Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
Üdv!
T-nél részletre vásárolt telefonnál lehet e olyat csinálni, hogy egyszerre több havi részletet befizetek? A szerződésben minden hónapra vonatkozó számla sorszáma szerepel, így akár az összes részletet át tudnám utalni hónapokkal előre.
Eladhatok e olyan telót, aminek még nem járt le a törlesztése? Természetesen a részleteket azután is fizetném, már ha nem lehet előre kifizetni.
Jótállást mivel és hol lehet érvényesíteni? Elég hozzá a jótállási jegy, vagy mindenképp kell a számla is? A számlát nem szívesen adnám tovább a saját adataimmal, a jótállási jegyen viszont rajta van a vásárlási dátum.
-
skroy
senior tag
Több törlesztőrészletet hogyan kell átutalni előre? Most hoztam ki egy Lumia 820-at részletre, legalább a felét kifizetném előre. Mehet egy összegben és a közleményben az ügyfélazonosító? Vagy a folyószámlaszám? Van olyan is, hogy eredeti számla száma. Kitöltési mintában ez szerepel közleményben. Már belekavarodtam Közelben nincs T, nem tudok befáradni.
-
skroy
senior tag
Azt hiszem értem már, hogy zoetsa mire gondol.
A számlázott havi törlesztőrészletek összege nem változik, az tuti. Viszont, ha befizetek előre pl. 6 hónapnyi összeget és így a következő 6 hónapban T nem számlázza törlesztőt, azért én a kimaradó 6 hónapban utalhatok ugyanúgy, kisebb részleteket. Így a T is tudja vonni az előre befizetett összegből, és közben fogy is a tartozás kisebb részletekben. Ez tényleg logikus, csak már túl lett beszélve -
skroy
senior tag
válasz ForRedGlory #46721 üzenetére
Dehogy. Valószínű, hogy kifizetem egyben az egészet, aztán le van tudva, nem variálok a részletekkel
-
skroy
senior tag
Üdv!
Ha kifizetem a részletfizetéssel vásárolt telefon hátralévő részleteit egyben (még 12 havi van), tudok újra részletre kihozni telefont? Vagy meg kell várnom az előfizetéshez tartozó hűség lejártát? Ami 2016. július.
-
skroy
senior tag
Üdv!
Arany szintű előfizetőként rendeltem egy aranytárskártya előfizetést. Ezzel kapcsolatban is szokott lenni telefonos egyeztetés mielőtt jóváhagyják? Nem nagyon veszek fel ismeretlen számokat, csak ha számítok rá.
Mit is szoktak ilyenkor kérdezni? Az előző előfizetésemnél hívtak anno, de már fogalmam sincs hogyan zajlott. -
skroy
senior tag
Üdv!
Az 5000 Ft-os tartozék kupont több tartozékhoz is fel lehet használni? Pl 2db 2500 Ft-os sd kártya.
Már ha megkapom végre a kupont... -
skroy
senior tag
Van egy 2. mobil előfizetésem, már nem forgalmazott csomaggal (1607 Ft/hó), lejárt hűséggel. Csak úgy tudok új hűséget kötni, ha csomagot váltok? Vennék valami eszközt részletre ezzel az előfizetéssel, de ha csak új csomaggal lehet, akkor inkább megszüntetem.
-
skroy
senior tag
Április 27-én jár le a 2 év hűség mobil előfizetésre. Akkor már elvileg tudok új készüléket venni? Gondolom rendelés során jelezné ha mégis kötbért kellene fizetnem, ugye?
-
skroy
senior tag
Vettem egy telefont a héten, 2 év új hűségidővel, részletfizetéssel. Ha élnék a 14 napos elállási joggal, a hűségidővel mi történik?
-
skroy
senior tag
válasz norbertoth #128243 üzenetére
Itt le van írva minden, én is most fizetek be több részletet egyszerre.
-
skroy
senior tag
A mobilvásárlási limit módosítható/csökkenthető? Mindig túltolom a szerencsejátékot.
-
skroy
senior tag
Másnak nincs gondja a Telekom weboldalával? 3. napja próbálok megrendelni egy telefont, a megrendelés véglegesítésénél állandóan "sajnáljuk, de jelenleg nem tudod leadni a megrendelést" üzenetet kapom.
-
skroy
senior tag
A vállalt költési szintet hol találom? Sem a T oldalán belépve, sem a szerződésben nem látom. Régebben a szerződésben szerepelt a havi csomagdíj mellett.
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz skroy #130863 üzenetére
Rákérdeztem a chat-en a problémára, miszerint az egyik mobil előfizetésemet hűség nélkülinek jelzi a weboldal és az app is. Márciusban készülékvásárlással kötöttem 2 évre hűséget. Azt mondták, hogy nincs hűségben az előfizetés. Mondom, még a készülékből is 16 részlet van hátra. Kérdezem, hogy nincs valami bug a rendszerben, mert más is jár hasonló helyzetben, ahogy fentebb Superkee is írta. Nem tudnak ilyen problémáról, biztosítanak, hogy nincs hűségben az adott előfizetés. Ki érti ezt?
-
skroy
senior tag
A mobil egyenleget sehol nem lehet normálisan megnézni? Amiben benne van a mobilvásárlás is, nem csak a telefon, sms. Az app pér hete még mutatta rendesen, de a mobilvásárlást már nem adja hozzá. A weboldalon sem.
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
Vásárosnaményban is megjelent az 5g. 2 sim van a telóban, az egyik régebbi csomaggal, azon nem elérhető. A másik az új csomagok közül a legkisebb, azon elérhető.
-
skroy
senior tag
Nálam megvan a 2gb-os.
A gyereknapi akciók Domino-ra vonatkoznak asszem'. -
skroy
senior tag
Új 2 év hűség vállalásakor a kötbért mikor számlázzák? Pár napja már ketyeg az új szerződés, de még nem lett számlázva. A következő havi számlákkal fizetendő?
-
skroy
senior tag
válasz magellan2600 #134446 üzenetére
-
skroy
senior tag
válasz Devilstudio #134765 üzenetére
Nálam gond nélkül működik. Firefox.
-
skroy
senior tag
Telekom T Phone Pro 5G nyereményjáték részvétel egyik feltétele:
"nem szerepel a Telekom adatbázisaiban, mint meglévő ügyfél."
Ez ám az ügyfél megtartó promó.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest