Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eliot Anders
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék Domino RelaxNet M csomagot vásárolni. Kérdésem, hogy ahhoz nekem kell vennem még modemet is vagy adnak hozzá a T-mobil-nál?
-
Eliot Anders
aktív tag
Sziasztok!
SMS küldésem mindig sikertelen de csak egy bizonyos számnál.
Valaki tud megoldást erre?
-
Eliot Anders
aktív tag
válasz 313313 #56151 üzenetére
"Elnézésedet kérjük a kellemetlenségek miatt. Egy központi karbantartás a tervezettnél kicsivel tovább tartott. Műszaki kollégáink jelezték, hogy most már megfelelően működnek a rendszerek, az SMS küldésnek is helyreállt. Ha tapasztalod még a hibát, mindenképp jelezz vissza nekünk itt!"
Facebookon kaptam választ a Telekomtól.
Egyelőre működik, de amúgy nem volt limit sem. Amit lehetett már átnéztem telefonban is.
-
Eliot Anders
aktív tag
Sziasztok!
Van egy otthoni internet és tv előfizetésem amihez szeretnék vásárolni egy korlátlan beszélgetés és korlátlan net csomagú mobil előfizetést. A webben fel is dob 110 ezer forint készülék kedvezményt és még olcsóbb lenne az otthoni vezetékes is. Gondoltam kihasználom és rendelek egy Play Stationt, mert új mobilra nincs szükség a családban de ha már van a kedvezmény akkor nem hagyom ki. Nos,meg is rendeltem de valami fizetési problémára hivatkozva nem engedték a rendelést. Ezt másnap jelezték emailben, hogy elutasítva a rendelés. Utána néztem és ahogy gondoltam is, nincs semmi tartozásom feléjük. Viszont van egy céges telefonszámom, amit nekik is megadtam, mint kapcsolattartószámot és kiderült, hogy azon van tartozás. De ez nincs a nevemen én csak használom. Voltam már Telekom pontban és 1414-et is hívtam már de nem tud senki érdemben segíteni, hogy mitévő legyek. A munkatársnőjük azt mondta a Telekomban személyesen, hogy vegyek egy telefont és adjam el, majd abból veszek PS-t, mert az csak online rendelhető amire nem vagyok fel jogosult a tartozás miatt. De könyörgöm, az én nevemen semmi tartozás nincs.
Valaki javasolna valami ötletet, hogy hova forduljak további segítségért?
-
Eliot Anders
aktív tag
válasz PedroPascal #137037 üzenetére
Yettelnél vettünk egy telefont pár hónapja, kedvezménnyel. A garanciához és a biztosításhoz az eredeti árat vették figyelembe. Kíváncsi vagyok, hogy a Telekomnál ez hogy működik.
-
Eliot Anders
aktív tag
-
Eliot Anders
aktív tag
Nem ide.
[ Szerkesztve ]
-
Eliot Anders
aktív tag
válasz Zsolt,72 #137814 üzenetére
Van egy Telekom Multisimem. Kb. 5 éve kihoztam az üzletből, betettem a laptopba és azonnal jött egy idegen MT azonosítóval az sms, hogy díjtartozásom van. Amikor már azt írták, hogy kikapcsolják a szolgáltatást akkor bementem üzletbe is jelezni, hogy mi a helyzet.(Addig csak online, írtam, hogy szerintem másnak akarták küldeni). Felvett egy panaszt akkor az ügyintéző és megszűnt az sms pár hónappal később. Igazoltan Telekom hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen