Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EmberXY
veterán
És megjelent a GN rejtély is...
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Gyanús az a 12-13. helyen is, elvégre 200-300 db-nál is már azért fura, hogy embereknek ennyire nincs életük, hogy legalább ennyi órában legalább egyszer felnéztek 21 nap alatt.
Szóval nyugodt lehetsz, hogy van ott subidubi rendesen, mint ahogy szinte mindenhol másutt is.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Moderáltan a hetedik helyen.

Közben visszanéztem a mailem alapján : Dec 7-én kezdődött a szaloncukros mini játék, és dec 28-án reggel zárult le.
Tehát 21 nap volt, vagyis 504 óra ... Ennek fejében a 469 már eleve több mint gyanús. De még Rena 372-je is igencsak húzós ha nem volt rásegítés. Nekem úgy kb a 12-13ik helytől kezd hihető lenni, hogy nem volt semmi extra subidubi bevetve
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Szaloncukor játék : Nekem is késéssel sikerült belekapcsolódni, sőt, az első X hétben (nem emlékszem, hogy miukor indult, de eleinte nem is tudtam, hogy van), sok-sok munka mellett nekem esélytelen volt óránként keresgélni. Végül kemény 10db-ot szedtem össze, ami a #43-ik helyre volt elég

De nekem még az ötödik helyen lévő 384db is eléggé hihetetlen (nem beszélve azt első 469-esről), mondjuk úgy, hogy valami "okosítást" sejtek a háttérben. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Jó, de egyrészt nálam nincs semmilyen automatika, másrészt ez gondolom az elmúlt majdnem két évre vonatkozik, nem pedig az elmúlt hónapra. Ez még nem zárja ki, hogy az előző hónapban keveset játszottam. Ami egyébként tényleg így volt, lévén rengeteget dolgoztam, és sokszor még eszembe se jutott a játék.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Én megvárom a míg megjelenik a tőzsde is, és utána próbálom majd ki
De már értem, hogy a TP-t miért nem lehet beváltani AP-ra : Nyilván elkezd mindenkit a támogatás felé terelni. (mondjuk szólhatott volna, mert ki tudtam volna hozni még egy pár AP-t gyorsan magamanak.)A másik, hogy a havi 1db ingyen APhoz már nem 10× hanem 30× kell berúgni, ami qrwa cink, hogy nekem 29 berúgásom volt az előző hónapban csak, de 83-asnak meg csak 28 ...
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Szerencsére lesz időm most januárban többet játszani mint decemberben meg novemberben volt.
Igen az álompapírt én is tolom, biztos, de kicsi extra pénz
Mindenből limitig vásároltam magam, így sem leszek elájulva a haszontól.Viszont lesz prémium+ ... Azt néztem, hogy igencsak durva dolgok lesznek benne, pl az, hogy a zárva lévő boltokat is lehet használni eléggé jó mér, remélem munka közben is lehet majd boltozni (egyik legnagyobb hiányosság kezdetek óta). Meg persze rakás más extra, plusz háziállat, 3× segély, nagyobb csodaszarvas esély stb.
És ebből megtudtam, hogy a tőzsdén lesz kezelési költség is
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Hát jó, de azért napi 2-3 manuális melóból elég rázós összerakni pár millát... Szóval ez a része szerintem sokaknál automatizált.
De a kihívások, rejtélyek, stb, az gondolkodós, az a kreatív része a játéknak, azokból lehetne több.
Egyébként most szerintem a tőzsde a legbiztosabb dolog, ami a pénzt hozza, igaz, keveset, de azt legalább biztosan. Mellé némi meló, ami fedezi a kirohadt kertet meg a függőség levételt, aztán szép lassan lehet előre lépdelni. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Összerázza a mezőnyt, jah... Bár sokáig filóztam egy új kari kezdésén, pont most a fejlesztések és a nagy kihívások hatására letettem róla. Már akkor elgondolkodtam mikor megjött a vadászat, azóta meg le is tettem róla. Aki most kezdi el brutál le lesz maradva. Mondjuk engem nem érint. Pláne, ha belegondolok, hogy 2017 nov 27-én amikor én jöttem a játékba akkor már akkor volt pár majdnem kimaxolt, meg max rangos alkesz, aztán bőven beértem őket

A piac fejlesztése szerintem eléggé fontos lenne, főleg az eladásé, mert rám is ezer szám rohadnak a cuccok, és nincs kinek eladni. Ha persze nagyon felfuttatja a játékot, és jön párszáz új user, akinek a fele mondjuk pár hétig aktív is marad, akkor esetleg van esély ideigelenesen leüríteni a piacot valódi vevőkkel.
Igen, eléggé sokan scriptelnek/scripteleltek. Nekem tiszta a lelkiisemeretem, mert pályafutásom 1%-a sincs scriptből, előbb a szar net tett be, közben kiderült a Zolesz féle scriptről, hogy mégsem olyan hiper-szuper, sőt... közben ugye sokat vagyok Ausztriában is, amikor értelemszerűen eleve kevesebbet tudok játszani, eleve netközelben is alig vagyok. Most meg ugye állítólag van bot szűrés is, bár lehet, hogy ez csak blöff. Mindegy, régóta mondtam, hogy szerintem az automatizálás az egyik legbiztosabb módja, hogy hamar unalmas legyen a játék, és egy-egy fullosabb karakter évek munkája. Ha így nézem, akkor most pont ez megy.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nézd a jó oldalát, vonatkoztass el attól, hogy ez most egy bezárult kiskapu... Stiffler tervezi a játék marketingelését, ezt olvastam még pár napja valahol, tehát akik újonnan jönnek, nekik ez egy esélyegyenlőséget jelent azokkal szemben, akik már több 10000 rangpontot összehajtottak, lehet, hogy ilyen megfontolása is volt a dolognak.
Arra is mernék tippelni, hogy pl a vénusz légycsapója is ezt a célt szolgálja, vagyis hiába van T-rex, végeredményben abból is levesz 10 %-ot, vagyis még az überkirályhiperszuper izmostökű karik sincsenek 100 %-ig védve, stb.
Ezzel együtt pedig azért emeli is a tétet a szigettel, a nukleáris cuccal, csodaszarvassal, hogy akik már összeszedték a vagyont, egy pillanat alatt el tudják cseszni és kb a 0-ról kezdeni megint. Kicsit összerázza a mezőnyt, még valahol támogatom is ezt.A piac fejlesztése már régóta kívánságlistán van, egyrészt a piac logikusabbá tétele (db-onkénti vásárlás, mint minden normális piacon) és esetleg a rendszer általi felvásárlás, ez megoldaná a túltermelés problémáját, meg hogy most is teli van szarva a piac olcsó piával, zöldséggel, mert kb mindenkin rohad az egész.
"de ő említette is régebben, hogy van rásegítés. "
Ez megint olyan, mintha aranyhal memóriánk lenne... Régebben az üzifalon már ki lett egyszer dumálva, hogy kb majdnem mindenki scriptel, vagy scriptelt... Zolesz is írta, meg én is, sőt, még be is lett rakva pár cucc... ez még akkor volt, amikor Stiffler el volt tűnve, aztán már mindenki kb unta az egészet. Utána sokan el is mentek a fagyasztóba, én is már többször is.
De a lényegen nem változtat, épeszű ember nem gondolhatja, hogy a toplista elején lévők manuálisan dolgoznának, nameg az, hogy kliens oldalon ki mit csinál, az legyen a user dolga, a fejlesztő dolga meg az legyen, hogy tesz ellene, ha tud és ha akar. Aztán a user eldönti, hogy akar-e tovább játszani, vagy nem.
Megkockáztatom, hogy a felhasználók nagy része jártas az informatikában, külön perverz elvárás lenne, hogy papíron, ceruzával és radírral játszanak. Úgyhogy erről ennyit, kérem ka'ccsolja ki.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem biztos, de lehet. Mindenesetre nem örülök neki, hogy én vigyázva kezeltem más meg nem
és egyszercsak bezáródott ez a kiskapu. Még elnökként, automatizálva is egy örökkévalóság lenne 93 ezerről összehozni a 2,75 Millát, pláne, hogy a piacon sem tudok eladni semmit
Ráadásul továbbra sem használok automatizációt, bár most megfordult a fejemben, hogy elő kéne keresni, de elvileg most jön valami extra szűrés.Ami a szaloncukros eredményeket illeti, persze, erősen gyanús ez, nekem rendes élet élés mellett kb 10db lett, ha valaki rámegy, legyen mondjuk 100, afelett minden gyanús.
Breakst meg nyilván csaló, nem is értem, hogy nem lett még kiszúrva és kiszórva. Sőt, Roach is gyanús, de ő említette is régebben, hogy van rásegítés. Közben most látom, hogy rangpontokban megelőztél
Mondjuk nekem a november és a december nagyrésze szinte teljesen kiesett, napi egy berúgás meg kamion ment.Baj, mert a piac fejlesztése szerintem eléggé fontos lenne, és iszonyú régen van ígérve. Régebben mint pl a ruházat, vagy a tőzsde.
Amúgy két lehetőség van erre a nagy visszatérésre :
1. Valami trauma, és felejteni/figyelmet elterelni akar : pl szétment az asszonnyal (erre utalt, hogy esélyes), vagy esetleg munkanélküli lett
2. Kivette évvégén a nagy karácsonyi szabit, és unta magát. Akkor január elején sandásan elfog tűnni -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Azért nem biztos, hogy emiatt változtatta meg a félkarút... Ha megnézed a toplistákat, én még senki vagyok a top helyekhez képest, főleg, hogy hosszú ideig hibernálva is voltam.
Na meg ugye a lóherét meg a patkót keresők scriptjei nyilván nem okoznak gyanús lekéréseket, nem beszélve a szaloncukorról, akinek 469 db lett, nyilván 19,5 napon keresztül EGYHUZAMBAN minden órában manuálisan megkereste... Meg akinek már 400+ ezer rangpontja van... Hagyjuk már...A GM rejtélynél meg egyre valószínűbb, hogy naponta csak 1 embernek adja meg, ma is csak 1-nek sikerült, tegnap csak nekem, stb. Amúgy meg nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy a "neked is jó reggelt"-ből kitalálja valaki, hogy mi kellhet hozzá. Nameg ahhoz se, hogy amint valakinek megvan, mindenkinek megvan, elvégre összetart a közösség ilyen téren, mindenki igyekszik adni is, nem csak kapni.
Túl sokat aggódsz, nyugodj meg, attól megnyugszol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A piac fejlesztése szerintem ugyanúgy sokadik helyen van a listán, mint eddig, már ha egyáltalán Stiffler tényleg komolyan visszatért. Én már semmit nem hiszek el. Mostanában olyan ütemben kezdett el fejleszteni, hogy ebbe gyanítom, hamar bele fog unni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na bammeg ...

Ezt a módszert direkt ritkán (legutóbb nyáron) és szerényen (pár ezer haszon után kiszálltam mindig) alkalmaztam, hogy nehogy valakinek feltűnjön... pláne olyannak aki változtatni is tud a szabályokon. Erre persze, hogy akad valaki aki használja ész nélkül, sőt még automatizálja is
Most számoltam 2,75M $-ra lenne szükségem a középtávú célokhoz (sziget + csodaszarvas), és van 93 ezer, meg már ötletem sem, hogyan jutok gyorsan pénzhez
Más : Nem örülök, hogy már nyílt titok, hogy a GM-hez jó reggeltezni kell.... Bá nem volt nehéz rájönni mikor Rena serényen kezdte, meg Stiff. A poén az, hogy mikor meglett nekem a GM nem is sejtettem, hogy kell hozzá, sőt a rejtélyről sem tudtam. Csak visszaköszöntem, ha már oly sokan beköszöntek XD
MÁS2 : A piacon a rendszer azóta se veszi meg a termékeket, pedig szerintem az sokkal sürgősebb átalakítás lett volna mint a félkarúé, az ikonoké vagy az aranykupica.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Bakker, ez csak most tudatosult bennem, tényleg át lett alakítva.

Nem értettem, hogy mire gondoltál, most már leesett. Ez így tényleg gáz. De van egy tippem, hogy miért alakult át... Ugyebár sokszor pörgettük ki a felgyülemlett tapasztalati pontokat, gyakran elég sokat is egyszerre, legutóbb én kb 50 ezer körüli pontot pörgettem el, bevallom, némi automatizmust is csináltam hozzá, egy picit megdolgoztatta a rendszert valóban, de 200 ezer körüli dolcsi jött be belőle, akkor vettem meg a szigetet.
Lehet, hogy megelégelte Stiffler a túlzott aktivitást? Vagy csak én voltam az egyik szerencsés, aki még tudott pörgetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem igazán...
Van naponta 25 pörgetés prémiummal. Majd 5 munkakészség és presztízsért újabb 5 pörgetés. Aztán utána 8 órát várni kell, a következő 5 pörgetésig. és még kétszer tudsz ilyet csinálni míg le nem jár a 24 óra. Vagyis elméleti maximummal is 45 pörgetésed van 24 órára. Azzal már nem szerzel nagy pénzt rövid idő alatt
-
KROK640
nagyúr
December hónapban nagyvonalakban az alábbiak történtek:
- Elindult a szaloncukor kereső minijáték.
- Megjelent egy új lakhely: Magánsziget (bővíthető kerttel)
- Megjelent 2 új Háziállat (Orrszarvú, Zebra)
- Megjelent a Tőzsde menüpont, azon belül pedig az első funkció: az Álompapír.
- Megjelent egy új Vadászat (Csodaszarvas)
- Megjelent 2 új Rang (Szeszprofesszor, Élő Legenda)
- Megjelent 1 új Rejtély.
- Megjelent 2 új Küldetés (Magánsziget, Arany Kupica).
- Megjelent 1 új Kihívás (Csodaszarvas).
- Megjelent a hetente fellelhető (patkóhoz hasonló játék-mechanizmus) Arany Kupica.
- AlkeszPontnál aktiválható a "Patkó megjelenési idejének kijelzése" funkció.
- Átalakult a TapasztalatiPont -> AlkeszPont átváltás. (10000 helyett minden beváltás után növekszik)
- Átalakult a Félkarú rabló pörgetés vásárlás. (8 óránként lehet)
- Átalakult a Toplista kinézete használhatóbbra.
- Lóhere bugfix.
- Néhány helyre komolyabb robot ellenőrzés került be.
- Számos helyen ikon és design fixek.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Na, ez jó kérdés. De 20:02-kor nem kell fent lenni, ugyanis közben kiraktam, hogy 20:02-kor hol voltam : Debrecenben az Eötvös utca elején, haver épp hogy elérte a dohányboltot, 20:00-kor épp záráskor jött ki, ott találkoztunk a bolt előtt, és onnan indultunk tovább. És akkor nem nyomkodtam a telefonomat, habár már nálam volt.
Szóval 20:02-kor nem kell fent lenni, ezt is tudjuk már biztosan.
Főzdét, kertet kezelted? Mert nekem az is volt a nap folyamán.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Ez nagyon fura, egy másodperc eltéréssel ugyanakkor jött nekünk az üzenet. Ezekszerint a Jó reggelt beköszönés mindenképp kulcs fontosságú. Aztán gondolom valamit melózni kell, mert nekem is utána a nap során ment pár meló, bár túl sok nem kellhet, mert ritkán voltam fent aznap pont, lévén a telefonom is javítás alatt volt.
Gratula
-
EmberXY
veterán
Megvan a rejtély!!
A tuti receptben magam se vagyok biztos, de az biztos, hogy- 16:52-kor köszöntem be a Jó reggelt-tel
- utána vasaztam szokás szerint, de csináltam egy kanyar gettóban koldulást (nem tudom, ez releváns-e egyáltalán)
- aztán vasaztam tovább az esélytelenek nyugalmával, hiszen majd "holnap kipróbálom a tutit"Aztán 20:02:02-kor jött az üzenet.
-
KROK640
nagyúr
Blood1-nek is 20 óra után kicsivel lett meg
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Engem a kiváncsiság vezetett rá. De nem is olyan rossz, pont ahogy írod, kb mint a kanmion csak negyede idő alatt. Ráadásul a szuperhős és az űrhajózás között egy lépcsőfok időben, ami nekem pont nagyon kellett

Aranyhalat dobtam ki, mert az értéktelen és nem is kell már. A cápa maradt, de lehet, hogy Tigris jön majd a helyére. A papagáj meg kb fix.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nem is fizet olyan szarul... Kb annyit fizet első ránézésre, mint a kamionozás, csak negyed annyi idő alatt.
Viszont sokallom a zebra árát, de azt még inkább, hogy emiatt el kellene engedni egy másik állatot, pedig mindegyik fontos.
Macska a kert miatt
T-rex a házőrzés miatt (bár már újabban ezt is csökkentheti az új növény, de akkor is)
Papagáj a pörgetés miatt (gyakorlatilag ebből lehet a legtöbb lóvét beszedni)
Cápa a gyémánt miatt, meg amúgy is rohadt drága volt
Tigris, ugyancsak rohadt drága volt...
Szóval hacsak nem épül majd erre is valami küldetés vagy kihívás, valószínűleg nem fogom kipróbálni. -
KROK640
nagyúr
Vettem Zebrát. Az új munka amit felszabadít :
Elnök:
Szükséges munkakészség: 1250
Szükséges energia: 30
Tanulmány: Egyetem Alapképzés 3. év
Leírás: Egy ország vezetése... kemény munka, sok idő, nagy pénz.
Munkaidő: 120 perc
Alapfizetés: 100 - 300 $ (várható: 250 - 750 $)
Itt melózok! -
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Zebrát még nem próbáltam, nincs annyi pénzem jelenleg (tőzsdén van befektetve
), a nagy része elment a szigetre. 
Nem tudom, hogy más próbálta-e már.GM betűk szerintem zsákutca, most más valami ugrott be:
Mivel "NAP" az ikon, ezért mi van, ha napkeltétől számítva néz valamit? Elvileg 26-án a napkelte 7:33-kor volt, te 7:38-kor írtad be a jóreggeltet... Vagyis napkelte után, stílusosan "reggel", aztán lehet, hogy X órát kell hozzá melózni (pl. 8-at? csak tipp), amit napkelte után számolva amikor teljesül, és ha aznap teljesül, akkor jóváírja... Ez még működhet is, nem is olyan elvetemült, volt már ennél rosszabb is. Holnap kipróbálom.
-
KROK640
nagyúr
Igen, az első résszel egyetértünk. Esélyesebb, hogy a régi 9 rejtély van sokaknak megoldva.
A Jó reggelt az szinte biztos, hogy kell hozzá. A szerencséd az, hogy aznap nem nagyon voltam aktív a játékban, és biztosan csak dolgoztam, és mikvel kocsmázni mentünk haverral olyan melóra küldtem el, mikor sokáig nem kell vele foglalkozni, tehát vagy a szuperhős, vagy az űrhajós volt, erre már nem emlékszem. Az tuti, hogy telefonról csináltam már azt.
Milyen G és M kezdőbetűs munka van?Tényleg azt tudjuk, hogy a Zebra milyen extra munkát old fel?
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Van pár ötletem, de azt hittem, könnyebb lesz... Ha azt vesszük alapul, hogy kettőtöknek van 10 rejtélye teljesítve, akkor annyi biztos, hogy kettőtöknek ez is teljesítve van.
A többieknek 9 rejtélyük van, ha feltételezzük, hogy ez az összes többi rejtélyt jelenti, amit 2 év alatt már szinte mindenki megoldott, akkor helytálló az, hogy csak ketten oldottátok eddig meg a GM-et...A Jó reggelt az szinte biztos, hogy kell hozzá...
Aztán hogy mit kell melózni és mikor, az a kérdés... Lehet, hogy egész nap dolgozni kell? Esetleg a GM kezdőbetűk szerinti munkát? -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Az hagyján, de a gépről azért játszogattam napközben. A telefonomért a 18:05-ös busszal mentem.
Azt is kizárhatjuk, hogy az itteni fórumozó aki javította a telefonom az csinált volna valamit, mert nem adtam meg neki a feloldó kódot, mivel azt mondtam, hogy a töltőaljzat javításhoz nincs szüksége rá.Szóval ami biztos, hogy aznap beírtam, hogy "jó reggelt", de még csak nem is elsőként. Amúgy tökre nem si értem miért írtam be, sosem szoktam, fogalmam sincs akkor minek hatására írtam be.
Még Renának sincs meg ez a rejtély, pedig ő is jó reggeltezik szorgalmasan.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Szerintem az lényeges, hogy beírtad, hogy Jó reggelt... És az is fura, hogy nem elsőként, hanem csak másodikként, szóval valószínűleg az váltja ki a rejtélyt, hogy utána kell még valaminek vagy valamiknek teljesülni.
Ha Blood1 szerint koldulni kell, te meg szuperhősöztél, vagy űrhajóztál, az is lehet, hogy bármilyen munkafolyamat kiválthatja. ---> ennek azonban ellentmond az, hogy akkor másoknak miért nincs meg... -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Fokozom a rejtélyt : Aznap Pittawrx fórumtársnál volt a telefonom, ugyanis javítattam vele. 17:27-kor és 28-kor írtam egy tök más dolgot az üzi falra (egyikbe sem volt semmilyen köszönés), de azt számítógépről. Meg aznap reggel 7:38-kor beírtam, hogy "Jó reggelt".
A telefonomat este 19:55 környékén kaptam vissza. Azután elbaktattam haverhoz, és közben felnéztem az alkeszneveldére, és elküldtem az alkeszt dolgozni, méghozzá vagy kelcsi epcsi szupcsi hőscsinek, vagy űrhajózni. Mert havertól rögtön indultunk fácánba.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Köszi az infót.
20.02-kor bakker?
Ez rögtön kizárni látszik azt a feltételt, hogy délelőtt kell beírni... De akkor meg mikor? Viszont a levél szövege szinte megerősíti azt, amit már sejtettünk. Tüzetesebben átfésülöm a környéket, aztán jelentkezem a tippemmel. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Megnéztem, lehet, hogy rafináltabb a dolog. 26-án reggel beírtad, hogy Jó reggelt, utána vélhetően napközben még csinálni kellett hozzá valamit, nagy valószínűséggel az volt az, ami este 20.02-kor kiváltotta a rejtélyt. Arra esetleg nem emlékszel, hogy mit csináltál aznap este? Melyik pénzkereseti módot, vagy bármit?
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Jah, tényleg angolul is XD arra pont nem gondoltam, látszik, hogy fritzéknél vagyok, és akinek nem guten morgenezek, annak Dzien Dobry vagy Labas Rytas ...
Megnéztem : 2025.12.26 20:02:01 -kor jött az üzenet, hogy meglett a rejtély

"Üzenet szövege:
Neked is jó reggelt! Gratulálok, megtaláltál egy Rejtélyt!" -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Szerintem is inkább a jóreggelthez van köze, nem csak német, de angol nyelven is, nameg az ikon...
Csak arra nem tudok rájönni, hogy mi benne a logika, mert csak kettőtöknek van meg.
Viszont a rejtélyről elvileg jönnie kellett egy üzenetnek, az sokat segítene, hogy pontosan mikor érkezett, aszerint vissza lehetne keresni, hogy ki mit csinált. -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Ő írt rám, hogy látja nekem megvan, és hogyan kell?
Blood1-nek van még meg, ő azt mondja, hogy koldulni kell, de nem tudja mit még, és mikorViszont most fontos nyomot dobtál el : A GM lehet a Guten Morgen rövidítése, és én német területről játszottam az utóbbi időben. Nem mellesleg szerintem írtam is be onnan, hogy jó reggelt. Alátámasztja, hogy ehhez lehet köze, hogy egy napocska a jele.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Akkor megkérdezhetnéd tőle, mert engem is érdekelne...
Bár tippem van, elég sűrűn írkálják a tagok, hogy Jó reggelt, és Stiffler is, gyanítom, hogy ehhez lehet köze, de nem 100%, csak 90.
Bár most beírtam, nem lett semmi, lehet, hogy csak délelőtt érvényes, már ha erről van szó egyáltalán. -
KROK640
nagyúr
Megmondókapitány hívta fel a figyelmemet arra, hogy megvan nekem a GM rejtély, amiről azt sem tudtam, hogy létezik ...

Azt meg főleg nem tudom, hogy mivel teljesítettem -
EmberXY
veterán
KROK, lehet, hogy eljött a moderátorok ideje? Most érdemes rákérdezned a témára szerintem.

Rena neve mellett ott egy Moderátor rang is, csak most tűnt fel, másnál még nem láttam, de ezek szerint mégiscsak kell/lesznek/vannak moderátorok arra a 10 emberre is, akik játszanak. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Köszi!
Nekem is csak azért jött meg a kedvem, mert volt egy csomó pörgetni való pontom, krumpli meg ugyebár az égig ér, aztán még pont annyi hiányzott, amit sikerült kipörgetni.
Aztán vettem észre, hogy még a széf is teli van, úgyhogy meglett a lóvé.
80 ezret 60 AP-ért még hozzáraktam, ha már pörgettem egy rahedli AP-t is, még így is maradt 8 db, ami kb semmire nem kell.
Na de most már farmolni kell egy darabig, maximum a tőzsdén ügyeskedni, ha még idén bevezeti. -
EmberXY
veterán
Illetve még az nem tiszta számomra, hogy a hetit úgy kell érteni, hogy hétfőtől vasárnapig bezárólag, vagy más intervallumban?
Mert jelenleg úgy látom, hogy valaki már talált 1-et, vagyis ha jól gondolom, hogy ha vasárnapig bezárólag kell nézni, akkor a hétvégén már nem is érdemes keresni? -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Na, egy kicsit rádolgoztam, meghajtottam a rendszert, elpörgettem az összegyűlt tapasztalati pontokat, össz-vissz 250 ezer körüli dolcsit pörgettem a félkarún, és nekifutásból
- megvettem a szigetet
- kimaxoltam a kertet.Úgyhogy most gyúrni kell a nukleáris fegyóra, majd a csodaszarvasra, és ki kell derítenem, hogy mi a franc az az aranykupica küldi, mert hogy olyan is van.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Én esténként belépek, de napközben nem nagyon van rá idő, majd talán az ünnepi időszakban.
A sziget azért piszkálja a fantáziámat, meg úgy a többi is, akkor már a kertet is megint maxra bővíteni, meg a vadászos kihívás, ajjaj, Stiffler nagyon aktív... De valamiért úgy sejtem, utána lesz 5-10 évünk kimaxolni ezeket, mire újra hozzányúl. -
KROK640
nagyúr
Megjelent a tőzsde és a csodaszarvas vadászat. Ezutóbbihoz egy kihívás is
-
KROK640
nagyúr
Megjelent a magánsziget is, mint új lakóhely

-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez amúgy azért nem volt durva mert nem vitték el előled, órán belül bármikor össze lehetett szedni..

Mondjuk nekem a november és a december nagyrésze szinte teljesen kiesett, napi egy berúgás meg kamion ment.

Az intervallumot nem tudom, de gondolom h-v..