- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #8456 üzenetére
B+ mire megírtam, megint van szolgáltatás. Ügyfélszolgálat a csúcson.
-
PirosHello
senior tag
Székesfehérvár nagy részén éjjel 1-ig nincs se TV se internet szolgáltatás. Központi hiba, 7 óra időtartamra nincs jel.
-
Szmtgp
csendes tag
Az egészet gyári reseteltem, most megy. (A távirányító viszont még mindig nem tetszik, nagyon lapos, mindig mellé nyomok, meg mondjuk világíthatna is ,de mindegy)
Bocs a szócséplésért, de egy full reset jót tehet, ha gondod van. -
Szmtgp
csendes tag
Azt még megnézem ,hogy a másik TV-n (ami vezetékes netet kap, mit csinál, hátha a repeater a ludas, bár nem hiszem- van egy másik , majd azzal is kipróbálom) minden ok-e.
Érdekes, mert elkezdtem nézni pc-n egy felvételt, aztán a boxon kiírta, hogy folytatom-e, mondom igen, aztán elszállt.
Az appok működnek, de se a visszanézés, se a felvétel.
Van még egy öreg 12 éves HDD-s box, az tökéletes.(A lejátszás során hiba történt 6007) az üzenet
-
Borisz76
nagyúr
1 órája kaptam :
Kedves Ügyfelünk!
2025. június 6-tól június 12-ig kódolatlanul érheted el a lineáris HBO, HBO2 és HBO3 prémium csatornákat, amennyiben vezetékes digitálistelevízió-díjcsomaggal vagy műholdas televízió-díjcsomaggal rendelkezel.A megjelölt időszakban a csatornák eléréséhez semmilyen további teendőd nincs.
A kódolatlan HBO időszakkal kapcsolatos további részletekért látogass el a One-üzletekbe, vagy érdeklődj kollégáinktól a 1270-es telefonszámon.
Jó szórakozást kívánunk!Üdvözlettel:
a One csapataJelen levelet a One Magyarország Zrt. küldte meglévő előfizetőinek a saját nevében, valamint a DIGI Távközlési és Szolgáltató KFT. nevében és megbízásából, utóbbi szolgáltató előfizetőinek. A megkeresés célja a felek között fennálló hírközlési szerződés teljesítése, az előfizetők által igénybe vett szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos értesítés továbbítása.
-
Szmtgp
csendes tag
most párszor ki-be kapcsoltam, aztán fehér lett, de felvételeket nem tudok nézni, rögtön bekakil.
Ez iszonyú gagyi. Telekomé se kutya, de ez pusztító.
Kár volt visszaadnom a kártyát ( appok miatt akartam, mert a chormecast kodis tv2play tákolmány is ultragagyi....) de esse jobb, és felvenni se tudok bármit, mint kártyával......(bocs kifutottam a szerkesztésből)
pc-n tudom nézni
-
cocka
veterán
Hello!
Akkor csak hogy változatosabbak legyenek a témakörök, újra vezetékes telefon ügyben írnék.
A hálózaton belüliség most hogy alakul, hogy úgy mond már a Digi is One meg a Voda is One?
Ha exvodásként felhívok egy digist, az hálózaton belüli hívásnak minősül vagy sem? Ha egy digis hív fel engem, akkor az is hálózaton belüli?
-
Szmtgp
csendes tag
Sziasztok, pár napja van boxom, folyamatosan pirosan világít. Egyébként minden működik (picin lassan, mert AP - repeater_ en keresztül kap netet.
Mitől lehet?
(volt upc koax)
-
XFreedy
tag
Sziasztok!
szüleim HD ready tv-jén próbálnám beállítani a felbontást 720p-re, de sehol se találom felbontás állításának lehetőségét a vodafone mediabox menüjében. tudtok segíteni hol találom ezt a menüpontot? Vagy cak simán ráerőlteti a szoftver az interlaced felbontást a felhasználóra?
-
Cane
őstag
Valamit már mérgemben nyomkodtam, közben vagy 20 perce hívtam a 1270-et, persze ügyintéző nem kapcsolódott egyszer csak alul a távirányítón a két függőleges + és - billenőgombok között valamit megnyomtam és bejött a tv műsor mint régen. Szóval most teszteltem ki/be kapcsolással és hozza a tv adásokat. Az megnéztem a menüben, azt írja ma kapott valami frissítést de mindenesetre nagyon idegesítő volt.
-
Cane
őstag
Üdv!
Ma bekapcsoltam a tv-t, erre kíírja hogy válasszak profilt. Nem tudtam kilépni, csak a + jellel, mintha hozzá akarnék adni egy új profilt. Mondom 0000 a pin de nem az volt. Most 10 percekre tilt a box. Mi a francot kell most csinálni, mert nekem nem kell profil, meg ilyen sz@r beállítások, gyerekek nem tévéznek.
-
Mauzes
addikt
válasz
Dr Bubo #8440 üzenetére
Köszi, így tiszta.
Azzal kapcsolatban mik a tapasztalatok, hogy ha megrendelt szolgáltatás esetén kijönnek bekötésre, akkor mennyire lesznek rugalmasak a házba történő bevezetés kapcsán? Tehát ha a tulajdonos esztétikusan szeretné ezt megoldani, ami járhat akár bonyolultabb és hosszabban kivitelezhető elvezetéssel, akkor mennyire lesznek ebben partnerek? Vagy pedig nekik 15 eprcük van mindenre cakumpakk, úgyhogy kifúrják az első utcafronti falat aztán kész.
-
gulyasa
őstag
Mert hiába telt el majdnem fél év az "összeolvadás" óta, még most sem sikerült nekik az exDigi területek adatait beleintegrálni a nagy adatbázisukba.
Emiatt az exDigi területeken nem is lehetséges a szerződések online intézése, ott be kell menni személyesen a One ügyfélszolgálatok valamelyikébe. -
GrandS
senior tag
Sziasztok! Egy fehér One-os routerem van. Ennek a hatókörét akarom kibővíteni. Xiaomi Mesh System AC1200 (2db-os) -t gondoltam. Ha jól olvastam az a legjobb, ha a One-os routert modem üzemmódba kapcsolom. Az egyik Mesh-t kábellel a router kimenetére kapcsolom, a másik Mesh-t pedig ahová bővíteni akarom a WiFi-t (udvar, kameráknak kellene). Ez így jó? Vagy jobb megoldás?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, az hogyan lehetséges, hogy egy hozzám közel lakó ismerősöm az adott lakcímen az ex-Digi FTTH 1000-es optikai internetszolgáltatást veszi igénybe. De ha rákeresek a One címkeresőjében, hogy milyen előfizetések elérhetők ott, akkor csak a Homenet 500 (vario) csomagot mutatja, ami meg valójában a Telekom koax hálózata.
Nyilván olyan szempontból kutatom ezt az egészet, hogy én is optikait szeretnék a közeli lakcímen, de ott is csak a vario-t mutatja lehetőségként.
-
MDanny
senior tag
Gyors "kivizsgálás" volt, részükről nem történt érdemi mulasztás, maximum félreértésről lehet szó. Az üzletkötő nem rögzített vonalról telefonált, így nincs bizonyíték az ott elhangzottakról. Mivel elállás volt, így nem előfizetők, továbbá más vezetékek - kábelek nyomvonaláról a megrendelőnek kellett volna nyilatkozni, az ingatlan karbantartása a tulajdonos feladata. Hogy milyen szolgáltatást biztosítanak, azzal kapcsolatban a mindenkori lakcímnyilvántartás a mérvadó.
A tulajdonos nem akar mélyebben belemenni, elég volt ebből ennyi.
A házban okozott károk a tulajdonos által helyre lettek hozva, a korábbi telekomos kábel újra fel lett használva bármiféle károkozás nélkül.
Tanulság: ha valakinél ex-digis FTTH van még és megkeresik az átszerződéssel kapcsolatban, akkor feltétlenül rá kell kérdezni többször, hogy műszaki szempontból fog-e változni valami, amennyiben maradni akar. Ezután a szerelő helyszínre érkezésekor még egyszer rá kell kérdezni, bár ha az ember számhordozást kért, akkor az már zűrösebbé teszi a dolgot. -
Adams84
aktív tag
válasz
Voice24 #8423 üzenetére
Az RTL+ weboldalán [link] már részletes tájékoztatás is megjelent arról, hogy mi lesz a különbség az “RTL+ Premium” és az “RTL+ Premium reklámokkal” csomag.
Feltételezem, hogy a One előfizetőkre is ezek a “korlátozások” fognak vonatkozni, amikor várhatóan 2025.07.01-től az eddigi reklámmentes verzió helyébe az “RTL+ Premium reklámokkal támogatott” csomag lép. (Legalábbis így lenne logikus mert a One Szerződési Feltételei is az RTL Felhasználási Feltételeire mutat, amiben már szerepel a reklámos verzió.)
“Miben különbözik az RTL+ Premium és RTL+ Premium reklámokkal csomag?
A „reklámokkal” jellemzett díjcsomagok, így az „RTL+ Premium reklámokkal” havi / éves díjcsomagok lehetővé teszik, hogy az azonos időre szóló „RTL+ Premium” elnevezésű díjcsomagoktól alacsonyabb áron élvezhesd az RTL+ Premium szolgáltatás teljes tartalmi kínálatát. A „reklámokkal” jellemzett előfizetési díjcsomagok tartalmazhatnak többek között olyan előre nem tekerhető, illetve át nem ugorható hirdetéseket, amelyek megelőzik a tartalom elindulását, megszakítják a tartalom lejátszását, vagy magán a tartalmon kerülnek elhelyezésre (például osztott képernyős reklám, virtuális reklám, stb.). Továbbá hagyományos reklámszünetek szakíthatják meg az élő tartalmakat, valamint a sport és egyéb események közvetítését. A felhasználói felületen is lehetnek reklámok.
A reklámokon túl további különbség a kéttípusú díjcsomag között, hogy az “RTL+ Premium reklámokkal” előfizetéssel a tartalmak letöltésére nincs lehetőség, és az “RTL+ Premium” díjcsomagokhoz képest egyszerre kevesebb, 3 helyett 2 eszközön lehet párhuzamosan streamelni a tartalmakat, és 2 helyett csak 1 élő streamet lehet követni. …”
Az viszont egy nyitott kérdés, hogy a "reklámmentes" csomagért a One/RTL milyen díjat fog kérni. A One a Szerződési Feltételekben ezt írja:
"Az RTL+ Premium reklámmentes szolgáltatás díját 2025. július 1-jétől a Médiaszolgáltató által aktuálisan meghatározott RTL+ Premium reklámmentes és RTL+ Premium reklámmal támogatott szolgáltatás díjának különbsége határozza meg."
Ez a díjkülönbözet az eddig elérhető információk alapján 500 Ft/hó (3.490 Ft vs. 2.990 Ft), tehát gondolom, hogy ez lesz az a plusz díj, amit fizetni kell majd abban az esetben, ha valakit One előfizetőként zavarnak a reklámok és egyéb korlátozások.
Meglátjuk ... -
endrúdí
tag
válasz
Dragon3000 #8430 üzenetére
Ki lehet cseréltetni a digis cuccokat? Már 15 évesek... Van ilyen? 2 eszköz van, amit ők adtak: az egyik az optikából csinál optika + dvbc-t és egy gagyi router modem módban.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
endrúdí #8429 üzenetére
Netflixnek vannak szerverei minden országban, így ott más gond lehet. A többi esetben lehet nagyobb terhelés az oldalon, idő eltolódás miatt máshol lehet olyankor szabadulnak sokan rá.... Warzone, apex legend játékokkal szoktam este is játszani, mindkét játék esetében csak külföldi szerverek vannak és semmi gondom nem szokott lenni.
-
endrúdí
tag
Ti nem vettettek olyat észre, hogy az esti órákban belassul az internet. Nem a speedtestről beszélek, mert az hozza a papírformát, hanem mintha a nemzetközi irány fullon lenne. Gyakran megjelenik a reddit kommenteknél, hogy szerverhiba és nem tölti be, netflix megszakad, a külföldi lapok amiken sok kép van látszik, hogy egymás után jelennek meg a képek, microsoft onedrive-ra másolás 60-100 mbit között. Reggel hatkor teljesen más érzés netezni, sokkal pattogósabb. Exdigi optika terület 1000/300 net, Budapest.
-
-
Samott
addikt
exDigi: Felhivott ma egy uzletkoto a Digitol, hogy lenne egy nagyon jo ajanlata szamomra, mondom hogy hallgatom, erre rakezd hogy azonositsam magam, nevem elmondtam meg a cimem, de kerte volna a szuletesi adataimat meg anyam nevet is. Mar a Digi-nel gyanus volt, de itt megszolalt a csengo a fejemben: ilyesmit csak akkor adunk meg, ha en hivom oket. Barki lehet a vonal vegen. Nem derult ki a meses ajanlatuk.
Ha legit hivas volt is, at kene gondolniuk a megvalositast, mert ez igy nagyon nem helyes.
-
Voice24
őstag
Hali!
A TV Family csomagnál mikortól várható a változás az RTL+ Prémiumot illetően? Mert az RTL+ már értesített emailben, hogy június 2-től új csomagok érhetők el RTL+ Prémium reklámokkal néven. Ez vajon mikor fog minket érinteni? A One honlapján még nem láttam erről semmilyen infót. -
Curtain
senior tag
Van itthon három médiabox. Van esély az egyiket kicserélni média kártyára vajon? Vagy ez hogy működik?
-
trec12
addikt
Attól függ. Telekom esetén figyelj, hogy tedd mellé a vezetékes telefont mert úgy olcsóbb lesz mint anélkül. Valószínüleg ott nálatok is ez van mert van One mint konkurencia. Bármelyik okés lehet de a Telekomnál a CF probléma még megvan tudtommal. Van valószínűleg még egy lehetőséged; Tamanet a KÜF-ön keresztül Telekom hálózat de elviekben nem érinti a CF probléma. Tapasztalat nem nagyon van velük akinél van az nem panaszkodott. Vesd össze az árakat. (Tamanetnél Küf-ön keresztül is van-e belépési v. szerelési díj nem tudom…)
-
aliali
csendes tag
Köszönöm szépen a választ
Telekom optikai + one optikai is van a lépcsőház ban DE egyik kábel sincs bevezetve a lakás ban.
Csak olvastam hogy a One nem olyan jó mint Ex-digi de egyik fórum társ Aszt írta hogy ugyan az mint régi digi is nincs NAT
Telekom Szolgáltató val régen nem volt jó tapasztalatom. Kb 15 éve az előtt, most nem tudom milyan.
Azért gondolkoztam Telekom vagy ONE legyen az uj net
Torrent rég nem használom. -
Adams84
aktív tag
Ha az Interaktív TV Mediabox-ra gondolsz (Sagemcom DCI362-UHD), akkor van lehetőség "Saját lista" létrehozására, ahol szabadon tudod rendezni (és akár elrejteni is) a csatornákat.
Viszont a csatorna eredeti (One által megadott) sorszáma ettől még megmarad, annyi lesz a könnyebbség, hogy a csatornaváltás (+/-) gombokkal az általad megadott sorrendben fognak bejönni a TV csatornák (illetve amiket elrejtettél, azokat automatikusan átlépi a rendszer).
[OneTV - Csatornalista szerkesztése] -
VGYke
addikt
Mostani stb (box) lehet már a csatornákat sorba rendezni, vagy még mindég nem?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
boborján2 #8413 üzenetére
nekem szerintem nem a lokális oldalon volt a probléma, mert ahogy írtam is:
One-os és saját router wifijére sem megy fel
usb-s ETH adapterrel sem sikerült neki csatlakozni.
szóval tuti valahol mélyebben volt a probléma. szerencsére reset után most jónak tűnik, megy a Gen3 box, boldogság van -
boborján2
senior tag
válasz
FireKeeper #8404 üzenetére
Nekem a gen2 ugyanez,annyival kiegészítve ,hogy nem bizonytalan,hanem 5Ghz -re fel sem tud csatlakozni. Sőt igazából 2 eszköz nem tud a sok közül a "vodafone" sagem wifire csatlakozni.
Az egyik a hűtőgép (bár érdekes ,hogy itt ugye 2.4Ghz van, de a hűtőgép vs sagemcom mégsem szeretik egymást, a másik a mi box gen2.
(és igen , abból a kevésből kb. az összes létező beállítást végig zongoráztam)Viszont a hűtőszekrény teljesen értelmetlen ,hogy wifin lógjon, a boxot meg alapból USB3-gigabit lan adapterrel terveztem használni,így igazából csak technikai érdekesség a visszajelzésem számodra.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #8408 üzenetére
szolgáltatói router restje megoldotta
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #8407 üzenetére
vagy legalábbis a szolgáltatói router oldalán. D3.1 eszköz van, router módban, illetve egy TP-link router AP-ként, de se a szolgáltató routerre csatlakozva, se a saját TP-linkre csatlakozva (wifi, vezetékest is próbáltam) nem jó.
-
Geth
veterán
válasz
FireKeeper #8404 üzenetére
legalsó cím minden újracsatlakozásnál megváltozik
Valószínűleg az egy IPv6 temporary address, ez önmagában teljesen normális. Én inkább a wifi környékén kutatnék: wpa3 vagy 2, 802.11w, ilyesmi. -
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok
Frissen vásárolt mi box S 3rd gen androidos tv-box-om képtelen felmenni a netre a vodás router wifijén (mobilról hosztolt internettel simán megy). látszólag felcsatlakozik, de ha belemegyek a státuszba azt látom hogy folyton disconnectál aztán újracsatlakozik.
IPv6 problémára gyanakodok. a képen látható formátumban jeleníti meg a címeket és azt figyeltem meg hogy a legalsó cím minden újracsatlakozásnál megváltozik. előző generációs mi boxokkal nem volt semmi ilyen problémám (volt gen1 és gen2 is). bármi ötletet szívesen várok, már az őrület kerülget.
-
aliali
csendes tag
válasz
Borisz76 #8401 üzenetére
Ere gondoltam en is, de gondoltam hogy így tilos a net még osztás, ha rá jönn a szolgáltatás,,,,,
nem az en nevében van a másik lakás.
Nincs közös fal semm köztünk, de az én netem wifi jele, 1 Vagy 2 csík elérhető a szomszéd lakásban , de nem stabil gondoltam egy erős Wifi Extender,,, -
Borisz76
nagyúr
Ha már van előfizetésed és ténylegesen a szomszédba kell a net....
Pláne ha az a lakás a tied , akkor nem feltétlenül fizetnék elő megint....ha érted mire gondolok : elég egy LAN kábelt áthúzni és egy router , switch a végére...attól függ, hogy kell e wifi vagy elég a LAN csatlakozás.
De nem szóltam mert ilyet rendes ember nem csinál....elviekben !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged