- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
Hirdetés
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
válasz #01110937 #130172 üzenetére
Hol hallottad hogy megszünik? Én Yetteles vagyok, kifejezettem a Maraton miatt vettem most egy Dominó kártyát hordozható wifi routerbe, mert a másik két szolgáltatónak csak napi, 5 napos vagy havi megújuló adatcsomagja van, vagyis amit nem használok fel, elvész.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
válasz #01110937 #131870 üzenetére
Nem is néztem, asszem ez sose jár le.
Az jó kérdés, ez se mostani kiadás.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nikaré
őstag
válasz #01110937 #132563 üzenetére
Ez a számhordozás biztos jó dolg, de az nem, hogy erről semmilyen jelzést nem ad hívás előtt/közben a szolgáltató. Úgy emlékszem, hogy ez a parlament előtt is volt mint téma, de elkaszálták.
Volt egy időszak amikor, akikkel beszéltem telefonon akkor közben megkérdeztem, hogy számhordozott e? Mert iszonyatos számláim kerekedtek. Aztán a neve mellé beírtam a másik szolgáltató nevét is.
Telekom nem adott jó előfizetői csomagot, ott is hagytam. Dominó lett belőle. A család nagy része maradt. Nagyszülőket segítem a bekapcsolásokkal ... -
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #01110937 #133263 üzenetére
Soha nem használnék már fizikai simet. Ezer ok szól az e-sim mellett, legfőképpen az, hogy nem lehet törölni sok telefonból még sima resettel sem.
Az én telómban a sim pin ki van kapcsolva. Ha most elvesztem, vagy ellopják cseszhetik, az e-sim mindig aktív marad, nem tudják kilőni. A mobilnet mindig aktív (wifit kb nem is használok), szóval mindig betudom mérni. (Meg ugye kikapcsolt állapotban is)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Soulfly842
addikt
válasz #01110937 #133488 üzenetére
Már nem írják át direkt módon.
Csináljatok az új névre online adategyeztetést. Így értelemszerűen díja sincs.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Oliverda
félisten
válasz #01110937 #134314 üzenetére
Tudom, hogy nagyon nehezen érted meg, de vannak bizonyos szabályok, amiket be kell(ene) tartani. Pl. ilyen, hogy nem írunk mondatokat csupa nagy betűvel vagy kiemelve, ha a kedvünk épp úgy tartja. (Internetes etikett első oldal.)
Nyiss saját blogot, ott sokkal kevesebb szabályt kell követni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Salamander
tag
válasz #01110937 #135783 üzenetére
Nordvpn-t nem ismerem, a Mozilláéra előfizettem és működik. Banki alkalmazást nyílt wifin vpn nélkül én sem használnék.
Javasoltam mások is, meg én is telekomon kívüli megoldásokat és azok olcsóbbak lennének. Javaslom, hogy nézz utána a helyi szolgáltatóknak, ahova mész!
iPhone 13 Mini + SE3 + SE1 + 7 + 4S | #StopPutin
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen