-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
Ja,ja,amióta megy a fejlesztés nálam egyre rosszabb a yeti,olyan szinten,hogy vissza adtam a korlátlan netemet,egy filmet nem lehetett szaggatásmentesen megnézni. 110-120- ról indult kb. 3 éve,aztán szépen ment lefelé 70-80,20-30- ra. Most sem jobb,néha rámérek. Mind ez fix helyen,otthon.
-
Hát, a telefonjaim már sok éve több CA képesek (3-4-5CA, Cat16-18, 1024-1200/150-200 Mbps).
Ha mérek most például itthon, mellette pedig elkezdem visszakeresni a több éves méréseimet azonos helyen, akkor folyamatos csökkenést látok és ahogy korábban is írtam, a letöltés még mindig okés, de a feltöltés itt tutira sovány lett.
Vannak persze helyszínek, ahol nem ilyen szignifikáns a változás, illetve az arány, de sok helyen ezt tapasztalom sajnos.
És ezt nem csak a Telekomra tudom levetíteni, a többi szolgáltatóra is igaz.Az alábbi mérések azonos helyen készültek (a 2017-es éa 2019-es visszakereshető itt a topikban, a 2021-es most készült, az már csak hab a tortán, hogy a mai egy délelőtti mérés, a korábbiak pedig terheltebb, délutáni és esti időpontban készültek):
2017
2019
2021
-
-
-
-
-
-
-
-
Szia!
Itt tájékozódhatsz róla. A MobilTV-t külön is megrendelheted havi 1990 Ft-ért, ez 40 órát tartalmaz, de ha MédiaMánia díjcsomagod van, akkor havi 5, 10, 20, 30 vagy 40 órát tévézhetsz ingyenesen (benne van a csomagok árában) Az adatforgalmi keretből egy bájtot nem von le. Ha túlléped az időt, akkor percenként 5 Ft-ot számláznak. Minőségével különösebb gond nincs, HSPA kapcsolat erősen ajánlott a folyamatos streaming-hez.
-
metaxa92
csendes tag
Én úgy tudom(bár nincs mobiltévém) hogy a két szolgáltatás külön számolja magát,tehát amiatt nem lesz plusz netköltséged,mert mobiltévézel. MobilTV úgyis csak előfizetéssel lehetséges,így a szerződésben rögzített mennyiséget TVzheted le. De ha valaki jobban tudja,írjon,nem akarom zsákutcába keríteni a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest