Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz atala #100950 üzenetére
Üdv, nekem is most jött ez a kedves SMS a Domino Most-ról, de nekem "buta" telefonom van annál hogy tudom majd "megújítani"? Mert valahol azt olvastam, hogy csak a Telekom app segítségével lehet de buta telefonra az nem hiszem hogy lenne, itt meg azt is olvastam hogy 1777-el is lehet most akkor hogy van ez?
Válaszod előre is köszönöm.(megjegyzem NAGYON FEQÚRTÁK AZ AGYAM!!!!!)
-
Cs1csó
félisten
válasz #73820095 #101053 üzenetére
Gusztustalan bár értem mi a gond:
1. ez a 9 és 19 Ft-os percdíj túl jó - kevésbé szedik meg ezen magukat
2. sóval behintenék a helyét is de jön a DIGI és összexarták magukat és most vakaróznakTelepítettem a NOX Emulátort (azoknak akik segítette köszönöm!) és ez a kép fogad most:
Remélem ez az a felület ahol majd látni fogom ha valami változik, és értesítenek SMS-ben is.
Itt azt írják hogy automatikusan megújul és mivel 0 Ft az időszaki díja ezért elég ha van pénz a kártyádon és kész.
DE ha igaz amiről itt a megy a diskurzus akkor MÉG most szeptember van ezért ez a szöveg és ez fog megváltozni HA MÁR október lesz?
Egyvalamit nem értek EZEK ENNYIRE HÜLYÉNEK NÉZNEK MINKET??? KI az aki lemondana egy hálózaton belül vezetékes irányba 9 Ft-os minden más irányba 19Ft-os percdíjat egy EGYSÉGES 25Ft-osra????
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Üdv, nálam a 7.8-as app van fent de ki fogom próbálni a legfrissebbel is.
Van a kezdő oldalon egy olyan hogy ELŐFIZETÉS TESTRE SZABÁSA azon belül alul TELEFONÁLÁS azon belül KIEGÉSZÍTŐ TELEFONOS CSOMAGOK azon belül több felsorolás pl. hívásátirányítás a legtöbb nálam inaktív de a DOMNIO MOST mellett zöld körben pipa és ha erre kattintok akkor jön be amit a korábbi hozzászólásomban is küldtem oldal, ahol le is lehet mondani.
-
Cs1csó
félisten
Üdv, ezen pörgök én is - nagyon felbaxták az agyam - lényeg:
- az SMS-ben az jött hogy CSAK az okostelefonos alkalmazásban lehet majd 30 napos ciklusban megújítani és ha nem teszed akkor ELVÉSZ ez a szolgáltatás
- LEHET ERRE SOK PANASZ ÉRKEZETT és az alkalmazásban már finomították a szöveget, az ott leírtakból ugyanez van nekem is - a régebbi app-al -7,8-assal próbáltam az újjal még nem - pedig az jön le hogy GYAKORLATILAG NEM változik semmi, neked nem kell tenni semmit automatikuan aktiválódik tehát ugy megy tovább a dolog ahogy eddig.Ami valószínű, hogy októberb 1-je után pontosítani fogják, hogy mi is a helyzet. úgyhogy addig nyugi.
-
Cs1csó
félisten
válasz gippazoid #101155 üzenetére
Kapkodásba összehozták ez a MOST-ot és kiderült hogy szar de nem bírják egyszerűen a szemünkbe modani: bocs ezt túltoltuk nektek jó nekünk nem és most vége hanem elkezdenek alakoskodni.
Annak idején én is csodálkoztam mert nagyon ugrás volt a 30-50 forintokhoz képest és nem is hittem hogy kb. 2 évet megél.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz gippazoid #101158 üzenetére
A legrosszabb a KÖDÖSÍTÉS, tartom ezt a MOST opciót annyira jónak hogy HAJLANADÓ vagyok bármilyen aprólékos, macerás folyamatot végigtolni hogy megmaradjon RAJTAM nem fognak ki, ha nem lesz ennél 10 év múlva sem jobb akkor is itt leszek DE LEGALÁBB TUDJAM MI A FAXT KELL CSINÁLNI!! Vagy akkor mondják azt VÉGE és kész,
jajjajja az a biztonság hogy VALAKITŐL elkérek egy okostelót hogy be tudja lépni, aha. persze utána lépjek ki ne hogy ő tudjon gengszterkedni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Természetesen hiszek neked ez egyfajta hitetlenkedés volt a TRÉ kom szerencsétlenkedését látva. Úgymond nem fogom fel, hogy ez az igazság, ehhez a szinthez már nincs elég agysejtem, vagy türelmem.
PERSZE: lehet csak altatnak aztán egyszer csak jön egy váltás és buktuk
Egy kérdés: Mindkét TCOM APP (a régebbi és az újabb) is ezt mutatja? Mert én csak a régivel próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Sarcophagus #101191 üzenetére
+1 kali
De ha van egy PC a családban akkor arra telepítheted a NOX emulatort és a 7.8-as vagy a legfrissebb appot és onnan mindegyiket el lehet intézni.
-
Cs1csó
félisten
válasz G@ben #101203 üzenetére
Valamikor elseje után - de még a lejárat előtt ami nálam október 25 - nézd meg újra addig nincs értelme, októberben lehet frissítik a tájékoztató szöveget az app felületén.
Kipróbálhatod akkor a legfrissebb app-ot - háta még azt is frissítik októberben - és azzal is nézd meg ha ott is ugyanazt látod akkor nincs más dolgod mint néha ránézni. hátha kifundálnak valamit.
-
Cs1csó
félisten
válasz 4Grider #101219 üzenetére
Nekem meg NEM ez jön le az ÁSZF-ből. Linkeltem is a kivágott képet ott sem írnak arról hogy vége a DOMINO MOST 9- 19 Ft-os lehetőségének.
A lényeg marad aki eddig is tudott 9-19 Ft-ért telefonálni ezután is tud csak most már oda kell figyelni és ahogy láttam lesznek plusz funkciók.
A 300Ft-os korlátlan napi beszéd - hálózaton belül ha jól tudom - pedig havi szinten 9 ezer forint lenne úgyhogy ez sem valami csoda, bár tény, hogy nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz herdsman12 #101282 üzenetére
Nekem is le van mentve - Android emulátorral, NOX-al tolom - de ez akkor is kedves hivatalosan csak a legfrissebb érhető el és csak Andorid 5-ösön. Kedves egy brigád.
-
Cs1csó
félisten
Nekem még mindig azt mutatja - régóta aktív MOST használó vagyok - hogy ha lejár a fordulónapon akkor majd ők aktiválják nekem nem kell, ezt a 7.8-as rendszerrel látom, ez így helyes?
Legutóbb a friss nem indult el a NOX alatt de lehet ezután sem fog mivel a NOX ha jól olvasom csak KIT-KAT rendszer van rajta nem 5-ös.
-
Cs1csó
félisten
válasz tamasas0913 #101391 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz #73820095 #101412 üzenetére
Nekem nem sikerült, de a play áruházban sem találtam a legfrissebbet - az elvileg 9.25-öst. Ha lesz érkezésem egy másik emulátort is kipróbálok hátha. Most végül is azt írja hogy automatikus a megújítás de ez lehet a régi app miatt van és az újban már más lenne passz.
Na megtaláltam - verziószámot nem látok - de úgy látszik a NOX-nak tényleg ki kell próbálni a BETA verzióját mert ezt írja:
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz norberto_th #101523 üzenetére
Ezt amúgy hogy gondolták? Se weben, se 1777 se hanghívás, se régi app se régi android.
-
Cs1csó
félisten
Jelentem az egyik telefonra érkezett az SMS, hogy kikapcsolták a Domino MOST opciót és, hogy az APP-ban be lehet kapcsolni. Belépten a PC-s NOX emulátorba és a 7.8-as TCOM APP-ba és sikerült bekapcsolnom jött is az újabb SMS értesítő a visszakapcsolásról.
Persze a többi funkciót - 300percest stb. - nem látom de jelenleg még az nem gond ez volt a fontosabb. -
Cs1csó
félisten
Na jött egy másik telefonra is a Domino MOST opció kiakpcsolásáról SMS de a telekom appon azt írja nem módosítható. Kezdem unni.
-
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #101568 üzenetére
Sikerült, telepítettem a Bluestack-ot azzal sikerült belépni méghozzá az újba tehát ahol a 300Perc 7 napra opicót is lehet aktiválni a Domino MOST mellett.
Sírt a Bluestack a Hardveres Virtualizáció miatt hogy kapcsoljam be de anélkül is be tudtam lépni de végül bementem az UEFI-be, megtaláltam és bekapcsoltam.A NOX-nál valami nem kerek pedig már a multidevie-szal is próbálkoztam - ez is hiányolta a hardveres virtualizácitó mikor még nem volt bekapcsolva - de nem jött össze úgyhogy marad a Bluestack.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3év gari
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Logitech Z207 (fekete, bluetooth)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - 15.6"QHD 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen