Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
milenda
tag
Korábban többen írták itt a fórumon, hogy a T-Mobile hálózatából blue mobile-os számok hívása hálózaton belüli hívásnak számít, következésképpen érvényes rá az összes T-Mobile-os kedvezmény. A hatályos Domino díjszabás 1.8 pontjából én ennek az ellenkezőjét olvasom ki. Szerintetek?
-
milenda
tag
Kitartás kedves lányok és fiúk. Németországban az összevonás óta, azaz több mint egy éve nem lehet interneten keresztül egyenleget feltölteni.
Nekem eddig egy számot sikerült bevinnem az újonnan regisztrált fiók jelszavával. Azóta ha ezt adom meg, hibás jelszót üzen, ha az 5 jegyű PIN kódot, akkor internal error. -
milenda
tag
válasz Soulfly842 #59867 üzenetére
Ez az EU roaming tarifa hol található?
-
milenda
tag
válasz szabogabor10 #59872 üzenetére
Köszönöm.
-
milenda
tag
válasz Soulfly842 #63210 üzenetére
Hol látod ezt a 3 nap, 100 MB-ot? A honlapon az 50 MB/nap szerepel.
-
milenda
tag
-
milenda
tag
Sziasztok!
A 1430-on hogyan érhetek el eleven ügyintézőt? Régebben a 0-val lehetett, de ez már nem működik. -
milenda
tag
válasz bwin.party #72113 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
milenda
tag
Néhány hónapja volt arról szó, hogy az egyik Telekom akcióhoz olyan felhasználási feltételek társultak, amelyekben a Telekom igényt tartott nem csak az adott kártya forgalmához kapcsolódó adatokra, hanem a felhasználó nevén lévő összes többi kártya forgalmi adataira is, ráadásul visszamenőleg is. Nem találom, melyik volt ez az akció. Valaki tudna segíteni?
-
milenda
tag
Ha a Telekom honlapján megrendelem 490 Ft-ért azt az akciós SIM-et, amely Donino 5 csomagban van és három hónapon át 1 GB adatot + 12×10 perc beszélgetést tartalmaz, akkor ingyen kihozza a futár vagy fizetni kell érte?
-
milenda
tag
válasz ANDROID??? #75830 üzenetére
Igen, ingyen szokták, de akkor oda is van írva. Most meg nincs, ezért kérdeztem. Köszönöm a választ.
-
milenda
tag
válasz Soulfly842 #76115 üzenetére
Már fél óra sincs holnapig!
-
milenda
tag
Sziasztok! Tegnap Szlovákiában jártam és nem tudtam internetezni sem a blue-s, sem a Domino Fixes kártyámmal. Nem aktiváltam semmilyen adatroaming-csomagot, mert csak kb. 20 MB-ra lett volna szükségem. A blue-s kártya egyáltalán nem csatlakozott az internetre, a dominósnál világított ugyan a 4G felirat, de adatforgalomra nem került sor. Készülék rendben, beállítások is rendben, mert egy harmadik országbeli (tehát szintén roaming helyzetben lévő) kártyával gond nélkül internethez tudtam jutni. Néhány hónapja Csehországban még minden ment, mint a karikacsapás. Mi változott azóta? Miről feledkeztem meg?
-
milenda
tag
válasz tsteve #84598 üzenetére
Igen, kipróbálhattam volna néhány dolgot, de ahogy írtam, nem volt különösebb jelentősége. Köszönöm a tippeket. De hadd fordítsam meg a kérdést: ha a kártyámon van egyenleg és internet-előfizetés, akkor ugye mennie kell EU-ban az internetnek 18 Ft/MB-ért? Más nem szükséges? Természetesen aktív roaming mellett.
-
milenda
tag
válasz St3ven #85265 üzenetére
Nem mindegy, mikor jár le a 90 nap. Ha június 30. előtt, akkor visszaigényelheted a rajta lévő egyenleget. Ha június 30. után, akkor viszont a szerződésed adategyeztetés hiánya miatt szűnik meg és bukta az egyenleg. Kérdés az is, mennyi az egyenleg, amit meg akarsz menteni. Ha június 30. után jár le a 90 nap, de te közben feltöltöd a minimális 1.500 Ft-tal és az adategyeztetést is elvégzed, akkor megmarad az egyenleg + a feltöltött 1.500 Ft, de fizetsz a maceráért 250 Ft büntit. Ha így is megéri, akkor jöhet a feltöltés. Telekom oldal nem fogja felismerni a számodat, internetbankon vagy ATM-en keresztül azonban fel tudod tölteni. Ha már fel van töltve, mehet az online adategyeztetés.
-
milenda
tag
válasz Donki Hóte #85664 üzenetére
Lehet.
Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít ma útjára a Telekom. A Flip az egyszerű alapszolgáltatást kereső, a többlet és kényelmi szolgáltatásokat nem igénylő ügyfeleknek szól, havi 4 ezer forintért hűségidő nélkül.
A Flip ajánlata, a Flip 3, összesen 130 digitális tévécsatornát, 100 megabites letöltési sebességet, wfit routert, valamint vezetékes telefont nyújt a flipes számok közötti ingyenes beszélgetési lehetőséggel. A Flip az induláskor több mint félmillió háztartásban válik elérhetővé, az ország számos pontján.
Azt látjuk, hogy van egy olyan ügyfélkör, amely kifejezetten az alapszolgáltatásokat keresi. Őket egy új, az egyszerűséget és a kötöttségmentes szabadságot képviselő márkával hatékonyabban és pontosabban tudjuk megszólítani. Ezt felismerve indítjuk el új márkánkat, a Flipet" - mondta Christopher Mattheisen.
A Flippel egy teljesen új csapat jött létre saját ügyfélkapcsolati és értékesítési csatornákkal, amely kizárólag a Flip leendő ügyfeleit szolgálja ki, ugyanakkor a műszaki hátteret a Magyar Telekom adja.
Az online elérhetőség mellett működtetik a 1446-os telefonos ügyfélszolgálati számot is.
-
milenda
tag
válasz Donki Hóte #85668 üzenetére
Nyilván nem. Ezzel a UPC tyúkszemére lépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen