicsit "vigasztal", én Budapesten a Váci útiba (Újpest-Városkapu) már 6:31 kor nem kaptam!
6-kor nyitott a bolt.. (Arnis fúró.. ütve fúróból meg sarokcsiszolóból volt egy rakással.. )
Későn szántam el magam rá, hogy vegyek belőle. Az elődje van itthon, és szökő évente használom csak.. szóval a józan ész vissza fogott.. aztán látom, hogy milyen fasza kis koffer, meg hogy jóval kompaktabb mint ami nekem van, ááá legyen! max eladom a "régit"..
E helyett vettem egy "flexet", mert abból még csak a zöld van, amit anno azért vettem, mert asszem 17 e volt 4Ah-s akksival, ami meg jól jött az ütve csavarozómhoz, amihez nem volt. De a flexet még sose használtam.. nem is tudom ezt most minek vettem meg
Boltkór..
csak kellett egy performance.. meg ha mar swarcit nem kaptam
Lehet eladom nyomott áron a zöldet.
fúróval ugyan így vagyok
abból is megvettem anno akcióban a zöldet, kettőt, hogy az ex após kap majd ajcsiba.. de közben inkább mást "kért", aztán meg elváltunk.. én meg vettem egy 'performancot
kicsit már már kezd beteges lenni
-
hockeyapu
senior tag
Köszi ! Akkor holnap veszek, ha még lessz !
Schwarziról meg lemaradtam ! Délben már nem volt ! Reggel kellett volna menni, de Asszony lebeszélt, ne rohngássazk külön, miatta nem mentem, de természetesen le lettem baxva, hogy nem vettem a Gyereknek !
-
Nagya21
addikt
-
Thunderzolee
veterán
-
chaosmonger
tag
Még pár hete vettem meg a PDFW 120 B3 kis köszörűt, de csak a hétvégén volt időm összerakni, kipróbálni.
Az a helyzet, hogy működik a készülék, de sajnos szerintem konstrukcuós hibás az egész. Az a baj, hogy a köszörűkorong átmérője pont akkora mint a készülék házáé. Így hosszabb pengéket, pl. konyhakés, olló nem nagyon lehet vele élezni, mert felfekszenek a házra, így nem lehet párhuzamosan tartani a pengét a korong felületével és a széle belenyal az élbe. A másik oldaql élezéséről, amikor a nyél lenne a ház irányában meg álmodni se lehet, legfeljebb forgásiránnyal megegyezően.
Bosszantó tervezési hiba, ha egy fél centivel kijjebb állna a korong éle, már használható lenne. -
hockeyapu
senior tag
A fúró véső, akkus ami most van, arről van tapasztalat ? Ha igaz 3 joullal üt !
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
~37500 HUF lett a vége. Mint a "rendes" hűtőszekrény, azt is néha oldalba kell rúgni.
-
Nagya21
addikt
Egy ilyet én is bezsákoltam ma reggel. Néztem már hónapok óta, mondjuk nem volt sürgős, meg nyáron nem is volt jó áron, mert gondolom vitték mint a cukrot, így most sikerült lecsapni rá akciósan.
Hali!
Most mennyiért sikerült??
Voltunk vele jávorkúton, használtuk, és az jött le, hogy zaj szempontjából nagyon nem mindegy milyen felületen áll a gép.
Egyébként korrekten működött.
Üdv Nagya -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Egy ilyet én is bezsákoltam ma reggel. Néztem már hónapok óta, mondjuk nem volt sürgős, meg nyáron nem is volt jó áron, mert gondolom vitték mint a cukrot, így most sikerült lecsapni rá akciósan.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ők tudják... Én ebből a szériából biztosan nem fogok venni semmit, engem személy szerint nagyon irritál.
-
zoli03
őstag
Igen, első pillantásra ezen szörnyülködtem én is, aztán leesett - legalábbis remélem -, hogy ez csak az évforduló miatt lehet, amolyan ünnepi kiadások, aztán majd visszaáll minden az eredeti állapotra.
Szerintem becsülendő, hogy bevállalnak ilyen extra dolgokat. Ha valakinek nem tetszik, megveszi később normál verzióban. Itt legalább módosítottak a termékek kinézeten is, nem csak a médiában hirdetik a 30. évfordulót.
-
hockeyapu
senior tag
Az jó ! Én a hétvégén is nyüsztettem, jól bírja , peched volt !
Az a kofferes akkus fúró... igaz van, de veszek a gyereknek ! Ha mégsem kell neiki a fúró, jó lessz Nekem, az aktatáskával meg villoghat a katedrán, amikor előadást tart !
Majd mondják a diákok, micsoda menő csávó, a Schwarzi írta neki alá a táskáját !
-
Tangerine
senior tag
-
hzsolee
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hzsolee
őstag
-
OPiiPO
veterán
-
hzsolee
őstag
Látom itt már gondoltak arra, hogy ne lazuljon le a lánc, és automatikusan olajoz...nice☺️
-
hzsolee
őstag
-
Thunderzolee
veterán
Mit láttam a minap:
Ezek szerint csak kiadnak ebből is Performanceot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
OPiiPO
veterán
-
Thunderzolee
veterán
Azt hittem ez csak egy ujabb mém, erre most nézem a katalógust, és tényleg lesz Parkside fánk, meg energiaital.
-
hockeyapu
senior tag
Nekem csak alszik, kicsit hosszan nyomvatartani és visszakapcsol .

Ja, lessz minden ! Pont ilyen papucsra vágytam !
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
Igen, első pillantásra ezen szörnyülködtem én is, aztán leesett - legalábbis remélem -, hogy ez csak az évforduló miatt lehet, amolyan ünnepi kiadások, aztán majd visszaáll minden az eredeti állapotra.
Azt láttam, hogy évfordulós...de akkor is "fuxos"
A kitaposott papucs kimaradt...az a házi papucs nem illik a kollekcióba
-
Nagya21
addikt
Nah gyerekek lesz minden mint a bucsuba......
kaja, pia, papucs, habzsidőzsi.....
lehet válogatni.....
Mondjuk a 60Nm fúrom az van, de az a koffer amivel most adják, na az nagyon fájintos......
Üdv Nagya -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
hzsolee
őstag
Ezek az aranyozott cuccok igazán gusztustalanok... Bár lehet Lákátosék kettesével fogják vinni, kőoroszlánt rögzíteni pont sukár ilyennel, nehogy Ronádócska elvigye
-
draco31
veterán
Talán egy 20v-os lámpa amin elgondolkoztam
-
Tangerine
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
A szomszédtól kérem kölcsön a láncfűrészt, bajlódjon ő az élezéssel !
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Mást is vettem.
https://allegro.hu/ajanlat/40-cm-es-funyiro-kes-parkside-prma-40-li-d2-prma40-lid2-18227070957
https://allegro.hu/ajanlat/40cm-es-lanc-parkside-fureszhez-lancfureszhez-pksa-40-li-b2-40-li-a1-40-li-a2-18188147268
https://allegro.hu/ajanlat/lanc-20-cm-1-1-mm-3-8-33-parkside-pahe-20-li-e5-lancfureszhez-18168618748
Köszi, végülis postával annyi majdnem mintha a bolti

-
lufi7
aktív tag
Mást is vettem.
https://allegro.hu/ajanlat/40-cm-es-funyiro-kes-parkside-prma-40-li-d2-prma40-lid2-18227070957
https://allegro.hu/ajanlat/40cm-es-lanc-parkside-fureszhez-lancfureszhez-pksa-40-li-b2-40-li-a1-40-li-a2-18188147268
https://allegro.hu/ajanlat/lanc-20-cm-1-1-mm-3-8-33-parkside-pahe-20-li-e5-lancfureszhez-18168618748
-
lufi7
aktív tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
lufi7
aktív tag
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Én az elsőt használom évek óta és kapott rendesen. Vettem hozzá reszelőt, csak nincs hozzá mindig kedvem.
"Emész a joskapistaerzsikejolánka árusító helyre"
Ilyen helyen 20+ éve voltam utoljára, környéken szerintem nincs is. -
karky
csendes tag
-
karky
csendes tag
Igen, a magassági ágvágóhoz, meg ehhez a kis kézi láncfűrészhez ez a típusú lánc való: (8"-os)

Én pakolgattam így sorba színek szerint, mert csak ömlesztve voltak odatéve. Valószínűleg kicsit se néztek hxlyének közben a személyzet arra járó tagjai, mi?

Én is meglepődtem, h milyen sokféle van, ahogy újabb, és újabb árnyalatú színekkel találkoztam a válogatás közben. Mondom a végén ki se fér a polcra.
A kétakksis fűrészhez is volt lánc, de amúgy aztán az összes többi már nagyobb, benzines, ill. konnektoros fűrészekhez való lánc volt.Nem tudom amúgy mennyi egy ilyen lánc máshol, ezekben a dobozokban kettesével árulták, és 5ezer volt egy doboz.
Hát legalább ez is le van tudva, több tartalék már nem fog kelleni.Én is az előbb a két akksishoz kerestem láncot, de nem találtam.
Most látom a képeden, hogy a világoszöld volt az...
Na mindegy az egy akksishoz vettem.
Szerintem kell lánc. Még nem ment tönkre egyik gép sem, és ennyi pénzért egyszerűbb berakni az új láncot. Hamár nem motoros, legalább legyen éles a lánc és így vigyázni sem kell rá annyira. O-laj
Megvettem a kis zöld lombfúvót, kipróbáltam a 12Ah-ssal. Amúgy 16A áramfelvételt ír a leírásban.
Kicsi, halk, de amúúúgy. Nem is rossz. Kis helyre fúj, a sarat földet azért nem viszi, de amire nekem kell, pont jó. De megveszem a feketét is. -
tboy93
nagyúr
-
Thunderzolee
veterán
Hát én ilyen műszaki analfabéta vagyok ebből a szempontból. A Stihl szaküzletben meg nem volt ilyen kis lánc. Sőt vigyorgott az eladó, h Parkside géphez minek veszek pót láncot, hát elöbb romlik el a gép, mint a lánc elkopna.
-
Nagya21
addikt
Igen, a magassági ágvágóhoz, meg ehhez a kis kézi láncfűrészhez ez a típusú lánc való: (8"-os)

Én pakolgattam így sorba színek szerint, mert csak ömlesztve voltak odatéve. Valószínűleg kicsit se néztek hxlyének közben a személyzet arra járó tagjai, mi?

Én is meglepődtem, h milyen sokféle van, ahogy újabb, és újabb árnyalatú színekkel találkoztam a válogatás közben. Mondom a végén ki se fér a polcra.
A kétakksis fűrészhez is volt lánc, de amúgy aztán az összes többi már nagyobb, benzines, ill. konnektoros fűrészekhez való lánc volt.Nem tudom amúgy mennyi egy ilyen lánc máshol, ezekben a dobozokban kettesével árulták, és 5ezer volt egy doboz.
Hát legalább ez is le van tudva, több tartalék már nem fog kelleni.Emész a joskapistaerzsikejolánka árusító helyre (álá román árus minden faluba van 1 )
Viszed a donorláncot, és öccáé kapsz másikat, én ezeöccáé vettem 2 láncot, +lapot.....
Üdv Nagya -
Thunderzolee
veterán

Hát legalább ez is le van tudva, több tartalék már nem fog kelleni. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
Vajon ehhez is van?

-
Thunderzolee
veterán
Vettetek pót láncot?
Volt pár fajta..
-
hzsolee
őstag
-
hockeyapu
senior tag
Már hiányérzetem van, rég vettem valamit.

Női csípőalsó ?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Még mindig semmi értelmes PS nincs az újságban.
És az baj?

Iskolakezdés van, ilyenkor nem is költenek annyit PS-ra az emberek (szerintem). -
zeon.hu
nagyúr
Pont emiatt csak most bontottam ki a múltkor vásárolt csőfogó készletet
-
draco31
veterán
Hát nem vitték túlzásba.
Most ami van benzines kis fűrész, azon gondolkoztam jó ideig, de most meg hogy van, nem érzem a késztetést, hogy mégis kellene. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Tangerine
senior tag
A zöld szerintem percek után kapcsol ki. A 20mp viszont nagyon kevés. Mire arrébb dobom amit összevágtam, és megfogom a következő ágat, már ki is kapcsolt.

-
Tangerine
senior tag
Igen, ez ilyen.
Engem is bosszant, de ez van.
Gondolom akksi idő takarékosság miatt ilyen, bár én jobban örülnék neki, ha pl applikációval lehetne állítani, azt akinek nem számít az akku idő, az átállíthatná hosszabb időre is.Ja, én is próbáltam, de az app nem is látja a gépet. Az elektronikáját kéne megbuherálni. Lehet, hogy egy SMD kondit, vagy ellenállatot kéne csak nagyobbra cserélni. Még meg is tudnám csinálni, csak tudni kéne, hogy melyiket.
-
Tangerine
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
-
draco31
veterán
Igen, ez ilyen.
Gondolom akksi idő takarékosság miatt ilyen, bár én jobban örülnék neki, ha pl applikációval lehetne állítani, azt akinek nem számít az akku idő, az átállíthatná hosszabb időre is.Nem akku idő lesz az, hanem biztonsági cucc. Ne legyen az, hogy elfelejtődig, és véletlenül rá van nyomva, és levág valamit.
A zöld is kapcsol hamar, amennyire emlékszem, de elsőnek csipog egyet, akkor ha rányomok a ravaszra, akkor bekapcsolva marad. De időt még sosem néztem mennyi. -
Thunderzolee
veterán
Sziasztok!
Erről a kardfűrészről vannak tapasztalatok? Volt egy kanocos zöld, de kb 1 év után elfüstölt és visszaadták az árát. Most helyette kellene valami. Akkusbol einhelljeim vannak, de kb ilyen árban van abból is az akkus akku nélkül, és nem kefenélküli motorral.
Szóval érdekelne megérős e így töltővel és 4ah-s akksival.
Nekem is van, vezetékes is volt, de vettem már egy ilyet is, jól müködik, bár nem sokat használom.
A kis kézi láncfűrész ágvágó megy a legtöbbet.
Kábé mint a Mindentvivő Lola-T az autós quartettben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Thunderzolee
veterán
Igen, ez ilyen.
Gondolom akksi idő takarékosság miatt ilyen, bár én jobban örülnék neki, ha pl applikációval lehetne állítani, azt akinek nem számít az akku idő, az átállíthatná hosszabb időre is. -
ztibor
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
Vettem egy fekete metszőollót. Normális az, hogy 20 másodperc után kikapcsol, ha nem használom? Borzasztóan idegesítő.
-
sonar
addikt
Sziasztok!
Erről a kardfűrészről vannak tapasztalatok? Volt egy kanocos zöld, de kb 1 év után elfüstölt és visszaadták az árát. Most helyette kellene valami. Akkusbol einhelljeim vannak, de kb ilyen árban van abból is az akkus akku nélkül, és nem kefenélküli motorral.
Nekem is ilyenem van, 2xer volt már gariztatva.
Első alkalomnál kb 20 perc után megmekkent.
Majd rá két évre a tokmány adta meg magát. Mindig cserélték.
Nem sokat használom. -
vzsryl
nagyúr
Köszi a választ.
Amúgy mindenki másra esküszik, volt pár zöld parkside eszközöm, és mind tönkrement, volt ami 1 héten belül, volt ami 1 évet is kibirt, és csak hobbicélra volt használva, ezzel szemben az einhell cuccok 2-4 éve teszik a dolgukat
De ezzel a performance-al lehet tennék még egy próbát.Nekem is van einhellem. Engem az nem érdekel, hogy mi meddig bírja, mert ez random. Ami nem random, az a gépek által végzett munka minősége. Pl. fűrészeknél a vágás pontossága. Na, ebben egy fekete Parkside egész korrekt. Természetesen nem Festool szint, meg erőben egy Makita szint sincs meg, de tök szépen lehet velük dolgozni.
-
ztibor
senior tag
Köszi a választ.
Amúgy mindenki másra esküszik, volt pár zöld parkside eszközöm, és mind tönkrement, volt ami 1 héten belül, volt ami 1 évet is kibirt, és csak hobbicélra volt használva, ezzel szemben az einhell cuccok 2-4 éve teszik a dolgukat
De ezzel a performance-al lehet tennék még egy próbát. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Van ilyenem. Szerintem jól működik, és egy einhellnél csak jobb lehet.
-
ztibor
senior tag
Sziasztok!
-
draco31
veterán
Igen.

Nekem is ilyenem van, és bár fontolgatom, mondjuk úgy, nem zártam még ki a cseréjét egy 40V-os performance változatra, de ettől függetlenül ilyenekre simán használható a linkelt darab is. Kisebb leveleket is el lehet takarítani vele, akác, különféle bokrok, stb., por állagú havat is lefújtam vele a járdáról, de azért arra ne számíts, hogy elázott és összetapadt gesztenye meg dióleveleket ezzel fogod összefújni.
Igen, meg fűnyírás után, stb. Gyakorlatilag egy kényelmesebb seprű, én úgy használom kb.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Igen.

Nekem is ilyenem van, és bár fontolgatom, mondjuk úgy, nem zártam még ki a cseréjét egy 40V-os performance változatra, de ettől függetlenül ilyenekre simán használható a linkelt darab is. Kisebb leveleket is el lehet takarítani vele, akác, különféle bokrok, stb., por állagú havat is lefújtam vele a járdáról, de azért arra ne számíts, hogy elázott és összetapadt gesztenye meg dióleveleket ezzel fogod összefújni.
-
tboy93
nagyúr
-
Tangerine
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
Nagy pofája van mint itt néhányunknak !
A zöld is nagyony erős,de ebbe már olyan ágak is beférnek, amik a zöldbe nem . És nehezebb, Én ezért vettem a zöldből is, mert a lányok nyávogtak a családban hogy túl nagy és nehéz ! Hát a zöld sem sokkal könnyeb !
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Az 1 akkus láncfűrészről van tapasztalata valakinek? (most nincs, de ha lesz, érdekelne)
-
OPiiPO
veterán
-
Tangerine
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én még nem láttam, nem tudok róla.
Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet, és bedobom a csomagtartóba.szerk.:
Ja, hogy ez is PS akkus, akkor nekem az nem jó, számomra ennek nem sok értelme van... Azt hittem autó akkus, 12V-os. -
OPiiPO
veterán
-
hockeyapu
senior tag
-
Tangerine
senior tag
-
Nagya21
addikt
-
hzsolee
őstag
-
hockeyapu
senior tag
Láttam a nonfood kínálatban, hogy lessz bengáli tigris, meg afriakai viziló ! De nem látom , hány voltos akkuval ?
-
hockeyapu
senior tag
Kinek volt Lutra albuma annak idején?

Augusztus 24-től a Lidlben újra lesz.
Vajon mennyire lesz népszerű gyerekes családok körében?
Vagy az ilyesmi már idejétmúlt?

Ehhez hány voltos akku kell ?
-
Thunderzolee
veterán
Kinek volt Lutra albuma annak idején?

Augusztus 24-től a Lidlben újra lesz.
Vajon mennyire lesz népszerű gyerekes családok körében?
Vagy az ilyesmi már idejétmúlt?

-
hockeyapu
senior tag
Lessz egy csomó 'zűd' gép !
Az akkus levegős kompresszor volt már ? -
dellfanboy
őstag
És szerintem az augusztus még végig így fog eltelni, aztán szeptembertől lesz majd újra bővebb PS kínálat.
Amúgy most értünk haza a LIDL-ből, ha már Parkside, vettem két komfort metszőollót. Igazából van belőle most is itthon vagy 4 darab, de le volt akciózva 699 Ft-ra, annyiért nem tudtam otthagyni, még ha 3 évig a fiókban áll se.
le volt akciózva
hát igen ez biza veszélyes
én ma az aldiba tértem be és lettem gazdagabb mágneses tálkával meg egy mágneses sínnel. mindkettő 899ért. igaz workzone nem ps, de annyi baj legyen. ahogy látom jövő héten lesz ps mágneses sín 999ér.. már megérte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
És szerintem az augusztus még végig így fog eltelni, aztán szeptembertől lesz majd újra bővebb PS kínálat.
Amúgy most értünk haza a LIDL-ből, ha már Parkside, vettem két komfort metszőollót. Igazából van belőle most is itthon vagy 4 darab, de le volt akciózva 699 Ft-ra, annyiért nem tudtam otthagyni, még ha 3 évig a fiókban áll se.
-
Tangerine
senior tag
-
draco31
veterán
-
vzsryl
nagyúr
Most már van egy működő 20v-os akkus sövényíróm is. Szomszéd vette 3 hete, de azonnal le is égette a motorját, nekem adta. Nem itthon vette, így nem volt gari, kidobta a blokkot. Rendeltem bele aliról új motort, ma raktam össze. A kb nem létező szellőző nyílásokat kitörögettem, hadd kapjon levegőt a motor.
Szóval most már van ez, van egy Einhell benzines, és egy kicsi egykezes akkus, noname nyíróm, de sövény még mindig nincs a háznál.
Közeleg az éjfél, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami.
Remélhetőleg most lesz sövény is az újságban.
-
draco31
veterán
Most már van egy működő 20v-os akkus sövényíróm is. Szomszéd vette 3 hete, de azonnal le is égette a motorját, nekem adta. Nem itthon vette, így nem volt gari, kidobta a blokkot. Rendeltem bele aliról új motort, ma raktam össze. A kb nem létező szellőző nyílásokat kitörögettem, hadd kapjon levegőt a motor.
Szóval most már van ez, van egy Einhell benzines, és egy kicsi egykezes akkus, noname nyíróm, de sövény még mindig nincs a háznál.
Közeleg az éjfél, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami.
-
hockeyapu
senior tag
Testhőmérsékleted rendben van ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HP EliteBook 630 G10 noteszgép -50% Intel Core i5 1335U 16/512 Iris Xe Graphics FHD
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Ezüst, 24 hónap garancia
- Enterprise Tape Drive és Tape Library felvásárlás & javítás
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB 1 év garancia!

4 boltbol egyikben se volt a cimkeje se kint egy nappal az akcio indulasa utan
Túlerőltettem, ha lehet olyat csinálni vele (megpróbálom kicseréltetni ) .