- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
szabzoltan1 #326 üzenetére
HAli!
Ha Agm akksid van akkor a hópehely jelzésen kell töltened, mert annak magasabb feszültség kell.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabzoltan1 #326 üzenetére
Ezek tudnak AGM akkut tölteni, mindegyik ilyen intelligensnek mondott töltő tudja.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ami most lesz auto akkutöltő
annak mi a verzió száma? Pl ultimate speed ulgd 5.0
Köszönöm -
válasz
radi8tor #322 üzenetére
Jahh, most nekem is van mindkét csavarozómhoz két akku, egy-egy 4Ah-s, és egy-egy 2.4Ah-s. Sőt, a hétvégén kiderült, hogy örököltem egy körfűrészt is. Igaz, valami Strauss, de 185mm-es, és azt hiszem 1200W-os, szóval jóval erősebb mint a Parkside lett volna. Még jó, hogy végül nem vettem meg azt se. Mondjuk egy új korongot kell vegyek arra is.
-
Sinu
senior tag
4 Ah-s Prémium akksi mától akciós
1499911999egyenlőre ≠ egyelőre
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #318 üzenetére
Azt javaslom vásárlás után próbáld ki, mert volt egy hobbi asztalos ismerősöm aki azt mondta a zöld Parkside körfűrészek elég rossz minőségűek. Nem lehet rendesen dolgozni velük. Nem saját tapasztalat, csak hallomás.
Ha tényleg nem nagy eresztés akkor pár napon belül visszaviheted és szó nélkül visszaadják az árát.⭐ Stella
-
Azt hiszem a héten egy körfűrészre még benevezek, ilyenem még nincs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért lassan majd kanyarodjunk vissza a Parkside szerszámokhoz.
⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
Nos, akkor itt a link.
Úgy sakkoztam, hogy így talán jól jártam. Bár mindig utánna jönnek jobb ajánlatok, Vettem más choice-os motyót is..szóval fricsipping miatt is ezt választottam, meg sokan vették...hátha jó leszA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Mobilról tudom csak, appból. Valahol olvastam, hogy így áttálítja a nyelvet annál aki megnyitja. Inkább majd hétvégén gépről elküldöm..
Esetleg ha így megtalálod.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Igen, mosfet...bocs.
Akkor nálad is bejött a papírformaAz értékesek között írtak jobb opciókat a gyári helyett. Meg, hogy át kell forrasztgatni, mert itt-ott trehányul van megcsinálva. Láttam olyan is, hogy még a hűtőborda mellett még a fet alá is tett egy darab hővezető alut. Meg volt olyan is, hogy egészen brutális cpu hűtő volt ráépítve...
Mindenesetre betetted a bogarat a fülembe...már úton van egy. Mondjuk kicsit más a kijelző...de kb ugyanazt tudja...
Amúgy jók a videóid, riszpekt
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
csiga8
senior tag
Lesz majd bemutató erről is. Az egy MOSFET, ami leég, és nagyon vigyázni kell, mert amit ráírnak az eszközre, hogy bírja a 185W-ot, annak kb a fele ( talán) igaz.
Több dolog miatt tud leégni, nekem a hűtőtartó repedt meg, nem vettem észre....
Most jött meg minap a másik MOSFET.Pasztát élből cserélni kell, az egy vacak gyurma, amit alátesznek a hűtőnek.
Ha képben vagy a határokkal, sokáig elketyeg, és mindenhol írják, hogy pontos.
Sok "tuningolós" videó van róla. -
hzsolee
őstag
Kíváncsi voltam arra a teszterre...
Élből 2-3 vásárló visszajelzésénél láttam, hogy a venti alatti tranyó elfüstölt olyan 100w terhelésnél. Már nem is akarok annyira ilyen cuccotVagy nyitásnak mindjárt ellenőrizni kell a tranyó forrasztását, pasztázását...
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #305 üzenetére
Én sem néztem végig, ezért elnézést ha ha csak a részletek alapján vonok le hibás következtetést.
Az elején láttam, hogy egyik sem érte el az ígért 4Ah, sőt a bt-os még rosszabb volt. Bennem az fogalmazódott meg, hogy (ugye láttuk szétszedett állapotban az akukat) ezek kimondottan a parkside-nak cimkézett akkuk. Így nem mondható el az, hogy például egy Samsung xy cella ami nagy valószínűséggel tudja minimum a 2000mAh-t. Nyilván akkugyára nincs hanem egy nagyobb gyártótól szerzi be.
Szó-szó...arra akarok kilyukadni, hogy nem ártana az akku cellákat egyesével tesztelni. Egyáltalán a cellák tudják -e a 2000-et? Vagy esetleg akkora a szórás, hogy van a pakkban egy két gyengébb ami aztán ezt eredményezi. Vagy összességében gyengébb minőségűek...
Amit írtál a sallangokkal kapcsolatban az is jogos...bár ilyen rövid idő alatt szerintem annyira nem lényeges. Inkább hosszú távon, például ha bekapcsolva marad a bt és hetekre félre van téve az akku.... akkor beviheti mélykisülésbe szerintem.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Köszi a tesztet!
Nem néztem végig teljesen a videót, de Smart akkunál megérné szerintem lemérni úgy is, hogy BT alkalmazással Performance módba rakod, lehet úgy leadná a 4Ah.
Illetve ami még felmerült bennem, hogy lehet azért nincs meg a 4Ah kapacitása, mert az egyéb Smart sallangok is fogyasztanak (BT chip).Látom mértél max áram tesztet is, azt mindenképpen megérné Performance módban is megmérni.
Facsavar becsavarós tesztnél is szerintem jobban teljesített volna a Smart akku, ha Performance módba rakod.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
válasz
psion2101 #299 üzenetére
Pontosan...szétszeded aztán a szénkefén látszik ha valami nem stimmel. A kommutátorra is ránézetsz mindenképp. Nincs feltétlenül "füst meg büdös"...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
psion2101 #299 üzenetére
Igen nézd meg hogy a szénkeféből van-e még (2db van belőle egymással szemközti oldalon).
Lehet elkopott teljesen és már a szénkefe végén levő réz vezeték ér bele a forgórészbe és az okozott szikrát/rövidzárlatot.Keress róla szétszerelős videót Youtube-on ha nem megy a dolog.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
psion2101
tag
[link] ehhez hasonló az én gépem.
Már van eg, pár éves meg el is felejtettem leolvasni milyen tipus,de azt tudom 1050 wattos.
A minap vések vele aztán egyszercsak leállt és néha egy pillanatra elindul és igencsak szikrázva a hátulján.De egyből le is áll.Véglegesen elromolhatott? -
Nagya21
addikt
válasz
Szilágyi84 #293 üzenetére
HAli!
Van.
Én csak magasabb nyomású mosónak hívom, temetőbe sírt mosni, klima külsőt kiveretni etc etc teljesen jó.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok van esetleg valakinek ilyen? Mikor szo
kott ez lenni a Lidlben kapható?
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #290 üzenetére
Oké, akkor másképp:
Tegyük fel van 2-3 okos akku. Valamint van több szerszám, akár több egyforma is. Nem túl életszerű de mondjuk 2 ugyanolyan ütvecsavarozó. Az egyik ütvecsavarozó fényereje mondjuk alapon van a másik fullon. A 3 akkut csereberélve is megmarad a gépeken a beállítas függetlenül, hogy éppen melyik akkumulátor van benne?Nekem csak egy van, de úgy emlékszem ha a nyomatékot beállítom a legkisebbre..majd az akkumulátort leveszem és később újra csatlakoztatom ismét full nyomatékon van.
[ Szerkesztve ]
-
-
hzsolee
őstag
Azt mondja meg már valaki, ha mondjuk van egy ilyen gépem okos akksival és beállítom mondjuk a szerszámot performance-ra, az akku csere után is azon marad? Tehát van külön az akkunak is "regisztere" meg a szerszámnak is?
-
válasz
radi8tor #284 üzenetére
NIncs azzal semmi baj. Nekem PNS 300 A1 van levehető tokmányos, teljesen jó.
Régi szép emlékek, rohantam érte nyitásra f7-kor.
Én a mobilklímával voltam így pár éve.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz
Intruder2k5 #275 üzenetére
HAli!
A Lidl kicsi okos akkutöltő az tud 6v akkut tölteni.
Amikor te a alámerült 12v akkut rárakod akkor ő nekiáll b@cogatni, hogy megnézze milyen az akku, és ha feszkó felmegy gyorsan 7,2v ra akkor azt mondja, hogy ez egy feltöltött 6v akku, nincs itt kérem semmi látnivaló.
Ha rárakod a russzkájávodku akkugyepálót, és 9v fölé viszed a feszültséget akkor már a Lidl okoska töltő is 12v-osnak ismeri fel, és tölteni fogja.
A nagy fekete Lidl okos akkutöltő ami 12-24V-os na az nem kérdez, az 2V-tól már tölti a 12V-os akkut.
-
válasz
radi8tor #272 üzenetére
Ami viszont szerintem nagyon hasznos az a smart töltőnek a töltési áram szabályzása. Köztudott, hogy az akkuk nagy áramú töltésnél a melegedés miatt degradálódnak. Én minden akkumat Eco módban töltöm (ráér 2x annyi idő alatt feltöltve is).
OK, ezt még jogosnak is tartom. Na de mindegy, tényleg akarja vegye, használja, csak én személy szerint nem látom értelmét. Mármint pl. a csavarozónál. A töltő OK.
------------
Apropó akkutöltő...
Bár nem Parkside, de szintén LIDL-s termék. [kép] Anno vettem egy ilyet, de kb. ez is haszontalan. Amíg műszakilag rendben van az autó az akku is, addig jó esetben sosem kell tölteni az akkumulátort. Nekem többnyire akkor volt ilyen gondom, amikor elkezdett döglődni az akku, és vagy csak még nem tudtam róla, vagy próbáltam még halasztani a cserét, aztán oda jutottam, hogy nem indult a kocsi. Igen ám, de akkor jött a meglepi, hogy ez "okostöltő" már nem hajlandó tölteni az akkut, mert érzékeli, hogy zárlatos, stb. Szóval mi maradt ha be akartam indítani a kocsit? Elő kellett vegyem az ilyen régi orosz töltőmet, ami ha kell egy fatuskót is feltölt, mert nem kérdezi, hogy tölthet vagy se, csak nyomja az adott ampert, amit a kapcsolóval kiválasztok. De feltölti, és akkor egy ideig még használható a döglődő akku is.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
HAli!
Az akkun az új firmware fut, azzal semmi gond.
Az akkunál jelzi a csatlakoztatott eszközt(esetünkben az ütve csavarozót) és ha ráböksz akkor piros pöttyel azt, hogy új firmware van hozzá.
Letölti az új firmwaret, és kiírja, hogy a csatlakozás megszakadt.(telefon végig élő képen van, nem kapcsol ki)
A se kép se hang azt jelzi, hogy villog a Bluetooth jel, és semmit nem csinál a csavarozó.
Akkut már 3x letöröltem hozzáadtam, azzal minden O.K.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #271 üzenetére
Szerintem meg jó hogy van rá lehetőséged. Aki meg nem akarja használni az nem indítja el.
Pl arra hasznos hogy látod az üzemórát is. Bár ez valszeg inkább a szerviznek hasznos infó.
És ugye ott van az is, hogy ez csak egy extra funkció. Ha már performance tudjon ebben is többet a sima zöldnél.Ami viszont szerintem nagyon hasznos az a smart töltőnek a töltési áram szabályzása. Köztudott, hogy az akkuk nagy áramú töltésnél a melegedés miatt degradálódnak. Én minden akkumat Eco módban töltöm (ráér 2x annyi idő alatt feltöltve is).
⭐ Stella
-
Láttam két ünnep között volt a LIDL-ben Parkside Performance kalapács. Szerintetek abban mikor lesz Bluetooth?
Komolyra fordítva, szerintem kicsit túl van ez már tolva, hogy egy csavarozóba BT kelljen, meg firmware-t kelljen frissíteni rajta, plusz akkuban is. Jó nekem a buta verzsön.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt nekem is ilyen esetem az egyik frissítéssel, és ahogyan hzsolee írja az akkuhoz lesz frissítés nem a csavarhúzóhoz.
3x kellett neki indulnom, nem vagyok benne biztos de asszem' az okozta a gondot, hogy a telefon elment frissítés közben alvóba és ilyenkor ugye BT kapcsolatot is takarékba rakja.Persze az is lehet, hogy neked ténylegesen a csavarozóra jött frissítés, találtam neten olyan írást akinek szintén kakukk lett frissítés után.
Mindenesetre nézd meg, hogy a csavarozóról leszedve az akkuhoz tud-e csatlakozni az app?
Úgy rémlik hogy egy ilyen félresikerült frissítés után ez a hosszan tartott gombnyomás lehelt újra életet bele. Gyakorlatilag ez újraindítja a BT modult az akkun.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
A seképsehang mit jelent? Próbáld az akkun ki bekapcsolni a Bluetooth-t. Esetleg újra hozzáadni az apphoz a cuccot.
Szerintem az akkuhoz van új firmware nem a csavarozóhoz... legalábbis a múltkor mintha nekem azt írta volna 🤔Hmmm... már töröltem. Pedig szoktam ilyenkor szkénshotot csinyáni...de kidobtam már
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
HAli!
Naszóva hogyasszongya.....
Adott egy pdssap 20-Li D3 ütve csavarozó. Okos 4Ah akku, regisztráció appban megvan.
Müködik minden f@ca, jelzi az App, hogy van firmware frissítés az ütve csavarozóra, letölti a frissítést, majd az közli velem, hogy nem lehet csatlakozni a csavarozóhoz......azóta sekép-sehang.
Tudja vki hogyan lehet alapra vissza állítani a csavarozót, vagy basztassam hátha lefut a frissítés?
Vagy vissza a boltba??
-
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #263 üzenetére
Betojok.A második módszerrel sikerült bebikázni.De akkor ez azt is jelenti,hogy hosszú távon ezzel az akksival gondok lesznek nem?
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5 #263 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
psion2101 #262 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki valamelyik cellában túlzottan leesett a feszültség, amit itt némi trükközéssel orvosolnak, vagy ha van másik, működő és feltöltött akkud, azzal is be lehet bikázni, de gondolom akkor azzal a cellával már nincs rendben valami.
[ Szerkesztve ]
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Milyen hibát jelent ha a töltő amikor rá rakom az akksit akkor egyszerre vilog a piros és zőld kisled? -
radi8tor
MODERÁTOR
Persze akkor így érthető, hogy nem startolsz rá. Nekem csak 2 buta akkum van, nekem sokat számít hogy az okos 4Ah-s pont akkora, mint a 2Ah-s buta akku.
8Ah-st meg az akkus reflektorhoz vettem. Majdnem egy napig megy róla (persze nem full fényerőn)Ennél is előny az okosakku, mert azon keresztül ki is lehet kapcsolni a lámpát nem kell odamenni és megvakulni
⭐ Stella
-
-
Sinu
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #257 üzenetére
Hát igen, ha napi használatban ennyit bír, akkor nálam a dobozában tartva örök élet+1
⭐ Stella
-
válasz
radi8tor #256 üzenetére
Mármint mire, konkrétan az ütvecsavarozó vásárlásra, vagy arra, hogy Parkside legyen? Amúgy egyikre sem igazán... A vásárlásra az motivált, ahogy fentebb írtam, tavasszal majd kelleni fog, a márka meg egyértelmű volt, eddig is Parkside gépeket vásároltam.
De persze megnyugtató volt hallani, hogy azt is bírja, ha napi használatban van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
radi8tor #254 üzenetére
Ketten voltak, az egyiknek Makita volt, de pontos típust ne kérdezz! Valami ilyen kisebb, a nyelébe lévő akkuval, mint ez a Parkside is. A másiknak viszont sima zöld Parkside volt, amit én is vettem most, és azt mondta már 5. éve tolja vele, és semmi baja.
Majd tavasztól én is nekiállok a műhely tetején cserélni a léceket, oda jól fog jönni. Mondjuk konkrétan a tetőléchez elég a sima csavarbehajtó is, de a szarufákat is alá kell támasztani majd, oda fog kelleni az ütvecsavarozó, mert 30-40 centis csavart betekerni akác szarufába, sok lesz a sima gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #253 üzenetére
Nekem meg pont az akkusok jöttek be, leginkább azért mert nem lehet hosszabbítózni mindig.
Tetőfedők milyen csavarozót használtak?
⭐ Stella
-
válasz
radi8tor #244 üzenetére
Igen ahhoz lesz, az ütve-csavarozóhoz. Sima csavarozóm volt korábbról, ahhoz van is akku, egy 2.4-es ami volt hozzá a kofferben (komplett black fríday pack, még vagy három évvel ezelőttről), meg vettem egy 4Ah-ást utólag. De nem akarom, hogy használat közben az akkukat kelljen ide-oda pakolni, így most vettem még egy 2.4Ah-ást töltővel, meg még egy 4Ah-s akkut külön, így mindkét géphez lesz két-két akku, plusz egy-egy töltő. Más akkus gépem nincs, és nem is nagyon tervezek, mert igazából a kábeles cuccokat szeretem. Igaz némileg kényelmetlenebbek, de nem kell az akkuval vesződni, és általában azok erősebbek is. Az akku súlya nem érdekel, simán bírható, ez nekem még bőven komfortos.
Van csavarbehajtóm is kábeles, meg kis és nagy flex, kardfűrész, dekopír, szalagcsiszoló, kézi fúró, fúrókalapács, műanyag ragasztó, hőlégfúvó, meg a fax tudja még mi. Természetesen mind Parkside.
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Ja az megvan, hogy nem csak a Swarci segítségével lehet állítgatni?
Akinek vannak tuyás kütyűjei az a appban látja a PS performance akksikat, gépeketA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem nagyon bejön.
Egyik nagy előnye hogy az áramkorlátot feljebb tudod venni az akkuban, tehát a csavarozó jobban teker.
A másik előnye töltésnél jön, megfelelő töltővel pontosan látod minden paraméterét (hőmérséklet, feszültség, hátralévő töltési idő).⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
Szerintem annyira nem sok. Bár a mostani lézert tudod ezzel az akkuval telefonról kapcsolgatni. A csavarozóknál a teljesítményt meg ilyesmiket állítani.
Ja...meg smart akkuhoz smart töltő dukál... ördögi körA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #245 üzenetére
Hát a súly/méret miatt javasolnám én is a bt verziót. Meg eleve az abban lévő cellák szerintem jobbak.
Kívülről nem lehet megállapítani, de magán a pakkon rajta van a dátum. Nyilván ezer éves cumó nem annyira bestbuy. De mivel tárolási feszültségen azért jó sok időt kibír nem mondanám, hogy szar...meg ugyebár a gari a blokk dátumával indul.
Tényleg...a bt akkukra mennyi a gari? Gondolom nem 5 év mint a gépekre...☺️A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #240 üzenetére
Én az újabbat venném a hangzatos "cell balancing" felirattal.
Lehet semmi különbség, lehet mégis van valami.Amúgy mihez lesz? A szerszám nem tud smart akkut kezelni? Mert smart-ból az ugyanekkora az majdnem fele súly/méret.
Szerk: ja a zöld csavarbehajtót vetted. Az nem smart-kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hzsolee
őstag
válasz
Intruder2k5 #242 üzenetére
Szerintem csak annyi, hogy korábbi gyártás, csomagolás. Egy ideje ez a zöld a menő. Porszívó zsákot vettem a múltkor...én is filóztam, hogy most mi a f@$z van. De minden ugyanaz csak a csomagolás változott.
Ha emlékszel volt régen műanyag bliszteres is...csak gondolnom a környezetvédelem...így hogy már zöld a papírja sokkal zöldebb a motyó is ☺️[ Szerkesztve ]
-
-
hzsolee
őstag
válasz
Intruder2k5 #240 üzenetére
Jó kérdés. Pap20b3 mindkettő szám szerint.Az újnál nagyon kihangsúlyozza a balanszer fícsőrt. Viszont az már régen rossz ha a régi csomagolású nem balanszol. Mert azért a bms-nek ez alap feladata.
Két ilyen régebbi 2Ah tíusom van. Külsőleg ugyanolyan. De a bele már nem egyforma, a bms is kicsit más...még a műanyag öntés sem ugyanaz.
Szóval kicsit kusza ez a B..C.. ki tudja milyen verziók a gépeknél is
..
Amúgy (csak magánvélemény) inkább a BT verziót venném. Tudom drágább, meg ez a bt szerintem tök felesleges hibalehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Mi a különbség a két akku között? [kép]
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #237 üzenetére
Tegnap rendberaktam a hidegben nem működő fúrót, meg akkor már ezt a problémát is orvosoltam. Szobahőmérsékleten 3,4 kilót mértem, szóval az a tizenvalamennyi túlzás szerintem. 4,7-es smd-t találtam azt tettem bele. Szobahőmérsékleten is jó volt, meg ma reggel is kiraktam a gépet a mínusz 3-4-be. Teljesen korrektül indult....like😁
-
válasz
radi8tor #237 üzenetére
A szerszámokat folyton frissítik, a típusszám végén van a revízió száma.
Ez világos és tudtam is.A többit köszi, akkor úgy néz ki jót fogtam ki! Azt hittem ez ilyen szándékosan beépített dolog, hogy már pedig 10 fok alatt egyik se megy.
Akkor lehet ez igazából inkább mínusz pár fok alá van tervezve, csak nem mindig sikerül jól belőni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #236 üzenetére
Ez nem ennyira fekete és fehér.
A szerszámokat folyton frissítik, a típusszám végén van a revízió száma.
Pl amit 2023-ban árultak az mondjuk C2, de 2024-ben meg ugyanabból D1 van a boltban. És isten tudja mit módosítottak rajta. Lehet pont az egyik ilyen hidegindítási gondot. De van hogy sajna spórolás áldozata lesz és a következő évi modell rosszabb kivitel.⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #234 üzenetére
Jaja szoktak ilyeneket kipakolni vegyék vigyék az emberek.
⭐ Stella
-
válasz
radi8tor #228 üzenetére
Én egy-két hónappal ezelőtt találtam ki, hogy kéne egy ütve-csavarozót venni. Viszont én nem költök a performance szériára, amire használom hobby célokra, ház körüli munkákra, nagyon jól bevált az alap "zöld" sorozat is, így ebből is azt kerestem, de eddig hiába. Aztán láttam a mostani újságba van performance kivitelben, de ugye ahhoz se akkum, se töltőm, szóval alaphangon 50 ezer lett volna. De a boltban kellemes meglepetés ért, bár az újságban nem volt benne, de mától van alapkivitelben is ütve-csavarozó, szóval meg is vettem, és megúsztam 10k-ból. Már le is teszteltem, a 10x380-as csavart könnyeden betekeri a szarufába, szóval
ööm, bódottá
. -
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #232 üzenetére
Ó én Alin láttam nagyobbat is
Hát igen, max ilyesmi... másik nagy okosság a kvfőző. 5-6 perc mire megmelegítí azt a pár deci vizet. Már várom mikor lesz akkus Párkszájd 200 literes bojler
-
hzsolee
őstag
válasz
radi8tor #230 üzenetére
Jah, csak át kell hívni a szomszédot, hogy odébtegyük. Akkor meg ugye meg kell kínálni egy sörrel. De nehogy egyedül igyon szegény magamnak is bontok.... aztán egy tüske...
Nem túl gazdaságos ez az akku méret szerintem
-
Sinu
senior tag
válasz
radi8tor #226 üzenetére
Az úgy érthető fajdalom
De nem lehet, hogy ez egy másik verzió, más gyártja?Én most az ütvefúrót veszem majd, abból csak zöld és kábeles van itthon.
Illetve sarokcsiszoló és dekopír is jön, azokból is zöld van, akksis verziók, de mindkettő hulladék, remélem ez a fekete jobb lesz.[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
12.27 újságban elég sok parkside cucc van, performance is van dögivel, érdemes csekkolni.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Sinu
senior tag
12.12-én nyit új Lidl nyílik Érden, lesz pár akciós Parkside cucc is.
Nekem az alábbiak érdekesek belőle, de linkelem az újságot is, nézzétek át.
4 Ah 20V - 6.999
2*20V Performance Láncfűrész - 19.999
2*20V Performance fűkasza - 24.999egyenlőre ≠ egyelőre
-
Blabcsi
senior tag
Kérdés.
Üdv.
Van egy Parkside PET 25 B1 elektromos tűzőgépem. A problémám, hogy bedugom, betöltöm, bekapcsolom, beállítom az erőt lőnék vele és csak kattan... Ezt eljátsza párszor kiveszem a kapcsokat, üresen lövöl vele párszor kattan majd normális erővel odaver rendesen, kapocs vissza, lő rendesen, kicsit lerakom, igazítok az anyagon, lőnék és megint csak kattan. Kamrában van tartva, fűtetlen helyen.
Van ötlete valakinek mi okozza ezt?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sinu
senior tag
válasz
szabzoltan1 #220 üzenetére
Lidl Plus appot nem használtad véletlen? A digitális nyugtát is elfogadják.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
hzsolee
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem egyáltalán nem gond az hogy nem engedi 5 fok alatt nagy árammal terhelni az akkut a fúró.
Lehetett volna szofisztikáltabb megoldás is, pl hogy csak fél árammal terheli, de gondolom azt drágább lett volna kivitelezni.Li-Ion akku tartósan károsodhat, ha túl hidegben nagy árammal terhelik (melegben meg felrobbanhat).
⭐ Stella
-
-
-
tamaspapa
friss újonc
Hali. A fúró csavarozó gép höérzékelöjét hogy lehet kiiktatni? Tegnap már +10 fokban nem volt hajlandó megmozdulni, miközben az akksi mindhárom LED-je világít.
-
-
hzsolee
őstag
Igazán rusnya egy darab. Übereli a rózsaszín Makitát 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okos Otthon / Smart Home
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest