Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Annyi már nekem is sok lenne.
Két iPhone van nálam így beállítva, az még viselhető. Jól jön, amikor az egyik töltőn van és a másikat tudom magammal addig is hozni-vinni. -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
Zsolt,72
üzenetére
En is. Bar amikor 3-4 eszkoz csorog egyszerre, azt mar nem.
Tegnap 20-24 kozott volt a Yetteltol szamhordozasom, de meg mindig nem talal telekomos halozatot a telefon.. es semmi sms, email nem jott rola, hogy elvegeztek a szamhordozast.
Lehet azert mert edesanyam jelenleg Becsben tartozkodik?
Bar azt mondja semmi mas halozatra nem akar felallni a telefon.
Dual simes a telefonja(Yettelben vasarolta meg) remelem ez igy akkor kartyafuggetlen, es nem 2db yetteles kartyara korlatozodik.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Mostanában nem nagyon hallottam olyan tabletről egyik gyártónál sem, amiről lehetne rendes GSM hívást indítani, valóban a Samsungnak voltak régebben olyan készülékei, de 99,99% magabiztosággal mondom, hogy nem lehet, a modem csak adatkapcsolatnak van benne.
Elolvastam a MA! tesztet itt, ott egy szóval sem említik ezt, szerintem lehet, hogy táblagépeknél el lehetne valahol ejteni pl. a kommunikációs résznél, hogy lehet-e vagy sem hagyományos telefonhívást indítani róla. -
válasz
Leonardo91
üzenetére
Esetleg nincs egy alkalmazás, amivel össze lehet kötni a telefont vele? És akkor mégis lehetne telefonálásra is használni, csak nem közvetlenül. Úgy emlékszem a régi LG tabletemen volt valami ilyesmi app.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem mindegyik sim-es tablettel lehet telefonálni is. Nekünk is van egy, amin csak net megy. A helyzet az, hogy amelyiken nincs gyári tárcsázó, az 99%, hogy nem tud telefonálni és bár felrakhatsz szürke áruházból, vagy külső apk-ból tárcsázót, az attól még nem fog működni.
-
Leonardo91
őstag
Nos a helyzet az, hogy nem lehet vele telefonálni (bár a hívás indítás gomb ha felteszek egy külsős tarcsazó programot pl exdialert akkor már nem szürke, olyan mintha szoftveresen lenne tiltva ez a dolog) szóval elég macera lenne ,hogy vissza vegyék mert írni kell külön egy emailt mivel személyesen vásároltam és már tegnap elindult vele a 2 év hűség stb
Hagyom a dolgot mert az asszonynak jó így is . Amúgy hasonló konstrukcióval a Tab A8 lett volna de az igazából a 3 GB RAM miatt esik ki.. -
Kbali
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az is csak akkor él, ha hibás a termék és akkor is elsődlegesen csere ugyanolyanra.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Délután megyek a Telekomba, utána majd írom
-
Blackmirror
őstag
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok! Láma kérdés, tesco-auchan pénztár, feltöltőkártya, a pénztáros adja a kütyüt beírni a hívószámot. Itt be kell írni a +36-ot is, vagy 06-ot, vagy ezt nem kell, hanem simán csk 30 és hívószám?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Örülnék, ha így meg tudna oldódni Leonardo gondja, csak nem látom a jogi hátteret, ami alapján ez működne.
Leszámítva az értékesítő jóindulatú hozzáállását, ami ugye nem törvényi kötelezettség. -
jack982
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
a Mari hegesztett rá két kilós tokot
-
Blackmirror
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
De akkor is vissza kell vegyék ha személyesen vásároltad.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
"Okostepsi" a Google-el közösen fejlesztve... Na erről ennyit... Marketing bullshit...
Sanszos, hogy a személyes vásárlás miatt nem akarják majd visszavenni... Ettől függetlenül én csapnék egy balhét, hogy miután elmondtad milyen igényed van a készülékkel kapcsolatban, mégis egy olyat melegített rád az ügyintéző, ami a kívánt funkciót nem tudja. -
skroy
senior tag
Mindig azt gondoltam, hogy ha SIM képes tablet, akkor lehet telefonálni. Mindig tanul valamit az ember, ha szakmai fórumokat olvas.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Kbali
üzenetére
Mondom én az eSim meg 5Gből gondoltam hogy akkor hívni is tud. Meg mondtam is ott az ügyintézőnek, hogy helyettesíteni tudja otthon a telefont ha hívnak, nem mondott rá semmit..
Hát ez az hogy az S8 Ultrára sincs mégis egyértelmű ,hogy tudok vele telefonalni egy SIM kártyás tablettel.. -
Kbali
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Volt-e bármi olyan momentum a termékelírásban, amiről azt gondoltad, hogy működik a hívás? Az S8 Ultrára sincs kiírva egyébként.
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szerintem inkább vidd vissza, és keress másikat helyette.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Telekomnál? Én 2019-ben beleestem ebbe a csapdába. Közepes hangcsomag + korlátlan net előfizut vettem egy Huawei B525 routerrel. Pont nem érdekelte őket hogy routerben nem használható hangcélú sim ÁSZF szerint. Nekik eszköz és kész, legalábbis üzletben (nem partner) ezt mondták utólag. User meg nézzen utána vásárlás előtt. Ettől függetlenül végig ezt a router-sim párost használtam. Szerencsére nem reklamáltak, de ha azt is tettek volna simán eléjük vágom a szerződést amin rajta van az eszköz is amivel vásároltam.
-
Leonardo91
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem kompatibilis vele azt irta
Pedig kb nyers Android van rajta tele Google alkalmazásokkal -
donjohnson
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
a google dialer-t próbáltad? azzal se jó?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Te más készülékről tudod hívni?
-
Leonardo91
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Probaltam telepíteni egy csomó tarcsazot playrol de nem működik egyik se
-
domper2015
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ismeri a GSM és 3G sávokat, 2 fizikai és esim képes. Kínai.
Valószínűleg a Telekom elfelejtett rá tárcsázót telepíteni. Egy próbát megérhet.
A gagyi 7"-os 2SIM-es tablettel is lehet telefonálni. -
PedroPascal
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Akkor valószínűleg nem tudja. Telekomnál nézd meg a specifikáció között.
-
Leonardo91
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Olyat nem találtam benne pedig eléggé atneztem a beállításokat. Eleve ott kezdődik, hogy nincs telepített tarcsazó
A playen lévők meg mind hulladékok, nem működnek. -
PedroPascal
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Wifi hívás nincsen benne? Úgy lehetne telefonálni.
-
Leonardo91
őstag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Nagyjából igen.
Asszony összetörte a Tab S5e jét
Itthon arról telefonált kb . De akkor ezekszerint ez nem tudja , így még elég lett volna egy akármilyen wifis ... -
PedroPascal
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Telefonálni vetted a tabletet?
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Én úgy tudom nem lehet telefonálni t tablettel.
-
pourri
aktív tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem feltétlen.
-
martonl
senior tag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Kell neki tudnia telefonálni? Tableteknél tudtommal nem egyértelmű a dolog.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Feltettem a kérdést már a saját topicjaban is de itt is megkérdezem hátha...
Adott egy saját márkás T Tablet amit ma vettem e simmel
Nos a mobilhálózat felállt van net rajta csak épp telefonálni nem sikerül sehogy sem . A Google névjegyzékben szürke a hívásindítás gomb , fizikai multi simmel se és e simmel se megy. Valakinek sikerült rajta telefonálni ? -
enginev3.0
félisten
hetente vannak új akciók cyberen?
-
goop
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Így van, de ha hűség alatt lelépsz akkor pl. ha a 400.000 Ft lista áras telefont 300.000 kaptad akkor 100.000 Ft különbözetet is számlázzák.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Yettelnél vettünk egy telefont pár hónapja, kedvezménnyel. A garanciához és a biztosításhoz az eredeti árat vették figyelembe. Kíváncsi vagyok, hogy a Telekomnál ez hogy működik.
-
4Grider
félisten
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy amikor én telefonálok és engem hív valaki közben, akkor egyes kontaktoktól csak egy “nem fogadott hívása volt a feladótól” SMS-t kapok, míg más kontaktoknak kicseng és én is látom, hogy hívnak és fel is tudnám venni a jelenlegi hívásom megszakításával/tartásával.
Ez utóbbi funkció nem igazán tetszik, mert ha olyan hív (pl főnököm), akinek fel kellene vennem, de nem akarom a jelenlegi hívásom megszakítani (mondjuk ügyféllel beszélek), akkor a hívó fél csak annyit fog látni az egészből, hogy pl munkaidőben nem vagyok elérhető. Ez marha bosszantó…
Tudnátok segíteni mit kellene átállítanom?
-
PedroPascal
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Vagyis lehet 100k alatt is adnak így 2 évet. Megvárom azok válaszát akik most így vásároltak.

-
domper2015
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Termékenként a bruttó ára alapján, a kötelező jótállás szabálya szerint vagy annál kedvezőbb feltételek biztosítása a fogyasztó részére.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Az egyes készülékek ára külön-külön értendő, de ha teljesen biztosra kívánsz menni, akkor vagy itt várj egy másik választ, vagy kérdezd meg a chat-en.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a számlán szereplő bruttó összeg alapján történik a jótállás “kiszámítása”.
-
-
PedroPascal
őstag
Cyber november 2 telefon együtt a 2. féláron. Ha a 2. telefonon így 100k alatt van akkor csak 1 év garancia lesz rá? Vagy normál 2 év? Valaki vett most így telefont?
-
janeszgol
félisten
Ez a Telekom még mindig akkora balf-sz csapat, hogy szégyen. Pár éve náluk voltam, de megszüntettem a szolgáltatást náluk. Erre még mindig azt írja, hogy "látjuk már ügyfelünk, lépjen be". De ha belépek, megrendelésnél csak új ügyfélként tudok rendelni. Ha pedig megrendelésnél nem a belépést választom, hanem az új ügyfelet, akkor meg nem tudom leadni a rendelésem, mert visszadobják.
Jó lett volna náluk járatni egy olcsóbb előfizut, hogy meglegyen a minimum 6 hónap (esetleges szolgáltatóváltás miatt, ami a nyáron lett volna), de hát így nem fog menni. Balf*sz csapat. -
4Grider
félisten
válasz
Red product
üzenetére
Cellmapper map. Már ha a környékeden az önkéntes felmérők felmérték.
-
Oliverda
félisten
válasz
Red product
üzenetére
Akkor érdemesebb egy a szolgáltatóváltáson elgondolkozni, már amennyiben pl. a Vodának jobb ott a lefedettsége.
-
goop
őstag
válasz
Red product
üzenetére
Igen, nevében is benne van, wifire csatlakozik a telefon és onnan megy a hívás.
-
martonl
senior tag
válasz
Red product
üzenetére
Igen, beltéren Vowifi. Más lehetőség nem nagyon van sajnos.
-
Cs1csó
titán
válasz
Red product
üzenetére
-
Red product
csendes tag
Hali. Van egy kisebb település fejérben ahol nagyon gyenge a lefedettsége a telekomnak a telefonálás akadozik a net folyamatosan 4G-E között ingadozik igazán a mobilnet használhatatlan. Tud valaki esetleg olyan erősítőt ami segítene ennek a probléma megoldásában? /a többi szolgáltatónak is gyenge itt a beltéri jel/
Köszi. -
kchris78
veterán
-
Renwick
őstag
Vajon mikor fogunk eljutni oda, hogy a Telekom app pontosan tudja jelezni a hívás/SMS forgalmat? Tényleg ekkora varázslat ez?
-
pdw_ph
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Akkor kapják be

Köszi! -
válasz
PedroPascal
üzenetére
4G+ van azért gyorsabb is, mint 300-as, 450-esről én is tettem be ide régebben forgalmas helyről is 300 Mbps feletti mérési eredményt csúcsidőben is.
-
pdw_ph
tag
válasz
PedroPascal
üzenetére
Köszi a választ. A 4G-t még megérteném, de nekem az 5G is épp 16/16Mbit, pedig pár hónapja promózták, hogy mostmár van 5G ebben a kerületben...
-
PedroPascal
őstag
válasz
pdw_ph
üzenetére
Osztott hálózat ha sokan lógnak egy tornyon akkor nagyon le van terhelve. 4G+ 300Mb-t tod és ha a sávszélen sokan osztoznak napközben akkor az van amit írtál. Vidéki 10-20k városokban is ez van de itt az 5G is ilyen mivel (kamu 5G). A nagyvárosokban ahol van valós 5G ott napközben is bőven megvan a több 100Mb-t.
-
pdw_ph
tag
Lehet valamit azzal kezdeni, ha napközben 5-30Mbit között maxol ki a Telekom 4G+?
9. és 21. kerületben is ugyanez, tökmindegy hova rakom (akár erkélyre is).
Signal 75% körül, minden egyéb LTE / 4G+ router szerint megy.Sőt 5G-s mobilon se hoz jobb eredményt.
TP-Link MR600-ban van benne, próbáltam az összes band kombóval szórakozni, de sehogy se jobb.
Éjjel is max 80Mbit körül hoz.Ez ennyit tud vagy lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Két iPhone van nálam így beállítva, az még viselhető. Jól jön, amikor az egyik töltőn van és a másikat tudom magammal addig is hozni-vinni.
.

dptrsk