Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Ha az ő nevén van és készülékmodernizálás miatt kéri, akkor igen (a meglévő kártyát hivatalosan prezentálni kell az ügyintézés során).
Ha nem az ő nevén van és tudjátok, hogy kinek a nevére lett várásolva a kártya, akkor meghatalmazással is kérhető a kártyacsere.
Meghatalmazás formanyomtatvány.
Abban az esetben fizetős, ha elveszett, ellopták vagy ha rongált (az ügyfél által 'megnyírbált' kártyacsere is ennek minősül) - ez utóbbi esetekben 4500 Ft a kártyacsere eljárási díja.
Ha nem tudjátok, hogy kinek a nevén van, akkor kérhető az ideglenes felhasználóként rögzítés, de ez esetben - a biztonsági időintervallumot követően, ami alatt az eredeti tulajdonos jelentkezhet érte - 30 nap elteltével kerül az ügyfél nevére a kártya.
-
madle
őstag
Sziasztok,
Nano SIM-re ingyen lehet cseréltetni a meglévő Micro SIM-et? Domino előfizető párom és holnap szeretné intézni.
-
törölt tag
Sziasztok!
A (Domino) Turbo kiegészítő opciók változtatnak a csomag által adott sebességlimiten amire rárendelem, vagy csak plusz adatot adnak? Valahol hallottam, hogy ezek megnövelik a sebességet is elméleti 150/50-esre de a weboldalon ennek nem találom nyomát.
-
Soulfly842
addikt
"Az alkalmazás használatához internet kapcsolat szükséges, az app által generált adatforgalmot azonban a Telekom belföldi hálózatában díjmentes, nem terheli a mobilinternet csomagban foglalt adatmennyiséget, ez alól kivételt képeznek az alkalmazás által használt külső felületek, mint pl. a Google maps vagy az OTP bank oldala."
(#72793) álnokfutó
"Félretájékoztattak, beleszámít. Egyrészt tapasztaltam, másrészt írásban is erről tájékoztattak."
Akkor eszerint elég szelektíven olvashattad a választ, amit írásban is kaptál.

(#72781) wmati
Felesleges azzal belépni (szerintem ilyen funkció nincs). Hiába van egy virtuális hívószáma a tandem/duonetes kártyának is, de ez csak egy technikai jelölő ezekben az esetekben.
A főkártya adatforgalma teljes egészében megosztásra kerül a Tandem (Üzleti net megosztás másodlagos kártyával), illetve a duonet (Lakossági megfelelő között).
Amikor a főkártyával lekérdezed az adatforgalmat, akkor az osztott, a két kártya által generált adatforgalmat látod.
(#72765) szucsati
3G/HSDPA-ra ne nagyon támaszkodjatok. Okafogyott, nem fejlesztik. A voda elszúrta, hogy foggal körömmel a reklámkampányért hajtott, mely szerint a 'legszélesebben lefedett netre hajtottak', de egy régi, elavult okafogyott technológián.
Napjainkban pl. a telekom csak 4G képes okostelefonokat árul az üzletekben. Ebben van a jövő. A technológiai hátrányt sok minden szemlélteti, s azért Mo-n, jelenleg nem nagyon lehet panasz.

Forrás:
[A világ egyik legjobbja a magyar LTE-hálózat - itcafe]
És azért ez egy független teszt, ami a világ jelenlegi 4G hálózatairól egy elég komoly körképet ad.

S ebben a szumma eredményben a Voda csak lehúzza a többieket

(#72774) kovlaj122
Egy Magenta 1-es előfizetés és meg is van oldva. Csak ilyen konstrukciós feltételekhez biztosít a Telekom világszerte ilyen privilégiumot.
Ilyen esetben egy négyes kedvezménnyel úgy kap az ügyfél korlátlan TV nézést a kiválasztott mobilszámára, hogy a tethering sem tiltott. A Telekom nem pancserség okán nem tud erről szerintem, hanem ez egyelőre - szubjektív véleményem szerint - elfogadott. A hálózat jócskán elbírja szerintem. Nyilvánvalóan a marketing kommunikációt azért nem ez fogja meghatározni (érthető okokból).
-
sch_a
addikt
Ez most valami vicc?

10 nap sem telt el a fordulónap óta és már jött a figyelmeztetés az adathasználatról, el sem tudtam képzelni, hogy ez hogy sikerült. Megnézem az adathasználatot és a telekom alkalmazás lehúzott több mint 500 megát. El sem indítottam már vagy hetek óta. Pont 500 megás a mobilnet csomagom. Hát ez szenzációs.

-
Onderon
senior tag
15 percembe telt, mire ezen a csodálatos fosoldalon meg tudtam nézni mennyibe fáj egy 64gb-os iphone6s részletre
gratulálok ismét ehhez a csodálatos teljesítményhez Telekom! -
Deck
titán
válasz
pana0017
üzenetére
A kezdetek óta ez van nekem. Nem, nem keverem. Ez a korlátlan böngészés és email csomag 2k havonta.
Korlátlan böngészés, youtubeozás (app), playes telepítés frissítés, gdriveos fel és letöltés, közösségi appok, google maps stb.
Ez mind működik korlátlanul. Persze a google lehet valamit jól csinál, hogy az összes szolgáltatósuk megy így.
Próbáld ki 1 hónapig meglátod.
-
wmati
addikt
Sziasztok
Move XS csomag mellé van DouNet kártyám is. Telekom oldalon látom valahol ezt hogy pl milyen forgalom volt rajta meg ilyenek. Egyáltalán a duonet kártya telefőónszámával be tudok lépni a T oldalára ?
-
törölt tag
A Youtube és a Gridve más kategória, jóval kevesebben töltögetnek gigás állományokat Gdrivera/ról folyamatosan mint amennyiben egész nap a YT-n lógnak. Korábban írta itt valaki, hogy a Vimeo is megy ezzel.
Mondjuk az érdekes kérdés, ha ennyire bírja ezt a hálózat akkor miért nem korlátlan SAJÁT fizetős TVGO szolgáltatásuk adatforgalma, illetve az ezt azzá tevő opció miért 990Ft NAPONTA! -
pana0017
senior tag
Az lehetséges, hogyha megrendelem a korlátlan böngészés opciót, majd a mobilnetet megosztom és iPaden Safariban böngészem? Ez a csomag lefedi a Youtube videókat is böngészőből megnyitva?
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Nagyapámnak lejárt a Domino-s Sim kártyája. Újat szeretnénk venni neki. Néztem a T weboldalán, hogy két féle csomaggal lehet venni. [link]
Jól értelmezem, hogy Domino 5 díjcsomaggal csak 490 Ft a kártya ára? Ez ilyenkor 0Ft-os feltöltéssel jön és az aktiválás után tudjuk feltölteni az egyenlegét? Egyébként már aktiválva küldik, vagy be kell menni vele a T-hez? Ezt az 5 kedvezményesen hívható számot hogy lehet beregisztrálni? Valamint a sim kártyának is ingyenes a kiszállítása?
-
Deck
titán
Kezdetek óta használom a Korlátlan böngészés és email opciót és észrevettem, hogy már a YouTubeozás is beleszámít. Nagyon fasza így
Hátha valaki nem tudta. -
Keem1
veterán
válasz
solarix45
üzenetére
Nyilván nem mérvadó, de annak idején a T-s 3G hálózattal elég sokat szívtam, főleg vidéken. Előrelépést akkor tapasztaltam, mikor szinte mindenütt lett 4G. Véleményem szerint a 3G-t már nem is nagyon fogják fejleszteni, hanem a 4G-t. Több oka is van: ebben még van potenciál, folyamatosan emelik az elméleti sávszélt, a vodát kivéve mindegyik szolgáltatónak már jobb a lefedettsége a 4G-vel (amihez a 800 MHz jobb hullámterjedési tulajdonságai is hozzájönnek), a legtöbb készülék már 4G képes, és a T (talán) összes díjcsomagja 4G képes.
Szerintem ne várj érdemi javulást, hanem inkább állj át te is 4G-re, hidd el, megéri, akksi idő is észrevehetően jobb (ugyanazzal a készülékkel). És még jobb lesz, ha a VoLTE is elindul, elterjed.Hoppsz, most látom, hogy nem LTE-s a telefonod, írtad
Nem szeretnél esetleg telefont cseréli? 
-
solarix45
senior tag
Sziasztok!
Szokott valaki esetleg nem LTE-s telefonnal mobilnetezni a 4-6-os villamoson, miközben az Oktogonon áthalad?
.
Fél éve van T-s céges telefonom, erről használom mostanában az internetet. Előtte Vodát használtam. Azzal kevés hálózati gondom volt, de a T-s internet nagyon sok helyen megszakad (az Oktogonnál a villamoson mindig). Ahogy néztem, főleg mikor 3G/HSDPA közt vált a telefon, ilyenkor vagy sokat kell várnom, vagy a mobilnetet ki/be kapcsolni, hogy újra menjen.Mint kiderült, mindenki küzd ezzel a problémával. A céges előfizetés nem a standard T-s APN-en megy, hanem egy sajáton, és gyanakszom, hogy esetleg ezzel van-e a gond. Azért érdekelne, hogy másoknál is van-e ilyen gubanc.
Köszi!
-
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen lehetőség hogy azokat a hívásokat amik rejtett számon történnek a telefon automatikusan elutasítsa? Ha jól tudom iPhone-nál nincs ilyen gyári lehetőség...
-
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ilyen részletesen nem vagyok képben, nekem is hasznos infókat tartalmaz a leírásod.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
"Akkor tudsz Move M ATKra váltani, ha van otthoni előfizetésed vagy[...]"
Ez sem teljesen igaz.
Ha az otthoni nem rendelkezik kiemeltségi szinttel, akkor díjcsomagváltással csak egy FUN társkártya vehető igénybe.
A jelenleg érvényben lévő promóciók szerint minden más típusú ATK-t új előfizetéssel lehet igénybe venni (kiemeltségi szint nélkül legfeljebb hármat)
Otthoni arany kiemeltségi szint esetén egyet lehet díjcsomagváltással, az összes többinek újnak kell lennie (legfeljebb 10).
Otthoni platina esetén kettőt lehet díjcsomagváltással bevonni, az összes többinek újnak kell lennie (legfeljebb 20)
-
válasz
Beca1990
üzenetére
Ha adottak a feltételek tudsz üzletben is, s telefonon is váltani.
A Fun S társkártyás csomag, a főkártyájának gyűjti a pontokat tudtommal.
Akkor tudsz Move M ATKra váltani, ha van otthoni előfizetésed vagy a Move M ATK mellett van egy nem ATK csomagos fő kártyaként használható (arany) szám.
-
Beca1990
senior tag
Move M Aranytárskártya díjcsomagra tudok váltani üzletben?
Van fő kártya mellette de arany kiemeltség nincs...
A Fun S-re nem is volt szükség hogy arany legyen. -
válasz
r3dsnake
üzenetére
Személyesen tudsz előtörleszteni, eldöntheted, hogy pontosan melyik havi számlákat akarod kifizetni.
Lehet elejéről, végéről, közepéről is.A másik mód az utalás, itt is tudod jelezni, hogy pontosan melyik számlákat akarod kifizetni.
Régen T-Home felületen volt, hogy megjelent az összes részlet számlája, akkor online kártyás fizetéssel is ment, szerintem T-Mobilnál mindig csak az aktuális jelenik meg. De ha véletlenül megjelenne az összes, akkor kártyával is ki tudod fizetni online.
-
r3dsnake
nagyúr
Online rendelésnél a törlesztőket lehet valamilyen módon előtörleszteni neten vagy személyesen?
-
djnice
veterán
Sziasztok! Domino kártyáról átléptem előfizetésbe (önkormányzati flotta, 2 GB internettel) és azóta nincs 4G mobilnet csak H+ -t jelez ki a telefon. Több készülékkel is próbáltam (Galaxy Alpha, Galaxy S6) és egyikkel sincs, a domino kártyánál pedig volt.
Bent voltam a T-Mobile-nál és nem tudják megmondani miért van ez, szóval nem nagyon értem.
Próbáltam a hozzáférési pontot átállítani wnw-ről internet.telekom-ra de semmi változás. Mi lehet a gond? -
csibabu
tag
Üdv! nemsokára lecserélhetem a készülékemet ha meghosszabbítom a hűségidőmet. Az lenne a kérdésem hogy kapok ilyenkor valamennyi kedvezményt a készülék árából? vagy annyira minimális hogy mindegy ha új előfizető lennék? már csak azért érdekel hogy mire számitsak. online rendelném majd a készüléket és hosszabbitanék. aranykártyás vagyok move s díjcsomagom van és ezt használnám továbbra is
-
pana0017
senior tag
A Wi-Fi Fon-nál mit kell ahhoz tenni hogy kapjak felhasználónevet és jelszót? Az alkalmazást már letöltöttem, 3 hete kötöttem új előfizetésként Next S-t.
-
Zeki
nagyúr
Ne ott keresd, hanem itt.

-
Ngtx
aktív tag
Ebben a listában április hónapban még tudtam aktiválni az internet csomagom mellé a Korlátlan közösségi oldalak opciót Most mikor újra aktuális lenne ez a dolog már nem találom a listában. Ez most megszűnt vagy létezik? SMS_el nem tudom aktiválni,mert azt írja,hogy Rossz a kulcsszó!
Az ügyfélszolgálat készségesen válaszolt csak nem arra amit kérdeztem tőle..
Remélem itt valaki tud valamit.Köszönöm.

-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A 1430-on kívül a webshopnak van valami elérhetősége?
A rendelésem "Sales Support kezelésre vár tartozással" státuszban van de egyrészt nincs tartozás másrészt csesznek felhívni.köszi
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!

-
r3dsnake
nagyúr
Ha előfizetés-hosszabbításra veszek készüléket kamatmentes részletre, ugyanúgy vonatkozik rám az elállási jog? Ilyenkor a hűség is törlődik, ha visszamondom, valamint a részlet is? Valamint van-e szükség jövedelemigazolásra hozzá?
Köszi!
-
debianos
aktív tag
válasz
BrownB
üzenetére
Köszi a választ! Hát nekem most nincs alattuk semmi, egyiknél sem. Mondjuk szerintem valami hiba van, mert a felhasználható adatforgalmat sem írja a RelaxNet M-es csomagnál, míg a masiknál írja, hogy van 500mb, pedig az pont nem lényeg.
Mondjuk ez nem zavar, mert az app írja rendesen. De akkor a másikkal sem foglalkozom, mert valószínűleg ugyanúgy számolja, csak valamiért megkattant a rendszer. 
-
debianos
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem, hátha tudtok valahogy segíteni. Több előfizetésem is van a T-nél, a szóban forgó előfizetés egy Next M aranytárskártya díjcsomag, melynek hűségideje majd augusztus végén jár le. Viszont a kedvezményes készülékcserét erre a hónapra írta a régi rendszer - most pontosan nem emlékszem, de kb. mához vagy négy napra. Szeretném is lecserélni, de ez úgy nagyjából ki lett törölve az új oldalból - nincs ott a visszaszámláló. Szóval most akkor mi van? Változott valami, vagy csak elfelejtették? Mert csak EZT találom, de semmi konkrétumot.

Amúgy elég gagyi lett, csúnya is, de az nem is érdekelne, mert eddig legalább megtaláltam ami kellett. Most meg...

-
tomcsi23
veterán
-
törölt tag
Üdv!
Ha aktiválok egy korlátlan adatopciót (pl korlátlan böngészés), akkor azt mobilról laptopra megosztva is tudom majd használni, vagy így más fajta forgalomnak veszi majd, és az alap adatkeretet csökkenti?
Köszi! -
tomcsi23
veterán
Skacok, hol lehet kikapcsolni az alkalmazásnál, hogy ne dobjon állandóan sms-t, ha elindítom (belépek)?
-
Zeki
nagyúr
Domino Surfről 5-re váltottam a lányom csomagját, azt mondja nem megy a net. Nem tudom miért? Van 200 meg 3x200 (ajándék) megája.
-
MrZidi
tag
Sziasztok.
Nekem most fog lejárni az egyik mobil előfizetésem, készüléket nem akarok kihozni egyenlőre. Jól gondolom, hogy akkor a díjcsomag megy ugyan úgy tovább mint eddig csak már a készülék részlete nélkül? Előre is köszi. -
válasz
dedike
üzenetére
engedi azzal is.
Stauffenberg; a szokásos 3 - 4 pöttyös térerő (az 5-ből) lakáson belül.
aminek köze lehet hozzá; többször is volt pillanatnyi áramszünet - nem is minden eszköz vette észre, a lámpa pislant egyet, a tv és a box kikapcsolt, de a router és a hgw nem -, esetleg a szolgáltatós eszközökre is kihatással lehetett, például nem mindegyik vette észre, vagy a 4g lomhábban állt vissza. -
goop
őstag
válasz
Teko001
üzenetére
Ahha, köszi, ennyire nem merültem bele, nem érint a dolog, csak voip tiltások miatt néztem aszf et, akkor tűnt ez fel.
@flegga92: annyira nem könnyű, még a kínaiak is csak most próbálkoznak ilyennel, max. a titkosított adatot veszi ki ebből a körből, de az meg nagyjából öngól lenne, mert egyre több oldal használ titkosítást.
Vagy a sok forgalom miatt max. kivág a csomagból. -
Stauffenberg
nagyúr
Nálatok is eldobál a hálózat? Momentán csak 2G (Edge) érhető el a telefonomon, az is pocsék minőségben (ugrál -105 dBm körül, értsd: "egy pálcikás"), de sokszor ezt is teljesen eldobja és akkor az égvilágon semmilyen szolgáltatás nem érhető el. Újraindítottam többször is a készüléket.
Budapest, IV. kerület.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- Microsoft Excel topic
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem a számláimat amikor fizetném is ilyen lesz
távszámla megszűnt, csekket nem kapok, díjnetre nem mentem át 
hagyom mára
Nagyon állat!
Nem szeretnél esetleg telefont cseréli?