Hirdetés
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Több okból akár, de igen, mondhatni "normális" is lehet.
- nézik, hogy mi és mennyire fogy, aztán az alapján rendelnek, vagy sem
- rendelnek, de nem minden esetben kapnak
- meg van, hogy mit kell favorizálniuk (jellemzően az újabb típusokat)
- milyen írott (és íratlan) megállapodás van a forgalmazó és a beszállító/gyártó közöttLehet még más is a fentieken túl, nekem hirtelen ezek jutottak eszembe.
Illetve nem láttam kapcsolódó statisztikát, de látatlanban azt gondolom, minden típusból a legkisebb tárhellyel rendelkezőből fogy több. -
szabonagyur
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kb sehol nincs S24, Ses oldalon sem.
-
Cs1csó
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mindenki - hazánkban - kis árukészlettel, raktárkészlettel dolgozik. Ez van.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Az normális, hogy a telekomnál egyszercsak elfogy egy telefon és kész?
Pár hónapja nézegetem az S23-mat, de azóta sincs belőle 256 gigás.
Most emiatt gondoltam talán már S24 kéne, de most ebből sincs 256. Talán azért ebből még lesz, csak újabb, de mi ez már?
Z Flip 4, Z Fold 4, Iphone 13 mini, Iphone 14 Pro (max)
Gyakorlatilag mindennek a megérős, tavalyi, kicsit olcsóbb változata -
yogibear
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem mondtam ilyet, csak azt hogy a számlázás utólag történik az előző teljes hónapra (már akinek van még más, pl net v tv szolgáltatása is és számlát kap róla), így ahol változtak az árak, azok már érvényesültek, ahol nem változott ott egyelőre nem is fog...
A percdíjak és a kiegészítő szolgáltatások árai nem változtak... -
Takato
csendes tag
Jó reggelt! Érdeklődnék, hogy a Maraton csomagok fognak drágulni vagy maradnak a megszokott árak? Köszönöm a választ előre is!
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, van ez a magenta moments dolog. Hogy lehet megszerezni ezeket a pontokat?
mindig ebben a telekom appban fizetem a számlákat. Hiába lépek be nem nő a 0/4 alkalom. Kerestem app store-ban momentán alkalmazást háta arra gondolt a költő, de nem találtam megoldást. -
Köszi a segítséget.
-
Sziasztok!
Felújított telefont rendelnék a Telekom-tól. iphone. Milyen akku teljesítménnyel adják el? Van valakinek tapasztalata? Berendeltem egyet, de a 85% az már a legalja egy akkunak, mert azt írják az oldalon, hogy az a minimum. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és igen, működik.
FONTOS új információ, állítólag a tegnapi naptól kezdve ha betelefonálsz az ügyfélszolgálatnak, nem tilthatják le, hogy a plusz okosnet okosóra és tablet simek kicsörögjenek a fő simmel együtt. Nem tudom, így jó lesz-e nekem, mert a gyereknek akartam odaadni egy sim kártyát hogy online legyen.
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
ugyan azokat a prómokat nyomja a DT is, semmi értelme átmenni de ő tudja..
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Van 3db Magenta korlátlan díjcsomagunk amire így pakkban a 3-ra van kedvezmény.
Mobil L + Korlátlan net okosvilág az összes.
Viszont nincs szükségünk ennyi sim kártyára. Ha a 3-ból egyet átváltanék az HBO Go-ra akkor is maradhatnék ebben a 3-mas kombóban? -
yogibear
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Most gondolj bele, hogy nálam 2 domino sim van a telefonban és minden üzenet, pl ma is hogy "pár nap múlva lejár és adategyeztessek és hű már mennyire lehet az appban is" duplán jön., akkor most legyek én is ideges miatta?
Másik, hogy csak pont 2 hónap múlva jár le, szóval idő van még. -
vence
aktív tag
válasz
skroy
üzenetére
Természetesen a saját "reklámok"-ra, promókra gondoltam, csak most kivételesen lemaradt a jelző.
Szerintem semmi nem indokolja - a "marketing rémuralmon" kívül -
hogy az érdemi részek közé tegyenek ilyen dolgokat,
főleg, hogy eltávolítási lehetőség nélkül.Miközben minden vonatkozó adattal rendelkeznek, miért kell az előtörlesztési lehetőség reklámját néznem, amikor nincs is fizetendő részletem.
Ilyen "megoldások" is csak azt igazolják, h nem azzal foglalkoznak, amivel kellene, ill. a tevékenységük színvonalát minősíti. -
-
vence
aktív tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Ez lehet telefonfüggő is,
de nálam köszönő viszonyban sincs a teló által kijelzett,
ill. az app., vagy a fiókban webes felületen mutatott adat.Az utóbbi kettő egyébként legtöbbször egyezik, egyértelműen egy helyről van az inputjuk és ugyanazzal a használhatatlan késéssel.
Szóval tényleg ez is a "szolgáltatás" nevetséges része,
ami persze szerintük jó és más nem is lehetséges.
-
vence
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ezzel csupán annyi problémám van, hogy
akkor, hogy lehet az, hogy pl. a DD adat aktiválása után
már rögtön nem nulláról indult a számláló ?!
(Már előre tudták, h 6 óra múlva,
majd aktiválni fogom a DD adatot?!) WTFKözben semmi más nem volt megnyitva, a telón nem túl sok dolog van eleve és minden automatikus dolog, frissítés le van korlátozva.
(A Play pl. még engedéllyel sem indult el a múltkor, csak WiFi-n.)Nyilvánvaló, h ez a hat óra sem felel meg a valóságnak, mint ahogy az is teljesen rapszódikus, h mikor kapok értesítést a fogyóban lévő keretekről, leginkább szökőévente.
Az is elég egyértelmű, hogy semmi sem indokolja, az érdekeiken kívül, hogy GB-okban mutassák az egyenleget!
Mint ahogy az sem normális, hogy telepakolják az appot reklámokkal, amikor az alapfunkciók sem működnek normálisan.
Szóval, valahol saját maguknak is kárt okoznak és még ezt sem veszik észre !!!Az is elég tanulságos, h sosincs a playre, hogy mit tartalmaz a fejlesztés, mi annyira fontos, hogy blokkolják a használatát.
Ez valahol az ügyfelek iránti tisztelet hiányán túl, az abszolút fogalmatlanság jele is, mert nem úgy tűnik, h tisztában lennének vele, hogy ez mit is jelenthet egyes ügyfeleknek, ill. pl külföldön.Szóval egyrészről röhej, másrészről pedig tragédia ez az egész, amikor itt 50 MB-okról beszélgetünk ...
Amikor Németo.-ban pl. most is "12 hét ingyen"
( norma-connect Smart S 5G - 12 Wochen kostenlos )
akciót hirdet a T egyik értékesítője, 1 éves havi + 5 GB adattal megspékelve, prepaidben, azaz minden kötelezettségség nélkül (az ott már magától értetődő, hogy szinte minden, a legolcsóbb csomagoknak is része a korlátlan hívás és SMS, valamint a díjmentes 5G használat).
De még ezeken túl is van vmi hűség kedvezmény, csak azt már meg sem néztem.
És akkor még nem beszéltünk a diszkontált feltöltési lehetőségekről,
vagy hogy mindez éves csomagban 100 Euróból is kijön.Ha valaki esetleg nem lenne képben, végső soron a két ennyire eltérő szolgáltatást ugyanaz a cég nyújtja.
Ez lett a mi EU-nk !!!
Ill. a keleti EU, a hülyének nézett ügyfelekkel, emberekkel. -
slice14
veterán
Szám elhordozás esetén a tört számlát kipostázzák? Mert ugye a számhordozás végbemenetele után csak azt írja a Telekom fiók hogy vegyek fel egy előfizetést. Így online már nem kapom meg az utolsó számlám online.
-
simpley
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
igen, ez a vodánál is így van, annyi különbséggel hogy ott ugye “másodpercenként” számláz 10KB-os egységekben. Letöltöttem egy számlarésetezőt. 219 oldal, egy napi internet forgalmam 9 oldalon listázza másodperces egységekben. Gondolom ezért sem várható hogy a T-nél egyhamar lesz változás ilyen téren..
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Azért ez elég gáz a mai világban szerintem. Ha nem is azonnal, de azért "normális" időkereten belül elvárható lenne az adatok frissítése. Mondjuk a telefon is mutatja hogy mennyi a felhasznált adat aznap, illetve a számlazárás óta. Nekem elég pontos, maximum 1-2 mb eltérés szokott lenni havi szinten.
-
fausto
addikt
Köszi a válaszokat!
-
simpley
őstag
engem amúgy nagyon frusztrál, hogy csak órák múlva frissül az app..
Mármint a felhasználható adat, ill hívás/sms forgalom.. Ezzel nagyon remélem csinálnak valamit a közeljövőben, a vodánál amint egy kicsit volt használva azonnal frissült, nem órák múlva.. Eddig bőven belefértem az 5Gb netbe így gondoltam miért is ne férnék majd bele 4GB-ba.. Valamiért úgy érzem gyorsabban pörög, de egész biztos hogy máshogy számol az app, esetleg nem valós értéket jelez vissza.. -
-
válasz
vence
üzenetére
Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
Kicsit le kéne csekkolnod a telódat, mert neked a Domino Day is szökik, mire megnézed, az 50MB is eltűnik...és azt pedig az App nem eszi meg, az tuti, max nálad!

Van egy telóm, amin be van kapcsolva az 50MB és elég sokszor indítottam rajta a Telekom Appot, csak tegnap vagy 15x próbaképpen és most megnéztem hogyan áll:
Nincs semmilyen más adat az 50megán kívül.
-
Richárd70
csendes tag
-
vence
aktív tag
válasz
martonl
üzenetére
Elméletileg, ha még nem használtad el, az áttekintésnél rákattintva, minden net-nél mutatja a lejáratot!
Ha elfogyott, akkor már csak a visszaigazoló SMS-ből tudhatod, hogy mikor jár le. Illetve amikor eltűnik az "aktív szolgáltatások" közül
a "semmi".Mostanában szerintem gyakorlatban már nem igazán használható semmire, mire bármit megnyitottam volna a T app már egyedül is eltüntette!
És net nélkül nem igazán működik a T app se, tehát nagy valószínűséggel, nem áll, hogy nem fogyasztja a keretet.
Ha más nem, a rengeteg kikapcsolhatatlan reklám kb. ezt okozhatja.Ilyen problémába már sok évvel ezelőtt is belefutottam, akkor se tudták megoldani a forgalom szűrését, ill. aktív keret nélkül nem működtek az elméletileg ingyen elérhető webhelyek.
Szerintem ezen okokból nem mutatják a pontos forgalmi adatokat se, mert egyébként gyorsan kiderülnének ezek a dolgok.
-
martonl
senior tag
Dominónál a havi ingyen 50MB lejárati idejét lehet valahol látni, vagy meg kell jegyezni az aktiválás idejét?
Szerk.: Weben látom, elnézést. -
fausto
addikt
Üdv,
Anyósom meghalt januárban, most kaptuk meg a HAK-ot. Szeretnénk lemondani az előfizetését. Úgy sejtem hűsége van és még készülék részlet is van hátra.
Mire lehet számítani? Gondolom a szerződést szó nélkül bontják, de ki kell fizetni a hátralévő részleteket a telefonra? -
Zsolt,72
őstag
válasz
Richárd70
üzenetére
Ez valóban jó hír a Telekom/Apple felhasználók részére.
Elég gyorsan sikerült elhozni hazánkba, ősszel még azt a felugró ablakot kaptam az iPhone13-iPhone 15 költözés során, hogy ez a szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el (ugye, ott alapvető szükséggé vált, mivel már nincsen fizikai SIM-foglalat az aktuális iPhone család tagjaiban). -
Richárd70
csendes tag
ESIM quick transfer tökéletes működik két Iphone között

Oda-vissza próbáltam.
Lényeg, hogy mind két telefonon legyen Telekom alkalmazás. -
simpley
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
érdekes dolog, de itt Debrecenben többnyire B3, ill. B1 párossal találkoztam. Itthon nem valami jól muzsikál a mobilnet, 3-20, max 30 mbps a letöltés 40-es ping-el de itthon úgyis van wifi, meg nem is nagyon érdekel a sebesség. Az a dolog viszont, hogy az app késve mutatja csak a felhasználható adatot az eléggé frusztrál. Szoknom kell még az új appot is... Amúgy az ügyfelesek érezhetően jobbak, mint a vodánál szóvál már ez is egy plusz pont.
-
válasz
simpley
üzenetére
Azonos weboldal betöltése gyorsabb lehet, de több adatforgalmat nem jelenthet elvileg. (Hacsak nem annyira szélsőségesen lassabb más esetben a kapcsolat, hogy bizonyos tartalmak nem mennek át...)
Az iMessage telefonszámra vagy e-mail címre van aktiválva?
Nekem két előfizetés telefonszáma (Telekomos mind a kettő) is aktiválva van és sosem dobta még el. -
simpley
őstag
kövezzetek meg, de létezik, hogy ha gyorsabb a hálózat akkor több adatot is használok el ugyan azon oldal betöltésére mint ha lassabb lenne a hálózat?
[szerk]
a telóm folyamat "elveszti" az iMessage aktivációt. Mi lehet ennek az oka?
-
mzso
veterán
Helló!
A telekomnál meddig nyűglődnek, ha azért megyek be, hogy visszaadják a maradék egyenlegemet miután elhordoztattam a számomat? Gondolom kp-ban nem adják vissza?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
A Mbps és a Mb/s ugyanaz, mert a p a "pert", azaz a /-t jelöli... A MB/s és a MBps jelentené szintén ugyanazt megabyte-ot... nem a kiírási formátum számit, hanem az hogy kis vagy bagy betű.
A MPH sem lesz kevesebb vagy több mint a M/h de ha már m/h, akkor már nem mérföld, hanem méter, vagy a kmph sem lesz más attól hogy km/h. Ha csak a shift lemaradt, megértem, de ha az a "felszólítás", hogy tisztázzunk valamit, akkor maradjunk az SI-nél amennyire csak lehet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
simpley
őstag
a felhasználható mobilnet nem frissül az appban azonnal? Használom folyamatosan de nem fogy.
-
simpley
őstag
válasz
Norbi27
üzenetére
először is fontos lenne tisztázni, hogy az a 70-80 érték az mbps-e vagy mb/s. Ha utóbbi, az az én megítélésem szerint nem rossz. én kb 950-980Mbps letöltést mérek 1000es netnél ami mb/s-ben kb 120MB/s.
Nem hiszem, hogy bármilyen korlátozás lenne a mobilneten, ez a Telekomra nem jellemző tudomásom szerint. Bár, ha 5G-n méred kétséges, sok helyen amúgy lassabb is mint a 4G. Nem próbálod meg 4G-n mérni egyet esetleg?
-
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy mobilneten van-e valamilyen korlátozás a sebességre vonatkozóan. Olyan problémám van, hogy ha FTP-ről töltök az 20-25 megabit fölé nem megy soha. Ha elindítok egy speedtestet, az a többszörösét mutatja. Most is Speedtesten 110/100-at mérek. Otthoni gépemről szoktam FTP-n letölteni. Otthon 2000/1000 Mb-es netem van. A munkahelyemen VDSL net van, kb 70-80 Mb a max letöltés. Ha arra töltök az otthoniról, akkor folyamatosan tartja a 70-80 Mb-et. Mobilról viszont nagyon llassú. Korlátlan net, 5G, iPhone 13 pro max. Mi lehet a gond?
-
Kbali
nagyúr
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az igen
, persze, egy céges kártya az tud ilyen csodás lenni.
-
-
Zsolt,72
őstag
válasz
dzf007
üzenetére
Számodra nem érdekes, ezt elfogadom, viszont nem csak te létezel, ezért próbáld meg elfogadni, hogy mások számára viszont érdekesek az ajánlatok.
Hab a tortán, hogy egy havidíjas ajánlatot vetettél össze egy Domino ajándékkal (ami ugye feltöltős csomag). Közük nincs egymáshoz… -
simpley
őstag
Üdv!
Immár én is Telekomos lettem!
Az első méréseim egyike:
-
Cs1csó
titán
válasz
dzf007
üzenetére
Annyi, hogy a Vodafone hálóját használja. Ezt kell letesztelni, hogy ahol főleg használva lenne ott milyen, ha jó akkor papíron hiába jobb a Yettel és a Telekom hálója (azt olvastam, hogy az utóbbi idők fejlesztései miatt a Yettel sokat fejlődött, + ugye a Voda hálóra engedték rá a korábbi Digiseket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a választ!

dptrsk