- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz rasotamas #142435 üzenetére
nem kell, hogy telekomos számot adj meg az sms-hez
A telefoncseréhez: ugyan ez a kérdésem, előfizető vagyok, van sok-sok éve telekom vezetékes net és tévé, de mobil most pár hete nem. Ha vennék egy domino simet működhetne?
korábban voltak tapasztalatok vele, hogy működött úgy is, hogy vettek sim-et előtte
de akkor még nem szerepelt az oldalon a min. 3 hónapos kitétel
nem egyértelmű, hogy pontosan mit figyelnek -
tlac
nagyúr
én is ma intéztem egy ingyen Nokia 110-et Szeged Árkádban, teljesen simám ment, meg volt 10 perc alatt az egész (időpontom sem volt foglalva)
előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálatot cseten, hogy hol van készleten, mindegyik üzletben voltitt a hivatalos link: [link]
oldal alján év végéig írják[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
domino fix extra kártyán hol tudom megnézni, hogy hány percem maradt a 80-ból?
se a *111#-en, se a web-en, se az appban nem találom -
tlac
nagyúr
Hol tudom megnézni, hogy a dominó fix extrából hány percem maradt még a 80-ból?
-
tlac
nagyúr
Jó megérzés volt az mms. (Nekem is eszembe jutott, de nem próbáltam volna ki, ha nem írod.)
Visszakapcsoltam, újraindítottam a telefont és lett ismét 4g-m.
Aztán próbaképpen ismét kikapcsoltam az mms-t, egyből vissza is ment 3g-re.Fene se érti, hogy ez a két dolog miért van összekapcsolva.
Mindenesetre köszönöm. -
tlac
nagyúr
Vettem én is egy domino fix extrát. Mikor beraktam a kártyát, akkor még működött rajta a 4g. Azóta viszont már nem találkoztam vele egyszer sem, ugyanazon a helyen sem.
Kellene rajta valamit tekerni, hogy jó legyen?
A hangpostát, mms-t meg az ilyen hülyeségeket szinte rögtön ki kapcsoltam rajta, de nem hiszem, hogy ezek számítanának.
-
tlac
nagyúr
válasz kovacsmi_74 #80669 üzenetére
áh, köszi, jó, hogy szólsz, ezt simán nem vettem volna észre
hihetetlen, hogy ezt külön kell kérni.. -
tlac
nagyúr
válasz anadroid #80667 üzenetére
ez biztos?
itt azt írja, hogy jár 100 mega -
tlac
nagyúr
ha 2500Ft-tal töltöm fel a dominó egyenleget, akkor az biztosan 366 napig lesz használható?
az android-os app csak 180-at ír ilyenkor -
tlac
nagyúr
Korábban írtátok, hogy a napinet és a maraton együtt beállítható, de ebben az esetben minden nap levonja a napinet díját. Viszont itt egy pár napja meg volt egy hozzászólás, hogy mégsem vonja le.
Ez tényleg megváltozott? Vagy valamit trükközni kell hozzá? (Régen valami technikai netről is volt szó.)
Szóval hogy van ez?Venni szeretnék egy egyszeri 1 gigát és nagyon jó lenne ha ezen kívül más költsége nem lenne. Szerintem ez nekem fél évig simán elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
ez egy vicc...
befoglaltam egy sim kártyát egy hivatalos t-mobile-os központotba (már ez is jó nehezen jött össze), a rendszer szerint van nekik és bármikor lehet érte menni
ma bementem, de közlik velem, hogy nincs és így nem is lehet venni, oda kell rendeltetnemamit egyébként most nézek, hogy nem is lehet, választanom kell másik átvevőhelyet
-
tlac
nagyúr
Vennék egy ilyen 490Ft-os sim-kártyát, de mire eljutok a fizetésig 29990 lesz belőle és semmi más nincs a kosaramban.
Ez mi a fene? -
tlac
nagyúr
van egy domino surf csomagom, és elfogyott az alap net rajta
a turbo 100 megával szeretném bővíteni, de nem ajánlja fel a t-s app ezt az opciót
ez normális?
sms-ben is próbáltam, de a +TURBO100MB-ra azt mondja, hogy hibás -
tlac
nagyúr
olyan t-pontban le lehet adni telefont gariztatni, ahol nincs szerviz?
(ahol van szerviz is, azok csak 5-6-ig vannak nyitva, ami nem túl jó nekem) -
tlac
nagyúr
nem abban van, hanem a Ptk. 308. § (3)-ban
Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot nem tudja rendeltetésszerűen használni. A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Hp 840 g3 laptop 6300U i5 processzor Új 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd full hd kamera akku(gyári) tölt
- HyperX Alloy FPS Pro Billentyűzet (Ingyenes szállítás)
- HP Pavilion 15-eg2002nh Fog Blue Garis
- Eladó Asus RTX 3070 DUAL V2 8GB LHR
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku(gyári) töltő(gyári) kamera új magyar billentyűze
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest