- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
rushty #142830 üzenetére
"A szolgáltatást kimenő kampány keretén
belül lehet aktiválni."Az adott telefonszámra kiküldött sms-t szokta jelenteni, és annak alapján lehet aktiválni, ha jól tudom.
Aztán az is lehet, hogy a Telekomtól hívnak a kampány keretében, és úgy aktiválható, de ezt az Ügyfélszolgálattól kellene megkérdezned. -
Caranita
aktív tag
válasz
rushty #142329 üzenetére
Azért nem...
Parkolás, pályamatrica, szerencsejáték, közlekedés mobiljegy, többféle táskereső oldalhoz előfizetés, szoftverek, játékok letöltése stb stb
És ez csak mobilvásárlás, van még operator billing is (digitális tartalom vásárlása), ami mehet univra:
Apple, Google és Microsoft Store-ban appok, előfizetések, appon belüli vásárlások. -
-
yogibear
addikt
válasz
rushty #140079 üzenetére
Adategyeztetés az appban, nevet beírva vezetéknév, keresztnév rubrika nem fogadja el. Nálatok?
A születési neved írd be, ne a nemváltás utánit.
Héberül meg necces lesz jobbról balra.Viccet félretéve a személyiden szereplőt kell karakter pontosan... ha tavaly működött, idén is kell neki... Ha ez az első alkalom, próbáld meg weboldalon az egyeztetést... ha ott sem megy, akkor rosszul vitték fel az adatokat anno Telenyomornál az elsőnél amit még személyesen, fiókban kellett megcsinálni pont így jártam, köv. évben vissza kellett mennem, ürge váltig azt ragozta hogy minden stimmel, de kb 10 perc vizslatás után rájött, hogy az előző tényleg elcseszett 1 karaktert valahol.. utána az is ment neten...
Ha tavaly már ment az appban, akkor az is vacakolhat akár, dettó weboldalon próbáld...
Nekem nem volt gond az app-pal kb 1 hónapja, simán ment azonnal jött az sms is... -
McLaca
őstag
válasz
rushty #131724 üzenetére
Nekem a kapcsolat kártya is eltűnt. A menü/telekom élményekben eddig ott volt alul, most meg már csak a partneri kedvezményekben a konkrét partnert kiválasztva van egy gomb hozzá. "Bírom" az ilyen fejlesztéseket, amikor az eddig működőhöz hozzányúlnak és LYól megszerelik, onnantól meg használhatatlan.
"Fiam, ami nem romlott el, azt ne szereld meg!" -
törölt tag
válasz
rushty #129888 üzenetére
Gondolom, a telefonoson túl végsőroron mind, amihez nem kell ügyintéző, csak nem tudom, melyiken van ilyen menüpont, meg h törölheted-e, ha nem ismered: 1777, weboldal, app, és ha még létezik vmi 111, amit sose használtam tán. Meg nem tudom, tán a 1430 automata része is idetartozhat, de annak a menüjét is nagyon rég hallottam. Ezek ingyenesek szoktak lenni, kivéve h az egyenleg-lekérdezést megfizettetik utolsó emlékeim szt.
-
rushty
őstag
válasz
rushty #128499 üzenetére
Megint karbantartás popup és belépés.
Jó évet zárt tavaly a Magyar Telekom
Összesen 15,0 milliárd forint osztalékot fizet a részvényeseknek a 2021-es eredménye után a Magyar Telekom Nyrt.; a tavalyi 54,544 milliárd forint adózott eredményből fennmaradó 39,544 milliárd forintot az eredménytartalékba helyezik. -
MadMancs
veterán
válasz
rushty #128473 üzenetére
Hazaköltözött magyaroknak (ha meg is tartották kinti számukat), valószínűleg van magyar előfizetésük is. Különben nekik se olcsó móka. EU roaming nem csak ránk, hanem minden országra vonatkozik. Azaz ha többet van itthon mint ott ahová a szám tartozik (márpedig ha hazaköltözött így van) elég borsos számlái lennének.
-
rushty
őstag
válasz
rushty #128462 üzenetére
A Telekom alkalmazásban
lekérdezheted jelenlegi egyenlegedet,
- ott csak univerzalist számol, de nyilván nem releváns. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tőzsde és gazdaság
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest