-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
ubyegon2 #143572 üzenetére
@GoodSpeed
Tévedsz, ha Magentába akarja tenni a Dominos számokat és bekapcsolni az ingyenes beszélgetést biztosító családi opciót, akkor egy néven kell minden számnak lenni!
Nálunk anyukám nevén van a 2 előfizetés + 4 domino szám, csak így lehet!Pár éve domino adategyeztetéskor véletlenül a saját nevemre csináltam és emiatt a rendszer azonnal kivette a Magentás családi opcióból.
Ügyintéző mondta, hogy csináljak megint adategyeztetést anyukám nevére és utána lehet visszatenni a csoportba. -
thomas77
senior tag
válasz
ubyegon2 #143434 üzenetére
Filmnézés közben reklámok helyett meg az sms-ek jönnek 10 percenként. -5000 Ft, -5000 Ft...
Már egy ideje nem használok klasszikus feltöltőst elsödleges számnak, de azt hiszem itt Angliában van ilyen lehetőség a Lebaránál és a Three-nél is. X beállítótt egyenleg alatt automatikusan tölt Y beállított összeggel az elmentett bankkártával.
Biztosan van, akinek jó lehet ez a megoldás. Anyósom például kihúzza egy évig a feltöltést, de ha eljön az idő, akkor hatalmas jajveszékelések közepette tud csak tölteni. Néha önállóan, néha csak segítséggel. Egy valami biztos: kétségbe esik! -
válasz
ubyegon2 #143432 üzenetére
Én is feleslegesnek látom minimumegyenleghez kötni a feltöltést, hiszen ha lecsökken az egyenleg, akkor a szolgáltató úgyis elkezd üzenetekkel bombázni
De azt, hogy meghatározott időközönként automatikusan töltsön, azt aztán abszolút teljesen feleslegesnek tartom, ez már ekvivalens egy havi előfizetéses szolgáltatással
-
-
Asbee
veterán
válasz
ubyegon2 #143203 üzenetére
Köszi a téves semmitmondó hozzászólást, szerencsére chaten mondták 1 nap alatt visszaáll. Az nem érdekel mikor tudok megint, nem sos. Nagyon is tudtam mit akarok, semmi felelőtlenség nem volt, csak a két mobilelőfizetés lett fordítva kötve, a számokra. Telefonon kötés átka, és végén nem átnézés, sokadszor hosszabbítok így. Mivel módosítani nem tudták már, ők mondták rendelés törlése.
Gondolom te még sosem hibáztál semmiben az életben. -
válasz
ubyegon2 #143108 üzenetére
Sőt, akiknek nem megy online, azoknak is csak kis része fórumozik itt vagy máshol, ezért vélhetően csak a Telekomnak van pontos infója a kapcsolódó hibák, problémák arányáról.
Nálunk két Domino van a családban, a fiókomhoz rendelve, az egyikkel sosem volt gond, a másikkal viszont tavaly igen, be kellett sajnos menni üzletbe személyesen, azt a feleségem intézte. Én nem szeretek személyesen ügyintézni, mert bár nagyon türelmes vagyok, de az bosszant, amikor a kevésbé hozzáértő ügyintéző elkezd hülyeségeket beszélni... Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de nem ritka sajnos. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ubyegon2 #142934 üzenetére
Köszi ez jó hír, akkor nem használom el a teljes Ft egyenlegemet Maraton vásárlásra, mert most pl 2 GB már pont 3100 Ft, ami nehezen abszolválható 3000-es feltöltésből
Nem is értem miért nem lehet egyedi összeggel feltölteni.yogibear: 2x 1 GB vettem anno a kezdő egyenlegből.
Intru: ez jó hír. Valamiért az volt a sejtésem hogy az egyenleg is nullázódik évfordulónál.
-
enginev3.0
félisten
válasz
ubyegon2 #141766 üzenetére
Igen, most kicsit lejjebb viszik, jövőre meg automatikusan feljebb az infláció emeléssel, rögtön szimpatikusabb lenne
Ráadásul ott van a vodafone korlátlan nete 5700ftért, a telekomnak hol van ilyen? De a yettelnek is van korlátlan otthoni nete 6700ért, ami gondolom hordozható
Azért a telekomnak lenne mit behoznia, mert itt akárhogy is nézem a korlátlan net legolcsóbban magenta 1-ben is 10k fölött jön ki
-
-
-
-
Top cat
addikt
válasz
ubyegon2 #140772 üzenetére
Kérdezz rá itt, hátha tudják mi az alapértelmezett kód.
-
-
boborján2
senior tag
válasz
ubyegon2 #140651 üzenetére
70e/hó az tuti hogy átlag feletti lakossági oldalon.
A készülék kedvezménnyel vásárlása vs. elállás ügyben meg ezek szerint egysást szivatják.
Láttam és hallottam nagyon sok esetet amikor a dörzsölt eladó úgy beforgatja a buta vevőt 2 év hűséggel, olyan hasztalan elektronikai eszközbe ,amire igazából semmi szüksége.Csak a marketing duma győz a butaság felett. Ha innen közelítjük meg, akkor hagy dolgozzanak csak szorgos kis hangya módjára a visszahordott cuccokon. Ezt pedig automatizálni a számítógépes nyilvántartásban/kedvezmény rendszerben lepkefing lenne egy ekkora cégnek. DE ,,mivel pontosan tudjuk milyen fejlesztők ,milyen mentalitással dolgoznak ezeken a rendszereken, nem is csodálom ha szándékosan kézi(manuális) megoldásokra hagyatkoznak. Majd valaki egyszercsak megnyom 2 gombot és emberünk újra vásárolhat.
És ezt még mindíg nem azt ezt kihasználók védelmében mondom, azzal nem tudok én sem egyet érteni.
-
boborján2
senior tag
válasz
ubyegon2 #140649 üzenetére
adnak időt, hogy nyugodtan eldöntsd! Addig beballagsz a Telekomhoz, megnézegeted a kiállított készülékeket, akár ott meg is rendelheted.
Ugye azt Te is érzed ,hogy ez mekkora kamu.
Aki nagyon sok gubát hagyott már náluk ,azt nyugodtan prioritásba tehetnék ,hogy legalább érezze a törődést. Hátrasorolni meg azokat kell ,akik a visszaküldéssel visszaélnek. De hogy az első 14napos elállás nem az az fix.
Ezzel szemben ismerek olyat aki a vezetékes szolgáltatásokkal az elállást rendszeresen eljátsza, mert csak arra kíváncsi fejlődött e az elmúlt időszakban az androidos gagyibox.
Megnézi ,majd visszaadja. Ezek meg minden alkalommal szaladnak neki újra bekötni.
Vicces hogy ott nem számít. -
-
Cs1csó
titán
válasz
ubyegon2 #139795 üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna: mivel a múlt héten csak HANG opció volt ezért most 100%-ig biztos voltam hogy lesz ADAT is. (Vagy csak adat de ez nem releváns most)
Sőt, múlt héten még a hivalalos megjelenés előtt 99%-ra taksáltam hogy CSAK HANG opció lesz mivel előtte bazi régen volt már "csak hang"
-
totron
addikt
válasz
ubyegon2 #139804 üzenetére
De nem lesz, mert emlegeted (festegeted).
Na lassan itt az ideje elhasználni a kivezetett Go Net! csomag dedikált 30MByte-ját, utoljára. Nem taglalja az SMS, de gondolom utána a lassított verzió nem fut még a tárgyidőszak (1 hó) végéig, hanem "stílusosan" az új rendszer szerint végefőcím a leforgalmazása után. 13 év lezárásaként ti mire lőnétek el?
-
vence
aktív tag
válasz
ubyegon2 #139369 üzenetére
Csak úgy mellesleg, ha estleg nem tudnád ...
ugyanarról a cégről, ill. az irányítása alatt álló leányáról van szó!!!Szóval, véletlenül teszed magad is off-ba a személyeskedésen kívül semmi másról nem szóló hsz-aidat?!
Nem én tehetek róla, ha egyesek el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet, mint erre ...
És csak a struccos játékban érzik a megoldást. -
-Solt-
veterán
válasz
ubyegon2 #139362 üzenetére
Értem, csak nem érdekel! Arra szerződtem, hogy opcionálisan amikor kérem, akkor a rendelkezésemre áll 2 db multisim. Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ez a lehetőség megszűnik, a csomag leírásánál a mai napig szerepel, hogy kérhetem... innentől kezdve szerintem nem nagyon van miről beszélni.
Nem haragszom az ügyintézőre, elfogadtam, hogy ő nem tud mit tenni, sőt ő javasolta, hogy tegyek panaszt. Ettől még inkorrekt a kialakult helyzet és a részemről mindegy, hogy technikai, személyi, vagy piti lehúzási okból van így... elvi kérdést gyártottam belőle, szóval elmegyek a falig.
-
tibor23
senior tag
válasz
ubyegon2 #138462 üzenetére
Rohadt egy banda, tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló, ezért novemberre kiűzték az ajándék 1GB-ot, aztán decemberre megszüntették. Én próbáltam novemberben is, de akkor meg nem engedték, mivel még nincs itt az ideje.
-
-
-
-
-
kchris78
veterán
válasz
ubyegon2 #136887 üzenetére
amig nem allt at full korlatos statisztikat mutatott. Azert gondoltam hogy feldobom a kerdest mert probaltam egyszeruen erteni es szerintem is korlatlan - csak a roamingra mutat statisztikat-, es letezik-e hogy korlatlan eseten csak az elso 25GB eseten van roaming
. De ez lesz, bedobom a kerdest hivatalos vonalon... csak a kapcsolattartot gyozze kivarni az ember.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged