- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pourri #138176 üzenetére
Pedig mind a kettő jó a maga módján, Androidnál persze a megfelelő gyártót és típust választva, meg az Apple esetén sem mindegy a típus.
A Telekom is biztos szereti mind a kettőt, bár elvétve volt már rá példa, hogy csak iOS-en vagy épp Androidon volt jó vagy rossz valami, de ez minden más területen is igaz, ha külön kell fejleszteni eltérő rendszerekre. -
-
törölt tag
válasz
pourri #136833 üzenetére
Ezt a rutert kihúzzuk, lehet a bolygó megmentése miatt csinálja
Egy időzítőt vennék a helyében, franc sem húzkodná ki....Egyébként nagyon érdekes mert a pénzügyeknél az emberek meg egyáltalán nem tudatosak, sokan még z éves díjkimutatást sem nézik meg. vagy meg vonják a vállukat és ennyi. Van ebben is egy kettősség.
"de nem fűti a házat hanem a szobában felállított egy sátrat abban alszik.Ő is menthetetlen."
Fú de jó tanulmányokat lehetne ebből írni, milliomosok lennénk"amugy is tobbe-kevesbe egy rabszolgasag, foleg itt kozep-kelet europaban.
"
Nem azért, de meg se szólaljunk szerintem, a föld jó néhány országához, régiójához, kontinenséhez képest... -
-
gabor9991
addikt
válasz
pourri #136833 üzenetére
Nézd, aki hobbiból csinálja ezt, azt megértem.
Nekem is van rokonom, e-klasszal jár de nem kapcsolja be a légkondit mikor mennek a tengerre nyaralni mert úgy 3 liter gázolaj megmarad.Ő menthetetlen.
Vagy a kollégám apja, elvált, idős, pénzügyi területen dolgozott egész életében, mondhatni nem szegény, most egyedül a 2 szintes háza emeleti szobájában él mert felfelé száll a meleg télende nem fűti a házat hanem a szobában felállított egy sátrat abban alszik.Ő is menthetetlen.
Viszont én amit írtam azt azért írtam ,mert úgy látom hogy itthon nem hobbisták csippantják a lidl appot a kasszánál, meg nyomkodják a kuponokat egyesével a penny pénztáros orra alá, hanem azok akiknek nem mindegy hogy valami 1000 forint vagy csak 700.Sajnos. -
AnonymusX
őstag
válasz
pourri #136243 üzenetére
Szia!
Általánosságban két részből áll kötbér:
- a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezményt kell kifizetned (ha volt ilyen)
- a kedvezményesen vásárolt eszköz teljes árát kell kifizetned, nem a kedvezményest (azaz a teljes ár és az eddig befizetett részletek különbözetét)Arra nem tudom a választ, hogy esetedben az utóbbi csak a Watchot érinti, javaslom az ügyfélszolgálatot és ott megmondják neked, hogy ez összegben pontosan mit jelent. Ez alapján eldöntheted, megéri-e felrúgni a hűséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest