- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
Sziasztok.
Csatlakozom a topikhoz, visszaolvasgatok majd apránként. -
Rob Rob
tag
Régebben XEH/XEH/XEH volt a Magyar hivatalos forgalmazónál vett telefon régiókódja.
MM-ban vettem és EUX/EUX/EUX. Ez valami új? -
Leslie1966
senior tag
XID-re is megérkezett a májusi frissítés.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Valakinek sikerült rájönni hogyan lehet emelni az AOD fényerejét?
-
tms+
aktív tag
nálam sem ment túl jól, rengetegszer másodjára is érinteni kellett, és akkor is nehézkesen ment.
könnyen lehet, hogy én vagyok a béna, hogy nem tudom megszokni, hogyan kell érinteni, de mondjuk a Pixelemet kb. bárhogy oda rakhatom, mindig megy elsőre, pedig abban azt se tudom, hol van az nfc.
ezért én rászoktam, hogy szinte mindig a Pixellel fizetek.
pl. az S24U-nál pl. semmi gondom nem volt, ott tökre jól ment.
-
papi77
addikt
Az NFC t egyszerűen nem tudom megszokni,annyira rossz!10-15 terminálon fizettem eddig,de ilyen rossz még egyetlen más előző telefonomon sem volt!Ezen egyszer sem sikerült elsőre fizetni!
Nektek mi a tapasztalat? -
Rob Rob
tag
Változott a töltési sebesség az elődhöz képest?
Mintha ez gyorsabban töltene.
Kb 10 percre raktam fel egy Samsung 65w vezetékesre és 69-röl 92% lett.
Eddig is ezt a töltőt használtam.
Az s24u is gyors volt, a 16pm kva lassú ez meg kva gyors és nem meleg. -
Rob Rob
tag
A navigációs sáv érintse nálatok is animációval jár?
Ugy értem, hogy amikor érintem a virtuális home gombot vagy bármelyiket alul akkor az érintést a gomb körüli animációval jelzi. -
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #2310 üzenetére
Mi a verziószáma a buds3 kiegészítőnek?
[Innen] le tudod tölteni a legfrissebbet. -
MikeWazowski
veterán
Nagyon off de a saját fóruma halott, engedjetek meg egy kérdést.
Ma vettem egy galaxy buds 3-at. Feltettem a galaxy wearable appot, és a buds 3 kiegészítőt, minden jó is, de amikor elindítom a galaxy wearable appot azt írja van elérhető frissítés, rá is megyek, írja h 41 mega és mikor a frissítés szóra kattintok feljön a play store és a buds 3 kiegészítő és ott annyi van csak h eltávolítás. Ha a play store-ba kikeresem a wearable appot, ott meg szintén nincs frissítési lehetőség. Újra telepítés, minden adat törléssel volt, ahogy újraindítás is. Mi lehet a gond, Nektek nincs ilyen probléma? -
csubííí
senior tag
Itt is megkérdezném, hátha tud valaki segíteni.
Samsung telefonról van szó.Tudja valaki az miért lehet vagy mitől van, ha a üres területen megérintem a kijelzőt, rendszerhang/érintési hang hallható.
Eddig nem volt ez, mit kapcsolhattam/állíthattam el? -
balintka
addikt
Sziasztok, én is csatlakozom egy 512-es whitesilver-rel. Szép és gyors a telefon, S23+t vált.
Szőnyeg meglepődtem, hogy a fém keretén nincs fólia. Nektek se volt rajta?
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
INS-re megjött a májusi frissítés.
-
válasz
N.otorious #2300 üzenetére
Persze az egyértelmű hogy a régieket törölni kell aztan újra felvenni...
Próbáltam annyi fele képpen de nem volt jó. Az érintés érzékenységet is bekapcsoltam de semmi. Le is szedtem. Alzatol rendeltem egy ilyet es tökéletes 3MK FlexibleGlass Lite Samsung Galaxy S25 Ultra üvegfólia - hibrid -
Rob Rob
tag
válasz
bordi10 #2293 üzenetére
S2 óta nekem is
, ezért is kérdeztem mert nem jutottam vele sehova..
Nem baj marad a régi elrendezés jóvanazúgy.
Nagyon elégedett vagyok s21u, 23u,24u,16pm után.Másik.:
Nova, használom mióta létezik, most is fent van és problémamentes de azért egy frissítés ráférne tavaly május óta. Vagy elengedik? -
ESR privacy kijelzo vedot hasznal valaki? Nekem az ujjlenyomat elég gyalázatosan mukodik? Van valami trükk amivel hatékonyabbá lehetne varazsolni?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Krisztián42 #2282 üzenetére
Play áruházból , valamelyik, ezt a célt kiszolgáló 3rd-party APP segítségével, szerintem megoldhatod , akár tovább "finomítva" egy rutinnal ..
-
Krisztián42
újonc
Én erre gondoltam. Ez teljesen autómatikusan van. Amikor rá teszi a kolléga a töltőre (mágneses) akkor alapból ahogy forgatja úgy áll át. Ez nagyon hasznos lenne számomra.
-
csubííí
senior tag
válasz
Krisztián42 #2273 üzenetére
Zárképernyőt érintsd/nyomd hosszan (ne old fel csak miután kéri), lesz bőven lehetőség. Utána megérintett a lehetőségeket és kiválasztod ami neked kell.
-
Rob Rob
tag
válasz
Én meg az iphone nagyító appját illetve hasonlót keresek
-
Lajmund
őstag
válasz
Goodlock>lockstar. Bármit kirakhatsz. Az idő meg alap aod. De ha ez nem lenne elég tolteshez rutint is állithatsz de nekem csak simán csak az aod megy tolteskor ami alapból is. Szénné állithatod az orát amilyre akarod. Mindent is kb. Ilyet nem tud az ios.Meg ilyet se.
Bármit is bárhogy. Csak az idő és a fantázia szab határt. -
Krisztián42
újonc
válasz
polonic #2274 üzenetére
Gondolom a samsungnak 1percbe telne írnia egy progit az aodhoz, hogy ez létre jöjjön.
Viszont szerintem azért nem csinálja mert régebben sokat mondták, hogy másolja az almát bizonyos programoknál szoftvereknél.
Lehet azzal a godlockal meg lehet csinálni csak ahoz meg nem igazán értek. -
polonic
félisten
válasz
Szia
Egyelőre én nem tudok ilyen lehetőségről. De egyébként biztos lehetséges. Inkább itt az a kérdés, hogy a Samsung meg akarja csinálni vagy nem. -
Krisztián42
újonc
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Iphonnak az egyetlen funkciója tetszik, amikor rárakja kollégám a töltőre (vezetékmentes) majd elfordítja a telót és gyakorlatilag egy óra és naptár jelenik meg vízszintes helyzetben. Ez az eggyetlen olyan amit jó lenne megcsinálni a 25ultrán is.
Lehetséges? -
Rob Rob
tag
Először is minden túlzás nélkül megjegyezném, hogy egy nagyon kedves és segítőkész társaságot ismertem meg odaát
Ezenkívül inkább a telefonról.:
13 év android után eltört a 23u amit egy új 24u-ra cseréltem egy mobilnoltban de közben a családom 3 tagja almára váltott. Megtetszett a kompaktabb méret, a Faceid és a kamerákról is jókat hallottam igy mivel a csald sima iPhoneokat vett én a promax mellett döntöttem a mégjobb kamera miatt.
A tesztek és a neves szakértőkkel ellentêtben én azt tapasztaltam, hogy néhány dologban mint a makró az iPhone ügyesebb de összességében szerintem mem, a belenagyitott ill szembefënyes ill portréfotóknál viszont nem. Nem éreztem előrelépést.
A nagyobb bajom a számomra megszokhatatlan kötöttséggel volt.
Vannak appok storeban de jóval kevesebb és butábbak
Az az igazság egy ósalmąsnak a mai iphone már túl robotos és egy bughalmaz tele hibákkal egy robotosnak pedig kevés. Ők maguk is és én is azt raktam össze a végére hogy ma már nem az ios az etalon, ma már ők mennek a kis robot után kevés sikerrel és sok hibával.
Az a fajta merevség ami a böngészővel, tarcsázóval a szövegszerkesztéssel a fajlkezeléssel és ehyeb alp funkciókkal mint pl az ébresztő külön hangereje számomra megszokhatatlanok nekem börtön.
Van az iphonos létnek egy cuki, divatos akarom mivolta de jelenleg szerintem zsákutca.
Kamerával nem léptem vissza de előre sem, ugyanez az üzemidő főleg a kontrollja. Ezen kívül nagyon akarni kell egy iPhonet, hogy valaki egy ennyire korlátozott rendszert eltürjön. Nekem nem ment.
Ki akartam próbálni, ki is próbáltam. Meg akartam szokni mert vannak ügyes megoldások, jó a forma a méret a brand a kiegészítők de nem volt elég.
Egyre inkább vágytam vissza és a 24u utáni iPhone kitêrővel igy kerültem ide. A szifon a családban marad mert szeretjük de nekem nem elég -
Chamoro
tag
Üdv!
Csak érdeklődnék, hogy valakinél változott az akkumulátor állapota 100% ról? Az enyémbe 49 ciklus van és 100%. (Én szinte csak lassú töltéssel töltöm) -
leslien
nagyúr
üdv,
egyelőre búcsúzom a topiktól.... -
bordi10
senior tag
Samsung Internet app-ot használoktól kérdezném, hogy pl itt a fórumon vagy különböző weboldalakon a NEM felh.nevet+jelszót kérő üres mezőkben működik-e az "űrlapkitöltés".
Nálam nem jegyzi meg a korábban begépelt kereső szavakat. Aut.űrlapkitültés aktív a böngésző beállításában, egyszerűen nem ugranak fel a "javaslatok". Erre gondolok pl:S23U-n, uezzel a böngészővel simán ment.
-
papi77
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #2246 üzenetére
igen,ott az van bekapcsolva,hogy "átkapcsolás mobilnetre".
De mivel atom stabil a wifi jel,ezért szerintem az nem lehet! -
papi77
addikt
Szerintetek miért van az,hogy időnként kikapcsol a wifi?
Nem a hálózatot választja le!
Mikor megvetten kb egy hétig rendszeresen csinálta,utána egy darabig nem, ma reggel meg megint ki volt kapcsolódva.
Már mindent átnéztem a beállításokban,de nem jövök rá mi lehet a gond! -
nagyj74
senior tag
válasz
donjohnson #2235 üzenetére
Én meg azt vettem észre, hogy ha sokáig nincs felodva telefon, pl éjjel, akkor feloldás után a gmail beérkező levelek oldal jelenik meg...
-
szerzol
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok egy fekete 512-es ultrával.
Note 10+ ról jövök, szegénykének felpuffadt az akksija 4 év után. -
leslien
nagyúr
one ui 8 beta augusztusban... hát persze oltogatnak már megint ...
[link] -
fishme
tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja vagyok S25 ultra tulaj S21 ultráról váltottam.
Észrevettem egy számomra zavaró dolgot érdekelne hogy másnál is jelen van e : amikor feloldom a telefont akkor ugye be jön a home screen de a feloldás pillanatában valamiért a home screentől jobbra illetve balra lévő lapok szélei bevillannak.
Home screen nálam a középső lap és tőle balra van egy nagy naptár widget és jobbra pedig spoty Tidal stb widgetek és ezek szélei valamiért bevillannak a középső lapra a feloldás pillanatában.
Másnál is van ilyen? Nem minden feloldás alkalmával történik kb 10 alkalomból olyan hatszor. -
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2231 üzenetére
Nagy igazsag.
-
azka79
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2231 üzenetére
+1 sík képernyő
-
ForRedGlory
félisten
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Beszereztem egy ilyen telót. Nekem kicsit csalódás, vannak ennél sokkal prémiumabb érzetűek külsőre, fogásra, kijelzőbe és kijelző üvegre(ez a sík kijelző elég gagyi hatást kelt, kb 600 eurós redmagic szint) a hátsó kamera gyűrűkről meg ne is beszéljünk. Akku se egy szilícium karbon, de az még egész jól bírja. S23/24 Ultráról nekem egyértelmű visszalépés.
Na de nem ezért írok. Tapasztalt e már valaki videó lejátszás közben laggokat. Vlc-vel nézem pont a walking dead-et, és meg meg röccen lejátszás közben. Ilyet eddigi telójaimon nem talasztaltam. Van valakinek ötlete mitől lehet ?
-
donciccio
csendes tag
válasz
N.otorious #2221 üzenetére
igen. sehol sincsenek a videók. egy harmadik videót szerkesztettem, és utána tűnt el az említettkét videó fájl.
-
donciccio
csendes tag
üdv mindenkinek. adatvesztés történt az S25 u készülékemen. ilyen még Samsung telóval nálam nem fordult elő. legalább 2 nagyobb méretű videó fájl tűnt el. a videókat még meg is néztem, aztán szőrén-szálán eltűntek. nincsenek felhő alkalmazásban, és a kukában sem. van rá vlmi mód, h előkerítsem őket? a teló nincsen rootolva.
-
takcslajos1
tag
Én pont egy műszaki boltban avattam fel a GPay-t, és nekem se akart menni. De mondtam a srácoknak (mivel nem volt mögöttem senki) hogy ugyan van nálam sima bankkártya de ezt nem akarom feladni (sokszor nincs is nálam sima bankkártya), néztük is, hogy NFC bekapcsolva, Wallet beállítva, stb., aztán 3 időtúllépés után, tizedjére sikerült végül. Azóta viszont már elég jó érzéssel érintem és nem szoktak problémáim lenni. Jó lett volna alig pár napos telefont vinni szervizbe NFC modul miatt, az S23 Ultra kálvária után...🤣🤣
-
boogiemano
tag
válasz
kabalapasika #2216 üzenetére
igaz a ket dugo kozott kabel van de nem veletlenul: huawei/honor am61 -el (nehol meg kaphato) hasznalom, fizikai gombos, ki nem esik, zajt jol szur el nem vesztem, a hangja is jo
-
polonic
félisten
Áprilisi google play frissítés is elérhető.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!Tudnátok ajánlani bluetooth fülhallgatot ami nyomógombos és nem érintős vezérlésű?(kesztyűben dolgozom)Köszi
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #2213 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
ForRedGlory #2213 üzenetére
Ez pedig a ChatGPT válasza
-
Jadro
veterán
válasz
polonic #2211 üzenetére
Nekem a sima S23 volt ilyen szempontból problémamentes és most a sima S25 a problémásabb. Ma sikerült vele, de kicsit mozgatni kellett. Lehet, hogy változott az NFC chip S24-től? Megkérdezem valamelyik nagyon okos AI-t.
Ezzel csak az a baj, hogy a régi telefon esetén el mertem menni kátya nélkül is, mert 100%-ban működött minden flottul. Most pedig megint lehet magamnál tartani a kártyát...Legalábbis amíg bele nem jövök újra.
Szerk: No a Grok ezt találta: "A végső válaszom az, hogy nem, az S23 és S25 NFC chipei nem azonosak. Az S23 Ultra SN220U-t, az S25 Ultra pedig valószínűleg SN300-at használ."
-
polonic
félisten
Akkor mar csatlakozom én is.
Alapjában véve jól működik. De nem mindig elsőre.
Az S22 Ultra viszont hibátlan volt. -
NY_A
őstag
Én is szoktam szívni az NFC-s fizetéssel, eddig egyik Ultránál sem volt vele bajom. Tudom hol van, ott is érintem, de az esetek nagy százalékában nem megy elsőre. Ha elveszem és egyből visszaérintem megy. De elsőre ritkán sikerül. Próbáltam, hogy hosszan ottartom, mozgatom közben de semmi. El kell emelnem aztán vissza és akkor fizet. Eddig nem tudtam megfejteni az okát, pedig rengeteget fizetek így de így megy, hogy kétszer érintem oda. Már automatikusan így is rögzült be nálam a mozdulat.
-
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #2199 üzenetére
Pitaka tokkal nálam minden fluid - azóta, hogy bő egy hónapja megnéztem hol is van a chip és a hátlap melyik részét kell odaérinteni...
Én a galaxy Watch-csal szopok, na azzal kb agyrák fizetni, le is mondtam már róla. A telón ugye annyi, hogy fel kell oldani, aztán lehet érinteni, be sem kell lépni a Wallet-be. Na órán ez nem megy, de ha belépek, akkor meg meghülyül, hogy most akkor mi is van, a terminál vár, aztán szétkapcsol, az óra összehalja, magát, hogy most akkor jajjj, hogy is kell, most velem akarnak fizetni, jaaaaj hogy is mit is... disconnect, error, minden szétesik én meg állok mint egy hülye és visszasírom az Apple-lel való fizetést, ahol soha, semmi ilyesmi nem volt.
DE, legalább már a telefonnal magabiztosan tudok fizetni. -
Kasya
nagyúr
Terminal fuggo is, hogy milyen az NFC fizetes. Vannak "xar kialakitasu" terminalok, ahol 2-3* kell erinteni... De az nem a telefon sara.
-
PeteePeti
őstag
válasz
wong kok wah #2203 üzenetére
Én is automatikusan a telefon felső részét tettem oda! Állandóan szar volt! Aztán megkerestem valami leírásban, hogy pontosan hol az NFC! Amióta ott érintem, azóta már távolról (pár cm)is kommunikálnak, össze se kell érintenem őket! Fentebb berakott kép jól mutatja hol van pontosan a chip! Ha figyeltek rá érintéskor, akkor nem lesz probléma többet vele!
-
válasz
ForRedGlory #2202 üzenetére
Alzas bőrtokkal használom sosem kellett még variiálnom oda tettem és fizettem
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Nálam is ugyanez a helyzet az NFC fizetéssel.
-
ForRedGlory
félisten
Örülök, hogy nem én vagyok a balfsz.
-
tms+
aktív tag
válasz
nem te vagy az egyetlen. nekem S24 Ultra után se megy rendesen a fizetés, akárhogy teszem oda, soha nem megy egyből, pedig még sokszor tok sincs a telón, a Pixel 9 Prómnál nincs ilyen, úgyhogy én azzal szoktam fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest