Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Éa más dominósoknak miért is kell több, mint a dupláját fizetnie?!
FY Telekom!
-
joey04
titán
Hali!
Jelenleg még Mobil S 2020 + Gigaerős Net 2021díjcsomagban vagyok, aminek a havidíja az emelés után 12090 forint. Kell a sok net, de a korlátlan nem. Telefonálni szinte soha nem szoktam klasszikus mobilhívással. Ha az alpcsomagra váltok, Net 15GB + Mobil S, ami 6690 forint és mellé kérem kraft ajánlatban a 90gb netet, ami 2590, akkor lenne elég netem (és így már 5g képes is a csomag) és a 2021-es ársávba tudnám visszalökni a havidíjam. Kérdésem az lenne, hogy ez a 90gb minden hónapban kérhető? Valamint ezt a kraft ajánlatot nem szokták variálni, hogy majd egy olyan konstrukció lesz, ami kevesebb netet ad, vagy korlátlant de jóval drágábban, stb? Extra kérdés: Ha mégis nagyon ritkán kellene ezen felül is net, akkor az eseti bővítőket pluszban is be tudom nyomni? pl korlátlan egy napra 990 ft.
-
chuck91
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Akkor valamit nagyon elronthattak a központba, mert kicsörgött, sőt fel is vettem jó párszor. És a telekom fiokba kiküldött dokumentumom ott a multi szim régi telefonszáma,
és bizony az a szám 303888XXX az én számom pedig 309507XXX. Szóval elég nehéz lenne elgépelni több alkalommal is. -
chuck91
tag
Sziasztok!
Picit hosszú, de hátha más valaki is fut bele ilyen "hibába".
A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor is 1-2 hetente kaptam hívásokat hogy mikor érkezik a pizza,miért nem hozzák még, stb. Elsőnek azt gondoltam biztos a számom valahol megvan adva ehhez a pizzériához, napokig keresgéltem a google és társaiba de semmi. Míg egyszer egy nem fogadott hívást vissza hívtam, és a vonal másig végében lévő úriember közölte hogy igen hívott pár perccel ezelőtt egy számot "mikor ér ide a pizza" miatt, de nem az én számom volt, sőt még a közelébe se.
Ekkor már Október-November lehetett.
Felhívtam az ominózus pizzériát hogy hát mégis mi lehet a hiba, amire azt a választ kaptam hogy kivizsgálják majd 1 héten belül vissza hívnak.
Hívni nem hívtak vissza, de úgy voltam vele hogy sikerült megoldani a problémát, egészen Januárig, akkor ugyanis megint keresték rajtam a pizzát,
Így megint telefonáltam, sajnos az előző telefonos hívásról nem volt "bizonyíték" ezért újra kezdődött a herce-hurca, annyival előrébb lettem hogy írtam e-mailt hogy legyen "nyoma".
Én ez idő alatt 3 szor beszéltem a Telekom ügyfélszolgálattál, akik mindig hárítottak hogy a pizzéria rendszerével lesz a probléma, én hiába adtam meg a pontos időpontot és a számot ahonnan hívtak.
Megint jöttek 1-2 hetente a telefonok akár este 10!!! órákkor, de mindig csak az ígérgetéseket kaptam a pizzéria ügyfélszolgálatától.
Majd amikor már heti szinten hívogattam őket akkor azt a választ kaptam hogy az ő rendszerükbe minden rendben, és tudják hogy elég frusztráló hiba, de sajnos nem tudnak segíteni.
Így megint telefonáltam a Telekomnak, azt most skippelnél hogy "Vanda" nem nagyon értette a problémámat egyszer se, össze vissza akart minden hova kapcsolni, de szerencsére elég hamar kapcsolta az ügyintézőket.
Most szerencsémre olyan illető vette fel a telefont aki meg próbált segíteni..... ÉS SIKER.
Kiderült hogy a tavaly tavasszal aktiválásra került órámba lévő muti sim virtuális száma ennek a Pizzériának egy panasz bejelentési belső száma volt, igy amikor az a szám foglalt volt ,nálam csörgött a órán lévő multisimen keresztül a telefonom.
Az ügyfélszolgálatos se értette hogyan történhettet meg ,hogy azt a telefon számot osztotta ki a rendszer, de ingyen át változtatta egy másik telefonszámra.
És végre úgy tűnik megoldódott a probléma. -
Cs1csó
titán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Tehát kell hozzzá egy előfizetés.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez is új. 1990 Ft / 30 nap (megújuló)
-
-
4Grider
félisten
válasz
abrtom87
üzenetére
Igen, holnaptól a telefonod sem fog már elindulni. De ma még megveszem tőled 10e Ft-ért.
Komolyra fordítva a szót:
1., Van ezzel foglalkozó topik.
2., Az adataidat akkor lophatják el, ha azokat megadod a linken. A telefonodból egy oldal semmilyen információt nem szed ki. -
abrtom87
tag
Sziasztok. Tudom, hogy rossz topik. Ma reggelre vártam egy GLS csomagot, jött egy sms a trackinggel. Amint megnyitottam vettem észre, hogy ez valami kamu sms mert valami gls rtt volt a webcím, nem sima gls. Gyorsan bezártam a linket, töröltem minden böngésző előzményt, bezártam mindent és újraindítottam a telefont, az smst töröltem. iPhone 15 Pro-ról van szó, legújabb szoftverrel.
Így ellophatták az adataimat? Mit tudok még tenni? Bocs ha hülyeség, ebben tök laikus vagyok. -
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Domino Day
300 MB és 30 perc (lesz) -
Landsmann
addikt
Az appban reklámozza a 300 megát+30 percet, mikor aktiválnám, akkor meg vinnyog, hogy nekem nincs kiegészítő szolgáltatásom. Az utóbbi időben kezd vodafoneosodni a Telekom is.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Viszont mostmár van korlátlan nethez Netflix is, nem csak HBO GO.
Van Mobil L + korlátlan Net csomagunk, eddig okosSIM-eket kértem hozzá.
Múlthónapban az egyiket átváltottam HBO GO-ra, most szerintem át fogok váltani egy másikat meg a Netflix-re.
Így is elég jó, mert az új árakkal 20-ra jön ki egy ilyen díjcsomag, így Magentában meg 3 egyforma előfizuval 11-12 közt van darabja. -
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pár perc és lesz az appban.
Állítólag
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
És már a domino day is elmarad? Ilyenkor szerintem már rég meg szokott jelenni az alkalmazásban.
-
enginev3.0
félisten
Lettek új Telekom mobil csomagok
Több nettel, meg persze ha jól látom drágábban -
válasz
Ace Ventura
üzenetére
A számhordozás sikerességéről/sikertelenségéről 24 órán belül kapsz értesítést a T-től.
Ez a 24 órán belül ez kőbe van vésve? Csak mert nem jött semmi SMS (26 óránál járunk).
Megint csak korábbi hordozásaimra tudok gondolni. Volt amelyiknél már 5 perc múlva jött az SMS hogy egyeznek vagy nem egyeznek az adatok.
Csak azért vagyok ennyire értetlen, mert eddig egyáltalán nem így működtek a hordozásaim és könnyebb itt kérdezősködni, mint az ügyfélszolgálatot zargatni ilyen kérdésekkel.
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Tévedtem, a cég nevén van, ez csak a hozzáférést jelentette az alap adatokhoz.
A cég irányából kell kezdeményezni a váltást, hogy lakosságiba visszarakják és a felhalmozódott kötbért át kell helyeztetni más hívószámra a flottában.
Azért eltelt egy kis idő, mert 300+ ezer forint kötbér jött össze az évek alatt. -
yogibear
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nincs... az adott napon történik a váltás, addig az előző él, tavaly hoztam át 2 számot és a megadott napon este 8kor még a yeti élt, mikor kinyomtam a telefont és kicseréltem a SIMeket... reggel már éltek...
Úgy néz ki, hogy kb 3 nap, mire életre keltik... én is hétfőn rendeltem meg boltban és csütörtök este 8 után valamikor történt meg a váltás... addig a régi élt... -
-
ledgeri
nagyúr
Egyébként a pár hete nyomott, szép, magyar szóra kiélezett "ez a magyar tuning" promó takarna többet mint a weboldala hosszabb távon? Vagy a "kereső" vagy "blog" szavak és funkcionalitás összevonása marad?
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy A52s készülékben váltottam Yettelről Telekomos sim kártyára.
A váltás óta nem jelzi ki a telefon a VoLTE opciót és hívásnál sem a "HD hívás" feliratot, viszont a 4G aktív hívás közben, tehát ha jól értem (korábbi hozzászólások alapján), az előzőektől függetlenül működik nálam a VoLTE, ez azt jelenti?
Ami furcsa, hogy a SIM beállításoknál Yettel esetén megjelenik egy volte kapcsoló is, amivel lehet engedélyezni, Telekom SIM-nél viszont még ez is hiányzik.
-
Cs1csó
titán
válasz
zelikocc
üzenetére
Ismerős Yettelről ment át NetFone-ra (Vodafone hálózatra) és egy kora hajnali órában történt meg a számhordozás addig még a Yettelnél volt Talán hajnali 2-3 óra között már a régi SIM kártyán nem volt elérhető - korábban postán megküldték az új sim-et - azt betette és kész is volt.
Nyilván egy hét vagy egy-két nap úgy hogy ne legyek elérhető nem jó de pár óra azért bőven belefér főleg ha ez a hajnali órákra esik. -
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Tehát akkor itt nincs ideiglenes szám. Érdekes.
Köszi az infót! -
Ace Ventura
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
A T-s kártya 11-én este 8 után fog élni, addig a régi kártyádon a régi szolgáltatódét használod, és a számlát is ők állítják ki addig a napig.
Telekomnál nincs ideiglenes szám.
A számhordozás sikerességéről/sikertelenségéről 24 órán belül kapsz értesítést a T-től.
Ha sikeres, örülsz, és várod a 11-ét. Ha nem sikeres, akkor irány vissza mert valami adatod nem stimmel. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Digitálisan írtam alá, nincs meg papíron. Telekom fiókba pedig csak telefonszámmal tudom felcsatolni az előfizetést, de ugye így, hogy nincs szolgáltatás, így nincs szám se.
Továbbra se tudom 100% biztosan hogy ez most hiba vagy sem?
Én azt mondanám igen, mert még nem találkoztam ilyennel.
Ha hiba és a számhordozás után se működne a SIM kártyám akkor az már azért nagyobb probléma lenne.
Abban a reményben írtam ide, hogy hátha tudjátok, hogy ez normális jelenség, avagy sem. De nem lettem meggyőzve. Biztos ami biztos utána érdeklődök majd a T-nél is valamilyen formában.Nem gondolnám, de annak lehet köze ehhez a jelenséghez, hogy előzetesen jeleztem, hogy vállalati flottába lesz hordozva a szám? Így csak egy ideiglenes legkisebb csomag lett kötve és fizetnem sem kellett semmit, se hűség se semmi. Azt mondták, hogy majd utólag a céggel lerendezik az anyagiakat, ha megtörténik a szám átírása a cég nevére.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na ez az, eddig nekem mindig így volt, ezért nem értem a jelenlegi helyzetet.
Anno Telenornál is kaptam ideiglenes számot és már ahogy kijöttem az ajtón egyből használhattam a mobilnetet. -
válasz
yogibear
üzenetére
Félre értesz. Nem a hordozás idejét kérdeztem, hanem a szolgáltatás működését.
Már többször hordoztam az elmúlt 10 évben valamilyen számot (kivéve a T-hez) és mindig élt a SIM kártya és a szolgáltatás már a számhordozás előtt is egy ideiglenes telefonszámmal.
Itt nincs ilyen?
ebben a néhány órában előfordulhat, hogy időszakosan nem fogod tudni használni a szolgáltatásodat
Akkor csak kellene legyen előtte itt is… -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A tőlünk hanyatlóbb országok szolgáltatóinál simán előfordulhat, hogy egyáltalán nem tiltják a külföldi ip címeket a VoWiFi használata során. Nálunk is ez csak két szolgáltató szokása.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.
Nekem is vagy egy német telekomos kártyám is, ami simán működik VoWifi-n, mikor Magyarországon vagyok az otthoni wifin. -
yogibear
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
van-e valami átfutási ideje?
Megválaszoltad...A szám hordozás 11-én lesz,
Vagy azt hitted csak viccből adták meg a dátumot?
A számhordozás napján kb 20 óra körül szokták megejteni elvileg max egy óra, de annyi nem szokott lenni...[link]
A számhordozás a kiválasztott munkanapon 20 és 24 óra között történik, ebben a néhány órában előfordulhat, hogy időszakosan nem fogod tudni használni a szolgáltatásodat. Ebben a néhány órában kell majd a régi SIM-kártyádat kicserélned az új, Telekomos SIM-kártyádra a készülékedben és ezt követően már használhatod is a Telekom mobil hálózatát. -
Sziasztok!
Számhordozással jövök a Telekomhoz havi díjas csomagba.
5 perc alatt el lett intézve az üzletben és a kezembe nyomták a SIM kártyát. Ez kb 17:15-kor volt, tehát már bő 2 órája.
Az lenne a kérdésem, hogy a SIM kártya működésbe lépésének van-e valami átfutási ideje? Csak mert már bele tettem két telefonba is és egyiken sincs szolgáltatás. Ez normális így és kell neki egy kis idő még, vagy elírhatták a SIM kártya számát a "regisztrációkor" és menjek vissza?
A szám hordozás 11-én lesz, de azért előtte is használnám, mert elegem van már a csodafon hálózatából. -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Bármilyen hazai wifin, ahol fel tud épülni a VoWiFi ipsec vpn csatornája. A külföldi ip címek tiltottak, az csak a vodás kártyákkal müködik.
-
blueye
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ez a helyes: "ha bármilyen wifin vagyok és van net akkor működik"
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a wifi hívás az csak otthon a saját telekomos routeről megy?
Vagy minden telekomosról?
Vagy ha bármilyen wifin vagyok és van net akkor működik? -
glaci
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én amikor elveszett a gyerek SIM kártyája weben átváltottam eSIM -re, így egyből tudtuk újra használni, az eredeti pedig egyből inaktiválódott.
Aztán amikor volt időm bemeni egy Telekomba, akkor kértem a fizikai SIM -re vissza állítását.Varszegig kollégának mázlija volt. Viszont a fenti megoldást bártan ajánlom mindenkinek. (Csak rendszert ne csináljanak belőle, mert valamennyi (talán évi 10 alkalom) után már az eSIM -ről visszaváltás is fizetős, ha jól emlékszem.)
-
yogibear
addikt
válasz
Beca1990
üzenetére
Esetleg kereső használata önállóan?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link]Megsérült a SIM-kártyám, kérhetek-e helyette újat?
Igen, a sérült vagy meghibásodott SIM-kártya cseréjét üzleteinkben kezdeményezheted.
Honlapunkon időpontot is foglalhatsz a Hozzád legközelebb eső üzletünkbe, így minimálisra csökkentheted a várakozási időt.
A személyes okmányok bemutatása mellett a cserét kérheted, mint:
a havi díjas szolgáltatás előfizetője, vagy
a Domino szolgáltatás előfizetője.
A sérült kártya cseréje díjmentes, de blokkolás, rongálás, lopás és feltételezett eltűnés esetén a havi díjas, illetve Domino díjszabásban feltüntetett díjat - 2500 Ft/alkalom/db - kell megfizetni.
A kártyapótlást követően korábbi hívószámod, és a korábban feltöltött egyenleged megmarad.
Fontos, hogy a kártyapótlás csak személyesen történhet, SIM-et sem belföldi, sem külföldi címre nem postázunk! A csere kizárólag a havi-díjas vagy Domino előfizető személyes jelenlétében, a személyes okmányai bemutatásával lehetséges, meghatalmazás nem fogadható el. -
Beca1990
senior tag
ha nem találom a Domino SIM kártyám mennyiért adnak újat? szeretném megtartani a telefonszámom
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Uhh tényleg, legalább olvasnak. 🤪
-
Nescafé
őstag
sziasztok
telekom weboldal, ugye a számláknál ott van hogy részletfizetésem, eddig mutatta kis képen úgye mit fizetsz.
Most:
Részletre vásárolt eszköz.
Most már csak állam mondjuk egy kis kép van amin van tv, óra telefon, wifi router.. stb
Kérdés az hogy ez mostmár ilyen? -
válasz
bolic
üzenetére
Rossz topikban vagy, az ONT ide tartozik, itt mobilszolgáltatásokról van szó.
-
Köszönöm hogy lecserélte a Telekom ONT-ot, mivel háromszori áramkimaradás megsülte az előző ONT-ot.
-
jani071
csendes tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ha az előfizetés nem az ő nevén van akkor csak ha megfelelő papírokkal érkezik az üzletbe, meghatalmazas stb.. nem csak ennyi, hogy besétál és kész is.
-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Köszi, akkor uzletbe megyek.
-
Sziasztok,
Most ceges flottaban van a privat szamom, a honap vegen kileptetnek belole, szeretnem kivinni a szamomat.
Telekomos elofizu melle vennek telefont reszletre/egy osszegben. Jo lenne, ha az uj telefonra tudnek migralni a korabbirol, tehat atfedes lenne a regi telefon leadasa es az uj hasznalata kozott.
Van lehetoseg ra, hogy elobb kossek uj elofizetest es kapjak telefont, majd atmigraljak erre a jelenleg ceges flottaban levo telefonszamomat?
Ha nem megoldhato, akkor megveszem listaaron a telefont, majd kesobb szorakozok a telefonszam kihozatalaval.
Koszi
-
yogibear
addikt
válasz
totron
üzenetére
Bárki, aki nem akar súlyos ezreket költeni előfizetésesre... mert keveset telefonál...
Mert nem lóg napi 24 órát a fácsén meg nem dumál órákat feleslegesen...
Ráadásul a T az egyetlen, aki nem időkorlátos netet ad: Maraton 5Gb 4ezerért...
A másik kettőnél csak időkorlátosak vannak, ami ha lejár, ugruk a rajta maradt net...
Pont ezért hoztam át a számokat a T-hez...
Ha ehhez aktiválod az egy napos DD netet (ha éppen azt adnak), sokáig elég a net, nekem speciel így 10 hónapig tartott ki az 5Gb Maraton...
Arra kell hogy útközben menjen pl a netrádió, mert a beépített FM xart sem ér, vagy bármi netes zene, plusz megnézni a menetrendet, vagy a bolt oldalát, hogy adott termék van-e náluk, vagy csak a másikban, vagy más bolt kínálatát, vagy éppen a hiperben a weboldalukon egy adott terméket, ha ott állsz előtte és nem tudod, megéri-e... sokszor jön jól, a mobilnet, plusz a kártyás fizetéshez is kell, ha más nem azért, hogy az app feljelentkezzen és letöltse a tokeneket...
Ha meg netalán beszélgetni akarok vkivel, arra ott a MobilVoip, a régi regben átírtam a vonalas számról a mobil számára, feltöltök kb 14 eurót és ha feltétlenül mobilon kell beszélgetni, kb 7 forint/perc díjért teszem, plusz a feltöltéstől számított 4 hónapig vonalast ingyen hívhatok... és emiatt is kell a mobilnet.Plusz ne feledd, a magyar mindent szeret, ami ingyen van.

-
nfsu17
veterán
válasz
totron
üzenetére
Én pl használom.
Inkább a net akciót.
Mivel még két SIM-en van és a "netes" a T, ezért azt a számom nem ismerik.
Így ha vkit hívnék, akkor mindig be kellene mutatkozni (oké, túl lehet élni...de akkor jön a köv. kérdés....új a számod? elmentsem? és akkor jön a magyarázatom...már két perc elment és még nem beszéltünk semmiről).
Na szvsz majd számhordozás után használom a beszédet is, de amúgy nem annyira, mert kevés van belőle.Net.
Én marhára örülök pl annak, hogy itt van 50MB free.
Még mindig van belőle, pedig köv. szerdán már le is jár, és jön az újabb egy hó 50MB.
Emelett persze ott a maraton, amiből még mindig van 2GB (a 2-ből) dec 12. óta.
Szóval én nem vagyok nagy fogyasztó, ezért is nem tetszett a Y hozzáállása, hogy kivezetjük az 500MB csomagot, mert úgysem kell az senkinek, de cserébe nem lesz olcsóbb akkor az 1GB sem (korábban sokszor meglépték, hogy X MB-ról Y-ra emeltek, és kivezették az X-et, viszont vagy X árban adták tovább az újat, vagy alig drágábban...most meg még emeltek is az 1GB-on).Szóval Y hulladék ebből a szempontból.
A szerdákat meg értelemszerűen azért aktiválom, hogy se az 50MB, se a maraton ne fogyjon és akkor lazábban lehet aznap netezni...azok sem szoktak elfogyni btw.
Csak azzal, hogy dec. óta lett második T SIM-em, már több ezer Ft-ot spóroltam, mintha csak Y-nél lenne ez megoldva...úgy, hogy csak kis fogyasztás megy mindenből...még így is. -
Cs1csó
titán
válasz
dzf007
üzenetére
A "nagy" gépen amit csak én használok de azon futnak a torrentek (nem sok csak minimálisan érdekel a helyezés: maradjak "ELIT" rangon. A havi adatforgalmazás a következő: (fejből írom erre emlékszem kb. ennyi szokott lenni átlagban)
letöltött adat: 300GB
feltöltött adat: 250GBTehát ugy bő fél TB-ot mozgatok meg, az 5GB-os maraton mobilnet pedig pont kitartott egy évig.

-
Cs1csó
titán
válasz
Rage47
üzenetére
+1 nekem is ennyi.
A szolgáltatónak persze több oka van:
- felébreszteni az igényt hogy többet akarjunk mobilnetezni
- a versenytársak ellen is jó ügyfélmegtartó/ügyfélvonzó tényezőMegjegyzem sokszor flegmáznak a szolgáltatók, hogy a kártyás ügyfelek "nem fontosak" pedig azok mert:
- minél nagyobb az ügyfelbázis annál fenntarthatóbb a rendszer
- bármikor alakulhat úgy hogy egy kártyás ügyfél átvált havidíjas előfizetésre és ha már kártyásként egy szolgáltatónál van lehet ott marad előfizetőként. -
Cs1csó
titán
válasz
totron
üzenetére
Üdv, én keveset mobilnetezem. Még itthon wifin vagy kábelen sem vagyok nagy YouTube néző vagy Tik-tok stb.
A melóhelyen szoktam néha ránézni pl. a PH!-ra vagy egy-két híroldalra vagy ha jön üzenet stb.
Nyilván munkahely tehát amúgy sem a telefonozás a lényeg.
Általában 30MB-al elvagyok, tehát nekem bőven jó a Maraton 5GB akár egy évre is. Sőt mostanában amúgy is keveset járok el, szórakozóhelyre vagy egyéb közösségi térbe ahol esetleg nagyobb igény lenne megnézni ezt azt vagy akár messenger hanghívással is ritkábban beszélek ismerősökkel mobilneten.Tehát amikor jön az DD akkor az aktiválás napján ha netet is kapok akkor egy kicsit "lazábban" tolom ennyi, pl. ilyenkor szoktam kicsit pörgetni a Facebook-ot is amúgy nem.
Nemrég volt valami 1GB és talán ha 200MB lement belőle

Van ismerős aki keményen pörgeti a videót és 50GB/hó csomagja van de azt mondta, hogy van, mikor még otthon is mobilnet megy és így sem lépi túl a havi 30GB-ot.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Avayasoft
üzenetére
Meg ha valami miatt cserélni kellett akkor volt a régi helyen gond, hoztak valamit, akkor pont nem volt kihasználva minden port, aztán senki sem pótolta az eredeti eszközt

De asszem ahol most vagyunk a Voda koaxa is hasonló gond lehetne, csak mivel netünk van így nem gond.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Korábban panelban laktunk, ahol 64 lakás volt. Gondolom pont 64 db-os swich nincs, csak kevesebb vagy több. A nagyobb biztosan drágább is, ezert úgy voltak vele, hogy hátha nem mindenki akar netet és azok közül sem mindenki épp tőlük. Szóval nálunk sem jutott mindenkinek Digi....
Ha mégis, akkor így jártak. Nem közmű szolgáltató, ezért nem kötelező mindenkinek szolgáltatniuk. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
60 perc -
Cs1csó
titán
válasz
cszoltaneger
üzenetére
"megtelt"
komoly! (Ha van pl. egy "8" lakásos társasház akkor oda nem 8 csatlakozási lehetőséget kötök be? Vagy lett egy emelet ráépítés?)Oda szerződj ahol jobb technológiával szolgáltatnak. Pl.: ha a Telekom csak ADSL (rézdrót) ad netet, a Yettel pedig optikán/koaxon akkor válaszd a Yettelt. (most olvastam a 4Grider (+1) válaszát, ha jól értem a Yettel vezetéknélkül szolgáltat? Mert még az is jobb az ADSL rézdrótnál.
A lényeg: rézdrónál csak egy rosszabb van: a műholdas net.
Anno a szomszédomnak volt az, hogy a net telefondróton (rézkábel) jött, azaz ADSL nete volt a tévé szolgáltatás pedig műholdról (tányéros tévé) jött, megfűzték az IPTV-vel ADSL-en, ami így osztozott az internettel: az addig is szűk sávszél még karcsúbb lett mert az IPTV is az ADSL sávszéléből vett le.
(Az mé plusz hab volt a tortán, hogy amúgy is messze van a fejközponttól, ez ADSL-nél nagyon fontos mert a PING érték is szar és az adható legnagyobb sávszél is az, minden bazi gyenge lett az IPTV előnyeit meg nem is használta ki.
Szerintem simán átverték.Olyat hallottam hogy egy új (szűz, frissen kiosztott terület,majd oda felépített kvázi lakópark) területen 50 telek lett kiosztva de később ebből többre is ikerház lett építve így ugye az "alap" 50 internet csatlakozási lehetőség kevés lett (ha minden egyes telekre ikerház épül akkor ugye pont 100 bekötési hely kell)
-
4Grider
félisten
válasz
cszoltaneger
üzenetére
Ez mobilos Telekom topik.
Yeti tv jobb minőségű, mint a Telekom iptv... -
cszoltaneger
kezdő
Sziasztok!
Társasházban sajnos megtelt az optikához való csatlakozási lehetőség. Bővíteni egyenlőre nem fogják.
A Telekom az IPTV rézkábeles szolgáltatást tudja csak nyújtani. (Bár ezt nem értem, hogyan lehetséges).
Jelenleg Yettel OtthonNet és Yettel TV van.
Szerintetek érdemes a Telekom IPTV-re előfizetni?Folyamatos netet csak 2 IP kamera használ.
Játék nem megy netről.Köszi a segítséget.
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Igen minden legnagyobb rendben van, sajnos megemelt díjat kell fizetni.
-
csaszi75
őstag
válasz
Gery15
üzenetére
Minek teszed fel még egyszer a kérdésed, ha a másik topikban nem tudtál válaszolni a kérdésekre?
https://prohardver.hu/tema/wlan_wifi_vezetek_nelkuli_halozat_kerdesek_es_valaszok/friss.html -
Gery15
addikt
Sziasztok!
Építkezés megfigyelésére szeretnék felrakni 2db Reolink kamerát, Telekomos társkártyás mobilenettel lenne az internetelérés. Saját alkalmazásán keresztül elérhető lesz távolról?

-
jociolaszi
tag
Nektek működik a számlabefizetés?
nekem semmilyen eszközön és appon sem megy! -
csaszi75
őstag
válasz
Joker88
üzenetére
Jól működik, de ki kell próbálni az adott helyen.
De sokszor a Telekom/(és Vodafone is) 5G az lassabb mint a 4G.. ez elsősorban vidéken..
Ha a Telekomnál korlátlan csomagod van, akkor kérhetsz hozzá multisim-et (tablet sim) amit beteszel egy jó(!) 4G/5G routerbe.. és azonnal jobb lesz minden..
Nálam pl az egész lakás 5G képes routerről megy (csak 4G lefedettségem van)
Az a lényeg, hogy minél magasabb UE category eszközöd legyen.. Pl UE CAT19: Huawei B818 4G router..
A Honor 90 Lite tud 5G-t elméletileg.. ha van jó 5G lefedettséged elmegy minden rajta.
Csak kínlódás a telón osztani mindig a netet.. és az akkunak sem tesz jót.
De működni fog. -
Joker88
őstag
ha egy 5G -s mobilon ( Huawei Honor 90 Lite ) megosztanám a mobilnetet Wifi-n keresztül, Android TV-re , mennyire lenne élvezhető a Netflix pl 1080p - ben ? bírná az 5G-s net?
( Ahová költözünk, nincsen bevezetve semmilyen kábeles netszolgáltató,viszont mobilnetből korlátlan csomagban vagyok a Telekomnál és van 5G lefedettség. )
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk