Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz slice14 #14743 üzenetére
Na Voltam bent és 2 perc be sem került a váltás. Jóó oké 10 percet vártam, de az nem olyan sok. Kérdeznék egy olyat hogy a weben nézem a tarifámat és nem látom az extrákat, ez hogy van? Amúgy a 10 smst + az egységes percdíjat választottam.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
legenda
válasz slice14 #14914 üzenetére
szerintem meg először vizsgálhatják a garit esetlegesen befolyásoló/kizáró tényezőket, és amennyiben ilyen ok adott, úgy elzárkózhatnak a garis javítástól - függetlenül attól, hogy szoftveres vagy hardveres problémája van a telefonnak!
mellesleg nincs külön leírva a szoftveres és hardveres gari, az egy "különc/specifikus" gyártó jellemzője inkább - meg a kis sufnis boltoké...BéHGT; nem mindenkinek dobta még fel, bár sokaknál product code átír(ód)va, bizonyos funkciók törölve/lefagyasztva, és még ezer hiba, ami miatt - adott állapotban - nem fog majd frissülni a firmware verziója...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz slice14 #16658 üzenetére
Nálam MédiaMánia S-sel működött ez a módszer. Próbáld meg a Net Startot aktiválni (+NETSTART), csak vigyázz, ha áttérsz egy adatforgalmat nem tartalmazó díjcsomagra, akkor is bekapcsolva marad és jöhetnek a magas számlák. Egy próbát azért megér. Ha nem, akkor telefonos/személyes üfsz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
1430
senior tag
válasz slice14 #16654 üzenetére
Önkiszolgálón sehogy, ezt csak ügyintéző tudja neked visszaaktiválni, és lehet 100 méterre van a T-pont, de ilyen tájt például nem szokot sok várakozó lenni a 1430-on sem...
szabogabor10
A Net Startot ne!!! Az (illetve az Alapnet) csak MédiaMánia és Ikon esetén működik (vagyis forgalmi díjas díjcsomagoknál), más díjcsomagoknál számlázódik a horror ár! Ennek oka, hogy külön rendszer kezeli a fogalmi díjas illetve a forgalmi díj mentes adatcsomagokat!raziel01 / beci
Általában be van zsugorfóliázva a csomag, ha az ép, akkor nyugodtan át lehet venni. Ha nincs fólia, akkor is van valami zárjegy szerű a készülékdobozon, ha az nincs elszakítva, ismét csak nyugodtan átvehető. Egyéb esetben hivatkozzatok a csomagolás sérüléseire, hogy ezt feltétlen ellenőrizni akarjátok átvétel előtt.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz slice14 #16841 üzenetére
1. Ha a részletes számlát a számla mellékleteként kéred, akkor a számlakép ezt is tartalmazza, akár a My T-Mobile-on keresztüli elektronikus számlát használod, akár a Távszámla féle megoldást. Ismét felhívom rá a figyelmet, hogy jelenleg csak akkor tekinthető meg az elektronikus számla a My T-Mobile-ban, míg befizetésre nem kerül. Bár a számla összege már látható és be is fizethető, még ne fizesd be addig, míg be nem töltődik az elektronikus számla.
2. Ha nincs a számla mellé részletes számlád, akkor utólag a My T-Mobile-ban csak pénzért tudod megnézni a híváslistád (381 Ft/lekérdezés), és csak az utolsó 3 lezárt hónapról.
3. Nincs olyan megoldás, mely során email-ben megkaphatnád a részletes számlát.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz slice14 #16845 üzenetére
Attól függően, milyen telót akarsz venni, én nem nagyon számítanék semmi jóra szolgáltatói android-frissítést illetően...
Ha van egyáltalán frissítés, az is rendszerint hónapokkal (fél évvel...) a gyártói frissítés után jön, jóval hamarabb - a hivatalos megjelenése előtt - fogsz főzött romot találni a telódra, ami legtöbbször jobb is, gyorsabb is, szebb is a hivatalosnál...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz slice14 #16858 üzenetére
így van, hiszen a szolgáltatónak nem érdeke, hogy a piaci árhoz képest olcsón adjon független mobiltelefont - bár bizonyos esetekben, akaratán kívül megteszi -, a cég inkább a szolgáltatásaival nyer, főként azzal, ha 12 vagy 24 hónapig garantálva van, hogy adott ügyfél legalább a havidíj értékét fizeti!
-
legenda
válasz slice14 #16862 üzenetére
az külföld... ott jobbára minden más, a felfogás, a mentalitás, nem szokás azzal nyerészkedni, hogy megveszi valaki részletre a drága telefont, majd gyorsan eladja - elég sok nyereséggel -, és utána nem fizeti a számlákat...
amúgy itthon is van néhány készülék, amit függetlenül ad a szolgáltató - gondolom, gyártói/beszállítói szerződés köti meg, hogy így tegyen.[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz slice14 #16903 üzenetére
Igen, többszor is, sőt szoft. javítottam is rajta a Sony Ericsson Pc Companionnal.
Jah, és még valami! Kipróbáltuk, hogy barátnőm megcsörgetett engem, de nem voltam elérhető. Aztán megpróbáltam én is őt felhívni. Ez hol sikerült, hol nem. De a lényeg az, hogy amikor sikerül (egyébként többnyire sikerül nekem hívást kezdeményeznem). Olyankor szoktam megkapni az értesítő sms-eket. Olyan érzés, mintha a hívás funkcióm alvó állapotban lenne és akkor kapcsolna vissza, ha én próbálok hívni valakit.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz slice14 #17120 üzenetére
Tudtommal csak ügyintéző segítségével tudod újra aktiválni a szolgáltatást.
Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap.
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz slice14 #17182 üzenetére
1. A Domino soha nem gyűjtött beváltható pontokat.
2. A csúcsidő csökkentés díjmentes.
3. A csúcsidő csökkentés és a többi tarifális kedvezmény (SMS Plusz, Perc Plusz és Te+Én Plusz) a Domino hívószámokhoz le lett zárva most május 1-től, vagyis csak az használhatja, akinek már aktív.
4. Jelenleg a Domino számoknak azért jó aranynak/platinának lenni, mert feltöltési bónuszt kaphatnak, mert igényelhetnek Kapcsolat kártyát, hogy az elfogadóhelyeken kedvezményekben részesüljenek, és mert 2 évente új telefont is vehetnek a meglévő Domino számhoz (a normál Domino árlistához hasonló áron de több lebeszélhetőséggel).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nietzsche_
tag
válasz slice14 #17220 üzenetére
Vannak ilyen érdekes váratlan dolgok sajnos Amit az ember egy okos telefontól alapban elvárna, az néha egy-egy gyártónál, op. rendszernél olyan luxus extra, amit majd valamikor megkaphat a felhasználó...
Ez kicsit - legalábbis számomra - komikus.
Egy érdekes cikk:
[link]Milyen telefonról van szó? vannak olyan wp7-es telefonok, aminél ezt már megoldották.
Ha az aláírásodba lévő omnia W-ről van szó, akkor az elméletileg tudja...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz slice14 #17719 üzenetére
Ennyit a mobilnetröl" 0 Mbps letöltési és ugyanennyi feltöltési sávszélességet garantálnak ügyfeleiknek"
A T azért még mindig normálisabban lépett: A jogi kényszerhelyzet szülte abszurd állapotot a T-Mobile úgy próbálja kezelni, hogy az ÁSZF-ben kiköti, csak akkor biztosítja az értékeket, ha nem áll fenn a szolgáltató érdekkörén kívüli, a szolgáltatás minőségét befolyásoló tényező.[ Szerkesztve ]
-
immi77
tag
válasz slice14 #17803 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyen forma biztosítási ügyintézési tapasztalata. Mennyire akadékoskodnak a szervizesek?
Tudom, hogy amíg működik, addig inkább csak esztétikai probléma, de engem roppant mód zavar, főleg, hogy érzem a repedést, amikor használom az érintőképernyőt.
Vagy tényleg meg kellene várnom , amíg leesik annyira, hogy nem működik?Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
club1
veterán
válasz slice14 #21446 üzenetére
Mert a roamingot az EU szakbizottsága már 4 éve maximalizálja, a honos árakhoz viszont nem nyúlhat.
Amúgy pedig www.freevoipdeal.com, a román mobilszámokat kb. 2 Ft-os percdíjjal tudod hívni, ha nincs okostelefonod vagy pc-d amin futhat a voip szoftverük, akkor a weblapról (visszahívatással indítva a hívást) max. 4 Ft/perc. A román vezetékes számok hívása az első 12.5 € feltöltést követően 120 napig 0 Ft.[ Szerkesztve ]
-
-
slice14
veterán
válasz slice14 #29382 üzenetére
"Debrecen, Böszörményi út - Malompark-al határos terület. Csak nálam nem megy a mobilnet?
A 2 apn-ből egyik sem."
Azt mondta a technikai munkatárs hogy a 70-es számhordozóknál van gond, dolgoznak rajta.
Aki 70-es számhordozó, az tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest