- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Renwick
őstag
válasz
Renwick #137009 üzenetére
Muhaha, most nézem, hogy ezt a szart 10 éve fejlesztik, ehhez képest a fenti problémán túl a mai napig nem képes értesítést küldeni új számla érkezéséről vagy befizetési határidőről, nem lehet benne akármilyen díjcsomagra váltani (csak magasabb értékűt enged ofc), egy csomó egyéb tájékoztatási hiányossága van, de amúgy remek marketingfelület.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Renwick #136303 üzenetére
Az a szép az egészben, hogy jótállás nincs a készülékekre, csak szavatosság..
A legszebb az lesz, hogy a felújított teló megadja magát mondjuk a vásárlástól számítva 8 hónap múlva, te meg mehetsz bizonyítani, hogy a hiba a vásárláskor is fennállt.Pedig beruháztam volna egy i12-re anyámnak, de inkább kifizetem az új árát aztán nyugodtan alszom.
-
p2pp
őstag
-
bociusz
aktív tag
válasz
Renwick #135295 üzenetére
Sikerült a végére járnom, Galaxy S21 FE 5G-vel NR only módba téve a telefont a sikertelen attach procedure ellenére az Android már mutatja szépen a gNodeB számokat és jelerősségeket, tehát akinek ilyen telefonja van, az már most elkezdheti az egyelőre zárt bétatesztben futó Standalone 5G hálózat feltérképezését.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Renwick #135295 üzenetére
Pont gondoltam rá, hogy rádírjak ezügyben.
Ez így felettébb érdekes, mivel csak SA módban reportolja vissza a gNodeB azonosítókat az Android Telephony API (amit a Cellmapper is használ).
A győri feltöltésekről már kiderült, hogy egy belsős Deutsche Telekom dolgozó, a békéscsaba melletti tornyot viszont egy (állítása szerint) sima üzleti előfizetéssel rendelkező user töltötte fel. Aztán persze lehet, hogy csak NR only módba kényszerített eszközzel, a sikertelen NR attach request alatt, egy pillanatra az API-n megjelenő azonosítót sikerült rögzíteniük.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Renwick #133851 üzenetére
Gondolom a korábbi hálózatmegosztás lehet valamiért a háttérben. Ugyebár Kelet Mo-n a 800MHz-s 4G-t a Telekom fejlesztette, Nyugat Mo-n a Telenor (Balaton környékét talán leszámítva, arra egy időben külön ráfeküdtek), s azt osztották meg. Így gyanítom ennek lehet valahol az egyenes következménye, hogy nagyobb a szórás. Más szinten lehet a hálózati alap, ill. valamiért könnyebb lehet az átállás.
-
MadMancs
veterán
válasz
Renwick #130998 üzenetére
Nincs.
De volt van hozzá szerencsém.
Nálunk a cégnél voda Ericcsonnal karöltve már kiépítette 5G hálózatot. Egyenlőre még csak X folyamat (hatalmas nemzetközi adatforgalom) használja aktívan, Illetve VR (MS HoloLens) eszközök ami teszt uzemmódban vannak. Mobiltelefon még (tervbe van, vodás a céges flotta) nem tud csatlakozni.Pontos sebességet nem tudok, de mérnökök azt mondják felülmúlja az eddigi vezetékes hálózatot (Saját belföldi és nemzetközi infrastruktúrája van a cégnek, IT szektor).
-
kchris78
veterán
válasz
Renwick #130916 üzenetére
hát akkor a fene tudja... Lehet a cellák uplinke halt be.. Érdekes lenne mindenesetre egy közvetlen műszaki szakember véleményélt leírni csak úgy pl itt, ahol nem kap nagy publicitást és le lehet írni ténylegesen hogy mi volt. Mindenesetre belegondolva egy ilyen eseményen lehet még egy koncertnél is jobban leterhelik a hálót mert mindenki saját maga akarja közvetíteni az eseményeket szóban - képben.. esetleg videóval.
-
kchris78
veterán
válasz
Renwick #130913 üzenetére
Szerintem nem a 4 vagy 5G volt a szuk keresztmetszet. 5G SA is megzakkant volna ha nincs 3.5GHz.. 800MHz, 900MHz, 1800MHz akkorak a cellak hogy eselytelen ekkora nepsuruseget kiszolgalni, ehhez 3.5GHz kell es mikro-nanocellak... es kb mindegy is hogy 4 vagy 5G "fut e rajta". (oke nem mert az cellankent nem tud lekezelni olyan mennyisegu aktiv UE-t) Namarmost a Margit hidat soha az eletbe nem fogjak 3.5GHzel lefedni... Kossuth ter mar eselyesebb lehetne a sok turista miatt. Egyaltalan, nagy teruleteket szerintem nem fognak nekiesni lefedni csak szigetszeruen mert brutalisan draga, es most hogy az aramszamla sem lesz mindegy lehet ez is visszafogja majd a kiszolgalasi oldalt (napelemmel szinten a beruhazasi igeny no).
-
osonte
őstag
válasz
Renwick #127768 üzenetére
Az a baj, hogy hiába szerzi be mind a két cég például a Bravophone-tól, valamelyik cég kaphat jobb árakat, illetve lehet elkülönített készlet is egy adott cégnek, ami meg sem jelenik a Bravophone oldalán, pedig mondjuk X db el van különítve valamelyik cégnek.
Sok múlik azon is, hogy milyen kapcsolatban van az adott cégnél a beszerzésért felelős személy a nagykernél lévő kapcsolattartóval. Én dolgoztam olyan helyen, ahol valakit azért tartott meg a cég, mert jó árakat kapott több nagykernél a baráti kapcsolata miatt...
-
viktorhu
veterán
válasz
Renwick #127768 üzenetére
Pedig még a kétezres években azzal dicsekedett a telekom, hogy egyesítették a beszerzést az anyacég szintjén, így nagy tömegben tudnak beszerezni és tárgyalni a beszállítókkal. Akkor nem vált be ez a stratégia? Az európai piacon belül még a technológia is egységes, logikus volna, hogy egy multi ne országonként tárgyaljon.
-
thomas77
senior tag
válasz
Renwick #127435 üzenetére
A VoLTE roamingot én is várom, mint a megváltót. Sokszor hívnak valamelyik magyar számomon otthonról. Minden megoldásban ratyi a hangminőség. Egyedül a magyar voda - angol voda relációban van HD hang. Persze ez még mindig nem VoLTE, de nagyságrendekkel élvezhetőbb a beszélgetés így.
-
törölt tag
válasz
Renwick #127432 üzenetére
Engem a VoLTE érdekelne....
Pl. van egy LG G7-em, amire Magyarországon csak a Telekom biztosítja a VoLTE szolgáltatást.
Átlépem a határt keleti irányba. Átáll a telefonom telekom.ro hálóra. Csakhogy Romániában erre a modellre a telekom.ro nem biztosítja a VoLTE szolgáltatást (csak az orange).
Szóval akkor hogyan fog megvalósulni a jogalkotók elképzelése? -
4Grider
félisten
válasz
Renwick #127425 üzenetére
Igazából az a költői kérdés, hogy mikorra tudja az összes roaming partner egymás közt megoldani az eu-s jogszabály elvárásait. Itthon sem tudják megoldani rendesen egy csomó olyan szolgáltatás rendes rendelkezésre állását, amit elvileg biztosítani kellene roaming közben is. (Kinek nem volt azzal gondja, hogy egyik telefonon működik a VoLTE, 5G, VoWiFi, a másik - elvileg ezeket a szolgáltatásokat tudó készüléken - pedig nem.) A VoWiFi-t pl. a Telekom kifejezetten tiltja külföldön...
-
válasz
Renwick #125731 üzenetére
Neeeee!!!!
Köszi, mindjárt rávetem magam.
Szerk.: nálam nem. Lehet, hogy lekéstem azt az idősávot, míg működött? Ha rákattintok a váltásra, akkor az új otthoni szolgáltatások megrendelése oldalra dob, ami új hiba az eddigiekhez képest, tehát biztos változott valami. (Előtte is csinált ilyet, de akkor random volt a kutyás és a szöveges hibaüzenet mellett ez, plusz a korábbi webshopbadobós hibakor kijelentkeztetett, most bejelentkezve hagy.)
-
válasz
Renwick #125360 üzenetére
Egy sorstárs! Nekem 10 próbából 6 szöveges hiba (nem tudok online váltani), 3 alkalommal az otthoni szolgáltatások megrendelése webshop oldal jön be, 1x a kutyás.
A kutyás ezek szerint egy ritka pokémon, de a legritkább (jelenleg) a díjcsomagváltó oldal mert az még nem jött be. De majd próbálgatom, hátha dupla hatost kell dobni vagy nemtom -
Kaba
veterán
válasz
Renwick #125358 üzenetére
Ezt egyszerűen kipróbálhatod.Belépsz a Telekom fiókodba.
A kívánt előfizetést kiválasztod amihez a multisimet kérnéd,
rákattintasz a díjcsomagváltásra,nyisd le a részletek és módosítás funkciót és a lenyíló részben add hozzá a multisimet.
Akkor látod,hogy díjmentes vagy díjköteles lesz. -
m1lan
őstag
válasz
Renwick #125153 üzenetére
de míg a múlt héten Mobil L + Gigaerős Net csomag mellé 71 ezer forint kedvezménnyel vettem i13-at, addig most már csak 50 ezret ér ugyanez a kombó...
Véget ért az extra 30.000 forintos Gigaerős Net promóció, azért kevesebb most a kedvezmény. Eleinte az sem volt megkötés, hogy Mobil L vagy XL legyen a hangcsomag, akkor még a Mobil S + Gigaerős Netre is 50.000 forintot adtak. Ezt leszámítva nőttek (vagy nem csökkentek) az alap kedvezmények, legalábbis én úgy látom. -
Kaba
veterán
válasz
Renwick #125153 üzenetére
A legolcsóbb csomag ára az nem változott ugyanúgy 3390Ft,így ha a Mobil S olcsóbb lett,akkor a 4 GB adat az drágult.
A készülékkedvezményt az mindig variálva lesz,de a mértéke az csökkenő tendenciájú.
A weboldal áttekinthetőbb lett azok számára akik hűséggel részletre vásárolnának,mivel listázva lettek az így megvásárolható készülékek. -
törölt tag
válasz
Renwick #125127 üzenetére
Próbáld ki a 15.1 bétát. Elég sok benne az általános hibajavítás és van benne modem firmware frissítés is. A carrier bundle is ugrott 47.5-re, a modem 1.13. Nekem 13 pro max van és az első nap óta a 15.1 béta használom, nem volt hálózati hibám vele. A legjobb dolog, hogy végre van dual esim mód is. Telekom/Vodafone esim kombó gond nélkül működik.
-
törölt tag
válasz
Renwick #124561 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a hordozott darabszám nem mutatja a jelenlegi állapotot.
Pl. Nekem volt egy 70-es számom. Átvittem tescohoz, utána voda átvette a tescot, utána átvittem tnorhoz, azután visszamentem vodához.
Statisztikailag 3 db hordozott számmal nő a hordozott telefonszámok mennyisége, gyakorlatilag pedig a 70-es számom nem tartozik más szolgáltatóhoz. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Renwick #117715 üzenetére
Ez érdekes... Nálam az új árak ezek (és van a duplázás mindenhol, és ami eddig korlátlan volt a csomagban, az most is az...)
Magentás árak: (nem magentásoknak +30%)
Hangcsomagok:
- Nincs havidíj: 0 Forint
- Mobil S: 1400 Forint
- Mobil M: 3464 Forint
- Mobil L: 6265 Forint
- Mobil XL: 7665 ForintNetcsomagok:
- 2 (+2) GB: 903 Forint
- 4 (+4) GB: 1673 Forint
- 10 (+10) GB: 3213 Forint
- Korlátlan : 4500 Forint
- Korlátlan +HBO Go: 5295 Forint(#117718) glacious
Akkor ezek szerint az új csomagokra 1 hónapig van lehetőség váltani, ha kell a duplázás...
Még jó, hogy ma meg is csináltam amin kellett... -
glacious
addikt
válasz
Renwick #117715 üzenetére
Lakossági havidíjas (vagy MIX típusú) mobiltelefon előfizetés, hang (Mobil S 2017, M 2017, L 2017, XL 2017, XXL 2017, Korlátlan 2017, Mobil S 2019, Mobil M 2019, Mobil L 2019, Mobil XL 2019, Mobil XS, Mobil S, Mobil M, Mobil L, Mobil XL, Flotta Basic) és mobilinternet (Net Alap 2017, Net 3 GB 2017, Net 6 GB 2017, Net 15 GB 2017, Korlátlan Net 2017, valamint Net 2 GB 2019, Net 3 GB 2019, Net 4 GB 2019, Net 10 GB 2019, Korlátlan Net 2019, Korlátlan Net Max 2019, Net 4 GB, Net 15 GB, Gigaerős Net és Gigaerős Net+ vagy valamely Flotta Net) díjcsomag-kombinációval.
Belföldi dupla adatmennyiség (kizárólag a 2020. október 1-jéig értékesített meghatározott mobil díjcsomagok esetén vehető igénybe a kedvezmény)
De hol és mikor határozzák meg? A fentiekben meghatározottak? Vagy később határozzák meg? Mert ezek szerint maradna a duplázás egy hónapig, az új csomagokra.
Közben a 9. számú mellékletben tényleg nincsenek az újak benne.
-
törölt tag
válasz
Renwick #117698 üzenetére
Át kellene írni a cikket a hwsw-n: az új 4GB-os csomag úgy lett 200 Ft-tal olcsóbb mint a 2019-es 4GB, hogy kikerült belőle a korlátlan zene opció,
illetve önállóan nem vehető igénybe-nem úgy mint a 2019-es 4GB. Így az eddigi 2390 Ft helyett nem hogy 2190-et fizetsz ha az új 4GB-ra szerződsz, hanem 2190+600 Ft-ot.
Szóval ez nem "olcsósítás" -
válasz
Renwick #109000 üzenetére
Logikusnak tűnik, elfogadom egyébként hogy addig inkább ne indítsák el a szolgáltatást, míg nem tűnik hibamentesnek a teszt alatt. Élesben még akkor is hozhat meglepetést, ha a tesztidőszak hibátlan, ha meg még ráadásul bugok is vannak a tesztben, akkor jobb ha javítják előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest