Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
Azt hogy lehet megnézni egy korlátlan előfizetésnél, hogy az előző számlázási időszakban hány perc milyen irányú hívás volt? Ugye mivel korlátlan, külön nem tüntetik fel a számlán, asszem.
-
Fernet
senior tag
Ha egy domino-s számot bevonok Magenta1 alá, akkor az appban/honlapon nem a magenta csoportban kellene látnom az előfizetéses telefon mellett?
Ügyintéző elméletileg bevonta alá, csak nem látszik, a magentán kívül "Mobil szolgáltatások" alatt van. (az előfizetéses szám pedig a Magenta 1 csoporton belüli Mobil szolgáltatások alatt)
Akinek dominos száma van magentában megnézné nála hogy jelenik meg?
Köszönöm.
-
-
NandiKAA
csendes tag

Ez a váltás megérheti nekem? Hol a catch?
vagy ennyire jó fejek, hogy +200ft-ért havonta hozzámvágnak 10GB netet, meg korlátlan hálózazbeli hívást?szerk.: most látom, hogy jelenleg a 80perc/sms érvényes hálózaton kívül is, az M csomagba meg a korlátlan ugye csak hálózaton belül... szóval ez úgy lehet megérős, ha telekomos főként akiket hívok?!
-
Dare2Live
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
köszi!
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nem olyan forgalmas, de... Mobilhasználat külföldön
-
Dare2Live
félisten
Kicsit off de nemtudtam hova kéne hátha:
Svájcba melyik prepaid kártyát érdemes megvenni/használni ha a lényeg, hogy lássák van Svájci számom+fel tudjanak rajta hívni 5percre? -
Avayasoft
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Húhhhh, ez most nagyon gyenge lett.
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Dejooo
Köszi
-
Domino Day 40 perc
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
d.beni
üzenetére
Ez azért nagyon kemény szivatás. Amúgy hogy néz ki ilyenkor a matek? Mikor csinálnak ilyet? Milyen előfizetői múlttal kell rendelkezni?
2022 július óta van a nevemen 2 szám (előtte 10 évig flottában volt és én voltam a számlafizető, akkor szűk két éve ki kellett hoznom mert raktak ki minden külsőst a flottából).
2023 januárban vettünk egy nem túl nagy értékű telefont az egyik számra amire még van asszem 7 részlet és 9 hó hűség
2023 decemberben átirattuk a nevemre anyósom nevéről az otthoni vezetékes szolgáltatásokat (internet+tv) és a mobilját is.Bohóckodtunk Mobil M-mel meg 5-15-50 gigás nettel, oda-vissza váltogattuk, de jelenleg számonként havi kb 11-ért korlátlan net és Mobil L van.
Most ezzel én jó vagyok? Vagy ha venni akarnék valamit azt mondanák, azzal az egy telefonnal én kimaxoltam, jön a brutális előleg?Amúgy gondolkozok, hogy viszamegyünk kisebb csomagba, mert azért 3 számra ez így sok. Cégesről ingyen telefonálok, 20 giga net is van rajta. Otthon van wifi, a cégnél van wifi, most hogy út közben a "Letöltések" mappát választom ki YoutubeMusicban hogy ne fogyasszon adatot, nem kerül semmibe.
Asszony is addig netezik mobilnetről, míg gyereket várja az iskola parkolóba.
Anyósom nem is netezik, csak van, ő sokat telefonálgat. -
d.beni
aktív tag
Sajnos igazad van. Mondták a listaárat, de az köszi nem kell mert több mint 200k val lenne magasabb az ára. Annyiért egy euronicsban is megkapom.
Aztmondták a fél év amúgy is kevés múltnak, meg komolyabb összeg kellene havidíjba, hogy több "vásárlási keretem" legyen.Ateszpapa:
Nincs és nem is volt semmilyen "negatív" múltam semmilyen szolgáltatónál.Zsolt,72:
Az előleget akkor kérik ha kedvezményes áron szeretnék vásárolni 24 hónap hűség vállalással az adott csomagra. Tehát ha sima listaárat nézek akkor nincs előleg, de csak akkor. Egyéb esetben akkor is kéri az előleget ha a teljes kedvezményes vételárat kifizetem.
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni TV-t a telekomnál. Van egy kis havidíjú mobil előfizetésem ami már több mint fél éves és nincs rajta hűség, tehát ezt terhelném le 2 év hűséggel.
Ma rákérdeztem, hogyan tudnám megvenni. Eredetileg részletre szerettem volna kihozni, de bemondtak egy több mint 700 ezres előleget a TV-re. És ezt úgy, hogy a TV árából ez nem vonódik le, hanem ugyanúgy fizetem a részleteket mintha nem fizettem volna be előre semmit.Erre azt reagáltam, hogy akkor inkább kifizetem egy összegben a TV-t. Na most jön a meglepetés: akkor is kell a több mint 700 ezres előleg. Mondom mi van??
Nem is értem a dolgot, 10k a havidíjam. Ha ezt beszorzom a hűségidővel akkor az még csak a harmada az előlegnek amit bekérnek tőlem. Kérdem én: mi van ha letelik a hűség és be van még fizetve 500k előleg a Telekomnak és én úgy döntök lemondom (mivel letelik a hűség ezt megtehetem). Mi lesz a fennmaradó előleggel?
-
btudos
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A közepes csomag egy kiegészítő az alap mellé, azt nyugodtan megrendelheted, nem számít díjcsomag váltásnak.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Igazából csak aktualizáltam a díjcsomagot 3ból 2 előfizetés esetén, mert ugye változtak picit pár hete, és a régire már nem enged hűséget kötni. Maradt mindkettő ugyan úgy Mobil L + Giganet Korlátlan Net Netflix illetve Szórakozás. Sajnos Netflixből véletlen nem pipáltam be a közepes csomagot, így az alap maradt és csak 1 tévén lehet nézni.
-
btudos
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Az a megrendelés, amitől el akarsz állni, ezt az egy módosítást tartalmazta?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Itt és a 14 napos elállási lehetőség, állíttasd vissza.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Naptári havonta tudsz egyszer váltani.
Másik adatmennyiség választásakor (új) internet csomag teljes havidíja kerül kiszámlázásra aktiválási díjként, + ugye a részarányos havidíj.
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem jársz túl az eszükön, domino-ra váltáskor fizikai SIM csere történik, mert a modern SIM-ek nem regisztrálhatóak a dominós rendszerbe, esim meg főleg nem.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Olyan kérdésem lenne még, hogy úgy tudom, eSIM-et nem lehet dominóból csinálni, de fordítva lehet? Előfizetéses SIM-et eSIM-mé tenni, és utána Dominora váltani.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Jól tudom, hogy havonta egyszer lehet ingyen díjcsomagot váltani?
Kicsit elrontottam, aktualizáltam a díjcsomagot, mert még egy korábbi volt, nem a múltkori aktualizálás utáni, és nem pont azt állítottam be amit akartam.
Honnan tudjam, mikor válthatok megint ingyen? Felhívja az oldal a figyelmem hogy ha váltai akarok, hogy fizetős lesz? Mennyi a váltási díj ha nem ingyenes? -
Fernet
senior tag
Sziasztok,
Családi mobil opcióval kapcsolatban lenne kérdésem:
Jelenleg Magenta1-ben van egy előfizetéses és egy domino számom, ezekre ugye 0ft a családi opció. Ezen kívül van még két domino-s szám, másik családtag saját nevén. Ezeket is be lehet tenni a családiba, csak itt már 190Ft/hó/hívószám költséggel ami a havi számlát terheli. Ezek után a bevont számok közül bárki hívhat bárkit 0Ft-os percdíjjal.
Jól értem?
-
Salamander
tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Lehet, így kértem én is. 2 nap múlva jött a futár.
-
PedroPascal
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Ha módosítod a csomagod akkor futár viszi ki a címedre a fizikai sim-et. Az óra csak esim lehet. Ha nem jó ez a cím neked akkor menj be személyesen egy üzletbe mert a Telekomnál nem lehet szállítási címet módosítani.
-
btudos
nagyúr
válasz
akaszajanos
üzenetére
Ha végigmész az adatok megadásán, a legvégén tudod majd megadni, hova kéred a szállítást, mobil előfizetések, SIM-ek esetén nincs megkötés, hogy csak lakcímre vagy telepítési címre szállítanak.
-
Kbali
nagyúr
válasz
akaszajanos
üzenetére
Leggyorsabb és hivatalos válasz a Telekom chat lesz.
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Aktualizálni tervezem a díjcsomagjaimat, és az újban lenne MultiSIM. Mindkettőt igényelni szeretném, méghozzá fizikai formában. (Egyébként, a multik lehetnek eSIM-ek? Órában nyilván, de mondjuk egy iPadben, másik telefonban. Nem találtam infót.)
Még nem váltottam, csak nyomkodtam, konfiguráltam. Azt viszont nem látom, hogy a megigényelt MultiSIM-eket hogyan tervezik eljuttatni hozzám.A kérdés, hogy ezeket vajon lehet más címre kérni, mint ami a Telekomnál meg van adva? Az a bejelentett lakcímem, míg ahol élek, albérlet, ahová (még) nem jelentkeztem be tartózkodási helyre.
Próbáltam minél tovább elmenni a folyamatban, de egyelőre nem kérdezett semmit a simekről a rendszer.Köszi előre is.

-
csaszi75
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem régebbi SIM-es routeremen is volt ilyen gond.. hogy nem töltött be valamilyen oldal.. a telómon meg igen.. nem oldotta fel a DNS, de az a routerem hibája volt..
-
válasz
donjohnson
üzenetére
És ilyenkor az újraindítás törvényszerű, hogy megoldja? Azóta is hibátlan.
-
Prien
addikt
válasz
PedroPascal
üzenetére
Köszönöm, végülis nem kérdezett semmit, lehet azért, mert céges flottában vagyok.
-
totron
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nem, volt egy esemes ~1 hete, arról is írtam itt, de már az is egy hivatkozás volt "mint arról már tájékoztattunk...", ÁFSZ-re gondolom, most pedig bevégeztetett a harci menet. Kell még egy kis idő, mire ténylegesen tudatosul. Van valahol lassítós konstrukció akár pre-paid, akár előfizu vagy csak flottákban már?
-
Prien
addikt
Sziasztok! Jól gondolom, hogy ha kisebb mobilnet csomagra váltok a Gigaerős Okosvilágról, akkor hó végén külön számlázzák a multisimet majd? (2990 Ft/hó)
-
totron
addikt
"Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy a Go!Net S netbövìtöt 2024. màjus 1-jével megszüntetjük, ìgy a mai naptòl nem tudod igénybe venni. Ha tovàbb neteznél, vàlassz netbövìtöink közül: telekom.hu/dominonet Megértésedet köszönjük! Üdvözlettel: Telekom"
Vége. Gyászoljatok ti is.
-
totron
addikt
válasz
vence
üzenetére
A többi szolgáltatót is így szétcincálod? Előttem van ahogy meglátsz egy magentás logót és amint az tükröződik a szemeidben, majd átvált izzó vörösre, mellé a füleiden is gőz lövell ki szimultán és így vered a billentyűket. Az a baj, hogy újat nemigen mondasz. Lehetne ez áldásos tevékenység is, de se változtató ereje, se hírértéke. Te tudod.
-
vence
aktív tag
válasz
joey04
üzenetére
Ezeket szoktam emlegetni ...
Nagyon nincsennek szinkronban a rendszereik, szóval ilyen meglepetések bármikor jöhetnek.
Nem beszélve arról, hogy az ügyintézők is sokszor képtelenek eligazodni a kesze-kusza rendszerükben.
Nem beszélve az érdektelenségről.
De állítólag zavarosban lehet jól halászni.Most sem jött meg nekem se egy visszaigazoló sms!
De majd jönnek az okosok és megmagyarázzák, hogy a T-nél minden olyan facca.
-
borges7
aktív tag
Domino csomaghoz nincs hasonló egyszeri kiegészítő mint pl. netezéshez a Maraton, ami nem időkorlátos? Ahogy nézem itt csak 1-3-7 napra lehet plusz perceket vásárolni, az meg nekem kevés. Meg persze a feltöltésre ad, de az is maximum 7 nap.
-
dnelb
veterán
uj telefonba belerakom a simet, hivast fogadni tudok, mobilnet is megy, de hivas inditasnal olyan mintha foglalt számot hivnek, es kiirja hogy "hívás átirányítva". Régi teloba visszarakva mukodik.
Mit nézzek meg? -
joey04
titán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Én 7-8 éve családtag halála után mentem be halottival, mindennel, hogy lemondjam a szolgáltatást. Kérdeztem, hogy mennyit kell fizetni, ha most szeretném az egészet lezárni. Mondták, hogy csak az aktuális számla van, de kegyeleti okokból elengedik. Nem volt nagy összeg, 3500 forint körül. Megköszöntem, aláírtam, eljöttem. Hónapokkal később behajtócégtől jött levél, hogy be kell fizetnem... Se egy felszólítás, se semmi, egyből ez. Befizettem, remélem gyógyszere költötték.

-
yogibear
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szerintem meg megint csak a egy szolgáltató baxtatás, gondolkodás helyett...
A számla mindig a megelőző hónap elszámolása...
Számla kelte 2024.04.09.
Teljesítés idõpontja 2024.04.29.
Elszámolási idõszak 2024.03.01. - 2024.03.31.Ha te április 10-én mondtad le, akkor az nem jelenhet még meg a márciusi elszámolási időszakban... majd a májusban küldött számlán, ami az áprilisi időszak, lesz rajta a tört hónap...
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintetek ez így oké, hogy hó 10-én lemondtam egy mobil előfizetést (amit egyébként csak kegyeleti okokból tartuttunk meg, a szám sosem volt bekapcsolva használva), de a mocsok Telekom mégis egész hónapot kiszámlázta?? Én még ilyet sehol nem tapasztaltam, akárhol lemondtam előfizetést, mindehol tört havi számlát kaptam az adott időszakra. Ez így szerintem eléggé jogsértő, jól gondolom? Mivel mindenkinek csak azért kell fizetni, amit használ, én a hónap utolsó 20 napján már nem voltam előfizető, milyen jogon fizettetnék ki velem? A simet a lemondás másnapján inaktiválták.
-
yogibear
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem havi 5-10GB elég lenne
Nyilván aki Instát, tiktokot, jutubot akar pörgetni az fizessen többet.5-10Gb/hó? Hmm... pont azért van a hőskor első pár évét leszámítva prepaidem, mert a telefon és a net ahhoz kell főként, hogy elérjenek, ha nekem kell mégis vkit mobilon hívni, akkor mobilvoip... különben meg a hosszú dumák vezetékes telón mennek.. net meg dettó, nem mobilon intézem a dolgaimat, hanem a vezetékesen a gépen... ahogy a szörfözés is ott megy, a mobilnet arra kell, hogy fizetni tudjak a telóval/órával, meg hogy megnézzek dolgokat, hogy érdemes-e ide v oda bemenni vásárolni, hogy van-e a keresett cucc vagy menjek a másikba, meg persze jegyvásárlás és menetrend... emellett meg max netrádió... ezek viszik el a netet...
Persze akinek munkaeszköz, az váltson előfizetésesre... vagy ha olyan helyen lakik, ahol nincs vezetékes és így rákényszerül a mobilnetre...
Megtehetném, hogy előfizetésesre váltsak, de egyszerűen felesleges... az évi 2 maraton meg elég... ha esetleg nem, akkor veszek egy 3-at is...
Nem a mobilneten élem az életem, ezért elég...
Ps.: volt tavalyig digiSimem is, csak tavaly leadtam, mikor árat emeltek és nem érte már meg kb csak a netért a havidíj... plusz amint jöb ott a kódolás a tv is megy a levesbe és jön egy 2. Tkom box... -
válasz
Cs1csó
üzenetére
Meglepő következtetésre jutottál, de qrva téves volt! Nem a vékonypénzűek lettek megcélozva, még ha nem is lennék magam is csóró, akkor se viccelődnék kárukra!
Nekem is digiSIM és egy Domino van a telómban...amíg lehet használni előbbit.Ha félreérthető volt a vicc, elnézést kérek!

-
Cs1csó
titán
válasz
totron
üzenetére
Persze tudom mi az ami a szemük előtt lebeg: a komm cégek ugye kiszámolják, hogy összes költség/ügyfélszám= kb. 5k HUF és ezt ha töri ha szakad be akarják vasalni mindenkin.
És mivel NINCS verseny (csak kialakúlóban volt de ugye az előbb leírtam mi lett belőle)
ezért miért is törekedjenek másra: plusz/minsz pár százalákkal alá/fölé lőnek a versenytársaknak és kész is.A gonet az volt az adatlassítós? Az is egy korrekt az a pár kybte bőven elég volt gondolom híroldalak böngéazésére, emailek olvasására még akár pár képet tartalmazó.oldal betöltésére.
Nyilván aki Instát, tiktokot, jutubot akar pörgetni az fizessen többet. -
totron
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Na pont ezért siratom a Go Net!-et. Könnyeim a végtelen semmibe hullnak. A vékonypénzűre meg az ingyenélő a szinonima, amit "tűrni kell". Nem kell persze, de a közvélemény nagyon hamar meg tud alakulni. Észszerűtlen pedig kiegészítő netcsomagért pár fillérnél többet csengetni. A Go cucc 700 valamennyi volt /hó. Jó is volt az úgy. Már nem jó.
-
Cs1csó
titán
válasz
yogibear
üzenetére
Viccea, bár nem szép dolog a vékonypénzű (vagy nagy/korlátlan adatot tartalmazó csomagért havi 7-9k HUF-ot kipengetni nem akaró) emberekből viccet csinálni.
Nekem havi 5-10GB elég lenne de direkt nincs olcsón ilyen (a maraton 5GB is 4k HUF azaz 800ft/1GB ami a mai 4G-5G sebességel akár percek alatt leforgalmazható na ez vicces.A DIGI indult el egy optimális ár/érték arány mellett, de persze a NER kinyírta és felfalta őket a maradványokat pedig most öklendezi fel: antennahungária-4IG-vodafone-upc-digi
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna
Ha nyugtalan lettem volna, biztosan írok is, hogy mire alapozod a dógot...amúgy nekem úgy jött le, hogy default megszűnik az adat-ajándék és bennfentesként megsúgtad nekünk.
Bár arra is tippelhettem volna, hogy köztünk a helyed!
No de legalább ez is tisztázódott. -
Cs1csó
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna: mivel a múlt héten csak HANG opció volt ezért most 100%-ig biztos voltam hogy lesz ADAT is. (Vagy csak adat de ez nem releváns most)
Sőt, múlt héten még a hivalalos megjelenés előtt 99%-ra taksáltam hogy CSAK HANG opció lesz mivel előtte bazi régen volt már "csak hang"
-
totron
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
De nem lesz, mert emlegeted (festegeted).
Na lassan itt az ideje elhasználni a kivezetett Go Net! csomag dedikált 30MByte-ját, utoljára. Nem taglalja az SMS, de gondolom utána a lassított verzió nem fut még a tárgyidőszak (1 hó) végéig, hanem "stílusosan" az új rendszer szerint végefőcím a leforgalmazása után. 13 év lezárásaként ti mire lőnétek el?
-
válasz
Nikaré
üzenetére
Van valami átlag?
Eddig még nincs, de az tuti, hogy a korlátlan harmadát is képesek lenyúlni ezek! Meg is értem kolléga feldúltságát, az azér' durva és ilyen biztosan nincs a dajcstelekomáéknál.
(szerencsére talán nyugi lesz itt tőle, mert a Milyen telefont...topikban Moto-promózik erősen) -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DPS IQ7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagy ennyire jó fejek, hogy +200ft-ért havonta hozzámvágnak 10GB netet, meg korlátlan hálózazbeli hívást?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)