Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
EUX-ra is kint a frissités.
-
gerner1
nagyúr
EUX régiókódra is elkezdték osztani a már említett (*2AYD9) OXM frissítést .
Ezzel, változik a BL-értéke .
-
válasz
N.otorious #2179 üzenetére
Fejek hullanának.🙃
-
tms+
aktív tag
-
llaci63
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem : miért írja a fotó - részletek, hogy széles látószögű objektív - 23 mm, mármint hogy azzal készült a kép! Ez a főkamera? Vagy ha nem, akkor mit kell állítani ha azzal akarok fotózni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
-
dekan0v
tag
Üdv újra! Használ valaki ilyet? Ha igen, jók a tapasztalatok? Mennyire veszi el a tükröződésmentességet egy üveg védőfólia?
-
bordi10
senior tag
Beköszönök én is egy félterrás titan black-el
Egyből egy kérdés, ami OneUI 7-hez kötődik, eddig nem találtam rá megoldást.
Az értesítési "redőnyből" hogy a fenébe lehetne eltűntetni a "közeli eszközök+smart things" kapcsoló kettőst? -
dekan0v
tag
Üdv srácok és persze hölgy tagok! Hamarosan Ultra tulaj leszek én is és az lenne kérdésem, hogy van egy 67 wattos más márkájú töltőfejem, fogom tudni használni rendesen ezt is, vagy érdemes dedikáltan 45 wattos Samsung gyorstöltőt beszereznem?
Köszi, ha elolvastad és válaszolsz -
Csocsesz75
őstag
Sziasztok ! Arra van bármilyen lehetőség, hogy a dokkon lévő ikonok alatt is szerepeljenek annak nevei ?
-
TODI1111
veterán
Már a rádiót is lehet kezelni az értesítési sávról.
-
TODI1111
veterán
Na mit hozott a nyuszi INS csc-re? Áprilisi frissítést.
-
Chrys_
addikt
Ahogy TODI írta, nem ad értesítést. A hívásfelvétel nagyon jó minőségű. Samsung Pay-t én sem használok, Google Pay/Wallet hibátlan.
Valamint nálam jelenleg megint működik a Spotify. Volt egy reinstall a Revanced Manager-n keresztül és most jó, majd kiderül, változik-e a helyzet 2 hét múlvaEz a keret nagyon bejön:
-
Luser2000
addikt
Nálam is ez a problépma, pont ma akartam megírni. Van egy csomó olyan applikációm, ami ha wifin vagyok egyszerűen nem tér magához, nem töltődik be, nem szinkronizál. Nálam ezek pl autós alkalmzások (My Skoda, My Citroen), tárca alkalmazás (Mobile Pocket), napelemes app (SolarMan). Ahogy lekapcsolom a wifi modult, azonnal magáhoztérnek az alaklmazások, betöltődnek, jönnek a friss adatok.
Nem csak az S25U-nál tapasztaltam, hanem előtte a Z Fold 6-nál is.
Mitől van?
-
jereti
tag
Van ötletetek? Egy-két app, pl a 24.hu egyszerűen nem indul el wifin, mobilneten igen. Asszony s20 Fe-jén megy ugyanazon wifin. Egyszerűen nem jövök rá, mi lehet a baj. Nem a kezdetektől, hanem pár hete idegesít ezzel. Újratelepítés sem oldotta meg.
-
Chrys_
addikt
Akkor lehetnek problémák, ha CSC-t váltasz. A hívásfelvétel miatt van értelme, én ILO-ra állítottam. Az egyetlen probléma a Spotify accountommal van. Azt írja, hogy csak 14 napig működik külföldön, ezért update-elni kell a weboldalon. Ezt még nem csináltam meg, nem tudom, hogy befolyásolja a Spotify-t a PC-n.
-
papi77
addikt
Csak nekem tűnik fakóbbnak a kijelző,mint az s23-é,vagy más is tapasztalja?
-
ForRedGlory
félisten
Az előrendelés első 72 órájában nem mindenki kapta meg a Smarttag2-t. Ezt is küldözgetik.
-
harry3
őstag
Aki gyári szilikon tokot használ milyen pár hónap után? Mindenhol azt olvasom, hogy nagyon sérülékeny. Elszakad a tollnál, meg kiszakadnak darabok.
-
NY_A
őstag
Most kaptam emailt a GLS-től, hogy a Samsung csomagot adott fel nekem. Először azt hittem kamu email de most esett le, ez a töltőfej lesz amit kb 2 és fél hónapja küldenek. Már el is felejtettem, hogy én azt még várom. Lassan csak utolérik magukat.
-
danisuto
csendes tag
válasz
takcslajos1 #2122 üzenetére
Netes rendelés, és igen, nekem is az Oktogon a "nyerő", jobban hiszek az ilyen személyes leadásokban és átvételekben.
-
danisuto
csendes tag
válasz
N.otorious #2121 üzenetére
2 hétig jó volt, aztán már nem. Erre gondoltam én is először, meg is csináltam a törlést, aztán beköltöztem újra, de megmaradtak a hibák.
-
takcslajos1
tag
válasz
danisuto #2119 üzenetére
Netes rendelés? Én akkor inkább a 14 nappal élnék, ha igen. Ha már muszáj a szerviz, Aradi utcában adnám le az Oktogonnál, TMX-nél ronda kálváriám volt a 23 Ultránál, így hogy személyesen adtam le, legalább nem tudták se futárra se másra kenni, 3 munkalapja is volt a telefonnak egy sima pixelhiba miatt.
Csak ugye már nincs oda személyes leadás.
-
danisuto
csendes tag
Úgy tűnik, kifogtam egy hibás példányt. Gyakorlatilag nem tudok éles képet készíteni a telefonnal, csak a főkamera 2X-es opciójával, egyébként homály. És a hálózatot is gyakran eldobja a készülék. Valaki járt hasonlóan? Kíváncsian várom, mennyi idő lesz a javítás. Anno a 22 ultrával is volt egy ilyen kálváriám, azt majdnem egy hónapig csinálták.
-
tms+
aktív tag
válasz
takcslajos1 #2117 üzenetére
szinte mindig van a Samsung webáruházban valamilyen promóció
-
csubííí
senior tag
Most milyen aktuális kuponok/kódok vannak?
-
takcslajos1
tag
-
vilmose33
őstag
válasz
takcslajos1 #2106 üzenetére
Helló
Nem tapasztaltam én sem. -
ZGO
tag
válasz
takcslajos1 #2106 üzenetére
Szia!
Én még nem tapasztaltam ezt a melegedés jelenséget FB használata közben sem. -
ZGO
tag
válasz
kabalapasika #2105 üzenetére
Szia!
A kijelződ védelmére ajánlánám az ESR termékét, igaz én a privacy verziót használom, és érzésre tisztára megegyezik a "Whitestone dome" termékével. Van korábbi jó tapasztalatom vele is!
ESR-ről itt írtam róla a másik topikban.
Lassan 2 hónap elteltével, azt kell mondjam, ez is szuper. Sehol egy mikrokarc. A Whitestone-al ellentétbe a felrakás sokkal egyszerűbb, nincs plusz folyadék! -
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Nektek is igencsak forró lesz a telefon sima facebook app használattól? Különösen a telefon oldalkeretének bal oldalán, felül érezhető, illetve a hátlapon, a kameralencsék mellett. -
kabalapasika
tag
Sziasztok!
Segítsèget szeretnék kérni....elvesztem kicsit a tartozékok sokasàgàba
Milyen töltőfej és vezetèknèlküli töltő az ajánlott?
Üveg fólia is van rengeteg végül melyiket èrdemes?
Köszi -
kalmandi
csendes tag
Egész jól sikerült az új Ringke s25 ultra tokja(van simára is, pluszra nincs)
Samsung Galaxy S25 ultra telefontokok -
marquuard
veterán
Tudtok jól bevált tükröződésmentes üvegfóliát? Létezik jópár, nyilván annyira hatékony nem lesz mint fólia nélkül, de a hagyományosnál talán jobb.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vilmose33 #2100 üzenetére
Igen. Után kell korrigálni többször, és egy idő után a letárolt adatok alapján nem fogja gyakran maxra rakani.
Külső fényerő függvénye is , szóval ha később mérni fog magasabbat, mint az eddigi legmagasabbhoz párosított beállításaid, akkor lesz megint feljebb húzott állapot .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Külső innováció helyett szoftverfókusszal hódít a Samsung legjobbja.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest