Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Yettel topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- iPhone topik
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #133331 üzenetére
Szia! Gyártója válogatja. Nekem iPhone 13-on a törlés előtt megkérdezi, hogy meg kívánom-e tartani az eSIM-et.
-
aktív tag
válasz Bleifrei100 #133340 üzenetére
Szia!
Szomorú, hogy ez a helyzet. Nagyon kényelmes volt az újra-generálási opció. Hasznos, hogy megosztottad velünk, bizonyára akad köztünk olyan, akinek jól jön az ismeret.
Sajnos, valóban nincs mit tenni, mint bemenni...
-
aktív tag
Szia!
"Magenta 1 kedvezménycsomag összeállítása
A Magenta 1 kedvezménycsomag kedvezményeire a Magyar Telekom meghatározott otthoni és mobil szolgáltatásait személyében azonos egyéni/lakossági előfizetői jogosultak."Forrás és részletek itt: További igénybevételi feltételek
-
aktív tag
válasz Cs1csó #133940 üzenetére
"zsúfolt cella esetén fog kidomborodni ennek a technológiának az előnye"
Ebben egyetértünk.
"5G-s telefonok felárasak"
Ezt nem látom, hogy valóban így lenne.
"a "jelentéktelen" " lesajnált" dominósokat csak teszt jelleggel engedik fel, mint ha ez a technológia valami " prémium" cucc lenne"
Érdekes, hogy mennyire eltérően érzékeljük ugyanazt a dolgot. Te csupa negatívumot sorolsz, szerintem pedig jó dolog, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek is kipróbálhatják. Nem láétok se lesajnáltságot, se jelentéktelenséget őket illetően. emellé érdemes figyelembe venni, hogy a nem-korlátlan csomagos havidíjasok (köztük én is) vélhetően csak a teszt idejére érik el az 5G hálózatot.
Nem látom olyan borúsnak a helyzetet, mint ahogy lefestetted.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz szabonagyur #134088 üzenetére
-
aktív tag
válasz 4Grider #134281 üzenetére
Értem, engem a Leányka utca és környéke érint.
Előfordulok ritkán a többin is. Ahol élek, egy dél-alföldi kisvárosban, ott a Telekom pont az aktuális elérhető "csúcsot" kínálja:
"A 3,6 GHz-es frekvenciatartomány (a térképen sötét magentával színezve) gigabites maximális letöltési sebességet és nagy kapacitást tesz lehetővé kültéren."
Ehhez viszonyítva érint a budafoki/nagytétényi lakótelepi helyzet, mindkét szolgáltatónál; emiatt érdeklődtem.
-
aktív tag
válasz bolic #134315 üzenetére
Igen, ez egy promóciós jellegű hozzáférés-engedélyezés a szolgáltató részéről.
Igen arra is, hogy ez még nem az az 5G szolgáltatás, mint amilyen majd később lesz/lehet.
A fogyasztás növekedését okozhatja a gyenge hálózati jel vagy az, hogy a teszt miatt többet használod a telefont. -
aktív tag
válasz kovacsmi_74 #134438 üzenetére
Ezek mind hasznos kis információk. Vélhetően a Love menüpont nem annyira fontos, mint az adatkeret nélkül elérhető dolgok.
-
aktív tag
válasz akaszajanos #134473 üzenetére
Nekem "marha nagy mázlim van" e téren, mert pont egy, a lefedettségi térképen sötét-magentára színezett területen élek (nincs olyan sok belőle, ez tény). Ott pedig az általad írtnál magasan jobb fel/letöltési értékek érhetőek el.
Természetesen ez a többséget nem vígasztalja, így téged sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen