- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Zsolt,72 #145050 üzenetére
Köszönöm!
Most ma be lett aktiválva a gyereknek a Mobil S előfizetésse. Ami ugye tartalmaz 50 percet bárhová. Azt az alkalmazásban hol látom,hogy hány perce van még az 50-ből? Illetve most felhívta az egyik nagyszülőt.
Látom,hogy beszélt egy percet. Ez most gondolom ilyenkor az 50 percrből kerül/került levonásra?
-
1995M
junior tag
válasz
Zsolt,72 #145027 üzenetére
Mostanában gyakran kiírta "ajajj próbáld később" amikor előfizetésemre mentem a főoldalon, pech amikor éppen kellett volna gyorsan bővítőt vennem, viszont a fiók ikonról nagy nehezen bejött az előfizetéseim menü, gyakori csak lassan tölt be [kép] utálom milyen körülményes menük, azt se képes kiírni Domino Most meddig érvényes és még sorolhatnám, kiléptetéssel nekem sincs gondom.
-
Nordik
őstag
válasz
Zsolt,72 #144974 üzenetére
Nem értem miért írja a leírásban, hogy egy Domino is elég. A mobilos díjcsomag feltételek között csak előfizetéses díjcsomagok vannak. Így egyértelmű, hogy nem elég a 2 otthoni melle csak a feltöltő kártyás mivel nem tudja teljesíteni a feltételeket.
Az más, hogy bevonható Domino is ha alapból van Magenta kedvezményed és akkor kaphatsz a feltoltosre is egyéb kedvezményt. Kicsit megtévesztő ez a leírás ebben a formában.
-
zelikocc
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz
Zsolt,72 #144650 üzenetére
Vanda nem partner, türelmetlenül faképnél hagytam pár perc után.
Igazából ezért is érdeklődtem itt, mivel ügyfélszolgálatos biztos új díjcsomag felé terelne, amit értelemszerűen nem akarok. Este még megnézek 1-2 dolgot és hátha összejön. Annyira nem fontos nekem, egy kezemen megszámolom hányszor megyek el telefon nélkül valahova, de ha ingyen lenne akkor használnám.
-
zoltan6
addikt
válasz
Zsolt,72 #144506 üzenetére
Na minden rendben,csak hozzá kellett adni a fennmaradó 3. számot a telekom fiókhoz. Mostmár láttszanak a számlák is,meg rendben megmaradt az az 1db előfízetés. Köszi mindenkinek.
Intruder2k5
De,az volt a megoldás. Az én számom volt megadva a fiókba,ami ugye mostmár elkerült a Telekomtól. -
BreamHunter
tag
válasz
Zsolt,72 #144252 üzenetére
"az iPhone, amit valami megmagyarázhatatlan okból, a piacon egyedüli szereplőként csak a One függően értékesít."
Ami azért is érdekes, mert, ha jól emlékszem amikor elkezdték függetlenül árulni a telefonokat a szolgáltatók, a Telenor úgy kezdte, hogy az Iphone és a nagyobb értékű telefonok voltak csak függetlenek és egy bizonyos idő után hozták be a többi telefonra.
-
blueye
veterán
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
Zsolt,72 #142574 üzenetére
Ez tök jó, én még a saját azonosítómat se tudom.
Nemrég csomagokat módosítottam, emiatt úgy kellett újat csináltatni egy ügyfélszolgánál személyesen.
AnonymusX: Műholdas diginél is volt ilyen tizenéve, olyan előfizetőknek, akiknek egy vagy két beltérijük volt, belsős árukiadók odaírtak a nevéhez egy harmadikat, mert három volt ugyazon az alapáron, és másvalaki pénzért megkapta a plusz beltérit kártyával, nézte amíg ment, igaz lehet a mai napig elkőfizető az ember, ankinek an nevére került a plusz cucc, és a másik mai napig nézi..
-
AnonymusX
őstag
válasz
Zsolt,72 #142574 üzenetére
Vannak felettébb érdekes részek is.
- A rendelés hangfelvételét csak akkor adja ki a Telekom, ha nyilatkozik a károsult, hogy ő beszél rajta (vagy birtokában van a hangfelvételen beszélő engedélyének)
. Oké, hogy ez lehet GDPR miatti, de azért egy ilyet megkérdezni a panasz tekintetében elképesztő.
- A GLS szerint nem kézbesítettek csomagot a Telekom által állított napon a megadott címre. Itt azért el tudom képzelni azt is, hogy a Telekom nyilvántartása szar és valójában másik napon történt a kézbesítés. A Telekom megadta a kézbesítési címet? Ez nem ütközött GDPR-ba, mint a hangfelvétel?
- Fura levél a Telekomtól, amiben vagy egy tök más ügyet kevernek oda vagy pedig a csaló próbálta eltüntetni a vásárlás nyomát, hogy ne látszódjon a számlán.
A cikk alapján nálam simán megállna az is, hogy belső munka volt. Velem már megesett az, hogy az ügyfélszolgálatos a teljes kódot kérte, pedig tudtommal a Telekom rendszere mindig csak néhány számot, véletlenszerűen választott pozíciókban szereplő számjegyeket kéri el.
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Zsolt,72 #142350 üzenetére
Teljesen mind1 mivel nem jó én is evvel porbáltam de nekem ha be van kapcsolva akkor is egyböl nem fogadott hivást dob a telefon nem is csörög. De azért köszi a segitséget. Mára elég volt a telekombol reggel 9 -11 ig telekom üzlet utánna fél 12 töl 14 óráig a 1414 még nagy nehezen helyre hozták az Ő általuk elbaltázott dolgot .Egy fizikai sim csere lett volna esimre meg egy régi telefont cseréltettem be. De az üzletbe nem tudták megoldani a sim váltást.
-
-
csaszi75
senior tag
válasz
Zsolt,72 #142260 üzenetére
Jah.. a Telekom azt válaszolta több panaszos FB bejegyzésre, hogy az 5G már mindenkinek elérhető.. csak épp azt nem teszik hozzá, hogy az csak 5G NSA.
Az 5G SA még senkinek nem elérhető sztem a Telekomnál, ahogy más is írta már ezt.. ha 5G SA-t elengedik, akkor arra biztosan hoznak majd valami marketing bullshitet -
Tompika777
senior tag
válasz
Zsolt,72 #141747 üzenetére
Köszönöm...
Én is így tudtam, csak egy ismerősöm tegnap egy partner üzletben intézte ezt, kapott egy bontatlan kártyát is, de azt mondták neki, hogy arra nem lesz szükség, nyugodtan használja a telefonját a megszokott módon a benne lévő kártyával... Nyilván azóta lelőtték az előfizetésest, ő meg nem érti, hogy miért nincs hálózati hozzáférése, hiszen ilyet az ügyintéző nem mondott neki.... -
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #140939 üzenetére
U, az nagyon regen volt. Mar nagyon sok eve a 9-3-ig csokkeno sor van.
Meg a rendszer eleve automatikusan be is allitja ezt, ha nincs mas atiranyitasod. Ha van, azt nem irja felul.
Mondom, a masik kartyaval, ami keznel van, es szinten tres, nincs gond, azzal smi problema, holott minden uugy van beallitva mind2n, ami a felhasznaloi oldalon allithato. A jo mind2 teloban jo, a rossz meg mind2ben fossz. -
boborján2
senior tag
válasz
Zsolt,72 #140659 üzenetére
Maradjunk annyiban ,hogy nálam három rendelésből egyet sikerült lehozni az igértek szerint. Kettő után magamnak kellett intézkdni,utánajárni mert ha nem akkor szerencsétlenek hetek alatt sem teszik helyre a dolgokat és nem kapom meg a terméket.
Anno pedig net bekötésnél vagy 20 nap volt mire eljutottak odáig ,hogy a címem felvegyék a rendszerükbe, mert addig nem lehetett a drót végét behúzni. Az nem zavarta őket ,hogy minden szomszédnál már bekötötték, szakértőnek kellett ellenőrizni ,hogy nálam lehet e majd szolgáltatni és akkor felvették a mittudomén milyen adatbázisukba.
Ez csak két példa ,de tudnék még szépeket mésélni pl. az androidos tv megoldásukról is. De asszem nem kell ,mert elég ha megnézed csak a topikban mennyi embert szivattak rommá az sw vagy hw selejtes boxokkal.
Szóval igen, nekem az a véleményem ,hogy itt minden sokáig tart. Persze lehet ezzel vitázni, attól örülök ha nálad mind ok. Egyébként meg igen ,jól látod, ezekért az apró bosszantó húzásokért gyűlölöm a trékomot és ez így is marad. Ezt a dolgot pedig engedd meg nekem.
-
Micsurin
nagyúr
-
-
válasz
Zsolt,72 #140444 üzenetére
Engem sem, én eleve abból indulok ki, hogy:
1. Aki fórumozni akar, annak ezzel számolnia kell.
2. Ha nem fórumozik, akkor találkozik képekkel a híroldalakon is, és szerte mindenhol a neten, nem 1997-et írunk.
3. Ma már sokaknak van 50+ GB-os mobilinternetes, vagy akár korlátlan opciója. Persze tudom, hogy vannak olyan akiknek 1 GB-os Maraton van, de azért nem ez a jellemzőbben előforduló már szerintem. -
-
nfsu17
veterán
válasz
Zsolt,72 #139971 üzenetére
Sikeresen átjöttem. Kb most 22-kor aktiválták.
Láttam, hogy a Y sim már offline, kivettem a kártyát, be a T-set, PIN be, már jött is az sms, hogy adategyeztetés sikeres.
Felvittem a számom a T fiókba, aktiváltam a 100 perc beszédet 7 napra.
Másik számomra meg a 7 nap netet...3GB volt talán?
De kaptam még az új SIM-re 40 perc beszédet is, meg 2GB netet.
Na most képzeld el, hogy a dec. 12-én kihozott dominos online vásárolt sim (ez a 2. kártyám, amit adatra használok) is adott 2GB netet (+ beszédet), és még van belőle 1,9GBmeg 12 perc beszéd a 40-ből. Ez a net a büdös életbe nem fog elfogyni így ezen a két SIM-en. Annyi baj legyen.
A "számkijelzést" be kellett most is kapcsolni, alapból off.
A Y SIM-en meg maradt 138 Ft egyenleg, hát üsse kavics. -
csaszi75
senior tag
válasz
Zsolt,72 #139982 üzenetére
Megtaláltad a 2023-as reGalaxy program szabályzatát..
https://ses.hu/a-samsung-regalaxy-galaxy-s23-okostelefon-szeria-elorendelesi-promocioreszveteli-feltetelei-es-szabalyzata/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest