Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Várj, tehát az Apple eleve másolta a Samsungot, amikor visszaváltott titániumról? Elvégre csak az S25U a titánium, a többi nem, tehát az i17-tel lemásolták a sima S25-öt? Akkor most ki másol kit?
Fejezd be ezt a hülyeséget, mert teljesen értelmetlen és nagyon unalmas is. -
mhydas99
senior tag
Ertem amit mondasz es onnan nezve igazad van. Az hogy mit hoz pontosan a jovo ugysem tudhatjuk....en legalabbis biztos nem. Azt viszont hiszem, hogy a kenyelem, keves mozgas, hanggal vagy akar gondolatokkal valo iranyithatosag lesz a jovo, plane ha kiforrja magat az AI minimalis hibaarannyal. Jelen allas szerint az max. 3 ev. Es ha abbol indul ki az ember, hogy durvan 1 ev alatt hogy valt az emberi hagyomanyos telegontartas (marmint a fulnel) szendvicszabalo pozban torteno rikacsolassa, akkor vegtelenul elkeserit az emberiseg jovoje...nem ide vag, de mindig a Hulyek paradicsoma film jut eszembe errol is. Metropol "ujsag" kozolte par honapja, hogy az atlagos metro ulese nem alkalmas kenyelmes feneken pihenesen, mert csak 16*17cm-es. Fotokkal bolt lekozolve a colostok...csak hat nem a ventis, hanem a huvelykes oldalat vettek alapul. Mindezt egy orszagos eleresu lapban lekozolve, itthon. Feltetelezem nem egy idosebb ujsagiro kovette el, bar tevedhetek. Azt js tudom, hogy sok fiatal sokkal eletkepesebb, mint az idosebbek. Azt is tudom, hogy sok fiatal interneteleres nelkul harmadannyit er, mint egy idosebb. Mondom ezt fiatalabbkent. Szoval a jovot borusnak latom, de lehet csak megszallt az ujevi rugjukbeamotorteshagyjukkormolni hangulat....OFF vege

-
mhydas99
senior tag
Emberek kozptti kommunikacioban is eleg nagy hatrany, ha nem tud az ember beszelni....nem hiszem, szerintem sokkal jobb a beszed, csak vissza kell ra szokni. En a google nest minit mar evek ota hanggal iranyitom. Sokkal egyszerubb mondanom, hogy allitson be ebresztot, emlekeztetot x helyre idore, mint nekem bepotyognom...
-
hapakj
őstag
Fules eleve van szinte mindenkinek.
- nekem nincs.Amúgy nem vitatom, hogy amit leírsz, azok menőn, meg high tech hangzanak, de igazából már voltak hasonló témakörökben sikertelen próbálkozások.
Van egy szint, amikor egy terület már annyira kiforrja magát, hogy igazából minden radikálisan új elgondolás inkább csak egy másik megvalósítás más előnyökkel s más hátrányokkal, mintsem egy innovatív inkrementális fejlődése a területnek. Amiket leírsz az nekem inkább ilyen.
Vagy pl a foldable telefonok. Nekem nem sok előnyét adja egy telefon tablet párosnak, hanem kompromisszumosan ad alternatív megoldást.
-
mhydas99
senior tag
-
hapakj
őstag
Hja, a Liquid Glass is egy jó példa a cégek kényszeres megfelelésének, hogy valamit változtassanak, mert a vásárlók elvárják.
Mind a vásárlók, mind a cégek belekeverték magukat ebbe a kényszeres innováció / megújulás körbe, ami miatt csak jönnek a félkész megoldások a minőség meg esik. Lásd pl Windows 11, meg az AI hype is.
-
hapakj
őstag
Nem, nem hangzik innovációnak. Mint írtad ezek a lehetőségek már részlegesen megvannak. Innentől már nem is igazán innováció, hanem össze kellene kellene őket, s user experience-t javítani ahogy írtam.
Másrészt nem mindenkinek előre mutató, hogy valami állandóan a fülébe van és hallgatózik illetve bármikor megzavarhatja az embert. Illetve 3 eszközről beszélsz, valami headset, egy szemüveg meg egy kijelző. Nekem nagyon nem innováció 3 kacattal kiváltani 1 dolgot, ami most is tökéletesen ellátja a feladatát, ráadásul akkor teszem el hogy ne lássam / ne zavarjon amikor akarom.
-
bumlet
csendes tag
nekem is, mindig megnézem az új telókat, de egyszerűen nem érzem hogy váltani kellene. A foldokon sokszor elgondolkodok, de pont az nem működik amire jó lenne a dupla kijelző nekem, igaz nem a samsung hibája, inkább hogy az adott appok nem támogatják a split screent. Így nem nyernék sokat a belső nagyobb kijelzővel, talán majd egy triple fold vagy a pletykált alapból szélesebb kijelzős változat.
-
Fall-N
veterán
Így van. Sosem érdekelt az Antutu pontszám. Apple téren is ez van, a legnagyobb újdonság ez a Liquid Glass dizájn, amit most boldog - boldogtalan másol. Már most unom. Meglett volna nélküle a mobil ipar. Az a vicces, hogy 10+ éve volt divat ez az üveg kinézet még a Windows Vista majd a W7-tel. Már a Microsoft is kukázta azóta rég.
-
Lajmund
őstag
Ajánlom hogy probálj ki egy fold hetest 1 hónapra aztán tèrj vissza egy sima telefonra.
Aztàn meglátjuk mi lesz a véleményed. Főleg ha kihasználod a rengeteg beállítási lehetőséget és funkciót amit egy ilyen telefon tud. Kínaiak és az apple nagyon messze vannak ettől az élménytől. -
mhydas99
senior tag
Nem hangzik innovacionak az, hogy egy fulest bedugva es beszelve hozza ugy, mint egy szemelyhez, osszefuggo mondatokban, szlenggel utasitasokat es kereseket adva mindent megoldana azonnal? Erthetoen es osszefuggoen valaszolna mindenre, relevans modon? Nem kene tobbet telefont nyomogatni, appokat hasznalni, eleg lenne hozza csak a hang es egy fules....plusz egy kijelzo/szemuveg, ha megis fontos lenne a vizualis visszaigazolas. Persze ezek mar ma is megvannak, reszben, de az AI hangvezerlese meg kezdetleges. Osszefuggo beszeddel, ertelmezve akar a szarkazmust is...
Ami ezeken is tulmutatna, az igye a gondolatokkal torteno iranyitas, de egyelore az emberiseg nagyon ellene lenne az agyi implantatumoknak meg akkor is, ha mar tokeletesen mukodnenek. -
mhydas99
senior tag
Miert?
A nyomogombos eraban is azt hittek vege van, nem lehet tovabb menni mert mindent kihoztak a telefonbol egy gombos vezetekeshez merten.
Aztan osszehasonlitottak a szamitogepekkel es az lett az uj irany, hogy nem mobiltelefon kell, hanem zsebszamitogep, ami telefonal is.
A kovetkezo lepes nem lesz ujdonsag, mert mar A no c. gilmben is benne volt peldaul. Fules a fulbe, beepitett AI-jal interneteleressel es kesz is a szemelyes szervezo. Telegon kulon nem lesz csak egy interneteleresre alkalmas kijelzo a zsebben, arra kuld ra minden lenyeges adatot az AI. Fotozni akkor majd hogy lehet? Szemuveggel. Jatszani? A kijelzon, az AI streameli majd a jatekot a felhobol. -
mhydas99
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Nezd, az volt a kerdes felem, hogy a Samsung miket masolt es kiktol. Leirtam. Nem ertem, miert kell ebbe belekotni. Nem csak a Samsung masol, sokan masok is. De nem masokrol volt most szo, hanem a Samsungrol. Ezer eve meg valoban voltak jo innovacioik (Matrix telo, edge kijelzo) de mar hosszu evek ota mwgrekedtek, mert nem tudnak mar kirol masolni, hisz mindenki masolja a masikat. Valojaban alig van, aki uj dolgot teremt, ami valoban hasznos. Peldaul ha a Samsjng kifejlesztene egy dinamos jellegu akksitolteat, hogy zsebben hordva a telot seta kozben tolti, mondjuk fwl ora setaval legalabb felig a telot, akkor azt mondom le a kalappal, na vegre...
Ehelyett az az innovaciojuk, hogy AI altal generalt hatterkepeket rakhatok ki magamnak....
Remelem atmegy a gondolat. -
hapakj
őstag
Mondjuk én se értem milyen innovációt várnak mindig az emberek.
Sokkal inkább az lenne az előremutató, ha a meglévő feature-ket csiszolnák, javítanák a stabilitást meg a user experience-t, mert a sok - sok innoatív feature kivitelezése sokszor hagy kívánni valót magaután.
Pl a foldable telefonok. Már 7. generációnál tart Samsungnál, de nekem még mindig beta termék hangulata van.
No meg az Antutu pontszámokkal való méregetés, ami teljesítményt kb csak a benchmark lefutásáig tudja tartani a telefon
Az egy vicc, nem feature 
-
Fall-N
veterán
Hú, aztán marha nagy innováció volt.

Viazont talán ők voltak az első OLED kijelzős telefonnal a piacon. Azóta is piacvezetők benne.
A nagy innováció meg már nem nagyon lesz, mert lassan mindent kitaláltak már amit lehetett az okostelefonok kapcsán. Újabb, fejletebb alkatrészek jöhetnek, meg a szoftver ami fejlődhet a jövőben.
-
A Molyember
tag
Mondjuk ennek tenyleg semmi ertelme. Az, hogy adoptalnak egy adott technologiat, meg nem lesz masolas. Gondolom akkor a Volvot is mindenki csak masolta, mikor kitalaltak a biztonsagi ovet, es rohaggyon meg az osszes masik autogyarto, amiert nem tudtak valami egyedit kitalalni.
-
Thrawnad
senior tag
Samsung S22 ultram van. Nagyon imádom. Szerintem kívánom a következő Ultrat a cserével ami Exynos lesz.
Előtte A72 volt. Ha tudta volna az 5G-t ma is az lenne. -
Ricardo
titán
Jó döntés.
Az elmúlt időszak megmutatta mennyire sérülékenyek az ellátási láncok.
Azok a gyártók vannak inkább biztonságban, akik önellátóak. Minel több összetevő van saját kézben, annál jobb.
Az hogy mennyire lesz versenyképes a saját megoldás, majd kiderül. -
mhydas99
senior tag
Errol van szo. Nem azt mondtam, hogy a legjobban sikerult megoldas, de ketsegtelenul az elso. Nem elfelejteni, hogy az elso iPhone funkcionalitasban sokkal rosszabb volt, mint egy akkori butatelefon, konkretan mms-t sem tudott kuldeni. Szoval a kreativ elsobbseg szamit kesz termekkel, nem a kiforrottsag.
-
Gábor001
tag
Igen.
Ha meg is lehetett venni, nem kifejezetten nevezném kiforrott terméknek, ez kb. olyan, mint amikor valamelyik kínai gyártó (Huawei talán) elhozta a force touch-ot még az adott évben lévő iPhone előtt, de már a Watch után.
Márkahűség ide vagy oda, de szerintem a kezdeti hajlíthatók korszakát eléggé a Samsung vezette. -
mhydas99
senior tag
Vezeteknelkuli toltes: Palm-Nokia-Sharp-Samsung.
S24 ota jelenlevo haz design, gombok: iPhone
Irisz szkenner: Fujitsu-Samsung.
IP67: Motorola Defy-Samsung
Quad-Bayer (Pixel-binning) modszer: Huawei-Samsung
Titanium keret: Apple-Samsung
960 slow-mo videok: Sony-Samsung
Haromba hajlithato telefonok: Huawei-Samsung
Elso hajlithato telefon: Royole-Samsung...Termeszetesen sorrendben vannak irva nem kollaboracionak.
Volt persze olyan, amit a Samsung talalt fel teljesen onmagatol, kb. 100-bol 1. Peldaul a kettos aperturaju stabilizalt kamerat az S9-ben. Hat ja...
-
mhydas99
senior tag
Unalmasak a Samsungok, mert mar egy jo ideje csak masolni tudtak a konkurenciat. Miota alig van erdemleges fejlesztes a konkurencia altal, azota ok is egyhelyben toporognak es a mondvacsinalt AI funkviokkal akarjak lelegeztetogepen tartani az eladasokat. Ha lesz majd olyan gyarto, aki valodi fwjleszteseket keszit es azok hasznosak is, akkor majd Samsung is el fog kezdeni ujra masolni...
-
tms+
senior tag
Szerintem se igazán találja magát a Samsung, évről évre egyre unalmasabbak, pedig kedveltem a készülékeiket, meg vannak egyértelmű érvek mellettük, de egyre kevesebb. Az S25 Ultrám egy oké telefon, de annyira semmilyen minden téren, hogy borzasztó. Nagyon össze kellene kapniuk magukat.
-
Rinocerosz
őstag
Nagyon örülnék, ha a Samsung kicsit magára találna, és végre rendbe rakná a fogyasztást meg az üzemidőt. Most váltottam S23-ról iPhone 17 PM-ra, mert úgy éreztem, a Samsung mostanában eléggé elhagyta magát. A kamera is csalódás, viszont üzemidőben tényleg ég és föld a különbség a Samsung és az iPhone között.
Cserébe a One UI és az iOS között is hatalmas az eltérés, szóval nagyon drukkolok, hogy a Samsung összeszedi magát, mert jó lenne megint visszatérni hozzájuk.
-
-
janeszgol
félisten
Észszerű lenne. Túl nagy a Samsung ahhoz, amilyen kényelmes életet él 2020 óta. Persze a Fldable-t és Flippet kimaxolta, de másra nem ment sem idő, sem pénz. Unalmas telefonkínálat, amik hozzák a magabiztos megbízható szintet, de baromi unalmasak lettek. Az S20-S21 még nem, az AX1-AX2 (51,52,41,71,72) még nem, ezek hoztak elég újdonságot, izgalmat, aztán jött a pocsolya.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aztàn meglátjuk mi lesz a véleményed. Főleg ha kihasználod a rengeteg beállítási lehetőséget és funkciót amit egy ilyen telefon tud. Kínaiak és az apple nagyon messze vannak ettől az élménytől.