Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Ti érzékelitek azt hogy mennyire sűrűbben áll át a telefon VoWiFire? Nekem eddig sehol nem állt át.. Most meg.. Ahol nincs full térerő az iPhone-on (két csík, nem tudom számszerűleg ez épp mennyi) és leteszem a telefont 2 percre ott már megy is át.. Szüleimnél, anyós... éppencsak a cégnél nem, mert ott full 4G van (2100MHz). Mondjuk energia felhasználásban ez jó, mert gondolom a megfelelő rádiós részeket gyakorlatilag lekapcsolhatja.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Ugyanazt az E-SIM-et tudom használni egy iphonon és egy watchon? Milyen lehetőségem van, ha pl a telefont otthon akarom hagyni, de az órán eltudjanak érni ugyanúgy?(sms, hivás)
köszönöm
-
MolTol
tag
válasz
polonic
üzenetére
Ez nagyon úgy hangzik mintha az egyik telefon valamilyen beállítás miatt elutasítaná a hívást. Multisimnél ha az egyik elutasítja a másik sem csörög tovább. Nekem olyan előfordult már hálózati gond miatt, hogy az egyik nem vagy csak késve csörgött ki, de a másik gond nélkül. A foglalt jelzés is egyértelműen a hívás elutasítására utal, én ott keresgélnék.
-
polonic
félisten
Két készülékem van, multisimmel megoldva. Nektek szokott olyan lenni, hogy hívni akarnak, mindkét telefon jelzi a hívást úgy, hogy egyből nem fogadottat jeleznek? A hívó fél ilyenkor pedig panaszokodik, hogy foglalt vagyok.
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Arról tudni esetleg valamit, hogy a Telekom készülékárlistája kb milyen időközönként frissül/változik?
Köszi előre is! -
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mobil vásárlás előtt állunk,és hogy érdemes e megvárni a decemberi hónapot, lesz e valami kedvezmény,vagy valami akció?
Elöre is köszönöm a segítséget 👍 -
domper2015
senior tag
válasz
Winne
üzenetére
Nálam is csinál ilyet a céges korlátlan, valamikor 30 perctől az órákig terjedő időszakban semmi net, néha csak segélyhívás. Aztán egyszer varázsütésre..
Ott ahol a Telekom csoport is van Pl. Románia, Szlovákia, Lengyelország. Ausztriában nem ennyire kiszámíthatatlan. A privát Dominó kártyával ritkábban illetve rövidebben szokta ezt előadni. -
4Grider
félisten
válasz
Winne
üzenetére
Magyarországon sok esetben elkényeztetnek a szolgáltatók, és elég sok helyen több 10 Mbps sebesség van. És közben Európában rengeteg helyen ha 10 Mbps-ot ki tudsz hozni az adott helyi szolgáltató hálózatából, az már jónak számít. Ezért javasolják a szolgáltatók a manuálisan választott másik szolgáltató tesztelését is...
-
Winne
nagyúr
Van arra valami infó, hogy külföldön sok esetben nem működik a net? Az egyedüli megoldás amit adnak, hogy manuálisan válasszon az ember hálózatot és imadkozzon.
-
HoaryFox
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Nem Alma, Xiaomi 12X, nincs probléma.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Akkor sajnos nem elég okos az eszköz.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
A hálózatválasztást állítsd át kézi hálózatválasztásra és akkor nem megy át a szomszéd ország hálózatára..
-
domper2015
senior tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Android, 2 különböző gyártó telefonján működik.
Iphone 12 minin is megy. -
akaszajanos
tag
Halló,
Csak nálam adta meg magát a WiFi Hang? Az i13 Minim egyik napról a másikra nem hajlandó átállni rá. Funkció ki-bekapcsolása többször is megvolt, telefon újraindítása úgyszintén. Változás semmi.

-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Hja, lehet rá kell dugni valamit és azzal programozni, de az nem a te kompetenciád.
-
Marci112233
addikt
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
Domino sim-et minden benzinkúton kapni 1000-2000 Ft között.
-
Marci112233
addikt
válasz
martonl
üzenetére
Volna manuális állítás de amint rányomok kiír valamit de egy pillanatra csak és még szöveg se jön ki csak egy villanás.
Mint írtam nem saját kártya, ráadás normál méretű SIM amit nem tudok csak úgy telefonba tenni, mert minden telefonunk már nano SIM-el megy. Keretem meg nincs hogy betegyek egy nano SIM-et.
Így hagyom hogy oldja meg aki hozta. Úgy se tudunk dolgozni mert folyton esik, emiatt állunk.
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
A sim kártya roamingol. A Digi sim-ek jártak így június eleje óta és voda hálózaton roamingolnak, már ha van ott normális voda lefedettség.
Tegyél bele saját sim-et (pl. egy Domino sim-et, amin van alapból egy évig felhasználható 1 GB net). -
martonl
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Gondolom roaming. Államhatár közelében lehetséges. Ha van lehetőség manuális hálózatválasztásra, akkor azzal élni kell.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott egy Tablet amiben elvileg előfizetéses kártya van korlátlan nettel. mag a tablet egy Mezőgazdasági robotkormány tartozéka amin zárt 6-os Android rendszer fut. A kis térerőt jelző ikon fölött ahol a 4G-t kéne ki írnia ott most egy R betű van. Ez mit jelentene? Net így nincs így nem is megy a rendszer RTK pontossággal. Kártya nem a mienk, a robotkormány tesztelésével kaptuk azt is tehát nem tudok a neten utánanézni.
-
Because
őstag
Sziasztok!
Ha nem ez a legmegfelelőbb topik kérlek irányítsatok át!
A kérdésem csak, hogy visszavittem egy neten rendelt mobilt az egyik Telekom üzletbe élve a 14 napos elállási joggal. Ott ezt el is fogadták, a készüléket átvették és mindent digitálisan intéztek. Aláírom nem kellett semmit, illetve én semmilyen doksit se kaptam, hogy visszavittem a készüléket. Ez így helyes ügyintézés?
Köszönöm!
-
Telekomnál esetleg sikerült kiharcolnia valakinek kedvezményes korlátlan netet jó áron?
Csak kíváncsiság ha igen, akkor mennyiért?
-
Zeki
nagyúr
Céges előfizetést meg lehet nézni valahogy mit tud?
-
törölt tag
válasz
draco31
üzenetére
Talán üzletben tudnak segíteni? Telekom alkalmazásban benne vannak ezek a dolgok, de azt csak aktiválás hozzáadás után, így ezzel sokra nem mész : (
Sim kártyának van egy hosszú száma nem az kell aktiváláshoz, ügyintézéshez? Ez magán a simen is rajta lehet, másik oldalán legalábbis nálam volt.
-
draco31
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Néha gondolkozok, hogy van még életben.

Egy kis 800 fős kis falu ez egyébként, mindenki mindennel amiben csak egy elem is van, az ide kerül, hogy oldjam már meg.
Na ez most elmarad. -
Üdv! Dél-Alföldi régióban, Szeged környékén tapasztal valaki szolgáltatáskiesést? Köszi!
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerős vett egy Domino kártyát meg egy olcsó nyomógombos mobilt.
De a papírokat már eldobta, meg a plasztik cuccot is.
Így honnan lehet megtudni, mi lenne a telefonszáma? Anélkül nem tudom neki aktiválni. -
Top cat
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Rendezés: legnépszerűbb, így nálam ez az első.
Az árukeresőn van olcsóbb találat is rá.Persze lehet, hogy amit te néztél, az olcsóbb a T-nél.
-
Top cat
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Azért nézz rá a kiválasztottra, mert az elsőre rákeresve, vannak jobb ajánlatok is.
-
Top cat
addikt
válasz
sandró60
üzenetére
Itt tudod megnézni mik vannak.
Ha bejelölöd, hogy Szolgáltatással kérem, meglátod, hogy mennyivel olcsóbb.
Csak Dominóra, nem fogsz kapni semmilyen kedvezményt.
-
sandró60
addikt
Elnézést,ha nem ebbe topikba tartozik
A Telekom oldalán látom,hogy részletre lehet Tv készüléket vásárolni.
Nekem csak Domino évenkénti hoszabítás van.
Mi a feltétel?
Köszönöm
-
Remélem felköszöntöttétek Vandát ma a névnapján!
-
onetwo
tag
Sziasztok!
A Telekom alkalmazás nálatok sem számol percet? Nekem full nullán van...
-
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Nem VoWiFi

Az nálam van, de Optika van és gond nélkül megy.
Volt tesztelve azzal és nélküle is. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ugyanabból a lakásból hívnak, nem VoWifi-n esetleg? Mert akkor akár a wifi kapcsolat is lehet a ludas.
-
-
polonic
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A telefonszámukon. 1414 és lehet kérni műszakis kollégát is.
Nem kell bemenni. Azért a mai világban nagyon ritkán szükséges a személyes jelenlét az ügyintézéshez. Vannak persze olyanok, de ez nem tartozik közéjük. -
-
polonic
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Bejelentetted a szolgáltatónak?
Minden ilyen hibát érdemes. Különösen, ha még bizonyíték is van rá. -
-
adika4444
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez VoLTE cellaváltásnál szokott előjönni, csak általában kijön belőle pár tized másodperc alatt. Tipikusan a IX. kerületben, másudt nem jött még elő. Szerintem ha vársz kb. egy-két percet, talán meg is szakad a hívás.
-
Renwick
őstag
válasz
Renwick
üzenetére
Muhaha, most nézem, hogy ezt a szart 10 éve fejlesztik, ehhez képest a fenti problémán túl a mai napig nem képes értesítést küldeni új számla érkezéséről vagy befizetési határidőről, nem lehet benne akármilyen díjcsomagra váltani (csak magasabb értékűt enged ofc), egy csomó egyéb tájékoztatási hiányossága van, de amúgy remek marketingfelület.
-
-
4Grider
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Másik gyártó telefonjával is előjön a jelenség? Kikapcsolt VoLTE mellett gondolom nincs (mondjuk hangminőség sem).
-
pourri
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ijesztő, de lehet csak sok horrort nézek.
-
Beszélgettem valakivel és a másik fél hangja 1x csak durva recsegés lett és csak akkor hallottam mikor beszélt/recsegett.
Mikor én beszéltem, mindent hallott és válaszolt is rá, de én recsegést hallottam csak semmi mást...aztán letette és újra hívott. felvétel a beszélgetésből
Valakinek ötlet, mitől van ez, vagy mi volt ez?

/Telekomnál vagyunk mindketten/
-
MadMancs
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szuper.
Reméljük valóban működésre lehet így bírni. Én egy másik szolgáltatóból indultam ki, ott honos hálózat kell elsőre. :) Elnézést a hibás tájékoztatásért.
-
4Grider
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És nem lehet, hogy az otthoni sim-el előbb otthon kell feljelentkezni? Roaming engedélyezve lett neki az új előfizetésén?
-
4Grider
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én már bármit tudok feltételezni (mert nem egyszer volt már ilyen):
Édesanyád kicserélte a yeti sim kártyát az új telekomosra?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Akár maradhatna is így ez a DDay, ahogy most van, nem kéne mindig várni, hogy na most mit dobnak vajon. Szerintem mindenkinek bejönne a dolog.