Hirdetés
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Hirdetés
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz martonl #105274 üzenetére
Biztos az a kód, nem látok olyat.
Van valahol USSD lista?[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
-
Keem1
addikt
válasz martonl #108938 üzenetére
Szerintem ezek az új modern telefonok már nincsenek hozzászokva az őskori hálózatokhoz. A múltkor autópályán csak edge hálózat volt, a telefon meg nemes egyszerűséggel közölte hogy nincs net. Pedig egy évtizede még hogy elvoltunk az edge sebességével is...
Nem, ezek a telók már nem szoktak hozzá, hogy 4G-ről átkapcsoljuk 2G-re, és valahol érthető is. -
Keem1
addikt
válasz martonl #108940 üzenetére
Szerintem ne kapcsolgasd le 4G-ről. Nem fogyaszt jobban a telefon. Kivéve persze ha ott nálad rossz a 4G térereje.
Régen én is mindent kapcsolgattam, mert azt hittem, spórolok. Kiderült, ezt jobban tudja a telefon. Így nálam mindig 4G, wifi be, Bluetooth be (füles, okosóra), GPS be (navi, helyadatot igénylő appok). Kiderült, nem bírja kevesebb ideig az akksi, mivel használaton kívül nem fogyasztanak szinte semmit.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz martonl #109692 üzenetére
Félreérted.
Mindenki lényegében egy profilt használ, amit minden VoLTE-s készülék tud.
Viszont az a nagy kérdés, hogy a firmware-ben benne van-e az adott szolgáltatóra ez a profil, azaz a készülékgyártó és a szolgáltató együtt engedélyezték-e, hogy az adott modell adott szoftververziójában legyen-e náluk VoLTE.
-
totron
addikt
válasz martonl #110517 üzenetére
Alapvetően PC-n, igen, de becsusszanhat mobilos használat is. Előző alkalmakkor is fogyogatott az alap hol jobban, hol kevésbé és igazán nem tudtam eldönteni miért. Ezt kell minimalizálni, ha van benne logika, ha önkényes az apasztás. Ez egyébként a Korlátlan böngészés és e-mail, teljesen más utat járt be, mint a papírforma, most is máshogy működik. Köszi az ötletet.
-
kchris78
veterán
válasz martonl #110765 üzenetére
Nem, de a 3G és volte miatt kevesebb a duma 2Gn, és a közöskodes miatt van elég spektrum hogy a 900 egy részét a 2 T átalakítsa 3Gre. Regi ez a hír, 2017 januári, valószínűleg mostmár nem ez a fókusz pont ... de lehet elcsodálkoznank mennyi 3G only telefon van meg üzemben...
-
-
viktorhu
veterán
-
-
Keem1
addikt
válasz martonl #111125 üzenetére
Arrafelé, a Viharsarokban régen vacak volt a szolgáltatók lefedettsége, jobb volt a szomszédoké. És mivel a régi technológiát már nem fejlesztik, 2G-n nem lesz javulás.
Megoldás: 4G-n hagyni. A 4G hálózata nagyon jó a Telekomnak, rendszeresen járok arrafelé családlátogatásra, és azon átcsatlakozás már nem fordult elő.Ha energiaspórolás miatt váltogatod a hálózatot, megnyugtatlak: sokkal jobban spórol a telefon 4G-n, mint váltogatva.
[ Szerkesztve ]
-
-
thomas77
senior tag
válasz martonl #111542 üzenetére
Próbáltam chat-en, de elhajtottak, mondván hogy hívjam a 1414-et.
Felhívtam a 1414-et. Ott a ügyfélszolgálatos lányka azt se tudta, hogy miről beszélek... (mincsoda? gówifi????? )
Aztán valahogy megszülte magából, hogy az a dominósnak egyelőre nem elérhető, de töltsem le az applikációt és ott tudok ingyenes internetet bekapcsolni magamnak.
Nekem ez mára annyira sokkoló élmény volt, hogy mostanában nem fogok újrapróbálkozni. Átadom a lehetőséget nektek... -
legenda
válasz martonl #112049 üzenetére
A feleségem céges Vodafone-osával próbáltam - de az a Telenortól hordozott telefonszám -, teljesen rendben van.
Olyan családtag, rokon, vagy ismerős nincs, aki a Telekomtól hordozott volna a Vodafone-hoz, így azt nem tudom kipróbálni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bringasisti
őstag
válasz martonl #112222 üzenetére
Egyébként érdekes hogy a MinDigTV térerő kalkulátora ahol utca házszám alapján adnak információt ott azt írják hogy a lefedettség határán tető antenna Kabhegy és Siófok. Soha egyetlen antenna nem állt ezekre az adókra mert például Tihany útba van Siófok esetén Kabhegy meg azért mert a telek a hegy oldalában van és a túlsó oldalon van Kabhegy
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz martonl #112232 üzenetére
Én már ott elakadtam hogy miért nem lehet náluk bármilyen jel erősítőt kapni. 7-8 éve volt egy kolléga aki a lakásából nem tudott internetes hívást folytatni, és több oszlopot is kellet volna fizetnie hogy a kábel a szobába kerüljön. Bement elhajtották, átment egy másik ismert szolgáltatóhoz és a fiókból adtak neki egy mobil routert hogy 3 napig van lehetőség kipróbálni. Nekem meg azt mondták 2 napja hogy 4 G óta nem foglalkoznak még tanácsadással sem. Jelentősen több mint 100 ezer forintot költők el éves szinten még 3 hónapig náluk!!!
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz martonl #112250 üzenetére
Igen mert amikor telefont rendeltem akkor is a különböző betű jelölte hogy melyik régió a cél. Ezért mondtam hogy ha megjön akkor el fogom mondani hogy mi a tapasztalat mert azért sok helyen a lefedettség nem az igazi ezért másokat is érdekelhet.
BENEFON DELTA--------N8
-
anglergab
addikt
válasz martonl #112258 üzenetére
Csak náluk van femto cella, azaz mini bázis. A femto az egy az egyben a SOHO router rádiós kategória.
A többieknek jobb a 4G lefedettségük. Illetve a 2G/3G esetleges problémáit megoldja a VoLTE, VoWiFi és a pikocellák. Szóval ha gond van mégis a 4G-vel, pl. mély beltéren, akkor pikocella kell.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz martonl #112278 üzenetére
& anglergab
Gyanítottam, köszi a megerősítést! Ez esetben ezt miért tagadják és miért nem szűrik mondjuk a teljesen jogtiszta szerverekre és csak a jogellenes tartalmakat korlátoznák? No de ettől függetlenül múlt évben még az ingyenes időszakban is 2-3MB/s- sebességgel tudtam letölteni, most meg 240 KB/s-sel! Ezt nem értem én most.
Akkor is NAT-olt volt a mobilnet, akkor is ugyanezen oprendszert használtam és ugyanezen a helyen. Tökéletesen használható volt és letöltés mellett a weboldalak is bejöttek normálisan.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz martonl #112370 üzenetére
Nos, az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy nem tudnak sem hívást, sem SMS-t tiltani. Azt mondta, hogy 5 évig nem adják ki a régi számot (khmmm...), ezért biztos csak véletlenül hívták. Mutattam az SMS-eket, erre már nem tudott mit mondani. Szerinte csak a számcsere lehet a megoldás 10.000Ft-ért. Reklamáció után esetleg elengedik a díjat. 1 hétig hagyjuk, megnézzük, hogy mennyi jön, aztán majd csinálok vele valamit.
-
Redneck
nagyúr
válasz martonl #112510 üzenetére
Automatikusan működik a dolog és hónap végén, ha zárják a könyvelést, nekem is számláznak majd? Ha így van (ahogy logikus) akkor jó, nem ugrálok, csak várom a február elejét. Köszönöm a gyors választ!
Egyébként megkérdeztem volna őket erről a Telekom chat felületén, de az elmúlt 2 hétben egyszer sem volt elérhető, és ha az ügyfélszolgálatra kattintottam, az előfizetésem meghosszabbítását dobta fel.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen