Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz ubyegon2 #46755 üzenetére
Az aktiválás hónapja és az azt követő hónapban akciós a net csomagod (előfizetésnél). Tehát ha július 1-jén kötötted, akkor július (mivel ez az aktiválás hónapja) és augusztus egész hónapok akciósak. Ha július 31-én kötötted, akkor július 31. napja az aktiválás napja és júliusban csak az az egy nap maradt és augusztus egész hónap az akciós.
-
legenda
válasz ubyegon2 #47028 üzenetére
amennyiben a díjcsomagod nem tartalmaz benne foglalt adatforgalmat, úgy 1790 ft, de az akciós időszakban - az aktiválás hónapjában, és azt azt követő hónapban - 190 ft.
akkor olcsóbb bővítő, ha van mit bővíteni, mert már van valamennyi adatforgalom az előfizetésben, csak az kevés, de ha nincs, akkor nincs is mit bővíteni, tehát az önnálló adatcsomag lép életbe, és a drágább áron - de ezt a honlapon is leírják, hogy; még több nerte van szükséged? kontra nincs még net a díjcsomagodban? - neked csak a megfelelőre kell kattintani, és úgy a rád vonatkozó árakat látod majd.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
djculture
félisten
válasz ubyegon2 #47028 üzenetére
Nem kell tulbonyolitani. Ha van az előfizetési csomagodban net akkor 990ft mert bővitésként lehet ilyenkor alkalmazni, ha csak hangelőfizetésed van amibe nincs net akkor 1790ft.
De van rá ez az akció amit irtak:
A NetPlusz M akció 2014. február 1-jétől visszavonásig vagy legkésőbb 2014. december 31-ig érvényes. Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőzően nem volt még aktív NetPlusz M opció a szerződésen. Kedvezményes időszak: havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő egy naptári hónap, illetve Domino kártyás előfizetés esetén 30 nap.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ubyegon2 #47031 üzenetére
a hang-, és hang+adat leírást az akciónál látom, de ott okés is, hiszen mind a két módozatra érvényes a kedvezmény.
amennyiben neked nincs benne foglalt adatmennyiség az előfizetésedben, úgy rád nem a linkelt kép vonatkozik, hanem a másik opció.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
A@ron
tag
válasz ubyegon2 #47034 üzenetére
Huhh, basszus, no offense, de mondták már, hogy nehéz eset vagy? Mármint értem a (jogos) igényt, de ezt azért rövidebben is meg lehetett volna fogalmazni
ezt nem érted félre, így van.
Ez esetben viszont ne NetPlusz S-t, hanem kifejezetten NetPlusz Arany-t kérj.
Remélem, végre sikerült megfejteni minden rejtélyt
-
legenda
válasz ubyegon2 #47034 üzenetére
eleve rossz szekcióban nézed, előtte lépj át a rád vonatkozó kategóriába, miszerint nincs net a díjcsomagdban, és ott már a rád vonatkozót fogod látni;
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz ubyegon2 #60640 üzenetére
A fizikai törvének akkor is ugyan ezek voltak, legfeljebb nem vették figyelembe ezt a tényezőt, amivel jópáran le is húzták a szolgáltatót kötbérrel, aztán észbekaptak és léptek és a kormány az nem tudom hol került a képbe de teljesen logikusan megadta a szolgáltatóknak hogyha valamit garantál azt garantálnia kell az esetek 100%-ában mert ha csak 80-ban teszi akkor igazából nem is garantálja.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
Soulfly842
addikt
válasz ubyegon2 #67478 üzenetére
(#67477) karl_fischer
(#67467) szabogabor10A 180 napnál régebbi szla tartozásokat tévesen jeleníti meg, ezeknek a téves szla tartozásoknak az 'eltűnése' hétfőre várható.
Hagyjátok figyelmen kívül.
(#67484) flegga92
Aktiválás hónapjában időarányos, lemondáskor teljes havit fizetsz.
Egyszerűbb, ha átváltasz egy nagyobb mobilinternetre, jöv. hónapban meg vissza kisebbre.
Annál mind az aktiválás, mind a lemondás hónapjában időarányos.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
taip
senior tag
válasz ubyegon2 #75608 üzenetére
Attól függ, hogy Magyarországról, Telekom mobilhálózatból akarsz-e telefonálni vagy külföldön roamingolsz. Az utóbbi esetre vonatkozik a 19 Ft, ha itthonról hívod, akkor büntetőtarifás.
Ha van más telefonálási lehetőséged, akkor próbáld onnan, ha nincs, akkor VoIP szolgáltatóval a töredékéből kijössz. Tippem szerint német mobilt 6-8 Ft körül tudnál hívni.Hogy ez miért van így, azt én sem értem, valószínűleg a balekokra utazik a T.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ubyegon2 #94534 üzenetére
A vásarlásra fordítható összeg egy virtuális hitelkeret, mely minden hónapban 20/30/50 ezer forint, a mobilparkolás/mobillottó stb. ezt a keretet csökkenti, a havi számlában kiszámlázzák, s újra 20/30/50 ezret költhetsz ezekre.
A te esetedben 3353 forint a költés ebben a hónapban.
A feltöltött egyenleg pedig ha egy havidíjas számot feltöltesz domino egyenleggel ott jelenik meg. Ezt is mobilparkolásra/mobillottóra stb tudod felhasználni, csak itt a saját előre feltöltött pénzedet költöd.
Ez a feltöltött egyenleg Google Play áruházi vásárlásra is alkalmas.Akkor is a feltöltött egyenleg használható, ha túlléped a 30ezer forint havi hitelkeretet, de még parkolnál/lottóznál.
-
Soulfly842
addikt
válasz ubyegon2 #94541 üzenetére
Ha a
*102# hívásindítással lekérdezed az egyenleget akkor a dátum elé mit ír?Feltölthető xyx dátumig
Vagy mást ír a dátum elé?Gyanítom, hogy az előbbi, s az lép érvénybe amit (#94545) 8 is ír... Ez esetben lejárt az érvényességi ideje/túl régen volt feltöltve.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ubyegon2 #98264 üzenetére
Alapvetően belföldi forgalmat árulnak az itthoni szolgáltatók, hisz itt szolgáltatnak.
Az, hogy EU-s szabályozás miatt, amit itthon kifizetsz, azt EUban is használhatóvá kell tenni számodra más kérdés szerintem. A 10 GB ajándék, így magától értetődő szerintem, hogy belföldi szolgáltató, a belföldi hálózatán biztosít belföldi adatforgalmat. -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ubyegon2 #98274 üzenetére
Ebben mi a beetetés? Az emberek 95%-a két hónap múlva egyszerűen eldobja a 990 forintért vett SIM-jét, amit addig második kártyának betesz a telójába. Ennél olcsóbb mobilnet nem nagyon van kártyásoknak... ...én azt nem értem, ez a Telekomnak miért jó? Még a postát is ő állja hozzá.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
4Grider
nagyúr
válasz ubyegon2 #98278 üzenetére
Kb. 5-600 Ft + ÁFA a GLS árainak a legalja 2 napon belüli kézbesítés, elektronikus feladás és nagy forgalom esetén.
10 GB net az plusz 1000%.
A farokméregetésnek mindig is megvolt az evolúciós haszna. Ahhoz, hogy szép mérettel lehessen kiállni, minden milliméter hosszabbítás számíthat. Nem véletlen, hogy a Vodafone meg ingyen is küld feltöltős simet (persze net és beszélgetési idő nélkül).
A Domino Fix a piacon elérhető legjobb ajánlat 1000 Ft-ért 80 perc beszélgetéssel és 1 GB egy évig felhasználható nettel. Ha ezt még meg is tolják 10 GB ajándékkal (igaz, az csak 1-2 hónapra szól), akkor meg kiemelkedően jó ajánlat. Az ilyet célszerű is reklámozni... -
viktorhu
veterán
válasz ubyegon2 #98280 üzenetére
Gondolod, hogy a GLS finanszírozza a Telekomot? Az miért érné meg nekik? Ez nem olyan, mint a posta, hogy amúgy is van egy csomó kézbesíteni valója a házban, itt miattad kell odamennie valakinek kocsival, vagy kisebb településeken lehet, hogy aznap a faluba is csak miattad megy el, ennek meg költsége van.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz ubyegon2 #98283 üzenetére
Részvénytársaságnak nem éri meg költségekkel elrejteni a bevételt, ha ilyesmire gondoltál, mert a tőzsde nagyobbat harap, mint a nav, ha lefelé megy az árfolyam, drágább a finanszírozás, és kisebb a főnök jutalma is.
De pont arról beszéltünk, hogy megérheti nekik 500 forintot odaadni egy ügyfélért, aki utána a piac legmagasabb percdíjait kapja, ráadásul el is kérnek érte 1000 forintot.
És igen, a kínai csomag más kategória, ott a magyar postáé a veszteség, mivel a csomagok nagy része erre jön, a feladó a kínai postának fizet, amelyik egy nagy konténerben elküldi az egészet Európába, szóval a költség itt keletkezik a szétválogatással meg a kézbesítéssel, a bevétel meg Kínában,és nincs ellenoldalú forgalom, ami az itteni postákat kompenzálná.
-
pg77
újonc
válasz ubyegon2 #99669 üzenetére
Mindenki azt hiszi, hogy a hűség, úgymint határozott idejű szerződés és úgy is mint "15 éve náluk van az egész család 8 telefonszámmal" valami becsülendő dolog, amit a szolgáltatók jutalmaznak valamivel.
Sajnos a magyar fordítás, a "hűség" annak idején a szolgáltatók által nagyszerű marketinggel kitalált és ezáltal meghonosodott kifejezése, több pozitív értelmet hordoz, mint ami valójában mögötte van.
Szimplán egy rablánc, ami azt jelenti, hogy határozott időre elkötelezted magad és aláírtál egy szerződést. Ez számodra hordozhat sok előnyt és sok hátrányt is (=egyenlő kényelem).
Az, hogy hány éve vagy ügyfél, semmit sem számít, ezen kár meglepődni.
(szerintem sehol máshol a világon nincs ilyesmi elnevezése a határozott idejű szerződéseknek, hogy "hűség") -
fornettisuti
veterán
válasz ubyegon2 #99673 üzenetére
Legrosszabb esetben is ugyan azzal az ajánlattal, mint egy 0 perces új belépőt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz ubyegon2 #99676 üzenetére
Még mindig válthatsz szabadon, szolgáltatót vagy elsírhatod bánatod az ügyfélmegtartónak.
Itt nem tudunk rajtad segíteni, pedig sajnáljuk, hogy nem vagy prémium ember.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
válasz ubyegon2 #99676 üzenetére
Umm, nem lehet, hogy pár napra rá már te is 1 GB-t kaptál volna? Gondolom akkor történhetett ez, mikor 500-ból 1 GB, az 1-ből 2, stb. lett, csak te pont előtte szerződtél, amikor még nem azt kaptad volna.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Black_Raven
veterán
válasz ubyegon2 #99685 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, én új belépő voltam, nálam 2gb net volt, 2 hét múlva az újaknak már 3gb. Felhívtam a 1414-et, és onnantól nekem is 3gb volt..(+200ft,)ha egyszer valami 2 hét múlva lép érvénybe, nem kaphatom meg ma..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
viktorhu
veterán
válasz ubyegon2 #99956 üzenetére
Működnie kellene, így elég logikus volt, hogy tényleg az a kérdésed, amit leírtál (és amire kipróbálással kaptad volna meg a választ, illetve meg is kaptad).
A következő kérdés az, hogy kaptál-e hibaüzenetet, melyik hálózatra csatlakoztál, elfogadta-e a kódot és utána telefonálni nem tudsz vagy el is utasította az aktiválást.Közben ezekre válaszoltál is, akkor a következő: érdemes lenne megpróbálni 2G-re kényszeríteni a telefont, és úgy beküldeni a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz ubyegon2 #99958 üzenetére
Azért csodálkozom, mert már egy csomó barátomnak/ismerősömnek segítettem domino roamingot bekapcsolni, és szinte mind külföldön kért meg erre (vagy én ajánlottam fel neki, hogy csinálok a készülékére roamingot, amikor láttam, hogy küzd vele). És mind ment. Mondjuk én szinte kivétel nélkül tőlünk délebbre járok, de gondolom ha az olaszoknál, görögöknél, horvátoknál működik a bekapcsolás, Németo.-ban is működnie kellene. Hirtelen ötlet: Váltsatok át nem telekom roaming partnerre, hátha ott működni fog a kód.
-
legenda
válasz ubyegon2 #100869 üzenetére
Esete válogatja, ilyen is előfordulhat, de visszaolvasva találsz itt azért olyanokat is, akik korrekt ajánlatokat kaptak.
-
Robi_73
őstag
válasz ubyegon2 #100869 üzenetére
Én is majd 6000 Ft-tal rosszabb ajánlatot kaptam a mostani előfizetéseimre (4db) mint amit eddig fizettem. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy szerintem 22 év után nem ezt érdemlem. Erre benyögött egy ajándék tabletet és 44.000 Ft készülék kedvezményt. Ha elfogadtam volna, akkor természetesen 2 év hűséget vállaltattak volna velem. Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Robi73
-
legenda
válasz ubyegon2 #100872 üzenetére
Nyilván nem biztos, meg én azt írtam, hogy kicsikarni, ez is fontos, mert elsőre szinte sehol sem adják a legjobb ajánlatot, de ha megfelelően áll hozzá az előfizető, akkor bizonyos esetekben előhúznak jobbat is a kalapból.
Mobilos fronton nem szokásom ugyan, de vezetékes szolgáltatásoknál már eljutottam oda, hogy úgy kell alkudozni, mint a piacon, mondani kell, hogy itt van közvetlenül az ajtó előtt másik három szolgáltató kábele, akik alig várják, hogy megkeresse őket ez ember, sőt, időről időre ők próbálkoznak be az elcsábítással, ilyen meg olyan jobb szolgáltatásaik vannak, ekkor persze előkerülnek a jobb árak és extra szolgáltatások.
Ha nincs képben az előfizető és nem nem áll ki magáért, akkor simán lehúzzák a drágább árakkal és ez szinte minden szolgáltatóra igaz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen