Hirdetés
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Akciófigyelő: Októberi ajánlatok a Honortól
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
ma A Balkán tetején teszteltük a brutális tudással és árral befutott sportórát.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
senior tag
válasz pourri #136243 üzenetére
Szia!
Általánosságban két részből áll kötbér:
- a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezményt kell kifizetned (ha volt ilyen)
- a kedvezményesen vásárolt eszköz teljes árát kell kifizetned, nem a kedvezményest (azaz a teljes ár és az eddig befizetett részletek különbözetét)Arra nem tudom a választ, hogy esetedben az utóbbi csak a Watchot érinti, javaslom az ügyfélszolgálatot és ott megmondják neked, hogy ez összegben pontosan mit jelent. Ez alapján eldöntheted, megéri-e felrúgni a hűséget.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz pourri #136833 üzenetére
Nézd, aki hobbiból csinálja ezt, azt megértem.
Nekem is van rokonom, e-klasszal jár de nem kapcsolja be a légkondit mikor mennek a tengerre nyaralni mert úgy 3 liter gázolaj megmarad.Ő menthetetlen.
Vagy a kollégám apja, elvált, idős, pénzügyi területen dolgozott egész életében, mondhatni nem szegény, most egyedül a 2 szintes háza emeleti szobájában él mert felfelé száll a meleg télen de nem fűti a házat hanem a szobában felállított egy sátrat abban alszik.Ő is menthetetlen.
Viszont én amit írtam azt azért írtam ,mert úgy látom hogy itthon nem hobbisták csippantják a lidl appot a kasszánál, meg nyomkodják a kuponokat egyesével a penny pénztáros orra alá, hanem azok akiknek nem mindegy hogy valami 1000 forint vagy csak 700.Sajnos. -
tkonya
aktív tag
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy USA-ba volt olyan ember aki a háza szobájába egy kupon válogató automatagépet készített. Nem egy ilyen sorozat van, amiben bemutatják, hogy szimplán kuponokból egy komplett élelmiszer raktárat rakott össze egy család.
Motorola Edge 30 Fusion
-
törölt tag
Ezt a rutert kihúzzuk, lehet a bolygó megmentése miatt csinálja
Egy időzítőt vennék a helyében, franc sem húzkodná ki....Egyébként nagyon érdekes mert a pénzügyeknél az emberek meg egyáltalán nem tudatosak, sokan még z éves díjkimutatást sem nézik meg. vagy meg vonják a vállukat és ennyi. Van ebben is egy kettősség.
"de nem fűti a házat hanem a szobában felállított egy sátrat abban alszik.Ő is menthetetlen."
Fú de jó tanulmányokat lehetne ebből írni, milliomosok lennénk"amugy is tobbe-kevesbe egy rabszolgasag, foleg itt kozep-kelet europaban. "
Nem azért, de meg se szólaljunk szerintem, a föld jó néhány országához, régiójához, kontinenséhez képest...[ Szerkesztve ]
-
válasz pourri #137287 üzenetére
Jah, a Polgár Úrnál!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
veterán
-
legenda
válasz pourri #138176 üzenetére
Pedig mind a kettő jó a maga módján, Androidnál persze a megfelelő gyártót és típust választva, meg az Apple esetén sem mindegy a típus.
A Telekom is biztos szereti mind a kettőt, bár elvétve volt már rá példa, hogy csak iOS-en vagy épp Androidon volt jó vagy rossz valami, de ez minden más területen is igaz, ha külön kell fejleszteni eltérő rendszerekre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ps5 Lemezes
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen