Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
Csak én nem tudok belépni a telekom app-ba amiatt, hogy nem küldi a kódot sms-ben?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csaszi75
üzenetére
De akkor ez így (nem kicsit) félreérthető, ami a szál kiinduló kérdésében olvasható, hiszen a “jogosultság” azt jelenti, a Galaxy S22 Ultra részt vehet-e javításban? Maga a gyártó is ezt a kifejezést használja a leírásban és az alapján tiszta, hogy mire értendő a “jogosultság”.
Ha így történt (nem megfelelő megfogalmazás a kérdésben), akkor teljesen érthető, hogy hol ment félre a dolog.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Külön figyeltem rá, hogy az aktuális szabályzatot linkeljem, mert a kereső évekre viszamenőleg többet is talált.
Idézet az általam linkelt oldalról:
"4. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA
4.1. A Promóció időtartama 2024. január 17. napján 19 óra 00 perctől, 2024. július 21. napján 23 óra 59 percig, vagy Promócióban Résztvevő Termékek készletének erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”)" -
csaszi75
őstag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Megtaláltad a 2023-as reGalaxy program szabályzatát..
https://ses.hu/a-samsung-regalaxy-galaxy-s23-okostelefon-szeria-elorendelesi-promocioreszveteli-feltetelei-es-szabalyzata/ -
Zsolt,72
senior tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Jelenleg semmit sem vesztesz vele. Néha ránézek, mérek egyet-egyet, ha járok valamerre, de ha nem volnék korlátlan csomagban (aminek része az 5G elérése), külön díjat nem fizetnék érte.
Egyes helyeken (pl Budapest, Andrássy út) lehet találkozni magas sebességgel, de még messze nem ez a jellemző. -
dr9
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már lassan olyan, mintha ULI-ért fizetnénk
. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Az egész díj fizetendő (cseten megkérdeztem).
-
4Grider
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Itt nálunk Dél-Budán most:
5G: 68/15 Mbps
4G: 60/20 Mbps.
Ezért külön nem fizetnék... -
szabonagyur
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Nem adnek erte egy fillert sem Telekomnyl, joresz N28 lesz, semmi extrat nem fogsz latni az 5G jelen felul.
-
szaniszlokar
aktív tag
Kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud az 5G, ha már 5G-s telefonon van.
Ha bekapcsolom az alkalmazásban a Gigaerős 5G opciót és néhány nap múlva lemondom, akkor törthavi díjat kell érte fizetni vagy a teljes 1600 Ft-ot?
Köszönöm. -
csaszi75
őstag
válasz
pilu01
üzenetére
Érdemes a programot meghirdető cég hivatalos oldalán tájékozódni... ami most épp ugye a Samsung nálad..
A lényeg, hogy ha vásárolsz új készüléket, akkor egy listában meghatározott készülék csoportot lehet javíttatni..
https://www.samsung.com/hu/campaign/refurbishment/
A Promócióban Résztvevő Termék megvásárlásának időszaka: 2024. január 17 – június 30.,
A Kedvezményre jogosító egyedi ReGalaxy kuponkód felhasználásának időszaka: időszaka: 2024. január 17 – július 21.
2.1. A Promócióban kizárólag az a 18. életévét betöltött, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, illetve magyar állampolgársággal rendelkező cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: „Résztvevő”) vehet részt, aki jelen Szabályzat 4.1. pontjában meghatározott Promóciós Időszak alatt
2.1.1. a Szervező által forgalmazott
· Samsung Galaxy S24
· Samsung Galaxy S24+
· Samsung Galaxy S24 Ultra
okostelefon készüléket vásárol (a továbbiakban : „Promócióban Résztvevő Termékek” külön-külön: „Promócióban Résztvevő Termék” )https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-s24-series-regalaxy-retailer-tc/
S itt fel van sorolva a Telekom is, mint forgalmazó..
De az S24 család az idei regalaxy feltétele... -
pilu01
senior tag
Sziasztok
Telekomnál vásárolt S22 Ultra jogosult Regalaxy javításra?
Vagy csak a Samsungnál vásárolt?
Köszi -
-
logper
lelkes újonc
Történt valami változás multisim ügyben, több ismerősön tapasztalta az utobbi időben, hogy 5G routerben használt Multisim /tudom, hogy nem arra van kitalálva/ furán vagy inkább nem működik, de aztán egy idő után újra elkezd működni??!?!? Bevezetett valami korlátozást a Telekom Multisim routerben történő használata miatt?
-
yogibear
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel
Ezt nem tudom, honnan veszed...
20plusz évig volt a számom a Pannonnál/ Telenornál/Yetinél sosem volt ilyen...eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
Dehogynem... az eredeti szerződés papírján, legalul.
Csak nem kéne kidobálni az embereknek mindent, mint a használt wc papírt...
A Yeti fiókban viszont valóban nem szerepel, (a xaros appjuk be sem engedett, csak weben) és az adategyeztetés után emailben küldött pdf-en sem, holott nem kerülne nekik sokba odaírni, hogy a következő adategyeztetést eddig és eddig kell majd megtenni... -
ledgeri
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
... el van, mint a befőtt alapon, és feltételes mód... de mindegy
A yettel ÁSZF meg sem említi az éves adategyeztetést... hacsak nem a 12.3.2.2. D d nem erre vonatkozna... De az is furi, hogy a szerződés évfordulója viszont tolódik a feltöltésekkel... és eredeti szerződéskötési dátum sehol sem szerepel...
-
nfsu17
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
Valóban nem túl magyaros.
De talán kihámoztam.Szerintem arra akar utalni (vagy nem), hogy szinte másfél év is lehet így az egyeztetés valós időtartama, mikor papíron évente kellene ugye. Tehát feltételezik, hogy 365 naponta 1x kell ezzel foglalkozni.
Na most nekem aug. 26 az időpont a Y-nél, de már megcsináltam.
Tehát 2025. aug. 26-ig jó vagyok.
Ugye 02.26-tól nyílt az ablak (idén), és onnantól nézve én MAX 1,5 évig nem fogok ezzel foglalkozni.
Gondolom erre gondolt, hogy éves egyeztetés, aztán valóságban meg 1,5 év is lehet.
Persze csak akkor, ha jövőre várok aug-ig, mert ha megint sietős vagyok és megvagyok febr-ban, akkor úgyis 1 év lesz a valós.Zsolt,72
Majd megírom úgyis az eredményt. Sztem jövő héten.
-
yogibear
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Nem érteni madzsar
Ha a Yetire gondolsz, az nem plusz 6 hónap, hanem a kártya kötelező aktiválási időpontja előtt 6 hónappal már lehet adategyeztetni, de a következő évi időpontja ugyanaz lesz minden évben, azaz az aktiválás időpontja hónap, nap...
A Trénél, meg az említettek szerint ha korábban adategyeztetsz mondjuk 2 hónappal, akkor a következő évben az előző évi adategyeztetésed időpontja plusz 5 nap lesz a következő aktuális... vagyis korábbra tolódik... ami nettő faxság... -
Zsolt,72
senior tag
-
nfsu17
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
gyulaszu
dominóra hordozni csak személyesen, üsz-en lehet.Igen, ezt tudtam, így is akartam.
Zsolt,72
Igen, olvastam, bár ez sem tér ki konkrétan arra, hogy technikailag rögtön dominora léptet-e, vagy előtte belekeveri a havi előfizetést is.
"szabadon eldöntheted"
Igen, eldöntöm, hogy domino, de a technikai részére meg azt húznának rá (pl először havidíj), amit akarnak.
Persze nem mondom, hogy így lesz, csak defakto ellenkezőt sem írnak le konkrétan, hogy azt az orruk alá lehessen rakni.yogibear
Igen, ennyiért vettem tavaly év végén az "adatSIMem*", gondolom most is ez lesz.
*én most adatra használom csak a domino maratontBemegyek úgy is, mert kell, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
yogibear
üzenetére
Mennyire felel meg a törvénynek, szabálynak, hogy +6 hónapot is el lehet egy éven túli egyeztetéssel bíró szerződés?
Mondjuk nálam adategyeztetésből kifutó voda szerződés is dátum+5 napig működött, majd jött egy üzenet, hogy azért még 60 napig ha egyeztetek egy kóddal, akkor minden maradhat a régiben!
-
yogibear
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
A Yetinél ha 6 hónappal korábban elvégzed akkor is marad állandóra a következő egyeztetés időpontja...
A T-nél meg a fentiek szerint ha 2 hónappal korábban megteszed, korábbra "ugrik" a következő egyeztetés időpontja...
A Yetinél nem kell figyelni, mindig ugyanaz lesz az időpont... -
nfsu17
veterán
Hamarosan jövök számhordozással.
Egyszer volt róla szó, hogy vkinek azt mondták (hazudták?), hogy először előfizetésesbe fogják tenni és utána domino-ba.
Ez így nem igaz, ugye?
Tehát nem ez a módja a rendes ügyintézésnek?
Csak mert ha eljátszanák velem is, akkor tudjak mire készülni.
(amúgy elhinném, ha így lenne, és az ÜFSZ-es mondja, miért ne hinném, mégis az ő munkája, el kell hinnem, hogy tudja mit csinál) -
Cs1csó
titán
válasz
mano660
üzenetére
Az idegesítő, hogy már egy hónappal az adategyeztetés előtt zaklatnak sőt napokkal előbb még automata hívásokkal is zaklatnak. Ezeket lwgközelebb tiltani is fogom, hogy ne is csöröghessen ki.
Az utolsó pillanatig szoktam en is kivárni, csak az idős családtagok zaklatnak, hogy " na mikor aktiválom már mert jött sms több is stb.. -
yogibear
addikt
-
Tompika777
senior tag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Valami gebasz csak van... Anno mikor nekem megjöttek, aktiválás után normálisan egyből működtek
-
akaszajanos
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Időközben felhívtam a 1414-et, ahol kiderült, hogy aktiválni kell a kártyákat. Megtették, és már látszik is a fiókomban mindkét MultiSIM. Egy dolog nem változott: az iPad továbbra is no service-t ír.
Ki- és bekapcsolás, sok repülő mód és a hálózati paraméterek alaphelyzetbe állítása után is ez van mindkét kártyával.
iPhone-ba rakva sem lép fel hálózatra egyik MultiSIM sem. Pedig már egy óra eltelt az ügyintézés óta.(Az iPhone-ból nem tudom átrakni másba a kártyát, mert az eSIM-es már. De az iPad is hibátlan: ha belerakom a yetteles SIM-et, azonnal kapcsolódik 5G-re.)
Nem értem. A hívást is azzal tettük le, hogy ők már mindent rendben látnak, várjak. 🫠 -
yogibear
addikt
Adategyeztetés téma...
Visszakerestem, mert anno egyik olvtárs szerint az utolsó adategyeztetéstől indul az új... [link] Több másik olvtárs szerint is: [link] [link]
Nálam pedig ugyanúgy van, ahogy ott is írtam és ahogy pl. a Yetinél is, hogy a kártya aktiválásának időpontja a mérvadó az adategyeztetésre minden évben.
Nekem ez idén május 6. volt.
Május elsején, a munka ünnepére való tekintettel
megcsináltam app-ban az adategyeztetést, most léptem csak be a webes fiókba és ott van, hogy Következő adategyeztetés: 2025.05.06-ig.
Vagyis minden évben az aktiválás dátuma a végső határidő, mindegy, hogy előtte mennyivel történik meg az adategyeztetés... Yetinél pl. már 6 hónappal korábban meg lehet csinálni... T-t nem tudom, mennyivel korábban engedi, kb 1.5 hónappal előtte jött az első sms, hogy adategyeztessek... -
Cs1csó
titán
válasz
kopeter1982
üzenetére
én sehogy, azért kérdeztem, de a amit az alap kérdező írt sokkal rosszabb mint a Maraton (1290ft/GB-ot írt, a Maraton 800ft/GB)
Ha te írtad pontosan akkor az már nem is rossz (ahogy írtam ha 500ft/GB, vagy az alá esik a fizetendő akkor az jó még ha a fel nem használt adat elvész akkor is.)Már csak egy kérdés: ha lemegy a havi adatkeret és még van a hónapból:
- lehetséges e valami bővítőt vásárolni vagy
- "lassítanak" pár kbyte/s-re vagy
- "így jártam"
Tegyük fel egy naptári évet kihúzok a Maratonnal az ugye 4k HUF és 5GB adat, ez másik (szintén egy naptári évet nézve) 5,7k HUF-ért ad 12GB-ot.
Ez így elég korrekt: +7GB + 1,7k HUF-ért.Erről akár privátban linket tudnál küldeni? Én nem találtam.
-
kopeter1982
csendes tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem tudom ti hogyan számoltatok.
5690 Ft 12x30 napra 1-1 GB adat. De ezért csak 1x fizetsz 5690 forintot. Azaz 1GB adatot ca. 475 forintért kapsz 30 napra. Mindezt 12x egymás után. Az persze igaz, hogy a 30 nap lejárata után a következő 1GB indul, az előző havi nem felhasznált adat elveszik. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
500 MB -
Cs1csó
titán
válasz
yogibear
üzenetére
Totál felejtős. Mivel a maraton 800ft/GB ezért legalább 500ft/GB áron kellene adni hogy versenyképes legyen, és ellensúlyozza azt, hogy 30 nap van az elhaaználására különben elvész.
Ez is jobb a Maratonban, hogy erre sem kell figyelni.
+ jelenleg a Yeti hálója az amire Telekomról vagy Telekomra érdemes váltani, a Digisekkel feldúzzasztott Voda nem lett jobb. -
csaszi75
őstag
válasz
akaszajanos
üzenetére
Tedd bele egy másik készülékbe a kártyát.. és azon teszteld.
Illetve az iPad-be tedd bele a fő számod SIM-jét. -
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Mielőtt Vandával kiidegelném magam, megkérdezlek titeket.
Most vettem át az új csomagomhoz járó két multisimet. Az egyiket rögtön bele is tettem az iPadbe (M1-es Air), majd a PIN sikeres beírása után no service.Egyszerűen nem regisztrál fel hálózatra a tab. Az APN online/internet.telekom, repülő mód és újraindítás sem oldotta meg.
Az iPad hivatalos magyarországi helyről van, az itteni hálózatokat támogató modell, ami egy yetteles kártyával már volt használva sokat gond nélkül.
Hálás köszönet előre is, ha van valami bevált dolog, amire érdemes ránézni! -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van valahol feltöltőkártyás csomagokat összehasonlító oldal vagy infó róluk valahol, melyiket érdemes? (net nem kell rá). Kösz -
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Május 27-ig aktiválható.
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, a 13-as és 15-ös család tagjaira alapozva írtam, ezért köszönöm a pontosítást.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen, lehet tárolni több eSIM kártyát is. Egyszerre 2 vonal lehet aktív, ezen belül van mód arra is, hogy 2 eSIM dolgozzon, vagy 1 fizikai és 1 eSIM.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Az olyan eSIM-ekre gondolsz, mint az Airalo?
Amúgy egy telefonban (jelenleg egy eSIM képes telefonom van, a céges Iphone SE 2020)
el lehet tárolni több eSIM-et és azt aktiválni amelyik épp tetszik?
Egyszerre egy eSIM lehet aktív és egy fizikai, vagy lehet akár mindkét aktív SIM eSIM? -
4Grider
félisten
-
Cs1csó
titán
válasz
Troy.
üzenetére
Igen, de nem feltétlen szükséges. Elég ha pl. komolyabb összegel töltöd fel a kártyát pl. 20 ezer forint (nem tudom mekkora az egyszeri legnagyobb töltés de akkor több részletben)
És az alkalmazásban akkor "vásárolod/aktiválod az újabb maraton opciót amikor szükségesnek látod. -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Downdetector
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez milyen oldal/app?
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én Siófok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Igen, az érintett telefon meg a szeged - Orosháza részen van, szóval ezek szerint elszórtan jelentkezik a dolog
-
RoyalAirForc
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Itt azt írja hogy nincs regisztrálva a hálózaton.
de térerő meg van. -
RoyalAirForc
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az egyik telómon elment a mobilnet egy órája. Volt 5G, csak a net nem ment. Kapott egy repülő módot, aztán jó lett. Azóta zsír.
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Telekomnál (vagy bárhol) elérhető olyan feltöltős szolgáltatás, hogy pár GB adat hosszabb időre elérhető legyen? 3-5 GB mondjuk 3-4 hónapra?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Van több mobil előfizetésünk (meg tévé is vezetékse net) a telekomnál.
Ha vennék egy domino simet a gyereknek, meg lehetne oldani, hogy külön havidíj nélkül ingyen beszéljünk vele? Be lehet vonni Dominot Magentába (már ha ez kell hozzá egyáltalán)? -
Kicsirics77
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Akkor részletes számla és ott rajta lesz minden.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pont azért, hogy megtudjam, érdemes-e egyáltalán a korlátlant fizetni.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
gondolom ha kérsz részletes számlát azon rajta lesz,de engem még sosem érdekelt ez a korlátlan csomagnál eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

Csak nem kéne kidobálni az embereknek mindent, mint a használt wc papírt...

dptrsk