Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Kijelző felvillantásról volt szó, amire te gondolsz az AOD-n jelenít meg 4 szót az értesítésből.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
N.otorious
üzenetére
Nem tudja. Az hogy fent megjelenik egy kis buborékban pár másodpercre az értesítés az nem egyenlő a kijelző bekapcsolásával, szerintem nincs ember aki az asztalra rakott telefonon azt észre veszi. Gumballer01 valószínűleg olyanra gondolt mint az iPhoneon lévő.
-
janaman01
addikt
Most agyalgattam ezen a google play szolgáltatásokon..uhye mikor elcsesztem a telót én felraktam manuálisan a main components apk t stb és ugye nov 1 lett a dátum, de fr után visszaállt ugyanúgy júli 1 re, magyarul ha az valódi google szerveres telepités lett volna akkor ugyanúgy nov 1 re kellett volna visszaállnia, na és akkor itt jön a kérdés hogy tényleg bele kell e piszkálni manuálisan...szerintem nem...
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Gumballer01
üzenetére
Nevetséges de nem tudja a rendszer
Én úgy hidaltam át hogy ha jön értesítés akkor bekapcsolja a AOD-t. -
tonyrulez
őstag
válasz
Gumballer01
üzenetére
Semmilyen beállítás nem akadályozza, nem tudja ezt a funkciót. Jadro ajánlotta beállítás csak akkor működik ha nem Részletes módra van állítva az előugró értesítés, annak meg nagyobb értelmét látom mint a Rövidnek. Most a Glimpse Notifications-t tesztelem, ami felvillantja a lezárt képernyőt ha bármilyen értesítés érkezne.
-
Jadro
veterán
válasz
Gumballer01
üzenetére
Értesítések/ előugró értesítések stílusa menüben be van pipálva a "Rövid előugró értesítés még kikapcsolt képernyőn is" funkció?
Iletve ez minden értesítésre igaz? Ha nem, akkor adott alkalmazásnál is lehet egyedileg kikapcsolt állapotban.
-
Gumballer01
friss újonc
Sziasztok,
Az S25+-om bejövő értesítéskor nem kapcsolja be a kijelzőt, és így nem látom az üzit, csak ha hozzányúlok a telóhoz.
Milyen beállítás akadályozhatja a képergyő bekapcsolását?
Köszi -
Technoman
őstag
Ha jól látom, kijött a december elsejei bizt. frissítés.
-
NextError
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem Nov28 a vásárlás, a számla kiállítás viszont csak 12.02. emiatt izgulok, már egy hete le van adva az igénylés.
15.-én záródik a leadások, utána pár napra rá se érkezik válasz akkor megy pár email...
-
-
waszabi07
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az is jó addig.
Én az apple watch-ot használtam sima óraként de közben megvették 
-
válasz
Roland861010
üzenetére
iPhone esetén még a hivatalos hazai forgalmazóknál sem mindegy, hogy hová viszed, nem egyformán gyorsak és korrektek. Mondjuk ott több dolog másként kezelődik, vita tárgya akár a csere refurbished készülékre a javítás helyet és hasonlók.
Sok iPhone-om is volt, szerencsére azokat sem kellett gariztatni, ahogy a Samsung...stb. telefonjaimat sem.
Feleségem egyik Samsungjában meghalt anno az alaplap, az Aradi utcába vittem, ahol úgy kaptam vissza, hogy túlhúzták az egyik csavart és megrepedt ott keret. Kár, hogy csak otthon néztem meg, amikor tettük bele a SIM-et. Ráadásul hivatalos hazai forgalmazótól volt és XEH helyett gányolt szoftverrel adták vissza, más régiósan. De ez már nagyon régen történt, kivehető akksis volt még.
Javított telefont én nem tartanék meg, mert nem bízom egyik szervizben sem, hiába van/lehet kivétel. Olcsósítva eladnám és annyi... -
válasz
waszabi07
üzenetére
Ehhh...nekem van csak nem digitális.
Egy Doxa (California) meg egy Casio Edifice (Napelemes) de a Casio az nincs használva...pár éve vettem és a dobozába a szekrénybe van elrakva. A Doxa 20+ éve van használva és most is pont olyan mint mikor vettem! (max. a szíjon van 1-2 karc)
-
waszabi07
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ehh
Már gondolkoztam veszek egyet ha-n és ha megjön valamelyiket eladom
annyira megszoktam az órát hogy egy nap 10x nézek az üres csuklómra 
-
Technoman
őstag
Tényleg, jut eszembe. Van akinek már megjött a promóciós óra?
(érdekes, nem nagyon látom, hogy a HardverAprón tolonganának, a W8-as eladók) -
-
Technoman
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
+1 nekünk is partnerünk. Volt már többször gond velük. Én nem szeretem őket.
Volt már, hogy az ügyfelünk 2 hetes 400K-s (ha jól emlékszem talán Honor/Xaomi) telefonját karcolva küldték vissza. Mellesleg baromi nagy arcuk van.
Viszont egyet érdemes tisztázni. Nekünk -tehát neked és nekem- szól a TMX, mivel fizikailag, csak a partnerek telefonját fogadják, azaz személyesen Józsika nem tudja bevinni Budaörsre a telóját. Ez a lehetőség már 2 éve megszűnt (tudom, az állampolgárokra van futárszolgálatuk is) Minden másra -tehát személyes szervizelésre- ott az Oktogon szerviz. Egyébként, ha rámész a Samsung.hu-ra "Samsung Szervizközpontként hivatkozik rá. Ha pedig előveszed a szürke Samsungos garit, ott is az ő telefonszámuk van megadva -
waszabi07
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Neked hogy áll? Kaptál azóta emailt vagy változott a státusz?
Nekem még mindig semmi... Nem igaz ennyi idő alatt annyit nem tudnak írni hogy jogosult vagyok vagy nem.
-
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mert hiába fizette ki, a hűség ott van és az miatt kapott a telefonra kedvezményt.
-
Courage_7
aktív tag
Kb. másfél hónapja használom, egyszer a messenger nem érzékelte a kamerát (hibásnak jelezte, de a rendes kamera appal semmi gond nem volt, app restart kellett), más probléma viszont nem volt. Reset se kellett soha, pedig használom intenzíven, szerintem a tiéd hibás lesz.
-
schawo
titán
Az alig egyhetes telefonom már másodszor fagyott ki csontra úgy, hogy csak a hosszú két gombos reset segített. Ez "előfordul", vagy hibás a készülék?
-
Sungoo
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Mert egy fullos díjcsomagra kapsz egy jelentős készülék kedvezményt. Ha a következő hónapban nem kezded fizetni az előfizetést, akkor szerinted jó fejek lesznek, és rád hagyják?
-
-
waszabi07
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem a részlet a lényeg, ha ki van fizetve attól a hűség él és ha a havi csomagja díját nem fizeti akkor is tiltják.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az nem jelent semmit. Ha kedvezményt kapott rá, hiába van kifizetve teljesen, nem fizetett számla esetén lelövik a hálózatról.Én ezért nem vennék “letíltás ellen örök garanciás” telefont az életben sem.
-
-
mtm800
senior tag
Telepíthető a havi frissítés.
-
Jadro
veterán
válasz
csubííí
üzenetére
Jogos, bár nem is a tárhely szerintem a szűk keresztmetszet. Inkább az, hogy ennyivel nő a rom mérete. Ez felszorozva a készülékek számával már elég nagy növekmény. Egy frissítés kitolásakor jelentős forgalmi többletet és erőforrás igényt generál szerver oldalon. Ehhez erősebb infrastruktúra kell, azt fenn kell tartani, stb. Ez csak egy dolog, ami eszembe jutott.
-
gerner1
nagyúr
Elkezdték osztani : INS & THL régiókódokra is, ezt az új "S" - jelölésű (7BYKS) OXM frissítést .
-
Sungoo
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azt még fűzzük hozzá, hogy ha az eredeti tulaj nem fizeti a számláit, akkor is kilőhetik a telefont.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor te peches voltál!
Én eddig akárhányszor küldtem nekik Samsung telót, azt úgy csinálták meg ahogy kértem, elvártam.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Attól is függ, melyik gyártónak dolgoznak, milyen szerződéssel, mennyiért...stb., nem érdemes általánosítani.
-
Jadro
veterán
válasz
Rob Rob
üzenetére
Persze jobb ha le van fordítva, csak megoldható másként is.
Szerintem azért nem kerül bele az alaprendszerbe, mert leginkább finomhangolási dolgok vannak benne, amik relatíve sok plusz helyet foglalnak. Erre a többségnek nincs szüksége, felesleges terhelni vele az alaprendszert. Gondolj bele, ezt mind le kellene tölteni minden készülékre akkor is, ha nem használják. Túl nagy és robosztus lenne a rendszer. Szerintem jó ez a megoldás így.
-
Roland861010
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Inkább hagyjuk a TMX-et.
Anno ők csinálták a Mi 11-em.
Hát 3×jart náluk mire vissza kaptam működő állapotban.Soha nem bíznék rájuk semmit.
-
babosf
aktív tag
sziasztok, gyári appokkal képhez (fotohoz) hogyan tudok hangot hozzáadni? kosz
-
Rob Rob
tag
Azért a Samsung megtisztelhetne a good lock app magyar nyelvű változatával
-
Laraxior
titán
Én a fine lockot használom, azonbelül van egypár dolog kiválasztva, ha üzenet jön, akkor körbeszalad egy színes vonal a kijelző szélén, a billentyűzeten tappancsok vannak amikor gépelek, ilyen faszságok miatt, de nekem tetszenek
-
-
Lajmund
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Lehet letölteni Play Áruházból is rengeteg alkalmazást, amiben sokféle van, és szerkesztheted is őket, plusz utána Good Lock-ba is tovább hergelheted és berakhatod az alkalmazásban kiválasztottat. Még teljesen kényedre-kedvedre megszerkesztett képet is berakhatsz külön-külön mindennek. Na, ahhoz már nem volt kedvem, pedig poén lenne.
-
proci985
MODERÁTOR
-
válasz
Technoman
üzenetére
Én csak a TMX-el foglalkozom, szolgáltatói vagy Samsung garis telóval is.(mind1)
Neten igénylem a gari futárt (ingyenes) és én csak a telefont be teszem egy bubis zacsiba és futár beteszi a szivacsos béléssel ellátott műanyag dobozba amit lezár és le ragaszt.
Az úgy érkezik meg a TMX-hez ahogy én küldtem. Tiszta sor.
TMX a hivatalos Magyarországi markaszerviz.
Van még pár Samsung telós, de az köszi inkább nem.
Bp.-tol 200+km távolságra meg TMX (is) a legjobb megoldás. -
Technoman
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
+ még ott van a Samsung Márkaszerviz is (Bp Aradi utca 2) Aki saját hatáskörben szervizel (bár már halottam róluk is , hogy időnként érdekesen fuzionálnak a TMX-el is)
A lényeg: az ember saját érdeke, hogy előtte/utána fotót készít a leadott/átvett telóról. -
Lajmund
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
válasz
Lajmund
üzenetére
Röviden, tömören:
Ha veszel és van számla, jótállási jegyed akkor...
TMX-nél (mint hivatalos márkaszervíz) tudod intézni (ingyen oda-vissza futár, futár dobozol, plombál!) a garis dolgokat, de Telekomnál is leadhatod, de az lassú és lehet nem úgy kapod vissza ahogy kell. (karcos lesz vagy más baja lesz)
TMX csinál mindent korrekten, ami "garis" bajnak számít.
Ha kapnál csere utalványt amit a szolgáltatónál tudsz le vásárolni, vagyis cserélni, akkor az is mehet, de kp.-t csak eredeti tulajnak (akinek a nevén szerepel) adnak vissza, lehet bármilyen adásvételi a kezedben, nem számít!Szóval ezek vannak, ennek tudatában vásárolj úgy.
Nekem S23U-m volt (12/512GB) és S25U (12/1024GB) csere lett a vége Telekomnál. (lett készleten nagy pechre és gyors intéztem!)
Casht nem akartak az istenért sem nekem kifizetni. (609+ ezer HUF , ezért választottam egy 580 ezres (listaáras) S25U-t) -
Lajmund
őstag
Ha veszek egy ismerősömnek innen apropóról egybe kifizetett telekomos telot akkor ugyanúgy tudja rendesen gariztatni ha bármi van? Csak a számla kell hozzá? Illetve a samsungnál kell jelentkezni vagy a szolgáltatónál probléma esetén?
-
Technoman
őstag
-
janaman01
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Köszi szépen, igen a jogosultságokat én is láttam és hiába állitottam rá az összeset a play szolgaltatásokban , ezekszerint minden egyes alkalmazáson is végig kellett volna menni...
Köszi mindenesetre jegyeztem a dolgokat ha leszek olyan bal..asz hogy mégegyszer hozzányúlok
-
proci985
MODERÁTOR
Pixel UI (clean android UI)ra van valami megoldás egyszerű?
Kb 8 év natúr Android (Pixel 1 XL, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 IV) után az One UI nekem kicsit szoknivaló. Még úgy is, hogy egyébként van egy Samsung Galaxy Tab S9+ itthon amit hatalmas megelégedettséggel használok.
Themest néztem, de ahogy nézem semmi olyan nincs, ami a problémámat egyszerűen megoldja.
-
csubííí
őstag
válasz
NextError
üzenetére
Mi Home Up- Home screen-DIY Home screen ha bekapcsolod nagyon variálhatók az ikonok helye, mérete. Szöveg megérintve plusz beállítás és alul középen a törlési lehetőség is van.
Theme Park-al saját konokat csináltam.
One hand Operation sok gesztusvezérlési lehetőséget állítottak be oldalsó eléréssel.Én továbbra is maradtam a Google billentyűzetnél, nekem jobban bejön mint a Samsung.
Böngésző telefonon csakis Samsung, sok beállítás, nagyon jó kezelhetőség, teljes képernyős nézet, egyedi sötét mód állítási lehetőség (külön fényerő), felhőbe mentés, hirdetésblokkolóval (AdGuard) bővítménnyel.
-
NextError
tag
válasz
csubííí
üzenetére
Jaja csak az volt a fura, hogy nem volt benyomva a csuszka egyik se, de benyomás kinyomás mégis segített
Amúgy használható ez a launcher most már főleg goodlockkal bár az alsó sáv és az alsó sor közötti nagy kihagyás picit zavar, de arra nem találtam megoldást.
Másik váltásom Google billentyűzetről Samsungra, végre itt is állítható a hosszú gomb nyomás késleltetése és a vágólapja is sokkal jobb, egyedül a google hang alapú írás gomb hiányzik picit, amit nem lehet értelmes helyre elhelyezni, csak a billentyűzet alá sikerült nekem.Harmadik váltás is pozitív, elengedtem a google chrome kezét is, Edge jött helyette, adblock, cookie block, egyéb bővítmények abszolút jó váltás volt.
-
Roland861010
veterán
Az NTFS másolás nem ment így megnéztem telefonról elindítva a TV-n és hibátlanul átment a jel.
One.Battle.After.Another.2025.2160p.MA.WEB-DL.DV.HDR.DDP5.1.Atmos.H.265.HUN-FULCRUM -31GB
A gyári lejátszót használtam a TV pedig egy S90D.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
NTFS -t, natívan csak olvasni tud ez is. Korábban ez sem volt, csak FAT32 & exFAT.
Az NTFS íráshoz, telepíteni kell valami 3rd-party támogatást (plö paragon) a play áruházból. Volt már téma ... -
Roland861010
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Ami tele van Biztonsági javitasokkal?
Arról volt szó a decemberi mind Samsung mind pedig Google oldalon televan javitasokkal!Más:
Amúgy ez a bánat telefon vagy Samsung vagy google mióta nem kezel NTFS külső meghajtót?
A zsír új 0 perces külső meghajtóra azt írja nem lehet a telefonról adatot mozgatni rá. -
polonic
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Melyik is?
-
Roland861010
veterán
Hol van az a csuda nagy fontos frissítés?
-
NextError
tag
Sziasztok!
Ez a csúszka minden újraindítással kikapcsolja magát. Van másnál is ilyen probléma? -
gerner1
nagyúr
válasz
gyuri81
üzenetére
Nos, ha sima restart után kapta ezt a jutalmat, akkor biztosan nem FRP-Lock.
FR után, úgy , hogy például előtte még sosem volt a készüléken beállítva semmilyen google, vagy samsung fiók .... - olyan már volt nekem, egy korábbi típuson. & az, mindezek ellenére FRP-Lock volt .
-
1 éve használja a rokonom. (S24+)
Újraindította és ez fogadta. -
Talán az FRP lock lehet.
De sajnos a Google jelszavát nem fogadja el
-
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok!
IOS-ről jöttem és a tárcsázóban volt egy kedvencek fül, ahova berakta az ember a legfontosabb számokat, így ezeket nem kellett a névjegyzékből keresgélni. S25U-ra van ilyesmi? -
janaman01
addikt
válasz
csubííí
üzenetére
Ni nagynehezen kiderült , legalábbis eddig úgy tűnik, hogy a gmail miért nem akart értesiteni. Ugyanis a céges és a saját két külön parancsikonba volt kihozva, namost ezeket töröltem , igy most értesit, és ha belépek a gmailbe ott váltom a sajátot vahy a cégest, de eddig működött kúlön kihozva parancsikonba is..na mindegy most megy
-
gerner1
nagyúr
Én műszerrel (igaz nem hitelesített) mérek, amit a töltő és a készülék kőzé lehet illeszteni az USB kábelre. Legutóbb, az UI8.0 telepítése után pár nappal mértem, és akkor ~6,3% -kal már kevesebb volt, mint újkorában.
A villamos munka értékéből , a minimális, de szükséges korrekciókkal kiszámolható a realitáshoz valóban közeli aktuális kapacitás.
Májusban volt garis akkucserénk (púposodás ~10hónaposan) az S24U -nkon, ahol egy hét alatt esett közel a felére az addig megszokott üzemidőnkhöz képest (ami addigra azon is már degradálódott ) , mielőtt szervizbe adtam. Az a teló (abban az állapotban) is azzal kábított, hogy 98% -os az akku (ahogy a korábbi elődök is tették ... ) .
Azt aláírom, hogy normál használattal nem tűnik fel így ~1éves korához közelítően az a mostanra már minimum ~8% (nálam) , mert plö nekem is rendre marad még az akkuban 25%+, amikor töltőre kerül .
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én úgy hidaltam át hogy ha jön értesítés akkor bekapcsolja a AOD-t.

ha számít az az 1-2 gb
Másik váltásom Google billentyűzetről Samsungra, végre itt is állítható a hosszú gomb nyomás késleltetése és a vágólapja is sokkal jobb, egyedül a google hang alapú írás gomb hiányzik picit, amit nem lehet értelmes helyre elhelyezni, csak a billentyűzet alá sikerült nekem.
Sziasztok!