Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo80
tag
válasz ittakary #42764 üzenetére
Igen hozzàadtam a szolgàltatàsok àràt is, ne igy nézd a készülékek àràt. Az összeadàs csak azért készült, hogy làthato legyen a különbség ugyanaz a szolgàltatàs és készülék àrai között. Engem nagyon megdöbbentett azért osztottam meg veletek is. Ha nem lenne hűségem erősen gondolkodnék a vàltàson. Pedig kb 15 éve T-s vagyok.
Màsik dolog. Voltam bent ma nàluk (2 év hűségem van next m-re csak tarifa 10990), és mondta az ügyintéző, hogy 10 es 30.-a között válthatok kötbér nélkül next-s-re. Ha valaki ezt szeretné, most majd lehet.
[ Szerkesztve ]
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
206 cc
senior tag
válasz ittakary #91828 üzenetére
Szia!
Pont ezen gondolkoztam én is hogy miből gondolják egyesek,hogy a telefon részlettel vagy hűségidővel bármi is történne,ha már nincs hálózati lock a telefonon?!
Ezt sokan benézik szerintem és most még több lesz az átverés a “placcon”! ....mert hű megy bármilyen kártyával aztán egy - két hónap múlva meg “Nincs Szolgaltatás” felírat lesz csak!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz ittakary #91832 üzenetére
Egyet értek...bár én vagy “Almás bótba” megyek vagy szolgaltatóhoz iPhone-ért....
Mellesleg iphone függetlenítése hogy zajlik ?...valaki leírná aki tisztaban van ezzel?! A függe5lenítő kódot már megigényeltem,de mit kell tenni ha megjön az sms?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Kaba
veterán
válasz ittakary #125409 üzenetére
A központ nem látja/nem közli az üzleti készletet.
Amennyiben az üzletet fel tudnád hívni,nem biztos,hogy készletinfót kapsz.Menj be a legközelebbi Telekom üzletbe,amennyiben nem lenne az általad keresett tartozék készleten,akkor megmondják,hogy melyik közeli üzletben veheted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen