Hirdetés
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz domper2015 #108113 üzenetére
Az cégnek/épülettulajdonosnak kellene jeleznie a Telekom felé.
-
Top cat
addikt
válasz domper2015 #117030 üzenetére
Kicsit
sárgábbrózsaszínűbb, kicsit savanyúbb, de a mienk. -
Zeki
nagyúr
válasz domper2015 #117032 üzenetére
Ezért nem akarnak negyediket. Már a 3 versenye pont elég, langyos pancsivízben ki fúj nagyobb buborékot.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz domper2015 #118800 üzenetére
Két családtagom járt tavaly Romániában, társasúton, borzasztó volt a lefedettség, mesebeli volt a térerő: hol volt, hol nem volt. A még jobb is lefedettséget nem éreztük.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz domper2015 #119514 üzenetére
Nekem úgy rémlik 26-ig kapják meg a szerencsések.
-
pitiless
senior tag
válasz domper2015 #125059 üzenetére
Igen. Siófok környékén találkoztam vele.
-
Diák66
őstag
Persze, mint ahogy a Vodafone és a Telenor is. Nagyjából a Vodafone rendelkezik jelenleg a legtöbb ilyen bázisállomással, náluk 4G/5G DSS van rajta. Telekom hasonló mennyiségű állomást, míg a Telenor a legkevesebbet és talán csak tesztelik még az 5G-t rajta, mindenesetre sima 4G-t adnak rajta.
-
bociusz
aktív tag
-
Diák66
őstag
válasz domper2015 #125064 üzenetére
A B28-ra nem jellemző, hogy nagyon felengednék egyelőre az eszközöket. Inkább marad B20, vagy magasabb sávon a telefon és gyanítom csak nagy terheltségnél enged fel több embert B28-ra a hálózat, vagy pl Vodafone esetében az 5G-s csomagok élvezhetnek rajta prioritást.
-
MadMancs
veterán
válasz domper2015 #125067 üzenetére
Működik ez a 700.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
rin33
senior tag
válasz domper2015 #125067 üzenetére
Így van, nálam is, több Xiaomiban. Amelyik támogatja a sávot az rááll fixen.
-
bociusz
aktív tag
válasz domper2015 #125064 üzenetére
Használd az appot és akkor felkerül rá.
-
domper2015
senior tag
válasz domper2015 #126719 üzenetére
A Mastercardot nem szereti....
-
aktív tag
válasz domper2015 #129192 üzenetére
Igen működik. Milyen csomagban vagy? Csak Gigaerős Net és a + változatával tudsz felmenni 5Gre, vagy ha veszel külön 5G hozzáférést (Erről nem tudok nyilatkozni, dominóhoz nem elérhető, nem 5Gs előfizetéses mobilnetem pedig még nem volt a telekomnál)
Nem lehet, hogy egyszerűen csak nincs 5G lefedettség ahol éppen voltál? Pl a Kálvin téren biztosan van.
Biztos, hogy az új telefon is 5G képes? Feltételezem igen, de a biztonság kedvéért rákérdezek
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz domper2015 #129252 üzenetére
Amikor látod hogy a melletted lévő turista sereg (vagy strand bármi) simán nyomkodja a telefont a tiéd meg alig tud megnyikkanni és fontos lenne valamit elküldeni, akkor kb felrobbansz.. Egyszerűen a Telekom irányába szar a sebesség valami gerincen. És azóta hogy olcsósitottak a roamingon azóta van 1 talán 2 szolgáltató ahol megy az adatkapcsolat a többin nem, max a hanghívások.. (gondolom kiemelt partnerek vannak minden országban ahol megvan a kölcsönös szerződés adatra)
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Simán előfordulhat, hogy a WindTre hálózata az adott helyen túlterhelt. Nyáron az ilyesmi egyáltalán nem ritka.
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #129255 üzenetére
150 GB-os olcsó csomagokkal nem csodálkoznék rajta.
-
törölt tag
A Wind évek óta nem enged adatot a Telekomnak. Telecom Italia Mobile a legnagyobb szolgaltató, mint nálunk a Telekom. A Magyar Telekom legfőbb roaming partnere is egyben. Teljesen jó a hálózatuk, míg a Wind a harmadik szolgáltató csak. A Wind volt régen a Telenor legfőbb roaming partnere. A Vodafone meg adott. A TIM hálózatán soha semmi gondom nem volt még, minden működött. Később tőlük vettem az olasz számom is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz domper2015 #129261 üzenetére
Sokat vagyok kint, innen a tapasztalat. VOLTE roaming nélkül ez nem csak olaszban lesz így egyenlőre.
-
kchris78
veterán
válasz domper2015 #129261 üzenetére
itthon legalább van 2G-n HD a Telekomnál, az egész elfogadható.
-
Cs1csó
félisten
válasz domper2015 #132977 üzenetére
Erről kaptunk értesítést SMS-ben, azt nem tudod, hogy a "Domino Most" opció ami 190Ft emelkedni fog e? (a logikus az lenne, hogy ezt is emelik vagy pedig az érte kapható pecdíjkedvezény (9ft hálózaton belül és 19ft hálózaton kívül) fog e emelkedni?
-
prozodus
őstag
válasz domper2015 #133012 üzenetére
Nem arról volt szó a múltkor, h most már itt is vissza lehet igényelni a számhordozás után a visszamaradt egyenleget? Csak annyi van, h a trénél és a vodánál nincs garantálva, mint a yetinél, ahol már belevették ezt az ászf-be is?
[ Szerkesztve ]
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
prozodus
őstag
válasz domper2015 #133015 üzenetére
Hordozáskor? 2 éve még nem volt ez divat, h arra is visszaadják, nem csoda, h benyelte...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz domper2015 #133392 üzenetére
Ez az urban legend még fut?
-
laskr99
addikt
válasz domper2015 #133681 üzenetére
Fizetés nélkül értem. Nekem a 3000ft bőven elég 6-7 hónapra, január elején töltve 2000 forinttal és még van 450 rajta.
-
szabonagyur
félisten
válasz domper2015 #134090 üzenetére
Tegnap meg nem ment fel, ma meg nem vagyok 5G kozeleben mar.
-
-Maci-
addikt
válasz domper2015 #134227 üzenetére
Köszönöm szépen, de csak 5 napról van szó.
Veszek egy 10 napos korlátlan netet, nem gond. Csak arra voltam kíváncsi, hogy számíthatok e lefedettségre, egész napos Spotify-hoz, vagy sem?! Mert ha nem, akkor töltök le zenét előre.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz domper2015 #134238 üzenetére
Köszönöm szépen
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
csaszi75
senior tag
válasz domper2015 #134506 üzenetére
Jah, jó kérdés, hogy épp ott ment volna vagy nem.. Elmletileg új a készülék, tudnia kellene..
Próbáltál többször feljelentkezni és kapcsolgatni a hálózatot? 5G kapcsoló hogyan állt a telódon? Azt lehetne, hogy only 2-3-4G módba kapcsolni.. s úgy tesztelni.https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/4g/volte
[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
válasz domper2015 #134733 üzenetére
Nem én megyek Svájba, édesanyám van ott éppen, és kérdezi, hogy mennyibe kerül. Azt mondja nem kapott erről tájékoztató SMS-t.
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #134752 üzenetére
Vége van a számhordozási időablaknak?
-
prozodus
őstag
válasz domper2015 #134752 üzenetére
Nekem tre-voda eppen folyamatban: kozel egy oraja meghalt a tre, de nem el a vodan...
-
4Grider
nagyúr
válasz domper2015 #134755 üzenetére
Akkor ráérsz éjfél után kérdezni...
-
ubyegon2
nagyúr
válasz domper2015 #134986 üzenetére
Vicceltem a Digivel.
Tudom, értettem én...volt is vigyori smile! DigiSIM nemsoká kukaérett, Domino nekem is tökéletes évek óta.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kchris78
veterán
válasz domper2015 #135230 üzenetére
ezek biztosan fizetos sms gatewayek, a megrendelo kinyomozhatatlan lesz.
-
sajtos365
tag
válasz domper2015 #135237 üzenetére
Szerintem Columbo kutyája már az örök vadász mezőkön van.
-
Viktor77
titán
válasz domper2015 #135297 üzenetére
Én a Telekom oldalán néztem meg a listát (bár, nem tudom mikori), abban sem a 21, sem a 22 nem szerepel.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz domper2015 #135304 üzenetére
Megszakad a net, a 4G jel is eltűnik.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
polonic
félisten
válasz domper2015 #135333 üzenetére
Én tudom jól. Ezért is írtam, hogy ezt nézzék meg elsőként.
Csak lehet itt minden is félre lett értve a kollégánál és nálam is. -
MadMancs
veterán
válasz domper2015 #135558 üzenetére
Akkor sajnos ez se működik.
tibor23 Sajnos úgy tapasztaltam hogy míg egy bit forgalom is zajlik (edge hálón ugyan csigalassu de van) addig nem vált a másik simre. 4Grider megoldásával váltana, de akkor meg ugye nem lennél elérhető azon a simen ha nincs 4G.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ledgeri
nagyúr
válasz domper2015 #135755 üzenetére
... kontextusban így te is azt mondod, hogy a t-legyen olyan, amilyen most nem....
#135756 4Grider Nem értem, hogy egy félre írt szám problémáját és velejáróit miben befojásolja az, hogy azt belépett-fiókos ember, vagy nem belépett hozta létre.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
n@p@lm
őstag
válasz domper2015 #135768 üzenetére
De ez csak osztrák címmel megy, vagy tévedek?
-
n@p@lm
őstag
válasz domper2015 #135786 üzenetére
Köszi.
-
aktív tag
válasz domper2015 #136460 üzenetére
Apple eszközökön sincs külön jelzés.
-
dethroner
veterán
válasz domper2015 #136460 üzenetére
IMS-t megnéztem, az LTE hívás engedélyezett, a wifi hívás viszont nem.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dzf007
senior tag
válasz domper2015 #136465 üzenetére
Szerintem majd a telekom appba jelenik meg október 25.-től! A mol move appba kellett megadni a tel.számod!
-
dethroner
veterán
válasz domper2015 #136464 üzenetére
Nekem is van note 4, azt piszkáltam én is PDC-vel. De a Mi9 lite minden mókolgatás nélkül tudta a volte-t és a vowifit a digi kártyával.
mano660 És melyik rom van neked a telón?
HoaryFox Persze, logikus is amit írsz De van egy olyan beállítás is, hogy hívásnál a mobil vagy wifi hálózat legyen a preferált. Ezért azt gondoltam működhet a vowifi akkor is, ha van mobilhálózat. Megjegyzem a digi simkártyával akkor is aktívan mutatta a vowifit, ha volt mobilháló.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
kchris78
veterán
válasz domper2015 #136768 üzenetére
akkor meg azért szidnák mert miért olcsó, elherdálják a pénzt, nem viselkedik rendes szolgáltatóként, ahol a profit az egyik fő cél..
-
pourri
aktív tag
válasz domper2015 #136780 üzenetére
Szerintem sajnos igen
-
szabonagyur
félisten
válasz domper2015 #136796 üzenetére
Az nem volt kérdés, az kb. itthon a többinél is alig megy, hiába előfizus akár.
Sőt eSIM sincs DOMINO-n, vagy VoWifi roaming sincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple Watch
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- A Ryujinx emulátort is elintézte a Nintendo
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS 5 Slim Disk 2 hetes 2 év garancia
- Eladó: Yankee Studio Microphone Set Streamereknek Legyen Profi a Hangzásod!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest