Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így teljesít az új iPhone-ok processzora Geekbenchen
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
21319 - 21201
21319 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-08-22 11:56 Téma összefoglaló
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)exDigi -> One átszeződéssel kapcsolatos információk
Minden felmerülő kérdésre itt találod a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
Topikgazda
"LUSTER" néven fut, "Digi ftth receiver" nyomattal, ebbe megy az optika. Ezen van koax kimenet, majd ebből egy optika egy ősrégi Huawei ONT be
Húzd ki a receivert és hagyd 5-10 percig áramtalanítva, lehet túlmegeszik. Elég csak azt kihúzni, az optika ebből tovább megy a modembe ami a netet adja, azt nem kell.
-
kabelmania27
Topikgazda
"LUSTER" néven fut, "Digi ftth receiver" nyomattal, ebbe megy az optika. Ezen van koax kimenet, majd ebből egy optika egy ősrégi Huawei ONT be
Lehet mindkét eszközt cserélni fogják új ont-re. Próbáld meg amit a következő hsz-ba garga pista javasol.
-
Villanyász
tag
Szia!
Milyen tipusú osztó van van elosztva a koax kábel?
Itt a topikban volt már hasonló probléma, lehet gond van az ont-vel."LUSTER" néven fut, "Digi ftth receiver" nyomattal, ebbe megy az optika. Ezen van koax kimenet, majd ebből egy optika egy ősrégi Huawei ONT be
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok !
Gondoltam hibabejelentés előtt még futok itt egy kört. Szóval adott egy családi ház 3 db LG tv, Optikain jön a kraft, a tévékhez koax megy elosztva DVB-C rendszerben. Ez 7 éve érintetlenül működik. De kb egy hete minden tévén blokkosodás látható a legtöbb csatornán. Mindegy hogy HD vagy SD. A tévéken a jelerősség stabilan 94% viszont a jelminőség 50% és 90 % között ugrabugrál összevissza. Már mindent próbáltam, csatlakozók, kábelek ellenőrzése Próbáltam direktbe egy tévét kötni az optikai/koax elosztóhoz de így is változatlan a helyzet. Más is járt már így ? Van esetleg egyéb ötlet ? Vagy ez már hibabejelentő ?
Köszi előre is!Szia!
Milyen tipusú osztó van van elosztva a koax kábel?
Itt a topikban volt már hasonló probléma, lehet gond van az ont-vel. -
Villanyász
tag
Sziasztok !
Gondoltam hibabejelentés előtt még futok itt egy kört. Szóval adott egy családi ház 3 db LG tv, Optikain jön a kraft, a tévékhez koax megy elosztva DVB-C rendszerben. Ez 7 éve érintetlenül működik. De kb egy hete minden tévén blokkosodás látható a legtöbb csatornán. Mindegy hogy HD vagy SD. A tévéken a jelerősség stabilan 94% viszont a jelminőség 50% és 90 % között ugrabugrál összevissza. Már mindent próbáltam, csatlakozók, kábelek ellenőrzése Próbáltam direktbe egy tévét kötni az optikai/koax elosztóhoz de így is változatlan a helyzet. Más is járt már így ? Van esetleg egyéb ötlet ? Vagy ez már hibabejelentő ?
Köszi előre is! -
Feri 59
csendes tag
Akkor meg minek tágított, az optikát át lehetett volna húzni, mert úgyis csak az egyik végén van kész csatlakozó, legalábbis nálam is anno a lakás felől mentek visszafelé és a régi lan kábellel húzták végig a lépcsőházi csatornában. Ebben az esetben meg ha feleslegesen furkált a szerelő, akkor szerintem az ő felelőssége.
Az volt, hogy behúzta az optikai kábelt,ami könnyedén ment de véletlen megtörte ezért ki kellett húzni,és egy másikat már nem tudott behúzni mert nem csöben volt vezetve hanem csak a téglafal és valszeg valami leszükitette a lyukat.Ezért lett tágítva,és ekkor ment el az áram.
Nem vádolom, csak kellemetlen a helyzet. -
Dragon3000
nagyúr
Pontosan tágitás volt, de a koax ami ki lett húzva sokkal vastagabb mint az optikai.Csakhogy a szerelő feldúlt allapotban erkezett kilépését fontolgatva a cégtől.Kapkodás káromkodás volt.Az eredeti kérdesem az volt hogy járt e már így valaki és mi volt a megoldás.Ma délutánra igért egy ismerős szerelőt ez egyenként pozitív.
Akkor meg minek tágított, az optikát át lehetett volna húzni, mert úgyis csak az egyik végén van kész csatlakozó, legalábbis nálam is anno a lakás felől mentek visszafelé és a régi lan kábellel húzták végig a lépcsőházi csatornában. Ebben az esetben meg ha feleslegesen furkált a szerelő, akkor szerintem az ő felelőssége.
-
Feri 59
csendes tag
Azért az sem mindegy, hogy új lyukat kell fúrni, vagy egy meglévő tágítása lett kérve, mert az első írásban még fúrás van a másodikban már tágítás.
Pontosan tágitás volt, de a koax ami ki lett húzva sokkal vastagabb mint az optikai.Csakhogy a szerelő feldúlt allapotban erkezett kilépését fontolgatva a cégtől.Kapkodás káromkodás volt.Az eredeti kérdesem az volt hogy járt e már így valaki és mi volt a megoldás.Ma délutánra igért egy ismerős szerelőt ez egyenként pozitív.
-
chris0000
őstag
hi. másnál is volt áremelés az aktuális számlán? nálam +1500-at emeltek a díjon, de a csomag nem változott.
-
Dragon3000
nagyúr
Jó esetben kábelkereső, meg szabványok. De kinek kellene tudnia? Ki a szakember? Kinek van biztosítva a munkája?
Megtagadhatja a munkát, ha úgy ítéli meg veszélyes. Nem tette.Azért az sem mindegy, hogy új lyukat kell fúrni, vagy egy meglévő tágítása lett kérve, mert az első írásban még fúrás van a másodikban már tágítás.
-
vpeti22
junior tag
-
weiss
addikt
Jó esetben kábelkereső, meg szabványok. De kinek kellene tudnia? Ki a szakember? Kinek van biztosítva a munkája?
Megtagadhatja a munkát, ha úgy ítéli meg veszélyes. Nem tette.Értem hogy így kellene működnie, de amúgy mennyire pontos egy kereső, egy falfúráshoz kell ismerned a szabványokat? Passz, nem tudom jogilag hogy áll a dolog, de nem gondolom hogy minden a szerelő felelőssége.
-
lionhearted
őstag
-
Borisz76
nagyúr
Szerintem nem probléma...
Lehetett volna fúrni , faragni is és kábelcsatornát felrakni, amiben mehet az optikai szál de az "melósabb" lett volna.
Így egyszerűbb, gyorsabb.....cserébe kevésbé esztétikus.
Gond nem lehet belőle...max valakinek a szemét bántja. -
weiss
addikt
Sziasztok
Ma bekötötték az optikai kábelt koax helyett, viszont történt egy malör.Sajnos sikerült egy vezetéket furóval eltalálni, ettől leverte a biztosítékot.Azóta időnként elmegy az áram.A telepítő fönöke szerint én vagyok hibás mivel én kértem hogy tágítása ki a lyukat. Járt már így valaki? Részemről nincs lezárva az ügy az biztos.A szerelőnek mégis honnan kellene tudnia hol megy pontosan villany?
-
Feri 59
csendes tag
exDigi -> One átszeződéssel kapcsolatos információk
Minden felmerülő kérdésre itt találod a választ.Sziasztok
Még mindig a tegnapi bekötésen rugózok, mennyire elfogadott hogy a társasházi folyosón egy darabon az optikai kábel a gázcsőre lett rögzítve? -
kabelmania27
Topikgazda
Szia!
Köszönöm a segítséget, jóindulatot.
Jelenleg kiváló mindkettő, ennek ellenére percenként minden adó megreccsen (széteső kép, akadozó hang). A Tizen ezeket a tüskéket nem naplózza. Közgadászként sajnos a többit nem tudom megmondani, főleg nem cserélni. Viszont amiket írtál jelezni fogom a ONE hibabejelentőnek.
Akkor nézd meg, hogy az modem (ont) koax kimenetére kötött kábelt követve megtudod nézni az osztót, amivel kapcsolatban csak annyi teendőd van hogy leírod hogy milyen felirat van rajta és megnézed hogy az in bemeneten legyen a modem és out kimeneteken legyen a tévé, és melyik kimeneten milyen eszköz van.
-
Klitschko
tag
Szia!
Tévé milyen jelerősséget és minőséget jelez? Ha megírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben az osztónak valamelyik kimenete üres érdemes kisebbre cserélni, kettes osztó esetén pedig megszüntetni az osztást.Szia!
Köszönöm a segítséget, jóindulatot.
Jelenleg kiváló mindkettő, ennek ellenére percenként minden adó megreccsen (széteső kép, akadozó hang). A Tizen ezeket a tüskéket nem naplózza. Közgadászként sajnos a többit nem tudom megmondani, főleg nem cserélni. Viszont amiket írtál jelezni fogom a ONE hibabejelentőnek.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok!
A mai napon tértem át digiről ONE-ra. Azóta a tv adás néha összefolyik, megreccsen (széteső kép, akadozó hang) . A digi korábban beolvadt a ONE-ba, de a névváltás ellenére a tv "jel" fizikai továbbítása változatlanul ugyanazon koax kábelen történik. Kérdés mi lehet az oka? Más is tapasztalta ezt a hibát? Újrahangolás kell, vagy hibabejelentés ügyfélszolgálatnak? Köszi.
Szia!
Tévé milyen jelerősséget és minőséget jelez? Ha megírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító meg tudjuk írni, hogy rendben van-e a bekötés. Amennyiben az osztónak valamelyik kimenete üres érdemes kisebbre cserélni, kettes osztó esetén pedig megszüntetni az osztást. -
Klitschko
tag
Ez eddig rendben van, de a lakásba milyen kábel jön be, koax vagy optika?
Nincs ilyen, hogy migrációs átállás, amikor készen van az átkötés, annak jónak kell lennie.
Mindkettő. A koaxon is maradt a jel.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
De mégsem annyira mintha szombaton megrázná őt az áram, vagy kigyullad a lakás. No mindegy, azt mondta úgysem csinálja, szóval részemről a téma lezárva.
-
pjen
félisten
Csak óvatosan ezekkel a tanácsokkal, nem mindenkinek van ám villanyszerelő vénája, szóval ha ő maga nem érzi a késztetést, hogy megjavítsa, akkor ne erőltesd!
Én nem eröltetem, azért is írtam, hogy óvatosan és áramtalanítson. Azért picit húzos, hogy hétfőig hol van villany hol nincs.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
A tv-n amin nézem, az most box nélküli, koaxon kapom a szolgáltatást, mint korábban.
A változás, amit fentebb írtam (széteső kép, akadozó hang), nem folyamatosan, mondjuk perceként. A másik tv box van, a boxba megy a wlan és a koax is. Ez gondolom hibrid megoldás. Itt nem vettem észre ezt a hibát. Jelerősség és jelminőség 100% (!?). Köszönöm a türelmed.Ez eddig rendben van, de a lakásba milyen kábel jön be, koax vagy optika?
Nincs ilyen, hogy migrációs átállás, amikor készen van az átkötés, annak jónak kell lennie.
-
ruzsass
tag
-
szabi41
csendes tag
Üdv
exDigi -> One átszeződéssel kerültem át a szolgáltatóhoz.
Havidíj 8500ft.
Tv Medium csomagom van amiben nincs mobil és online tv nézés.
Tv Family csomagra váltás mennyivel drágítja meg a havidíjat?
Üdv: Szabi41
-
cocka
veterán
Csak óvatosan ezekkel a tanácsokkal, nem mindenkinek van ám villanyszerelő vénája, szóval ha ő maga nem érzi a késztetést, hogy megjavítsa, akkor ne erőltesd!
A legszebb, nálunk még valamikor tavasszal volt egy villanyszerelő és elkezdett nekem magyarázni, hogy én mit hogy pattintsak ki, meg mit hol vásároljak, HA foglalkozni akarok vele, mert ő egyébként gyakorlatilag szarik rá.
És úgy nyomta le nekem a szakmai szöveget, mintha én is villanyszerelő lennék. Mondom ember, akkor nem hívtalak volna, ha értenék hozzá!

-
Klitschko
tag
Szia!
A tv-n amin nézem, az most box nélküli, koaxon kapom a szolgáltatást, mint korábban.
A változás, amit fentebb írtam (széteső kép, akadozó hang), nem folyamatosan, mondjuk perceként. A másik tv box van, a boxba megy a wlan és a koax is. Ez gondolom hibrid megoldás. Itt nem vettem észre ezt a hibát. Jelerősség és jelminőség 100% (!?). Köszönöm a türelmed.Közben javul a minőség. Lehet migrációs átállás miatt van....(?). Előzményekben ott látható a korábbi jelerősség és minőség gyengeség. Nem is tudtam, hogy a Tizen ezt naplózza.
-
Klitschko
tag
Szia!
Koax hálózaton kapod a szolgáltatást vagy optikán? Gondolom az eszközt amire a TV van kötve lecserélték, lehet abból fogtál ki egy hibás darabot. A TV szerint milyen a jelerősség és a jelminőség? Ha optikai ONT van akkor a https://192.168.100.1:80/ címen próbálj meg belépni a menüjébe, és ott megnézni a CATV RX Power értékét.
Szia!
A változás, amit fentebb írtam (széteső kép, akadozó hang), nem folyamatosan, mondjuk perceként. A másik tv box van, a boxba megy a wlan és a koax is. Ez gondolom hibrid megoldás. Itt nem vettem észre ezt a hibát. Jelerősség és jelminőség 100% (!?). Köszönöm a türelmed. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sziasztok!
A mai napon tértem át digiről ONE-ra. Azóta a tv adás néha összefolyik, megreccsen (széteső kép, akadozó hang) . A digi korábban beolvadt a ONE-ba, de a névváltás ellenére a tv "jel" fizikai továbbítása változatlanul ugyanazon koax kábelen történik. Kérdés mi lehet az oka? Más is tapasztalta ezt a hibát? Újrahangolás kell, vagy hibabejelentés ügyfélszolgálatnak? Köszi.
Szia!
Koax hálózaton kapod a szolgáltatást vagy optikán? Gondolom az eszközt amire a TV van kötve lecserélték, lehet abból fogtál ki egy hibás darabot. A TV szerint milyen a jelerősség és a jelminőség? Ha optikai ONT van akkor a https://192.168.100.1:80/ címen próbálj meg belépni a menüjébe, és ott megnézni a CATV RX Power értékét.
-
Klitschko
tag
Sziasztok!
-
Feri 59
csendes tag
Inkább szakember csinálja meg.
-
Inhuman01
tag
Ezért lett akkor az esti órákra a 500/22-es netem 320/0,7 .... használhatatlan konkrétan..... nappal persze 500/22 mindig..... ezért fizetek ?????
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
pjen
félisten
-
Feri 59
csendes tag
-
pjen
félisten
Sziasztok
Ma bekötötték az optikai kábelt koax helyett, viszont történt egy malör.Sajnos sikerült egy vezetéket furóval eltalálni, ettől leverte a biztosítékot.Azóta időnként elmegy az áram.A telepítő fönöke szerint én vagyok hibás mivel én kértem hogy tágítása ki a lyukat. Járt már így valaki? Részemről nincs lezárva az ügy az biztos.Ne is zárd le, hívj egy szerelőt.
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok
Ma bekötötték az optikai kábelt koax helyett, viszont történt egy malör.Sajnos sikerült egy vezetéket furóval eltalálni, ettől leverte a biztosítékot.Azóta időnként elmegy az áram.A telepítő fönöke szerint én vagyok hibás mivel én kértem hogy tágítása ki a lyukat. Járt már így valaki? Részemről nincs lezárva az ügy az biztos. -
oszy
veterán
Ahogy írtam, sajnos csak 250-es netet tudok kérni, ezért az lett + Family TV csomag (streaming szolgáltatásokkal). Ennek az ára összesen 8.690Ft.
A Telekomnál ugyanez a net és tv kombó 10.295Ft. Mondjuk náluk lett volna 1000-s nettel is, de az már 11.625Ft lenne.Azt esetleg tudja valaki, hogy ha már megvolt a szerződés kötés, de a technikus csak hétfőn jön az eszközöket cserélni, addig én tudom használni a streaming szolgáltatásokat? (Pl.: RTL+)
Így szerintem nem olyan kedvező az az ár. Persze, ha nincs más és ez a legolcsóbb, akkor nincs mit tenni.

-
Swenk
aktív tag
-
gulyasa
őstag
exdigi Kecskemét
Most épp nincs tévé szolgáltatás, egyik csatornán sincs jel, csak az internet működik.
A DIGI idejében volt egy telefonszám a műszaki ügyelethez, ahol gyorsan reagáltak a hibabejelentésekre.
Most meg csak van a 1270, ahol épp csúcsidő van, vagy lehet nekik írni online... 72 óra...
A telefonos bejelentésre is 3 nap a reagálás?Jobbára most használom a sweet tv előfizetésemet, amit munkanapokon szoktam nézni egy távoli városban...
-
MrBazsi
senior tag
Hát érdekes cég ez a One. Ügyfélmegtartón le volt beszélve hogy optikás gigabites net plussz a medium nem publikus tv havi 9k félévig, utan 11500 . Erre kiderült h tele van az utca sarkon az elosztó, fejlesztés nem 2 nap, így koaxos bekötés lesz hétfőn 500as nettel és a medium tv vel. Ideiglenesen addig amig nem lehet váltani optikára. Havi 9k ez is, de ez egy év hűseggel végig ennyi. Nem a legjobb de jobb mintha nem.lenne semmi, kivancsi leszek a hétfői kötésre.
-
roseA580
aktív tag
Azt mondja az ügyintéző, hogy biztos nincs olcsóbb, mert neki is T van otthon, vagy 13ezret fizetnek...
Ezt nálam is eljátszották, és amikor visszakérdeztem, miért olyan rossz a szolgáltatásuk, hogy ön is a másik drágább szolgáltatónál van?
Ilyenkor vagy nem jön válasz, vagy hát öööö így.... meg úgy..Nekem is ilyet mondtak minden ISP-nél, akikkel szerződtem!
Érdekes modon az alkalmazottak mindig más szolgáltatot használnak, mint
ahol alkalmazva vannak!
-
GoodSpeed
veterán
-
Swenk
aktív tag
-
boborján2
őstag
-
patrikcoc
senior tag
-
boborján2
őstag
Mintha a One-nál nem lenne millió probléma, ide sem ír be senki, mindenki csak elképedve hajlong a kivételes minőségre.
Elsődlegesen magamból indulok ki. Koax vario netem van két címen is és nem volt még vele különösebben nagy gondom.
Előtte a tével próbálkoztam és két hét alatt , 2x ajándékoztak meg az évek óta tartó "globális" CF problémával. Szerencsére még 14 napon belül voltam.
-
garga pista
Topikgazda
Nincs hát, itt sem volt még téma az órákig kimaradó net.
értettem, a T milyen tróger egy banda lehet.Nálam 2 külön városban sem volt órákig kimaradás optikán, ami volt az elmúlt ~6-8 évben az vihar okozta, vagy munkagéppel elvágták a kábelt.
(Amit itt én olvasok hosszabb kimaradások inkább a koaxos területet érintik.) -
Dragon3000
nagyúr
értettem, a T milyen tróger egy banda lehet.Amúgy egy tróger banda, mert volt már szerencsém megízlelni, hogy ők sem jobbak, mint a one.
-
Pro Koryak
addikt
Mondjuk legalább a nettel (optikán) nincsen gond.
értettem, a T milyen tróger egy banda lehet. -
Dragon3000
nagyúr
Tehát a T-nél ha régóta ügyfél vagy kapod a kedvezményeket, a One meg minél régebbi az ügyfél annál jobban szopatja őket.
Nem, arra gondoltam ezzel, ha már régóta a t-nél van és az otthoni mellett akár több mobil előfizetés is van, akkor együtt kedvezményesebb az egész. Sok értelme nem lenne, hogy az otthoni szolgáltatásokkal átmenne a one-hoz, miközben a tv szarabb és árban szinte ugyanaz a kettő, de közben a sok előfizetés miatti kedvezményt is bukná.
-
garga pista
Topikgazda
Mintha a One-nál nem lenne millió probléma, ide sem ír be senki, mindenki csak elképedve hajlong a kivételes minőségre.
Mondjuk legalább a nettel (optikán) nincsen gond.
-
Pro Koryak
addikt
-
boborján2
őstag
Tehát a T-nél ha régóta ügyfél vagy kapod a kedvezményeket, a One meg minél régebbi az ügyfél annál jobban szopatja őket.
Meg a trénél idődőnkép kapsz mellé 500-1000ms cloudflare pinget ajándékba
-
Pro Koryak
addikt
Attól, hogy a one ügyintézője, miért kellene one-os szolgáltatásának lennie? Mi van, ha évek óta T-s és a sok szolgáltatással olcsóbb neki, illetve egyéb kedvezményekre is jogosult lehet, aztán azért, mert a one-hoz ment dolgozni, akkor mindent dobnia kellene és váltania? Ez mellett simán lehet, hogy csak kamu szöveg, amivel jobbnak akarja bemutatni a csomagot, mint amilyen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Az [link] ezen az oldalon lévő mellékletben felsorolt településeken egyetemes szolgáltató a One, itt kötelező bizonyos szolgáltatásokat nyújtania. Érdemes az érintetteknek ellenőrizniük, hogy az ő lakhelyük melyik kategóriába esik. Más helyszíneken igazad van, ott a szolgáltatót nem lehet "kötelezni", hogy szerződjön veled.
Hát igen, ez biztató abból a szempontból, hogy ha nincs más szolgáltató akkor nem marad szolgáltatás nélkül, ugyanakkor meg elkeserítő is, mert ha már ehhez kell folyamodnia, akkor az eddigi 30Mbps netből könnyen lehet 10Mbps, illetve hát TV-re nincs egyetemes szolgáltatási kötelezettség, így arra maradna a 9(?) ingyenes MindigTV csatorna, antennával. 2026, Magyarország...
-
RoyBatty
aktív tag
Ezt én se tudom, de ha jól sejtem olyan területeken ahol ők az egyetemes szolgáltató, vannak bizonyos kötelezettségeik is, másutt szerintem nem nagyon.
Az [link] ezen az oldalon lévő mellékletben felsorolt településeken egyetemes szolgáltató a One, itt kötelező bizonyos szolgáltatásokat nyújtania. Érdemes az érintetteknek ellenőrizniük, hogy az ő lakhelyük melyik kategóriába esik. Más helyszíneken igazad van, ott a szolgáltatót nem lehet "kötelezni", hogy szerződjön veled.
-
Dragon3000
nagyúr
Azt mondja az ügyintéző, hogy biztos nincs olcsóbb, mert neki is T van otthon, vagy 13ezret fizetnek...
Ezt nálam is eljátszották, és amikor visszakérdeztem, miért olyan rossz a szolgáltatásuk, hogy ön is a másik drágább szolgáltatónál van?
Ilyenkor vagy nem jön válasz, vagy hát öööö így.... meg úgy..Attól, hogy a one ügyintézője, miért kellene one-os szolgáltatásának lennie? Mi van, ha évek óta T-s és a sok szolgáltatással olcsóbb neki, illetve egyéb kedvezményekre is jogosult lehet, aztán azért, mert a one-hoz ment dolgozni, akkor mindent dobnia kellene és váltania? Ez mellett simán lehet, hogy csak kamu szöveg, amivel jobbnak akarja bemutatni a csomagot, mint amilyen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ez tényleg azért vicc kategória. Nem értek annyira hozzá, de kíváncsi lennék ez jogilag mennyire van rendben. Átvette ugye Digi az Invitelt, majd ők bekebelezik, felverik az árat de átszerződni már nem engednek?
Mondjuk azzal egyetértek, ha van bármi értelmes alternatíva, váltani kell az xDSL-ről.Ezt én se tudom, de ha jól sejtem olyan területeken ahol ők az egyetemes szolgáltató, vannak bizonyos kötelezettségeik is, másutt szerintem nem nagyon.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nekem, exUPC/Voda-sként, eddig TV Családi, NET L (500), Telefon S volt 8ezerért. Innen lőtték ki a 2000 Ft egyedi kedvezmény szeptember 1-től.
Még augusztus 31-én beszéltem az ügyfélmegtartóval.
TV Family, Net 500, Telefon S-re kaptam 9690-es árat. Hiába erősködtem, azt mondták nem tud lejjebb menni. Mondtam, hogy van Telekom, ha az utcáról bemegyek is ennyi. A szomszédok jóval kevesebbet fizetnek. Azt mondja az ügyintéző, hogy biztos nincs olcsóbb, mert neki is T van otthon, vagy 13ezret fizetnek...
Tavasszal is ennyiért ajánlották ezt a csomagot. Jobb híján elfogadtam, mivel még így is jobb mint a +2ezer plusz 4,4%. Meg azért a tv csomag jobb lett.
Telefon nálam is azért van bent az elejétől, mert így nagyobb csomagkedvezményt tudnak beállítani.Ja a hivatalos nevek, ha számít:
TV Family (2026, DVB-C)
Net 500 (2026, HFC RFoG)
Telefon S (2026)
Nem tudom ez az FTTH net olcsóbb amúgy mint ami nekem van HFC RFoG. Úgy veszem észre itt mások ajánlataiból.Önmagában az FTTH minden szempontból olcsóbb, tehát kiépítés, üzemeltetési költség, mindenképp kevesebb, ugyanakkor a szolgáltatás értékesítési ára szerintem nem olcsóbb. Nekem másik címen van exVoda DOCSIS hálózaton 250Mbps előfizetésem, ez 2660Ft-ba kerül jelenleg, nem hiszem, hogy ezért bármit adnának most az itthoni címemen FTTH-n. Szóval ez tényleg sok dolgon múlik, mikori szerződés, van-e konkurencia, és nagyban az épp kifogott ügyfélszolgálatos segítőkészségén.
-
Calogero
addikt
Nekem, exUPC/Voda-sként, eddig TV Családi, NET L (500), Telefon S volt 8ezerért. Innen lőtték ki a 2000 Ft egyedi kedvezmény szeptember 1-től.
TV Family, Net 500, Telefon S-re kaptam 9690-es árat. Hiába erősködtem, azt mondták nem tud lejjebb menni. Mondtam, hogy van Telekom, ha az utcáról bemegyek is ennyi. A szomszédok jóval kevesebbet fizetnek. Azt mondja az ügyintéző, hogy biztos nincs olcsóbb, mert neki is T van otthon, vagy 13ezret fizetnek...
Tavasszal is ennyiért ajánlották ezt a csomagot. Jobb híján elfogadtam, mivel még így is jobb mint a +2ezer plusz 4,4%. Meg azért a tv csomag jobb lett.
Telefon nálam is azért van bent az elejétől, mert így nagyobb csomagkedvezményt tudnak beállítani.Ja a hivatalos nevek, ha számít:
TV Family (2026, DVB-C)
Net 500 (2026, HFC RFoG)
Telefon S (2026)
Nem tudom ez az FTTH net olcsóbb amúgy mint ami nekem van HFC RFoG. Úgy veszem észre itt mások ajánlataiból.Azt mondja az ügyintéző, hogy biztos nincs olcsóbb, mert neki is T van otthon, vagy 13ezret fizetnek...
Ilyenkor vagy nem jön válasz, vagy hát öööö így.... meg úgy.. -
vpeti22
junior tag
TV Family (2026, DVB-C)
Net 500 (2026, HFC RFoG)
Telefon S (2026)
Nem tudom ez az FTTH net olcsóbb amúgy mint ami nekem van HFC RFoG. Úgy veszem észre itt mások ajánlataiból.Az ügyintéző persze hogy próbál lebeszélni a konkurenciáról és jóval magasabb árat mond arra. Max. egy ezressel fizettél volna többet a Telekomnál ugyanezért.
Lejjebb valószínű azért nem "akart" menni, mert már eddig is akciósan vetted igénybe a szolgáltatást. Azoknak adnak szerintem alacsonyabb áron ajánlatot, akiknek majdnem a duplájára emelkedett szeptember 1-től az előfizetési díj. -
garga pista
Topikgazda
Ja OK, csak a kérdésben láttam a VDSL-t.
Lehet így akarnak "lerázni" magukról bizonyos területeket, ahol valamiért drága lenne a fejlesztés. Ott inkább közlik az előfizetővel, hogy menj ahova akarsz!
Ez tényleg azért vicc kategória. Nem értek annyira hozzá, de kíváncsi lennék ez jogilag mennyire van rendben. Átvette ugye Digi az Invitelt, majd ők bekebelezik, felverik az árat de átszerződni már nem engednek?
Mondjuk azzal egyetértek, ha van bármi értelmes alternatíva, váltani kell az xDSL-ről. -
lm83
őstag
TV Family (2026, DVB-C)
Net 500 (2026, HFC RFoG)
Telefon S (2026)
Nem tudom ez az FTTH net olcsóbb amúgy mint ami nekem van HFC RFoG. Úgy veszem észre itt mások ajánlataiból. -
vpeti22
junior tag
-
pitius
tag
-
TIT
veterán
Tegnap 9 körül hívtam az ügyfélmegtartó vonalat(13 órakkor már jöttek is szerelni
), mondtam hogy sokkalom a 11790es számlát és kérdeztem hogy mit lehetne kezdeni vele. Előszőr nem is értette hogy miért kapcsolták őt. Aztán mondtam hogy elégedett vagyok többé kevésbé a szolgáltatással nem szeretném lemondani ekkor, érzésre változott a hozzá állása. Kérdezte hogy mi lenne elfogadható a számomra mekkora havídíj mondtam hogy 10000 körül jó lenne megálni.
10190 Ft lesz a havidíj ezek vannak benne:
Telefon S 200Ft
Optika gigabit net 4990Ft
Tv family 5000 Ft +1 box az marad amit évekkel ezelőtt a digi adott +2 mediakártya ezekre nem számolnak havidíjjat .
Még a hívás végén kérdeztem hogy az rtl+ az a reklámos verzió-e vagy a mentes azt mondta hogy a reklám mentes lesz, de amikor ma regisztráltam akkor reklámosnak írja.
Szertintetek érdemes e ezzel még futni egy kört vagy hagyjam?Mekkora szemetek,nekem meg egy 1000-el több lett volna.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
GoodSpeed
veterán
Ja OK, csak a kérdésben láttam a VDSL-t.
Lehet így akarnak "lerázni" magukról bizonyos területeket, ahol valamiért drága lenne a fejlesztés. Ott inkább közlik az előfizetővel, hogy menj ahova akarsz!
Pár éve még nem lelkiztek ilyesmin. Sima - már akkor is régen elavult - ADSL-ért is horror árat kértek el, pl az egykori Invitel is. Főleg ha nem volt még mikrós konkurencia sem.
-
kabelmania27
Topikgazda
[kép]
köszi, hát csatolom fotón ezt is inkább, mert nem értek a szűrőkhöz.
Most ami a data alól jön koax az nem fut falba, direkt úgy helyeztem el a modemet hogy a házban kizárjuk a jelvesztés lehetőségét, de ugye változatlan a probléma. Volt, hogy közvetlen a fekete kábelre kötötte rá a technikus a modemet, szűrő nélkül, úgy is zavaros volt a jel. Szomszédaim nem panaszkodnak egyébként vagy csak nem figyelik a sávszélt meg az esetenként tv-szaggatásokat.Tévé azért kockásodik mert túl erős a bejövő jel, ez az mmwo osztó tévés kimeneten 2,5dB-t csillapít, modem letöltés irányban 8dB-t, feltöltésnek 2,5dB-t, ilyen osztót ex Vodafone területen nem használnak, ha cserélnéd 5-1000Mhz CE vagy 5-1218Mhz CE feliratú kettes splitterre akkor mindkét kimeneten mindkét irányban 3,5-4dB lenne a csillapítás, de ez csak abban segít hogy a letöltési értékek javuljanak azaz a negatív értékek közelebb legyenek a nullához, de ettől még a problémás csatorna nem fog megjavulni mert a hiba nem nálad van hanem a külső hálózatban, viszont lehet hogy kicsit stabilabb lesz. Ha jól látom RG11-es kábel megy a lakásba.
Közel van az erősítő mert osztó nélkül 16-os érték is lenne, közben vannak gyengébb csatornák. Kiérkező technikusnak külső hálózati javítást kellene kérnie mert az egyik letöltési csatorna nem jó és a másik pedig a többihez képest gyenge. Az osztó tévés kimenete hány készülékre van elosztva? Ez az egy osztó van használatban? -
Gabesz87
veterán
Wow. Nekem is ma du. sikerült kedvezményes áron átszerződni, 8990-ért TV Medium csomag+FTTH Gigabit net+vezetékes teló is talán. 1 év hűséggel. És benne van azt árban 1 box+2 kártya.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, 1 év után mi lesz!? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
cocka
veterán
És ebből mennyi csak a vezetékes telefon?
-
pitius
tag
exDigi(6880Ft-os csomag, FTTH Gigabit internet+TV+vez. telefon) átszerződés One csomagra.
TV Family
Minibox Pro
Gigabit internet(FTTH)
Vezetékes telefon
8940 Ft lett a vége.
Igaz, belekerült vagy 1 óra telefonálásba az ügyfélmegtartó ügyintéző csajjal. -
GoodSpeed
veterán
Akkor nem is ügyfélmegtartó számon, hanem "mezei telefonos" ügyfélszolgálaton keresztül? Amúgy kb. biztos voltam benne, hogy nem sokra fogok menni a személyessel én sem, csak itt volt a munkahely közelében, gondoltam egy próbát teszek.
Ott kapcsoltak ügyfélmegtartót.
A sikerhez van pár feltétel:
1. Legyen a területeden versenyképes konkurencia (nálam ez a Telekom FTTH volt)
2. Hihetően kamuzd be, hogy frankó ajánlatod van tőlük, és gondolkozol nagyon, hogy bevállaljad e cserét
Előtte nézd meg a konkurencia oldalát is, sőt fel is hívhatod őket, és kérhetsz ajánlatot, és akkor még kamuznod sem kell ha olcsóbb, vagy előnyösebb.Ha az első pont nem teljesül, akkor viszont nagyon szűk lesz a mozgástered.
-
GoodSpeed
veterán
De neked is VDSL neted van?
Nekem nem, FTTH.
-
raziq
csendes újonc
A 458Mhz-es letöltési csatornán nem történt meg a szinkronizálás és gyengébb a jel mint a többi ds csatornán, de a 450Mhz is gyengébb, lehet a környéken zajbetörés vagy más probléma van. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, hogy stabilabban töltődjenek be az oldalak.
[kép]
köszi, hát csatolom fotón ezt is inkább, mert nem értek a szűrőkhöz.
Most ami a data alól jön koax az nem fut falba, direkt úgy helyeztem el a modemet hogy a házban kizárjuk a jelvesztés lehetőségét, de ugye változatlan a probléma. Volt, hogy közvetlen a fekete kábelre kötötte rá a technikus a modemet, szűrő nélkül, úgy is zavaros volt a jel. Szomszédaim nem panaszkodnak egyébként vagy csak nem figyelik a sávszélt meg az esetenként tv-szaggatásokat. -
vpeti22
junior tag
Amúgy én személy szerint biztos lepattannék VDSL-ről, ha tudom, hogy van jobb megoldás. Oké, hogy kissé drágább, de legalább van 1000-es netem 30 helyett...
-
vpeti22
junior tag
Akkor nem is ügyfélmegtartó számon, hanem "mezei telefonos" ügyfélszolgálaton keresztül? Amúgy kb. biztos voltam benne, hogy nem sokra fogok menni a személyessel én sem, csak itt volt a munkahely közelében, gondoltam egy próbát teszek.
Munkatársam járt így, ahogy korábban írtam. Ügyfélmegtartót kell hívni!!
Kapott egy 8690Ft-os ajánlatot. 2 hét kellett míg berögzítették a címet, mert az Inviteles területeket valamiért nem vitték fel a rendszerbe. -
Martin Eden
tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
GoodSpeed
veterán
Üdv!
Valaki szerződött már át ex Invitel (VDSL) területről One-hoz?
Én délelőtt voltam bent az itteni ügyfélszolgálaton, mutattam a szép emelt 12.490 Ft-os One-os számlát: TV 5000 FT, NET MAX 30Mbit/s!!! 6490 FT, TEL. 1000 FT, hogy akkor szerződjünk a One-ra és nézzük meg mit tud ajánlani, mert ennyit biztos nem fogok fizetni. Az első ügyintéző be se tudott lépni az Inviteles külön admin felületre, a második ügyintéző ajánlata ez volt (egyébként normális volt), hogy nem szerződhetek át, mert az én címemen nem tudnak szolgáltatni, ha akarom részben vagy egészben lemondhatok a (z ex inviteles) szolgáltatásokból, de One-os nem leszek akkor se, szerződjek másik szolgáltatóval.
Persze az ügyfélmegtartót még felhívom én is, kíváncsi vagyok ugyanezt vagy teljesen mást fog-e majd mondani.
Telekom koax lenne a másik opció, ha az árakat nézem akkor a 250-es telekom net "kevesebbe" (6350 Ft) kerülne mint a nemOne 30mbit/s-je (6490).Én, de 1270-en keresztül.
-
Martin Eden
tag
Üdv!
Valaki szerződött már át ex Invitel (VDSL) területről One-hoz?
Én délelőtt voltam bent az itteni ügyfélszolgálaton, mutattam a szép emelt 12.490 Ft-os One-os számlát: TV 5000 FT, NET MAX 30Mbit/s!!! 6490 FT, TEL. 1000 FT, hogy akkor szerződjünk a One-ra és nézzük meg mit tud ajánlani, mert ennyit biztos nem fogok fizetni. Az első ügyintéző be se tudott lépni az Inviteles külön admin felületre, a második ügyintéző ajánlata ez volt (egyébként normális volt), hogy nem szerződhetek át, mert az én címemen nem tudnak szolgáltatni, ha akarom részben vagy egészben lemondhatok a (z ex inviteles) szolgáltatásokból, de One-os nem leszek akkor se, szerződjek másik szolgáltatóval.
Persze az ügyfélmegtartót még felhívom én is, kíváncsi vagyok ugyanezt vagy teljesen mást fog-e majd mondani.
Telekom koax lenne a másik opció, ha az árakat nézem akkor a 250-es telekom net "kevesebbe" (6350 Ft) kerülne mint a nemOne 30mbit/s-je (6490). -
GoodSpeed
veterán
-
Lebowski
tag
Hali!
Úgy volt mondva, hogy az első számlát még nem csoportossal kell befizetnem.
Viszont az első számlát sztornózták mondták, a One CC-nél, hogy ne fizessem be (ez még DIGi-One átszerződéses 12K-s számla volt). Utána küldtek is egy minúszosat. Aztán a mai napig nem küldtek semmit, de én megcsinaltam közben a csoportos meghatalmazást, amit augusztus 27-én a One vissza is igazolt:
Ma megérkezett az új , törthavi számlával kiegészített első számla:
Jól gondolom, hogy ezt már nem kell manuálisan befizetnem, és levonják csoportossal?Második oldalon a Fizetés módja sorban szerepel az aktuális számla díj kiegyenlítési módja.
-
GoodSpeed
veterán
Hali!
Úgy volt mondva, hogy az első számlát még nem csoportossal kell befizetnem.
Viszont az első számlát sztornózták mondták, a One CC-nél, hogy ne fizessem be (ez még DIGi-One átszerződéses 12K-s számla volt). Utána küldtek is egy minúszosat. Aztán a mai napig nem küldtek semmit, de én megcsinaltam közben a csoportos meghatalmazást, amit augusztus 27-én a One vissza is igazolt:
Ma megérkezett az új , törthavi számlával kiegészített első számla:
Jól gondolom, hogy ezt már nem kell manuálisan befizetnem, és levonják csoportossal? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én azon lepődtem meg, hogy nagyon nem is kellett tárgyalni, szinte magától jött az ajánlat. Úgy futottunk neki az esélytelenek nyugalmával, hogy legalább annyit próbáljon meg kialkudni, hogy az 1000-es netét - ami neki tök felesleges facebookozni - próbálja meg levetetni 250Mbps-re, ha már ebbe belemennek, akkor az -1000 Ft, legalább az eddigi árat visszakapná. De a hölgy magától ajánlotta szinte első pillanatban ezt az árat, amit sógornőm azonnal el is fogadott.
-
kisapa
őstag
Sógornőm megkapta ma a havi számlát, és meglepődve tapasztalta, hogy az eddigi 10990 Ft-os havidíja 11890 Ft lett. Én ugye az Ő szerződésének a részleteit nem ismerem, szóval sokat nem tudtam segíteni. Első körben az inflációkövető emelésre gondoltunk, na de annak ez kicsit magas lenne. Szóval telefonált az üfsz-re, ahol elmondták neki, hogy fél évig volt kedvezményes a havidíja, ami most letelt, innentől ez az ár, ők nem is tudnak többet segíteni, ha nem tetszik, menjen be személyes ügyfélszolgálatra. Erre mondtam neki, hogy adok egy telefonszámot (ügyfélmegtartó csoport), de sok reményt ne fűzzön a dologhoz, mert ugye van még hátra fél év a hűségidőből, szóval a szolgáltató nem nagyon érdekelt semmilyen változtatásban. Na de minden mindegy alapon azért csak megpróbáltuk, és kifogtunk nagyon rendes hölgyet, aki szinte azonnal ajánlott a jelenlegi csomagjára egy 9190 Ft-os árat, fix kedvezménnyel, tehát 1 évig változatlan marad.
Szóval csak azért írtam ezt le, hogy le a kalappal az ügyfélmegtartós hölgy előtt!
Úgy látom mindenki jobban tárgyal mint én de azért gratulálok neki.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sógornőm megkapta ma a havi számlát, és meglepődve tapasztalta, hogy az eddigi 10990 Ft-os havidíja 11890 Ft lett. Én ugye az Ő szerződésének a részleteit nem ismerem, szóval sokat nem tudtam segíteni. Első körben az inflációkövető emelésre gondoltunk, na de annak ez kicsit magas lenne. Szóval telefonált az üfsz-re, ahol elmondták neki, hogy fél évig volt kedvezményes a havidíja, ami most letelt, innentől ez az ár, ők nem is tudnak többet segíteni, ha nem tetszik, menjen be személyes ügyfélszolgálatra. Erre mondtam neki, hogy adok egy telefonszámot (ügyfélmegtartó csoport), de sok reményt ne fűzzön a dologhoz, mert ugye van még hátra fél év a hűségidőből, szóval a szolgáltató nem nagyon érdekelt semmilyen változtatásban. Na de minden mindegy alapon azért csak megpróbáltuk, és kifogtunk nagyon rendes hölgyet, aki szinte azonnal ajánlott a jelenlegi csomagjára egy 9190 Ft-os árat, fix kedvezménnyel, tehát 1 évig változatlan marad.
Szóval csak azért írtam ezt le, hogy le a kalappal az ügyfélmegtartós hölgy előtt!
-
kabelmania27
Topikgazda
2Connect (one?) netem van kábelnet 500/22, 17ker lakóparkban. Többször jöttek már ki csatlakozókat megnézni, cseréltek mindent is, csatlakozó végek, szűrő stb. Valamiért még mindig ugyanarra panaszkodok, hogy random elszáll a moduláció egy csatornán rendszeresen, naponta többször és a sebesség 45mbps lesz max. Találkozott valaki hasonlóval? Megoldásra van lehetőség?
Sagemcom Fast 3686 v2 modemem van, azt is cseréltek.
2 fotót csatolok, egy olyat amin nincs moduláció, meg egy frisset bár ezen csak a gyenge jel látszódik, amúgy nem tapasztalható ilyen jelerősségnél probléma.
A 458Mhz-es letöltési csatornán nem történt meg a szinkronizálás és gyengébb a jel mint a többi ds csatornán, de a 450Mhz is gyengébb, lehet a környéken zajbetörés vagy más probléma van. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot, hogy stabilabban töltődjenek be az oldalak.
-
kabelmania27
Topikgazda
Sziasztok.
Ma jött volna hozzám kötni a One új házamba ezres netet Tv vel.
Hív tegnap a szerelő h van egy kis bibi mert a sarkon a 8as elosztódoboz megtelt nincs hely több optikának. De látja h megy be koax a házba az viszont vodás azt nem ő köti címszóval.
Lejelenti , de jelentsem le én is. Hívtam az üf.ot, kértek 1 nap türelmet míg átfut a rendszeren a gond. Létezik tényleg h koaxon be fognak tudni kötni netet és tv-t együtt?
Nem vagyok boldog mert nagyon kéne a net másrészt az ügyfélmegtartó vonalon nagyon jó árat alkudoztam ki.
Járt már valaki hasonlóan?Szia!
Befogják tudni kötni koax kábelen a szolgáltatásokat, kövesd végig padlásról a kábel útját a szobáig, el lehet osztani a koax kábelt modemre és tévére, az a lényeg hogy a felesleges osztás legyen megszüntetve, azaz ha van az osztónak üres kimenete akkor kisebbre kell cserélni az osztót vagy a helyére tenni egy F toldót
Tévénél annyi lesz a különbség, hogy ex Vodafone területen csak a közszolgálati és helyi csatornák kódolatlanok de úgy is lesz médiacard vagy box így látni fogod az előfizetéshez tartozó csatornákat. Ex Vodafone területen 1000/100-as netszolgáltatást tudnak adni.
Van van gigabites routered érdemes a kikapcsoltatni az ipv6-ot és a modemet átállítatni modem üzemmódra. Összefoglalóba le van írva pár dolog, ha további kérdésed van írhatsz új hsz-t. -
Nono0000
tag
Miután sok a visszatérő kérdés az exDigi átszerződéssel kapcsolatban, megpróbáltam minden fontos infót összegyűjteni, bizonyos esetekben hivatkozásokkal.
exDigi -> One átszeződéssel kapcsolatos információk:
exDigi csomagok egységesítése és áremelés:
Augusztus 1-től egységes neveken és árakon érhetőek el az exDigis csomagok, melyről levelet (e-mail vagy papír) küldött a szolgáltató. Az alábbi hsz-ben olvasható a részletes levél: [link] Aki nem szerződik át exDigi csomagról, az a táblázat szerinti áron kapja a szolgáltatást.Átszerződés:
One-os csomagra telefonon vagy személyes ügyfélszolgálaton lehet átszerződni. Telefonon a 1270-et kell hívni, de jobb az ügyfélmegtartó csoportot a +36707001357 számon. Ebben a hsz-ben olvashatók további fontos információk ezzel kapcsolatban. Itt lehet jobb árat kapni, pl. néhány fórumtársé: [link] , [link] , [link] , [link] De érdemes a topikban rákeresni az ügyfélmegtartó kulcsszóra is. Sokszor terület függő az ár, van-e elérhető konkurencia, milyen a technológia az adott helyen, stb...Eszközök cseréje:
Általánosságban elmondható, hogy cserélik az ügyfélnél lévő eszközöket (ONT/HGW, set top box, CI modul /mediacard). Optikán Wifi6 eszközt adnak, jellemzően Huawei OptiXStar-t. De ha kérded az ügyfélszolgálaton (már a szerződéskötésnél), meg is akár tartható az eszköz, ez változó. Set top box-ot ha még exDigis régi, akkor cserélik, mediacard is változó mennyire régi. Set top boxok a TV szekcióban részletezve.Internet:
Átszerződés után továbbra is lehet modem módba kérni a szolga eszközt, érdemes egyből az ügyfélszolgálaton jelezni. Az online One fiók felületen jelenleg nincs lehetőség a modem/router mód között váltani (mint régen a Digi ügyfélkapuban), így később ha szükség van rá, a telefonos ügyfélszolgálaton lehet kérni. Az átszerződéssel megmaradnak a régi Pppoe bejelentkezési adatok, így aki saját routert használ nem kell módosítani rajta. A leggagyakrabban adott Huawei HG8147X6 ONT belépési adatai:
Konfiguráció elérése: 192.168.100.1
Bejelentkezési adatok: felhasználónév user
jelszó: 4iG és az eszköz sorszámának (SN) utolsó 6 karaktereTV:
Általánoságban elmondható, hogy exDigi One-os átszerződés esetén ahol IPTV volt, ott az marad, ahol DVB-C (koaxos) jel ment a tv felé, ott az marad. Lehetnek területi eltérések, de nagy átlagban ez a jelenlegi felállás.TV csomagok:
Jelenleg a weblap 2 csomagot ajánl: Family és Basic, de ÁSZF-ben (és kérésre) elérhető egy Medium csomag is.
A Basic csomag a legkisebb csatornaszámú, a Medium tartalmazza a Family csomag lineáris tv csatornáit, de semmilyen extra nem jár hozzá.
Tehát csak a Family csomaghoz jár a One app/böngészős tv nézés, visszanézhető adás (bizonyos csatornákon), és streaming szolgáltatások: RTL+Premium (reklámokkal), Canal+, TV2Play prémium, Net4, DaVinci.
Basic és medium csomagok esetén app/böngészős tv és visszatekrés/nézési lehetőség sincs!DVB-C jel és mediacard/set top box:
Átszerződés után is ugyanaz a DVB-C jel megy a lakásba/adja ki az ONT/mininode, mint korábban, tehát jelenleg még a 90%-a kódolatlan a csatornáknak, de ez valamikor változni fog. Tehát ha el van osztva a lakásban több tv-re, még nézhetőek maradnak az adók, de garancia nincs rá meddig, senki nem tudja megmondani.
Az új csomagokhoz 1 db eszköz jár ingyen (max 3 kérhető), ami lehet vagy mediacard (CI+ modul), amit elég a tv-be bedugni /ezzel jönnek a One-os csomagokban lévő plusz adók/, vagy kérhető set-top box. Az alap, tehát extra ráfizetés nélküli a Mediabox (exVoda box). A működéséhez koax és ethernet (LAN) kábel is kell. Nem elég csak az egyik vagy másik! Ethernet kábel kiváltható házilag egy kliens módba rakott AP-vel is, vagy powerline adapterekkel.
Az Android rendszerű Minibox Pro és Soundbox extra havidíjas, első eszközként is kérve. Használati utasításuk itt érhető el. A Minibox és a Soundbox tartalmaz Wifit is, megfelelő lefedettség esetén semmilyen kábelt nem igényelnek, de ha nincs megfelelő Wifi, elég az ethernet kábel. Jelenleg nincs megkötés, működnek másik szolgáltató internethálózatán, akár mobilneten is.
2. és 3. vételi pontra kérhető még box és mediacard, az eszközök lehetnek vegyesen is.
A legtöbb DVB-C-t támogató tv-ben van CI fogadó is, tehát ha nem akar valaki boxot, simán nézhető jelenleg tovább a tv adás a modul használatával.
Fontos! A CI modul/mediacard nem fog semmilyen plusz funkciót adni a tv-nek, interaktív dolgok (visszanézés, felvétel, stb.) nem érhetők el vele, csak amire alapból a tv készülék képes, amihez csatlakoztatva lett.Sziasztok!
Nagyon köszönjük az összefoglalót!
A haverom és én is végigmentünk és az ügyfélszolgálattal lezongoráztuk a fentieket és abban maradtunk, hogy majd hívnak a szerelők, hogy mikor jönnek cserélni a készülékeket. A haveromat most hívta az ügyfélszolgálat, hogy Földeákon ennek műszaki akadálya van. Engem még nem hívtak, még mindig a szerelő hívását várom.
Tudtok esetleg erről valami infót, hogy Földeák településen mi a helyzet?
Köszönöm!
-
Toth_Jani
őstag
Simán megy az ezres letöltés és 100-as feltöltés, ha jó a koaxos hálózat.
Nálam évek óta megbízhatóan 900 fölött van a letöltés és ugye idéntől 100 a feltöltés, ami korábban 40 volt, és azt mondták, hogy ez a fizikai maximum koaxon, de úgy látszik, valami forradalom történt a fizikában 😂😎🤣A régi szolgáltatóm megesküdött hogy a Koax hálózaton 10 Mbit a legmagasabb sebesség, és a belvárosban kezdték kiépíteni a LAN hálózatot ahol már akár 20-at is tudtak adni.
Majd az egészet eladták a UPC-nek aki érdekes módon egyből 500/22-es kapcsolatot adott és azóta is az van. (gyakorlatilag itt 9 év alatt fejlődés nem történt.) -
raziq
csendes újonc
2Connect (one?) netem van kábelnet 500/22, 17ker lakóparkban. Többször jöttek már ki csatlakozókat megnézni, cseréltek mindent is, csatlakozó végek, szűrő stb. Valamiért még mindig ugyanarra panaszkodok, hogy random elszáll a moduláció egy csatornán rendszeresen, naponta többször és a sebesség 45mbps lesz max. Találkozott valaki hasonlóval? Megoldásra van lehetőség?
Sagemcom Fast 3686 v2 modemem van, azt is cseréltek.
2 fotót csatolok, egy olyat amin nincs moduláció, meg egy frisset bár ezen csak a gyenge jel látszódik, amúgy nem tapasztalható ilyen jelerősségnél probléma.
-
hhgygy
senior tag
Simán megy az ezres letöltés és 100-as feltöltés, ha jó a koaxos hálózat.
Nálam évek óta megbízhatóan 900 fölött van a letöltés és ugye idéntől 100 a feltöltés, ami korábban 40 volt, és azt mondták, hogy ez a fizikai maximum koaxon, de úgy látszik, valami forradalom történt a fizikában 😂😎🤣 -
INGJOKE
veterán
Nah nekem megjött az első számla az átállás után (digi-one), ha levonom a tört havi részletet akkor kijön a 8490 Ft.
-
pjen
félisten
-
MrBazsi
senior tag
Nyilván nem csak nálad telhet meg a kötődoboz. Az optika/koax hibaarány minimum egy a tízhez, a feltöltési sebesség is általában töredéke koaxon, mint optikán. Ahol van konkurencia (jellemzően Telekom) optikával, nem ritka, hogy a dobozba olyan kábelek vannak bekötve, amiken már rég nincs aktív eszköz (mert felmondták korábban az előfizetést) és amilyen gáz a one nyilvántartása, ezek évekig foglalják teljesen feleslegesen a kötési portokat.
Magyarul akkor optika nélkül esélytelen a normális ezres net?
-
4Grider
félisten
Sziasztok.
Hív tegnap a szerelő h van egy kis bibi mert a sarkon a 8as elosztódoboz megtelt nincs hely több optikának. De látja h megy be koax a házba az viszont vodás azt nem ő köti címszóval.
Lejelenti , de jelentsem le én is. Hívtam az üf.ot, kértek 1 nap türelmet míg átfut a rendszeren a gond. Létezik tényleg h koaxon be fognak tudni kötni netet és tv-t együtt?
Nem vagyok boldog mert nagyon kéne a net másrészt az ügyfélmegtartó vonalon nagyon jó árat alkudoztam ki.
Járt már valaki hasonlóan?Nyilván nem csak nálad telhet meg a kötődoboz. Az optika/koax hibaarány minimum egy a tízhez, a feltöltési sebesség is általában töredéke koaxon, mint optikán. Ahol van konkurencia (jellemzően Telekom) optikával, nem ritka, hogy a dobozba olyan kábelek vannak bekötve, amiken már rég nincs aktív eszköz (mert felmondták korábban az előfizetést) és amilyen gáz a one nyilvántartása, ezek évekig foglalják teljesen feleslegesen a kötési portokat.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Járt már valaki hasonlóan? -
wolf88
aktív tag
Ahogy írtam, sajnos csak 250-es netet tudok kérni, ezért az lett + Family TV csomag (streaming szolgáltatásokkal). Ennek az ára összesen 8.690Ft.
A Telekomnál ugyanez a net és tv kombó 10.295Ft. Mondjuk náluk lett volna 1000-s nettel is, de az már 11.625Ft lenne.Azt esetleg tudja valaki, hogy ha már megvolt a szerződés kötés, de a technikus csak hétfőn jön az eszközöket cserélni, addig én tudom használni a streaming szolgáltatásokat? (Pl.: RTL+)
Emailben küldik ki a regisztrációhoz szükséges kódokat. Nekem a szerelő itt járta után küldték ki az összeset.
-
AlexDaywalkr
tag
-
Pucur
csendes tag
En az atszerzodessel ezres netet meg tv mediumra valtottam 2 boxxal, 9490 ft jott ki, ki szamoltam ha uj ugydwl lennek akkor az internet del evig 4000 ft aztan meg 8000 ft, az osszeg amit havonta fizerek az vegul is a ketto atlaga havonta, tehat ugyan ott vagyok mintha uj ugyfel lennek, csak igy persze jobban hangzik
Huseg lejarta elott met hivnak elvileg majd hogy akarok e ujra 1 evre huseget majd akkor kehet probalom valahogy lejjebb tornazni ezt is, de jobb mint az elozo 11k dij az biztos -
Toth_Jani
őstag
Tegnap 9 körül hívtam az ügyfélmegtartó vonalat(13 órakkor már jöttek is szerelni
), mondtam hogy sokkalom a 11790es számlát és kérdeztem hogy mit lehetne kezdeni vele. Előszőr nem is értette hogy miért kapcsolták őt. Aztán mondtam hogy elégedett vagyok többé kevésbé a szolgáltatással nem szeretném lemondani ekkor, érzésre változott a hozzá állása. Kérdezte hogy mi lenne elfogadható a számomra mekkora havídíj mondtam hogy 10000 körül jó lenne megálni.
Telefon S 200Ft
Tv family 5000 Ft +1 box az marad amit évekkel ezelőtt a digi adott +2 mediakártya ezekre nem számolnak havidíjjat .
Még a hívás végén kérdeztem hogy az rtl+ az a reklámos verzió-e vagy a mentes azt mondta hogy a reklám mentes lesz, de amikor ma regisztráltam akkor reklámosnak írja.
Szertintetek érdemes e ezzel még futni egy kört vagy hagyjam?Az ügyintéző tévedett alapból a reklámos verzió jár a Family csomaghoz, de +500 forintért a reklámmentest adják, ha nem számolja el a számlán a +500 forintot akkor rendben van. (persze lehet reklám mentesen is nézni, csak kell egy jó szűrő.)
-
fecus
őstag
Telefon S 200Ft
Szertintetek érdemes e ezzel még futni egy kört vagy hagyjam?És meddig tartja ezt az árat? 2 évre?
-
kisengi1
tag
Telefon S 200Ft
Szertintetek érdemes e ezzel még futni egy kört vagy hagyjam? -
Toth_Jani
őstag
-
Borisz76
nagyúr
-
boborján2
őstag
-
Borisz76
nagyúr
-
boborján2
őstag
Az mitől lehet hogy teljesen megállt a torrent, de minden más megy!?
Érd optika, huawei ont. -
Lucho7
tag
Kivéve ha egyet gondol a Szolgáltató. Nekem 3 éve lejárt a hűség, és csak az inflációs emelkedés volt, azonban most egyet gondolt, és ami eddig volt benne sávos kedvezmény az egész szolgáltatásban, fogta és törölte egyoldalúan, ha nem tetszik akkor felmondhatom a szerződést. Aztán ha meg új hűséget akarok akkor még ezen felül is többe kerülne.
-
Bubaaa
senior tag
Én ügyfélszolgálaton voltam bent, kb 20 perc alatt háromszor mondtam az ügyintézőnek, hogy hívjuk fel az ügyfélmegtartókat.. De nem nagyon akarta.. Ugy sem tudnak jobb ajánlatot adni.. De nem hagytam magam. Mikor harmadszor mondtam felhívta, beszéltek kb 5 percet, majd átadta a telefont nekem, és az ügyfélmegtartó azzal kezdte hogy hallom másik szolgáltatóhoz akar menni! Bár én ilyet nem mondtam, neki is elmondtam hogy kicsit sokallom a 6680 ról a 12490 forintos áremelést.. Ekkor adott egy 8640forintos ajánlatot. Mondtam hogy így már jobban hangzik.. És visszaadtam az ügyintézőnek a telefont.. Miután az ügyintéző letette a telefont, kérdezte hogy ezt hogy sikerült kiharcolnom, mert ez egy jó ajánlat!
Egy szó mint száz, ne hagyjátok magatokat lerázni!!!
-
m1garand
tag
Miután sok a visszatérő kérdés az exDigi átszerződéssel kapcsolatban, megpróbáltam minden fontos infót összegyűjteni, bizonyos esetekben hivatkozásokkal.
exDigi -> One átszeződéssel kapcsolatos információk:
exDigi csomagok egységesítése és áremelés:
Augusztus 1-től egységes neveken és árakon érhetőek el az exDigis csomagok, melyről levelet (e-mail vagy papír) küldött a szolgáltató. Az alábbi hsz-ben olvasható a részletes levél: [link] Aki nem szerződik át exDigi csomagról, az a táblázat szerinti áron kapja a szolgáltatást.Átszerződés:
One-os csomagra telefonon vagy személyes ügyfélszolgálaton lehet átszerződni. Telefonon a 1270-et kell hívni, de jobb az ügyfélmegtartó csoportot a +36707001357 számon. Ebben a hsz-ben olvashatók további fontos információk ezzel kapcsolatban. Itt lehet jobb árat kapni, pl. néhány fórumtársé: [link] , [link] , [link] , [link] De érdemes a topikban rákeresni az ügyfélmegtartó kulcsszóra is. Sokszor terület függő az ár, van-e elérhető konkurencia, milyen a technológia az adott helyen, stb...Eszközök cseréje:
Általánosságban elmondható, hogy cserélik az ügyfélnél lévő eszközöket (ONT/HGW, set top box, CI modul /mediacard). Optikán Wifi6 eszközt adnak, jellemzően Huawei OptiXStar-t. De ha kérded az ügyfélszolgálaton (már a szerződéskötésnél), meg is akár tartható az eszköz, ez változó. Set top box-ot ha még exDigis régi, akkor cserélik, mediacard is változó mennyire régi. Set top boxok a TV szekcióban részletezve.Internet:
Átszerződés után továbbra is lehet modem módba kérni a szolga eszközt, érdemes egyből az ügyfélszolgálaton jelezni. Az online One fiók felületen jelenleg nincs lehetőség a modem/router mód között váltani (mint régen a Digi ügyfélkapuban), így később ha szükség van rá, a telefonos ügyfélszolgálaton lehet kérni. Az átszerződéssel megmaradnak a régi Pppoe bejelentkezési adatok, így aki saját routert használ nem kell módosítani rajta. A leggagyakrabban adott Huawei HG8147X6 ONT belépési adatai:
Konfiguráció elérése: 192.168.100.1
Bejelentkezési adatok: felhasználónév user
jelszó: 4iG és az eszköz sorszámának (SN) utolsó 6 karaktereTV:
Általánoságban elmondható, hogy exDigi One-os átszerződés esetén ahol IPTV volt, ott az marad, ahol DVB-C (koaxos) jel ment a tv felé, ott az marad. Lehetnek területi eltérések, de nagy átlagban ez a jelenlegi felállás.TV csomagok:
Jelenleg a weblap 2 csomagot ajánl: Family és Basic, de ÁSZF-ben (és kérésre) elérhető egy Medium csomag is.
A Basic csomag a legkisebb csatornaszámú, a Medium tartalmazza a Family csomag lineáris tv csatornáit, de semmilyen extra nem jár hozzá.
Tehát csak a Family csomaghoz jár a One app/böngészős tv nézés, visszanézhető adás (bizonyos csatornákon), és streaming szolgáltatások: RTL+Premium (reklámokkal), Canal+, TV2Play prémium, Net4, DaVinci.
Basic és medium csomagok esetén app/böngészős tv és visszatekrés/nézési lehetőség sincs!DVB-C jel és mediacard/set top box:
Átszerződés után is ugyanaz a DVB-C jel megy a lakásba/adja ki az ONT/mininode, mint korábban, tehát jelenleg még a 90%-a kódolatlan a csatornáknak, de ez valamikor változni fog. Tehát ha el van osztva a lakásban több tv-re, még nézhetőek maradnak az adók, de garancia nincs rá meddig, senki nem tudja megmondani.
Az új csomagokhoz 1 db eszköz jár ingyen (max 3 kérhető), ami lehet vagy mediacard (CI+ modul), amit elég a tv-be bedugni /ezzel jönnek a One-os csomagokban lévő plusz adók/, vagy kérhető set-top box. Az alap, tehát extra ráfizetés nélküli a Mediabox (exVoda box). A működéséhez koax és ethernet (LAN) kábel is kell. Nem elég csak az egyik vagy másik! Ethernet kábel kiváltható házilag egy kliens módba rakott AP-vel is, vagy powerline adapterekkel.
Az Android rendszerű Minibox Pro és Soundbox extra havidíjas, első eszközként is kérve. Használati utasításuk itt érhető el. A Minibox és a Soundbox tartalmaz Wifit is, megfelelő lefedettség esetén semmilyen kábelt nem igényelnek, de ha nincs megfelelő Wifi, elég az ethernet kábel. Jelenleg nincs megkötés, működnek másik szolgáltató internethálózatán, akár mobilneten is.
2. és 3. vételi pontra kérhető még box és mediacard, az eszközök lehetnek vegyesen is.
A legtöbb DVB-C-t támogató tv-ben van CI fogadó is, tehát ha nem akar valaki boxot, simán nézhető jelenleg tovább a tv adás a modul használatával.
Fontos! A CI modul/mediacard nem fog semmilyen plusz funkciót adni a tv-nek, interaktív dolgok (visszanézés, felvétel, stb.) nem érhetők el vele, csak amire alapból a tv készülék képes, amihez csatlakoztatva lett.Nekem számolt egy 13500-at a 11500-as mostani díj helyett.
Ez a megtartó telefonszám nem vált be. -
kabelmania27
Topikgazda
Köszi szépen. Volt újraindítás, tegnap délután/este nem volt gond (wifin lógó eszközökkel). Ma mintha megint lenne (alapvetően az asztali gépen) - bizonyos oldalak tök lassúak, de kiszámíthatatlan, mert fél perccel később ugyanaz az oldal meg rögtön bejön. Illetve olyat azért tegnap este is csinált wifin is, hogy bejön egy oldal, de a képek helyén kis hiba ikonok voltak. Frissítés után rögtön megjelent minden. Fura, nehéz is pontosan leírni.
A downstream értékek így néznek ki.
Milyenek a feltöltési értékek? Ha megírod hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/dB/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
-
Ktr20 8
csendes tag
Szia!
Korábbi hsz-od alapján ex Vodafone előfizetésed van.
Modem áramtalanítás után sem javul a helyzet?
1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Ehhez hasonlóak a modemértékek?Köszi szépen. Volt újraindítás, tegnap délután/este nem volt gond (wifin lógó eszközökkel). Ma mintha megint lenne (alapvetően az asztali gépen) - bizonyos oldalak tök lassúak, de kiszámíthatatlan, mert fél perccel később ugyanaz az oldal meg rögtön bejön. Illetve olyat azért tegnap este is csinált wifin is, hogy bejön egy oldal, de a képek helyén kis hiba ikonok voltak. Frissítés után rögtön megjelent minden. Fura, nehéz is pontosan leírni.
A downstream értékek így néznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
-
21319 - 21201
21319 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Új Dobozos ASUS Vivobook S 14 laptop -30% AMD Ryzen AI 7 350 16/1TB 14" WUXGA FHD+ OLED
- LENOVO X1 Carbon Gen 8 / 14" FHD / i5-10210U / 8GB DDR4 / 1TB NVMe / W11 / Magyar bill / Számla, 1 é
- Dell Inspiron 14 Plus Copilot+ 7441 laptop 14" hüvelykes QHD+ érintőképernyővel Snapdragon X Plus
- ÚJ HP OmniBook X Flip x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -35% 16" Intel Ultra 5 226V 16/512
- Samsung Galaxy S10+ és Watch Active 2 (44mm) csomag / EKG, Vérnyomás mérésre
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB Garancia
- Apple Watch Series 9 45mm - GPS+CELL - Midnight - Teljesen új - Akku:100% - 6 Hónap Jótállás
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő

Jól gondolom, hogy ezt már nem kell manuálisan befizetnem, és levonják csoportossal?
Ez a megtartó telefonszám nem vált be.

Gubek-Einste