Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nekem tobbedszerre sikerult csak. Most hogy atmenten debian alapu, dockernek dedikalt VM-re elmentettem egy kis txt fajlba a PUID/GUID/TZ beallitasokat, meg a path-okat a volumeshez, igy ha Arcane alatt beroffentek egy uj kontenert csak egy copy&paste az ENV szeresztobe es a fele gond meg is szunt.
N+1 probalkozas OMV utan a volumessel annyira belejottem, hogy az uj Jellyfin/Arr stack instance-t gyakorlatilag elsore tudam ugy deployolni, hogy ment minden, nem volt helytelen eleresi ut vagy jogosultsag miatti szaztizenketto keringo

-
Horvi
őstag
válasz
Truman
üzenetére
Szerintem az alapértelmezett mentési útvonal a második képen nem jó. Ott a relatív elérési utat adtad meg ami az OMV rendszer alatt van. Viszont mivel a docker compose fájlban a "volumes" résznél a /Torrent/Download(OMV) mappát hozzámappelted a /downloads(docker) mappához így a qbittorrent konfigban neked a /downloads mappát kell megadni mint alapértelmezett mentési útvonal.
-
Truman
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
Sikerült feltelepíteni konténerből a qBittorrentet el is indul szépen a szerver újraindítása után is. És végre be tudok jelentkezni a megadott jelszóval a WebGUI -hoz. Viszont letölteni azt semmit nem tudok.
Mikor indítok egy torrentet egyből "elakadt" státusba kerül. Gondolom valami jogosultsági vagy útvonal probléma van. Vagy esetleg portokkal kapcsolatos?Mindent úgy csináltam, ahogy DBTech videójában van. Külön létrehoztam egy "dockeruser" nevű felhasználót. Megadtam a jogosultságokat.
Hogy lehetne kinyomozni, hogy miért nem tölt le?
Így néz ki a fájl, amit a konténer létrehozásánál adtam meg (a PUID és a PGID a dockeruser -é):
services:
qbittorrent:
image: lscr.io/linuxserver/qbittorrent:latest
container_name: qbittorrent
environment:
- PUID=1000
- PGID=100
- TZ=europe/budapest
- WEBUI_PORT=8080
- TORRENTING_PORT=6881
volumes:
- /Torrent/Watch:/config
- /Torrent/Download:/downloads #optional
ports:
- 8080:8080
- 6881:6881
- 6881:6881/udp
restart: unless-stoppedEzek meg a beállítások:
qBittorrent:
Mappák:

-
Truman
senior tag
Köszönöm, nagyon segítőkészek vagytok, de ma eddig bírta az idegrendszerem.
Majd holnap vagy a héten valamikor tiszta fejjel mégegyszer megpróbálom, ezúttal azzal a konténeres módszerrel. -
Balinov
titán
válasz
Truman
üzenetére
en elengednem es feldobnam a Qbit-et egy docker kontenerkent. Ha OMVextras van, abbol felteszed a docker-t es docker-composet, majd a katalogusbol kivalasztod a qbit-et.
Hirtelen a fenti linket talaltam, sajat linket nem tudok, 1 honapja lebontottam az OMV7 VM-emet promxmox alatt es a docker cuccok inkabb egy dockernek dedicalt, debian 13 alapu VM-en mennek, Arcane-val managevel. Ennek van fstab-on keresztul egy turnkey fileserver SMB megosztas (+ Zyxel NAS megosztasa) felcsatolva
Letrehozol egy dockeruser-t, megfelelo docker konyvatarakat, DBTech ezen videoja jol elmagyaraza
Nekem a legnagyobb kihivast a PUID/GUID meg a konkret letoltesi mappa helyesen torteno megadasa volt a legbonyolultabb. De ez volt az elso alkalom, hogy docker kontenert telepitettem
udv
Bali -
-
Horvi
őstag
válasz
Truman
üzenetére
Akkor ott valami konfig gond lehet. Ha qbittorrent-nox-al indítod akkor rootként indítod a dolgot, mert ahogy láttam root userként konfiguráltál mindent. Viszont a leírás alapján a service fájlban az van, hogy az egészet a qbittorrent-nox userrel fogja futtatni. Tehát amikor te meghívod a systemctl start qbittorrent-nox-ot akkor a qbittorrent-nox user könyvtárában levő konfigot fogja használni nem pedig a root-ban levőt. Én legalább is erre tippelnék.
-
Truman
senior tag
Na erre varrjatok gombot:
Kitörlöm a config fájlból a jelszó sort.
Sima qbittorrent-nox a- indítok.
Ad ugye egy ideiglenes jelszót. Azzal bejelentkezek a webGUI -hoz, megváltoztatom, kijelentkezek, visszajelentkezek akkor még elfogja az új jelszót, megint kilépek.
OK
indítom a systemctl start qbittorrent-nox -et. Indítom a WebGUI -t és nem fogja el a jelszót amit előbb adtam meg.
Szerintem írok ennek a Linus Torvalds gyereknek, hogy bonyolítson még a szarján, mert nem elég bonyolult még. -
Truman
senior tag
-
Pista0001
addikt
válasz
Truman
üzenetére
Amikor az omv-t telepíted, root mindenképp lesz, de legalább még egy felhasználót is létrehozol, úgy rémlik. Mint egy sima linux telepítésnél.
A qbittorrent-nox felhasználót (bocs, ha nem pontos megnevezéseket használok, nem vagyok nagyon nagy nörd, és nem mostanában csináltam utoljára) afféle rejtett felhasználónak hozod létre (ez a --system asszem), és egy időben létrehozol azonos nevű felhasználói csoportot is, aminek a tagjává is teszed (--group, ha igaz).
Ennek a csoportnak kell a tagja legyen a normál felhasználód, hogy vele tudd kezelni a qbittorrentet, mert a qbittorrent-nox felhasználóval nem lehet belépni. Ezt teszed meg az "adduser felhasználónk qbittorrent-nox" paranccsal.
-
Truman
senior tag
válasz
Balinov
üzenetére
"Itt a sima felhasználódat kellene a qbittorrent-nox csoporthoz hozzáadni, ha jól emlékszek"
Milyen sima falhasználómat?
Itt elvesztettem most a fonalat.
Tehát feltelepítettem a openmediavault -ot, ott volt egy "root" annak kellett egy jelszó.
A WebGUI -hoz volt egy admin, meg a qBittorrent -hez is volt egy admin, meg még a samba megosztáshoz is volt egy felhasználó. Többről én nem tudok. -
Balinov
titán
válasz
Truman
üzenetére
Szivesen, orulok, hgoy sikerult.
Medialejatszashoz nem kell a Plex, ahogy Graphics is irta, egy minDLNA szerver de akar egy SMB megosztas is eleg. En regen a zyxel nasomat LG smarttv-vel SMB-n hasznaltam, aztan ugyanazt az sMB share-t Chromecaston VLC-vel jatszottam, de oszinten szolva eleg macera tud lenni a VLC/okosTV-n valo tallozas a mediafajlok kozott, igy inkabb egy mediaszervert futtatok a jelenlegi dedikalt homeszerver vason, ami a Jellyfin (teljesen opersource) docker konterkent futtatva
udv
Bali -
Horvi
őstag
válasz
Truman
üzenetére
Ami a hibaüzenetben van a "systemctl start qbittorrent-nox" után:
systemctl status qbittorrent-nox
journalctl -xeu qbittorrent-nox.serviceRootként futtatni nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Megnézem a leírást mert még nem találkoztam vele. Nálam a qbit dockerben fut.
Pista0001 igen azt kellene hozzáadnia, közben megnéztem a leírást.
-
Truman
senior tag
Melyikre gondolsz?
Előtte két parancsot ír a leírás.adduser --system --group qbittorrent-nox
Ezt végrehajtja.Majd adduser felhasználónk qbittorrent-nox
Itt nem tudom milyen felhasználóra gondol, ezért root -ot adtam meg:
adduser root qbittorrent-nox
De erre sem adott hibaüzenetet. -
Truman
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Szerver módban akarom telepíteni a qBittorrent -et (az összefoglalóban lévő leírás alapján), már annál a résznél tartok hogy a program automatikusan induljon el a rendszerrel.
Létrehoztam a qbittorrent-nox.service fájlt, indítanám el, de az alábbi hibaüzenetet kapom:
-
vadkörte
addikt
válasz
Truman
üzenetére
Összefoglalóban a megoldás: GParted
Átméretezed vele a rendszerpartíciót - ne vidd túlzásba, mert magaddal tolsz ki - a maradékból tudsz készíteni egy adatpartíciót.
Az utolsó OMV amihez közöm volt a v4.x. Azóta elég rendesen megváltozott (és meghízott). Ami mondjuk semmit sem változott, az a visszafogottan barátságos GUI...
#22155 Truman
Felhasználófüggő. Nekem annó a Transmission tökéletesen tette a dolgát.
Az meg, hogy akarsz-e Docker-ezni, vagy sem, Neked kell eldöntened. Illetve Neki. (telepíthető SSH-n terminal-ból is a beállítás lehet, hogy kicsit molyolósabb, de így a konténerek kihagyhatóak).
#22149 Truman
Egy Dell Optiplex 160-as USSF gép a "NAS"-om. Intel Atom 330 CPU, 4GB DDR2 RAM, 60GBSSD+1TBHDD felállással. A v8 kicsit erőforrásigényesebb mint a v4 volt, de így se nagyon pörög fel a CPU 30% fölé.
#22153 Truman
Nem, nem kell. Elég a MiniDLNA, vagy ha nincs rá igénye a lejátszónak akkor SMB/CIFS. -
Truman
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Na szóval, ez egy LENOVO IdeaPad G40-30 (80FY) és valóban gigabites hálókari van benne. Ugyan ezzel a kábellel más gépekkel elértem a 100 megabit fölötti sebességet.
Kicseréltem a a swtichet olyanra, ami jelzi ha gigabit helyett 10/100 kapcsolat épül ki.
Miközben tölt a rendszer még villogja a Swich a gigabitet, miután betölt átvált 10/100 módba. Ez fura.#LLKobe
Köszönöm, akkor azt próbálom ki elsőnek. -
Truman
senior tag
-
Truman
senior tag
Hogyan kell a dockert telepíteni? Több videót néztem, de nekem nincs a webes felületen ez az "omv-extras" menü pont.
-
Truman
senior tag
válasz
Multibit
üzenetére
Asztali gép irányából másoltam a laptopra vezetékes kapcsolattal, a router és a switch is gigabites. Az asztali gép (10. gen i5, 16 GB RAM, Win 11) a benne lévő 4 TB -os WD vinyóról másoltam Total Commonderrel a laptopra, amint az openmediavault van. Abban nem HDD, hanem SSD van (elírtam korábban, bocs). Mikor telepítettem openmediavault -ot, tisztán emlékszem, hogy Realtek Gigabit Ethetnetet ismert fel, de a Laptop típusát most nem tudom, majd holnap leszek megint otthon, akkor meg tudom nézni. Valami Lenovo, Windows 8 logós, de már az is brutál lassan ment vele az SSD ellenére is, Celeron Dual core (passzív hűtéses) 4 GB DDR3L ram. Szóval nem egy nagy eresztés, lehet abban van a hiba. Csak gondoltam a szemét telep helyett, erre még alkalmas lesz, így nem kell a tesómnak a jóval nagyobb fogyasztású asztali gépén torrentezni.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Még annyi kérdésem lenne, hogyan lehet azt a meghajtót adattárolásra/megosztásra stb használni amin maga a rendszer van?
Mert egyetlen HDD van a laptopbanMert ezt sehol nem ajánlja fel, telepítéskor sem tudtam particionálni, alapból megformázta mind az 500 GB -ot. De gondolom annyi csak nem kel ennek a rendszernek.
-
Truman
senior tag
válasz
Truman
üzenetére
Megoldódott, olybá tűnik a linkelt leírás volt baromság.
Aki laptopon használná és nem tudja hajtogatni, annak így kell kikapcsolni kijelzőt:
Hozd létre a következő fájlt:
sudo nano /etc/systemd/system/enable-console-blanking.serviceAminek a tartalma:
[Unit]Description=Enable virtual console blankingAfter=suspend.target[Service]Type=oneshotEnvironment=TERM=linuxStandardOutput=ttyTTYPath=/dev/consoleExecStart=/usr/bin/setterm -blank 1 -powerdown 2TimeoutSec=10[Install]WantedBy=multi-user.target suspend.targetCTRL+O, >Enter, CTRL+X
Add ki a következő két parancsot:
sudo chmod 664 /etc/systemd/system/enable-console-blanking.servicesudo systemctl enable enable-console-blanking.serviceIndítsd újra a szervert, az után 1 perc tétlenség után elsötétíti a kijelzőt, majd 2 perc után ki is kapcsolja.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Egy laptopot szeretnék fájl szerverré alakítani. De sehogyan sem tudom elérni hogy a képernyő kikapcsoljon.
Ezeket próbálgattam, de semmi sem működött.
-
Látom megoldódott, de azért egy háttér infó. Ha frissítetted a rendszert és így a docker is frissült, akkor volt egy nagyobb változtatásuk még pár hónapja, amit a portainer nem követett le egyből. Tehát a docker ment a háttérben, ahogy írod is futnak az image-ek, viszonta portainer frissítés kellett, hogy a docker változtatást fixáló verzió felkerüljön a pi-re.
-
aerol
tag
sziasztok,
van egy kis rpi4-em, omv6-os rendszerrel (6.9.16-1), docker-ben fut pár cucc, kb a szokásosak, qbit, jellyfin ilyesmik. Eddig remekül ment minden, sőt az image-ek futnak, működik minden, viszont a Portainer-t nem érem el

Ami fura, hogy OMV-ben a System/OMV-Extras-nál annyit ír, hogy:
"Please install the openmediavault-compose to provide docker functionality within the OMV web interface."Ez mitől lehet? Attól eltekintve, hogy ideje lenne OMV8-ra lépni
Előre is köszi a segítséget!
-
Soderes
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Proxmox ez zabagép erőforrásban.
Trendek mennek-jönnek. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Soderes
üzenetére
Hát végül úgy oldottam meg, hogy bennhagytam a forrásmeghajtót és betettem az új backupot.
Megcsináltam az rsync-et, majd bekerült a másik lemez is, át akartam cserélni a csatolásokat, de akkor nem látszódott valamiért a meghajtó, így most marad a manuális másolás és remélem így jó lesz.
Lehet az UUID-kel volt gond, nem jöttem rá teljesen.
-
Pista0001
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor nálam visszafejlődés volt, proxmox alatt vm omv-vel kezdtem, mellette headless debian vm-en volt más funkció, most csak az omv van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én nem nagyon frissítgetem. Nincs kiengedve a netre, belső hálón meg nem bántom azt, ami jó.
-
Black&White
addikt
válasz
LLKobe
üzenetére
Más irányból nézve, ha az OMV-t egyszer bekonfigolod, a világból is kimegy.
Én kb kéthavonta frissítettem, a főverzió ugrásokat is fél év csúszással követtem, soha nem volt gondom vele.
Így is lehet.
De látom, a topic egy része már elvándorolt Proxmox fele, ezt valami evolúciónak is fel lehet fogni. -
LZoli74
csendes újonc
A nap végére sikerült megoldani. Sajnos újra telepítés és beállítás lett a vége. De most ismét jól működik minden. Egy két finomhangolásra még szükség van de nagyjából az van amit megszoktam.
Elképesztő mennyi mindent be kellett állítani... Rengeteg idő és végtelen türelem kell hozzá...
-
LZoli74
csendes újonc
Sziasztok! Ma megpróbálkoztam a frissítéssel a 8-s verzióra. A frissítés ugyan lefutott de a rendszer meghalt. Az alábbi hibaüzenet fogad a boot-t követően: Grub hibát ír, "unaligned pointer 0x228. Aborted" Majd a gépet újra indítja és ez megy körbe-körbe
Ezzel mit lehet kezdeni? A rendszer el se indul.
Minden segítséget előre is köszönök!
-
Dr.Adonisz
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Hááát ahogy én néztem, a 10 tb-s hdd-n van 2.09 tb adat.létre hoztunk felhasználókat és egy új mappát is, de a régieket akárhol keresgélünk-akár böngészőben, akár webguiban a gép ip címe alatt nem talájuk, egy mappát kivéve.-azt is csak webguiban Abban meg egy felhasználónak vannak képei,kb 2 gb ha minden igaz.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dr.Adonisz
üzenetére
Mi az , hogy részben vannak meg?
A halokartya hibája nem kéne, hogy ilyen gondot okozzon.( Én egy régebbi telepített OMV-t ssd-vel új gépbe tettem, és minden működik.) Vinyokat is atrakva.
-
Dr.Adonisz
tag
Üdv! Mivel nemrég telepítettem omv-t-és nagyjából mindent sikerült részben itteni segítséggel - beállítanom egy kollégám behozott egy kisebb home szervert-szintén omv volt rajta.Gond a kövi: volt egy kis feszkó ingás, vagy egyéb gond ami miatt a router, és két közvetlen a routerre kötött eszköz hálókártyája KO lett. első blikkre újra akarta húzni, de a hálókari akkor sem ment, így nehéz volt bármeddig is eljutni, Tettünk bele külső kártyát azzal sikerült, viszont! A megosztott mappák, ill a felhasználói nevek csak részben vannak meg... új felhasználót létrehoz, azt megoldja, de a vinyón lévő mappákhoz hozzá lehet valahogy férni? Csak mert bár az adatok 99,99%ban máshol is megvannak amik meg nem azok leszedhetőek, de ha lenne rá egyszerűbb mód hogy a már hdd-n lévő cuccok is hozzáférhetőek legyenek az jó lenne.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, tanácsot kérnék.
Adott egy meglévő OmV NAS, és szeretnék két új lemezt betenni a rendszerbe a képek mentésére.
Hogy lenne célszerű ezt kivitelezni a legegyszerűbben.
Az én fejemben van egy metódus, hogy kézzel csatolgatom és először a backup vinyot teszem át majd amikor megvan a mentés, akkor utána megy be a másik és megcserelem a meghajtókhoz tartozó csatolást.
-
válasz
agent11
üzenetére
Próbáltam a frissítést, de egyenlőre nem sok sikerrel. Lefutott, de a végén hibaüzenetet dobott:
"
File "/usr/sbin/omv-salt", line 28, in <module>
import openmediavault.log
ModuleNotFoundError: No module named 'openmediavault'
Job for php8.4-fpm.service failed because the control process exited with error code.
See "systemctl status php8.4-fpm.service" and "journalctl -xeu php8.4-fpm.servic e" for details.
Done. "
Manuális újraindítás után elindul az OMV, elérhetők a file-megosztások, de a webgui-ra nem tudok belépni. "502 BAD Gateway" jön csak. A Putty-al be tudok lépni, de még nem találtam meg a megoldást. Volt már hasonló problémám a 6-ról 7-re váltásnál is. Akkor sikerült megoldnai az"omv-salt stage run deploy" parancs futtatásával, de most erre is hibát dob:
"root@omv:~# omv-salt stage run deploy
Traceback (most recent call last):
File "/usr/sbin/omv-salt", line 28, in <module>
import openmediavault.log
ModuleNotFoundError: No module named 'openmediavault'
root@omv:~# "
Az aktuális verziók:
root@omv:~# uname -a
Linux omv 6.12.57+deb12-amd64 #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Debian 6.12.57-1~bpo12+1 (2025-11-17) x86_64 GNU/Linux
root@omv:~# dpkg -l | grep openmediavault
iU openmediavault 8.0.2-2 all openmediavault - The open network attached storage solution
ii openmediavault-flashmemory 7.0.1 all folder2ram plugin for openmediavault
ii openmediavault-keyring 1.0.2-2 all GnuPG archive keys of the openmediavault archive
iU openmediavault-md 8.0-6 all openmediavault Linux MD (Software RAID) plugin
ii openmediavault-omvextrasorg 7.0.6 all OMV-Extras.org Package Repositories for OpenMediaVault
iU openmediavault-salt 8.0 amd6 4 Extra Python packages required by Salt on openmediavault
root@omv:~#
Ha van ötletetek, szívesen fogadom! -
agent11
tag
Próbált már esetleg valaki frissíteni vagy mindenki várakozó állásponton van?
Engem az érdekelne leginkább, hogy az OMV Compose alatt létrehozott pár konténerem túléli-e a frissítést...
-
Gabesz87
veterán
Köszi. Hát ez rettentő furcsa. Megnéztem PC-ről, ahol működik a megosztás, és ott a Windows hitelesítőadatoknál szerepel nyilván az OMV IP-je, samba felhasználónévvel, de nem tudom, mi a jelszó. És ahogy lentebb is írtam, nem tudom, honnan jön a samba user
Valami halvány emlékem van, hogy réges rég, sok éve, amikor szívtam az SMB megosztással, találtam egy cikket (szerintem logout-on, talán ez volt), és abban volt, hogy létre kell hozni egy felhasználót, talán annak adtam ezt a nevet. De azóta már szerintem újra is volt telepítve a gép, és nem is találtam ilyen nevű fiókot, rejtve sem (megnéztem a regedit-ben). Úgyhogy ez a rész perpill teljesen rejtély számomra. Ha tudnám a jelszót, akkor próbálkoznék a laptopon is ezzel, hátha... -
gahen
tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Van egy létrehozott user, (de nem samba néven!) de nincs jelszó beállítva hozzá. Root userrel szoktam operálni, ha valamit csinálok SSH-n.
De nem értem a TS miért, hogyan akadályozza hogy csatlakozzak a gépről? És mi a megoldás erre akkor? OMV szerveren kívül csak a telómon fut TS. Ezért nem értem, mert a PC-n nem, és onnan meg működik a hálózati elérés
-
Gabesz87
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt jól értem, de 192.168.0.xxx címen van az OMV, úgyhogy ezt próbáltam felcsatolni:
pl. \\192.268.0.200\Filmek
De egyébként nem szoktam meghajtóként felcsatolni, mert akkor (ha nem tévedek) minden mappára kéne egy külön "csatolás"!? Ezért csak a networkon látható OMV gépet beteszem a gyors elérésbe, és akkor minden megosztott mappa látszik.
De amúgy az a fura, hogy ha megpróbálom hálózati meghajtóként csatlakoztatni, bepipálom, hogy csatlakozás kül. hitelesítő adatokkal, és akkor előugik egy samba nevű felhasználó, amihez jelszót kéne megadni. De őszintén szólva gőzöm sincs, hol van ilyen user. Valami rémlik, hogy még anno a PC-n csináltam egy samba nevű fiókot egy leírás alapján, mert csak úgy sikerült a hálózati megosztás. De az a PC-n volt, úgyhogy itt a laptopon nem tudom miért jelenne meg
#22101 Soderes:
igen, van az OMV gépen Tailscale telepítve (Exit node), HA elérés miatt. PC-n, laptopon nincs. -
Soderes
senior tag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Tailscale vagy Wireguard van a laptopon vagy a Nas-on?
Ha igen, akkor off.Engem egy hónapig szívatott a Tailscale.
Nem tudtam egyik fájlkezelőből sem elérni.
Szerver és rendszer, router oldalról minden jó volt.
Ekkor jöttem rá, hogy a főgépemen fut a Tailscale.
Uninstall és egyből látta.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyelőre úgy néz ki működik minden, amit akartam.
Mikor indítok egy torrentet egyből "elakadt" státusba kerül. Gondolom valami jogosultsági vagy útvonal probléma van. Vagy esetleg portokkal kapcsolatos?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tradeelek11