-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salamander
tag
válasz
#01110937 #135783 üzenetére
Nordvpn-t nem ismerem, a Mozilláéra előfizettem és működik. Banki alkalmazást nyílt wifin vpn nélkül én sem használnék.
Javasoltam mások is, meg én is telekomon kívüli megoldásokat és azok olcsóbbak lennének. Javaslom, hogy nézz utána a helyi szolgáltatóknak, ahova mész!
-
Oliverda
titán
válasz
#01110937 #134314 üzenetére
Tudom, hogy nagyon nehezen érted meg, de vannak bizonyos szabályok, amiket be kell(ene) tartani. Pl. ilyen, hogy nem írunk mondatokat csupa nagy betűvel vagy kiemelve, ha a kedvünk épp úgy tartja. (Internetes etikett első oldal.)
Nyiss saját blogot, ott sokkal kevesebb szabályt kell követni.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
#01110937 #133488 üzenetére
Már nem írják át direkt módon.
Csináljatok az új névre online adategyeztetést. Így értelemszerűen díja sincs.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
#01110937 #133263 üzenetére
Soha nem használnék már fizikai simet. Ezer ok szól az e-sim mellett, legfőképpen az, hogy nem lehet törölni sok telefonból még sima resettel sem.
Az én telómban a sim pin ki van kapcsolva. Ha most elvesztem, vagy ellopják cseszhetik, az e-sim mindig aktív marad, nem tudják kilőni. A mobilnet mindig aktív (wifit kb nem is használok), szóval mindig betudom mérni. (Meg ugye kikapcsolt állapotban is) -
-
Nikaré
őstag
válasz
#01110937 #132563 üzenetére
Ez a számhordozás biztos jó dolg, de az nem, hogy erről semmilyen jelzést nem ad hívás előtt/közben a szolgáltató. Úgy emlékszem, hogy ez a parlament előtt is volt mint téma, de elkaszálták.
Volt egy időszak amikor, akikkel beszéltem telefonon akkor közben megkérdeztem, hogy számhordozott e? Mert iszonyatos számláim kerekedtek. Aztán a neve mellé beírtam a másik szolgáltató nevét is.
Telekom nem adott jó előfizetői csomagot, ott is hagytam. Dominó lett belőle. A család nagy része maradt. Nagyszülőket segítem a bekapcsolásokkal ... -
-
gyemipapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest