Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
bolic
őstag
válasz Zsolt,72 #134037 üzenetére
Igen utánanéztem, tényleg ott van a 2G/3G/4G/5G, 2G/3G/4G, 2G/3G vagy csak 2G opció van, sajnos nincs automata mód. Sebaj, van szupergyorstöltőm (Samsung 25W PD), azzal tolom majdnem minden harmadik napon kb. 2 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Cs1csó
félisten
-
addikt
válasz Zsolt,72 #134365 üzenetére
Ohh, köszönöm, akkor mindenképp kell másik QR kód
Céges előfizetés esetén, csak a céges kapcsolattartó tud új QR kódot generálni nekem, vagy ha boltba bemegyek, akkor ott is megcsinálják?
Sajnos amikor eSim-re váltottam, hiába volt a céges szám a telekom fiókmhoz rendelve, magamnak nemtudtam QR kódot igényelni, az SMS után hibára futott.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Zsolt,72 #134436 üzenetére
Nem fogyasztja az adatkeretet, vagy adatkeret nélkül is használható, azért az nem ugyanaz.
A Love Telekom menüpont egyébként meg fogyasztja a keretet. -
donmackó
addikt
válasz Zsolt,72 #134534 üzenetére
Érdekes hogy amég nem kezdték el ezt az 5g-s mizériát, addig szinte mindig fullon volt a térerő benn a házban. Most meg 4g-n és 5g-n is csak az ablak mellett van térerő, máshol meg vált vowifire. Evvel csak az a baj hogy a céges kártyámra nem tudom bekapcsolni a vowifit, így azon elérhetetlen lettem.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
tomy86
addikt
válasz Zsolt,72 #134725 üzenetére
Valamint a Siemensnek.
-
félisten
-
kchris78
veterán
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Ezt én sem értem. Igen, szar a Telekom B.csabán, ki tudja mi az oka, van ahol meg a Yettel szar és a Telekom jó. Le kell cserélni, kitalálták már a számhordozást. Vagy annyira mégse szar csak amikor épp bekakukkol akkor lehet ide írni? Amúgy Diósgyőrben is ilyen szar volt a Telekom, ott megoldották a kapacitásproblémákat, amennyire én legalábbis tapasztaltam abból amennyi időt ott töltöttem az 5G előtt és azzal.
-
p2pp
őstag
válasz Zsolt,72 #135639 üzenetére
Nem csak Ő! 5G-nek mondott 2G megy 1/1-el!
Itt nálunk vagy 5 bázis hiányzik. [kép]
Nekem már van 1 másik Sim is a Telómban.
Elég sokat használom azt a Tettek Nokedlija helyett.
Sajnos kötve vagyok rendesen.
Nem hallgattam a jó szóra.
Pedig kellett volna, mert ez egy használhatatlan xar.
Biztos van, talán lehet, h vhol ez jól múűködik.
De erre és amerre járok sehol sem működik jól.
Lehet arra hivatkozva lelépni, h használhatatlan?[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135890 üzenetére
Oppa, ilyen is van! Nincs ilyen fájdalmam nekem, inkább ilyen elméleti nyekergés volt részemről. Elvagyok kétSIM-es mobillal plusz az előző telómban van egy tartalék Domino... Amikor sok Dominom volt, akkor se használtam mindet!
(#135892) dzf007
DigiMobil mindenre is jó..
Hát sajna nagyon nem...anno pont megszünt a wifi melóhelyemen Székely Mihály utcában(belváros) és épp amiatt mentem be Digihez egy SIM-ért, na az az épületben azonnal le is ült! Minap meg a Herbaházba mentem, hogy videóhívással támogatva vegyek mindenféle jókat, ott is azonnal nullára ment a DigiSIM adat az épületben, úgy kellett Dominora napi adatot küldenem. Szóval emiatt kell dualban a Telekom és a Digi SIM telóban.
Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak.
Kb erre számítok én is, a kábeles is több, mint duplájára emelkedett utóbbi egy évben...és eléggé instabillá is vált utóbbi hónapokban. Két napja totál összeomlott, hátha most újra összerakták és jó lesz. Giganet a neve alapján...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MadMancs
veterán
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Szerintem minden eSIM képes készülék többet tud. Samsung is 10 eSIM et képes kezelni (van egyáltalán több eSIM képes készülék?).
Samsungnál annyi a megkötés hogy vagy fizikai 1 és fizikai 2, vagy fizikai 1 és 1 eSIM működik egyszerre dualban. eSIM-ek és Fizikai 2 közösen használják IMEI2, IMEI1 dedikáltan Fizikai 1 sloté.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz Zsolt,72 #135895 üzenetére
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes
Super...és ebből hány lehetne Domino? Amúgy meg sifonmentesen élek, Xiaominál meg a számmisztika alapján is korai lenne a 4, 9, 12 után még most váltanom. Szóval megvárom a 14-et... Nagy szerencse, hogy árban már simán utóléri a sifont!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
- Graef CM702 kávéőrlő makulátlan állapotban
- ROG Zephyrus G14 GA402RJ 14" FHD+ IPS Ryzen 7 6800HS Radeon RX 6700S 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen