- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
nfsu17 #138498 üzenetére
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Ali nem EU-s így rájuk eleve nem érvényes/kötelező a 2FA... ezért nincs is...
Digi, vagy Zéerté sem kéri a 2FA-t mert a bank rendszere a megbízhatók közé sorolja... Zéerté régebben pl kérte ha kell, ha nem befizetésnél... de már ők is leszoktak róla...konkrétan a bank nem adja be a megerősítési ablakot... de ott sem, ahol rendszeresen vásárolsz...
-
joey04
titán
válasz
DeathAdder #138486 üzenetére
Most gyorsan én is töröltem a kártyát, de ránéztem: csak a lejárati dátum látszik, meg a kártya utolsó 4 számjegye.
-
nfsu17
veterán
válasz
Landsmann #138496 üzenetére
A Fizetési Pont termináljai minden esetben kérnek PIN kódot feltöltéskor.
Vagy nem.
Simán fizettem MÁK-ban 3000 ft-ot revoluttal, még csak engedélyt sem kért.
Simán fizetek digi számlát weben, legtöbbször nem kér megerősítést.
Aliexpressen a legeslegelső fizetésemnél sem kért semmit.
Anyám vett 18e-s cipőt neten kártyával úgy, hogy nem kért semmi kódot, sms-t, semmit. Mondjuk ott én is néztem. -
PLaci58
addikt
válasz
DeathAdder #138479 üzenetére
Mindenképpen írnék a tkom-nak egy emailt, hogy mi történt és adják vissza a pénzt. A tkom fiókban elmentett kártya adatokkal feltöltöttek 2 kártyát, telefonszámokkal. Kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
nfsu17
veterán
válasz
yogibear #138492 üzenetére
Én is jobban aggódnék a T fiók miatt, főleg ha más oldalon is van ilyen felh. Névvel, jelszóval acc-ja.
Egy utcán talált bankkártyával simán lehet feltölteni, 3000-nél majdnem biztos megerősítés sem kellene.
Abban az esetben kb vállvonogatás lehetne csak az ügyből.
A fiók 'feltörése' már gázosabb. -
EmberXY
veterán
válasz
yogibear #138492 üzenetére
Egyetértek, de arra céloztam, hogyha az adott illetőnek, akinek a nevén a kártyák vannak, tényleg köze van/lenne ehhez, akkor nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Ez kb olyan, mintha úgy mennék be valahova rabolni maszk nélkül, hogy még a személyimet is mutogatnám a kamerának, nem? -
-
EmberXY
veterán
-
Landsmann
addikt
válasz
EmberXY #138487 üzenetére
Szerintem sem az a valódi használó. Szerintem a nevére egyeztettek kártyát az adataival. Lehet elhagyta az iratait és úgy. Máskülönben nem tudom honnan tudnának megszerezni mindent ami az adategyeztetéshez kell. (esetleg valami kiselejtezett iratokból ami csak úgy a szemétbe került) De nyilván ezt is gyorsan kell csinálni, mert ha már új iratokat igényel az illető, a régit a rendszer nem fogadja el.
Bár azért gyanús a dolog, hogy volt már hasonló, szóval túl sok mindennek kell klappolni, hogy véghezvihető legyen. -
EmberXY
veterán
válasz
DeathAdder #138486 üzenetére
Meg egy feljelentést is megérne a dolog szerintem, tudakozóban lekérdezett adatokat is érdemes elmenteni és csatolni hozzá. (Bár fura, hogy ennyire amatőr lenne valaki, hogy a saját egyenlegét akarná így feltölteni, de mint adat, hasznos lehet ez is.)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Landsmann #138484 üzenetére
Megfordult, de nem foglalkoztam még vele, pénzt úgysem látok vissza tőle
Kártyát a pillanat hevében gyorsan kitöröltem, ezért nem emlékszem mutathatta -e a kártya teljes adatait cvc számmal? Lehet leűrítem a biztonság kedvéért, nincs rajta sok lóvé, mert csak netes vásárlásra használom.
-
Landsmann
addikt
válasz
Amire még próbáltak tölteni, az a szám benne van a tudakozóban. Egy magánszemély nevén van. Nem próbáltad felhívni?
Hopp, az a szám is ugyanannak a nevén van amire tudtak tölteni. -
AnonymusX
őstag
válasz
Valószínűleg nem véletlen, hogy bevezette a Telekom is a kétlépcsős azonosítás lehetőségét. Pont a minap vettem észre, gyorsan be is kapcsoltam.
Valahogy mégis hozzáfértek az egyszer használatos kódodhoz, feltéve ha nem a Telekom rendszerében van valami biztonsági rés.
-
Landsmann
addikt
válasz
Hm, úgy látszik akkor most ez az újabb csalási mód. Múltkor valakinek vodafoneos számokra töltögettek a számlájáról.
-
yogibear
addikt
válasz
És a feltöltéseket a te OTP számládról csinálták?
A számlához tartozó kártya el volt mentve a Tkom fiókodban? -
DeathAdder
veterán
Néhány perce 2x feltöltöttek 3e ft-ot a fiókomról egy +36300907969 -es telefonszámra
Rejtély hogyan és ki tudott belépni a fiókba. Azt tűnt fel, hogy jött emailben az egyszer használatos kód a belépéshez, de az emailfiókhoz nem tudtak hozzáférni, mégis valahogy feltöltötték 2x ezt a számot, többször nem sikerült, mert valami limit elérés miatt nem tudtak már többet feltölteni, de a következő számot próbálták még feltölteni:
+36 30 622 0805jó tudni hogy ennyit ér a sok azonosítás, leginkább csak az ügyfelet szivatja
Nagyon óvatosan használja mindenki, és soha ne mentsen el kártya adatokat.
-
kchris78
veterán
válasz
vence #138449 üzenetére
Ez Magyarorszag. A masik fele annak amit irsz hogy ingyen kellene minden vagy legalabbis jo olcson, aztan az elvaras hogy 0-24-ig porogjon a torrent meg hasonlok. Mobilnet NEM alternativaja a vezetekes netnek. Ezt itthon sokan nem hajlandok elfogadni. (plusz sajnos keves ilyen felhasznalo is eleg egy-egy cella leterdeltetesehez) Indult ez az egesz anno a voda gprs korlatlan akciojaval.. Mas orszagokban NINCS ncore meg hasonlok. Plusz, pl Olaszorszag ahol olcso a mobilnet, a tenylegesen korlatlan csomagok qqq... dragak, ellenben az 50-100-300-500GB csomagok olcsok . Rad bizom annak a megfejteset hogy vajon miert
. Itthon is ezt kellene csinalni es lekopnanak azok akiknek a felhasznalasi szokasaik alapjan semmi keresnivalojuk nem lenne a mobilneten.
-
4Grider
nagyúr
válasz
bostone #138476 üzenetére
Ha a szokásos vidéki 5G, akkor sokat nem vesztesz vele. 700 MHz-en ne gondolkozz több száz Mbps-os sebességben, azt 2100, de még inkább 3500 MHz-en lehet összehozni. Utóbbit viszont itt igen ritkán telepítik, mivel nagyon kicsi területet lehet vele elérni, ami vidéken, ahol a tornyok több kilométerre van egymástól, erősen hiányos lefedettséget jelentene.
-
válasz
Intruder2k5 #138474 üzenetére
Akkor az egy ilyen bug lehet
Gépen weben keresztül pár perc. -
válasz
MaxxDamage #138473 üzenetére
Nem igazán, most már végtelen ciklus van. Bemegyek a segítség menübe, ott még egy-két adategyeztetés almenü, majd visszalép a főmenübe.
De lehet "csak" az a baj, hogy az app már nem is látja, hogy az egyik kártyán adategyeztetés szükséges.
-
válasz
Intruder2k5 #138453 üzenetére
Ma pont jött frissítés a T-s progira, nézz rá, lehet nálad is updatel és aztán tudsz egyeztetni.
-
vence
aktív tag
válasz
rothfb #138470 üzenetére
Szerintem meg, ha nem tudják az emberek, h mennyire átvágják őket, akkor mitől változna bármi is?!
Sosem az elfogadás vitte előre a dolgokat!
Ha pedig még ugyanarról a multiról/ bocs multikról is van szó, akkor miért ne lenne jogos az összehasonlítás?!
Csak - úgy tűnik - sokan nem szeretnek szembesülni a valósággal.Egyébként lehet nézni a szomszédot is - nem nagyobb ország - mégis működnek náluk is a dolgok.
Élelmiszer vonalon is akkor fordultak meg az árak, amikor elegük lett az embereknek és elkezdtek kőkeményen büntetni.
Nem egy ismerős a vásárlási szokásait is megváltoztatta.
Tehát hosszabb távú hatása is lett a dolognak. -
válasz
vence #138468 üzenetére
Valamelyik másik fórumban, de lehet, hogy itt valaki már leírta, hogy teljesen felesleges más országokkal összehasonlítani az itteni viszonyokat. Attól, hogy naponta többször valahova bekommenteled ezeket, még nem lesz változás. Sz$r dolog, hogy máshol jobb árérték arányú a telekommunikáció? Sz$r. Az esély meg lett volna, hogy itt is jobb legyen, a digi megléte alapja volt ennek a lehetőségnek. De mocskos tolvaj érdekek a kartellezés felé tolták a jelenlegi magyar telekommunikációs viszonyokat. Én nem akartam ezt, de a "többség"
erre szavazott.
Ne kínlódj ezen tovább. Majd egyszer ez az ország is másképp áll dolgokhoz, ma még nem. Hátrafelé megyünk. Ez van.
Kérlek, ne másold be más országok árérték arányban sokkal jobb csomagjait ide.
Köszi. -
vence
aktív tag
Mi lenne, ha itt is 250, 500 ojrós kesbekekre lehetne hajtani, mint máshol?!
Vagy 80+k-ás telót bekínálnának 19.999,- Ft-ért prepaidben?
(T Phone Pro 5G)Vagy adnának 15, 25, 50, 80, 100 Euró bónuszt hozott számért?
?????
-
yogibear
addikt
válasz
tibor23 #138466 üzenetére
tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló,
Neked akkorra esik másnak máskorra...
Az adategyeztetési határidőd a szerződéskötésed évfordulója [link]
Mekkora mocskok hogy kicsesztek veled és nem kaphattál ingyen 1 Gb-t,
Szegény sóher magyarnak nem telik 800 forintra 1 Gb netért (maraton 5Gb/4ezer huf)A yeti mindenesetre sokkal rugalmasabb, ha nem is ad ingyen netet azért mert vki megcsinálja 2 perc alatt azt, ami kötelező, de legalább már 6 hónappal a lejárat előtt meg lehet csinálni...
-
tibor23
senior tag
válasz
ubyegon2 #138462 üzenetére
Rohadt egy banda, tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló, ezért novemberre kiűzték az ajándék 1GB-ot, aztán decemberre megszüntették. Én próbáltam novemberben is, de akkor meg nem engedték, mivel még nincs itt az ideje.
-
-
vence
aktív tag
Ezt a buciságot!
A mai D D -s élmények:
Nekem ma reggel is (v.mikor 9 körül aktiváltam)
kevesebbről indult a DD.Most ránéztem és ugyanúgy 289 MB-nél áll, szinte
folyamatos használat mellett.
Ennyit a T méréséről.
De legalább ugyanezt mutatja a webes felületen is a fiókban!Mérés, ki tudja milyen ...
de lett új reklám a fiókban, amit
NEM LEHET KICSUKNI!Nyomod az X-t és újabb és újabb jön a helyére szépen sorban ...
Úgy tűnik a maguk reklámozása sokkal fontosabb, mint a megbízható működés! WTF :s
Nálam még megjelenik az adategyeztetés is, de nem léptem bele,
mert a múltkor is kéretlenül küldte az SMS-t és félek elfogy mire meg akarom csinálni!Egyébként amikor letöltöttem, akkor volt a "legjobb" ...
Minden (kényszer!!) frissítéssel csak rontani tudtak rajta, ill jöttek a felesleges dolgok. -
válasz
Intruder2k5 #138461 üzenetére
...azért próbálkozik az appban, mert korábban még adtak érte egy gigabyte mobilnetet. Aztán lehet, hogy már az sincs, akkor se, ha sikerülne az egyeztetés.
Annak már rég nyoma sincs, elég rövid ideig élt novemberben. Decemberben kellett egy SIM-et egyeztetnem és akkor kerestem ezt a promót, de totál eltünt a honlapról is minden erről szóló infó, még ÁSZF-ben sem találtam. Csak tippelni lehet, mi az ok...
-
-
válasz
Intruder2k5 #138459 üzenetére
Azt látod nem tudom, nekem is március végén esedékes. Addig még akár javíthatnak is rajta.
Néhány hete viszont notebookon pikkpakk megvolt, régebben ott sem volt egyszerű végigvinni...
-
-
válasz
-
-
válasz
És tényleg nem jelzi.
Gondolták, ha úgysem működik, nem megcsináljuk, kivesszük.
-
válasz
tomy86 #138452 üzenetére
Az utóbbi hetekben többször is próbálkoztam a telekom alkalmazásban megcsinálni az adategyeztetést, sikertelen. Utoljára ma délelőtt, még figyelmeztetett is rá, amikor beléptem a domino day miatt, de most sem sikerült. Erre most, amikor megnyitom újra az appot, már nem is jelzi, hogy adategyeztetés szükséges.
-
4Grider
nagyúr
válasz
vence #138449 üzenetére
Magyarországon élünk, a saját törvényeinket/lehetőségeinket használva. Sajnos az EU még nincs azon a színvonalon, hogy minden országban és minden területen egységes jogszabályok és adózási rendszer legyen, ahogy elnézem, egy darabig nem is lesz, mivel a társulási szerződés elég sok mindenre nem kényszeríti rá a kormányokat. Innentől kezdve semmi értelme nincs annak, hogy egy másik országban történtekre hivatkozol, meg a működő piacot hiányolod. Attól hogy itt írogatsz, még nem történik semmi...
-
4Grider
nagyúr
válasz
tomy86 #138448 üzenetére
A bankkártyás vásárlásoknál a tranzakciós illeték mértéke kártyánként fixen 800 forint egy egész évre, ha a kártyával bármilyen vásárlás történt az adott évben. Ha a bankkártya alkalmas érintéses fizetési funkcióra - és fizettek is vele érintéssel - akkor pedig fix 500 forint egész évre.
Emlékeim szerint ezek az illetékek korábban drágábbak voltak, azért nyomták fel anno a bankok az éves kártyadíjakat igen jelentős mértékben akkor, amikor az állami sarcot bevezették. Így a bankkártyás vásárlások tranzakciós illetékét minden bank kifizettette/kifizetteti az ügyfeleivel. -
vence
aktív tag
válasz
4Grider #138447 üzenetére
És szerinted, akkor
hogy adhatnak
- szerencsésebb helyeken sokkal több adatot, sokkal olcsóbb előfizukhoz ...- Pl. korlátlan prepaid-kártyát 6 GB adattal ingyen házhoz és
még nem kevés EU-os perc, hívás is van benne, ha jól rémlik;
(de ugyanehhez a PP-csomaghoz egy független kereskedő/csúnya multi! is hozzányúl, nevetséges 1 Euróért!)
- akár 50-100 Eurót hozott számért;
stb.
A lista végtelen és ha nem látnám, lehet én sem hinném el.És igen ...
olvastam már 1TB mobil adatforgalomról ...
( amiért persze járt a figyelmeztetés!)De van, ahol ez is belefér valahogy ...
itt meg megetetik az IKÁ-át.Ja, és még nem kevés viszonteladó, közvetítő (és forgalmazó üzletlánc) is megél azon a működő piacon, ami végülis nekik köszönhető.
Az a probléma, hogy a szolgáltatók itt - a rabláson kívül - semmiben nem érdekeltek, mert megtehetik ...
és amíg lehet, meg is fogják! -
4Grider
nagyúr
válasz
vence #138445 üzenetére
Nyilván a szolgáltató nem érdekelt abban, hogy nagyon olcsón adja a korlátlan netes díjcsomagjait, főleg nem azokat, amikben benne van további kettő korlátlan netes sim is. Megfigyelhető volt, hogy amikor megjelent a multisim és elég sokan elkezdték használni, rendesen beesett az elérhető sebesség, így a szolgáltatónak sok 100 milliót kellett a bázisállomásainak fejlesztésére fordítania. Az olcsó korlátlanság így végtelen fejlesztési spirálba kényszeríti a szolgáltatót és mivel a felhasználható frekvenciablokkok száma véges, nem lehetne jól kijönni belőle. Aki tehát olcsón ad ténylegesen korlátlan mobilnetet, az előbb-utóbb letérdelteti a hálózatát.
-
-
vence
aktív tag
válasz
bostone #138439 üzenetére
Arra azért vigyáznak, hogy az ügyfél sehogy ne járhasson jól ... WTF
Tablet/Laptop MultiSIM
2990 Ft/hó/SIMVálts Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagra melyhez 2 MultiSIM-et adunk, így díjmentesen lehet a tiéd a Tablet/Laptop MultiSIM!
12.580 Ft/hó
+ Ehhez jön még a hívás-rész ára!- - Ebből azért máshol 2 nagyon jó előfizetés lazán kijön ...
korlátlan hívásokkal és leginkább bőven elegendő/korlátlan nettel.
(Adott esetben 3-4, T-nél jobb előfizu sem ördöngősség.)Tehát, elvileg ...
az 50 GB-os csomag (8.110 Ft/hó) jöhetne szóba oszthatóként, de ...
ezzel is ugyanott vagyunk, mint most írtam!Akinek nincs mindenféle kedvezménye (és/vagy nem fizet más szolgáltatásért is) elfelejtheti az egészet.
Egyformán rossz
(és felháborítóan túlárazott) az összes ajánlat!!! -
Kbali
nagyúr
válasz
4Grider #138434 üzenetére
Hülyeségeket azért ne....
Ha érdekel a tényleges téma és annak gazdasági háttere -
bostone
addikt
Sziasztok!
Multisim használatához él valamilyen korlátozás?
A családban szeretném elosztani a kártyákat, csak net elérés lenne a cél. -
vence
aktív tag
válasz
4Grider #138437 üzenetére
A 4G/LTE se ment régi SIM-mel ...
És a telefonok is épp ilyen generációk szerint mennek, amennyire én tudom és tapasztaltam.
Szóval ugyanoda jutottunk ...És ha nem így van, akkor miért írják így?!
Vagy ezek szerint 5G sincs?!
Mondjuk az elérhető sebességekről leginkább hallgatnak az 5G-nél, ill. ha nem akkor alig több a 4G top értékénél ...
-
vence
aktív tag
Hogy ne csak off legyen!
Az hogy lehet, hogy 4G-s SIM is elég az 5G-hez ??
"Mire lesz szükséged, hogy élvezni tudd az 5G-t?
Megfelelő SIM-kártya
Szükséged van még egy legalább 4G-képes SIM-kártyára, hogy fel tudj kapcsolódni az 5G hálózatra."
Ebből a megfogalmazásból nekem úgy tűnik, h van 5G-s SIM is!! -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc. -
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
Cs1csó #138427 üzenetére
A minimum bankkártyás vásárlási érték kikötése ellen nincs hazai jogszabály. A kártyatársaság ír olyasmit elő, hogy amit készpénzzel megvehetsz, azt ugyanazon az áron köteles vagy kártyás fizetéssel is adni. Csak az ugye magánjogi szerződés.
A mocskos OTP és követői vannak persze a háttérben az egyszeri/minimum tranzakciós díjaikkal. Alapból a kártyatársaságok 0.5-2% közötti díjakkal dolgoznak, erre jön a bank egyszeri és százalékos díja. Szerencsére már van néhány bank, aki az elsőtől eltekint, de a pos-ek alternatív szolgáltatóval való használatát egy csomó finanszírozó bank tiltja. -
Cs1csó
titán
válasz
ledgeri #138426 üzenetére
Jogszabály szerint vissza kell adni ha kéri az ügyfél.
Megjegyzem ez is egy olyan "titkolt" dolog mint amikor egy boltban kiírják:"bankkártyás fizetést csak 500Ft feletti vásárlás esetén van módunkban elfogadni"
Nem lehet ilyen megkötést tenni, akár egy doboz gyufát is vásárolhatok bankkártyával vagy a pékségben egy darab zsemlét.A kereskedők menjenek tüncizni a BANKOK ellen, hogy ne vágják meg őket olyan sokra a kártyás tranzakciókért, persze ez büdös nekik jobb az embereknek hazudni, és megpróbálni átverni őket.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zzola #138425 üzenetére
Elméletileg mindegyiknél kikérhető!
Én váltáskor a telekomnál és a vodánál is kérdeztem, 2-2 külön emberke instant nem az üzletben, személyesen. Jogszabály szerint viszont minden további nélkül. (gondolom, ha paragrafusra pontosan kikeresed, nem mondhatnak semmit!
Itt bármikor is kérdeztem igen-t kaptam vissza! -
zzola
titán
Sziasztok!
Számhordozás esetén, a Domino egyenleg-visszafizetés kérhető? Telekom oldala ezt nem taglalja.
Köszi -
Merlini
tag
válasz
nfsu17 #138420 üzenetére
Dominó SIM-et pénteken vettem át postán és beüzemeltem. A múlt héten rendeltem, nem kellett kódot megadnom.
Régebben a 1777-en 5 számjegyű kódot kellett megadni (amit felírtam a csomagolására) és utána tudtam beállítani a hívószámom kijelzését. Most - hívószámom kijelzését - be lehet állítani telekom oldalán és az applikációban is.
Hívószámom jelenleg Voda Tuti 100+ -ban van + VOIP és egy MIFI-ben Yetel flottás korlátlan internet. (Évenként rendelt Dominó tartalék internetre van, ha nem vinném vagy lemerül a MIFI.) -
4Grider
nagyúr
válasz
balint9605 #138418 üzenetére
Azért a rejoy oldalán elég nehéz megtalálni a garanciáról leírást. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy náluk a garancia mit jelent. Mert ahogy nézem nem azt, amit az új készülékeknél garanciának hívunk...
-
balint9605
csendes újonc
válasz
4Grider #138414 üzenetére
Csak ahhoz képest meg akkor eléggé túl van árazva. 44k a különbség egy új és használt iPhone 13 között. Utóbbinál lehetnek értelemszerűen karcok, apróbb sérülések, nyilván az akksi se maxos stb. Azt gondoltam egy rövidebb de teljeskörű jótállást adhatnának, ha már ennyit kérnek érte (a Rejoy pl. ad).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balint9605 #138412 üzenetére
A kijelző hibája, hogy olyan komponensekből készült amik nem bírják, amíg a készüléknek kéne... szerintem... De ezt te akkor nem látod, tudod, tudod megviszgálni, tesztelni.... gondolnám.
-
4Grider
nagyúr
válasz
balint9605 #138412 üzenetére
Használt/felújított cuccot mégsem lehet teljeskörű jótállással forgalmazni. Illetve lehet, de nem igazán éri meg...
-
balint9605
csendes újonc
Sziasztok!
Gondolkodok felújított telefon vásárlásán a telekomtól, és azt írja az oldaluk, hogy szavatosságot vállalnak rá, amit úgy írnak le, hogy: "A szavatosság olyan hibára vonatkozik, ami a vásárláskor már fennállt és nem volt ismert számodra".Jól értelmezem, hogy ha pl. beég a kijelző két hónap múlva, vagy bármi belső dolog tönkremegy a két év alatt, ez tulajdonképp arra nem vonatkozik? Mert akkor ez így elég gyenge ajánlat.
-
-
phrenetiX
tag
Sziasztok! Ma le akartam mondani telefonon egy mobil előfizetésemet, de az ügyintéző valami PIN kódot kért tőlem ahhoz, hogy telefonon is lemondhassam. Erre én nem emlékszem, hogy mi lehet ez, honnan lehetne ezt a PIN kódot megtudni anélkül, hogy személyes ügyfélszolgálatra kellene bemennem emiatt?
Elvileg az előfizetés megkötésekor lett megadva (4 éve kötöttem az előfizetést), de az előfizetés papírjai fogalmam sincs merre vannak. -
Üdv.
Magenta 1-m van Mobil M-mel.
Márciusban úgy néz ki, hogy Auschwitzba utazom. A kérdésem, hogy ingyenesen az öt bevont Magenta 1-es számmal beszélhetek onnan is? -
ledgeri
nagyúr
válasz
osonte #138400 üzenetére
Még ott van az is, hogy az ő pénzügyeik is "hófordulósok". Már nem is tudom mim volt, de ilyesmi pénz várós, és mondták, hogy "a havi zárát meg kell várni"... hónapváltás után egy hét múlva meg is volt... (nem mondom, hogy ez lesz, csak hogy ez is lehet a csószás alapja)
-
osonte
őstag
válasz
Zsolt,72 #138401 üzenetére
Szia!
Sajnos tudom, régen azonnal bele is álltam volna a dologba, de ahogy előtted is írták nagy cég, szóval nem én fogom tönkretenni őket. Idegesítő, de nekik hozzám képest végtelen erőforrásaik vannak (nekem viszont véges az erőforrásom, főleg egészségügyi okokból és rájöttem néha érdemes valamennyit várni), illetve jó lenne ha továbbra is tudnák náluk telefont venni. Remélem azért akár a jövő héten sikerül utalniuk. Persze, ha nem megy akkor majd lépek, végtelenségig nem hagyom az ügyet. Pont kb 1 éve valakinek ha jól emlékszem a 31-ik napon utalták a pénzt.
-
válasz
osonte #138397 üzenetére
Szia!
Nem megszokott ez a helyzet, nekem is volt elállásos esetem és a 12. napon érkezett vissza a pénz. Ismerős pedig a 8. napon kapta vissza. Ezek alapján úgy gondolom, jogosan nem hagyod annyiban, a szolgáltató ugyanis bőven túl jár a jogszabály által meghatározott maximális határidőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest