Hirdetés
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz tylerddd #10801 üzenetére
ugyanebben a helyzetben vagyok, én szívem szerint visszakövetelném a telefon árát a samsungtól fogyasztó tudatos megtévesztése miatt, akkora egy hulladék lett a bada. Én is a 18 hónapra várok hogy leteljen - nekem szerencsére már csak 1 hónap kell - de lehet érdemes várni, msot elég sokat esett sgs 2 ára
-
tjb007
nagyúr
válasz tylerddd #11106 üzenetére
Eladhatod, hogy a törlesztőrészletek ki vannak e fizetve irreleváns.
"Érdemes e valami papírt írni az eladásról, ha a későbbi gazdájával valami gigszer lenne, akkor ne engem zaklassanak?!"
Érdemes, érdemes azt is rögzíteni benne, hogy esetleges letiltás esetén visszafizeted a vételárat (vagy az amortizációval csökkentett értékét), gikszer meg leginkább az előző tulajjal lehet aki pl. nem fizeti rendesen a számlákat és ennek következtében a újdonsült tulajjal szúr ki, elég kicsi az esély arra, hogy pont a te telefonoddal fogják bűncselekményt elkövetni.
-
addikt
válasz tylerddd #11877 üzenetére
Jól gondolod, igen így működik, s ha elég türelmes vagy, akkor megfelelő az a sebesség is a frissítésekre!
molnarpeter:
Kapcsolat kártyajelszót hol találom?
Sehol, azt neked kellett megadnod az előfizetés megkötésekor. Személyes ügyfélszolgálaton a legegyszerűbb módosítani, de lehet online/posta kombó segítségével is.
Egészen pontosan milyen kedvezményekben részesülhetek, ha kapcsolat pontokkal fizetek elő mobilnetre
Tudtommal mobilnet (egyáltalán forgalmi és előfizetési díj) csak forinttal egyenlíthető ki...
Itt találod azon lehetőségeket, melyekre a pontokat beválthatod![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz tylerddd #19709 üzenetére
mobiltelefonos netezéshez - meglévő havidíjas díjcsomag mellé - is mehet a relaxnet m (és l), de amit te nézel, az konkrétan aranytárskártya relaxnet m, ami csak különálló (új) sim kártyán vehető igénybe, illetve az aranytárskártya relaxnet l szintén!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz tylerddd #22603 üzenetére
Válts inkább mozaik XS-re, abban alapban van 200 MB internet és ha kevés, akkor egy ezresért bekapcsolhatod a net&roll opciót(+1GB és nagyobb sávszélesség), így havidíjban ugyanott vagy és a havidíjból többet is beszélhetsz le (3200 Ft-ot), mindezekhez pedig egy kiegészítő opciót ingyenesen választhatsz (belföldi sms, t-mobile sms, t-mobile mms, hálózaton kívül ne legyen drágább mint belül, egy t-mobile szám féláron, foci/sportinfo mms ingyen)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tylerddd #22605 üzenetére
Azt hiszem időközben kiterjesztették arra is... Az oldal nem frissült volna, vagy változott azóta?
Szabin vagyok, leellenőrizni magam most nem tudom, majd jön 1430 és rámcáfol, avagy megerősít
Szerk: ááááááá, félrevezető...
1 GB
A limitbővítő opció által biztosított 1 GB adatforgalom hozzáadódik eredeti
díjcsomagjának adatforgalmáhozTúlforgalmazási díj
0 Ft
A limitbővítő opcióval a T-Mobile ikon és MédiaMánia díjcsomagok túlforgalmazási díja 0 Ft-ra csökken, míg a Mozaik díjcsomagoknál változatlanul 0 Ft marad
A benne foglalt adatmennyiségek felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s letöltési/feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább fordulónapjáig, túlforgalmazási díj nélkül
Gyorsabb mobilinternet
Maximális letöltési sebesség
7,2 Mbit/s helyett
21 Mbit/s
Maximális feltöltési sebesség
1,4 Mbit/s helyett
5,7 Mbit/s
Maximális letöltési sebességét 21 Mbit/s-ra, maximális feltötési sebességét pedig 5,7 Mbit/s-ra növeli minden T-Mobile ikon és MédiaMánia díjcsomag, valamint Mozaik XS, S és M díjcsomagok esetében
Ami lentebb van, az már a duosimre vonatkozik!!! - az teljesen más (lényegében mint autós sim csak az adatforgalmat lehet egyszerre mondjuk stick/táblagépről + telefonról is bonyolítani (akár egyszerre)).
Ergó, működik az Mozaik XS-vel is!
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz tylerddd #25145 üzenetére
Nem kapsz semmit, legfeljebb egy SMS-t, hogy 1-én van a fordulónapod, illetve az oldalon is megjelenik, hogy sikeres volt a díjcsomagváltás.
Ha még a havidíjat sem kell teljes egészében kifizetned, akkor van valami kedvezményed. Keress a számlán negatív előjelű tételeket (az utolsó, bruttó oszlopban), az lesz a magyarázat az alacsonyabb számlára.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tylerddd #25170 üzenetére
A két éved októbertől ketyeg, díjcsomagváltással nem hosszabodik meg. Annyiszor váltasz díjcsomagot, ahányszor akarsz.
Csak az a lényeg, hogy olcsóbbra ne válts, mint amit aláírtál. Felfelé mehetsz a csillagos égig...
És úgy van, ahogy gondolod: ha nem léped túl a díjcsomagban foglalt perceket, akkor a számlád 3200 lesz mindig.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
1430
senior tag
válasz tylerddd #25181 üzenetére
Mit érzékel rajta utólag?
A My T-Mobile-ban válaszd az Előfizetések testreszabása menüpontban a Hívások alpontot, és ha Mozaikban vagy, akkor ott lesznek az Extrák, amiket külön-külön megrendelhetsz. Ezt tetted?
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
Akve
tag
válasz tylerddd #34977 üzenetére
Holnaptól 1825,- forint lesz a Fun előfizetési díja. Ez leforgalmazható, és ha elfogyott akkor rá kell tölteni, mint a dominóra. Nem lehet "túlforgalmazni"
A számla nálad jelentkezik majd, az előfizetésben.
Két év hűséggel jár.
Lehet mellé venni részletre telefont. Megnézed a telefonok mellett a "2 év hűség előfizetésre és nincs hűség a díjcsomagra, továbblépsz és ott választod a funt.[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
djculture
félisten
válasz tylerddd #40785 üzenetére
Amilyen káosz van most fene tudja, ami levan irva erröl :
2013. november 1-je után történő előfizetés, vagy aktiválás esetén egyes díjcsomagok, adatdíjcsomagok és kiegészítő opciók nem használhatók internet alapú hang és video hívásokra. A mobilinternet szolgáltatást tartalmazó előfizetés abban az esetben használható internet alapú hang és videó hívásokra, amennyiben az az előfizetéshez tartozó díjcsomag, vagy adatdíjcsomag, vagy kiegészítő adat opció legalább egyikében engedélyezett.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz tylerddd #40794 üzenetére
Az előző kérdésre: Igen, papíron is csak a hang- és videóhívást tiltják. FaceTime nagy kérdőjel, nem beszélnek róla nyíltan.
Ami a Mozaik XS => Move XS váltást illeti, azon múlik, hogy azonos tarifacsoportba tartoznak-e. Ezt a 1430 megmondja neked, sőt, át is váltanak, ha lehet.
Egyébként a Move csomagok egyetlen előnyének (az XS árán túl) az tűnik, hogy nincs hűséggel köthető és hűség nélküli változat.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
I2oli
tag
válasz tylerddd #41373 üzenetére
Úgyvalahogy:
14.3.2.2.Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM) Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
legenda
válasz tylerddd #43089 üzenetére
nem is konkrétan neked címeztem, te most a hátrányt látod, más meg az előnyöket, néha megfordul a helyzet, ez van, sajnos...
én is szoktam részletre venni drága telefonokat, mert bár nem okoz gondot, ha egyben kell kifizetni, de attól még én is kamatoztathatnám a pénzt, viszont nem volt rá lehetőség az iphone 5s vásárlásakor (sem), mert adott társkártya - amelyiken épp nincs hűség - move xs díjcsomagos, és az anyós - az ő használja - még annyit sem forgalmaz le, mivel akikkel sokat beszél (feleségem, én...stb), azoknál családbarát opció van, azért meg nem fogok aláírni drágább díjcsomagra - meg egyáltalán díjcsomagra -, hogy adjanak részletfizetési lehetőséget.
még néhány ilyen árazási konstrukció a szolgáltató részéről, és szépen kifut minden előfizetésemen a hűség...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
StLui
veterán
válasz tylerddd #43086 üzenetére
Hát az akciós árból kiindulni, és hogy a szerint másfélszeres az ár, ez elég érdekes. Akkor egy nulla forintért elhozható telefonnál milyen szorzóval számolnál? Mert amúgy szerintem 20-max 30% árkülönbség van a két telefon eredeti ára között, de a lényeg, hogy akkor legalább tedd mellé milyen díjcsomagnál ezek az árak?
Most nézem 5S-t el lehet hozni 32Gb-ost, 30eFt kezdővel 5500Ft havidíj, ugyanez Samu S5 80eFT kezdő! Most akkor miről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Politika
- Ukrajnai háború
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen