Hirdetés
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Fotók, videók mobillal
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1207 üzenetére
Az azért szép!
Nekem a kettőt se sikerült összegyűjteni. Külön nehezítés, hogy az csak naponta egyszer jelenik meg, és nem óránként mint a lóhere, plusz ki sem jeleztethető előre, így gyakorlatilag tényleg csak random lehet belefutni.Van lóherese kereső script, saját szememmel láttam, és eltudom képzelni, hogy minimális átalakítással patkóra is jó.
Nekem egyszer úgy sikerült "átaludni" a gyémántot, hogy hazaestem nem épp szomjas állapotban egy buliról hajnalban, és kiesett, hogy leültem még alkeszezni, az meg főleg, hogy meglett a gyémánt
Másnap kereste ezerrel tovább, egyszercsak feltűnt, hogy amúgy megvan, és akkor halványan kezdett is beugrani, hogy jah, hazaestem, és meglett a gyémánt
Amúgy egy normális telefonos felület is kellene rá mint egy falat kenyér, mert míg régen csak asztali gépről toltam, az elmúlt kb 1 évben meg szinte már csak telefonról tolom.
Amúgy ma elvittem egy lóherétJó rég nem volt már ilyen.
-
Wilbur
újonc
Ha én számítógép előtt ülve élném a mindennapjaimat, és technikailag meg tudnám csinálni, akkor egy külön képernyőre kitenném az alkesznevelde patkóesélyes menüpontjait ilyen csempeformában. Mondjuk egy 6*4-es "mátrixba", ami automatikusan frissülne egyszerre minden perc elején. Aztán csak oda kell pillantani néhány percenként, és ha látszik valamelyik oldalon a patkó, akkor katt a csempére, aztán katt a patkóra. Szerintem SEGG-nek ilyesmi lehet (meg pufinak is talán. pufi, itt vagy még?).
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1206 üzenetére
Nekem összesen 8 patkóm van, de mind random jött, amikor éppen jókor voltam jó helyen, mivel az aktív időszakomban elég sokat voltam az oldalon, erre nagy volt az esély.
De erre is van script, szerintem többféle megoldás is, ahogy a lóherére is (többen bevallottan használnak, használtak ilyesmit is, nekem is ajánlották, de a túl gyakori kérések miatt én soha nem mertem ilyesmit kockáztatni, nehogy kapcsát kapjak vagy ilyesmi, amíg Stiffler még aktívabb volt, volt, akinek osztott ki kapcsát).
A lóherénél szerintem gyerekjáték megoldani, egyszerűen előfizetsz a magazinra, aztán az adott időben ott kattintgatsz a megadott odalon különféle elemekre...
A scriptelés csúnya dolog, de sehol nincs leírva, hogy tilos lenne, így tuti, hogy sokan élnek is ezzel, DE már annak sincs értelme, mert kb a végnapokat éli az oldal a jelenlegi állapot szerint.
Én is láttam olyat, aki hallott már olyanról, aki olvasott olyan regényt, amiben szó volt scriptelésről, átaludt gyémántokról, stb, de én ott se vótam, tisztelt bíróság!!! -
KROK640
nagyúr
Akkor ezek alapján nem lesz még egy patkóm
Ugyanis kb éjfél, hajnal 1 és reggel 9-10 között eleve nem vagyok online. Utána meg úgy, hogy sokszor kimarad 1-2 vagy akár 3 óra is zsinórban.
Minden olyan nap kiesik amikor a patkó reggel 10 előtt jelenik meg, vagy kora délután. Ezenfelül a kedd-péntek-szombat napokon az este 6 és éjfél közötti idő megint kiesik.
Nyilván scriptel szedi le. Ha lesz 2.0, nos oda már van ötletem, hogy hogyan vegyem el a kedvét a scripteléstől. -
Wilbur
újonc
Facebook-on nem vagyok, akkor majd figyelek itt.
Patkózás normál esetben (sok online alkesznél, SEGG nélkül):
Mikor jelenik meg a patkó? 0:00 és 24:00 között percenként egyenlő eséllyel.
Hol? Ott ahol a lóhere is megjelenhet. Szóval egy csomó menüpont kiesik. Kaszinó, kereskedelem, brigád, állatok, szeszfőzde, stb. Ha figyeled, hogy hol volt korábban lóhere, akkor képben leszel előbb-utóbb, hogy hol nem lehet lóhere/patkó.
Akkor van a legnagyobb esélyed megtalálni, amikor mások nem keresik. Minden órában 00 perc és 15 perc között jön a lóhere, akkor tutira sokan keresik, én akkor nem is szoktam nézni. Reggel 6:00-8:00 között is nagy a tömeg, meg este is, akkor is kicsi az esélye a találatnak. Napközben legtöbben csak a Pénzszerzések/Kert/Kocsma/Toplista/stb menüpontokra kattintanak, szóval ilyenkor érdemes keresni. Szinte mindig érdemes (kivéve 0-15 perc) a ritkán látogatott menüpontokat végigkattintani. Én a legtöbb patkót a Hibajelentés/Támogatás/Küldetések/Keresés/stb menükben találtam.
Szóval mindenképp kell minél gyakrabb online jelenlét, és elsősorban a ritkán látogatott menüpontokkal kezdeni a keresést, aztán ha van idő, akkor menni a többire is.
A mostani SEGG-es időkben ez egy kicsit változik. Akkor érdemes keresni főleg, ha SEGG nincs online. Ma például csak valamikor délelőtt lépett be, reggel ki is kaptam a patkót, asszem a Támogatásban volt. Ha csak este/éjszaka jön a patkó, akkor sajnos reménytelen az ügy, SEGG valahogy másodpercek alatt megszerzi.
Röviden ennyi, remélem lehet használni valamennyire. -
Wilbur
újonc
Szevasztok!
KROK, ha sikerül majd egy új verziót indítanotok, akkor mindenképp szólj valahogy, mennék én is.
Patkószkript meg tutira nincs, legalábbis nonstop futó nincs. Én manuálisan vagy 20 patkót szedtem össze, csak szabadidő meg egy pici stratégia kérdése a dolog.
Mondjuk zolesz meg Alfréd szerintem valamit ügyeskedtek, amikor az MI-t csinálták, mert kritikus helyzetben nagyon simán bezsákolták a patkót, de ezek egyszeri alkalmak voltak.
Roach -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1201 üzenetére
Nem tudom, hogy mit és hogyan csinál, de azóta ilyen lassú az oldal mióta minuszoló botok tucatjai vannak az oldalon.
Modiként az összes ilyen gyanús reg törlése lenne az első dolgom, plusz az összes gyanús elemnek kiosztani kapcsát, legalább pár hétre.
Technikailag csak másodjára fog megszűnni az oldal. (bár azonfelül volt 1-2 hosszabb kiesés, de jellemzően csak pár naposak max) -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1200 üzenetére
De 1-2 hülye ilyesmivel szerintem nem tudná túlterhelni a motort, amikor én még a fénykoromat éltem ott, én is scripteltem éjjel-nappal, bányásztam, szerintem meg se kottyant a szervernek...
Akkor még a kapcsát is állítólag csak manuálisan osztotta ki Stiffler, hogy ki kapjon és ki nem, de ebbe is gyorsan beleszart, mert én soha nem kaptam, meg szerintem azóta se kapott senki.
Nem tudom, mi lesz, de ha tippelnem kéne, akkor megszűnik X+1-szerre is 2 hét múlva. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1199 üzenetére
Valószínűleg ezek a minuszoló meg regisztráló scriptek. A hülyegyerek talán nem akarja lassítani az oldalt, neki csak az számít, hogy ő legyen a legkirályabb, és mindenki megkapja a napi minuszt is. Nem veszi észre, hogy amiatt hogy neki legyen a legnagyobb homokvára a homokozóban, a többi "gyerek" kiszorul, és már senkit sem fog érdekelni, hogy neki mekkora van...
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1195 üzenetére
Ezek tényleg nem azok
De akkor továbbra sem kezdek új alkeszt, mert arra nincs kedvem, hogy lehet, hogy két héten belül oldal sem lesz.Ráadásul olyan szinten szarva van az oldalra, hogy AP-t sem tudok venni hónapok óta, már igazából rég ki is pörgettem kaszinóban amit megvettem volna
Addig használhatatlan is marad, míg Seggrien meg a bothadserege éjjel nappal fent ül. Már hetek óta én is csak űrhajózni küldözgetem napi többször, néha kamion, és ennyi. Amikor valami mást csinál, akkor épp barátnőm nyomkodja, de egy saját alkeszbe perpill ő sem akar kezdeni.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1191 üzenetére
A jelenlegi vezetőség hozzáállása nem korrekt. Az, hogy mennyit keresett vele, és mennyibe került az üzemeltetés, valószínűleg sosem fogjuk megtudni, de - főleg az elején - egy kis mellékes tuti bejött belőle.
"annyi minden másra lehetett volna elb*szni azt az időt" - amivel most ugyanúgy sehol nem lennél
és közben a temperes tudásod is fejlődött. Szóval szerintem nem totál idő elb*szás volt, az a századik macskás videó lett volna
Anno nekem is sok kellemes percet, meg talikat, IRL közös ivásokat is hozott a játék, némi tudást, és egyszer majdnem még egy külföldi melót is. Újraindulás óta már leginkább csak azt. hogy barátnőmmel sokat hülyéskedünk az alkeszommal, meg néha jó foglalkozni vele, pl mikor a buszmegállóban a buszt várom stb. Ahogy telik az idő, meg maxolom ki, egyre kevesebb a karakterben a nagy változás, a jutalom, ahogy egyre inkább megvan minden úgy csökken az aktivitásom is (és nő az igény egy új karakterre, de nem ezzel a sebességgel! )
Valahogy azt a segget kéne eltávolítani az oldalról, mert szinte biztos vagyok benne, hogy csumpitól kezdve, az összes (kócos) kukin át, a botok is hozzá tartoznak, és egy személyben csinálja nekünk a műsort, ami nem is érdekelne, ha közben a háték nem lassulna használhatatlanra.
Mert oké, van még egy két vicces scriptes, de ők max a saját karijukat tolják fel, nem zombihadsereggel zaklatják az oldalt. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1192 üzenetére
Teli lehet az adatbázis, vagy valami logok (mármint a tárhely)? Gondolom időnként nem ártana takarítani, stb.
Bár korábban (régebben) volt erre valami automatikus scriptje, mert egyszer azt cseszte el és belassult az oldal, utána írta is, hogy valami végtelen ciklust sikerült írnia. Vagy az mentéshez volt?
Tudja fene, majdcsak kiszenved már az oldal aztán be se kell lépni. -
KROK640
nagyúr
Bakker ... Lenyomom, hogy kész a munka, ablakot váltok, leírok pár szót, visszaváltok, és még tölt. Ha ilyenkor véletlenül, akármiért (pl elfelejtettem, hogy lenyomtam) a pipára kattintasz, akkor meg valamiért úgy gondolja, hogy az alkeszem adatlapot kell betölteni, na akkor őszülsz meg igazán
És utána akkor vissza a munkára stb. Komolyan mondom, na most kéne egy script, mert ehhez a francnak nincs türelme.És én még új alkeszt akartam kezdeni február során, de momentán ott tartok, hogy még a meglévőt is befagyasztom. Csak barátnőm miatt nem teszem (imádja kínozgatni
)
-
EmberXY
veterán
+ KROK640:
Itt az a legfőbb gond, hogy nem csak a saját munkájával cseszik ki, hanem azokkal is, akik eddig egy csomó időt ott töltöttek, jól érezték magukat, építgettek egy közösséget, karaktert (vagy többet, hol manuálisan, hol nem, most ez mindegy
), aztán ez mind megy a levesbe.
Aztán később majd megint kérni fogja a játékosok bizalmát, ha előkerül és elindul az oldal, stb, nekem ez valamiért nem sportszerű. És még azt se lehet mondani, hogy keresett volna vele, aztán kiszáll, vagy ilyesmi, egyszerűen egy elcseszett idő, hamis élmény az egész. Én a magam részéről megbántam, hogy olyan lelkesen futottam neki és toltam egy darabig, annyi minden másra lehetett volna elb*szni azt az időt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1187 üzenetére
Eleddig 28 embert hívtam meg az oldalra, és ennek kb harmada maradt is (legalább valameddig) (nyilván a tetű lassú oldal és a patkólopó botok nem segítenek) de perpillanat nem tudom jó szívvel ajánlani, és ahogy mondod, ez bizony az ő hozzállása miatt van.
Kicsit olyan mintha 7 lakat alá zárná a falu legjobb csaját, hogy az csak az övé, de közben meg nem állna fel neki ...
Most ez a neki nem kell, nem tud mit kezdeni vele, de másé se legyen, érzésem van. -
KROK640
nagyúr
Igen, régen megvoltunk bízva páran az oldal vigyázására, akkor előfordult, hogy évekig(!) sem került elő.
Egyszer beszéltem vele, annak idén 10 éve - a Pesti éjszakában - de sajnos nemigen van személyes kontaktom hozzá, bár ennek azért még utánanézek.
Nem csak te gondolsz a jegelésen."Vagy a másik lehetőség, csinálni kellene egy ilyen vagy hasonló oldalt
" - Zolesz most épp költözik, de nekünk van egy másik verziója a játéknak (forking) és megfordult a fejünkben, hogyha Zolesz túl van a dolgok nehezén, akkor érdemes lenne fellőni egy gyors, moderált változatot, ami némileg másabb is mint ez, szóval még előről kezdeni is lenne értelme.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1185 üzenetére
Attól maradhatna az övé, hogy pár embert kinevezne adminnak... Bármikor el is veheti a jogokat, ezért is fura, hogy inkább veszni hagyja.
Oké, hogy ingyen van, örüljünk, hogy játszhat(t)unk vele, de ez valahol az ő munkához és úgy mindenhez való hozzáállását is tükrözi.
Nem szívesen dolgoznék vele együtt sehol. -
Mbru
tag
válasz
KROK640 #1185 üzenetére
Nincs azzal semmi baj, hogy magának akarja, hisz ő "teremtette" az oldalt. Szerintem jó oldal lett, kár ennyire elhanyagolni. Dőljön hátra amíg csak akar, de azért megbízhatna pár embert, hogy vigyázzon az oldalra. Nagyon kezd szétcsúszni. Nálam olyan szinten akad már, hogy jegelésen gondolkodom.
Vagy a másik lehetőség, csinálni kellene egy ilyen vagy hasonló oldalt -
KROK640
nagyúr
Persze, hogy jó ötlet és sok a potenciál. Anno Zolesszel egy másik irányba vittük az oldalt, de legalább volt ütőképes 4 fős modi brigád, aki naponta több órát volt fent, plusz voltak fejlesztések.
Gyanítom, hogy most is ellennénk, csak 1-2 ember inkább szétabusolja az oldalt, hogy királynak hihesse magát -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1178 üzenetére
Sajnos én sem értem, hogy miért van így elhanyagolva. Most a legnagyobb baj, hogy Stiff nem akarja vinni, még úgy sem akar vele foglalkozni, hogy esetleg keresne vele, ugyanakkor Zolesszel sem akarja megosztani. Most ez egy ilyen "ha nekem nem jó, másnak se legyen jó" helyzet
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1176 üzenetére
Persze, hogy ennek lenne értelme. Eleinte így is volt, mikor Stiff vitte a boltot de Zolesz is admin volt, Stiff hiába lépett le, Zolesz üzemeltette. Aztán 2021-ben vagy hogy volt az a kis baleset mikor elszállt minden, aztán nekem volt egy régebbi adatbázisom, de engine meg nem volt, aztán kiderült, hogy de mégis két helyen is megvan, persze két különböző stb ... közben fejlődött egy új nulláról, és ennek a bőségnek az lett az értelme, hogy az oldal elfelejtett újraindulni. Egészen 2024 elejéig, de akkor Stiff rúgta vissza, immár Zolesz és a modicsapat nélkül, amiről már akkor láttam, hogy nem lesz jó vége, na erre még jól el is tűnt, miután volt pár fejlesztés.
Mivel ez forkolt a érgebbi verzióhoz képest, a karakterek mentései még akkor sem lennének kompatibilisek, ha történetesen lenne adatbázisunk.Olyan aranyos eltérések lennének mint pl a régi verzióban csak 4 rejtély lenne, nem lenne patkó (na ezzel nem sokat veszítenénk), nem lenne MI, se "tőzsde". Lennének viszont kocsmai munkák, futball huligánkodás, űrállomás, egy csomó plusz háziállat stb. Szóval mondhatjuk, hogy részben más játék lenne.
Meg lenne MŰKÖDŐ AP vásárlás, meg fentartott rend. És többé-kevésbé fejlesztések is, mert a Zolesz féle éra azért pár havonta hozott valami újat, plusz volt egy csomó szezonális játék is. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1175 üzenetére
De értelme akkor lenne, ha egyszer elindulna és menne akár 10+ évig, avagy a végtelenbe és tovább... De így, hogy 1-2 évente nulláról kell kezdeni, nem sok értelme van, de az üzemeltetésnek se, játékos szempontból meg főleg nem.
De most mintha egy fokkal gyorsabb lenne, de még mindig lassú, viszont visszafagyasztottam az alkeszt, úgyhogy nem is tudnék vele semmit csinálni ma már, holnap meg nem lesz kedvem. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1174 üzenetére
Érdekes, de kedden vette észre barátnőm, hogy a kocsmába berúgás sem olyan lassú, de ha az adatlapomon akarom ugyasnezt megtenni, akkor olyan lassú, hogy elfelejtem egy idő után, hogy mit is csináltam
Cöhh, én akkor már vagy harmadik vagy negyedik alkalommal kezdem totál nulláról, persze nem számítva a sok másod, harmad karaktert amit felneveltem 2016 és 2020 között
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1173 üzenetére
Bármi gond is van, az belül van. Kijelentkezve ha kattintgatok, gyors az oldal, azok a menük, amik kilépve is elérhetők, gyorsan betöltenek.
Lehet, hogy a php-val van valami, vagy valami mentés, tárhely megtelt, stb, nem tudom mennyire van karbantartva, de szinte mindegy is.
Ha újraindul az oldal, szerintem én még egyszer nem megyek már neki, egy kutyavásár Budán bőven elég. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1172 üzenetére
Nem, nem hiszem, mert akkor kap a tulaj egy rakás figyelmeztetést, majd egyszercsak PUKK, lekapcsol az egész. Elvileg március végéig rendben vagyunk.
Akármi is feltűnhet, nem foglalkoznak vele. Éjszakánként egy rakás generált nevű alkesz ül fent, lopkod scriptel patkót, lóherét, dianást (mindent amivel keresztbe tehet másoknak) és osztogatja mindenkinek a mínuszt kivéve a fő segg-nek, mert neki a pluszokat. Ma már az az elismerés ha minél több minuszod van. (és nem azért írom, mert -2372 van nekem, ez egy olyan közepes szintű elismerés csak83-asalkesznek pl -4269 van)
ha leáll az oldal (csak ne most tegye mikor Zolesz IRL költözik, és hetekig nem lesz még ideje) akkor elindítjuk a sokban javított régi verziót, ami ugyan megint restart lenne, de folyamatos fejlesztésekkel és több fős állandó moderátori bagázssal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1170 üzenetére
Szerintem a fő szkriptes babrál valamit, mert napok óta ilyen lassú az oldal, már nekem is kezd elmenni kedvem tőle. Valamelyik este hosszú percekig tartott átvenni a segélyt, meg meginni a kannást. De ezutóbbit azért kezdtem el újra inni, mert adatlapon berúgni már nagyon türelemigényes.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1168 üzenetére
Tavaly ilyenkorról senki sem emlékszik erre, úgyhogy mindenképp "új" mert ilyen még nem volt. Az persze lehet h még tavaly május előtt belekerült a játékba.
Legalább megnézted nekem, hogy Stiffler mikor volt fent utoljára, olyan lassú ugyanis az oldal, hogy nem volt kedvem még azt is megnézni.
Már rég kezdenék egy új alkeszt, de erre az oldal sebességre semmi kedvem
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1167 üzenetére
Hallgattam rád, kár volt.
Olyan lassú az oldal, hogy még visszafagyasztani is nehéz volt az alkeszt.
A valentin cuccot felvettem, de biztos, hogy ez új fejlesztés? Stiffler 2024.05.31-én járt utoljára az oldalon, azon se lennék meglepődve, ha ez már eleve benne lett volna a játékban, csak ugyebár most lett aktuális. -
KROK640
nagyúr
Ma érdemes belépni, és az alkeszom menüpontra kattintani, megjelenik fent egy új (mellesleg nyilván legfontosabb) fejlesztés
de legalább történt valami
-
KROK640
nagyúr
Jah, téged láttalak fent tegnap
Hajnal egykor 19 random nevű bot volt fent, meg pár olyan tag, hogy 100-200 napos alkesz, és 0 vagy 1 berúgással, soknak a tp-je sincs leosztva, de legalább a nevük nem egy random generált kódsor.
Erősen gondolkodok, hogyha az oldal földbeáll március körül (asszem addig él a domain) akkor ideje lenne átvenni olyanoknak akik foglalkoznak is vele. Első körön pl a négy régi modi kapná vissza a címét (legalábbis azok akik fel tudnak járni) és az összes ilyen gyanús elemet kitakarítani az oldalról.
Mert szerintem miattuk van az is, hogy az alkeszem menüpontot pl nekem szó szerint 1-2 percig tölti, volt olyan, hogy elkezdtem inni aztán nem részegedett közben olyan ritkán tudtam házisörrel itatni. XD
vagy a másik klasszikus, mikor ljfél előtt 1 perccel rákattintasz a kannásra, az oldal szarozik, te türelmetlen van rákattintasz még egyszer hopp közben éjfél) és a másnapi kannást egyből megiszod 0:01-kor.
Ezek nem csak bosszantó apróságok hanem az életkedvemet is elveszik. Újabban napi 1 berúgás a kannásból, amúgy kelet eu szuperhős/űrhajós/kamion attól függ hogy vagyok gépnél. -
KROK640
nagyúr
Már csak én játszom innen?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1154 üzenetére
A domain? Valamikor márciusban. De én a tárhely miatt február eleje miatt is aggódok, lehet, hogy megvárom a február 4-et (tavaly is akkor kezdtem az alkeszt) és ha megy tovább az oldal, akkor nekiállok egy (speedrunos) karakternek.
Újdonság? Mindenki a tőzsdével van elfoglava, és arról beszél, hogy zseniális lett.
Sőt, két új user is érkezett akik rendes játékosok. -
KROK640
nagyúr
Nos, megvan az összes specializálós pontom, mind a 21. Igazából már rég meglehetett volna, de el is felejtkeztem róla, meg elég sok AP-t el tud nyelni.
Küldetések : 34 / 39 (87%)
- A törlés még folyamatban (elfelejtettem egy ideje)
- A 100 dianás cukor most lenne elérhető, mert most tettem rá pontot, de mivel úgyis ki scriptelik hajnal 4-kor szerintem én ezt hagyom
- 150 üzenet a fogdába : majd egyszer
- 50 alkesz megszöktetése : több száz próbából sikerült hét azaz 7 db. Ahogy a szökésre erre is valamiért brutál alacsony esélyem van, így elengedtem
- Találj meg 3 Patkót! 1 / 3 (33%) : csoda volt egyet is találnom, 351 nap alatt még csak nem is láttam másodikat szóval ezt is leszaromKihívások állása: 6 / 8 (75%) :
csak az ügyeskezű meg az Mission Impossible nincs meg. Az ügyeskezűnek mióta megváltozott a szabályrendszere (semmiféle rásegítés nincs) azóta közel lehetetlen lett, szóval kínlódjon vele akinek hat anyja van, az MI-hoz meg kell patkó, tehát ezzel sem érdemes foglalkozni.Stat :
Alapadatok
Név: {premium} KROK Életkor: 351 nap
Berúgások száma: 1581 Pénz: 160123 $
Életerő: 100 / 100 (fitt)
Hangulat: 100 / 100 (vidám)
Energia: 45 / 45
Részegség: 100% (K.O.)
Függőség: -2% részegség minden piából 12Sör és vodka 0db
1028 háziborod van
4445 házipáleszed van
Metil-alkohol: 391 darab vanLakásod: 7 * Szálloda
-75% kirablási esély
-alvásnál 40%-al gyorsabb energia regenerációKerted: 45 növény fér el benne
Telítettség: 29 / 45
Háziállataid: Jelenleg 3 háziállatod van!Tulajdonságok
Beváltatlan Tapasztalat: 3584
Vandalizmus: 1250 Szeszfőzés: 1250
Horgászat: 1250 Rablás: 1250
Presztízs: 1250 Garázdálkodás: 1250
Munkakészség: 1250 Guberálás: 1250
Koldulás: 1250 Támadás: 1250
Védekezés: 1250 Gyorsaság: 1250
Kocsmai Bunyó
Győzelem: 11 db Bunyózási pont: 64
Egyéb infó
Megtalált lóherék: 17 db Játékidő: 134650 perc
Kifogott aranyhalak: 1 db Nálad lévő üvegek: 4076 dbTárgyak
Krumpli 14530 db
Szendvics 40 db
Kávé 54 db
Cigaretta 109 db
B-Vitamin 30 db
Szotyi 201 db
Energiaital 2 db
Pizzaszelet 54 db
Sebtapasz 73 dbhelyezés alkoholista rangpont
#1 SEGGrien 247112
#2 Breakst 241873
#3 Báttya 132424
#4 Ickenham 126725
#5 Roach 115350
#6 KROK 107938
#7 Wagner Úr 107289
#8 Csövesbor 93462
#9 Talicska 90513
#10 pufi 85664Igazából lassan érik egy új alkesz, mert ez már semmilyen jelentősebb sikerélményt nem fog tudni adni, de még nem szedtem rá magam erre.
-
KROK640
nagyúr
Játszok már egy ideje, de ilyet még nem láttam :
-
Wilbur
újonc
Jé, szevasztok, épp valami Stiffler elérhetőséget kerestem a neten, aztán rábukkantam erre. Ki van itt? KROK, pufi meg Charlie? Roach vagyok, bájdövéj.
-
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1130 üzenetére
"Stiffler pedig előkerült, sőt el sem tűnt."
Én sem úgy értettem, hogy az Interpol-nak kellett volna köröznie ("június közepe" óta), hanem hogy az oldalt hagyta magára.
Nem tudom elképzelni sem, hogy mik lehetnek a tervei az oldallal, ha hátrahagyja, akkor sok értelme nem volt újra elindítani, ha pedig fejleszteni akarja, akkor meg a több hónapos inaktív bújkálásnak nincs értelme, mert nem túl közösségépítő. -
KROK640
nagyúr
Persze, a legegyszerrűbb lenne, ha lenne egér és szerencsém, vagy legalább az utóbbi. De 100% eséllyel sikertelen mostmár a szöktetés nekem. De a szökés is, a "megpróálok megszökni" gomb nekem a "60$-ért akarok távozni 40$ helyett" gomb.
Stiffler pedig előkerült, sőt el sem tűnt. Igaz nem nekünk, hanem a családjának. Jah, hogy mi lennénk a második családja?
Az a baj, hogy Zolesz sem tudja elérni, pedig sokszor és kreatív módon próbálkozott (még pénzt is küldött neki). Pedig Zolesznél sokkal jobb helyen lenne az oldal. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640 #1128 üzenetére
Mert azon kevés magyar filmek közé tartozik, amelyik úgy vicces, hogy közben mondanivalója is van, nameg a szereposztás miatt is, meg még egy csomó minden miatt.
Az Üvegtigris is kb hasonló okok miatt, pont most néztem egy podcastot Rudolf Péterrel, és ez csak megerősíti az elméletemet.
Nameg a kultuszfilm általában mindig olyasmi, ami egy adott témát legelőször dolgoz fel.Az alkeszneveldéhez: szöktetős küldi? Az az egyik legegyszerűbb pedig. Az aktivitás a lényeg, mondtam már én is sokszor... Jól látom, hogy Stiffler továbbra sem került elő?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1127 üzenetére
Nem igazán értem miért lett kultusz film, de az üvegtigrissel is így vagyok ... egyszer nézhető jó kajával.
Stiff meg nem írta, hogy melyik június közepe. De legalább visszaadhatná az oldalt Zolesznek. Már egy új állat is megszületett nemrég elméleti szinten (krokodil).
De legalább egér lenne... nekem a szöktetős küldi amúgy lehetetlen -
EmberXY
veterán
Megint felnéztem, de megint nincs értelme... Látom, hogy június közepe még mindig nem jött el...
-
KROK640
nagyúr
Lestem én is, de már rekonstruálódik a történet.
Miután vasárnap hajnalban hazaestem szülinapról, még úgy gondoltam, hogy nevelni kellene az alkeszt virtuálisan is, ha már élőben jól ment. Ez még megvan. Aztán nézem tegnap este, hogy a nevem mellett a gyémánttoplistán ott van egy 1-es, és a küldik között is le van nyomva a gyémánt megtalálása. Szóval van gyémántom, de senki (még én sem) vettem észre, pedig manuálisan nyomtam. Vagyis tuti, hogy észrevettem csak reggelre elfelejtettem. Valószínűleg reggelre megtalálta valaki más, emiatt mire nézték a statot már más neve szerepelt ott, én meg nem emlékeztem rá, hogy megvan a gyémánt és kerestem még egy bő fél napig XD
Szóval megvan a gyémánt, de senki sem gratulált, mivel mire megjelent a statban a nevem, másnak is meglett. De legalább neked feltűnt, hogy megvanMost televágom a széfet, aztán
veszek egy egeret a szöktetésekheznem tudom mi lesz, mert már csak a kb lehetetlen küldik vannak hátra, lehet h szórakoztatóbb lenne újat kezdenem. -
KROK640
nagyúr
Régen - tehát amikor még régen ment az oldal 2020-ig - akkor az ügyeskezűnél volt egy olyan kitétel, hogyha kétszer egymás után 6-ost dobtál a kockával, akkor a harmadikra, hogy hatos legyen, már 50% esélyed volt. De ez Zolesz féle fejlesztés volt, ami jelen verzióban nincs benne. Nekem a régi játék szabályzata az alap (a fejemben), és ahhoz képest pár dolog megváltozott ebben a verzióban.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #1101 üzenetére
Eléggé. Ráadásul magát a böngészést is akadájozza, meg beinni is sokkal kevésbé dinamikus. Már sokszor inkább telóról mobilnettel tolom a játékot, csak úgy meg szar, hogy nincs telós nézet.
De lesz, Stiff ígérte, hogy az egyik első fejlesztés az lesz. Úgyhogy akkor biztos nemsokára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 550W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 650W GOLD Moduláris Tápegység
- HP OMEN Accelerator EGPU Ház Thunderbolt VGA PCIE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest